Arthenior - Erdőszéli tisztás
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van meditálni! Kattints ide, hogy meditálhass!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 315 (6281. - 6300. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

6300. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-22 23:43:08
 ÚJ
>Nellara Han avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 669
OOC üzenetek: 18

Játékstílus: Vakmerő

//Grawok Hifeti//

- Pitypangok?
*Megpróbál visszaemlékezni, keresi az emlékei között a pitypangokat, de nem talál ilyesmit.*
~Ugye ő nem olyan, mint az a Lorew? Nem akarok megint egy pincében kikötözve a halálomra várni.~
*Kicsit azért tart attól, hogy megint el lesz rabolva, talán ehhez a sötételfekkel való általános rossz érzés is hozzájárul.*
- Hazugságverseny?
*Kérdez vissza, de még mindig nem rémlik neki semmi ilyesmi.*
- Ne haragudj, de nem emlékszem.
*A póniló ilyenkor veheti észre a gazdája körül az idegent. Picit közelebb lépked, de még mindig méterek választják el a párostól. Kicsit jobbra fordítja a fejét, és úgy nézi az idegent.
A tündérlány közben megpróbálja bátran tartani a szemkontaktust, a lelkében azért egy kicsit mást érez.*
- A nevem Nellara Han.
*Talán így egy kicsit könnyebb, ha a név nem egyezik, akkor elkönyvelhetik, hogy nem ismerik egymást.*


6299. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-22 22:57:37
 ÚJ
>Grawok Hifeti [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 241
OOC üzenetek: 14

Játékstílus: Megfontolt

//Nellara Han//

*A Hifeti fiú meg volt róla győződve, hogy ez az a lány régről. Nagyon reménykedett volna benne, hogy a tündérnek sokkal jobb a memóriája, mint neki. Ám hiába lépett oda az olvasgató hölgyhöz és hiába pislog az rá igen sűrűn, csak nem akar beugrani egyiküknek sem a másik neve. És ez a legkínosabb az egészben, mert ha simán csak kiderült volna tévedése, akkor odább sétálhatna...
De várjunk csak! Hiszen most is odább sétálhat. Igaz nem túl illendő dolog és az ő családja igen sok évet töltött el azzal, hogy belenevelje a buta fejébe azokat a dolgokat, "amit egy nő igazán elvárhat és ezek apróságok, de fontosak".
Nem. Határozottan tagadom, hogy ez a család más lények felé való jó szándék és a föld feletti világba való beolvadás miatt tették volna ezt. Ennél jóval többről van szó.
Odalent a nagyobb családok és városok harcában a matróna volt a kizárólagos parancsoló, akinek ellent nem lehetett mondani. És ez a régi sötételf család innen örökli nő tagjai bicskanyitogató stílusát és férfijai szokatlanul figyelmes viselkedését a gyengébbik nem iránt.
Amit az Őshaza pusztulása és a Hifetik gazdasági hanyatlása után eme fény uralta környezet csak annyiban módosított, hogy megszűnt a nagycsaládi hierarchia és immáron mindenki élvezheti a szebbik nemből. (És szenvedheti az erősebb nem részéről.)*
-Egészen biztosan te voltál, akivel a folyóparton ültünk, pitypangokat szedtünk és hazugságversenyt rendeztünk.
Hogy ki tud olyat mondani, amit a másik még elhisz, de bődületes tódítás.
* Elhallgat és kisfiús tekintettel néz a másik szemébe. Végül kezét kicsit megemeli és csípőre teszi mind a két tenyerét, ezzel keretet adva talán övének, melyre a következő két szó van írva:

"Hetet egycsapásra"*


6298. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-22 22:34:11
 ÚJ
>Nellara Han avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 669
OOC üzenetek: 18

Játékstílus: Vakmerő

//Grawok Hifeti//

*A pónilova elmászkál a tündér körül, nem megy túl messzire. Eszeget a finom, friss fűből nézegeti, hogy milyen idegenek jönnek és mennek, hiszen otthon nem találkozik ilyen tömegekkel.
Nellara egy könyv lapjai közé próbál elbújni, azt reméli, hogy az érdekes történetek vigaszt nyújthatnak a szíve bánatára, legalább addig, amíg sikerül elbújnia a valóság elől.
Mikor a férfi először megszólal, észre sem veszi. Pár másodperccel később pillant fel a lapok rejtekéből, és sűrűn pislog a sötételfre.*
- Mesemondó? Kerestél?
*Szürke tekintete láthatóan nagyra dagad, miközben ide-oda járkál az idegenen, de sehogyan sem ismeri fel.*
~Hát ez meg ki?~
- Ne haragudj, de nekem nem rémlik...
*A könyvet kicsit behatja, még ki nem derül, hogy ez csak egy félreértés-e, vagy tényleg ismerik egymást.*


6297. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-22 21:58:40
 ÚJ
>Grawok Hifeti [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 241
OOC üzenetek: 14

