Arthenior - Erdőszéli tisztás
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van meditálni! Kattints ide, hogy meditálhass!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 444 (8861. - 8880. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

8880. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-13 17:48:24
 ÚJ
>Luninari Heiphine avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 536
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Szelíd

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
//Mana: 19//

*A földet, vagyis ezúttal az alatta lévő egyetlen jégtáblát megrengető holdvarázslat ismét nem úgy valósul meg, ahogyan elképzelte, mivel nyomában valóban ő lesz az, aki ellen végül fordul, szerencsére azonban komolyabb baj nem történik. Még csak különösebb kellemetlenség sem éri, mert a víz hőmérséklete sokkal kellemesebb, mint eredetileg várná, a kerubi pedig bár ezúttal nem segíthet, elég gyorsan vissza tud mászni a rácsra támogatása nélkül is, ahol végül elneveti magát saját butaságán, de inkább a megkönnyebbülés szakad fel ilyen formában belőle.
Most, hogy Aborath kiesett, és ketten maradtak Madyvel eldönteni azt, hogy ki legyen az első, úgy érzi, hogy már tényleg nincsen különösebb szégyenkezni és vesztenivalója, így aztán igazán komikusnak találja, ahogyan, mintha kívülről látná, elképzeli magát, rácson lógva, vizesen, amint arra vár, hogy Maydeleine mellé evezzen és rámondjon valamilyen hatásos varázslatot.
Ekkor azonban újabb meglepetés éri, az, hogy új küzdőtér vár rájuk, immár csak kettőjükre, ennek pedig mérhetetlenül örül.
Így legalább nem marad benne kielégítetlen kíváncsiság, hogy milyen lett volna az utolsó helyszín, ahová nem jutottak el. Ráadásul kipihenten, szemtől-szemben, csak egymással foglalkozva, biztosan sokkal izgalmasabb lesz maga a harc nem csak a nézőknek, hanem számukra is. Nem utolsó sorban pedig így kap egy esélyt győzni, mert, ha minden ezen az immár szétszedett pályán folytatódik, ahol ő kiszorított helyzetben van, akkor bizony már nem sok jóra számíthat.
Persze továbbra sem érzi magát esélyesnek a másik lány ellen, akitől talán a legerősebb varázslatait tanulta, viszont, ha már eljutott idáig, akkor semmiképpen sem az esélytelenek beletörődésével fog harcba szállni ellene az utolsó párbaj alkalmával, hanem el fog követni mindent annak érdekében, hogy ne ő távozzon belőle vesztesként. Ennek egyetlen hátránya, hogy az öröm mellett valamennyire szomorú is lesz majd, ha sikerül, előnye viszont, hogyha veszít, akkor sokkal szívesebben veszít majd Maydeleine ellen, mint bárki más ellen veszített volna.
Most azonban igyekszik minél kevesebbet gondolni erre. Nagyon boldog már attól is, hogy egyáltalán sikerült eljutnia idáig, viszont mindez nem száll a fejébe, főleg az után nem, hogy egyszer már tulajdonképpen feladta a harcot. Igaz, hogy utána gyakorlatilag a menthetetlent sikerült mentenie, viszont ezzel kapcsolatban emlékezteti magát arra, hogy ehhez szerencse is kellett, nem is kevés, nem csak egy jól megválasztott és sikeresen kivitelezett varázslat.
Bárhogy is, tisztában van vele, hogy bármi történt is eddig a versenyen, még csak most vár rá a legkeményebb ellenfél és a legnehezebb küzdelem, ezért igyekszik a lehető leggyorsabban összeszedni magát és a gondolatait is.
Amint elhagyja a pályát, új varázslatokat választ, majd rögtön az öltöző felé veszi az irányt. Ugyan nyár lévén szép az idő, csuromvizesen azért még sem túl kellemes, és nem szeretné kockáztatni azt, hogy megfázzon, ezért kér a tündértől, akinek jelenlétét továbbra is szerencsés előjelnek tartja, egy pont ugyanolyan ruhát és pár csizmát, mint ami eddig rajta volt. Bár az a célja, hogy egy nap az összes elem összes varázslatát megtanulja, elsősorban akkor is holdmágusnak tartja magát, ezért nem változtat semmit sem ruháján, ami a maga szerény módján ezt próbálja kifejezni.
Haját is igyekszik megszárítani és kicsit pihenni is, hogy biztosan visszatérjen testébe a mana éppen a végső küzdelem előtt, amikor majd a legnagyobb szüksége lesz rá.
Viszont mindezek ellenére nem is húzza az időt. Már nem fél, mint a verseny kezdetén, csak izgatott és kíváncsi, hogy mi vár még rá. Így is éppen időben ér oda, ahová kell, hogy aztán a hídon állva kicsit újra félni kezdjen, amikor lenéz, de ez már tényleg nem az a pillanat, hogy megfutamodjon, a tudat pedig amúgy is megnyugtatja, hogy az egész ismert világ talán legtapasztaltabb mágusai vigyáznak rájuk, így bármennyire is félelmetes mélység is van alattuk, nem eshet komoly bajuk.*
- Én sem, de örülök, hogy így alakult. A tőled tanult varázslatok nélkül talán elindulni sem mertem volna, így mindenképpen köszönettel tartozom neked. *viszonozza Maydeleine kedves mosolyát és természetesen elfogadja a kezét is, mi több, reményei szerint kedvesen és barátságosan szorítja meg azt. Mondana még valami olyasmit is, hogy megtiszteltetés lesz ellene harcolni, de fél tőle, hogy túlságosan üresnek, giccsesnek és közhelyesnek hangzana az, amit ő teljesen komolyan gondol. Talán majd a legvégén.*
- Úgy legyen! *mond ezért csak ennyit a másik lány utolsó mondatára, majd elfoglalja saját sárkányát.*
- Sose gondoltam volna, hogy valaha repülni fogok. *mondja aztán már csak úgy magának, mielőtt elrugaszkodik. Ha lehetnének valaha unokái akkor már biztos, hogy lenne nekik mit mesélnie elalvás előtt. Persze ez másfajta repülés, mint amire a madarak képesek, mégis sokkal több annál, mint lebegni a talaj felett.
~ A hold sokkal magasabban van, mint most te, mégsem fél. ~ nyugtatja aztán magában magát, bár tudja, hogy mindez hamis érv, olyannyira, hogy talán egy gyermek is képes lenne átlátni rajta, azért legbelül mégis mosolyog rajta, főleg, hogy használ. Egészen addig a pillanatig ameddig el nem rugaszkodik ő is, mert amikor sárkányával együtt követi Maydeleinet és elkezd ereszkedni, igazán ritkán szokása, de majdnem hangosan sikít, igaz csak félig félelemből, mert bármennyire is tudja, hogy vigyáznak rájuk, azért maga a sebesen lefelé való siklás mégis ősi ösztöneire hat racionális tudata helyett és igazi félelmet kelt benne, más részről ugyanakkor eközben arra is rájön, hogy tulajdonképpen élvezi, ami történik, magát a sebességet, a szárnyalást, a madarak szabadságnak illúzióját, de még azt is, hogy olyasmit élhet át éppen, amire sohasem számított korábban, valamint amit azért nem élhet át bárki és bármikor.
Közben távolról figyeli a másik lányt, és eljátszik a gondolattal, hogy akár megpróbálhatná fent tartani őt egy varázslattal a levegőben, hátha valami előnye származna belőle, de végül elég gyorsan úgy dönt, hogy inkább nem. Ha nem is veszélyeztetné ezzel az életét, azért így is olyan helyzetbe hozná vele, amit ő sem kívánna magának, továbbá nem bánná, ha minél gyorsabban újra szilárd talaj lenne a lába alatt, még akkor is, ha az csak rugalmas háló. Egyébként is tisztább lesz úgy a kép, ha mind a ketten visszatérnek oda, ahová a kétlábú, szárnyakkal nem rendelkező halandók valók. Érjenek csak minél hamarabb "földet"!
Még sem marad teljesen tétlen. Arra gondol, hogy Maydeleine nyilván tűzvarázslatot fog majd használni ellene, amint leérnek, márpedig az ellen egy holdfényburok majdnem tökéletes lenne. Ha tollát nem is tudja megvédeni, legalább ő maga nem lesz kitéve a tűz számára kellemetlen hatásainak így talán jobban tud majd koncentrálni az ellentámadásra, végszükség esetén pedig tollának visszaszerzésére, ha már az elején kedvezőtlenül alakulnak számára az események. Persze az is kérdés, hogy milyen távolságban érnek le egymáshoz képest, ahogy sok minden más is.
Egyelőre próbál arra koncentrálni a varázslata után, hogy minél gyorsabban elérje a hálót, és újra két lábra álljon. Minden más úgy is csak ez után következhet majd.*A hozzászólás írója (Luninari Heiphine) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2022.01.13 18:06:49

