Arthenior - Warg-odú
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Kaszárnya (új)
Warg-odúNincs "kisebb" helyszín
<< Előző oldal - Mostani oldal: 18 (341. - 341. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása:

341. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-02-01 21:57:26
 ÚJ
>Wulfrixen Walfaccon [KKK] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 43
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Az otthon melege//
//A király visszatér//

*A kis gnóm igazán könnyen megkedvel mindenkit, főleg ha ilyen csinosak és fiatalosak mint Naesala, a szőrös büdös férfiak között. Hiába vén gnóm, azért csak férfiból van, és mégis csak kellemesebb társaság egy lágyabb hang.*
-Á! Vagy úgy! Értem! Akkor még valószínűleg nem futott bele a parancsnok úrba sem. Akkor nem is kérdezek fölösleges dolgokat, a végén úgyis nekem kell átmásolnom, vagy leírnom a jelentést hehhe.
*Kuncog fel halkan a kackiás bajsza alól. Aztán elmondja a levél tartalmát a szakaszvezetőnek, amit korábban látott, s annak a válaszára erősen benn kell tartani a nevetését. Látszik rajta, hogy küszködik, és a cipőjét bámulja pár pillanatra, hogy ne viselkedjen túl illetlenül. De kár lenne tagadni, hogy borzalmasan tetszik neki a reakció.*
-Nos igen. Valóban nem túl átgondolt.
*Feleli, de a komolyság hamar visszakúszik a bölcsességtől ráncos arcára.*
-Egyelőre. Egy félholtra vert szerencsétlenre volt aggadva, aki idesántikált valahogy a kaszárnyához. De biztosan a tanácsházára is hamar eljut a hír.
*Bólint is hozzá.*
-Nem tudok róla, hogy történt volna bármi is, de ennek fényében félek tőle, hogy talán hamarosan fog. Vagy így vagy úgy, de vészesen közeledik az a nap, mikor fel kell lépnünk a sárvárosi fertő ellen. És az..
*Nagyot sóhajt.*
-Nem lesz fáklyásmenet.
*Hangja egyébként roppant tárgyilagos, nem látszik rajta hogy ellenszenves lenne velük kapcsolatban, vagy bármi haragot érezne. Egyszerűen csak látja a problémát, amivel kezdeni kell valamit, és szerencsére nem neki kell meghoznia a nehéz döntéseket.*340. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-29 20:55:18
 ÚJ
>Naesala Wynroris avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 474
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

//Az otthon melege//
//A király visszatér//

*Ha épp nincs dolga, valahogy végül mindig a gyakorlótéren köt ki. Ha épp nem maga ragad gyakorlókardot, akkor többnyire figyelemmel kíséri az újoncok kiképzését vagy épp a betévedő civilek próbálkozásait. Amellett, hogy nagyon tanulságos, végtelenül szórakoztató, és be kell ismernie, az utóbbi tényező jobban motiválja arra, hogy kinézzen.
Most is erre készül. Vagy legalább is készülne, ha éppen pár ráérősen lépés után nem botlana bele a sietős gnómba.*
- Írnok uram! Hát hova ilyen sietősen? *Ha nem Wulfrixenről lenne szó, bizonyára már feszülten morrant volna, de ehelyett csak kedélyes illetődöttség csendül hangjában. Jó végre ismerős arcokat látni, a kikötőiek rút, halszagú képe után.*
- Alig néhány órája *felel, de nem megy most bele részletekbe, úgy tűnik nem is alkalmas most erre az időpont. Az írnok meglehetősen gondterheltnek tűnik, s még csak rá sem kell kérdeznie, máris mesélni kezd.
Az a halovány derű a képéről mondatról-mondatra olvad le, ahogy a gnóm beszámol a levél tartalmáról, elmélázva a hallottakon vonja össze szemöldökét. Viszont meglepettnek egyáltalán nem tűnik, s valóban, úgy érzi, ez a dolog valahol várható volt. Nem pont így számított rá persze, talán nem is most, de be kell látni, a romváros és sárváros helyzete a lázadás óta siralmas, csak idő kérdése volt, mikor adnak hangot az ottaniak elégedetlenségüknek. A nagy egyenlőség napja mégsem hozta el azt a várva várt egyenlőséget, legfeljebb csak megszabadított néhány tehetősebbet a vagyonától és címétől. Na meg csinált egy rohadt nagy tátongó sebet a városra.*
- A Király, mi? *kérdez vissza cinikusan, noha valójában választ nem vár* - Ha akkora király legalább leírhatta volna hova és meddig kéri az aranyat.
*Ha nagyon őszinte akarna lenni, arra tippelne elsőre, hogy csupán nagyszájú senkik üres fenyegetéséről van szól. De azért ilyen hamar nem volna túl bölcs alábecsülni a levélírókat.*
- Csak mi kaptunk üzenetet? A tanácsházára nem érkezett?
*Érdekes, ha nem közvetlenül a törvényhozók felé küldtek egy ilyen követelést.*
- A napokban érkezett bármi hír a Csonthídon túlról vagy a Romvárosból? Bármi, ami összefüggésbe hozható ezzel az irománnyal?
339. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-27 22:19:56
 ÚJ
>Wulfrixen Walfaccon [KKK] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 43
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Az otthon melege//
//A király visszatér//

