Arthenior - Erdőszéli tisztás
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van meditálni! Kattints ide, hogy meditálhass!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 440 (8781. - 8800. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

8800. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-08 19:04:56
 ÚJ
>Luninari Heiphine avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 533
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Szelíd

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
//Védőkerubi idézése: még 2 kör//
//Mana: 13//

*Két társa nem tétlenkedik, ő pedig talán azért veszi fel kissé nehezebben döntő a küzdelem ritmusát, mert utolsónak érkezett, de ez már most nem számít.
Végtére is, mint eddig, most is a kialakult helyzetre kell reagálnia, annak pedig örül, hogy kezdeti idegességét és félelmét a teljes kudarctól mostanra már teljesen maga mögött hagyta, mivel úgy érzi, hogy immár tényleg nincsen semmi vesztenivalója.*
- Ha tudsz valamiben, akkor nagyon kérlek, hogy most segíts! *hadarja a kerubinak, de aztán a többiek gyorsan gyors cselekvésre késztetik.
Némi büszkeséget érez, de nevethetnékje is támad, és mind a kettőnek ugyanaz az oka; Maydeleine egy tőle tanult varázslatot használ, pontosan azt, ami neki amolyan tartalék terve volt arra az esetre, hogyha a jégpáncélon komolyabb bajba, vagy legalábbis bizonytalan helyzetbe kerülne. Nem véletlenül vette fel ő maga is bevethető varázslatai listájára a döntő kezdete előtt.
Most pedig jelen helyzete mindenképpen bizonytalan.
Bár a holdmágia, amit büszkén és boldogan képvisel, elsősorban a védelemre specializálódott, ettől még nem szeretne pusztán olyannak tűnni, mintha nem lenne passzív védekezőnél több.
Ezúttal mégsem meri megkockáztatni azt, hogy a férfi varázslatának köszönhetően pont alatta kezdjen beszakadni a jég. Biztonságosabbnak tartja, hogyha korábbi tervével ellentétben egyelőre ismét a védekezésre koncentrál.
Ugyan nem teljesen szilárd talajon áll, mégis reménykedik abban, hogy mint legutóbb, most sem borítja fel egy szélvarázslat, és sikerül megőriznie az egyensúlyát is. Talán még a védőkerubi is a segítségére siet, ahogyan az imént kérte tőle, és legalább attól megóvja valahogy, hogy elessen, de természetesen ő maga is igyekszik saját erejéből ellenállni annak, hogy felboruljon.
Viszont, akár fekszik a jégen, akár szilárdan áll a lábain szerencséjére a varázslathoz, amit használni akar, elég látnia a célját, abban pedig semmilyen szélörvény nem képes megakadályozni.
Újra csak szerencséjére még csak bonyolult kézmozdulatra sincsen szüksége, elég egyetlen gyors, amit akár a földön fekve is képes kivitelezni, így nem is habozik cselekedni.
Nem tudja ugyan, hogy a férfi varázslata mennyivel tudja még instabilabbá tenni alattuk a jégpáncélt, de azt igen, hogy ennek a pályának a legnagyobb problémája azonnal megszűnik, amint nem áll rajta. Ha csak néhány körömnyivel lesz felette valamilyen módon, már akkor is teljesen mindegy, hogy mikor döntene a jég úgy, hogy megadja magát a súlyának, onnantól kezdve pedig, hogy nem kell azon aggódnia, hogy mikor szakad be alatta, már "csak" az ellenfeleivel kell megküzdenie, akiket természetesen továbbra sincsen esze ágában sem lebecsülni.
Tudja, hogy Maydeleine biztosan erősebb nála, és azt is, hogy az ember férfi mindig meg tudja lepni, így egyelőre nem tehet mást, mint hogy reméli, hogy ez a varázslata is sikerül.
Ő is az ember háta mögötti túlsó partot szemeli ki magának, az ezüst híd végpontjának és amennyiben tényleg létrejön, igyekszik minél gyorsabban fellépni rá, csak egyetlen lépést tenni rajta előre, aztán megállni.
Már korábban arra jutott magában, hogy felesleges a távolságot tartani a szélmágustól, mert varázslatai ugyanúgy elkapják messze tőle, mintha a közvetlen közelében állna. Most is úgy érzi, hogy csak saját idejét és energiáját vesztegetné azzal, ha a háta mögé próbálna kerülni, mindezt teljesen feleslegesen. Amúgy sem akarja azt a benyomást kelteni, hogy menekül előle, főleg úgy nem, hogy gyanítja, eddig is azért támadták a tusa során többen is főleg őt, mert túl könnyű prédának tartották.
Meglehet, hogy most pont így lesz az, hogy nem megy sehová, de, maradás és közeledés helyett a távolodás jó eséllyel legalább annyi veszélyt rejtene magában. Ha az élete lenne a tét, talán inkább menekülne, így azonban, hogy csak vereség, vagy győzelem a lehetőségek, amelyek előtte állnak, könnyű bátornak lennie, vagy legalább annak látszania.
Kezdetnek talán ez is kissé több lesz a semminél.*


A hozzászólás írója (Luninari Heiphine) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2021.11.08 19:44:26

A varázsló gyors kézmozdulatot tesz, melynek hatására a varázshasználótól kiindulva egy keskeny, íves, ezüst ragyogású híd keletkezik egy, maximum száz lépés távolságra lévő pontig, melyekre a varázslónak rá kell látnia. Csak gyalogosan lehet átkelni rajta. Hatása addig tart, míg a varázshasználó le nem lép róla.