A varázsló elmormol egy rövid igét, melynek hatására a varázslót és a vele közvetlen érintkezésben lévő társait ezüstös derengő ragyogás fonja körbe, megvédve őket tűztől vagy forróságtól. Hatása maximum három körig tart, vagy az érintkezés megszakadásáig.

8879. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-13 14:16:16
 ÚJ
>Yzoldinea T'wetryl avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 76
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

//Úton a városba//
//Téli vásár//

*Mikor a tisztás környékére érnek leugrik a szekérről, itt válik ketté az útjuk. Nagy léptekkel igyekezik, hogy valóban minél hamarabb meg tudja járni, ám furcsa dolog szemtanúja lesz. A tisztást hó borítja, jégszobrokkal és bódékkal tarkított az egész, a hatalmas jégpályáról nem is beszélve. Valószínű ezért olyan népszerű is, hiszen szinte egy lépést nem tud megtenni, hogy valaki ne legyen rálépésnyi távolságra. Óvatosan, de viszonylag gyorsan közlekedik egyik szobortól a másik bódéig, mert a tömegben bizony hamar összeszedhet egy- egy lábtaposást vagy fellökést, ami a hóra való tekintettel felettébb kellemetlen lenne számára.*


8878. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-13 13:28:12
 ÚJ
>Maydeleine Rhywayers avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 901
OOC üzenetek: 57

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Téli vásár//
//Soreyl//

*Bár a legnagyobb aggodalma abban állt, hogy a lovag nem örül a jelenlétének, vagy haragszik rá, ez az első két szóval el is hessent. Ettől függetlenül, belőle csak úgy tódulnak kifelé a szavak, viszont a másik eléggé passzívnak mutatkozik. Miután a kérdések elhangoztak meg is áll, tekintete aggódóvá válik és fürkésző tekintete pásztázza végig a másik arcát. ~Mi lehet a baj? Talán már van valakije… biztosan… itt van a tömegben. ~ Körbe tekint, hátha van olyan hölgyemény, aki céltudatosan feléjük töri a tömeget, ám ekkor a férfi az arcához emeli az egyik kezét és megcirógatja az orcáját. Látszik rajta, hogy valami nagyon kínozza belül, aminek hangot is ad, May nem kis meglepetésére. ~Biztos azért, mert nem írtam vissza. ~ Még mintha könnyes is lenne a férfi szeme, bár azt ő sem tudja megmondani, hogy a hűvös szellő miatt vagy a sokktól, hogy mégis előkerült. Lesüti a tekintetét, mert bizony, ha ő hinné azt, hogy a lovag már nem él, meglehetősen elszomorítaná, sőt, minden bizonnyal bizonyítékot is követelne. Elég furcsa hangulat alakult ki körülöttük valahogy ezt nem így képzelte el, ám, mivel még nem igazán válaszolt a férfi egyetlen feltett kérdésére sem, még mindig fenntartja, hogy esetleg az érzéseit itt nem tudja kimutatni teljesen. Legyen ennek az oka akár az, hogy szolgálatban van, akár az, hogy valakivel jött, aki bármelyik pillanatban ott teremhet mellette.*
-Annyira sajnálom. *Nyilván azért volt a férfi ebben a hitben, mert nem írt neki vissza az utolsó levelére, ami egyértelműen az ő hibája, ám ennyi elég is volt neki a szégyenkezésből. Most, hogy sikerült meglelnie, végre örülhetnének is a szerencséjüknek és kihasználhatnák ezt a kis időt.*
-Minden rendben. Én jól vagyok, látod? *Mert bizonygathatná azt is, hogy a férfi nagyobb veszélyben volt a küldetésen, míg ő a Sellőben ücsörgött egy kupac intézni való papír mögött, de nem teszi, azzal nem segítene a helyzeten. Leemeli a férfi kezét óvatosan az arcáról, majd körbe fordul ott helyben.*
-Megengedem… bárhol megcsíphetsz. *Bár szívesebben csipkedné ő maga a lovagot, azonban a páncélja túlságosan is jól fedi ahhoz, hogy csiklandós pontot tudjon eltrafálni, így inkább ő ajánlja fel a lehetőséget. Kacéran forgatja oda és vissza a szoknyát, ahogy a csípőjét billegteti, tekintettel arra várva, hogy a másik él-e a lehetőséggel.*
-Bárcsak magamhoz ölelhetnélek, olyan… b..ta vagy… el se jöttél meglátogatni… *Motyogja maga elé kicsit bosszúsan, kétségtelen, a lovag jól bevédte magát ölelés ellen és most is csak alig tud kinyögni valamit meglepetésében. ~Talán nem is akar látni többet. Milyen fura… általában a férfiak az után váltanak le, hogy megfektettek, nem előtte.~*
-Ha vége a szolgálatnak, esetleg meglátogathatnál később… a fogadóban… ott meg tudnánk beszélni. *Veti fel.*8877. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-13 11:52:18
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 533
OOC üzenetek: 75