*A papírokat letudja, legalábbis ami a kötelezőt illeti, de a fontosabb dologgal még bőven van teendője. Amíg még a fejében van, papírra akarja vetni, ezért siet vissza az odúba, hogy a parancsnoknak is átadhassa majd amint megkerül és szóról szóra meglegyen az egész. Úgyhogy több másolatot is tervez készíteni. Az irodájába siet, és tőle egyáltalán nem megszokott sebességgel - a szépség kárára is - de lemásolja a levelet, amit látott. Szerencsére mint tudós ember ez nem okoz neki gondot. A levél a következő:
"Minden gazdag ember és vezető figyelmébe ajánlja a Király és társai a következőket:

Az egész várost könnyedén elpusztíthatnánk, de nem áll elsődleges érdekünkben. Tárgyalni akarunk és megegyezésre jutni. Felszólítjuk önöket, hogy küldjenek embert! Hadsereget nem akarunk látni. A jelenlegi rendszert nem tűrjük. Reformokra lesz szükség és pénzre. 4000 aranyat akarunk magunknak. Valamint a környék rendbehozatalát. Ha önök nem teszik meg a változtatásokat, hát mi fogjuk. Csak nézzenek körbe a környéken! Undorító és gyáva alakok. Tetre nem kész vezetők. Nyomor. Lerombolt épületek. Ha megkapjuk a tiszteletet mindenki jobban jár. Munkára kell fogni az ittas alakokat és kitakarítani! Áldozni ide is a pénzből! Hát nem lenne könnyebb önöknek is a béke? Támogatásra van szükség. Mi felajánljuk, hogy itt és a város lerombolt területein vezetők leszünk és segítjük az új időket. Azonban, ha ebbe nem egyeznek bele: vérfürdő lesz. És ne felejtsék el a tűz milyen gyorsan terjed! Nem akarjuk használni. Önök sem akarják, de még a lelkükön száradhat. Engedelmeskedjenek!"

Amint ezzel megvan pár példányban, magához ragadja őket és már siet is vissza a gyakorlótérre, hogy minél hamarabb átadhassa az irományokat. Azonban nem várt, de annál kellemesebb meglepetésben van része, amikor majdcsak nekikocog a kisasszonynak. Örömében fel is kurjant.*
-Naesala szakaszvezető asszony! Elnézését kérem!
*Mondja és zavarodottan jól meghajol neki.*
-Mikor tért vissza? Örülök hogy látom! Elnézést csak.
*Mély levegőt vesz és egy nagy sóhaj keretében kifújja azt.*
-Nézze. Egy levél ezzel a tartalommal nemrég beesett a kapun, egy alaposan megdolgozott szerencsétlen flótás hátára ragasztva.
*Azért neki már el meri mesélni a történteket, hisz eléggé bízik benne.*
-Már küldettem a parancsokért, a városban van csak elment valami ügyet intézni.


338. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-27 12:20:33
 ÚJ
>Naesala Wynroris avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 474
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

//Az otthon melege//

*Hamar világosság válik számára, hogy parancsnoka valószínűleg házon kívül van. Pár percig még ácsorog az iroda ajtaja mellett tétlenül a falnak támaszkodva, aztán végül a távozás mellett dönt. Addig is van egy kis ideje összeszedni magát.
A szobájában a megszokott katonás rend és tisztaság várja. A régi barakkban az ő ágya volt a körletben a legrendetlenebb kezdetben, s ez nem is változott túl sokat, mire elhagyta az őrség kötelékét. A rendet a majorban tanulta meg szeretni, annyi trehány zsoldos között gyorsan eluralkodik a káosz, így főleg a többiek távollétében rá volt kényszerülve, hogy vezesse a háztartást. Legalább is mikor Nana nem volt ott. Harl sohasem voltvalami nagy segítség, ha ilyesmiről volt szó. Egyszer próbálta meg megjavítani a kerti retyót, abba is beleesett. El is mosolyodik magában az emléken egy pillanat erejéig.
Miután lepakol és lecsutalkolja magát, lepihen egy időre. Elfáradt a hosszú utazásban, valahogy mégsem jön most a szemére az álom, még ha tompán is, de túl sok gondolat kavarog most a fejében. Elmélázva mustrálja egy darabig a plafont az ágyban fekve, forgolódik néhányszor, feladva végül küzdelmet inkább meleg ruhát ölt, és visszaindul a gyakorlótér felé.*


337. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-25 17:39:05
 ÚJ
>Sephmacan Cutharferum avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 18
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Megfontolt

