Arthenior - Erdőszéli tisztás
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van meditálni! Kattints ide, hogy meditálhass!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 476 (9501. - 9520. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

9520. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2024-02-28 09:34:26
 ÚJ
>Nelira Dykai avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 156
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Kell egy kis idő//

*Ha valamit kezdeni szeretne magával, az az elcsendesedés. Az elmúlt napok kiborítóak voltak, s bár tett szert új ismeretségre, a régit, amit annyira vágyott elvesztette és talán nem is baj, ha nem találja meg soha. Most rendet kell tenni. Vannak napok, hogy időt kell szakítani két robbanás között. Ez pedig az a nap. Hússzú sétát téve a Kalmártól, a tisztásra vezet az útja, hogy egy szimpatikus fa tövébe leüljön és sorra vegye mi az, amit az elkövetkezendő napokban tennie kell ahhoz, hogy kis életét újra felépítse és elinduljon egy úton, ami valami kevésbé ingoványos vidékre vezet. Nagy levegőt vesz, hogy megtöltse tüdejét a reggeli friss levegő, majd szemeit behunyva pihen meg egészen addig, amíg úgy nem érzi van elég ereje, hogy szembenézzen az új kihívásokkal. Eztán tovább áll. *


9519. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2024-02-24 12:09:03
 ÚJ
>Orthus Morthimer avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 331
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Megfontolt

//Telek nézőben//

*Bár nagyon kereste a rejtett értéket a telekben, meg kell állapítani, hogy ez a kis kiruccanás legfeljebb tapasztalatszerzésre volt jó. Meglehet, azon az áron, hogy utazóruháját többször is ki kell majd mosni, mire az összes sár eltűnik róla.
Bár kalaúza eleinte még lelkes volt, de úgy veszítette el a lelkesedését az üzlet iránt, ahogy Orthus arcáról látta lekopni az érdeklődést. A végén már ő is sejtette, hogy itt bizony nem lesz üzlet, és a nyakán marad ez a teljesen leromlott állapotú telek még egy ideig. Persze, ha kicsit kicsinosítaná a telket, leszórt kaviccsal kialakítana néhány járhatóbb ösvényt és megjavítana ezt-azt, akkor talán több esélye lenne. De ez nem olyasfajta alak, aki bármilyen munkához hozzálátna. Nem csoda, hogy a ház olyan állapotban van, amilyenben.
Ez újra csak megerősíti Orthust abban, hogy bizony mihamarabb rendet kell tenni a városban. Hogy ami érték, az ne kallódjon tovább alkalmatlan kezekben. Az egykori nemesi javaknak ismét olyanokhoz kell kerülnie, akik az értéket megőrzik, a szépet megóvják, a pénzt fialtatják. Ki tudja, hogy a többi vadászháznak, kastélynak, kúriának, gazdasági birtoknak mennyi ideje van még hátra, mielőtt annyira leromlanak, hogy már nem éri meg foglalkozni velük? Ez a ház is jó példa, hiszen annyi pénzt kellene beleölni, amennyit soha többé nem fog érni. Lassan az enyészeté lesz, amíg a civilizáció újra el nem terjeszkedik idáig. Akkor pedig ki tudja, mi épül majd a helyén.
Orthusnak sürgősen meg kell találnia a módját, hogy ami még érték és menthető, az értő kezekbe kerüljön. Lehetőleg minél több az ő kezébe, vagy olyanokéba, akik szövetségesei lehetnek a jövőbeli tervei eléréséhez.

Most azonban nincs más hátra, mint valahogy átevickélni a sáron, és lova nyergébe szállva maga mögött hagyni ezt a siralmas földet. A ruhájával, a lóval, de még Orthusszal is lesz bőven dolga a cselédségének.*


9518. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2024-02-19 20:27:48
 ÚJ
>Orthus Morthimer avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 331
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Megfontolt