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Téli vásár//
//Kóczy//

*Ha a szívére tenné a kezét, be kéne ismernie, hogy valójában kétsége sem volt a kollégagnőm koritudománya felől. Kóczy többször bizonyította, hogy mindent tud. Sulim hullája is megszökött, Yezáról is kiderült, hogy ha nem is hivatásos mosónő, de foglalkozik ruhák megfelelő pillanatban történő kimosatásával, és még sorolhatnánk. Inkább az volt a kérdés, hajlandó-e a tudását megosztani, és ha igen, mennyiben.
A szerzetesben motoszkál némi gyanakvás, de Xavy olyan nyugodt önbizalommal bólint rá mindenre, hogy nem tesz föl keresztkérdéseket - milyen lenne az már! A mesékben se megtanulni nehéz a mester titkos harcművész fogásait, hanem rávenni a mestert az oktatásra! Nawanthirishardipandra tehát 20 petákért korcsolyát bérel [Mesélő (Mimóza)] , és mivel órák óta figyeli a jégpályát, komolyabb szerencsétlenkedés nélkül felcsatolja őket a csizmáira. A lábai összevissza nyeklenek, mikor megpróbál rájuk állni, elsőre nem is sikerül felegyenesednie. A hógnóm nincs a keze ügyében, ezért kénytelen Kóczi vállára támaszkodni. Na nem mind a száz kilójával, de azért a csapos érezni fogja a nyomást. Főleg egy-egy újabb nyeklésnél.*
- Ez a jégen is ilyen lesz...? *kérdi egy kényszeredett mosollyal, mikor végül rendesen álló helyzetbe kerül.
Nem mer rákérdezni, hogy azt a jégre úszást miként kell kivitelezni, inkább udvariasan maga elé engedi Xavyt, mutassa meg. A többi korizónál nem látott ilyet, de ők nem is olyan tájékozottak, mint a csapos. Nyilván rosszul csinálják.*


8876. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-13 11:02:50
 ÚJ
>Darenn Soreyl avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 515
OOC üzenetek: 152

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Téli vásár//
//Soreyl//

*A lovag valóban sokat változott az évek alatt mióta utoljára, azaz egyszer, találkoztak. Erősebb, tapasztaltabb, és keményebb lett az igazán megpróbáló hatok alatt, olykor kissé ridegebb is, de erre most nem kerül sor. Hideg, rezzenéstelen közönyös arca pusztán az érzelmek sodrát próbálja visszafogni, mert mégiscsak tartania kell magát ilyen helyzetben. Ahogy a másik felel a bemutatkozásra még nem tudja, hogy kit rejt a köpeny, így csak tetézi a búgó hang a kezdeti meglepettségét. Nem sokra rá tisztul kicsit a helyzet. Az egyetlen tőmondat amit ki tudott mondani úgy látszik egyelőre elég, hogy megnyugtassa a másikat, és önmagát is, hogy nem szellemet lát.*
~Eeyr, Teysus, vagy akármelyik istennek is legyen hála... Köszönöm.~
*Mondja magában, miközben még egyet szorít a puha finom kezeken, miközben a másik megszólal. A lovagnak a szavaiból csupán három dolog szűrődik le. Az első, hogy ő is hiányzott a másiknak. A másik, hogy aggódott az épségéért, és végül azt, hogy olvasta a levelet, amit irt. Továbbra sem válaszol, vagy reagál semmire amit a másik csinál. Még a Perchipfellre feltett kérdésre sem válaszol, és ugyan bármikor máskor szaladna, hogy letörölje a könnyet a másik arcáról, most azt sem teszi. Szoborszerűen áll, és ha hallja is a másik szavait, mintha elkerülnék a fülét. Holott minden egyes szó telibe talál. Hogy aggódott érte a másik, és hogy még a mesterkard szellemére is emlékszik, ráadásul ő, és csakis ő az egyetlen lény a földön, aki tudja a létezését a lovagon kívül. Bredoc, és még Garsin sem jutottak addig a több éves ismeretségük alatt a lovag bizalmában mint May, egyetlen éjszaka alatt. Sok gondolat, kevés emlék, a férfi mégis képes lenne még a zajokat is felidézni arról az estéről. Egy kis csend után a másik arcára teszi finoman a kezét, és hüvelykujjával megsimogatja a nő orcáját. Remeg a hangja, és látni, hogy a világ összes érzését folytja vissza jelenleg.*
-Azt hittem meghaltál.
*Mire kimondja mély hangján, ne igazán tudja fékezni magát. Ő is elejt egy könnycseppet, ahogy végiggurul markáns vonásain, hogy fent akadjon a szakállán. Nem mer jobban közeledni. Csak várja, hogy May megbiztosítsa arról, hogy valóban nem él, és virul, mert a lovag egyelőre még nem hiszi el teljesen.*


8875. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-13 09:14:35
 ÚJ
>Maydeleine Rhywayers avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 901
OOC üzenetek: 57