//Wulfrixen//

*Hevesen bólogat az intéző szavára.*
-Rendben. Akkor ha nem lesz a szobában, akkor a raktárban kell keresnem.
*Ismétli meg, hogy megjegyezze.*
-Ez egy nagyon jó hír. Alig várom, hogy vissza kapjam őket.
*Mondja izgatottan Wulfrixennek. Izgatottságát nem leplezi, bár az már a kezdetek óta a legfeltűnőbb viselkedése. Megvárja, hogy az intéző megírja a papírját. Amint az is a kezébe kerül már mindene megvan, hogy elfoglaljon magának egy szobát és körülnézzen, hogy mi hol van.*
-Nagyon köszönöm a segítséget és az engedélyt is. Viszlát és további jó munkát.
*Köszön el az intézőtől és elhagyja az irodát. Innentől a következő dolga az lesz, hogy keressen egy szobát magának. Elsétál a bejáratig, majd onnan kezdi el a szobákat nézegetni. A bejárathoz legközelebb lévő szabad szobát választja ki magának. A szoba egyszerű kialakítású. Nem tölt sok időt bent, hisz nincs nála semmi amit le tudna tenni, de azért megjegyzi, hogy melyik volt az. A konyhában is volt és a parancsnok irodájában is, így azokat is kipipálhatja. A következő a raktárak ahová benéz, de ott ennél többet nem is időzik. Nem akarja, hogy ő legyen a hibás, ha bármi eltűnik. Már pedig saját magán kívül nem lát senkit a raktáraknál, így jobb ha nem is tartózkodik bent sokáig. Így viszont már csak egy lefele vezető csigalépcső és az alsó részleg az amiről nem tud, de most azt nem fedezi fel. Biztos lesz még ideje arra is, de most inkább a kijárat felé veszi az irányt, hogy átvehesse a fegyvereit.*


336. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-24 18:00:24
 ÚJ
>Wulfrixen Walfaccon [KKK] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 43
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Seph//

-Ahogy óhajtja uram. Akkor mondjuk kérvényezek egy könnyű acélvértet, úgy hiszem az meg fog felelni az elvárásainak.
*Már amennyire a páncélokhoz ért. Ő maga sosem visel, és nem is tervezi hogy szüksége legyen rá, de a munkájához tartozik, hogy tudjon ezt-azt.*
-Nem hiszem, úgy vélem egyelőre mindennel megvagyunk. Köszönöm a közreműködését!
*Még körmöl pár sort, majd igyekszik válaszolni.*
-Jó kérdés. Azt hiszem ha sikerül elfoglalnia egy szobát, akkor talán odavitetem, de egyébként általában a raktárban megtalálja majd, senki nem fogja magának bitorolni efelől kétsége se legyen.
*Szívélyesen mosolyog, majd ha nincs más, akkor feláll és meghajol.*
-Ha bármi kérdése lenne keressen nyugodtan. Egyébként pedig csak rendezkedjen be, nézzen körül, ismerje meg a helyet és kérje vissza nyugodtan a fegyvereit a kapunál. Tessék, itt van hozzá egy papíros.
*Átnyújt egy kisebb, már előrekészített dátummal ellátott engedélyt, amit bemutathat addig is, amíg nem lesznek meg a hivatalos dolgok.*


335. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-24 09:12:27
 ÚJ
>Sephmacan Cutharferum avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 18
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Megfontolt

//Wulfrixen//

*Bólogat, hogy mutassa felfogta a dolgokat. A felszerelések korán meg fognak érkezni, már ha gyorsan el tudják intézni a dolgokat. Nem is akarja tovább húzni a dolgokat, gyorsan válaszol a gnóm intéző kérdéseire.*
-Egy könnyebb vért jobb volna. Tudja azt jobban megszoktam, ezért abban magabiztosabb lennék mint egy nehéz páncélban. Úgyhogy a könnyebbet választanám.
*Fejti ki. Nem lett volna rá szükség, de néha kicsit szószátyár. Figyelmesen hallgatja végig az útba igazítást. Azt már tudja, hogy a parancsnoki és intézői iroda merre van és most már a többiről is tud. Legalább az eltévedés esélye kevesebb.*
-Akkor megvolnánk mindennel? Felszerelés, azon belül medál, tabard, páncél. Szoba. Fegyvereim vannak. Van még valami ami kimaradt volna?
*Összegzi a dolgokat hangosan és reméli, hogy semmit nem hagyott ki. Bár a kérdés lehet, hogy sértésként hangozhat a gnómnak, hisz ahogy látja ő aztán mindent szép tisztes rendben tart. Nem akarja magára haragítani, de azért nem baj ha ő is tisztában van a dolgokkal.*
-Itt önnél tudom átvenni majd a felszereléseket? Bocsánat a sok kérdésért és ha nagyon érthetetlennek tűnök csak tudja nem tudom, hogy pontosan, hogy mennek errefelé a dolgok.
*Szabadkozik Wulfrixennek.*


334. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-23 16:37:21
 ÚJ
>Wulfrixen Walfaccon [KKK] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 43
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Seph//

*A férfi ezt még nem tudhatja ugyan, de Wulfrixen semmi pénzért nem lenne hajlandó akár csak fikarcnyit is engedni a formaiságokból. Viszont egész segítőkésznek tűnik az ifjú, úgyhogy jó előérzete van vele kapcsolatban.*
-Rendben. Akkor a kötelezők kötelezően kellenek.
*Széles mosolyt villant a bajsza alatt az aprócska gnóm a szójátékon, majd folytatja.*
-Sephmacan Cutharferum. Értem, köszönöm!
*Azzal le is jegyzi, hogy meglegyen szépen rendben a nyilvántartásban. Mert hát azt ugye vezetni kell bármi áron.*
-És miféle páncélt szeretne? Valami nehezebbet, vagy könnyebbet? Esetleg egy kombinált vértet? Nevezze meg nyugodtan, a város támogatásával akármilyet kérhet, persze ameddig szolgál. Hisz ez amolyan szolgálati páncél, ha esetleg kilépne, vagy bármi történne úgy kérem jegyezze meg, hogy köteles visszaszolgáltatni, vagy megtéríteni az árát.
*Ezt nem fenyegető hangnemben mondja, inkább csak amolyan formaságként, kötelező jelleggel. *
-Nos a hosszú folyosón vannak a szobák, a végén jobbra egy nagyobb helységben az étkező, mellette pedig a parancsnok irodája, de gondolom ott már járt ugye korábban. Nem olyan nehéz itt kiigazodni, szerencsére nem túl bonyolult.
*Majd eszébe jut, hogy valamit még elfelejtett megválaszolni.*
-Ha minden jól megy holnapra már itt is lesznek, ha ma sikerül az igénylést eljuttatnom a tanácsházára. De miért is ne sikerülne?
*Büszkén húzza ki magát a székében ülve és csavarint egyet a bajszán.*


333. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-23 13:48:01
 ÚJ
>Sephmacan Cutharferum avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 18
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Megfontolt

//Wulfrixen//

*A wargok kifejezetten vidám népségnek tűnnek. Eddig akivel csak találkozott udvarias és közvetlen volt vele. Az intéző viselkedése sem más, így ők is könnyen ki fognak jönni egymással. Vagy csak elkapott egy jó napot, amikor kivételesen mindenkinek jó napja van. Nem tudhatja de mindenféleképpen jó az első benyomása az egységről, bár azért még van mit megtapasztalnia.*
-Igen. Medál és tabard az biztos lesz.
*Mondja mosolyogva. A parancsnok is azt mondta, hogy azt biztos, hogy kap hisz kötelező viselet.*
-A teljes nevem Sephmacan Cutharferum.
*Mondaná, hogy hogyan szólíthatja, de nem biztos bennem hogy helyén lenne, hisz nem igazán ismerik egymást, így a becézgetéstől még távol vannak.*
-Igen, azt hiszem egy páncél jól jönne.
*Bólogat serényen. Bár a sajátjai is használhatóak, de nem védenek olyan jól mint az alakulatéi. Bár az tagadhatatlan, hogy már megszokta a régit és csak azért lecserélni, mert a másik új lenne azért nem szép. De még szerencse, hogy a tárgyaknak nincsen érzelmeik.*
-Mikorra lesznek meg?
*Kérdezi kíváncsian.*
-És merre vannak a szabad szobák, ha szabad érdeklődnöm? Tudja még nem ismerem ki itt magam.
*Szabadkozik Wulfrixennek.*


332. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-22 18:44:20
 ÚJ
>Wulfrixen Walfaccon [KKK] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 43
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Seph//

*Éppen az irodájában teszi a mindennapi ügyes bajos dolgait, amikor kopognak az irodája ajtaján. Már egész régen történt ilyen, úgyhogy teljesen izgatott lesz, hogy végre lesz egy kis plusz munkája a mindennapiak mellett. Természetesen maga sétál az ajtóhoz, kinyitja, majd meghajol a férfinak.*
-Üdvözletem uram!
*Roppant udvariasan és illemkövetően viselkedik, ahogy az tőle megszokott lehet azok számára, akik ismerik.*
-Vagy úgy!
*Fogadja széles örömmel a jó hírt.*
-Kerüljön csak beljebb, Wulfrixen Walfaccon, szolgálatára! Írnok és intéző egyszemélyben!
*Visszatipeg az asztalhoz, felmászik a székbe , feltolja a szemüveget és elhivatottan kérdez.*
-Nos. Mire lenne szüksége ? Lássuk csak. Medálra mindenképp ha jól sejtem, és címeres tabardra is. Elmondanám kérem a nevét újra ?
*Ekkor már papírt és tollat ragad, hogy tudjon jegyzetelni.*
-Es pámcélra is szüksége lesz?


331. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-22 18:06:26
 ÚJ
>Bredoc Droyn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 472
OOC üzenetek: 140

Játékstílus: Vakmerő

//Seph//

-Helyes. Helyes. Akkor azt hiszem minden fontosabb dolgot megbeszéltünk.
*Az, hogy még írni és olvasni is tud csak még inkább bizalomra ad okot. Úgyhogy útjára engedi az ifjút, ő maga pedig nekilát a terhes feladatoknak. Egy ideje nem érkezett jelentés sem Soreyltől, Nilevard sem került elő ahogy Gabraelt sem látta és nem is jelentkezett egyikük sem. Gaerealosék a mágustoronyban tevékenykednek, Naesala, Jenari és Pash pedig a kikötőbe indultak. Lassacskán mindenkinek vissza kellene érkezni, de azok akik a városban vannak egyszerűen nem kellett volna, hogy eltűnjenek. Viszont nem lehet mindenki apukája, úgyhogy egyelőre felfüggeszti a státuszukat. Kapnak egy hatot, hogy jelentkezzenek, ezt meg is írja a levélben, aztán végleg kipakolja a cuccaikat. Sajnos elérkezett az idő, hogy komolyan kell vegye a feladatait. Ahogy ezzel megvan fogja a leveleket és egy futárnak adja őket, három darab van összesen a három férfinek. Bőségesen megfizeti, hogy biztosan a kezekbe kerüljenek azok, így 50 arany cserél gazdát (Mesélő (Morw). . Aztán pedig a kovácsműhelybe indul.*

A hozzászólást Lámpás (Moderátor) módosította, ekkor: 2023.01.22 19:33:46, a következő indokkal:
Kérésre.330. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-22 13:50:20
 ÚJ
>Sephmacan Cutharferum avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 18
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Megfontolt