Játékstílus: Megfontolt

//Nellara Han//

*A sötételf fiú egy ismerősnek tűnő tündért pillant meg. Erősen gondolkodik rajta, hogy mikor és hol találkozott vele és tévedésből emlékeiben összekeveri Tariniha Gerkkel. A folyópart ugrik be neki a régmúlt homályából, amikor is igen különleges kapcsolat alakult ki egy mélységi és eme angyali szárnyas teremtmények egyike között.
Nem csoda, hiszen mind a kettő nagyon rég volt. És nővére, Kámorf Hifeti nem sokkal utána lelkesen mesélt a lovak megvásárlásáról és Nellarával való találkozásáról. Így nem kis mértékben összemosódott a fejében a két történet.
De ne korholjuk tovább hősünket! Hiszen azóta némileg megváltozott. Bár ugyan olyan szájhős kívülről, de felhagyott az álmodozással és a misztikus erők kiismerésén önámító merengésekeivel. Az a másik lány indította el az úton, hogy azóta a kardját sokkal bátrabban használja és amolyan botcsinálta zsoldos és egyéb fegyverforgató jobban illik rá, mint az akkori életművész valója.
Körül néz, hogy vajon meglát-e valakit, aki esetleg egy alkalmi testőrt vagy futárt keres, megspórolva magának egy akár kínos "ne haragudj, hirtelen nem jut eszembe a neved" szituációba torkolható próbát, de mivel nem lát senkit, aki a szolgálatait igénybe venné, ezért megindul a nő felé.
-Szia nagy mesemondó! Ha tudtam volna, hogy merre talállak! Minden felé kerestelek.
* Szemei cikáznak Nellara arcán és nem egyszer gyorsan végig méri alakját, hogy erőt és magabiztosságot kölcsönözzön -eleddig hasztalanul- egy esetleg bevillanó világosabb emlékképből.
Csak annyira emlékszik arra a napra, hogy a templomból óriási fénysugár lövellt az égbe, és egy nagyon hasonló hölggyel egyre meredekebb történeteket meséltek egymásnak a régmúltjukból a folyóparton és virágot szedtek itt, az erdőszéli tisztáson.
De lássuk, mi fog ebből kisülni!6296. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-22 19:27:29
 ÚJ
>Salwar Caleihaisan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 421
OOC üzenetek: 145

Játékstílus: Vakmerő

//Nyárelői karaván//
//Dalospacsirta//
//Salwar//

*Úgy tűnik a bárd elérte elsődleges célját, és sikerült szimpátiát ébresszen az eladóban. Az árus szavai is elégedettséggel töltik el, úgy tűnik, hogy sort keríthetnek a kölcsönösen előnyös üzletre. A kérdésre barátságosan mosolyog, és megcsóválja a fejét.*
- Természetesen nem bánom, de csak ha viszonozhatom a gesztust, _barátom_. *Kicsit jobban nyomja meg az utolsó szót mint tervezte, de nem érzi úgy, hogy ez baj lenne. Közben egyre népesebb gyereksereg tobzódik, valószínűleg a beígért előadást várják. Nem épp az a társaság, amihez a bárd szokott, és jobb esetben sértőnek is találná a helyzetet, de most lenyeli önbecsülését, főleg hogy lassan egyre nagyobb tömeg alakul ki, ahol már megtalálható a számára kedvező életkorú közönség is. A sötételf barátságos mosollyal kémleli, szemében mintha izgatottság is csillanna, miközben ismét az árushoz fordul.*
- A közönség egyre nő, de még se húrom, se a fellépéshez alkalmas ruhám. Gondolom nem szeretné, ha így állnék ki eléjük, barátom. *Mosolyog, és végigmutat magán, a kinyitott bőrruha alatt látszik a piszkos kötés, lábán szakadt a nadrág ahol szintén egy kötés figyel, és most hangszerét is mutatja, ahol láthatóan hiányzik egy húr.*


6295. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-22 16:17:32
 ÚJ
>Lorew Mazoral [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1059
OOC üzenetek: 140

Játékstílus: Vakmerő

//Nyárelői karaván//
//A fekete vagont kellett volna//

*Igazából Lorewnek nem rémlik, hogy megnősült volna. Hovatovább még az sem, hogy úgy alapvetően lenne neki "párja", vagy hogy mondják ezt manapság... Amikor férfi és nő megállapodik, hogy többnyire csak egymással létesítenek szexuális kapcsolatot, és ezt be is tartják egy darabig. Ilyen helyzetekben létezhet érzelmi kötődés, nem is árt, viszont jelenleg Lorewnek senki nem fizethet eleget, hogy ennél több időt vesztegessen a hisztis nőre. Még úgysem, hogy amaz őrült. Így is pont egy próbálkozással többet pazarolt rá, mint egy épelméjűre pazarolt volna. Közben ráadásul odakintről közeledő lépteket hall, szóval oda is sétál az ajtóhoz, és picit hallgatózik, majd amikor úgy ítéli meg, kellően közel vannak, kiszól a kis ablakon:*
- Elnézést, hölgyek vagy urak odakint, tudnának kicsit segíteni? Véletlenül bezártam magam, és kihajítottam a kulcsot, ide tudnák adni a kezembe?
*Ki is dugja a kezét, és integet, hátha látják. Nem tudja ki, vagy kik jöhettek, de ha beadják neki a kulcsot, akkor máris megszabadult a balesetpárkapcsolat terheitől, és felfedezheti a másik szekeret, ami még mindig maradéktalanul érdekli.*


6294. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-22 14:57:51
 ÚJ
>Darenahr Vemriss avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 50
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

// A Nagy Egyenlőség Napja //
// Úton Amonra //

*Mindenki bemutatkozott, Darenahr pedig a felét nem jegyezte meg. Még azokat sem tudja pontosan, akikkel már találkozott korábban.*
- Hát igen, nem lesz nehéz elszakadni.
*Még szerencse, hogy nem nagyon volt nála sok áru, akkor az most mind kárba veszett volna.*
- Én sem támogatom, hogy különváljunk egy ilyen helyzetben. Nyilván sokan igyekeznek elmenni innen minél hamarabb, épp ezért ki tudja miféle szerzetekkel utaznánk együtt. De ha találunk egy nagyobb szekeret, felőlem rendben van.
*A többiek is hasonlóképp gondolják, legalább egyetértés van.
Rel megjegyzésére mosolyogva Laura pillant.*
~És milyen igaz!~
*Aztán a lány háta mögött megpillantja azt, amit keresnek. Egy család igyekszik eltűnni a városból szekérrel. Hátul egy nő ül a szalma tetején a gyerekével, az ő társaságuk még szűkösen, de odafér.*
- Héj! Ez jó lesz?