//Telek nézőben//

*A telek bejárása során két dolgot állapít meg szinte az első percben: hogy "házigazdája" valamilyen meghatározhatatlan minőségű házilag kotyvasztott szesztől részeg, illetve hogy ő maga nem megfelelően öltözött. Eleinte még az alkoholnak tudta be, hogy az akadozó beszédű fél-elf nyakig sáros, ám ahogy elkezdték bejárni a telket, bizony rá kellett jönnie, hogy egy mocsárnak is becsületére válna annyi sár. Valahol feljebb, egy szomszédos telken volt egy gát, de azt a telket is hagyták elkallódni, így most a víz elárasztja az egész földet - magyarázta el sűrű csuklás és dadogás közepette a vendéglátója. S bár a házon kívülről ennek nyomai még nem látszanak (nem mintha enélkül nem lenne épp eléggé lepusztult), Orthusnak kétsége sincs afelől, hogy az alapok vizesednek, és így a ház maga is egyre instabilabbá válik.
Morthimer előrelátónak gondolta magát, amikor egy utazásokhoz gyakrabban használt régi csizmájában érkezett, de a sűrű botladozásban felöltője szegélye, nadrága szára és térde, de még a kezei is besározódtak.
Egyértelmű, hogy ezzel a telekkel rengeteg tennivaló lenne ahhoz, hogy ismét értékes lehessen. Vagy feledni kell régi funkcióját, és a vadászlak helyére valami mást építeni. Arról már letett, hogy meghitt vidéki menedékként hasznosítsa vagy adja tovább...*


9517. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2024-02-18 09:52:00
 ÚJ
>Orthus Morthimer avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 331
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Megfontolt

//Telek nézőben//

*Amióta elhatározásra jutott és Artheniorban végleg megállapodott, Orthusnak kifejezetten jól mennek a dolgai. Persze tennie is kellett érte, hogy az egykor a nemesek igényeinek kiszolgálására specializálódott családi kereskedőházukat átalakítsa. Új vevőkör kellett a régi helyére, és fel kellett kutatni azokat, akiknek most van sok pénze. Na és persze akik szeretik magukat többnek tartani másoknál, még ha nem is nevezhetik emiatt nemesnek magukat. Várható volt, hogy újra lesz ilyen réteg a városban.
Ebből fakadóan szép és biztos jövedelemre tett szert ismét, és nem fél azt újra befektetni, hiszen most érdemes, amikor az emberek nem tudják, mihez is kezdenének a javaikkal, illetve rengeteg birtok, palota, értékes ingóság kallódik rossz kezekben.
Orthust most egy birtokvásárlás lehetősége hozta a város szélére. Koránt sem biztos, hogy ebből üzlet lesz, azonban ki kell tanulnia ezt is, hogy tudja, miképpen lehet előnyös üzletet kötni. Talán később, a jövőben, amikor majd valóban értékes földre teheti rá a kezét.
Mert ez a mostani eddig nem túl biztató. Gazos mező, leromlott állapotú kerítés, és a távolban egy romos vadászlak. Valami nemesé lehetett egykoron, de olyané, akinek már csak rangja volt, vagyona kevéssé. A vadászlak már a lázadás előtt is eléggé elhanyagolt lehetett, új gazdája pedig valami közrendű, aki egyszerűen lefoglalta. És nem tett sokat, hogy lakájosabbá tegye.
Komolyabb elvárások és remények nélkül kaptat át lovával a düledező kapun és veszi útják a házikó felé. Talán van itt valami, amit a felületes vizsgálódás nem mutat meg, amiért mégis érdemes időt és pénzt áldozni az ingatlanra...*


9516. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2024-02-10 11:22:32
 ÚJ
>Doras Nache avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 179
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Vakmerő

*Nagyjából úgy ér véget ez is, ahogy szokott: a pénz kicsorog a zsoldos kezei közül. Étel, ital, szerencsejáték, szajhák, nappalt éjjelbe, éjjelt nappalba mosó tivornyák. Mivel pedig a tapasztalat már jól kikupálta az ügyben, hogy pénz nélkül sokkal nagyobb eséllyel keveri magát bajba a törvény csahos kutyáival, jobbnak látja továbbállni. Kicsit se vonzza a gondolat, hogy éveket varrjanak rá a rácsok mögött valami piszlicsáré baromság miatt.
Ideje indulni. A sáros csizmáról rögöket hánt le a kengyelvas, a bőr megnyikordul, ahogy Doras súlya ránehezedik. Párabodrokat prüszköl a hátas, amint lassú ügetésbe rúgják.
A prémgallér alá kúszik a hideg, de valahogy most nem bánja. Egy tömött erszény se duzzad örökké, s ez a természetes ciklus tartja életben a zsoldost. Ha nem érne időről időre az aranyai végére, valószínűleg átdorbézolná magát a túlvilágra.*