//Bredoc//

*Élete bár első hallásra nem lehet könnyű, valószínű nem egyedi. A részvét nyilvánítást egy bólintással köszöni. Válaszát nem hagyja félbe, de feltűnik neki amit a parancsnok a mágusokról mond. Meglepi bár beszéde miatt nem tudja kifejezni ezt a meglepettséget. Miután végzett ő hallgatja figyelmesen Bredocot.*
-Ez csak természetes. Én magam is szívesen kipróbálnám magam egy sokkal élesebb helyzetekben és néhány bajtárs is jól jön.
*A mestere révén tanult fegyelmet, de ezt sem volt még alkalma éles helyzetben tesztelnie, így izgatottan várja az előtte álló feladatokat. Nagy mosollyal az arcán fogadja a kézfogást.*
-Igen tudok. Nincs velük problémám.
*Válaszol a kérdésre ami az írni-olvasni tudására tettel fel.*
-Kackiás bajszú, alacsony gnóm. Rendben.
*Ismétli meg, hogy könnyebben memorizálja a hallottakat és így könnyebben felismerje. Bár Bredoc szerint eltéveszthetetlen, így ő is nagyon reménykedik, hogy ez így van.*
-Hm. Nem nincs kérdésem.
*Ő maga is elgondolkozik azon, hogy vajon mit kérdezzen, de nem jut eszébe semmi.*
-Ó, de mégis. A fegyvereimet visszakapom, vagy azzal is várjak holnapig?
*Bár nem létfontosságú a kérdés, mégis felteszi. Amint megkapja a választ, bólint rá és megköszönni.*

//Wulfrixen Walfaccon//
*Elhagyva az irodát megpróbál visszaemlékezni melyik irányba mutatott a kapitány. Beáll abba az irányba amelyben a kapitány ült és leutánozva a mozdulatot mutatja az irányt az ujjával. Így könnyen beazonosítja a megfelelő irányt, ami tulajdonképpen egy egyenes folyosón nem egy nehéz feladat. Az viszont már bonyolultabb, hogy melyik iroda lehet az intézőé? Nézegeti az ajtókat, hogy melyikre mi van írva, így végül megtalálja a megfelelő irodát. Megkönnyebbül, hogy végre ez is megvan. Bekopog rajta és amint behívják be is nyit.*
-Jó napot. Sephmacan vagyok. A parancsnok úr mondta, hogy keressem meg önt a felszerelésekkel kapcsolatban.
*Mondja miután becsukta az ajtót.*
-Tudja felvettek a Wargok soraiba.
*Mondja örömteljesen, bár ez valószínűleg a gnómnak is leesett, de attól még eldicsekedik vele.*


329. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-21 20:29:33
 ÚJ
>Bredoc Droyn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 472
OOC üzenetek: 140

Játékstílus: Vakmerő

//Seph//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Bredoc csak hallgatja a kérdéseire a válasz, bár talán sokkal jobb szó lenne az, hogy az életét, a történetét hallgatja. Nem szól közbe, csak egyetlen alkalommal szitkozódik egyet az orra alatt halkan, de könnyen észrevehetően.*
-Kibaszott mágusok...
*De igyekszik nem megakasztani Sephet.*
-Részvétem a családod miatt, és a mestered miatt is. Legyen nekik könnyű a föld.
*Bólint is egyet az ifjú felé, majd egy újabb nagyot szív a pipájába, hogy egy nagyobbacska füstfelhőt eregessen a levegőbe.*
-Nos mint korábban említettem szolgálati páncéllal támogat minket a városi tanács, úgyhogy ha szükséged van rá, akkor majd jelezd kérlek az intézőnek, illetve a medál *megrángatja a sajátját* és a tabard kötelező, hisz ez az egység jelzése. Egyelőre próbaidős leszel, amíg az első küldetéseden át nem esel, ne vedd rossz néven, de sosem tudni kiből mit hoz ki egy éles helyzet, és hogy hogyan reagál. Hallgat-e a parancsra, figyel-e a társaira, tud-e csapatban dolgozni és a többi. De nem hiszem hogy gond lenne.
*Mosolyog a férfire.*
-Itt kapsz egy szobát is, nyugodtan rendezkedj be az egyik üresbe, és akkor onnantól az lesz a tiéd. Ebéd és vacsora a kantinban, reggelire az van amit össze tudsz vadászni a konyhában vagy a raktárban, nyugodtan szolgáld ki magad. Akkor azt hiszem hirtelen nem lesz más, üdvözöllek a Warg Agyar alakulatban!
*Azzal pedig feláll a székéből és a kezét nyújtja ismét a férfinak. Aláírnia nem kell semmit.*
-Írni olvasni tudsz-e egyébként? Csak kíváncsiságból kérdezem.
*De közben tovább rendezkedik az asztalon, maga elé veszi a papírt és a tollat, és bekészíti a tintát is.*
-Az intéző egy alacsony, rendezett ruhájú kackiás bajszú gnóm, nem fogod tudni eltéveszteni. Mondd nyugodtan, hogy én küldtelek, az irodája ott van a folyosó végén.
*Mutat az egyik irányba.*
-Még van egy kis papírmunkám, keresd meg nyugodtan és rendezkedj be, holnapra itt lesznek a kért holmik és utána folytatjuk a munkát. Van bármi kérdésed?


328. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-21 15:37:40
 ÚJ
>Sephmacan Cutharferum avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 18
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Megfontolt

//Bredoc//

*A parancsnok barátságos viselkedése megnyugtatja, viszont az izgalom nem múlik. Bár az idő kellemes mégis egyfajta reszketés lesz úrrá rajta. Nehezen ezt is palástolja, így viszont verejtékezni kezd, főleg a tenyere, így szerencse hogy nem kell már kezet fognia Bredoccal. Követi a parancsnokot az irodájába, majd ahogy hellyel kínálják el is foglalja azt. Türelmesen megvárja míg minden papírt előkeres utána csendben végig hallgatja a parancsnokot. Kedvére való amit hall. A bőrvértje helyett is talán jobb lenne egy vastagabb páncélzat.*
-Hogy honnan jöttem? Egy kalácsfalvai kis földdel rendelkező családból származok. Bár a családom már nem él és az a kis föld ami volt már az sincs. Mármint megvan csak más tulajdonában. Egy mágusnak köszönhetően, aki szeretett a tűzzel játszani.
*Az utolsó mondatban érezhető a mágus iránti megvetés, bár erről többet nem mond, hisz róla ő sem tud semmit.*
-Még gyerek voltam mikor a föld leéget. Azelőtt természetesen a szülőknek segítettem a földeken. Mindig bámulattal néztem a városi őrség tagjait és már gyerekként elhatároztam, hogy egyszer a tagjuk leszek.
*Az izgalom és lelkesedés hallható hangjában.*
-A szüleim sajnos nem élték túl a tüzet, viszont egy arra járó harcos magához vett és kitanított. Már amennyire tudott. Már ő sem él. Idős volt, nem volt már sok ideje.
*Ezek az emlékek egyértelműen fájnak neki, viszont mind ide vezették őt, így mégis boldogan tekint vissza rájuk.*
-A karddal jól vívok, persze rám fér a fejlődés, de nem vagyok ügyetlen.
*Mondja, hogy egy kicsit fényezze is magát, bár ezt Bredoc pár perce maga is monda, így tulajdon képen csak megismétli a parancsnokot.*

A hozzászólás írója (Sephmacan Cutharferum) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2023.01.21 15:37:54


327. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2023-01-20 11:14:15
 ÚJ
>Bredoc Droyn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 472
OOC üzenetek: 140

Játékstílus: Vakmerő

//Seph//

*Megmosolyogja a férfi kissé zavart viselkedését, de nem akarja kínos helyzetbe hozni azzal, hogy ezt szóvá teszi.*
-Nyugodtan hívhatsz uramnak, vagy parancsnoknak. Ahogy tetszik.
*Mondja barátságosan, majd bevezeti az odúba, egészen Bredoc irodájáig. Ott aztán ajtót nyit, beinvitálja a férfit és az egyik székre mutat.*
-Foglalj helyet nyugodtan.
*Maga pedig az asztal másik oldalára lép, és pakolgat egy kicsit mielőtt leülne. A pitét az asztalra teszi, majd a már korábban is vágyott pipáját veszi elő, hogy megtömje majd pedig meggyújtsa azt. Kellemes diós illatot áraszt perceken belül a szobába.*
-Elnézést csak egy pillanat.
*Mondja a szájából kilógó pipával, miközben dolgokat rak ide -oda, papírt és tollat vesz elő, no meg tintát is. Egy nagyohh levegőt vesz, majd elkezd beszélni.*
-Nos. Én Bredoc Droyn vagyok mint már említettem, ennek az alakulatnak a parancsnoka. De ezt már nyilvánvalóan te is tudod. Ha úgy alakul hogy csatlakozol, akkor kapsz itt egy saját szobát, páncélt és fegyvert is ha a sajátod esetleg nem lenne megfelelő. De ne szaladjunk ennyire előre, mesélj kicsit magadról. Honnan jöttél ? Mit csináltál ezelőtt, és miért szeretnél csatlakozni hozzánk?
*Az érezhető a hangján, hogy egyszerű kíváncsiság a mozgatórugója, s talán kiderülhet pár olyan információ is a parancsnok számára, ami másnak lényegtelennek tűnhet.*


326. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2022-11-14 23:05:52
 ÚJ
>Wulfrixen Walfaccon [KKK] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 43
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Visszatérés//

*Egészen elkényelmesedett az elmúlt napokban, nem nagyon akadt tennivalója és ma sem alakul másképpen, legalábbis idáig. Ugyanis kopogást hall, amire szinte ijedten pattan fel a székéről, apró lépésekben siet az ajtóhoz, majd meghajolva fogadja Bredocot.*
-Parancsnok úr! Régen láttam. Jött pár levele, az irodájánál találtam nemrég az egyiket, a másik még korábban íródott, az asztalára tettem őket, remélem nem haragszik meg.
*Majd pedig gondosan veszi át az irományokat, és jelentőségteljesen bólint.*
-Igenis, azonnal intézkedem.
*Feleli, majd kivár hogy akad-e még egyéb dolog a számára, ha pedig nem, úgy rögtön indul is hogy eleget tegyen a kötelességének.*


325. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2022-11-14 23:02:44
 ÚJ
>Bredoc Droyn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 472
OOC üzenetek: 140