6293. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-22 13:32:16
 ÚJ
>Latlie, az Alázatos avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 81
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A Nagy Egyenlőség Napja//
// Úton Amonra //
// Coralynde, Darenahr, Relael, Laurentitia,Samonyr //

* Meglepi mint Relael mint Laurentitia reakciója, ám halovány mosoly jelenik meg ajkán, szívét melegséggel tölti el, hogy vannak ilyen emberek is. *
- Sokan nem így gondolják. De boldoggá tesz a tudat, hogy ennyi jószívű ember közelében lehetek - * jegyzi meg halkan, nem is érti, hogy mit tehetett, amiért a sors ennyire kegyes lett hozzá. *
* Latlie is támogatja a többiek ötletét, hogy inkább maradjanak együtt. Nem akar szétválni, nem érzi úgy, hogy az nagyobb biztonságot nyújtana, de ami azt illeti ő a kocsihoz sem ragaszkodik, el is sétálna Amonig ha arra kérnék, feltéve, hogyha tudná az oda vezető utat. *
- Nem akarok buta ötleteket mondani, de elindulhatnánk nem? Hátha útközben jön erre egy kocsi, de amíg nem is, addig is közelebb kerülünk gyalogvást célunkhoz. - * halkan veti fel ötletét, mert fél, hogy csak a többiek idejét fecsérli butaságokra.
Rel megjegyzése nagyon jól esik neki, meg is hálálja hamar mosolyával, aztán Corára néz, úgy tűnik ő is hasonló hozzá ami rögvest szimpatikussá teszi a szemében viszont szólni nem mer hozzá, nem látja illőnek az időt és a helyet, meg hát amúgy is hosszúnak ígérkezik az út, még lesz bőven ideje megismerni utazótársait. *

A hozzászólás írója (Latlie, az Alázatos) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2018.06.22 13:47:01


6292. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-22 12:07:32
 ÚJ
>Laurentitia Sminderhen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 326
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Szelíd

// A Nagy Egyenlőség Napja //
// Úton Amonra //
// Latlie, Relael, Coralynde, Samonyr, Darenahr //

- Dehogy érdemelted meg! Senki nem érdemli meg, hogy megüssék! *próbálja győzködni kicsit Latliet, hogy álljon ki jobban magáért, miközben bátorítólag mosolyog rá és magában reméli, hogy szavai nem találnak süket fülekre. ~Vajon hol volt és mi történt vele, mielőtt idekerült?~ mereng magában, ahogy vet egy gyors pillantást a lányra, ám nem igazán érzi alkalmasnak a pillanatot ilyen kérdések feltételére, így egyelőre elraktározza magában egy későbbi beszélgetésre. Latlieről aztán újra Relaelre terelődik a figyelme, ahogy a tervüket vázolja. Figyelmesen hallgatja, miért is épp Amon felé tartanak, majd a kocsi-kérdés kapcsán ő is kifejti a véleményét*
- Szerintem is jobb lenne, ha együtt mennénk, úgy biztonságosabb... *ért egyet a többiekkel, hiszen bár a nagy részüket még nem ismeri túl jól, azt azért határozottan érzi, hogy egyikük sem akarna ártani neki, biztonságérzetét pedig tovább növelné, ha a jelenlévő férfiak is velük tartanának, lehetőleg egy kocsin mindannyian. ~Biztos találunk valakit, aki el tud vinni minket... ~ töpreng magában, miközben jobban szemügyre veszi a környéket, remélve, hogy valahol megpillantja a tökéletes szállítóeszközt, melyen mindannyian elférnek*


6291. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-21 22:47:56
 ÚJ
>Vierstra A'Dariirn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 78
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Nyárelői karaván//
//A négylábúak asszonya//

*Nem túlzottan, de valamennyire mégis gyötrődik a nő iránt érzett aggodalomban. Ha Vierrel bánna így bárki ember fia, ha lehetősége lenne rá, azonnal megszökne, vagy a halálba küzdené magát. Ennek a nőnek viszont biztosan nagy problémája lehet, ha még szökni sem tud, vagy talán valamivel sakkban tartják. Mert épeszű ember nem hagyná magát így megalázni...
Sóhajtva, egy félig-meddig bocsánatkérő pillantással néz a nőre, ahogy a férfi kecsesen odébb helyezi az útból, és megfogadja magában, hogy a bent látottaktól függően, és saját elégedettségétől is függően, megpróbál kitalálni valamit, a nő helyzetét enyhítendő.*
~Bár lehet megölnének, mielőtt bármihez kezdhetnék. Szétszednek a gyerekek. És Cale?~
*Gyors egymásutánban pörögnek végig fejében a lehetőségek, és némileg bántja is, hogy ha belekezd itt valami ámokfutásba a nő mentésének érdekében, akkor bizonyos, hogy soha nem ér a megbeszélt találka-helyre.
Már egészen megörül neki, hogy végre bemennek, megnézik, hogy miféle állatok is lehetnek benn, de ahogy az ajtó nyílik, a hangokkal együtt olyan bűz is megárad kifelé, amiket legföljebb több napos tetemen érzett eddig Vier. Kissé elfintorodik, de nem akarja egyelőre komolyabb jelét adni annak, hogy bármi is zavarná, mert odabenn lehetnek olyan ebek is, melyek legföljebb büdösek, de akármire is alkalmasak. Habár az erdőben egy ilyen szagot mérföldekre is elkerülne, most azért megnézi, hogy milyen állapotok uralkodnak odabenn, és ha az árus megindul befelé, akkor követi. Igyekszik alig feltűnően inkább száján át lélegezni, mint orrán keresztül.*