9515. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2024-02-09 18:51:52
 ÚJ
>Mai Faensa avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 365
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

//Az út feléd ugyan hová vezet?//

*Első útja visszavezet arra a tisztásra, ahol nemrégiben le tudta csendesíteni háborgó elméjét és ennek a röpke meditatív állapotnak köszönhetően helyre kerültek a dolgok. Mindig szívesen fog idejárni, ezt már pontosan tudja. Rajzolt kis térképe segítségével indul el keresztbe-kasul a tisztáson, egy röpke kitérőt téve a fához, ami alatt nem olyan régen megpihent a lelke. Végigsimít a hideg kérgen, mintha köszönetet szeretne mondani neki azért, hogy hogy támogatta. Talán így is volt. Tudja, hogy elég hosszú út vár rá, táskájában van elég inni és ennivaló, valamint beszerzett a napokban egy tőrt is, ami bár nem a legélesebb darab, annak megteszi, hogy egy cseppet biztonságosabban érezze magát az úton. Na nem mintha érdekelné, hogy mi történhet vele. Szíve csak húzza tovább, egészen addig, amíg el nem jut a szántóföldekig.*


9514. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2024-02-05 09:32:29
 ÚJ
>Mai Faensa avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 365
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

*Van időszak, amikor annyi minden történik a félelf lányával, hogy le kell csendesítenie az elméjét, hogy kitisztuljon a kép. Maival sincs ez másként, most nagy szüksége van egy kis elmélyedésre, ezért hát felkerekedik, egy nagy sétára, hogy aztán valami olyan helyet keressen magának, ahol tényleg egyedül lehet és nem zavarja meg semmi, de semmi. Ilyen lehetne a könyvtár is, de most kell, hogy tüdeje friss hűvös levegővel teljen meg, életet adva neki és tiszta fejet.
Először csak érdeklődve figyeli a tisztást, sétál egy kicsit körbe-körbe, hogy megismerhesse Arthenior ezen részét is, amit már most úgy lát, hogy a szívéhez közel fog állni.
A mai nap megengedi magának végre, hogy egyszer ne a gondolatai vezéreljék, hanem pont a béke, muszáj néha kikapcsolnia és csak magára figyelni, belülre, nem pedig másra és az őt ért csalódásokra. Ha tudós szeretne lenni, meg kell tanulnia, hogyan is engedje el a napi történéseket ahhoz, hogy elméje a legbefogadóbb legyen.
Egy szimpatikus fához ér, majd leül annak tövébe, hogy kissé átadja magát a természetnek és lelkét, elméjét gyógyíthassa.*


9513. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2024-01-14 13:55:33
 ÚJ
>Meira Sylvaris avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 411
OOC üzenetek: 27

Játékstílus: Vakmerő

*Ideje ismét meglátogatni a mágustornyot, hogy folytassa a tanulást. Az ilyen hosszú utakra viszont nem árt felkészülni testben és lélekben. Meira ezt ugyanott teszi, ahol mindig. Az erdőszéli tisztást választja, ahol egy fa tövébe leülve, a külvilágot teljesen kizárva tölhet el egy kis időt. Hiába a hideg időjárás, most is sikerül teljesen kikapcsolódnia, kitisztítania az elméjét, amitől minden fáradtságérzete is megszűnik. Legalábbis ő így érzi.
Az utazásról a Shaiával töltött idő jut eszébe. A sötételf lány, akit sikerült rávennie, hogy fűzőt hordjon, miközben ő a nehéz csomagjait cipelte. Mennyi minden történt már azóta… mosolyogva emlékszik vissza, majd kis idő múlva kinyitja a szemét. Készen áll az utazásra.*


9512. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-11-27 00:43:33
 ÚJ
>Merchen Feiy avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 307
OOC üzenetek: 58

