Arthenior - Pincearéna
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Wegtoreni Kalmár (új)
PincearénaNincs "kisebb" helyszín
Ezen a helyszínen lehetőséged van edzeni! Kattints ide, hogy edzhess!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 7 (121. - 135. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása:

135. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-03-07 10:06:03
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 99
OOC üzenetek: 46

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

*Mikor a szerzetes előreveti magát, Arja egyből kitér előle, az alkarvédők azonban úgy kapják el a gyakorlókard pengéjét, ahogy annak rendje és módja. A kalandorlány láthatóan nem készült erre a lehetőségre, és mire kitáncolna a csapdából, Nawanthiri beviszi a rúgást a combjára. A találatot elismerő mosolyt egy ravaszdi kacsintással viszonozza, aztán visszatér a kiinduló helyzetbe. Két pontja van mind a kettejüknek, tehát a következő menet el fogja dönteni a meccset!
Arja nem is cicózik sokat: egy hosszú, villámgyors kitöréssel támad gyomorszájra. A szerzetes karjai ugyan útban lennének, de a szúrás annyira gyors, hogy besiklik köztük a penge. Nawanthirinak sikerül az alkarvédői közé szorítva megállítani a fegyvert, körömnyivel az inge előtt.*
~És most mi legyen?~
*Ha elengedi a kardot, Arjának annyit kell tenni, hogy beletolja a hegyét a hasába. Nem nyújtózott ki egészen, talán egy arasznyi is van még abban a kitörésben, amiben áll. Bezzeg ahhoz elég messze van, hogy Nawanthiri ne tudja megrúgni. Ha pedig vasgyúrónk túl sokat gondolkozik, félő, hogy az ellenfelének elfogy a türelme, és szintúgy megindul előre a kardjával. Két kar, egy hát és két láb együttes ereje állna szemben két rossz helyzetben lévő kar erejével, amik hiába vaskosak, nem fogják tudni megállítani a fegyvert. Pláne nem ilyen közelről.
Nawanthirishardipandra kockázatos manőverre szánja el magát. Megpróbálja eltolni a fenyegető pengét balra, és átfordítani rajta a bal alkarját, hogy elvezesse. Közben bal lábbal lép egy hosszút előre, jobbkézzel pedig kinyúl, hogy Arja bal vállát vagy nyakát hátulról elkapja, és a kalandorlányt magához rántsa. Ha ez is sikerül, elveszi a balját a kardtól, és megpróbálja az ellenfelét egy szoros medveölelésbe fogni - a hogyan továbbot meg majd kitalálja, ha idáig szerencsésen eljut.*


134. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-03-07 08:25:20
 ÚJ
>Szürke Arja avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 317
OOC üzenetek: 25

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

*A gyorsaság és az éber kitérés taktikája az, ami eddig úgy tűnik, bevált, vonja le Arja a következtetést. A kitörés nyomán fakardjának éle menthetetlenül összecsókolódzik a szerzeteslány felkarjával. A légyottnak valószínű nyoma is marad, bár Arja elsősorban a biztos testérintésre, és nem az erős ütésre fókuszál. Ám a fakard, bármennyire csupán helyettesíti kovácsolt acélból megalkotott gyilkos társát, megteszi, amit tennie kell.
Nawanthiri látványosan elfintorodik, jelezve, hogy e találkozás azért annyira nincs ínyére. De Arja ettől még egyetlen pillanatra sem engedheti el az éber figyelmet. Csupán bólint a bevitt második találat elismerésére. Szinte égőn érzi a bőrén Nawanthiri nem lankadó, egyfolytában körötte járó tekintetét, a megtörhetetlen szándékot, ahogy egyre közelebb és közeleb lopja magának a távolságot. Így inkább nem hagy időt neki, és amint érzékeli az előre lendülő hatalmas testet, már mozdul is, balra, elhajolva a felső testével.
Ám a satura nem számít! Az utolsó pillanatban a satuként összezáruló két alkarvédő visszatartja! Ha nem akarja a kardját elveszíteni, nem mozdulhat tovább, meg kell akasztania a kitérő mozdulatot, jön rá! Talán egy pillanatig, ha hezitál, de ez a pillanat elég Nawanthirinek arra, hogy azonnal bevigyen egy erős rúgást Arja jobb combjára. Most a kalandor lány fintorodik el érthető módon, a rúgás nyomán érkező fájdalom cseppet sem mondható kellemesnek. Arja összeszorítja a száját, ám gyors mozdulattal kifordul a satuból, ami meglazul egy pillanatra. Közben még arra is van ideje, hogy elkapja Nawanthiri szemét és egy mosollyal, bólintva jelezze: ott a pont. De közben már visszafordul. Megroggyantott térddel, szinte guggolva jobbjával erősen rámarkol a gyakorlókardra, és ha sikerül, előre toppantva jobb lábával, egy pillanat alatt felegyenesedve kíméletlenül előredöf annak tompa hegyével, megpróbálva kiszorítani a szuszt a lányból. Malleo tanította neki ezt a cselt, amit ha valódi karddal hajtanak végre, és sikerül a találat, biztos a halál. A gyakorlókard most csupán a szerzeteslány gyomorszájára mér egy súlyos ütést a kalandor lány szándéka szerint, már ha sikerül végivinnie a tervezett mozdulatsort, és nem találja magát meglepetésére újra a földön.*


133. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-03-06 17:46:40
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 99
OOC üzenetek: 46

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

*Kár volt aggódnia: Arja csak nevet a történteken, és látványosan semmi baja. Szerzetesünk ott belül azért megkönnyebbül egy kicsit, mert egy napra elég egy zűrös meccs, de sokat ezen sem kell rágódnia. Ellenfele összeszedi magát, aztán megy tovább a játék.
Mikor látja, hogy egy, az elsőhöz hasonló vágás közelít, megpróbál jobb lábbal előrelépni, közben meg hárítani az alkarvédőjével. A vágás azonban valamivel föntebbre érkezik, mint számította, és a fakard Nawanthiri tricepszét találja el. A lány a szemeit összeszorítva elfintorodik, mintha valami ritka ínyencséget kóstolt volna.*
- Mmm... ez de finom... *a rohamot természetesen abbahagyja, és kiélvezi az újabb kék folt minden gyönyörét* Kettő oda.
*Jobb lábbal elöl, kezeit felpakolva visszaáll kiindulóhelyzetbe, aztán egy szívdobbanással később elkezd jobbra körözni Arja körül. Abban bízik, hogy az ellenfelének így nem esik majd annyira kézre megint a jobb oldalát támadni, hiszen azzal épp elfelé mozog. Körzés közben hol kicsit előbbre óvakodik, hol hátrál egy fél lépést, hogy megpróbálja a kalandorlány térérzékét megzavarni, és mint korábban, lopni a távolságot. Ha úgy érzi, elég közel jutott a fenti taktikával, akkor kezeit a kard pengéje előtt keresztezve előrelendül. Az alkarvédőivel megpróbálja villába fogni a fegyvert, félretolni az útból, aztán sípcsonttal - ha nem is durván, de azért kellő eréllyel - combon rúgni Arját.*


132. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-03-06 14:31:06
 ÚJ
>Szürke Arja avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 317
OOC üzenetek: 25

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

*De nem teheti, mert egyre feljebb tolják a kardot markoló jobbját, és a kitáncolni próbálás csak azt eredményezi, hogy a szerzeteslány abban a pillanatban gáncsot vet neki, ahogy Arja testsúlya egy rövid ideig szinte teljes egészében a bal lábára nehezedik.
A lány hanyatt esik, és még estében hangosan elkacagja magát. Erre igazán nem számított!
Még odalenn a földön is nevet a gyors földre kerülésén. Nawanthiri a termetességéhez képest sokkal ügyesebben és kifinomultabban mozog, mint ahogy azt elsőre feltételezni lehetne róla! Ez igazán jó gyakorlás a számára!
Elfogadja a felkínált kezet, és a kis segítséget igénybe véve könnyen felszökken, bár kérdés, hogy ez így lesz-e két három ilyen földre teremtés után is. Komolyabban szerencsére nem ütötte meg magát, annál inkább érdekli a fakard. Leporolva magát lehajol érte, és újra csak két kézre markolja, elkomolyodva. Figyelnie kell.
Nem sokáig kering a lány kerül, újra hamar kitör, a lány jobb oldalát célozva. Felülről indított, oldalvágásba torkolló csapást ereszt meg, ügyelve, hogy azután időben hátra szökkenhessen, vagy kitérhessen a testét elérni akaró kezek vagy lábak elől, ha sikerül bevinnie a találatot.*


131. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-03-06 10:14:14
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 99
OOC üzenetek: 46

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

*Azért furcsa érzés, hogy most ő játssza el ugyanazokat a trükköket az ellenfelével, amiket korábban a szerzetestársai - mind egy szálig óriások - használtak Nawanthiri ellen. Kicsit mintha magát látná kívülről. Tudja, hogy amíg Arja szabadon mozog és tartja a távolságot, nem sokat tud ártani neki, de ha egyszer fogást talál rajta, megfordul a helyzet. Most is ez történik: mihelyt feltolja a karját a lány arcába, az megpróbál balra kilépni, és két kézzel a kardjára fogva lesújtani - de Nawanthiri továbbra is tartja Arja jobbját, egy elég kitekert helyzetben. A kalandorlány így aligha lesz képes annyi erőt kifejteni, hogy vágni tudjon, ám olyan helyzetbe lavírozta magát, ahol a szerzetesnek még kézre is áll az ellenfele bal lábát felemelve hanyatt borítani.
Igyekszik azért nem goromba lenni vele: ő is tudja, milyen érzés melákokkal birkózni. Miután Arja a földre kerül, odanyújtja neki a kezét, hogy felsegítse, és okulva a Jenarival vívott mérkőzés tapasztalataiból gyorsan végigpillant rajta, rendben van-e vele minden. Ha igen, akkor bizakodó mosollyal visszaáll kiindulóhelyzetbe (vívótávolságon kívül), és folytatódhat a játék.*
~ Egy oda, egy ide!~


130. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-03-06 08:18:31
 ÚJ
>Szürke Arja avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 317
OOC üzenetek: 25

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

*A szerzetes lány (legalábbis Arja erre gondol, úgy véli, Nawanthiri egyike azoknak az árváknak, akiket egy kolostorban befogadtak, ott taníthatták meg erre a fajta küzdésre) az alkarvédőjét pajzsként használva ügyesen kivédi a vágást. Arja visszatáncolna, de a lány követi, szinte vele egyidőben mozdul, egészen a közelébe férkőzik, és a lány jobb karját a magasba tolva próbál megszabadulni a kard állandó fenyegetésétől!
Arját váratlanul éri a mozdulat, megpróbál kifordulni balra az erős karok elől, oldalra táncolva, de a kardot tartó kéz a magasba tolul Nawanthiri szándékának megfelelően!
A kalandor lány innen, a magasból fog rá a másik kezével is a markolatra, próbál meg eltáncolni az érte nyúló karok elől, és sújt le ellenfelére, ha teheti.*


129. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-03-02 11:46:40
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 99
OOC üzenetek: 46

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

*Tudja magáról, hogy lassabb az ellenfelénél, így aztán kísérletet sem tesz rá, hogy kezdeményezzen - csak beleszaladna a kardjába. Az óvatos közeledés viszont úgy néz ki, beválik, mert Arja egy idő után megpróbál közbetámadni. A fakard nagyot csetten Nawanthiri alkarvédőjén, aki egy pillanattal előbb már lendült is előre, hogy "most lesz neked jaj", a kalandorlány azonban elillan a fogás elől, biztos távolságba. A szerzetest látszólag nem töri le a dolog, nyomul tovább előre.
Nem kell sokat várnia, és jön is egy szúrás jobbról. Szerencsére túl rövid ahhoz, hogy elérje, de a biztonság kedvéért odateszi az alkarvédőjét a fakard pengéjéhez. Ezzel egy időben nekiront Arjának, hogy ráfogjon a jobb könyökére, és feltolja az arcába a saját karját. Ha sikerül, akkor Nawanthiri már elég közel lesz ahhoz, hogy a kard ne tudjon ártani neki, ezért a másik kezével megpróbál alányúlni az ellenfele combjának, felemelni, és lendületből a hátára borítani. Ha a mutatvány nem jön össze, akkor is folytatja a rohamot, hogy ha egy mód van rá, Arjának ne legyen helye használni a fegyverét - és érezze a törődést.*

A hozzászólás írója (Nawanthiri Shardipandra) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2021.03.02 12:19:13


128. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-03-02 08:16:50
 ÚJ
>Szürke Arja avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 317
OOC üzenetek: 25

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

*Nawanthiri megpróbál hárítani, de a fakard oldalsó éle így is eléri a vaskos combot, Arja úgy véli, meg is érzi a vasgyúró lány rendesen. Ha nem gyakorlókard lenne nála, valószínű csúnya, vérző seb maradna a nyomán.
A lány a találat után jobbra mozdul, éberen figyelve ellenfele minden mozdulatát, aki lassú körözésbe kezd, ám a távolság eközben egyre csökken közöttük.
Arja valami hirtelen támadó mozdulatra vár, de hiába, mígnem elfogy a türelme, ő mozdul előbb. Ám azonnal érzékeli Nawanthiri felé mozdulását is, a lány úgy tűnik, csak erre várt. De Arja elhajolva kiszökken a lány utána nyúló kezének szándéka elől, és elmosolyodva, biztos távolságból kezdi méregetni újra Nawanthirit, de nem sokáig.
Hirtelen, ruganyosan lép balra, és az előre lépéssel egy időben megpróbálja egy gyors, fürge vágással elérni a termetes leányzó szabadon felkínálkozó jobb oldalát kardja hegyével. Majd igyekszik rögtön visszalépni a találat bevivése után, taktikus távolságba az erőteljes karoktól, éberen követve ellenfele minden mozdulatát.*


127. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-27 11:23:20
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 99
OOC üzenetek: 46