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Téli vásár//
//Soreyl//

*Mikor közelebb ér és a férfi felé fordul egyenest, már minden kétséget kizáróan felismeri a változások ellenére. ~Mindig ilyen hatalmas volt? ~ Nézi miközben lekerül róla a csuklya, bár lehet vállasabb is lett idővel, viszont a páncél is rak rá némi takarást, az viszont bizonyos, ha így találkozott volna vele először is, nem biztos, hogy most ott tartanának, ahol. Mert néha nehéz elhinni, hogy egy ilyen kemény (jelenleg még hideg is) páncélzat alatt egy érző és kedves férfit talál az, aki veszi a fáradságot, hogy lehámozza róla. A bemutatkozásra egy apró mosoly kúszik a szája szélére, kinevezni mégsem szeretné a határozott és illedelmes modoráért.*
-oh… tudom én azt… *Mondja búgó hangon, ám mikor látja, hogy a férfi arca zavarttá válik a felismerésétől, kicsit megretten maga is. Félt ettől, hogy talán a viszontlátás nem pont azt a hatást fogja eredményezni, ami szeretne. Kétségtelen, eléggé elhanyagolt ábrázatot mutat, neki meg aztán talán még fontosabb a kinézete, mint egy átlagos városi nőnek. Azt pedig, hogy az orcáit a szégyen vagy a hűvös szellő színezte halványpirosra, egyelőre a lovagnak magának kell eldöntenie. Ám minden zavar és meglepetés után a férfi mégiscsak a kezéért nyúl és óvatosan közelebb lép hozzá. Bár nem mond sokat, de abban a feszült pillanatban nagy megkönnyebbülésre ad számára okot, ami elhangzik. Még egy apró könny is kicsordul az egyik szeméből, amit talán csak a zimankó csípős érzete sajtol ki, gyorsan le is törli. Hiszen elhangozhatott volna az is, hogy „meglep, hogy itt találkozunk” vagy hogy „nem számítottam rád ilyen hamar”. Még a fizikai érintést sem tagadják meg tőle, ez pedig mélyen megnyugtatja.*
-Nekem is hiányoztál. Nem is reméltem, hogy itt elcsíplek, ezek szerint visszaértetek a küldetésről igaz? Látszólag egy darabban, ami igazán megnyugtató. *Kopogtatja meg a másik kezével a páncélt. Valahogy olyan érzése van, hogy szeretné minél többször megérinteni a másikat, ám a merev ruházat igen csak akadályozza a dologban, kénytelen beérni a viszonylag még szabad kezekkel.*
-Kicsit megijedtem, mikor olvastam arról, hogy fogságban voltál. *Terelődik kényesebb témára a szó, ám mindenképpen szerette volna ezt elmondani, ha egyszer találkoznak, azonban gyorsan túl is lép rajta, miután körbe tekint, hiszen ez nem az a hely, ahol ilyenről egy ember szívesen mesél. Sőt, talán egy férfi erről sehol sem mesél szívesen. Nyel egyet, majd inkább csak felszegi a fejét egy melengető mosoly kíséretében.*
-Egyedül vagy? Szolgálatban? Perchipfell? *Néz lefelé, hogy tekintetével megkeresse az említett, még emlékezete szerint „beszédes” egyedet.*8874. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-13 08:24:05
 ÚJ
>Balkócza Xavylari avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 650
OOC üzenetek: 22

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Téli vásár//
//Nawanthiri//

*Bizony, már szerzett korit is magának a lábára, jól oda is kötözte, nehogy kicsússzon alóla míg ő elvágódik. Ekkor lesz arra figyelmes, hogy valaki éppen felé tart, még köszön is. Na persze, miért is ne? ~De legalább nem Aztyán vagy egy ork. ~ Von vállat, hiszen lehetne ennél rosszabb is. Mikor a nő odaér hozzá, már le is vonta magának a következtetést, márpedig, hogy nyilván, mivel már fel is szerelkezett, korizni is tud. Ő meg aztán nem fogja ebben megcáfolni, hiszen aztat sose lehet tudni, amíg a gnóm meg nem próbálja, hogy ért-e a dologhoz vagy sem.*
-Hát persze. *Mondja, mintha ez olyan természetes dolog lenne, hogy egy gnóm a jégen is tud közlekedni. A tanítás az már más dolog, de hát látta ő, hogy hogyan csinálják a többiek, csak el tudja mondani.*
-Persze! *Legyint, miközben feláll, itt még könnyű viszonylag, főleg ha meg is kapaszkodhat valamiben. A valami szerepét jelenleg egy pálya mellé épített, gnóm nagyságú hóember tölti be.*
-Húzd csak fel azt az izét… *Legyintget a még megmaradt bérelhető korcsolyák irányába.*
-Aztán lassan lépkedj ide… *Mutat a jégpálya mellé.*
-Majd amint a jégre lépnél a lábaddal, hajlítsd be mind két térded és rugaszkodj el, a két karoddal meg csinálj úgy, mint aki úszik a levegőben. Ezt követően már csak siklani kell, meg váltogatni a lábadat. Mindig az elindulás a legvészesebb, ha nem úszol elég gyorsan akkor hátraesel. *Most már kicsit örül is, hogy Nawanthiri itt van, hiszen lesz kivel kipróbáltatni a teóriáját erről a furcsa sportról.*
-Csak bátran! Pofon egyszerű az egész. *Legyintget a hóembernek támaszkodva.*8873. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-12 22:28:46
 ÚJ
>Darenn Soreyl avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 515
OOC üzenetek: 152

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Téli vásár//
//Soreyl//

*Alapvetően nem túl hadnagyias ahogy idiótát csinál magából egy ekkora tömeg kellős közepén, de végül is eltávja van. Vagy ha más nem, akkor kimenője megteheti, szabad ember. A kis kalamajkát szépen lassan elcsitítja maga körül, mikor is valaki hozzáér. Óvatos ujjak érintik meg finoman a kezét a tömegben. A fél-hátulról közeledő alak, ugyan nem ijeszti meg a lovagot, de igazán meglepődik a dolgon. Megfordul. A csuklyás, utazóköpenyes alak, elsőre nem igazán hatja meg a lovagot, pláne, hogy az idegen valódi kilétére még találgatni se merne. Nem is gondolná, hogy csak úgy összefutnak egy ekkora forgatagba. Az első kapaszkodót az adja, hogy a másik a nevén szólítja. Habár azóta a fényes páncélt, a szakálla formáját, és haját is lecserélte, de a markáns barna szemek, és az aranyozott kardról igazán felismerhető, illetve karakteres mély hangját is hallatta az imént. Elsőre azt gondolná, valaki hivatalos ügyben keresi, de egy ilyen finom érintés igazán ritka a katonai küldöncök között, és nem is tudná mire vélni. Kissé zavartan még az előtt felel, hogy May felfedné magát.*
-Darenn Soreyl.
*Mutatkozik be megerősítőleg hivatalosan. Ezután lekerül a másikról a csuklya és a barna szemek egymásba néznek. Soreyl arca egy érzelmi finomfőzelék. Van abban minden. Elsőre csak zavartan hátra lép, mint aki szellemet lát. Kicsit megrázza a fejét, és a talán aggódónak tűnt szemöldökeit aztán meglepettre emeli. Vesz egy mély levegőt, és ahogy feldolgozza a tényt, és kibogarássza az arcvonásokból azt az oly becsben dédelgetett emlékképet, és össze is rakja a kettőt, egészen vissza áll az arca. Szinte rezzenéstelen, és kifejezéstelen ábrázattal néz a másikra még egy percig. Közelebb lép, és ha még eléri, visszaveszi a másik kezét az övébe. Kissé rászorít.*
-Hiányoztál May.
*Mondja szűkszavúan, és egyáltalán nem vádló hangon. A barna szemek igazán vizenyősek ekkorra, és orgánumán is lehet hallani, hogy egyelőre a világ összes gombóca a torkában van és nem is tud többet mondani. Csak hitetlenül rázza a fejét lassan, ahogy a kezében tartja azt a másik kezét, és egy pillanatra sem néz félre a másik szemeiről.*