8799. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-08 07:57:14
 ÚJ
>Maydeleine Rhywayers avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 901
OOC üzenetek: 57

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
// Mágustusa döntő //
//Mana: 16//
//Vértezet még 9 kör//

*Ahogy elkezdődik a következő kör, máris helyezkedni próbál mindenki. Luni szegény eleve a jégtábla közepén kap helyet, ám szerencséjére inkább hozzá próbálnak közeledni mindkét oldalról. Néhány pillanat alatt eldönti mindenki, hogy merre orientálódik. A lány is varázsol, ahogy mindenki más is, egy fényes alak jelenik meg mellette, karddal a kezében, ami nem kicsit lenyűgöző látvány. ~Hogy mire képes mágia, csodálatos! ~ Ő néhány lépés után megáll a jégen, de Luni nekiiramodik, hogy jelentősen közelebb kerülhessen a férfihoz, ami az előző körök tapasztalatai alapján valóban meglepő és új. Talán pont ezért választotta a közvetlen támadást. Majd érkezik a következő varázslat, amely már láthatóan valamiféle szélkavarás és amiből első gondolatra is bajuk lehet egy ilyen labilis talajon. Ő, ha eléri a szél és felborítja, akkor azt a néhány lépést kifelé kúszva teszi meg, ha nem és nem ér el odáig, akkor gyorsabban lábon, de mindenképpen kiugrik a földre, ami egyelőre még nem omlott be. Varázsol is egyet, mert ismer gyorsabb utat is ennél a botorkálásnál. Ha a varázslat sikerül, a híd átível egészen a másik szárazföldig. Rá is lép, majd nagy léptekkel, ütemesen indul meg rajta, hogy minél előbb átérjen, szerencsés esetben a férfi háta mögé, ha létrejött a híd.*

A hozzászólás írója (Maydeleine Rhywayers) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2021.11.08 07:58:13

A varázsló gyors kézmozdulatot tesz, melynek hatására a varázshasználótól kiindulva egy keskeny, íves, ezüst ragyogású híd keletkezik egy, maximum száz lépés távolságra lévő pontig, melyekre a varázslónak rá kell látnia. Csak gyalogosan lehet átkelni rajta. Hatása addig tart, míg a varázshasználó le nem lép róla.

8798. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-07 13:13:17
 ÚJ
>Aborath Artois avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 259
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
//Mana:6//

*A jókívánságát viszonozzák és az aggodalomra ő is egy vidám mosollyal válaszol.*
-Én se tervezek visszalépni. A következő körben már tényleg győzzön a legjobb.
*Amire egy órácskát kell várni viszont van idejük felfrissülhetni és összeszedni magukat. Mikor pedig végre elkezdődik az utolsó kör úgy néz ki ismét csak összekívánnak gyűlni középen. Lehetséges volna, hogy ellenfeleinek is szüksége van az ilyen közelségre
a varázslataik alkalmazásához? Mindenesetre Aborath szerencsétlenségére a hölgyek is felkészülten várják ezt az összecsapást. Lehetséges, hogy ők is összeszedték a pihenőidőben a lehetőségeiket. A jégen álló kisasszony ismét megidézi, azt a nem túl bizalomgerjesztő angyalát, a másik hölgy pedig bőrvértet teremt magára. A szélmágusnak nem lesz könnyű dolga az már egyszer biztos. Igyekszik úgy helyezkedni, hogy mindkét kisasszony vele szemben és a következő varázslatának hatókörében legyenek majd kezeivel körkörös mozdulatokat tesz maga előtt megidézve egy korábban használt mágiájának erősebb változatát és reménykedik benne, hogy jól számol és a csúszós jégtől hatásosabb lesz.*

A varázsló kezével megkavarja a levegőt, melynek hatására a varázsló előtti pár lépés területen szélörvény keletkezik, mely minden könnyebb vagy instabil tárgyat felborít.

8797. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-03 09:43:53
 ÚJ
>Balkócza Xavylari avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 650
OOC üzenetek: 22

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
// Táguló fejek //
// Zárás //

*Bizony nagyon úgy fest, hogy az alku megköttetett, ő megkapja a hánytatót, a nő meg megkapja az italt.*
-Legyen hát. *Ha a nő nem ajánlja a kezét kézfogásra ő a sajátjába akkor is belecsap, csak hogy jót szóljon. Az meg, hogy még a különbözetet is ki akarja fizetni, azon magába jót mosolyog. Bizony, beindul a biznisz, ha a híre elterjed ennek a különleges kotyvaléknak.*
-Várlak. *Int, mint, hogy végre tisztáztak mindent, alig várja már, hogy a markába foghassa a hánytatót. Még a piacig együtt mennek, aztán ott elválnak egymástól és mindenki megy a maga útjára.*8796. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-26 22:05:27
 ÚJ
>Luninari Heiphine avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 533
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Szelíd