Játékstílus: Vakmerő

*Ugyan most ráfér egy ital, a gondolatai azért nem hagyják nyugodni. Mit is kezdjen a fenséges zsákmánnyal? Csak úgy szórja szét mindenféle arra méltatlan gazfickónak? Végül is az elvek sosem izgatták túlságosan, nincs ez másként most sem. Viszont az arany fenséges csengése az már más történet. ~Vajon visszatért már a báró? ~ Ez is egy remek kérdés, talán beköszön a Kalmárba, úgyis olyan régen járt már ott. Reméli hogy nem fogják rosszul fogadni, amiért csak úgy elment a kikötőbe Teysus tudja mennyi időre. *


9511. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-11-09 16:12:47
 ÚJ
>Thargatrah Drun avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 57
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Megfontolt

*A piac szélére érve valami másra is felfigyel. Figyelme elkalandozik és az Erdőszéli tisztásról érkező hangokra lesz figyelmes. Mintha a szélben a fák suttognánk titkokat mesélve. Akaratlanul is elindul, távolodva a piactól. Minden lépésével egyre közelebb kerül az erdőszéli tisztáshoz. A nyugalom, amit a hely áraszt az élet és halál körforgásának mintájára. Még zöldellenek a fűszálak, de a fák már hullatni kezdték színes lomkoronájukat. Az avarban élelmet vagy rejteket keresve élőlények motoznak.
Jobb helyet keresve sem találhatott volna az elvonuláshoz, mint ez az erdő széli hely. Itt aztán elmerülhet saját gondolataiban.
Valóban szinte már-már nyugtalanítja a kíváncsi gnómot. Letelepedik egy nagyobb kőre. Rövid lábait maga alá húzza, kezébe fogja botját, és elkezd a meditációra koncentrálni. Jártas már az ehhez hasonló tevékenységekben, így nem sok idejébe telik míg ráhangolódik, így ha csak valaki meg nem zavarja az elkövetkező időszakban, magában mereng.*
~Vajon mi ez az érzés ami ide hozta őt. Egyszer nyugtató és nyugtalanító. A nap melege, a fel-fel támadó szél ereje. A szikla biztonsága, az avar rejtő bizonytalansága.~

- Ora-math-ra; um-szit-tara, ora-math-ra ; um-szit-tara.

* Kezdi kántálni, hogy minden mást kizárva környezetéből befelé figyelhessen.*9510. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-11-07 12:02:48
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

*Ez egy rossz vadászat. A Pegazusban ugyanúgy nem tudtak lófaszt se a két célpontról, mint a Romvárosban. Mivel a Sárvárostól mostanában jobb távol maradni, nem marad más hátra, mint visszatérni a Kikötőbe.
Talán egy órával lehet éjfél előtt, mire Sa'Tereth redőstarkójú prófétája a tisztás környékén kialakított hajóállomáshoz ér. Ilyenkor senki nem indul útnak, mert a folyón nem lehet éjszaka olyan biztonsággal navigálni, mint a tengeren. Wruztónak viszont az az igazság, hogy kurvára semmi kedve nincs hajnalig lődörögni. Az idő jó, nemrég kajált, Sziritán annyira nincs messze - nekivág gyalog, mi baj lehet? A hídon belepucolja a pipáját a vízbe, aztán holdfénnyel a hátán dél felé indul.*


9509. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-11-01 14:13:03
 ÚJ
>Rundengart Ipsioni avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 70
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

*Portéka ugyan nincs a szekéren, mégis alaposat nyikordul, ahogy a méretes üleppel megáldott kupec kisebb nehézségek árán felkapaszkodik rá. Szájában ott lóg újdonsült pipája, ezúttal azonban nem tekereg belőle bűzös füstcsík. Majd út közben tömi meg dohánnyal.
A tisztás felé veszi az irányt. A Thargföldet célozza kis kitérővel. Oly rég járt itt, hogy már nem is emlékszik, hogyan is fest.
Nagyjából ugyanúgy. Nem csalódott emiatt. Meg is pihen egy darabig, hisz bárki bármit mond, nem oly könnyű feladat itt ülni a napon. Alkarjával törli le a kövéren gyöngyöző izzadságcseppeket homlokáról. Valójában el is ment a kedve a thargföldi kirándulásról. Visszafordítja szekerét a város felé, hogy méltó mód pihenhesse ki fáradalmait.*


9508. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-10-24 22:57:09
 ÚJ
>Fallanann Wellbenn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kitiltott felhasználó
IC üzenetek: 9
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