6290. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-20 20:29:02
 ÚJ
>Halax Lamans avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 186
OOC üzenetek: 28

Játékstílus: Megfontolt

//Nyárelői karaván//
//Oham felé//

*Nos, ahogy az lenni szokott, minden megy a maga útján. Főleg az események áradata.
Hősünk kifejezetten sikeresnek ítéli meg akcióját. Elvégre senki fejét nem szegték, a borbély már-már egyenesbe áll, és újabb információmorzsákkal gazdagodott. Oham nem csak kuruzsló, de ráadásul szövegtenger alá temeti a lényeget.
Ha Halax szemében nem egy vén kecske képe jelenne meg a karavánvezetőt illető elképzelései során, már-már kelletlen szimpátiát is érezne. Mondjuk, ezt érzi is, de elvei ellen. Sebaj! Elveit legalább olya sűrűn tudja cserélni, mint más a levegőt. Hiába, no, az elvtelenség nem minden esetben hátrány.
Hajbókolva engedné útjára az ollócsattogtatók gyöngyét, de aztán itt-ott likacsos elméjén horrorisztikus kép suhan át, melybe bele is borzong.
Ennek hatására indul a fejteremtő után, alig beszámítható módon integetve a másik után, ráncigálva az egyre kevésbé kezes szamarat. Vagy öszvért. Esetleg pónit. Szóval a felmálházott dögöt.*
- Hé! Várjon egy pillanatot!
*Ha a derék borbély még erre sem várja meg, hát addigra cifrázza, míg csak kénytelen lesz. Esetleg a málhás négylábúra pattanva tarolja le a tömeget. Legrosszabb esetben beledöglik a nyomon követésbe.
Utóbbi esetben már nem lényeges a dolog, de ha az előbbiek hatására a borbély figyelmét fel tudja kelteni, úgy ismét a szavak hímes mezeit tapodja.*
- Erről jut eszembe! Némi segítségre még szükségem lenne! *Mosolyog szerinte szégyenlősen.* Meg kéne találnom a fürdősátras ipsét is, mielőtt beleszakad abba, hogy egy teli káddal a kezei között üldözi cseppet sem szerény személyem. *Felkuncog a gondolatra.* És lehet, hogy nem ártana Oham mestert is értesíteni a fennforgásról, nehogy félreértse… *Kihúzza magát.* Természetesen személyesen magyarázom meg a félreértést.


6289. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-20 18:12:20
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 932
OOC üzenetek: 97

Játékstílus: Szelíd

//Nyárelői karaván//
//A fekete vagont kellett volna//

*A síró nő bár hallhatja Lorew felszólalását, mivel maradásra kéri, de nem igazán reagál rá, s a szobába ettől függetlenül berobog. Ahogy Lorew az ajtóhoz sétál, különösebb változás nem történik, egyelőre ugyanazt a nagy semmit néha-néha megtörő halk sóhajt, vagy elfojtott nyögést hallhatja, de nem elemi erővel, inkább amolyan beletörődő és csendesedő lendülettel. A kopogásra sincs válasz, így Lorew vagy benyit, vagy valami úton módon továbbáll, bár a kis ablakokon testét talán csak végtagvesztéssel tudná átpréselni, az ajtó pedig többszörösen is zárt akadályt képez. A döntés az övé. Persze lehet, hogy segítségére szolgálhat, az a halk beszélgetés foszlányok és lépések zajai, amik, mintha céltudatosan ahhoz a szekérhez igyekeznének, mely jelenleg Fátyolka és Lorew csapdájául szolgál. Az olykor puha földet, olykor pedig apró kavicsokat érintő lábak folyamatos ropogása egyre közelebbről hallatszik, immár mintha az ajtó elé is értek volna.*