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
//Mana:14//

*Nagyon hirtelen lesz vége ennek a fordulónak. Ugyan örül, hogy immár ezen is túl van, de Maydeleinehoz hasonlóan ő maga is érez némi csalódottságot, már csak azért is, hogy nem próbálhatta ki élesben a varázslatot, amit eredetileg tervezett, így csak sejtheti, mint tudhatja, hogy akkor is sikerült volna eljutnia a következő körbe, ha az elf nem adja fel a küzdelmet. Reméli mindenesetre, hogy a védőkerubi a veszély elmúltával nem tűnik el túlságosan hirtelen, így lesz még alkalma legalább néhány halkan és gyorsan elhadart szót váltania vele.*
- Kérlek bocsáss meg, hogy feleslegesen hívtalak! *hajtja meg előtte a fejét udvariasnak szánt mozdulattal amennyiben nem azonnal tér vissza oda, ahonnan elhívta. Kissé szégyelli magát, és reméli, hogy mindez látszik is rajta. Bár nem tudja pontosan, hogy van-e jelentősége mindennek, hogy rendelkezik-e egyáltalán tudattal, lélekkel, értelemmel a segítője, megsértődik-e, hogy feleslegesen idézte meg valaki, vagy éppen ellenkezőleg, boldog, hogyha nincsen semmi veszély, úgy érzi mindenesetre, hogy egy köszönet a legkevesebb, amivel tartozik neki.
Bár a hatalma ezek szerint meg van hozzá, hogy erre a világra hozza, mégis rosszul érezné magát, ha pusztán lelketlen eszközt látna benne, akit bármikor kedvére előrángathat egy másik létsíkról, ezért a talán teljesen felesleges szavak.*
- Bárhogy is, már maga a jelenléted is sokat segített és erőt adott. Köszönöm!
*Az eddig elhangzottakat próbálta olyan hangosan mondani, hogy versenytársai ne hallják, a következőkkel viszont már határozottan nem ez a célja.*
- Szintén sok sikert! *viszonozza az ember férfi udvarias gesztusát, egy újabb apró fejhajtás kíséretében. Örül neki, hogy attól, hogy ellenfelek, még nem veszik annyira véresen komolyan a versenyt, hogy annak harag, vagy sértődés legyen a vége.*
- Nyugodj meg, én biztosan nem fogom feladni. *mosolyog ezek után barátságosan a másik lányra, aztán ő is elhagyja a küzdőteret.
A következő órában próbálja a maga módján kihasználni azt az időt, ami a rendelkezésére áll. Szerencsére a ruhájának nem esett semmi baja, nem is érzi szükségét, hogy lecserélje másikra, viszont gyorsan választ új varázslatokat, az eddig benevezettekből pedig kitöröl párat a versenyt felügyelő mágusoknál.
Ezek után sietve megkeresi az édesanyját és eltölt vele és plüssnyulaival jó néhány kellemes és megnyugtató percet, amibe hosszas ölelések és valamennyi beszélgetés is belefér.
Hogy kis erőt is gyűjtsön eszik két szép szelet kenyér közé rakott hagymaszárat, kecskesajtot és szalonnát, iszik kis vizet, aztán már sietnie is kell vissza, mert a pihenőidő sokkal gyorsabban repül el családja körében, mint szeretné. Így is utolsónak érkezik meg, de még éppen időben, nemsokára pedig már ott is áll a jégen, ami talán a legrosszabb kiindulópont a három közül, viszont miközben a kijelölt helyrére sétál, legalább van alkalma kicsit kitapasztalnia, hogy mennyire csúszós, illetve legalább rá tud érezni kicsit a rajta való mozgásra. Ez talán apró előny lesz majd társaihoz képest, akiknek már csak küzdelem közben lesz majd alkalmuk rálépni először.
Abban is reménykedik, hogy apró termete, és az, hogy neki van a legkisebb súlya a versenyzők közül, most előnyére válik, mivel így őt talán sokkal jobban elbírja majd a jég, mint a többieket.
Sokat mindenesetre nem gondolkodik ezen, mert elkezdődik a döntő.
A lánytól kapott jegyzeteknek, valamint mindannak köszönhetően, amit a mágustusán eddig tőle látott, egyértelműen Maydeleinet tartja hármuk közül a legerősebbnek, ugyanakkor a férfit is majdnem annyira veszélyesnek érzi, mivel már eddig is képes volt elég kellemetlen meglepetéseket okozni, az első fordulóban őt, a másodikban pedig majdnem a Madyt ejtette ki, mindezt pedig egy-egy tulajdonképpen egyszerű, de annál hatékonyabb varázslattal. Kíváncsi rá, hogy mit tartogat még a tarsolyában, de azt gyanítja, hogy rá nézve semmi jót, illetve, hogy talán sokkal hamarabb, mint szeretné, úgy is meg fogja tudni.
Mivel ő áll a két másik versenyző között nincs ideje sokat gondolkodni, hogy mit csináljon, főleg, hogy ellenfeleit méregetve látja, ahogyan a férfi felé, majd Maydeleine szintén felé, vagy akár feléjük indul, igazából mindegy is.
Javasolhatná ugyan a lánynak megint, hogy szövetkezzenek, de egyrészt erre lehet ideje sem lenne, másrészt pedig, egy fordulóval korábban, amikor sokkal kaotikusabb körülmények között, és még egyel többen voltak, valahogy még tisztességesebb ajánlatnak érezte ezt, főleg úgy, hogy a legelső pályán, ha nem is összebeszélve és egy időben, de őt is egyszerre ketten támadták. Most, hogy már csak hárman maradtak, sokkal kevésbé lenne korrekt ez az ajánlat, meg persze valahol értelmetlen is, hiszen esetleges győzelmük után a másik lánnyal azonnal egymás ellen kellene fordulniuk. Amúgy is talán jobb és tisztességesebb úgy, ha most már mindenki saját sikerének, vagy éppen kudarcának a kovácsa.
Az ember mágus most bizonyos értelemben nem csak megnehezíti, de meg is könnyíti a helyzetét azzal, hogy úgy tűnik őt nézte ki magának, mert ő is arra jut szinte gondolkodás nélkül, hogy jobb lenne, ha először vele kellene szembenéznie, nem pedig azonnal Maydeleineal. Utóbbitól legalább tudja, hogy nagyjából mire számíthat, a férfi ellenben a meglepetések mestere, jó lenne hát minél hamarabb megszabadulni a kiszámíthatatlantól legalább, főleg úgy, hogy immár mindhárman eleve egy vékony jégpáncélon állnak.
Nyilván nem áll neki futni rajta, de azért szeretne olyan gyorsan a férfi közelébe érni, amennyire azt csak az egészséges óvatosság megengedi, így reményei szerint a lehetőségekhez képest gyors és határozott léptekkel indul meg felé, annak ellenére is, hogy próbál nagyon vigyázni arra, hogy ne csússzon el.
Szeretné annyira megközelíteni őt, hogy legközelebb három, legtávolabb körülbelül öt méterre állhasson meg vele szemben, mivel egyáltalán nem fél közel menni hozzá. Az első fordulóban is elkapta őt a porviharral egy szempillantás alatt, pedig jóval messzebb állt tőle akkor, mint három méter, vagy öt, szóval ilyen szempontból teljesen mindegy a közöttük lévő távolság.
Két apró óvintézkedést azért megtesz. Először is bal kezét a tollára szorítja, hogy legalább ne egy szélroham tépje le róla, vagy valami hasonló, amire immár számít. Senki sem mondta, hogy tollát csak mágikus eszközökkel védheti meg, mindezt pedig már az előző pályán is megtette, bár akkor a küzdelem hirtelen vége miatt nem volt alkalma kipróbálni, hogy mennyire hatásos hasonló egyszerű, mondhatni teljesen hétköznapi védekezés komolyabb varázslatok ellen.
Másodszor újra elmondja a korábbi igét, remélve, hogy a védőkerubi ezúttal is megjelenik neki. Ugyan még mindig nem tudja pontosan, hogy jelen helyzetben mi hasznát veheti neki, de, ha már csak annyi értelme lenne a megjelenésének, hogy a férfit csak kicsit elbizonytalanítja vele, vagy az ezüstfény alak hirtelen megjelenése megzavarja legalább akkor amikor célba veszi őt, már megéri még egyszer a segítségét kérnie.
Aztán, ha az embernek nem sikerül őt valahogy egyetlen varázslattal elintéznie, kezdődhet az igazi harc.*


A varázsló elmormol egy rövid igét, melynek hatására egy ezüstös fényű, kardot hordozó szellemalak jelenik meg előtte, és siet a varázsló segítségére. A kerubi NJK-nak számít, nem szolga, és nem lehet utasítani. Megsegíti a veszélybe került varázshasználót, de nem öl, alapvetően jó és könyörületes. Ha a közvetlen veszély elmúlik, a szellem szertefoszlik.