8872. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-12 19:14:06
 ÚJ
>Tanilla Arrievien avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 172
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

//Keresgélés//

* Éveket töltött távol eme várostól, s az egész környék hogy megváltozott? Ahogy egyre közelebb s közelebb ér a városhoz, úgy látja másabbnak e tájt. Hóban-hidegben, lassacskán halad szekerével, mint mindig, most sem siet. Nem nagyon fázik, hiszen a fehér ing felett egy másikat is visel, meg egy kötött felsőt és egy meleg szarvasbőr kabátot, prémmel szegélyezettet. Nadrágot is kettőt visel, csizmája is megfelelő a didergetős hideg időnek. Furi kivételesen mellette ül a bakon, orrát hegyezi, szimatol. Ehetnékje van neki is. Cél a Pegazus. Ha ugyan meg van még. Szállás kell, legalább egy-két éjszakára. *


8871. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-12 18:41:38
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 533
OOC üzenetek: 75

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Téli vásár//
//Kóczy//

*Reggel óta itt van. Ha nem lenne olyan hideg éjszakánként a folyóparton, talán még kint is aludt volna az Álomfűz alatt! Egy hajnal előtti kávéért cserébe Nyikhaj (aki valamiért iszonyúan rákapott a Nawanthiri által főzött feketelevesre) kölcsönadta neki a régi tengerészcsizmáját, egy zöld sálat meg egy pár bélelt kesztyűt, aztán a lánynak már nem is volt maradása. A Wegtoreni-erdőben, ahol felnőtt, talán egyszer esett valami hóféle, és itt Artheniorban is ritkaság. Jégpályáról meg még csak nem is hallott, egész mostanáig! Ráadásul itt, az Erdőszéli Tisztáson! Ahol megannyi ér vezet az idő folyói és tavai, az álom és a valóság között!
Mikor kiért, segített a korcsolyásoknak felhúzni a bódéjukat. Megbámulta az összes lábravalót, egyet-kettőt kézbe is vett. Természetesen a mágusok ténykedését is végignézte, de azért csak a parázstartó mellől. Mégiscsak egy egész szánkódombot fújtak össze, és hozzá igazi, havashegyi fagyot!*
~Annak a Nodricnak biztos tetszene...~ *jut eszébe az északi vitéz, aki amilyen nagyra megnőtt, úgy ódzkodott Nimeril kis sánta cicájától. Nawanthirinak mosoly kúszik az arcára, mikor a jelenetre gondol, ám kipróbálni továbbra sem mer semmit.*
~Még megvárom, amíg az a két suhanc lemegy a jégről, aztán bérelek korit!~
~Megér ez 20 aranyat? Hmm... mikor érdekelt engem a pénz?~
~Jaj nekem, mekkorát esett szegény!~
*Ez utóbbit egy jó húsban levő lányka követte el, és egy pillanatig úgy tűnt, a hó is lepotyog körülötte a fákról. Viszont mivel e fiatal szervezet mindenhol ki volt párnázva, ahogy elvágódott, már kecmergett is fölfelé, nem lett semmi baja.*
~Én vajon mekkorát taknyolnék...?~
~Nem mindegy? Tudsz esni!~
~De jégen még nem próbáltam.~
~De sziklán már dobtak el!~
~De az "Apámuram" volt, és éppen csak odavágott. Alig nyekkent...~
~De attól még szikla volt. Az rosszabb, mint a jég.~
~De nem csúszik...~
~De...~
*Egy szó, mint száz: a halogatás megy, a korcsolyázás nem. Ki tudja, rászánná-e magát még az idén, ha észre nem venne egy ismerős arcot a sokadalomban: a város mindentudó csaposgnómját, aki alighanem a téli sportok terén is tájékozott lehet, mert már megfelelő cipőt is szerzett magának!*
~No, legalább majd megmutatja, hogy kell. Bánom is én, ha kiröhög...~
*Nawanthiri tehát kiroppantja a nyakát, megigazítja a fején a kalapot, és el is indul a koleganője felé. A pöttöm termetével eléggé kitűnik a tömegből, Kóczi messziről észreveheti - ha ez megtörténik, a szerzetes még integet is neki nagy vidáman.*
- Hát te még korizni is tudsz? *vág a dolgok közepébe csillogó mandulaszemekkel, mikor odaér* Megtanítasz engem is? *aztán észbe kap, hogy előreszaladt kicsinnyég* Öhm... szóval szia Xavy... mi újság?

A hozzászólás írója (Nawanthiri Shardipandra) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2022.01.12 18:50:18


8870. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-12 13:29:03
 ÚJ
>Maydeleine Rhywayers avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 901
OOC üzenetek: 57

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Téli vásár//
//Soreyl//

*Ő maga csak azért tévedt a tisztásra ilyen idő tájt, hogy megmozgassa a lábait. Nemrég érkezett és a hosszú lovaglás bizony kellemetlen érzéseket hagy benne, mivel ritkán és viszonylag nagy távolságokat tesz meg vele. Ez egyértelműen nem a ló hibája, csodálatos állat, ez az ő gyengesége. Nyilván jöhettek volna a szekérrel is, ám nem akart feltűnést kelteni, pont ezért van ilyen rongyokban. Egy kék csuklyás palást, ami még viszonylag új, egy lila és már kopott, de földig érő szoknya, egy fehér ing, alatta fekete hosszú ujjú alsó ruházattal. A csizmája is piszkos, a haja kiengedve, rakoncátlanul tekereg a csuklya alatt, amerre nem szégyell, tehát egyértelműen hétköznapi módon néz ki. Meglepődve tapasztalja, hogy itt bizony valamiféle vásár van, minden tiszta hó és akad egy sokakat szórakoztató jégpálya is. Őt mégis inkább a jégszobrok nyűgözik le, amelyek csodálatát csak néha szakítja félbe a száján keresztül kifújt levegő fehéres derengése, míg szét nem foszlik. Ezt a pillanatnyi idillt egy kisebb felhorkanás, majd azt követő szóváltások sora szakítja meg. Valami bizony történt, tőle nem is messze. Közelebb sétál, hogy jobban lássa, így szinte az első sorból figyelheti meg, ahogy a páncélos megpróbálja elsimítani a valószínűleg általa okozott helyzetet. ~Bizony a forralt bor ruhára kerülve kellemetlenebb, mint elfogyasztva. Azt az óriást meg jó lesz kerülni.~ Ekkor tűnik fel neki, hogy bizony a lovag hangja és maga az arc is ismerős, talán ezúttal ő is kicsit ápolatlanabb, mint legutolsó és szinte egyetlen érdemleges találkozásuk alkalmával. Ahogy a felismerés léket ver benne eszébe is jut, hogy a levelet meg elfelejtette feladni. ~Ezért bizonyára majd azt fogja hinni, hogy elfelejtettem vagy kidobtam. ~ Harap rá az alsó ajkára, ám ő egyértelműen már felnőtt és egy egész intézményt vezet, nem lehet ilyen alamuszi. Egyre hevesebben ver a szíve, ahogy közeledik, miután sikerült a férfinek elrendeznie minden félreértést és megfogja a kezét óvatosan. ~Vajon így is fel fog ismerni? Lehet, azóta már van másvalaki is az életében… ~*
-Soreyl, ugye te vagy az? *Kérdez rá, leemelve a csuklyát a fejéről, hogy legalább egy kis esély legyen rá, hogy felismeri, ha valóban ő az. A mellkasában egyre hevesebben kezd verni a szíve, miközben pedig a választ várja, az alsó ajkát néha be- beszívja, mint egy szégyenlős kisgyerek, ám tekintete egyértelműen a másikat figyeli, remélve, hogy nem fog kellemetlen szájízt hagyni benne ez a viszontlátás.*
8869. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-12 12:14:04
 ÚJ
>Darenn Soreyl avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 515
OOC üzenetek: 152