//Nyárelői karaván//
//Dalospacsirta//
//Salwar//

*Az árus szimpatikus fickó, látszólag Salwar is szimpatikus számára. Persze ki tudná megmondani, hogy a vállalkozó élet képezte ki ily csengőre nyelvét, vagy önmagában személyisége ily elragadó. Erre vélhetően választ nem is kapunk történetünk folyamán, így elégedjünk meg azzal a holtbiztos ténnyel, hogy feltételezhetően elnyerték egymás szimpátiáját, s ebből még jó üzlet is születhet mindkét fél válaszára. Elégedetten hallgatja Salwar válaszát, s cseppet sem tűnik elkeseredettnek, még akkor sem, mikor Salwar kevés időt szánna a dologra.*
- Idő? Idő? *Kérdezi egyre hangosabban, majd felnevet.* Ne vicceljen, miket mond, számomra csodálatos! De miért épp délután? Legyen inkább most! *Mielőtt Salwar érdemben reagálni tudna a két kis lurkóhoz hajol, kik mögötte téblábolnak, s a fülükbe sugdos valamit. A gyerekek szájuk elé kapott kézzel hangosan felsikkantanak, s abban a pillanatban el is szaladnak, egyik erre, másik arra.*
- Látja, barátom! Ugye nem sértődik meg, ha így hívom? *Kérdi gyorsan.* Mi műkedvelők tartsunk össze! *Kacsint Salwarra.* Mindent meg tudunk oldani! *Jelenti ki határozottan, majd szinte kijelentésével egy időben húzgálás, cincálás zaja hallatszik. Ha Salwar esetleg érdeklődő tekintettel odanéz, láthatja, amint különböző, színes ruhába öltözött, kacagó gyermeksereg, egy pódiumhoz hasonló fatákolmányt cincál a stand irányába. Az árus nevetve tapsolja meg őket. Valóban elkápráztató a színkavalkád, s egyre több ember figyelmét is felkelti. Láthatóan előbb csak egy, kettő ember, majd hirtelen, mintha vonzanák egymást kis csapatokban gyűlnek össze az eddig szemlélődő, vásárolgató emberek, szerzetek Salwar és a stand körül. A gyerekek kacagására többen mosolyogni kezdenek, egyesek fel is nevetnek. Mindenki tudja, hogy itt valami készülődik, így inkább megállnak, nehogy lemaradjanak róla.*

//Nyárelői karaván//
//A négylábúak asszonya//

*Hevesen bólogat Vierstra szavaira.*
- Igen, igen valóban! *Látványosan veri homlokon magát vigyorogva.* Látszik, hogy ön ért a dolgához, bizonyára értékelni fogja a felhozatalt. *Közben a nő esdeklő tekintetét még akkor is fenntartja, mikor apróbb nyögések közepette sikálja fel a vizet a stand előtti fa padozatról. Bár lehet, hogy immár néha szomorú csalódottság is vegyül a szenvedő ráncokba. Az árus megindul, a nőt nemes egyszerűséggel félrelöki, s a szekér ajtaját kitárja.*
- Tűnj már innen! *Morran a nőre, szinte köpi a szavakat, mintha nem ő utasította volna legutóbb arra, hogy itt takarítson.*
- Kérem fáradjon beljebb kedves! Válasszon! *Invitálja a szekér belsejébe Vierstrát. Ahogy az ajtó kinyílik ismét csaholás és ugatás hangjai üthetik meg a fülét, bizonyítva, hogy valóban több négylábú lehet oda bezárva, kétséges körülmények között. A szekér belsejéből áporodott és nehéz bűz árad kifelé, s közelítve a csaholások sem oly boldogak, vagy fenségesek, mintsem inkább szenvedőnek hangzanak.*


6288. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-19 22:24:32
 ÚJ
>Coralynde Ihrayah avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 54
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

// A Nagy Egyenlőség Napja //
// Úton Amonra //
// Latlie, Laurentitia, Coralynde, Samonyr, Darenahr //

*Állát vakargatva figyeli a többieket. Meg, hogy mit beszélnek. Meg Relét. Főleg Relét. Mert ugye, a fontossági sorrendet már felállította magában, szinte abban a pillanatban, hogy elhangzott, irány Amon Ruadh.
Egy ideig még csendben marad, próbálkozik nevek megjegyzésével, de igazából elég érdektelenek számára, így nem is öl bele túl sok időt vagy energiát az elnevezések fejbe rögzülésére. Aztán azért úgy dönt, hogy megosztja már a nagyérdeművel saját nevét is, de inkább csak Relé miatt, mert legjobb emlékei szerint mindeddig nem is volt érkezése közölni a nevét.*
- Am' Cora vagyok. Megjegyzendő csak úgy mellékesen...
*Még hümmög is hozzá, vállat is von, mert egyébként még magát Corát sem nagyon izgatja, hogyan is hívják. Évekig nem volt saját neve, vagy ha volt se nagyon tudott róla, mert legföljebb Csataknak vagy Szutyoknak nevezték, esetleg válogatott sértéseknek szánt neveken. A tervezgetésbe nem kifejezetten tud bekapcsolódni, sosem kellett ilyet csinálnia, csak rángatták maguk után a gazdái, ebből a szempontból viszont mindenképp szerencsésnek érzi magát, hogy most tulajdonképpen saját akaratából jön-megy, és csak azért, mert tényleg így akarja.
Relé végül mindenkihez szól, ebből pedig Cora már igazán nem akar kimaradni.*
- Hát én amúgy aztat mondom... hagyjuk ezt a badarságot. Kocsit fogadni, he? Ráadásul széjjel szakadva?
*Rosszallóan megcsóválja fejét, mert ha rajta múlik, mezítlábastól gyalogol el oda, ahova el kell mennie, de azt már meg nem kockáztatja, hogy felül valami ismeretlen kocsira, hogy aztán elvigyék akárhova.*
- Nem, nem! Bolond az, aki ilyet akar!
*Majd kissé ráeszmél, hogy gyakorlatilag bolondnak nevezte legjobb barátnőjét, így szájához kap, és lesüti tekintetét.*
- Na, má' nem úgy. De azért na! Veszélyes olyat csinálni!
*Végül csak felnéz Relére, tekintetében halvány bűntudat villan a lányra, ahogy jött, viszont el is tűnik, inkább valami különös eszelősség jelenik meg benne. Mert Cora részéről amúgy is nekiugrik bárki torkának, ha szükséges, azt viszont tényleg nem szívesen játszaná meg, hogy két másik, egészen csini csajjal pályázzon meg egy ismeretlen szekeret.*