8795. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-25 14:10:53
 ÚJ
>Nimeril Drimanow avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 584
OOC üzenetek: 407

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
// Táguló fejek //
// Zárás //

* Sok érdekes dolog elhangzott itt ma, de leginkább Nimeril számára ez a varázsital az, ami a leginkább érdekesebbnek bizonyul. Hiszi is, meg nem is, de végül csak úgy dönt, hogy rápróbál a dologra. A határozottsága a gnómnak elgondolkodtatja, de nemfog emiatt visszakozni. Főleg azután nem, hogy cserét ajánl a kicsi, ami az ő fejében is megfordult, csak nem akarta, hogy ezen bukjon a másik, mert néhány adag hánytatót nem lesz nehéz elkészítenie.*
- Ha így akarod, akkor legyen csere. Ha úgy van megfizetem én a különbözetet, mert nem akarok nyerészkedni rajtad.* Mindegy, mert Nim erről meggyőzhető és elfogadja ezt a felállást.*
- Akkor majd kereslek a Kalmárban.* Áll fel a lány. A piacig még elkíséri a gnómot, ha vele tart, de onnantól már külön utakon járnak tovább.*


8794. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-25 09:38:14
 ÚJ
>Maydeleine Rhywayers avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 901
OOC üzenetek: 57

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
// Mágustusa döntő //
//Mana: 16//

*Nem kicsit sajnálja, hogy ilyen gyorsan és egyszerű módon ér véget a következő kör is, pedig éppen most villantott volna valami szépet. Egyre inkább a csalódás légköre lengi körbe, ám, még vannak hárman és talán a következő forduló tartogat valami izgalmas dolgot magában. Eddig az derült ki, hogy a benn maradt férfi igen ügyesen bánik a széllel, ezzel pedig neki bizony kezdeni kell valamit vagy elhasal. Nem igazán lenne kedve hajkurászni a tollat végig a pályán, főleg nem egy olyanon, amelyen, az esetén, ha az összes jég elolvad egy hatalmas folyóba is eshet. A jó kívánságokat persze illik viszonozni.*
-Viszont kívánom. De aztán nehogy még valaki feladja, mert akkor nagyon csalódott leszek. *Teszi hozzá, bár ez nem nagy titok, egyelőre még az arcán is látszik, hogy most is az. Mivel Luniban kisebb ellenfelet lát, így elsőként elhatározza, hogy a férfit fogja próbára tenni, bár az óvatosság megmarad majd. Néhány kortyot iszik ő is, majd elfoglalja a kisorsolt helyét a pályán. Elég izgalmas, már maga a hely is, hogy a jég darabokra törése egy kiszámíthatatlan környezetet hozhat létre, ami akár még maga alá is boríthatja a figyelmetlen versenyzőt. A jobb partra áll fel, de személy szerint nem akar ott sokáig álldogálni, főleg nem úgy, hogy bármikor leszakadhat alatta. Azért mindig óvatosan közelíti a jeget, bár tudja, első körben még nem fog kicsúszni a talpa alól. Rálép, közben látja, hogy a férfi sem marad a földdarabon, ő is közelebb araszol a jégen hozzájuk. Próbál maga is közelebb lépkedni óvatosan, mégiscsak jég, meg csúszik meg minden. Néhány lépés után megáll, ott, ahonnan egyelőre mind a két ellenfelet látja és még, mielőtt belevágnának a sűrűjébe varázsol egyet, az óvatosság ugyanis nem árt. Ha a varázslat sikerül, egy bőrvért tulajdonságaihoz hasonlót képzel magára, csak, hogy a toll biztonságosabb környezetben legyen, mint az előző körbe, elfedve egy vért alatt. Az kéne még, hogy egy nehéz vért megrepessze a jeget is alatta, csupán a fedés a lényeg.*A varázsló elmormol egy rövid igét, majd felfele nyúl mindkét kezével, melynek hatására fényből tetszőleges vértet formáz testére, annak előnyeivel és hátrányaival együtt, mely tíz kör múlva semmivé foszlik. A felszerelés nem átadható.

8793. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-25 07:37:18
 ÚJ
>Balkócza Xavylari avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 650
OOC üzenetek: 22

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
// Táguló fejek //

*A visszakérdésre, minthogy tényleg olyan népszerű-e a férfiak körében, teljes természetességgel vágja rá az igent, mintha csak az lenne a verseny, hogy ki mondja ki gyorsabban. Majd belekezd elmesélni nagyvonalakba a bájital megszerzésének mikéntjét, némi színezéssel és egy kis torzítással, hiszen a lényegtelen részeket úgy se fogja senki cáfolni. Azt a jómadarat meg azóta nem látta, mióta otthagyta a Kalmárban, hála az égnek. Miután befejezi a történetet, a nő kap az alkalmon, az előzmények és hitetlenkedés fényében talán ez nem is olyan furcsa és bedobja, hogy bizony hoz hajszálat, keverjen neki is egy olyan bájitalt. Persze előkerül, amit már sejtett hamarabb, hogy csak azért akarja a nő kikevertetni, hogy ő maga, a saját bőrén is megtapasztalja mennyit hazudott bele a dologba, szerencsére annyit nem, mint amennyit hisz. ~Most azt hiszed, hogy ezzel meg tudsz fogni. ~*
-Próbáljuk, a szemednek már csak fogsz hinni, benne vagyok. *Nyújtja a kezét, hogy a nő lássa, ő bizony beleáll a próbába. Majd kicsit elmerülnek a hánytatók világában, majd a vége az lesz, hogy a nő inkább felajánlja neki, hogy kever egy ilyen szert.*
-Akkor mit szólsz egy cseréhez? *Szerencsére nem fáj neki olyan sokba az ital kikeverése, mint amennyit szokott érte kérni, így ez simán fel tudja ajánlani, sőt a hánytatóért talán még többet is adott volna.*
-A Wegtoreni Kalmár nevű fogadóban dolgozom, csak gyere a pulthoz, ott majd elintézzük az üzlet részét. Aztán hozzál szőrt, mert a nélkül nem működik. *Köti a másik lelkére.*8792. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-24 17:52:34
 ÚJ
>Nimeril Drimanow avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 584
OOC üzenetek: 407