*Ahogy elhagyja a népes piacteret, a természet szépsége újra magával ragadja. Az utakat vastag fák szegélyezik, az égre nézve pedig csak a fák lombkoronáinak kusza hálózata látszik. A madarak édes dallamát hallva a lépteit egyre gyorsabban teszi, míg el nem ér egy különleges helyre, az Erdőszéli tisztáshoz. A tisztásra lépve egy pillanatra megáll, hogy magába szívja a hely varázsát. A tisztás közepén egy kis domb emelkedik ki, melyen szivárvány színű virágok nőnek. A virágok színei olyanok, mintha egy darabka szivárvány ragadt volna ott. A tisztás körül kecses, vékony törzsű fák állnak, melyek mértani pontosságú kört alkotnak. A fák lombja nem terjed szét szélesen, így a napsugarak gond nélkül elérnek a földig, melengetve a tisztás minden zugát. Egy különleges fa azonban kiemelkedik közülük, egy Álomfűz. Az ágai között lógó levelek, mint egy függöny, rejtenek minden titkot az alatta lévő kuckóban. Fallan odasétál a fához, és egy pillanatra megérint egy fehéren derengő fagyöngyöt. Az érintésre egy rég elfeledett álom jelenik meg előtte, egy olyan emlék, amit már régen elfeledett volna. A fagyöngyök minden egyes darabja egy-egy álmot őriz, és rádöbben, hogy ez a fa nem csak egy egyszerű fa, hanem egy álmok tárolója. A tisztás egyik végén, a folyóhoz közel, egy kis patak csillog a napfényben. A víz kristálytiszta, a fenék kövei szivárvány színekben ragyognak. A patak mellett egy öregember ül, horgászbotját a vízbe merítve. Fallan odalép hozzá, és köszön neki. Az öregember felemeli tekintetét, és egy bölcs, mély tekintetű szempár néz vissza rá. A két utazó beszélgetni kezd, és a fél-elf megtudja, hogy az öregember az erdő sűrű látogatója, és ismeri az erdő minden titkát. Ahogy beszélgetnek, rájön, hogy az erdő nem csak egy egyszerű erdő, hanem egy élő, lélegző lény, melynek minden fája, állata és növénye egy-egy darabja ennek a csodálatos világnak. Az erdőszéli tisztás pedig a világ szíve, ahol az élet és a természet harmóniában él egymással. Ahogy az idő telik, a nap lefelé hajol, és a tisztás fényei lassan megváltoznak. A nap sugarai arany színben ragyognak, és az egész tisztást aranyfény borítja. Tudja, hogy itt az ideje tovább állni, de még egy utolsó pillantást vet a tisztásra. Ahogy tovább lépked egy hosszabb útnak ígérhető részre téved, amely egyre romosabb ahogy halad befelé.*


9507. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-10-19 21:21:29
 ÚJ
>Jenari Krultos avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 184
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

- Kurva hideg!
*Morogja orra alatt, miközben mérgelődve még jobban össze húzza magán ruháját. Éppen csak megmosta arcán a folyóban, s ennek köszönhetően csak még jobban átjárja a borzongás. Áthűlt ujjait ruhájába rejtve melengeti őket, miközben felegyenesedik és a tisztás felé veszi az irányt. Megpillant egy a többitől igencsak eltérő fűzfát is, ami előtt megtorpan néhány pillanat erejéig.*
~ Ez eddig is itt volt? ~
*Vállait megvonja, s halad tovább. A rikkancsok érdekes híreket kiáltottak a város forgatagába, ami Jenari érdeklődését is felkeltette, s most talán itt az ideje, hogy megnézze mennyi valóságalapja van a fámának.*


9506. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-09-29 17:07:45
 ÚJ
>Savanyú Ukrom avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 467
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Megfontolt