6287. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-19 22:09:39
 ÚJ
>Vierstra A'Dariirn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 78
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Nyárelői karaván//
//A négylábúak asszonya//
//Vierstra//

*A férfi "bókjára" csak egy lekicsinylő, lenéző pillantással válaszol, mert igazán nem jönnek be neki ezek a mézes-mázos szavak. Persze egy kereskedő így csinál üzletet, nem vitatja el tőle, azonban ez nem Vier műfaja.
Már éppen válaszolna a férfinak, hogy valóban, hallja ám a szekérből érkező, vadul csaholó hangokat, erre azonban pont nincs érkezése, mert a mézédes szavakat hirtelen váltják fel szinte ellenséges, kelletlen szavak és hangnem a szekér mellett álló nőhöz intézve. Vier összevonja szemöldökét, és cseppet visszább esik vásárlási vágya, legalábbis ettől a férfitól mindenképp. Kicsit sem tetszik neki, ahogy a nővel bánik, de ezt egyelőre nem teszi szóvá, egyrészről nem az ő dolga, másrészről pedig szintén nem.
Amikor azonban a nő visszaérkezik, csendességből, némán, oldalát fogva, Vier ujjai kissé elfehéredve szorulnak kardjának markolatára, mert ahhoz már nem füllik a foga, hogy szerencsétlen nőn még látszik is szenvedése. Mégis úgy dönt, hogy továbbra sem avatkozik be a dolgokba, csak fogát összeszorítva fordul vissza a férfi irányába, további szavait hallgatva, és későbbre halasztja az asszony ügyét.
Arra pedig, hogy a sötételfek már csak tudják, mi a dörgés, egy rosszalló morranással felel, majd sóhajt egyet, és elgondolkodik a férfi kérdésén.*
- Végül is színben mindegy.
*Vállat von, de közben végig is gondolja, hogy mi is lenne a legjobb, így folytatja.*
- Mégis inkább sötétebb, szürke, fekete, ha esetleg foltos, az sem baj.
*Mert ugye fehéret vagy zsemleszínűt minek is akarna egy erdei vadász, hiszen az élénk színek azonnali árulást jelenthetnek - legalábbis az ellenségek és vadak szempontjából biztosan.*


6286. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-19 20:21:47
 ÚJ
>Salwar Caleihaisan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 421
OOC üzenetek: 145

Játékstílus: Vakmerő

//Nyárelői karaván//
//Salwar//

*Salwar felnevet az árus rögtönzött válaszán, és megcsóválja a fejét.*
- A mesterem mindig azt mondta, hogy az ének nélküli vers olyan, mint egy mankóval járó férfi. Volt benne valami igazság, és magam se kedvelem a verseket, sokkal inkább énekelek, de húr nélkül az nehézkes. Viszont az időm szoros, és nem maradnék sokáig, már elígérkeztem az estére. Így maradnék a boltnál, még ha nem is oly kedvező az ár. *Persze, ha nagyon jó árat ajánl az árus, akkor megfontolandó, hogy mennyire szeretne visszasietni Vierhez, de ha délután megejtik az árus által kitalált programot, az lenne a legjobb. Úgyhogy most az árustól függ, hogy ez a szűk idő amit Cale szabott mennyire felel meg neki, vagy hajtja el a bárdot. *
- Persze ha a délután megfelel, magam sem lennék boldogabb a közönségnél, hiszen mit ér a magamfajta művész közönség nélkül. *Teszi hozzá, hogy biztosítsa az embert, nem azért mondta ezeket, hogy az árat feljebb verje. Túlságosan szimpatikus neki a fickó, nem akarja nyíltan átverni, és lehúzni róla a bőrt. *


6285. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-19 19:58:11
 ÚJ
>Samonyr Talwakr avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 138
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Vakmerő

// A Nagy Egyenlőség Napja //
// Úton Amonra //
//Igazából mindenki, de főleg Rel//

*Samonyr figyelmesen hallgat mindenkit, és nem igazán tetszik neki amit hall. Úgy tűnik, hogy nem igazán tudja senki, hogy merre van az arra, ami kis aggodalommal önti el. Csak kevéssel, mert inkább téved el ennyi hölgy társaságában, minthogy visszamenjen egyedül a városba. Mindenesetre most igyekszik megjegyezni a neveket, és a nő szavaira pedig barátságos arccal bólint.*
- Ha még állni fog, akkor mindenki a vendégem. Kegyed akár többre is.*Jegyzi meg nagylelkűen, egyrészt azért, mert könnyedén bánik ilyen ígéretekkel, másrészt szinte biztos benne, hogy már nem lesznek meg az épületek. Másrészről ha ezzel elnyeri a csoport szimpátiáját, akkor egy kis ital nem nagy ár érte, főleg, hogy jómódú társaságnak tűnik. A logikai gondolatmenetre, hogy miért mennek Amonra, egy rossz szava sem lehet, elég egyértelműnek tűnik. Az utolsó megjegyzés viszont nagyon nem tetszik neki, de ezt nem mutatja, helyette egészséges kétkedést sugall az arca.*
- Véleményem szerint jobb, ha nagy csoportban keresünk magunknak kocsit. Lehet, hogy nehezebben találunk, de nem ismerhetjük azokat, akik segítséget ajánlanak. Ha azt mondják, hogy csak három hölgyet visznek el, nem lehetünk biztosak benne, hogy tényleg oda viszik őket, és épen, egészségesen. Az is lehet, hogy pont magunk fajta menekültekre vadásznak errefelé. Szerintem biztonságosabb együtt maradni, és olyan fuvart találni, aki mindannyiunkat el tud vinni. *És semmiképp sem szeretné, hogy néhányan meglépjenek, ő pedig itt maradjon a másik pasival, mert őket nem akarják olyan szívesen elvinni. Vagy a cselédlánnyal, miközben az úri asszonyok boldogan lógatják a lábukat szőlőt eszegetve egy kényelmes hintóban. *