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
// Táguló fejek //

* Mondhatni hiszi is meg nem is a hallottakat. Viszont a szerelmi italra nem rest rákéredzni. Erre aztán elkezdi ecsetelni a gnóm, hogy érte bizony bolondulnak a férfiak. *
- Valóban?* Kérdez rá csak úgy megerősítés képen. Ő aztán nem fog vitába szállni ezzel. Hozzá az ember meg elfszabásúak állnak közelebb. Mit tudhat ő arról, hogy mi számít szépnek a gnómok körében. Méh, ha a hímnek született volna, akkor talán mondhatna valamit, de így végképp nincs rá szava. Ezt hamarabb el tudja hinni, mint az eddigi sületlenségeket. Főleg, hogy az utcán is éltek elég furcsa kinézetű asszonyok, de valaki még őket is teherbe tudta rakni. Inkább a labor tényére kérdez rá, mire dióhéjban az egész történetet elmesélik neki. Nem vág közbe, csak hallgatja csöndben, mintha mesedélután volna. Igazából történeteket, meséket mindig is szívesen hallgatott, vagy olvasott. Amikor végül befejezi a lány, akkor szépen csöndben összegzi magában az egészet.*
~ Érdekes történet, de vajon mennyi igaz belőle? ~
- Tudod mit mondok? Szerzek majd egy hajszálat valakitől, hogy kipróbálhassuk. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg mennyi igaz abból, amit elmondtál nekem.* Most már igazán érdekli, hogy ennek mi lesz a vége, de majd csak később lesz lehetősége elkészíttetni ezt az italt. Most inkább a hozzá intézet hánytatáson jár az esze. A kesergyökér egy dolog, de még biztosan akad több más is.*
- Tudod mit? Elkészítek neked egy ilyen hánytatót. Hagyd csak ezt rám, aki jártas az ilyesmiben. Akad itt növény biztosan, ami jó lesz rá. Ha pedig elkészülök vele, akkor jelentkezem. Csak azt mondd meg, hogy merre talállak majd.* Ez a dolog neki is jó, ha van, bár a mérgekre javarészt ott a vannak a varázsitalok, de elvből nem szereti ezeket a dolgokat. Jó tudni, hogy mi a helyzet a növényekkel, mert bármikor lehet rá szüksége élesben is.*8791. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-23 12:38:19
 ÚJ
>Aborath Artois avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 259
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
// Mágustusa döntő //
//Mana: 7//

*Kár tagadni az elf úr visszalépését igencsak sajnálatosnak gondolta hisz ő is kezdett épp belemerülni a verseny izgalmába. Egy kis sikerélményt is tudott szerezni. Őszintén szólva nem hitte volna, hogy szerény mágikus tudásával ilyen messzire el tud jutni. Megszünteti a varázslatát ami miatt lehullik a kisasszony tolla.*
-Nos, sok sikert kívánok a következő körre.
*Ezzel ő menne is. Mindenképp inna valamit mert nem szokott a szaladgáláshoz és a tűz közelsége is kiszárította kicsit. Meg ha a kölcsönkapott ruhák sérültek akkor lecserélné egy ugyan olyanra. A maradék idejét meg pihenéssel tölti a következő körig. Egyedül maradt. A hölgyek pedig ismerik egymást. Csak remélni meri, hogy nem akarnak megint összefogni ellene mert akkor igencsak kellemetlen helyzetbe kerülne. Mikor szól a jelzés akkor elfoglalja a helyét a pályán ami nem épp a legjobb, de szerencsére nem is a legrosszabb. Van egy ötlete amivel lehet hasznot tud majd húzni a jégből, de kezdésként ugyan úgy kezdené, ezt a kört is mint az előzőt és igyekezne megközelíteni a jégen elhelyezkedő kisasszonyt.*

A varázsló pár óvatos lépést tesz, melynek hatására a következő három körre a varázsló léptei sokkal halkabbak lesznek, és mozogni is könnyebben tud.

8790. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-22 22:16:24
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 341
OOC üzenetek: 85

Játékstílus: Szelíd

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
// Mágustusa döntő //

* Az elf feladta a harcot, így megmenekültek a többiek. A lángok kialszanak és felhangzik a bizottság szószólójának hangja.*
- Vége! Valuryen Meloar'c feladta a küzdelmet, tehát már csak hárman maradtatok a döntőre. Egy óra pihenő időt kaptok. Aztán találkozunk a harmadik pályán, ami egyben az utolsó is lesz. Ez a Víz pályája lesz.* Ezek után mehet mindenki a dolgára, ahova csak szeretne egy óra múlva szólnak a kürtök, ami a következő mérkőzés kezdetét jelzi. A kezdőpontokról mindenki kap tájékoztatást még a pályára lépés előtt. A jobb oldali parton Maydeleine foglal helyet, amíg a bal part az Aborathé. A jégen pedig Luninari indulhat, ami talán a legrosszabb hely jelen helyzetben. Amint elfoglalják a helyüket pedig megszólal az indítást jelző kürt szó. Végül csak egy maradhat talpon.*


8789. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-21 20:14:51
 ÚJ
>Gyldwa Zuunkered avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 74
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

*A tisztás pedig egyenesen elképesztő a számára. Ez a fajta nyugalom az, ami jól esik egy élettel teli, fiatal orklánynak is, de talán kicsit túl sok. Igényli a pörgést és a vad energiákat, amik egyébként is túltengnek benne. Talán csak a kora miatt, vagy a személyisége tehet róla, örök rejtély. Egyelőre csak igyekszik nem bajt okozni, mert roppant magányos, hisz senkit sem ismer se közel se távol. Talán egy pár dokkmunkást persze, de azokat nem lehet barátnak nevezni. Még ismerősnek is csak jóindulattal. *