// Az én nevem Nawanthirishardipandra //

*Kezeit füleire teszi a meglepődöttségtől, mikor Lilyenn hirtelen a neveiket kiáltja; kicsit közelebb volt hozzá, mint egészségesebb lett volna. De miért is ilyen hangos, azt hiszi nélküle elmennének? Mármint ő maga talán, de kétli hogy Nawanthiri nem rángatná őt vissza a tisztásra megvárni a lányt.
És habár Ukrom szemei alatt valóban nyugodnak táskák, belül sosem volt még izgatottabb, avagy éberebb. A bocsánatkérésre pedig mindössze vállát rántja, mint ahogy már az előbb gondolta, nincs jobb helyzetben.* - Nem fogunk gyorsan mozogni. *Adja a nyugtatásnak szánt megjegyzést a leány sebeit illetően. Nem mintha amúgy is terveztek volna. De sokat, azt viszont fognak menni, úgyhogy jó ha amaz felkészíti vádlijait.*
- Bent kéne lennie... *Mormogja kissé zavartan; ezt is beszélték meg, nem? Csak nem itt hagyta őket, mert túl sokáig elvoltak? Ágyának helye arra utal, hogy még a városban van, de pontosan hol? Ő is vásárol?
Úgy néz ki, mégsem, mert a következő pillanatban már hallja is a szerzetes hangját, ugyan nem a fa alól, hanem mögöttük. Hátra is fordul inteni egyet, de barátja náluk sokkalta fáradtabb látványa megszakítja a mozdulatot. látószervei eltűnnek szemöldökei alatt.* - Mi késtünk, Nawanthiri, de... jól érzed magad? *Kérdezi, aggodalommal a hangjában. Nyugodtabb a reakciója kisebb társánál, de ez azért is van úgy, mert eléggé hisz benne, hogy ha a vasizomzatú, állati érzékekkel rendelkező nőre valaki valóban rajtacsapott volna az éjjel, akkor annak a fejét látná most lógni az óriásnevelt derekáról. Vagy legalábbis több jelet, ami harcra utalt volna. Határozottan meg is szorítja Lilyenn vállát, hogy biztosítsa, nincs veszély, és valószínűleg nem is volt.
A néma fejmozdulat vele is tudatja a túra megkezdését, és a sorzáró szerepét magára felróva megvárja, míg Lilyenn is elindul, majd mögötte kullog nem sokkal. Jobban érzi most magát, ha mindkét asszonyt a szeme előtt tartja, át a hídon, s utána is. Zsákjának alkalmankénti zörgésével hallhatják, hogy nem lesz elmaradva mögöttük.*


9505. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-09-29 10:31:51
 ÚJ
>Lilyenn Freggi avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 307
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

// Az én nevem Nawanthirishardipandra //

*Árvánk úgy dönt, kissé kifújja magát mielőtt megtudja, valóban lekéste-e az indulást. Hiába fürge és kitartó, sérülései azért nagy hatással vannak ezekre a tulajdonságokra. Miközben vigyekszik visszább venni a zihálásán, hatalmas szikla esik le a szívéről. Körbe pillantva észreveszi a szerzetes holmiját. Szóval mégsem hagyták hátra. De akkor merre lehetnek?*
- NAWANTHIRI?! UKROM?!
*Kiáltozza, hátha könnyebben rátalálnak a többiek. Az ork pedig ekkor lép a félvér mögé, aki kissé meg is ijed a melák hirtelen felbukkanásától. Bár ha kérdeznék, nem vállalná be. Valami olyasmit monda, hogy csak meglepődött.*
- Szép reggelt, neked is!
*Köszön vissza a szürke bőrűnek egy megkönnyebbült sóhajt követően.*
- Hé! Te sem tűnsz túlzottan kipihentnek.
*Morran fel barátja nem igazán kedves kijelentésén. Aztán eszébe jut, hogy épp nincs abban a helyzetben, hogy háborogjon. Így inkább heves mentegetőzésbe kezd.*
- Nem mellesleg bocsánat a késői érkezésem miatt. Tudod, az ágy meglehetősen marasztalónak bizonyult. Aztán még piacoznom is kellett, ugye. De talán azért vagyok sápadt, mert idáig szaladtam. Az meg a sebeimnek hála felért egy kínzással.
*Sorolja a mentségeit nem tudván, hogy az ork még nála is később ért ide. Ha csupán néhány perccel is.*
- Nawanthirit hol hagytad?
*Teszi fel az ötven aranyas kérdést, ám a választ a felbukkanó szerzetes adja meg.*
- Szépet, neked is!
*Köszöntené Mandulaszemet is, ám felé fordulva elakad a lélegzete. A nagyra nőtt lány úgy fest, mint aki egész éjjel verekedett volna. Árvánk sem hezitál. Gyorsan megragadja Második Kóró markolatát.*
- Megtámadtak?
*Kérdezi kékjeivel a környéket pásztázva. Igaz, hogy a kikötői kaland során nem bizonyult nagy harcosnak, ám a csepp is növeli a tengert. A szegény szerzet pedig abból főz, ami akad. Ezeknek megfelelve pedig kész bármit megenni, hogy megvédje a társait és nem utolsó sorban magát. Amennyiben megnyugtató választ kap, akár indulhatnak is. A lány tatyója nem túl nehéz, ellenben a sérülései nem igazán engedik, hogy gyorsabb tempót vegyen fel. Laza közepes gyaloglása során viszont többször is lemarad a szerzetes mögött. Nos, annak a kis reggeli futásnak is sikerült kivennie belőle némi energiát. Ám egy idő után mégis sikerül felzárkóznia a többiekhez. Persze tudja, hogy ezt nem önmagának köszönheti. Mosolyog is hálásan a szerzetesre, amint sikerül mellé lépdelnie.*