6284. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-19 14:30:36
 ÚJ
>Relael Ellerin lae'Natar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 772
OOC üzenetek: 261

Játékstílus: Vakmerő

// A Nagy Egyenlőség Napja //
// Úton Amonra //
// Latlie, Laurentitia, Coralynde, Samonyr, Darenahr //

*A bemutatkozásokat végig hallgatja, és el is raktározza az információkat most, hogy nem mind egyszerre zúdul a nyakába és nem kell közben menekülniük. A csapat egy újabb taggal bővül, amit ő személy szerint cseppet sem bán, főleg, hogy férfi az illető, bár így lehet nehezebb dolguk lesz kocsit találniuk ilyen nagy létszámmal. *
- Artheniorban sem? Akkor nem lesz nehéz elszakadni a várostól.
*Feleli Darenahrnak, mikor éppen ő veszi át a szót.*
- Jó magam sem jártam még Amon Ruadhon, de nem hinném, hogy nehéz lenne odatalálni. Minden csak magabiztosság kérdése.
*Kicsit mosolyog magán, főleg, hogy ő sem gondolja teljesen komolyan. Persze sok minden múlhat ezen, de mai produkciójában is közrejátszott egy jó nagy adag szerencse.
Laurentitia sokkal szimpatikusabb neki most, hogy már nem próbálja megmondani mit tegyen, kicsit együtt is érez vele zaklatottságát illetően, hiszen ő maga sem mondhatja, hogy maradéktalanul túllépett az eseményeken. Különösen, hogy Relael majdnem többel jött el onnan, mint egy nagy pofon. Mindenesetre úgy tűnik a korábbi nemtetszését félretéve nagy kegyesen megbocsátott Launak.*
- Ó mennyi kereskedő.
*Elégedetten pillant Samre és Darenre is.*
- Bár sok esélyt nem látok arra, hogy még áll az épület, de amennyiben igen, egyszer örömmel elmennék oda.
*Most hogy alkalma is nyílik rá kicsit meg is nézi magának az újonnan érkezőt, aki nem tűnik teljesen reménytelennek. Fizikai ereje látszólag nem elhanyagolandó, ezért akár számíthatnak is rá védelem gyanánt. Ezt megjegyzi magának, mint jó pont.*
- Menedéket kérünk.
*Felel röviden Laurentitia kérdésére, aztán gyorsan folytatja is.*
- Mivel feltehetően a legtöbbünknek otthona a Gazdagnegyedben van, ahol tudjuk milyen helyzetek uralkodnak, nem igen van hova mennünk. Pontosan nem tudom milyen helyzetek uralkodnak város szerte, de általánosan elmondható talán, hogy jelenleg sehol sem igazán biztonságos. Amíg helyreáll a rend kénytelenek leszünk menedéket kérni, amire mi sem alkalmasabb, mint Amon. A továbbiak majd úgyis időközben eldőlnek.
*Latlie szerénysége, ahogy eddig is, most is elbűvöli, teljesen el van ragadtatva tőle, és el is határozza, hogy szeretné elnyerni a leányzó barátságát, ahogy Coralynde esetében is.*
- Kétlem, hogy megérdemelted volna.
*Ráncolja homlokát és még fejét is ingatja.*
- De már igazából mindegy.
- Azonban az nem, hogy miként tesszük meg az utat.
*Itt most mindenkire pillant jelezve, hogy ez az egész csapatnak szól.*
- Valaki szóvá tette, és remek ötlet volt, hogy bizonyára sokan hagyják el most a várost, ezért van esélyünk találni valakit, aki elvisz minket. Persze lehet pár arany fejében. Mit gondoltok közös erővel, vagy kisebb csapatokban lássunk neki?
*Kivételes pillanatok egyike ez, amikor igenis kikéri mások véleményét. Hadd érezzék kicsit megbecsülve magukat. Tekintetét Latliere és Corára emeli.*
- Persze amilyen ügyes és talpraesett hölgyek vannak velünk biztos nem lesz ezzel gond. Mi nemesek néha szörnyű, hogy mennyire nem vagyunk életrevalóak.
*Mosolyogva, de kicsit rosszallóan ingatja fejét, mintha éppen csak egy kedves anyai dorgálás lenne. Persze magát is besorolja ide, valójában mégsem, csupán látszólagos szerénységgel igyekszik picit jobb benyomást tenni a többiekre.*


6283. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-19 11:31:04
 ÚJ
>Gavideg Lyidere avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 121
OOC üzenetek: 9