8788. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-20 13:01:20
 ÚJ
>Balkócza Xavylari avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 650
OOC üzenetek: 22

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
// Táguló fejek //

*Nem igazán tetszik neki, ahogy a szénája áll, márpedig úgy fest, hogy a nő nem igazán hisz neki. A feje egy szegletében persze felbukkannak olyan gondolatok, hogy bizony kicsi és gyereknek is nézhetnék, mert hát olyan cuki, hogy az már felér egy hazugsággal is. Volt már rá példa, hogy csak mert olyan gyerek képe van, nem hitték el, hogy bizony őt küldi az vénlány a kikötőbe. Bár a nő végül is beadja a derekát látszólag, talán azért, hogy végre békén hagyja, nem lehet tudni.*
-Jah… hát szükségem nekem sincsen ilyenre. Értem bolondulnak a férfiak, alig tudom lerázni őket. *Mondja égnek tartott orral, úgy felszegi a fejét, hogy minden szőrszál szépen látszik a lyukacskákban. Még szerencse, hogy nem az a fajta, aki, ha hazudik puha lesz az orra, neki kemény, ki is próbálta már természetesen.*
-Hogy a labor… *Tér vissza ismét a realitás talajára.*
-Hát éppen mentem hazafelé, mikor átesett rajtam egy szerencsétlen flótás. Ilyen hosszú szőke haja volt és nagy pofája. *Tárja is szét a karjait, hogy szemléltesse a száj méretét.*
-Nem volt csúnyácska, de na… épp próbáltam összeszedni magam a földről, mikor látom, hogy valamivel leöntött. Valami trutymókkal, lilás, büdös, ragacsos. *Foglalja össze a tulajdonságokat.*
-Úgy kiabált velem, mintha az én hibám lett volna. Aztán elszelelt, én meg mehettem haza leszedni magamról. Próbáltam egy két dolgot, de csak az alkohol segített. Érdekes trutyi volt, meg kell hagyni, mikor pedig jobban utána akartam szimatolni, megint abba a tökfejbe botlottam. Ő készségesen elmesélte nekem, hogy egy laborban találta a romok alatt, meg hogy volt róla feljegyzés, hogy ez a cucc valamikor még működött is. *Meséli nagy hévvel, mert, hát erre még senki sem volt eddig kíváncsi.*
-Aztán megmutatta a helyet… egy szűk résen kellett bemásszunk odáig, de volt egy cseles ajtó előtte. Azt ügyesen kicseleztem, nyilván nekem elsőre meglett a kombináció, nem úgy, mint annak a tökfejnek, neki még a szemöldöke is megpörkölődött. *Meséli, bár érződik, hogy vetít egy kicsit, de nem feltétlen tudni, hogy miért. Persze ő tudja, hogy nem fogja elmondani, hogy majdnem ott hagyta a fél fogát, mert csak sokadjára lett meg a kombináció.*
-Odabenn megtaláltuk a receptet, meg egy félig készet is, aztán kifőztem otthon, csak egy próbát neki, mert ő azt kért, de a könyvet megtarthattam. Meg is néztem, ahogy felhasználja, aztán én is kipróbáltam és tényleg működött. *Mondja el nagyvonalakban, majd áttérnek az ő kérdésére. Hümmög egy ideig, miután a nő elmondta a lehetőségeket.*
-Keserűgyökér, na igen, de az tényleg förtelmes ízű. Majd még gondolkodom. *Legyintget, mint, aki ezt az ötletet már megvitatta korábban magában, ám eszébe se jutott.*8787. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-18 13:21:38
 ÚJ
>Balkócza Xavylari avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 650
OOC üzenetek: 22

Játékstílus: Megfontolt

//Kitérő//

*Az ital, amit Aztyan receptje alapján kevert szépen sikerült, úgy, ahogy azt az összetevők alapján egy alkímiához konyító személy várná. Miután szépen eltette a táskájába az elkészült italt, felöltözik kinti ruhába és elindul a tisztás irányába. Amint odaér már pásztázza is a talajt, mert bizony úgy emlékszik, hogy itt legutóbb még látott olyan gazt, ami most pont elfogyott otthon. Mert hát, ha már ilyen gyorsan sikerült előállítani a főzetet, akár a saját dolgaival is törődhetne kicsit. Bár iszonyat boldog, hogy ezt a sikert majd a férfi orra alá tudja dörgölni, de még egyelőre megállja, hogy berontson a kovácshoz és ezt fennhangon megtegye. ~Mert ha túl gyors vagyok, akkor azt hiszi, hogy semmiség és bárki meg tudja csinálni, akinek van két keze hozzá.~ Bizony, ez is előfordulhat, ha viszont kicsit váratja, azt az érzetet keltheti, hogy bizony megszenvedett a dologgal. Azonban ez vissza is üthet még, mert, ha meg túl sokáig tart, akkor azt is feltételezheti, hogy kicsit bénácska és tapasztalat híján ügyetlen, esetleg elrontott egyet vagy kettőt mielőtt sikerült volna neki. Közben a földnek fordított fejjel, kicsit görnyedve sétál a tisztáson és keresi a még néhány hete látott növénycsomót. ~Lehet már valaki megelőzött és leszedte. ~ Nem szokatlan, hogy a tisztáson gyógynövények nőnek, így megeshet, hogy valaki más is ide szokott, hogy körbe nézzen.*
-A pitvarba. *Csap egyet a térdére kicsit bosszúsan, majd megfordul és ismét a város felé veszi az irányt, mert úgy gondolja, pont eltelt annyi idő, amennyivel számolt.*8786. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-18 12:05:53
 ÚJ
>Rihrcven Uraqhadar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 1
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

*Egy ideje az erdőket járta, és nem volt a városban. Egyáltalán nem bánta a dolgot, de nincs mit tennie ezen esetben. A kikötőbe tartana, de messze nincs megfelelő felkészültsége hozzá. Élelmet kell szereznie, legalább valamennyit. Arthenior, egykori lakhelye, nem a kedvence a lázadás óta. Nagyon mélyre lehet lökni egy átlag köznemest, egészen odáig, hogy az felemelkedjen hamvaiból. Talán elsőnek a piacteret ejti útba. Még maga sem tudja mit kezdjen a dologgal, az egyetlen amit tud, hogy nézi a gyűlölt város látképét, és várja hogy sötét legyen. Csak éjszaka fog bemenni a városba, és még egy két dologban körbe is kell kérdeznie.*