9504. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-09-28 12:51:12
 ÚJ
>Ettvallder Skyy avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 110
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

* A feje már meghasad hallgatva a kovácsok ritmusát, nem is kell neki több ösztönzés elindul a kijárat felé. *
- Viszont látásra uram. * Mondta az ork ki előbb még belekötött, biccent egyet majd kilépve az ajtón végre nem hallja azt az idegesítő koppanást. Magában választ egy irány. *
~Ec pec kimehetsz ~ * Az egyik utcát kiválasztva elindul ugyan még a nap az ég tetején van, de a fáradságból kiindulva este is lehetne. *
~ Csak egy kis pihenésre van szükségem. ~ * Gondolja magában nem is csoda majdnem kidobta az ork még jó hogy éles a nyelve különben baj lenne. Rövid séta után újfent a tisztáson találja magát. Le is ment a patakhoz a hideg vízben arcát mosta. Dolgát végeztével körbenéz vannak e a terepen nem lát senkit így elindul keres valami jó helyet a pihenésre oda is megy a fák mellé leül, táskájából elővesz egy szelet kenyeret és húsából vág egy szeletet, meg uzsonnázik az ég alatt az árnyékban, kellemes szelő kíséri minden tettét, a fák kitakarják a napot kellemes időt varázsolva, nem is kell több elteszi maradék uzsonnáját, majd kulacsából kortyol egy nagyot a kellemes hideg víztől kicsit beálmosodik így hát bóbiskolva lefekszik és pihen egy keveset. *


9503. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-09-28 10:07:12
 ÚJ
>Kil'tenylla Cassycnare avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 27
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

*Már eltelt egy jó idő, hogy elváltak a férfivel az úton, ahova erdőmélyi üldöztetésük végett lyukadtak ki. Szépen fogalmazva is majdnem felzabálta őket egy medve meg valami kúszónövény, csak a szerencséjükön múlott, hogy mindketten megúszták ép bőrrel ezt a kalandot. Egy ideig nem akar majd sötét erdős rengetegben bolyongani, hiába magányos természet, inkább egy építményekkel teli ligetben pihenné ki a fáradalmakat. Arról nem is beszélve, hogy a szőrmékkel szerzet tapasztalatát itt is tudná hasznosítani. Ezen mereng miközben végigsétál a szépen megtervezett, fákkal elrendezett tisztáson.*


9502. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-09-27 15:50:34
 ÚJ
>Nawanthiri Shardipandra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 533
OOC üzenetek: 75