Játékstílus: Vakmerő

//Visszatérés//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartlmaz!//

*Hamar az ismerős kapuban áll, a lovát az istállóban biztos és gyakorlott kezekre bízta. Megérdemli a jószág hogy odafigyeljenek rá, hisz jó szolgálatot tesz. Nagy levegőt vesz, majd benyit az ajtón az odúba, egész csendesnek találja most, nem is igen találkozik senkivel úgyhogy a szobájába veszi az irányt. Ott aztán átvedlik, leölti magáról a páncélt és fehér inget meg bőrnadrágot vesz helyette. Sokkal kényelmesebb, és a tabard sem zavarja igazán, hisz már egész hűvös szelek fújnak. Megmossa az arcát majd az asztalára tekint, ahol már több levél is pihen.*
-Mi a fene? Biztos Wulfrix hozta ide nekem őket, az ördögit.
*Hisz alig ment el egy kis időre és máris összegyűlt a tennivaló. Először Nilevard levelét olvassa el, hisz az van felül. A szemöldökét ráncolja és nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen. ~Ha Gabrael meghallja ezt... A kölyök sosem mossa le magáról hogy a tulajdon kardját képes volt elhagyni, és még a tolvajt se fogta meg.~ Halkan kuncogni kezd, majd megrázza a fejét. Mielőtt bármit is tenne a másik levelet is elolvassa, ez Gaer keze irománya, és az abban foglaltak már annál inkább érdeklit őt.*
-No fene. Nem semmi fickó ez, még sokra viheti.
*Bele is csapja néhányszor a papírt a kezébe, s bár ugyan eddig még nem keresték, de talán elébe megy a dolgoknak és ő maga látogatja meg ezt a dokit beszélgetni kicsit a korábban tett ajánlatukról. Hátha még él. De csak szép sorjában. Papírt és tollat vesz elő a fiókjából, no meg tintát és körmölni kezd. Egyszer a jelentést írja meg a kis felderítő útjukról, a két utazóról is ír, részletesen névvel és személyleírással együtt. "Gyanúsak" teszi hozzá, és meri remélni, hogy akiknek a kezébe jut majd, tudják hogy hogyan járjanak el. Megjelöli a területet is, ahol az állítólagos banditák táboroztak, hogy az esetlegesen arra járó őrjáratok felkészülten térjenek be a vidékre. Aláírás és pecsét, két példányban. Aztán pedig Nilevard ügyével kellene foglalkozzon, de nem teljesen biztos benne, hogy mi lenne a helyes lépés. ~Adjak ki körözést, és tudja meg az egész város, hogy az állítólagos különleges erők fegyvereit csak úgy ellophatja valami mihaszna fattyú? Másrészt csak nem hagyhatom következmények nélkül a dolgot.~ Némi töprengés után arra jut, hogy ír egy papírost a személyleírásról a körözéshez, és arról hogy meglopta az egyik emberét, de a mesterkardot kihagyja belőle, és Nilevard nevét is. Ennyit igazán megtehet, hogy védje a becsületét, így is elég csorba lesz mindezek után. Ebből is két példányt rittyent, majd Wulfrixent igyekszik megtalálni a négy levéllel. Az irodájában kopogtat, s ha esetleg ott találná oda is adja neki mind a négyet.*
-Kérlek egy-egy példányt küldess a tanácshoz és Nariuss Gorkraf parancsnokhoz. Köszönöm!


324. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2022-11-13 20:04:37
 ÚJ
>Nilevard Demingen Sethvar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 263
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Vakmerő

// Vadászat kezdete //

* Az alakulat központjába lép be, ahogyan már sok alkalommal. Ezuttal feszült tekintettel mered a környezetére, gyorsan gyalogol egészen a szobájáig, hogy mihamarabb benyisson. A fegyver álványáról tartalék hosszú kardját felnyalábolva, dühösen vonul az asztalhoz.

'' Tisztelt Bredoc Parancsnok!

A városba érkezésem után mesterkardomat meglovasította egy félvér.
Üldözőbe vettem, de sikertelen volt az elfogása. Vérdíjat adtam ki a fejére.
Fiatal férfi, Fekete hajú félvér. Copfban hordja a haját.
Általános szövetruhát visel, sötétszínűt, és a magassága is átlagos.
Összesen egy csonttőrt láttam nála.

Legyen kedves parancsnok úr kiadni rá egy körözést.
Előre is köszönöm.
Tisztelettel:
Nilevard Demingen Sethvar ''

A levelet összehajtva egyenesen az irodájáig megy a parancsnoknak. Egy ideig csak nézi, majd az ajtó kilincse közelébe be tűri a levelet. Természetesen csak miután kopogására nem nyitott senki ajtót.
Határozott dühtől vezérelve indul ki az alakulattól, hogy mihamarabb a tolvaj keresésére indulhasson. *


323. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2022-09-08 10:43:05
 ÚJ
>Garsin Elthur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 489
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Vakmerő