8785. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-17 17:14:37
 ÚJ
>Elantriel Xiron avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 64
OOC üzenetek: 3

Játékstílus: Vakmerő

//Különös Küldetés//

*Elan egészen magabiztosan ül a nyeregben. Ránézésre nem lehetne róla megállapítani, hogy nem túlságosan gyakorlott a dologban. Persze, ha hallaná Nilevard gondolatait, minden bizonnyal hálás lenne a másiknak, amiért az igyekszik vigyázni rá. Ennek hiányában azonban csak lelkesen lépteti hátasát, a városon keresztül, egyenesen a hadnagy nyomában. Félvérünk figyelmét le is köti a tény, hogy először mutatja meg a városnak friss tabardját. Így nem is nagyon elmélkedik az előttük álló feladaton. Sokkalinkább az őket megbámuló népekre veti, hol ilyen, hol olyan, pillantásait. Ez ki is tölti az utat egészen a tisztásig. Ismerős környék számára, hisz ebből az irányból érkezett a városba, azon az ominózus éjszakán. Az nem is olyan régi emlékek, gyorsan le töri az eddigi lelkesedését. A halálsikolyok és a vér szaga, a ketrecének zárt terében érzett félelem, a túl hamar beállt és túl sokáig tartó csend, fel is borzolják a kedélyét. Nem mintha bárki is őt figyelné, de azért mindent megtesz, hogy ez a belső kín ne látszódjon rajta. Az emlékek és a valóság közötti vívódásból a hadnagy mély hangja rángatja ki a félvért.*
-Nagyszerű. *Veti oda a tőle megszokott bőbeszédűséggel. Hiába nem esik ki a nyeregből, és hiába irányítja gyalorlottnak látszó mozdulatokkal a kancát, azért tudja, hogy hosszabb utakra még nemigen kéne vállalloznia lóháton. Némileg meg is nyugtatja a hír. Ha hamar célba fognak érni, ez a kis hiányossága talán nem szúr szemet a többieknek. Ha pedig mégis így történne, majd más területen oda teszi magát, hogy ezzel kompenzáljon. Mi mást tehet az ember fia? Nilevard kérdésére a fél-elf is felzárkózik a pároshoz, hogy hangot adjon a benne megszülető gondolatoknak. Sietve fűzi hozzá, még mielőtt Soreyl válaszolhatna.*
-Ha szabad mejegyeznem, jobb ötlet a tervnél maradni. *Ha pedig senki sem vág közbe, gyorsan meg is indokolja.* Először nézzünk szét magunk! Így nem lesznek elfogultak a következtetéseink. Nem befolyáolnak a pletykák. Utána lenne érdemes a helyiektől kérdezősködni. Végül a két eredményből összgyúrjuk a feltehető igazságot. De ez csak az én véleményem. *Vonja meg végül a vállát. Ami tőle telt megtette. Az utolsó szó pedig úgyis a hadnagyé lesz.*8784. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-17 15:55:21
 ÚJ
>Nilevard Demingen Sethvar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 263
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Vakmerő

// Különös Küldetés //

* Ahogyan el volt tervezve. A wargok amint felpattantak a nyeregbe és a hadnagy megindította a menetet, Nilevard beáll hátvédbe mint lovas. Ha látja, hogy esetleg Elan bizonytalanul üli meg a lovat, akkor próbál neki segíteni. A hadnagyon látszik, hogy már nem egy-két alkalommal lovagol. Így miatta nem is nagyon aggódik. A küldetésnek izgalmával, már annál inkább. De próbálja türtőztetni magát. ~ Stratégia mindig az erősségem volt, de információ hiányába az elemezgetés elmarad. Nagy valószínűséggel miután néhány favágót ki kérdezünk, biztosan megtudunk valami szükséges információt arról, hogy mégis mi történt. ~ Eléggé lehangolónak találja, hogy szinte semmit nem tudnak a komplikációkról, bár eléggé gyanússá is teszi a helyzetet. Amint a város határát lóval együtt elhagyják, még vissza tekint egyszer kétszer a városra, hogy ha sokáig nem látja, belevésődjön a tudatába. A nap még nem tűnt el, bár az indulási időpontot sem érti Nilevard. ~ A legtöbben reggel indulnak, vagy éppen hajnalba. Mi meg? De biztos tudja miért. ~ De nem csak ez ötlik fel az út során benne. A gondolatai a küldetésen járnak. Gyanakvás és felismerés. ~ Mi okból nem kaptunk semmi információt? Miért nem küldött a saját katonáiból csak néhányat? Gyanússá teszi a helyzetet. ~ De egyenlőre nem szándékozik megosztani társaival a gyanakvását. Amint elérik a Tisztást, el önti a lovagot a béke és a nyugalom. Ahelyett, hogy tovább stresszelné magát a helyzeteken, amire fény fog derülni, csak nem most.*
- Hadnagy? * Néz rá kérdőn miközben a lovakkal ügetnek. Mivel eléggé távol van tőle, így kénytelen megemelni a hangját. * - Kikérdezésekkel kezdjük? Vagy van valami elképzelése, hogy mihez kezdjünk?
* Néz rá kérdőn a lovag, még ha távol is van Soreyltől látható rajta a tanácstalanság és az előre bemagyarázott aggodalom. Nem éppen egy beszari alak Nilevard, de még így is a kérdések még több kérdést vetnek csak fel. Anélkül, hogy bármi választ is adna számukra. *


8783. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-17 14:26:32
 ÚJ
>Darenn Soreyl avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 515
OOC üzenetek: 152