Játékstílus: Vakmerő

// Az én nevem Nawanthirishardipandra //

*Az ork és a félelf csak a szerzetes málháit találhatja az Álomfűz alatt, mellette (de már a lombsátoron kívül!) meg a széjjelforgolódott medvebundát. Ha nyomokat próbálnak keresni, sokat találhatnak. Letaposott füvet, kézzel-lábbal felkapart talajt, ütések, rúgások nyomát a földön és a környező fákon.
Egy idő után Nawanthiri is előkerül. Az arca átvitt értelemben, öklei, két lábszára ténylegesen is nyúzott. A ruhája vizes a harmatban fürdéstől.*
- Jó reggelt… *köszön rekedtes hangon* …mindenki útra kész? *megpróbál mosolyogni* Megint énrám kell várni…
*Nekiáll összehajtogatni a medveprémet. A hátára vetülő napfényben látszik, ahogy gőzölög rajta az ing. Magától nem kezdeményez beszélgetést, inkább igyekszik mielőbb felpakolni a málháját. Kabátot egyelőre nem vesz, csak kalapot, a saruit meg elsüllyeszti a kisebbik zsákjába. Ha minden a helyére került, fejével a szántókra vezető híd felé int, hogy indulhatnak, és meg is indul, mint akit a thargok kergetnek. A zsákjai, mint az óraingák, lengenek ki jobbra-balra a teherhordó rúd végein. Aztán eszébe jut (talán már a híd túloldalán), hogy ezt Lily nem fogja a két sebével bírni. Bocsánatkérőn a lánykára pillant, és barátságosabb tempóra lassít.*


9501. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2023-09-27 10:04:09
 ÚJ
>Savanyú Ukrom avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 467
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Megfontolt

// Az én nevem Nawanthirishardipandra //

*Kissé alábecsülte, mennyi idő alatt tud mindent megszerezni; mire elindul a tisztásra, már nemcsak haloványan világítja be a nap a várost: csillogó és hűvös kora reggel van, amikor a legtöbben munkába kezdenek indulni, és elkezd áramlani a nagy polgári tömeg. szokásos utazózsákja mellett egy böhömnagy hátizsák díszíti gerincét is, amiben használatra készen nyugszanak az előbb vásároltak; nem kicsi súly, de az orknak gyerekjáték. Lassan megszokja, hogy ezzel járkáljon, és úgy fog menni, mintha rajta se lenne.
Működik még annyira memóriája, ahogy szemei is, hogy tudja, hova kelljen mennie; a fűn lépkedve csakhamar észreveszi a rejtélyes fűzfát, ami mintha még nagyobbra nőtt volna az éjszaka leple alatt, de mielőtt előkészítené magában, hogyan magyarázza meg késését Nawanthirinek, észreveszi a vastag függönyként összehúzódó levelek előtt Lilyennt, aki épp be tervez lépni.* ~ Elaludt? ~ *Ha igen, nem hibáztatja. Azt viszont zavarja, hogy akkor nem vette őt észre a piacon. Tényleg túl sok időt tölthetett a takarók méregetésével, de nem az ő hibája, hogy vagy túl kicsi lett volna rá a hőálló anyag, vagy óriásoknak való, ami ő még tisztes méretével sem az.
Ha eddig súlyos lépteivel nem leplezte le magát, akkor hangjával fogja.* - Lilyenn! *Hangzik a szürkebőrű mély köszöntése a kis réten.* -...Sápadtabb vagy, mint este. *Jegyzi meg, amint odaér hozzá, feltéve ha amaz bevárja őt. De ezt lehet, hogy csak a megváltozott fényviszony miatt látja rajta. Viszont eszében sem áll leszólnia a lányt a "késés" miatt, tekintve hogy ő ugyanannyira bűnös lenne. Nem, az valószínűleg a szerzetes barátjuktól fog érkezni. Nem is tervez sok időt egy helyben állni, amint fél-elf társa bent van a hangszigetelt ágak mögött, Ukrom követi őt.*


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8681-8700 , 8701-8720 , 8721-8740 , 8741-8760 , 8761-8780 , 8781-8800 , 8801-8820 , 8821-8840 , 8841-8860 , 8861-8880 , 8881-8900 , 8901-8920 , 8921-8940 , 8941-8960 , 8961-8980 , 8981-9000 , 9001-9020 , 9021-9040 , 9041-9060 , 9061-9080 , 9081-9100 , 9101-9120 , 9121-9140 , 9141-9160 , 9161-9180 , 9181-9200 , 9201-9220 , 9221-9240 , 9241-9260 , 9261-9280 , 9281-9300 , 9301-9320 , 9321-9340 , 9341-9360 , 9361-9380 , 9381-9400 , 9401-9420 , 9421-9440 , 9441-9460 , 9461-9480 , 9481-9500 , 9501-9520 , 9521-9540 , 9541-9560 , 9561-9580 , 9581-9600 , 9601-9620 , 9621-9640 , 9639-9658