//Az indulás napján//

*Épp egy tányérért nyúl, hogy reggelit készítsen magának, mikor észreveszi, hogy Gaerralos két tányérra szedi, amit készített. Ebből persze nem veszi biztosra, hogy a másik adag az övé, de ha a férfi tesz erre valami egyértelmű jelzést, akkor hálásan elfogadja.*
- Köszönöm! - *Még egy kis mosolyra is telik, míg ő maga legalább az innivalóról gondoskodik és segít az asztalra pakolni mindent.
Egy kicsit az első, kaszárnyában töltött reggelét idézi benne ez az alkalom, mikor a parancsnok készített nekik reggelit. Az is milyen jóleső volt! Azóta sok minden változott, akár csak ebben az étkezőben is... Innen néhány lépésre aludt akkor az őrök tömegszállásán. Most már nincsenek itt az ágyak, csak az övék ez a hely...*
- Már a szobámban van a csomagom. Indulhatunk. - *Biccent, miközben bekapja az utolsó falatot és sietve összepakol maguk után. Kíváncsi, minek szólhat az a kitérő, de nem kérdezősködik.
A mozgása meg valóban elég furcsa lehet, szokatlan még számára mind a sodronying, mind az oldalán csüngő kard. A gyakorlófegyvert ritkán viselte az övén, s akkor is csak az edzőtéren, nem a mindennapokban.
Mikor mestere szemügyre veszi és ellátja tanácsokkal, meg segít is rögzíteni a megfelelő helyeken a páncélt, akkor nagyon figyel rá, és rögtön érzi is a különbséget. Még mindig nem olyan, mint egy szál fegyverkabátban járni, de úgy véli, képes lesz hozzászokni, ha nem is találja kimondottan kényelmesnek. De hát nem is a kényelem a páncél célja.*
- Köszönöm. - *Mozgolódik még egy kicsit, emelgeti a karjait, próbálgatva a terhet és az ellenállást, de mikor a férfi indulásra szólítja fel, akkor biccent és megy is a szobájába, hogy hátára vegye a csomagját.
A részéről a jegyzeteit, a Gaerralostól kapott könyvet, írószereket, a pénzes erszényt, több napra való élelmet, egy váltás ruhát és takarókat pakolt, meg még néhány apróságot. A megtöltött kulacsát az övére rögzíti, a Kínhozót pedig jelenleg a nyakában viseli a tabard alá rejtve. Nem olyan felkészült az útra, mint mestere, de nagyjából ugyanaz a felszerelése, mint legutóbb, így nem gondolja, hogy bármi is hiányozna.
Fölzárkózik a férfi mellé és indulhatnak is. A kapun nagy reményekkel lép ki, de sajnos Adoavert sehol nem látja még a környéken sem.*
- Úgy látom, nem érkezett meg. - *Jegyzi meg, elég egykedvűen, de azért kiérezhető hangjából a csalódottság.*
- Esetleg visszafelé jöhetünk erre? Hátha csak késik... - *Meri kérni, mert a Romvárosból a tér felé nem igazán nevezhető kerülőnek, vagy hosszabb útnak, ha eljönnek ismét a kaszárnya mellett. De erőltetni nem fogja, ha mesterének ellenvetése akad.*


322. hozzászólás ezen a helyszínen: Warg-odú
Üzenet elküldve: 2022-09-08 06:56:16
 ÚJ
>Gaerralos Ruuhrijehr avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 308
OOC üzenetek: 13

Játékstílus: Vakmerő

//Az indulás napján//

-Jó reggelt.
*Viszonozza a köszöntést, miközben épp hagymát és szalonnát pirít a reggelihez - eleget ahhoz, hogy mindkettőjük bőségesen ehessen. Rövidesen el is készül, és - habár korábban félkezessége okozott problémákat - ezúttal sikerül nem megégetnie, amit készít. Elfelezi kettőjük között az ételt, majd még elővesz pár egyéb dolgot - paprikát, kenyeret -, mielőtt hozzálátna.
Evés közben ő sem nagyon cseverészik, és csak a vége felé szólal meg.*
-Ha mindent összecsomagoltál, akkor hamarosan indulhatunk. Először tennem kell egy rövid kitérőt a Romváros felé, de utána mehetünk célirányosan a Mágustorony felé.
*A maga részéről látható, hogy készen áll az indulásra. Fel van vértezve, és a konyha sarkában látni a jól megtömött utazózsákot, melyhez a feltekert takaróit is hozzákötötte. Jó pár napra elegendő ellátmány, tűzszerszám, lámpás, ruha és még egyéb szükségletek lapulnak benne, és hozzászíjazva egy faaprításra alkalmas baltát is észre lehet venni. Fegyveröve és buzogánya is ideiglenesen itt találhatóak, és táskája - melyben egyéb tulajdonai, íróeszközei, életre keltett köve és jegyzetei vannak - a zsáknak van támasztva.
Végezvén reggelijével feláll, és röviden végigméri tanítványát. Valóban sokat tesz a fegyver és a páncél ahhoz, hogy városőrnek nézzen ki, ám a kérdés az, hogy megfelelően viseli-e azt. Tegnap délután, mikor amaz hazajött a sodronyinggel, egyszerűen, szabadon lógva hordta azt, és érezhető is volt a mozdulataiból, hogy megérzi a súlyát. Így meg kellett mutatnia, hogy hol milyen szíjakkal kell megkötni a páncélt, és persze az öv kívülről viselését is, mely együtt nagymértékben segít a súlyelosztáson. Most tehát kritikus szemmel keresi a hibákat, hogy szükség esetén kijavíthassa őket.*
-Hozd a dolgaidat, és induljunk. Ha a barátod velünk tart, akkor kifelé menet összefuthatunk vele.
*Szól végül, ha elégedett azzal, amit lát. Innentől kezdve csak Garsintól függ, hogy milyen hamar lépnek ki a kapun, és indulnak útra - először a Sayqueves-rezidenciához.*1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 322-341