Játékstílus: Vakmerő

//Különös Küldetés//

*Mindezek után hamar elkészülnek a lovakkal, és nemleges válasz hiányában el is tudtak indulni.*
~Rég lovagoltam.~
*Mondja magában, és valóban igaza van. A legutolsó eset akkor volt mikor a bányába indultak Bredocal. Ennek ellenére jól érzi magát a hátason.*
~A régi szép idők.~
*Teszi hozzá ironikusan a mostanában igazán szótlan Perchipfell. Soreyl kicsit aggódik is hogy kard-barátja miért ilyen hallgatag ez elmúlt napokban, de úgy sem tudna mit kezdeni a helyzettel most, szóval ráhagyja a dolgot.*
~Azok.~
*Teszi hozzá szűkszavúan. Nem sietteti a menetet. Kellemes lépés tempóban vezeti a lovát át a városon. Ahhoz képest, hogy a Városi Őrség elit alakulatának tagjai, Soreyl szerint messze túl feltűnőek a tabarddal. Ezért is vette a vértje alá, de nincs mit tenni. Terve szerint az Arthenior melletti erdő szélén lévő tisztáson át érnek majd el egyenesen a szántókra. Ott már az északnyugati sarkon van a kis falu. A könyvtári értesülései szerint egy alig lakott kis település, városnak pláne nem elehet nevezni, de valahol csak meg tudnak aludni, ha úgy adódik, bár a lovagnak tökéletesen megfelelne az erdei éjszakázás. Már a tisztáson vágnak át a lovakkal mire hátra szól az újoncoknak.*
-Hamarost odaérünk.
*Szól mély hangja. Nem viselkedik hadnagyosan, de nem zavarja. Hanyag eleganciával ül a nyeregben, és csak reméli meri, hogy a két bizonyítási vágytól hajtott közlegény nem akar semmi hülyeséget csinálni.*
~Mint Bredoc a bányában.~
*Teszi hozzá a lovag néma gondolataihoz a kardja szelleme, ahogy szépen lassan elbaktatnak a szántók felé, és kellemes lankákká változik a táj lassan.*


8782. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-14 17:02:34
 ÚJ
>Nimeril Drimanow avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 584
OOC üzenetek: 407

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
// Táguló fejek //

* A gnóm tovább erősködik, hogy bizony ő valós recept alapján dolgozik. Ez a kis történet, amit elrebegett, olyan gyorsan és simán jött, hogy nem feltétlen gondolná hazugságnak. Ettől még maradt benne kétség, mert ez a gnóm csak zakkant, de hajlik rá, hogy elhiggye, amit mond. Főleg, hogy neki is szegezik rögtön, hogy kevernek neki is, ha kell. Ezzel csak egy pillanatra foglalja le a lány gondolatait, mert igazából neki nincs olyan személy, akire fájna a foga. A dokit vágná képen, de azt nem szeretné, ha szeretné, még akkor sem, ha kicsit jóképűnek találja.*
- Jól van, jól van! Elhiszem neked, de nekem nincs szükségem ilyesmire.* Tartja fel védekezően kezeit, viszont azért kíváncsi volna a részletekre.*
- De mesélj csak nekem! Hogy volt ez a labor dolog?* Kérdezi, majd aztán kérdést kap ő maga is, amire több lehetőséget is lát.*
- Hánytató? Ilyen rendelést kaptál?* Lepődik meg, de igazából nem feltétlen kell tudnia, hogy mire is kell az.*
- Hát van pár növény, ami hánytat, de leginkább ilyen gumók. A kesergyökér nevezetű fűszer is hánytat, de elég keserű nagyobb mennyiségben. Az ezüstcsörgő gumója már kevésbé keserű, de az csak erős hasfájást okoz. Ha valami betegség okán önként beszei a beteg, akkor én a kesergyökeret ajánlanám, de gyerekek nem feltétlen fogják szeretni az íze miatt. A piacról könnyű is beszerezni.* Mondja el azt, amit így első hallásra el tud mondani.*


8781. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-10-13 18:23:56
 ÚJ
>Sylvar Helebanise avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 109
OOC üzenetek: 3

Játékstílus: Vakmerő

* Egy hosszadalmas utazás csak annyit old meg, hogy kiszárítsa az elf torkát. Már elég régóta battyog az úton, szántóföldeken, mezőkön akár az erdőbe is. Bőven van tapasztalata már arról, hogy miként szükséges túlélni az éjszakát az erdőbe, hogyan kell a minden napot megélni egy olyan környezetbe, ahol minden ellen van még talán magad is. Sylvar nem egyszer hibázott az étkek választásába sem. Nem egy alkalommal voltak érdekes álmai vagy éppen hosszú képzelődése a nem megfelelő gomba választás gyanánt. De az élet már csak ilyen nem de? Idővel az élet rejtélyeit és tapasztalatait el sajátítjuk. Már csak az a kérdés, hogy milyen irányba helyezzük a szükséges jót vagy éppen a rosszat. Illetve, hogy a tudásunk mire is fordítjuk. ~ Ha éppen nem az életünk forog kockán. ~ Gondolja miközben a tisztás felé lépdel. Már a kulacsa teljesen üres lett a hosszú út alatt. Ideje lenne ténylegesen megpihennie, hogy nyugodt időszakra tehessen szert. Sokat utazott azért, hogy több tudást szerezhessen. Akár még varázslóktól is szívesen sajátít el olyan mágiát, ami hasznára lenne. De természetesen nem szaladunk sehova. A környezetét tervezi előtte rendezni. Hamar újra is tölti a kulacsát, majd fejét a vízbe teszi, hogy enyhén le is hűtse magát. Majd az egyik fához le dől kicsit, hogy ki tisztíthassa az elméjét. *


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8681-8700 , 8701-8720 , 8721-8740 , 8741-8760 , 8761-8780 , 8781-8800 , 8801-8820 , 8821-8840 , 8841-8860 , 8861-8880 , 8881-8900 , 8901-8920 , 8921-8940 , 8941-8960 , 8961-8980 , 8981-9000 , 9001-9020 , 9021-9040 , 9041-9060 , 9061-9080 , 9081-9100 , 9101-9120 , 9121-9140 , 9141-9160 , 9161-9180 , 9181-9200 , 9201-9220 , 9221-9240 , 9241-9260 , 9261-9280 , 9281-9300 , 9301-9320 , 9321-9340 , 9341-9360 , 9361-9380 , 9381-9400 , 9401-9420 , 9421-9440 , 9441-9460 , 9461-9480 , 9481-9500 , 9501-9520 , 9521-9540 , 9541-9560 , 9561-9580 , 9581-9600 , 9601-9620 , 9605-9624