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Téli vásár//
//Maydeleine//

*A víz hónapjai derekán hall csak az erdőszéli tisztáson tartott évbúcsúztató mulatságról. Ugyan a hadnagy a város védelmére adta magát, mégsem tudja mi folyik benne olykor. Hát egy kellemesen hideg estén elhagyja a kaszárnya épületét, hogy körbenézzen mit tartogat számára a havas táj. Megérkezve egészen meghatódik. A nagy tótól északabbra, ahonnan ő jött, nem olyan ritkaság a havazás mint itt, és jó neki valami olyasmit látni, ami csillapítja rapszodikusan fel-fel bukkanó honvágyát.*
~Pont mint otthon.~
*Gondolja magában boldogan, és benyomul az árusok bódéi közé, és körbenéz. Prémeket áruló vadászok, bőrmívesek, ékszerészek, forralt bor, meleg tea, lepény. Illatok, és párák kavarognak a levegőben, ahogy a szürkülő időt bevilágítják lámpások, fáklyák, gyertyák.*
~Miért nem hoztad ki a kölyköt?~
*Kérdezi Perchipfell Garsinra célozva. A lány bizonyosan örült volna, egy ilyen lehetőségnek, és élvezni a kis évbúcsúztató vásárt. Kicsit el is szürkül a lovag ábrázata a kérdésre.*
~Nem volt eszemben.~
*Vallja be töredelmesen, és korholja magát, hogy miért nem jutott eszébe ez korábban. Ebben kissé elgondolkozhat, mert nem veszi észre magát. Kissé meg is löki az előtte állót a tömegben, és a hat és fél láb magas, páncélos lovag elég galibát tud okozni egy kis lökdösődéssel. Itt jajgatnak, ott egy pohár forralt bor borult valakire, amott meg egy óriás rálépett egy tündérre. Nem sokra rá, a lovag sűrű bocsánatkérések közepette lecsitítja a kis galibát amit okozott, ezáltal jól kitűnik a tömegből. Könnyedén észre lehet venni, no meg a mellett sem mehetünk el, hogy lehet valaki pont a kis kellemetlenség kellős közepén volt. Valaki akire nem is számítana.*


8868. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-12 10:37:40
 ÚJ
>Balkócza Xavylari avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 650
OOC üzenetek: 22

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Téli vásár//
//Nawanthiri//
//A hozzászólás +16-os jeleneteket tartalmaz//

*Bizony, nem hagyhatja ki ő sem, ha már úgyis ebben az ótvaros városban él, hogy meg ne nézze a mágusok által összehozott havazást és jégpályát. Bár szóval ugyan még nem mondta ki soha, de megeszi a sárga irigység, hogy van, aki ilyen dolgokat is elő tud állítani csupán manából. Mert hát ő még egy kupac szart se tud a saját manájából előállítani, egyelőre. De a könyvtárban már sok mindent olvasott ezen trükkök eredetéről, mert, aki nem ismeri a varázslat mögött húzódó dolgokat, annak az talán csak átverésnek vagy szemfényvesztésnek tűnhet. Ám ezt a keletkeztetett hóról és a jégről nem igazán lehet elmondani, kézzel fogható darabok. A hó kicsit csalódás számba megy nála, hiszen ha felvesz belőle olvadozni kezd és még a keze is hideg lesz tőle, a járást is megnehezíti, így inkább a jégpálya felé veszi az irányt, nagy, jól kimért léptekkel a hóban. Viszont azért nem árt vigyáznia is, mert a hó miatt már a város gyerekeinek nagy része a tisztáson tobzódik, hó dobálással büntetve egymást és akit még véletlenül eltalálnak közben.*
-Nem tudsz cééélozni baszki!? *Kiáltja el magát az öklét is a levegőben rázva, miután pont hátba találja egy ilyen célt tévesztett hógolyó.*
-Pimasz kis senkiházik… *Motyogja tovább magában, ahogy lassan, de biztosan halad előre. Mikor odaér szemügyre veszi a már jégen korcsolyázó embereket és első látásra neki ez nem is tűnik annyira bonyolult dolognak.*
-Csak fel kell húzzak egy olyan izét… megkötöm, aztán becsúszok? *Összegzi magában, miközben a bérelhető cipőket nézegeti. Gyorsan a hátsójára huppan és felpróbál néhányat, aztán mit ad a sors, talál is egy pont rá illőt.*
-Ez ma a szerencsenapom. *Húzza fel győztesen az orrát az ég felé. Át is ad a kölcsönzésért Mesélő (Mimóza) részére 20 aranyat. Közben körbe néz, hogy ha esetleg neki első nem igazán sikerülne a dolog, ne legyen olyan ismerős, aki aztán mindenkinek el tudja majd mesélni.*8867. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-11 14:26:31
 ÚJ
>Maydeleine Rhywayers avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 901
OOC üzenetek: 57

