Arthenior - Kalmárlak
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Kósza pinty (új)
KalmárlakNincs "kisebb" helyszín
<< Előző oldal - Mostani oldal: 4 (61. - 63. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása:

63. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-10-05 00:53:28
 ÚJ
>Cha'yss Cano Caldorcor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 359
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

//Kígyó és Kalmár//

*Mivel a heges képű követi, egyenesen a kalmárlakba megy és nyitja ki az ajtót a férfi előtt. Majd ha belépett, követi és visszazárja maga mögött. Ez valóban bizalmas beszélgetés lesz, amiben csak kettőjüknek kell részt vennie.
Amikor A'cron leült, az italokat rejtő szekrényhez megy, hogy egy üveg wegtoreni rumot és két poharat vegyen elő. Előbb akkurátusan tölt vendégének, majd magának is és leül a nagy asztalhoz mellé, melyen még mindig ott pihen a tollforgójától megfosztott sisak és a hozzá tartozó páncél.
Egy ideig még csak a rumot illatolja, élvezi a rövidke nyugalmat, amelyet az ital csak megkoronáz. Amikor aztán beszélni kezd hosszan és aprólékosan beszél, hisz olyan mennyiségű és fontos információt kell megosztani a heges arcúval, amely megérdemli rászánni az időt és a részletességet.
Olyan dolgokat akar A'cronra bízni, amelyeket másra nemigen bízna, esetleg majd, ha visszatér Garrikh, ő kerülhet még ilyen bizalmi pozícióba, de a legény még nem került elő teljesen.
Az egész éjjelt rászánná, bár tudja, hogy Aenae nem messze onnan várja, hogy valóra váltsák az egész nap tervezett baldachinos álmokat. A kereskedőház jövője és előrehaladása a cél, kicsit félre kell tenni az érzelmeket, a heges képű úgysem értené meg. Túl tárgyilagos, túl logikus ahhoz a gondolkodása. Ha belegondol, éppen jókor érkezett, mert éppen kezdett letérni az eltervezett útról. Aztyan majd helyreállítja az egyensúlyt.
Amikor végeztek, útjára engedi a heges képűt, sok dolga lesz másnap. Még marad kicsit az asztalnál, csodálja a patinás páncélt, megiszik még egy pohárral, majd elindul, hogy áthívja magához Aenaet és összebújhassanak a baldachin alatt.*


62. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-10-05 00:37:08
 ÚJ
>A'cron Aztyan al'Areen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 10
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

//Kígyó és Kalmár//

*Relatív, hogy sokat vagy keveset kellett várnia, míg újra megjelenik a báró, hogy egy fejmozdulattal jelzi neki, hogy privátban kíván beszélni vele. Nem mosolyodik el, egyszerűen csak feláll, poharát az asztalon hagyva és megindul az asztalok között az emeletre vezető lépcső felé.
Komótos, sietség nélküli léptekkel halad felfelé a lépcsőn, kezeit összekulcsolva a dereka mögött. Felérve egyenesen követi az előtte haladó wegtorenit, de ahol már senki sem látja őket, ott sem mutat ismeretséget a másik iránt. Ha kinyílik előtte a folyosó végében nyíló ajtó és ők ketten belépnek oda, akkor megvárja, míg becsukódik mögötte az ajtó, majd helyet foglal az egyik széken és megvárja, míg Cha'yss kezd el beszélni. Felesleges volna bármit is mondania, míg a báró nem kezdett el beszélni.
Ha megtörténik a beszélgetés, legyen bármilyen hosszú is, végighallgat mindent, ha kell reflektál és meglátásokat közöl, hisz azért érkezett. Amikor pedig végeztek, akkor indul, hogy szobát kérjen magának és kipihenje a hosszú út fáradalmait. Másnap sok dolga lesz.*


61. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-29 20:52:45
 ÚJ
>Latamie Partalle avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 160
OOC üzenetek: 6