Játékstílus: Megfontolt

//Irány a Pegazus//

*Wram húzza a lóbőrt, ahogy az elvárható volt. Lyi felé veszi az irányt. Csak amikor Wramhoz ér, veszi észre, hogy Naty vonzó külseje nem csak őt fogta meg, hanem már a megszámlálhatatlan kategóriába tartozó mennyiségű csapathoz verődik oda, és kezd társalgásba. Sokak vetnek szemet arra a lányra, akire ő vetné ki hálóját. Elgondolkozik rajta, hogy ide is idetolja-e a képét, hogy tudassa a társasággal, hogy a lány nem szabad, de inkább Wram talpába rúg egy gyengédebbet. *
-Ébredj álomszuszék, kezd lemenni a pilács, de nem itt szeretnénk aludni. A Pegazus a cél.
*Ha Wram reagál, felveti neki, hogy a fa alatt várják meg a lányt. *


6282. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-19 02:27:17
 ÚJ
>Lorew Mazoral [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1059
OOC üzenetek: 140

Játékstílus: Vakmerő

//Nyárelői karaván//
//A fekete vagont kellett volna//

*A varázslat nem működik, illetve... működik, csak hatása nincs. Nem, a nő csak megőrült. És természetesen félreérti Lorewet, aki szóval sem mondta, hogy nem szeretne teát inni, mi több, jól esett volna neki. Mondjuk az előadást nem akarja megszakítani, főleg azért, mert a lány mozdulataiból is elég sokat leszűrhet. A rágott köröm a folyamatos stressz jele lehet, ez a köröm meg, ami neki van, nos... Ő tényleg minden nap halálra aggódhatja magát Hadzsi miatt. Viszont egyik pillanatról a másikra már engedélyezik számára a távozást is. Nem mintha eddig visszatartották volna... Ó de, mégis. Ugyanis az ajtó még mindig eléggé be van zárva, de nem igazán ez az igazi oka, hogy a maradás mellett dönt.*
- Várj... *emeli fel a kezét, de hát addigra a lány már az ajtó túloldalán van. Komolyan, tíz perce még szerelme sem volt, most meg az első nagy veszekedésben érzi magát, amitől a kapcsolatuk majd még erősebb lesz. Mellesleg elég combos jelenleg is az a bizonyos kötelék, ha így tövig rágta a körmeit valaki után, aki talán már rég halott. És talán erről a nő is tud a lelke mélyén, csak nem bírta feldolgozni, és úgy került ebbe az állapotba. De akárhogy is, Lorewnek ideje távoznia. Most már tényleg. Csak hát... nem mehet el így. Szegény lány odabent sír. És állítaná a szerzetes biztosan, hogy ő sosem volt Hadzsi? Nem, bölcs ember nem tesz meggondolatlan kijelentéseket. Oda is sétál hát az ajtóhoz, és bekopogtat rajta.*
- Ne aggódj, nem hagylak itt *legalábbis egy darabig biztos nem* Elvégre csak miattad tértem vissza.


6281. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2018-06-19 00:28:24
 ÚJ
>Natalayda Mozecka avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 342
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

//Nagy egyenlőség napja//
//Briwal, Tizio, Naty, Mey//
//Kicsit mindenki//

* Láthatóan nem tudott eleget segíteni, de arról fogalma sincs, hogy ellenérzést kelt, az elfek utáni érdeklődése. Nairada kislánykori szívbéli barátnője, atyáik üzlettársak voltak valaha. Az elfek jelenléte sosem zavarta, és eddig gondja sem volt velük, hacsak az nem kellemetlen, hogy őt is folyton annak nézik. *
- Hát, sajnálom, hogy nem tudtam többet segíteni *szól a két férfinak, mikor Sonniamey lép közéjük, még zavargások idején is rendezetten, s bár nyilvánvalóan hallotta a beszélgetés egy részét, a lányok hollétéről nem tud semmit. Ellenben a Sayqueves házról talán igen. Naty kicsit jobban végigméri a bambiszemű lányt. Vajon ismerheti-e legalább látásból. Nem ismerős neki, de nem is olyan érdekes ez, mert mégis lehet híre a rezidenciáról.*
- Valóban? És mit látott? *kérdezi érdeklő hűvös színű szemeit a lányra függesztve.*
~Vajon minden rendben? Sikerült megvédeni? Talán elkerülte a hordanép… talán Naival is minden rendben van. Hátha…~
*Lehet, hogy épségben van, ruhái makulátlanok, de csak ennyi van nála, semmi több. Ha nem mehet vissza a rezidenciára, akkor mindene oda van, még az a kevés is, amit otthonról elhozott.
Csak szeme sarkából érzékeli, hogy egy újabb tömeghullám érkezik a tisztásra, de ennél most sokkal jobban érdekli, hogy mit tud a lány*1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8681-8700 , 8701-8720 , 8721-8740 , 8741-8760 , 8761-8780 , 8781-8800 , 8801-8820 , 8821-8840 , 8841-8860 , 8861-8880 , 8881-8900 , 8901-8920 , 8921-8940 , 8941-8960 , 8961-8980 , 8981-9000 , 9001-9020 , 9021-9040 , 9041-9060 , 9061-9080 , 9081-9100 , 9101-9120 , 9121-9140 , 9141-9160 , 9161-9180 , 9181-9200 , 9201-9220 , 9221-9240 , 9241-9260 , 9261-9280 , 9281-9300 , 9301-9320 , 9321-9340 , 9341-9360 , 9361-9380 , 9381-9400 , 9401-9420 , 9421-9440 , 9441-9460 , 9461-9480 , 9481-9500 , 9501-9520 , 9521-9540 , 9541-9560 , 9561-9580 , 9581-9600 , 9601-9620 , 9604-9623