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
//Mana: 19//

*Bár Aborath a szélmágiája miatt a jégen történő közeledést jelentősen megnehezítette, ám végül sikerült kiejteni a versenyből. Nem is csoda, hiszen szinte ketten voltak ellene, meglehetősen támadó jellegű varázslatok birtokában. Ekkor pedig elnéz Luni irányába is, nagyon úgy tűnik, hogy csak ő úszta meg szárazon ezt a pályát. Nem igazán szeret úszni, sőt mondhatni gyéren is tud, az pedig, hogy ezt nem kellett megvillantsa elég nagy megkönnyebbüléssel tölti el. Miközben az új kiindulási hely felé tartanak, összeugrik a gyomra, mert hídról leugrani számára még úgy sem biztonságos, ha háló van alatta. Az meg hogy valami papír anyagú sárkány segítségével fognak tudni leereszkedni a hálóra önmagában is elrettentő. Nem igazán tudja elképzelni, hogy fog ez történni, azaz dehogynem, első gondolata, hogy fejjel le fog bukni róla és zuhany majd jó néhány métert. Mikor végre a hídon vannak, azért illik a másik félnek szerencsét kívánni, mert itt talán az fog dönteni a dologról, így Luni felé fordul.*
-Az elején nem gondoltam volna, hogy mi ketten fogunk majd itt állni a döntőben. Győzzön a jobbik! *Nyújtja a kezét kedves mosollyal az arcán, hiszen itt kiesni, a döntőben már egyáltalán nem szégyen. Sosem volt egy rossz vesztes, ha pedig valaki legyőzi, akkor örül neki, hogy egy ilyen kedves lány lesz az, nem egy öntelt és piától bűzlő férfi. Ezt nyíltan azért nem mondja ki, közben pedig ha esetleg a lány még mond valamit arra reagál majd odafordul a saját felére és ráül a sárkányra, ahogy azt mutatják. Amint felhangzik az indulást jelző kürtszó, elrugaszkodik óvatosan, a sárkány elejét próbálja feljebb tartani, hogy lassan ereszkedhessen. Az óvatosságra megy, mikor pedig érzi, hogy az ereszkedés viszonylag egyenletesen lassan megy, akkor megereszt egy varázslatot, hogy őt és a vele érintkezésben lévő sikló sárkányát is megóvja, ehhez pedig elég csak mormolnia.*A varázsló elmormol egy rövid igét, melynek hatására a varázslót és a vele közvetlen érintkezésben lévő társait ezüstös derengő ragyogás fonja körbe, megvédve őket tűztől vagy forróságtól. Hatása maximum három körig tart, vagy az érintkezés megszakadásáig.

8866. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-11 11:57:21
 ÚJ
>Xanitce Flhet'cher avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 47
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Veszélyes lépcsők//
//A hozzászólás +16-os jeleneteket tartalmaz//

*Flecser természetesen végignézi az egyébként nagyon szépen kezdődő viszont-lövészetet. A közbe túzdelt mondatokra válaszol.*
-Ne legyél ilyen kishitű, az is lehet úgy elpicsázol, hogy nem fér el a nyeregtáskában az arany.
*Közben betalál a vessző, és egészen megbólogatós eredménnyel. Alapvetően ez a kis játszma pontosan arra jó, hogy a Rosszarcú meg tudja állapítani a másik képességeit, és egyelőre meg van elégedve az eredménnyel. Mehetnek szarvasra vadászni. Ám a szép gyakorlatban az utolsó vesszőt a másik elküld a fenébe. Egy egész pillanatra el sem hiszi a vadász.*
~Hagy nyerni a kis nyomorult?~
*Már hergeli magát, mikor hallja a zsörtölődő motyogást.*
~Nem. Ennyire elbaszta.~
*Nyugtázza a dolgot, és nem szól semmit. Biztatni nem akarja a másikat, meg minek is. Nem az ő műfaja, de fent tartja a lehetőséget, hogy pusztán palástolni akarja a másik, hogy pontosan mire képes, hátha olyanra fordulna a dolog. Nem lesz eztán bizalmatlan, de fejében tartja a dolgot.*
-Egek! Még egyik asszony sem akart ennyire lefürdetni, pedig velük még keféltem is.
*Mondja, és rekedten felkacag, azzal visszaindul a fogadóba. Nem tett jót ez a zöld ital amit a piacon megivott. Amíg ramatyul érezte magát legalább nyugton maradt, viszont most visszafelé sétálva látni rajta, hogy elgondolkozik. Megint viszket a tenyere valami balhéra, csak még nem tudja mire.*

A hozzászólás írója (Xanitce Flhet'cher) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2022.01.11 11:58:41


8865. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-10 21:28:30
 ÚJ
>Kas'ya Vuyren avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 58
OOC üzenetek: 3

Játékstílus: Megfontolt

//Veszélyes lépcsők//

*Flecser teljesítményét, és azt a könnyedséget, amivel a lövéseket bonyolítja, kénytelen egy elismerő hümmentéssel, és lebiggyesztett szájzuggal az arcán nyugtázni. Nem elég azonban ahhoz, hogy kétségbe essen, vagy visszavonulót fújjon. Szép sorjában, balról jobbra haladva, ismét célba veszi a fákat. Az első lövés előtt emlékezteti Flecsert.*
-Az első körért jösz 10 arannyal.
*Nagy levegőt vesz, gondos célzás után pedig az utóbbi két vessző közvetlen közelébe repíti, ami addig a húron pihent.*
-Illetve, ha jól értem, sosem lesz igazából az enyém, mert úgyis addig kockázunk, míg nem kell fizetned semmit.
*Második lövése ismét a szinte csokorba szedett virágokként, szűk körben álló tollak számát bővíti.*
-Ha nem tudnám, még azt hinném, félsz, hogy alul maradsz.
*Ahogy az lenni szokott bárminemű felesleges erőfitogtatásnál Vuyren esetében, azonnal visszájára sül el a helyzet, méghozzá alaposan. Olyan lendülettel sikerül mellé lőnie, hogy semmi mást sem talál el belátható közelségben. A vessző valahol az avarban landol, bő 30-40 lépéssel a célpontnak használt fa mögött. Flecserre nem is pillantva, morgolódva elindul a susnyába megkeresni az elkóborolt muníciót.*
-Tsk.... Ennyit erről. Mindig ez van, ha kinyitom a szám. Minek állok neki mellényeskedni, mikor nem az én műfajom?! Fogd be a szád kislány, az eredmény magáért beszél úgy is. Hallgatni arany, ugyebár. Az lett volna. A legszebbeket akkor lövöm, mikor csak Újhold látja. Sosem tanulok, mindig csak az ökörség.
*Orra alatt motyogva nagy nehezen csak megtalálja a fekete tollazatot az szutykos avarban. Felveszi, nagy gonddal letisztogatja, visszahelyezi a tegezbe. A tisztásra visszaérve kifeszegeti a törzsekből a többit is, majd alig sértődötten így szól.*
-Te vagy a legény a gáton. Átfagytam, irány a fürdő.
*Nem élt semmiféle illúzió Vuyrenben azzal kapcsolatban, hogy ő lenne a legjobb íjász a földkerekségen. Egyszerűen többször eltalálja, amit kell, mint sem. Ennek ellenére jól esett volna a lelkének, ha letörölheti a bájgúnár vigyort Flecser képéről.*