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

- Csak jussak el odáig! *csóválja meg nagy somolyogva a fejét azon a felvetésen, hogy Arján elég lesz fogást találnia, és már nem ficánkol többet. Nyilván ebben bízik maga is, de az ellenfele fürgének látszik, mint a gyík, és lesz egy nem kevésbé fürge kard is kettejük között. A találatonkénti szétválásra minden további nélkül rábólint, és szépen megköszöni, hogy a kalandorlány nagylelkűen elfogadja a javaslatait.
A terem közepére érve az előző meccshez hasonló küzdőállást vesz fel: rogyasztott térdekkel, de viszonylag magasan áll, jobb láb elöl, kezek az álla magasságban, félig nyitva.*
- Hajrá! *biccent, hogy kezdhetik, de pislantani sincs ideje, nemhogy helyezkedni. A fakard, mint a villám érkezik fentről. Nawanthiri útjába is tenné az alkarvédőjét, de a penge a következő pillanatban visszahúzódik, és jobbról támad. Vasgyúró hősnőnknek arra marad ideje, hogy az oldalától elvezesse a kardot, így az a combját szántja végig. Csíp mint a fene, de ez egy ilyen játék.*
- Egy oda! *újabb fejcsóválós somolygás. Ma már a második olyan ellenféllel találkozik, aki gyorsabb és ügyesebb nála. Kezd olyan érzése lenni, hogy a mestere mégsem csak az új lelki élmények kedvéért küldte vándorútra, hanem néhány nevelő célzatú verést is számításba vett. Nawanthiri a jobbjával félig-meddig önkéntelenül megdörgöli a kék foltot az állán, amit Jenaritól kapott.
Miután szétváltak, és elindul a következő menet, körözni kezd Arja körül, óvatosan lopva a távolságot. A kezeit továbbra is magasan tartja, és arra készül, hogy ellenfele - mivel jóval kisebb nála - az elöl levő lábára próbál majd támadni, így azt ha nem is feltűnően, de védtelenül hagyja. Ha a számítása beválik, egyszerűen elkapja a lábát a vágás elől, aztán előrelendülve megpróbálja lefogni Arja hozzá közelebb eső kezét, majd egy lábkulccsal földre vinni. Ha pedig a kalandorlány mégis fentre támadna, igyekszik az alkarvédőjével hárítani, aztán ugyanúgy ráfog valamelyik karjára, és megint csak jöhet a lábkulcs meg a földrevitel.*  


126. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-27 09:08:23
 ÚJ
>Szürke Arja avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 317
OOC üzenetek: 25

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

- Legyen! *bólint Arja, mert talán izgalmasabb is így.*
- De akkor mindháromszor újra indul alaphelyzetből az összecsapásunk. Rendben? *nevet. Egészen jó kis gyakorlásnak ígérkezik ez így, és a fakard miatt azért sem kell aggódnia, hogy akaratlanul megsebezné a másikat.*
- Rendben, igyekszem más testfelületekre menni. *mosolyog Arja, tekintve, hogy azokból van elég, ahogy végigpillant az előtte álló nőn.*
- Hát, azt hiszem, nem sok esélyem van már ellened, ha eléred, hogy a földrekerüljek. Valószínű egyetlen lefogó kéz, vagy lábmozdulattal mozgásképtelenné tudsz tenni, ha akarsz! *nevet fel, jelzésértékűen végigmérve Nawanthiri véznának a legkevésbé sem mondható, vaskos karjait és lábait.*
- De nem ragaszkodom hozzá semmiképp. Elég, ha földrekerülök, vagy fegyvrtelenné válok, vagy bármilyen módon áttörsz a védelmemen.
*Arja tisztában van vele, hogy csak addig van esélye, amíg kardjával távol tudja tartani magától ellenfelét. Egy hasonlóan erős és nagydarab támadóval pontosan így lenne ez a való életben is. Igazán kiváló alkalom ez most a gyakorlásra! Mosolyogva követi a lányt kijjebb, oda, ahol nagyobb számukra a tér, majd meg is áll.*
- Üdvözletem, Nawanthirishardipandra! *mondja végig, kedvesen meghajolva, a dallamos nevet, amikor a lány is bemutatkozik, majd megkérdezi, nem élve a meglepetés erejével:*
- Akkor, kezdhetjük? *kérdezi meg, és amint megjön a válasz, vagy a bólintás, egy cselezéssel egybekötött gyors, fentről jobbra induló vágással indít, ám félúton balra húzza a fakardot, hogy az végül a reményei szerint jobbra mozduló Nawanthiri jobb oldalát szántsa végig, felgyűrve akár még a ruházatot is. Hogy csele sikerül-e, vagy Nawanthiri szemfülesebb lesz, mint azt elsőre feltételezi róla a kalandor lány, az majd kiderül. Mindenesetre arra, hogy felmérje ellenfelét, aminek a fontosságát Malleo nem győzte mindig hajtogatni, Arja úgy véli, nagyon is jó lesz. Az előbb a harcnak éppen csak a befejezését látta. Így nem tudja, hogyan is küzd a lány, a testi erőn és adottságokon túl vannak-e még, és mik lehetnek az erősségei.*


125. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-25 11:58:26
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 99
OOC üzenetek: 46

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

*Ahogy ott áll csípőre tett kézzel, nem úgy tűnik, mintha aggódna a fegyver miatt. Hogy ennek az az oka, hogy Arjánál fakard van és nem acél, vagy bízik az erejében meg a tudásában, nehéz volna megmondani. Egy bólintással nyugtázza, hogy a másik végül belemegy a játékba, és érdeklődve hallgatja a szabályokat.*
- Lehet három találatig? Sosem vágtak még meg karddal, nem tudom, mennyit bírnék ki. *tárja szét a kezét, aztán az ujjaival megütögeti az egyik alkarvédőjét, jelezve, hogy:* Ha itt találsz el, ne érjen pontot. *Az alkarvédők acélból vannak, és elég masszívnak tűnnek ahhoz, hogy a legtöbb vágást ki lehessen védeni velük, így ez még életszerűnek is tűnik.* Hmm... *pillant félre elgondolkodva* muszáj mozgásképtelenné tenni, vagy elég, ha földre viszlek?
*Sokat azért nem akar a feltételeken huzakodni. Ha a kalandorlány elfogadja az ötleteit, vidáman megköszöni, ha nem, akkor meg majd igyekszik feltalálni magát. Éles küzdelemben sem fogják megkérdezni az ellenfelei, hogy találati felületnek számít-e a bal füle cimpája. Ha sikerül megegyezniük, beljebb invitálja Arját a terem közepe felé, ahol több a hely.*
- Én pedig Nawanthirishardipandra. *mosolyodik el most már tényleg. A korábbi zárkózottsága láthatóan elpárolgott, átadva a helyet valami ártatlan kedvességnek.* Csak tegnap este érkeztem. A Wegtoreni-erdőből jövök. Te meg *hunyorít a fél szemére* a kikötőből! Mit csináltál arra?


124. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-25 07:10:09
 ÚJ
>Szürke Arja avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 317
OOC üzenetek: 25

Játékstílus: Vakmerő

// Ez csak gyakorlás //

*Arjának enyhén felhúzódnak a szemöldökei. Ilyesmire nem gondolt. Bár tény, hogy a termetes, vidám leányzó mezítláb van, és az előbb sem látott a kezében fegyvert. Láthatóan a puszta kézzel való, test test elleni harcot preferálja. Testi adottságait, és az ajánlatot tekintve Arja valószínűsíti, hogy valamennyire jártas is benne. ~Végül is, életlen fa gyakorlókard van nálam. Megsebezni nem tudom.~ gondolja végig a dolgot. No meg bármennyire is fegyvertelen ellenfélnek titulálható kihívója, erőben és termetben kiegyensúlyozódik a dolog.*
- Gyakorlásképpen... miért is ne! *egyezik hát bele kíváncsian.*
- Megsebezni nem foglak, nem tudlak a gyakorló karddal. *gondolkodik el.*
- Ám ha kétszer is súlyos találat ér, amivel nem tudnád folytatni a harcot, elismered a győzelmet. *néz kérdőn a nagydarab teremtésre.*
- Cserébe ha lefegyverzel, és mozgásképtelenné teszel, nekem kell feladnom.
- Ez így megfelel Neked? *kérdezi újra elmosolyodva.*
- Egyébként Arja vagyok. *teszi hozzá, mégse egy ismeretlennel küzdjön a másik. Természetesen csak örül, ha alkalmi gyakorlótársa is elárulja a nevét.*
- Még nem láttalak itt. *mondja még kutató, kíváncsi pillantással.*
- Vagyis de, odafent, a pultnál. Nemrégen.


123. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-24 10:18:08
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 99
OOC üzenetek: 46

Játékstílus: Vakmerő

//Ez csak játék!//

*Titkon számított rá, hogy a pöttöm termetével nem sokáig marad észrevétlen - végül is azért somfordált oda Arjához, hogy magára vonja a figyelmét. Ez hibátlanul sikerül, utána viszont pillanatokra meg vannak lőve mind a ketten, hogyan tovább. Nawanthiri félig még az előző meccs, vagy inkább annak hirtelen végének a hatása alatt van, és ami azt illeti, kicsit bele is feledkezett a gyakorlókard táncába. Így magába zárkózva az arcáról nem sok mindent lehet leolvasni, de amikor a kalandorlány végül megszólal, egy halvány mosolyféle azért előbukkan a szája szélén. A betoldott köszönésre pedig már vidáman összehunyorodnak a szemei, enyhén meg is hajol.* Szia. Vívni nem tudok, de puszta kézzel kiállok ellened. *csípőre teszi a kezét* Mit szólsz?


122. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-24 08:19:40
 ÚJ
>Szürke Arja avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 317
OOC üzenetek: 25

Játékstílus: Vakmerő

//Ez csak játék!//
// Gyakorlás //

*Bármennyire is belefeledkezik a bábuval való képzeletbeli harcba, egy idő után megérzi, hogy nézik, vagy csak a szeme sarkába kúszik be az óriási lány sziluettje. Még befejezi a gyakorlatsort, amit épp elkezdett, azután leengedi, jobbjában tartva, a fakardot, és a másikra pillant, a kijárat irányába fordulva.
A gyakorlótérben már csak ketten maradtak, a félkarú harcos és a lány eltűntek.
Arjának nem igazán van kedve most beszélgetni, egy pillanatra zavarba is jön. Így, hogy megállt, és a nála jó fejjel magasabb leányzót bámulja, jelezve, hogy észrevette ittlétét, valamit mégiscsak kellene mondani, mégsem fordulhat csak úgy vissza szó nélkül folytatni a gyakorlást. ~Meg lehet talán kérdezni szeretne valamit tőlem, azért jött ide hátra.~ fut rajta végig ez az eshetőség. ~Talán tud vívni!~ jut eszébe hirtelen ez is, mert akkor akár kiállhatna vele egy kis gyakorlásra. ~Sokkal jobb lenne igazán, mint a bábu!~ Meg is kérdezi gyorsan, átlendülve ezzel a kérdőjeles helyzeten.*
- Tudsz vívni?
- Szia! *teszi hozzá még gyorsan az üdvözlést is, és el is mosolyodik.*


121. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-23 15:09:24
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 99
OOC üzenetek: 46

Játékstílus: Vakmerő

//Ez csak játék!//
// Gyakorlás //

*A keserű-gúnyos nevetés hallatán kutatón összeszűkülnek a mandulaszemei. Jenari testtartása, űzött tekintete, meg a segítség határozott elutasítása között akkora ellentét feszül, amiből Nawanthiri könnyen rájön: a megvető hangnem nem neki szól, és az ördögvigyornak sincs itt köze semmihez.*
~Akkor mi elől menekülsz?~
*A kérdést ugyan nem mondja ki hangosan, de az arcára van írva. Odapillant a szintén indulni készülő veteránra, hátha tőle kap valamilyen útmutatást - egy legyintést, fejrázást, bármit. Amaz viszont csak biccent egyet búcsúzásképp, a gondolatait pedig megtartja magának.*
- Nem, persze... *szól még Jenari után csöndesen, de hagyja elmenni. Nem tudja, valójában mi munkál benne, az eddigiek alapján azonban sem tovább kérdezgetni, sem tartóztatni nem látja értelmét. Talán még összefutnak, más körülmények között. Gaerralos ekkorra már messze jár, ezért sajnos nem tud tőle elköszönni. Nawanthirishardipandra lemondóan megcsóválja a fejét, aztán körülnéz a teremben, hogy mihez kezdjen most.
A gyakorlóbábuknál felismeri Arját, akit már látott korábban az ivóban: mindenki őt kereste, míg elő nem került a kikötőből. Szépen mozog a két kézre fogott kardjával. A támadások összhangban vannak a lépésekkel, és ránézésre kijönnek az ívek is, az erők is. Nawanthiri közelebb sétál hozzá. Mezítláb van, a szőnyegek elnyelik a léptei hangját. Talán öt-hat lépésre állapodik meg a kalandorlánytól, és hátratett kézzel, szótlanul figyeli, ahogy gyakorol.*


120. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-23 08:58:55
 ÚJ
>Gaerralos Ruuhrijehr avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 34
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Vakmerő

//Ez csak játék!//

*Jenari tekintetéből, illetve abból, ahogy az gyorsan elszakítja azt, Gaerralos leszűri, amit kell. A lánynak semmi szüksége sincs külső segítségre, vagy legalábbis jelenleg úgy érzi, és a tolakodás, illetőleg az apás/anyáskodás egyértelműen kontraproduktív lenne.
Így legközelebb, mikor a fiatal katona felé néz, azt láthatja, hogy a helyzettel látszólag mit sem törődve készülődik a távozásra nyugodt, kimért mozdulatokkal. Persze ennek csak a fele igaz, ugyanis időnként azért oda-odapillant, hogy felmérhesse a beszélgetők arckifejezését, és természetesen figyelmesen hallgatja a beszélgetést.
Ha bármelyikük is odapillant, láthatja is, hogy reagál a beszélgetésre. Nawanthiri azonnali reakciója egy grimaszt vált ki belőle. Belül körülbelül ugyanakkora esélyt lát arra, hogy Jenari betöri a nő orrát, és arra, hogy taktikus visszavonulást hajt végre.*
~Második opció.~
*Nem hall reccsenést, viszont Jenari kijelentése, ami Gaerralos véleménye szerint csak részben hazugság, arra utal, hogy hamarosan indulnak. Így végül nyíltan a jelenetre nézve biccent Nawanthirinak, majd a lépcsőhöz lépve elkezdi a távozás fájdalmas folyamatát.
Jenari körülbelül félúton éri utol, és ha ránéz a veteránra, láthatja, hogy a lépcsőn már az is minden energiájába kerül, hogy semlegesen tartsa az arcát, és még így is megrándul az arcizma minden lépésnél. Viszont halad, halad, és ha Jenari lehagyja, akkor körülbelül akkor ér be a fogadótérbe egy rendezésre szoruló arckifejezéssel, mikor a lány már a pultnál veszi át a holmijait.*


119. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-21 16:22:56
 ÚJ
>Szürke Arja avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 317
OOC üzenetek: 25

Játékstílus: Vakmerő

// Gyakorlás //
// érintőlegesen Ez csak játék! //

*Arja hátraindul, a gyakorlóbábukhoz, nem akarván semmiben megzavarni az úgy tűnik épp indulófélben levőket. Legalábbis szeme sarkából még épp érzékeli, ahogy a magas, barna lány, úgy tűnik, befejezve a gyakorlást a kijárat felé indul.
Társa, a félkarú, harcos kinézetű idősebb férfi épp akkor igyekszik felállni a botjára támaszkodva, amikor Arja odapillant, leérkezve a pincébe. A kurta, az illendőségnek eleget tévő biccentés után Arja indul is tovább, hátra, hogy gyakoroljon a bábuknál egy sort.
Ebbe azután jól bele is feledkezik, ha nem zavarja meg ebbéli tevékenységében senki.
Rövid bemelegítés után újra és újra két kézre fogja a gyakorlókardot, és könnyedén nekitámad képzeletbeli ellenfelének, megpróbálva minél pontosabban és biztosabban végrehajtani a sokszor begyakorolt mozdulatsorokat. A gyorsasággal most nem törődik, sokkal inkább a mozdulatok, ívek, vágások, térdhajlítások és elfordulások pontos kivitelezésével, különös tekintettel arra, amit Malleo ezerszer hajtogatott: belegyökerezés és könnyű kitörés. A kalandor lány elmerül mindebben, könnyű és kecses, mégis erőt sugárzó mozdulatai mély összpontosításról árulkodnak.
Mik neve pedig eltemetődik valahol mélyen, Arja lelke pedig egyre könnyebbé válik, ha csak a gyakorlás idejére is.*

A hozzászólás írója (Szürke Arja) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2021.02.21 16:23:56


118. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-16 00:43:43
 ÚJ
>Jenari Krultos avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 87
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Ez csak játék!//

*Kissé megkönnyebbül, hogy az ostrom abbamarad, így védekező helyzete valamelyest felenged. Ellenben vállait továbbra is feszülten felhúzza, fejét pedig előrébb ejti, így az egyébként mindig büszkén kihúzott testtartásával szembeni éles kontrasztot képez. Igyekszik minél kisebbnek tűnni, és mint egy riadt vadállat mellkasát, és nyakát „óvni”. Jenari ezeket persze észre sem veszi magán, csak a pulzáló feszültséget, ami egyre csak növekszik a rászegeződő tekintetektől. Eddig észre sem vette Arját, és Miket, de hogy ráeszmél, hogy ők is itt vannak már valóban sarokba szorítva érzi magát.
Ahogy körbenéz akaratlanul is összetalálkozik tekintete a veteránéval, de direkt és gyorsan elszakad tőle, ezzel is jelezve, hogy nem kér lelki támogatást. Jenarinak elképzelése sincs milyen az valójában, és milyen biztonságosan kötődni. Anyja ugyan ott volt mellette, és időnként látta rajta a törekvést, de sosem érezte igazán közel magához ahhoz, hogy ne az rögzüljön be mélyen nála, hogy egyedül van ebben a világban, ahol csak magára számíthat. Denjaar pedig másodszor sétált ki az életéből, és ez sem segít ezeken az érzéseken.
Ahogy Nawanthiri egyébként jó szándéka sem, ami túl sok, túl tolakodó, és túl nagy lépés valakinek, aki képtelen a közeledést és a segítséget elfogadni. Ennek okán Jenari nem is tud megfelelően, vagy udvariasan reagálni. Csak gunyorosan, és keserűen felnevet korábbi ellenfele felajánlására.*
- Nincs semmi bajom.
*Jelenti ki látható állapotát meghazudtoló határozottsággal. Az elutasítás már elég jól megy neki, ezért is tudja kurtán, és határozottan kimondani ezt a mondatot.*
- Nem szorulok más segítségére, kösz.
*Bár nem szerette volna szavait olyan élesen, olyan undorral és megvetéssel kimondani, mint ahogy megtette, de már nem tudja visszavonni és igazából nem is szeretné. Valóban undorodik is, de nem Nawanthiritől, hanem saját gyengeségétől.
A helyzet viszont egyre fojtogatóbb számára, és bármennyire is igyekszik egyben tartani magát, de érzi, hogy kezd darabjaira hullani a róla alkotott kép, még saját maga számára is. A legjobb amit tehet, hogy elindul a kijárat felé mindenféle magyarázat nélkül, és ha nem akadályozzák meg benne, akkor a fogadótérben összeszedné holmijait, hogy visszatérhessen rövidesen a kaszárnyába.*


117. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-12 20:40:59
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 99
OOC üzenetek: 46

Játékstílus: Vakmerő

//Ez csak játék!//

*Azok után, amiket eddig Jenaritól látott, nem mer előbújni az alkarvédői mögül - ki tudja, mikor villan megint egyet a jégkék szemű lány ökle, és ki tudja, legközelebb nem talál-e még jobb helyen. Ettől függetlenül nem akar neki sem nyugtot, sem helyet hagyni, hanem nyomul előre, keresve a lehetőséget a belharcra. A dolog annyira leköti, hogy az újonnan érkező Arjára épp csak odapillant.
Az ellenfele egy darabig mintha szintén a lehetőséget keresné. Egy rést a szerzetes védelmén, egy rosszul időzített lépést, rúgásra alkalmas távolságot. Másodpercek múlnak el így. Aztán hirtelen Jenariban valami megtörik, felemelt kézzel hátrálni kezd, és feladja a küzdelmet. Nawanthiri reflexből megtorpan ugyan, de kell egy szívdobbanásnyi idő, amíg a tudatáig is eljut, hogy vége a harcnak. Leengedi a kezeit.*
- Mi a baj? *kérdezi egyszerre értetlenül, de közben aggódva is, mert látja a másikon, hogy nincsen jól, és nem tudja, mi lelte.*
~Talán a pipa miatt...?~
*Soha életében nem szívott semmilyen füstölnivalót, de annyit tud azért, hogy az ördögvigyor furcsa játékokat tud űzni a lélekkel. Fogalma sincs róla, hogy a helyzet sokkal komolyabb ennél. Amikor Jenari elkezd a kijárat felé tekintgetni, közelebb megy hozzá, finoman a vállára teszi a kezét.*
- Megmaradsz? *kérdi óvatosan, szemével a másikét keresve* Hozzak neked vizet?


116. hozzászólás ezen a helyszínen: Pincearéna
Üzenet elküldve: 2021-02-12 14:04:15
 ÚJ
>Gaerralos Ruuhrijehr avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 34
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Vakmerő

//Ez csak játék!//

*Gaerralos nem sok újat tud leszűrni a küzdelem menetéből, ahogy az folytatódik. Nawanthiri makacsul igyekszik földre vinni Jenarit, míg amaz a szerzetes egyensúlyával igyekszik játszani.
Figyelmét inkább a lépcsősoron lejátszódó beszélgetés felé fordítja. Bár csak a hangosabb szavakat hallja, úgy érzi, ki tudja következtetni, hogy miféle dolgokról is lehet szó. Mivel nem szokása mások magánügyeiben vájkálni, nem hallgatózik, hanem inkább újra a gyakorlóharcot kezdi figyelni, ami érdekes fordulatot vett.
Az első gondolata az, hogy lemaradt valamiről. Hiszen mi más okozhatná azt, hogy ilyen hirtelen feladja a küzdelmet az egyébként határozottan makacsnak tűnő Jenari?
Ám eszébe jut, hogy hogyan is ismerkedtek meg, és már úgy érzi, jobban érti a dolgot. Jenarit épp most hagyta magára ismét az apja, és Gaerralos fogadni merne, hogy ebben a gyakorlóharcban a feszültségét akarta levezetni. A Nawanthirivel szembeni harc viszont inkább csak a tehetetlenség érzését növelhette.
Mikor Arja odaköszön, épp a botja segítségével tornázza magát álló helyzetbe. A lány felé pillantva még épp észreveszi, ahogy annak pillantása a csonkjáról a szemeire siklik, ám ahelyett, hogy lereagálná a dolgot, egyszerűen biccent, majd Jenari felé fordul.
Szemeivel a lányéit keresi, ha sikerül felvennie a szemkontaktust, a vonásaival egy hangtalan üzenetet igyekszik közvetíteni.*
~És most?~
*Bár évei során viszonylag jól megtanult olvasni mások érzelmeiből, ez nem jelenti azt, hogy tudja, Jenarinak most mire van szüksége. Ennek ellenére úgy érzi, hogy most az egyedüllét sokat ártana, hiszen ha nem téved nagyot, pont az okozta Jenari problémáit.*


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 116-135