//Dobások a gurítóban, Céllövölde jeligére.//

A hozzászólás írója (Kas'ya Vuyren) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2022.01.10 21:29:36


8864. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-10 13:02:00
 ÚJ
>Xanitce Flhet'cher avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 47
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Veszélyes lépcsők//
//A hozzászólás 16+-os elemeket tartalmaz//

*Végig nézi a kis bemutatót, amin a nőstény egészen jól szerepel, de természetesen a rosszarcú vadász nem múlta ám alul a másikat, most hogy a nyilak a fában vannak, az lehet a viszonyítási alap. A kormos miután végzett a bemutatóval, még a zsugára is rákérdez. Flecser felnevet kissé.*
-A zsuga kérlek...
*Mondja, és közben vesszőt tesz az idegre, feszít, és céloz. A lövés a másik vesszője mellé érkezik, szinte egy lukat formálva a fakéregben mikor kihúzzák.*
-Egy kocka játék...
*Mondja, miközben újabb lövésre készül. Az ideg elenged, és hasonló eredményt mutat az újabb vessző mellett.*
-Amit tétben szoktak játszani...
*Az utolsó lövésre is rákészül, ami szintén eléri a célját. Mindhárom lövésében a nyílhegyek szinte összeérnek a természet adta céltáblán.*
-És ilyen kocsma-parasztok játsszák mint én. Nem bonyolult, majd megtanítalak.
*Mondja, és megtekeri a fejét a nyakán, mely hangosan roppan egyet, és a vállára teszi az íjat.*

//Célzás: Kitűnő, próbadobások a kockadobóban.//


8863. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-08 20:01:21
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 341
OOC üzenetek: 85

Játékstílus: Szelíd

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
// Mady, Luni //

* A szokásos menetrend következik. A lényeg úgyis az, hogy az új pálya előtt találják magukat mind a ketten. Két lány az utolsó fordulóban. Itt már nincs barátság, vagy összefogás. Csak a másik tolla van, amit meg kell szerezni, vagy el kell pusztítani. Nem csak szerencsések voltak, de ügyesek is ezidáig. Ellenfeleik sorra hullottak ki, vagy léptek vissza. Kétség kívül Maydeleine rendelkezik eddig a legtöbb kiejtéssel. Szám szerint kettővel. Esélyesnek is őt tartják a legtöbben, de szép számmal fogadtak Luninarira is. Győzőn hát a jobbik varázsló! Felhangzik az indulást jelző kürtszó. Mind a kettejüknek ott a saját sárkánya. Fa vázra ráerősített vászonok. Csak el kell rugaszkodni és máris a levegőben vitorlázhatnak.*


8862. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-07 16:56:31
 ÚJ
>Valuryen Meloar'c avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 290
OOC üzenetek: 18

Játékstílus: Vakmerő

//Eeyrhez//

*Imái meghallgattatni látszanak, hisz a végeláthatatlannak tűnő út alighanem fogy a lába alatt, és már a város széli tisztáson találja magát ahogy felréved a valóságba.*
-Nocsak már itt is vagyunk? Ejha! Ügyesek vagytok!
*Pillant le két lábára és meg is paskolja combjait, mintha csak az ember a lovát dicsérné meg egy hosszú vágta után. Megcsodálja azokat a fákat, amiket korábban maga ültetett és egy önelégült mosollyal halad tovább be a város szívébe, hogy a szentélybe érhessen még a naplemente előtt.*


8861. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2022-01-06 22:00:09
 ÚJ
>Kas'ya Vuyren avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 58
OOC üzenetek: 3

Játékstílus: Megfontolt

//Veszélyes lépcsők//
//A hozzászólás 16+-os elemeket tartalmaz//

~Zsuga?! Mi a rosseb az a zsuga?~
*Mielőtt hangosan is feltehetné a kérdést, Flecser már indítja is útjára a vesszőket. Tény, gyorsaságával Vuyren nem tudja felvenni a versenyt, ezen meg sem lepődik. Azonban a kihívás szintjét látva összeszalad a szája pici csücsörbe, jobb szemöldöke pedig majdnem a hajvonal magasságáig ível. Nem néz a vadászra, de kell neki pár mély lélegzetvétel, míg kiheveri az alábecslése miatti durca okozta cselekvésképtelenséget.*
~Fa. Három egész fa. Semmi megkötés hosszában, széltében. Nappal van, szélcsend, eső sem esik. Csak akkor véthetném el, ha dobnám a vesszőt lövés helyett. Bemelegítésnek is gyerekes.~
*Vėgül azért csak kimérgelődi magát. Még szerencse, hogy nem látta meg Flecser győztes vigyorát, különben szóvá is tette volna sérelmét. Egy utolsó mély levegővel vesszőt illeszt a húrra, feszíti íját, és kényelmes célzást követően a bal szélső fába repíti a nyilat. Közvetlen Flecser találata alatt ėr célba, legfeljebb hüvelyknyire tőle. A középső fa esetén a férfi nyila fölé céloz, az utolsónál a célpont jobb oldalára lő annyira, hogy a fatörzs kanyarulata még ne okozzon lepattanót. Megerőltetés nélkül minden vessző pont oda érkezik, ahova szánja. Reméli, tettei hangosabban beszélnek, mint bármi, amit mondhatna, és a vadász belátja, hogy a cél apróságán, vagy mozgásán kívül nem sok kihívás lesz Vuyren számára a versenyben.*
-Mi az a zsuga?


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8681-8700 , 8701-8720 , 8721-8740 , 8741-8760 , 8761-8780 , 8781-8800 , 8801-8820 , 8821-8840 , 8841-8860 , 8861-8880 , 8881-8900 , 8901-8920 , 8921-8940 , 8941-8960 , 8961-8980 , 8981-9000 , 9001-9020 , 9021-9040 , 9041-9060 , 9061-9080 , 9081-9100 , 9101-9120 , 9121-9140 , 9141-9160 , 9161-9180 , 9181-9200 , 9201-9220 , 9221-9240 , 9241-9260 , 9261-9280 , 9281-9300 , 9301-9320 , 9321-9340 , 9341-9360 , 9361-9380 , 9381-9400 , 9401-9420 , 9421-9440 , 9441-9460 , 9461-9480 , 9481-9500 , 9501-9520 , 9521-9540 , 9541-9560 , 9561-9580 , 9581-9600 , 9601-9620 , 9621-9640 , 9638-9657