Játékstílus: Vakmerő

*Szerencsére senki nem zavarja az éjjel. Erre viszont csak reggel jön rá, amikor a lepedőbe csavarva ébred. Ugyan ki is zavarta volna, amikor Pash azzal a vörös szendével járja a nagyvilágot. Nyögve nyűglődve nyitogatja sűrű szempilláit a lassan fénnyel telő szobára. A fénypászmákban apró porszemek sodródnak komótosan, míg a vörös nagyjából hasonló gyorsasággal életre kel. Haja kuszán keretezi arcát, szemei még őrzik az előző hosszú nap emlékét, de leginkább gyomra az, ami kelletlen megébreszti.*
- Kuss legyen. *Álmosan morogva csendesíti korgó testrészét célratörőn, de mind hiába. Az éhség makacsabb még nála is.
Feltápászkodik szemét dörzsöli, majd inkább megmossa arcát az esti fürdővízben, miközben maga után húzza a lepedő hosszanti szélét akárcsak egy uszályt. Úgy ahogy van omlik a szoba közepére az éji estélyi, s váltja fel a kalózokat szégyenítő nadrág, csizma, ing, és az elmaradhatatlan kabát. Hóna alá a kalap. Szépen felszerelkezik, összekészítette a ládáját már előző éjjel, szóval csak azt kell vinni, meg a képet. A képet feltétlenül.
A láda határeset, hogy Latamie is elbírja, jobb szereti ha más cipeli helyette, de itt nincsen ló, szóval embert kell rá találni. Sebaj. Azért lecipeli a konyhába.
Örömmel látja, hogy Nyikhaj már a konyhában tesz-vesz, mert a szobából a vizet még ki kellene hordania, nem jó az ha csak úgy napokig áll. Erre kb. annyi ideje van, míg a vörös visszatér a képért és a leviszi a ládához, és amíg megreggelizik, mert amint kész, (vagyis az ablakon kilocsolja a vizet az egykori kalóznövendék) Latamie már zárja is az ablakot, aztán az ajtaját is. A kulcsot meg a nyakában lógó bőrök egyikére fűzi.*
- Chayss azt szeretné, ha maradnál. Bejön neki a főztöd. *Pedig Nyikhaj közel sincs olyan jó szakács, mint Latamie, csak ezt a vörös nem szereti hangoztatni. Eddig csak Pash evett a főztjéből, és másnak nem is volt kedve készíteni. Mélyen hallgat is erről. Dolgozzon csak más, neki meg marad a hajózás, mint szerelem, szenvedély, amit bármikor szívesen űz.
Nyikhaj amúgy nem boldog, hogy a hajó helyett a konyhára kárhoztatják, és szót is emel ellene. Nyilván nem tetszik neki, hogy Latamie mellett kellene lennie, pláne a kikötőbe menet.*
- Gyorsan megjárom. Denjaar szerint meg kifutottak, és egy hónap sem telt el. Nem kell a sírás Nyikhaj.
*Nem könnyen győzi meg a fiút, de egy előnye azért van. Van aki cipekedik Latamie helyett a hajóra. Reenot nem kérné meg.*


60. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-23 17:58:18
 ÚJ
>Cha'yss Cano Caldorcor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 359
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

//Elvarratlan szálak//
//Kitérő//

*Grimoryan ideiglenes szobájából egyenesen a Kalmárlakba megy, amely saját lakrészét és a tárgyalót foglalja magában. Kinyitja a megerősített ajtót, majd belép, pillantása az asztalon fekvő, tolldíszes páncélra siklik, amelyet még nem volt lehetősége elrendezni.
Sóhajtva lép el a kerek asztal mellett és megy a kereskedőház páncélszekrényéhez. Kinyitja, kiszámol egy egységnyi aranyat, amelyet Relaelnek és a városőrség kapitányának tartogat. Mindkettőnek meg van az oka és bár, ahogy a törpe mondta, sokba fog kerülni, vannak dolgok, amelyeket nem lehet megfizetni arannyal. Ilyenek példának okáért a lojalitás.
Amikor végzett, körültekintően bezárja és felveszi fekete köpenyét, felövezi magát vívókardjával. Elgondolkodik, hogy Kathlynt is magával viszi, de végül letesz a dologról, majd visszaindul Grimoryanért, hogy elkísérje őt a városőrséghez. Ám előtte még Aenaehez és a remélhetően megnyugodott elf lányhoz is be kell néznie.*


59. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-15 10:57:54
 ÚJ
>Yathlanae Vyserra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 41
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Sikerül a férfi terve, az elf bocsánatkérően pillant rá, majd engesztelésül megcsókolja. Lassacskán az összes ruha rájuk kerül, ami egyben a csodálatos kaland végét is jelenti. Yathlanae tehát kész az útra, nincs közel a kikötő, szeretne minél hamarabb elindulni. Félreértés ne essék, nem akarja ő ott hagyni az odaadó férfit, csak szeretne már a Kikötőben lenni. Vállára teríti fekete kendőjét, hogy takarja kivágott hátát, és dekoltázsát. Nem szerencsés ugyanis túl ledéren utazni, ki tudja, kikkel hozza össze a sors. Hátára dobja még becsomagolt lantját, hosszú hajzuhatagját pedig lazán felköti, kényelmesebb viselet így a vándorláshoz.
Hogy illően elbúcsúzzon, dob még pár csókot Graril szájára, arcára és nyakára, majd az ajtó felé indul. Szomorkásan elmosolyodik.*
- Részemről a szerencse. Ha az istenek is úgy akarják, találkozunk még. Ha nem térek vissza néhány nap múlva, akkor megtaláltam a fészkem a kikötőben, ott megtalálsz.
*Mondja kedvesen, majd mint egy szellem, némán és elegánsan kilibben az ajtón, eltűnik a forró szobából, mintha egy világot hagyott volna maga mögött. Várja őt a város forgataga, a kikötő zenéje.*


58. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-14 20:33:38
 ÚJ
>Graril Dhassorn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 62
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*A férfi is fel kapja a nő pár ruhadarabját, és óvatosan ráadja.*
- Természetes, hogy tudom.*-mondja látszat durcásággal, de csak azért, hogy egy csókot csikarjon ki a nőtől.*
- Örülnék, ha már adnál, de megértem, hogy miért teszed, amit teszel. Ha kalitka alatt pedig azt érted, hogy velem lenni, akkor én azt ígérem meg, hogy aranykalitkában leszel, arra kis időre természetesen.* Ha végzett az öltöztetéssel megpuszilja a nő homlokát. *
- Örülök, hogy még ismertelek Yathlanae.*-mondja mosolyogva a férfi.*

A hozzászólás írója (Graril Dhassorn) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2019.09.14 20:36:57


57. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-14 15:09:53
 ÚJ
>Yathlanae Vyserra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 41
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Készségesen odaadja ruháit a férfinak, majd ő is megkeresi a másik ingét, nadrágját.*
-Csak természetes, remélem tudod, mi hova való.
*Jegyzi meg csípősen, de kedvesen.*
- Rendben, megígérem neked, hogy ha nem találom a helyem, visszarepülök, és lehet, hogy itt csiripelek tovább. Egy ideig még azt is megengedem, hogy kalitkába zárj.
*Azért reméli, nem így lesz, bár ezzel a hellyel nincs baja, sőt, egészen szép kis fogadó, a várost nem igazán szereti. Túl nagy, hangos és zavaros. A betérő vendégek meg általában nem a művészetért, és a magas, kifinomult szórakozásért jönnek, hanem legtöbbjük fáradt vándor vagy kereskedő, akik ételt, ágyat és nőt keresnek. De ha nem jönnek össze a dolgok a Sellőben, talán visszatér, mert a semminél azért jobb hely ez. A kikötőben semmiképp nem maradna egyedül, az ottani utcalányok nem egészen az a kategória, ahová tartozni szeretne.
Feladja az inget a férfira, ha hagyja, közben végigsimítja az izmos hátat.*


56. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-14 09:13:32
 ÚJ
>Graril Dhassorn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 62
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*A férfi az ölébe ülteti a lányt, és kis puszikkal és cirógatással hálálja meg a gondoskodás.*
- Nem ismerem a helyet, de még fogom találni.*gszól mosolyogva a férfi.*
- Ha valóban úri hely, ahogy mondod, akkor jól fogod magad érezni.*-és megcsókolja a lányt.*
- Ha pedig nem nyernél felvételt, nyugodtan röppenj csak vissza ide. Fekhely, étel-ital, és szerelem mindig lesz a részére. *-mondja enyhe kacajjal Graril. Amikor Yathlanae a ruhák között kutat és elhangzik felé egy kérdés Graril mosolyogva válaszol.*
- Igen, de csak akkor, ha én is segítettek neked.*-és újra belekóstól a mézízű ajkak a.*


55. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-13 12:43:46
 ÚJ
>Yathlanae Vyserra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 41
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Yathlanae hallotta a kérdést, és válaszolni is szándékában áll, csak először mindenképpen be akarta mutatni a búcsútáncot. Letelepszik hát újra az ágyra, ha teheti, a férfi ölébe. Gyengéden megcirógatja arcát, ujjai az ajkakon is átfutnak.*
- Van egy hely, azt mondják, egész elegáns, kifinomult. Sellőház, azt hiszem. Gondoltam, szerencsét próbálok ott is.
*Nincs kedve lepukkant, koszos, olcsó bordélyokban dolgozni, ahol a nő csak egy darab hús, és a művészetre sem vevő a pórnép, csak a test kell nekik. Mindig elítélte a szórakozás ezen módját. Ha tényleg igaz, amit a Sellőről hallott, bizony ott a helye, hogy zenéjével, táncával és a szerelem tudományával kápráztassa el a vendégeket.*
- Ha elnyerem a főnök tetszését, talán letelepszem ott, belefáradtam a vándorlásba, egy kicsit pihenni szeretnék. Ha így lenne, szívesen látlak.
*Persze azt is figyelembe kell vennie, mi van, ha nem nyer felvételt a nívós társaságba.*
- Amennyiben nem sikerül munkát vállalnom, talán visszajövök, és továbbra is járom majd a fogadókat, városokat.
*Megcsókolja a férfit, majd kezével a levetett ruhái után kezd kutatni.*
- Akarod, hogy segítsek felöltözni?

A hozzászólás írója (Yathlanae Vyserra) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2019.09.13 12:44:17


54. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-13 01:01:10
 ÚJ
>Graril Dhassorn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 62
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Örül, hogy a támogatást Yathlanae nem vette rossz végen, elvégre ajándéknak szánta, és az ajándékozásból nem szokott baj lenni.*
- Szívesen végignézem újra a táncod.*-szól a férfi, és végignézi az elf művészetét, persze itt ruha nélkül ring a csípő és kebel. Graril számára pedig nagyon izgató így látnia a partnerét. Szinte korbácsolja a harcos vérét. A produkció végeztével odalép az elfhez, és egy hosszú forró csókot lehel az ajkaira. Kezei a keblekre tévednek, és ujjaival a keblek rózsáját simogatja.*
- Csodálatos tánc volt Madárka. Azonban egy kérdésemre nem válaszoltál. Azt mondtad a kikötőben vállalsz munkát. Elárulnád a hely nevét? Ha lesz rá alkalmam elmennék hozzád.*-szól és egy újabb csók csattant el közöttük.*


53. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-12 22:50:35
 ÚJ
>Yathlanae Vyserra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 41
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Készségesen elfogadja az aranyat, megszokta, hogy a nemesebb férfiak, esetleg nők megfizetik szolgáltatásait. Gyorsan becsúsztatja táskájába.*
- Igazán nagylelkű támogatás.
*Majd finoman kibújik a férfi öleléséből, és felegyenesedik. Graril akár azt is hihetné, hogy most, hogy kifizette, egyszerűen faképnél hagyja, de Yathlanae ennél sokkal kifinomultabb, jobb neveltetést kapott. Nem is nyúl ruháiért, meztelenül áll az ágy mellett.*
- Ezért persze jár még ráadás tánc, persze csak ha úgy kívánod.
*Amennyiben Graril úgy kívánja, belekezd az előző este előadott lépésekbe, de most nem fedi idomait semmilyen anyag. Hullámzik, akár a tenger, szenvedélyesen és gyengéden egyszerre.Közben néha fel-felpillant, kihívó tekintettel a férfira. Ez már tényleg az utolsó felvonás a csodálatos színdarabban, de még ad egy utolsó lehetőséget a közönségnek, hogy kiélvezze az előadó minden báját.*
~Na most mutasd meg, mit tudsz, harcos...~


52. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-09 00:04:46
 ÚJ
>Graril Dhassorn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 62
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Graril örömmel fogadja a csókot, és nem rest viszonozni azt. Kezei finoman simogatják a lány hátát, és fenekét.*
- Te is csodálatos társaság vagy, bizony kevesen érnek fel a szépségedhez, okosságodhoz, és a tudományodhoz.*-mondja egy csók keretében, majd a lányt az ágyra fekteti, ő maga azonban felkel és a holmijai között kutat. A férfi az erszényében keresgélve átad 120 aranyat Yathlanae Vyserra számára. *
- Ne fizetségként fogd fel, hanem támogatásnak.*-és újra megcsókolja a társát.*
- Azért elárulhatnád annak a kikötői helynek a nevét, ahol dolgozni szeretnél. Ha lesz időm szeretnélek meglátogatni. Persze, ha nem válik be a hely, ide mindig visszajöhetsz. Szeretettel várlak.*
-és újabb csókot ad az elfnek.*
- Ezen kívül örülök, hogy sokra tartod a tapasztalatomat. Örülök, hogy ki tudtalak elégíteni.*-búgja halkan.*
- És remélem, hogy lesz még rá alkalom...*-és egy újabb csók csattan el kettőjük között.*


51. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-08 15:54:40
 ÚJ
>Yathlanae Vyserra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 41
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Ha teheti, a férfi ölébe ül, úgy, hogy szembe legyen vele, és csak pár centi válassza el a két arcot egymástól. Kezeit ismét a nyaka köré fűzi, és két csók között halkan megszólal.*
-Azt mondtad, ne sisessek, mert van valamid számomra. Kíváncsian várom.
*Búgja, majd lágyan hullámozni kezd hófehér teste.
Yathlanae számára a búcsú természetes dolog, lehet érzéketlenségre vall, de nem viseli meg. Hiszen ez az életet, forró éjszakák, rövid nappalok, és folyamatos búcsúk. Talán így elég elkeserítőnek tűnhet az elf élete, de neki egy rossz szava sincs rá. Utazhat, amerre kedve tartja, énekelhet, amiben a legnagyobb kedvét leli, mindig van hol aludnia, van mit ennie, és sosem unatkozik esténként. Szereti a művészetet, amit művel, habár a fő cél másoknak örömet okoznia, azért sokszor ő is kielégülést nyer. Emellett szereti azt az érzést, amit az okoz, hogy tud bánni a férfiakkal, és pár szóval az ujja köré csavarja a vendégeit. Különösen szereti a durvább kezeket, bár ez ez elég idegennek tűnhet a egy olyan törékenynek tűnő lánytól, mint ő. Pont ezért, vannak körök, ahol igen kívánatos személy az elf.
Miközben gondolatai ilyen irányokban szárnyalnak, teste szinte magától, ösztönösen dolgozik, ajkai édes szavakat suttognak Graril fülébe.*
-Igazán jó éjszaka volt, kedves.
*Sóhajt, majd egy halk nyögés után folytatja.*
-Csak nehogy minden férfit hozzád akarjak hasonlítani, mert akkor nem lelek több kielégülést. Remek társaság vagy.


50. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-03 13:58:46
 ÚJ
>Graril Dhassorn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 62
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*A férfi örömmel fogadja a lány csókját. Ő maga is viszonozza ezt, közben a kezei végigsimítanak a lány gyönyörű idomain. Sosem szeretett búcsúzkodni, de az elf, még ezt is kellemessé tudja számára tenni. Grarilnak, most éppen nincsen semmi dolga, szóval ráér "lustálkodni", bár Yathlanae mellett ez nem lehetséges, de ez nem baj.*
- Neked is jó reggelt! Attól függ mit értesz szolid búcsú alatt?*-és megcsókolja az elfet.*


49. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-09-02 12:33:53
 ÚJ
>Yathlanae Vyserra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 41
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Lassan felnyitódnak zöld szemei, a napsugarak felébresztik édes álmából. Félálomban fordul egyet, egy mély sóhajtás kíséretében, majd mikor egy testbe ütközik, azonnal felébred. Nyújtózkodik, mint egy macska, majd rámosolyog a férfira.*
-Jó reggelt.
*Felül, közben a takaró lehull róla, egészen a férfihoz hajol. Egy lágy, "jó reggelt" csókkal köszönti. Majd átkarolja a nyakát, és mosolyogva a fülébe búg.*
- Mit szólnál egy kis reggeli, szolid búcsúhoz?
*Majd ajkaiba harap, hogy kicsit feltüzelje Graril vágyait.*


48. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-08-31 14:42:10
 ÚJ
>Graril Dhassorn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 62
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*A reggel első sugarai ébresztik fel Grarilt. Csodás éjszakája volt, hiszen egy igazán különös személyt ismerhetett meg Yathlanae személyében. De a reggel számukra a búcsú pillanata is lesz. Egyelőre erre a férfi gondolni sem akar, csupán csendben figyeli, a mellette meztelenül szunyókáló elfet. A nap jobban megvilágítja telt idomait, bársonyos keblét, és annak finom rózsáit, és formás fenekét. Így talán még kívánatosabb, mint gyertyafénynél. Nem is akarja őt zavarni, megvárja, míg magától felébred. Egy kis búcsúajándékot ad a számára, és reméli nem fogja sértésnek venni a lány. De neki sem tilos adni, és Graril a szíve mélyén reménykedik abban, hogy partnere valamivel megörvendezteti reggel.*


47. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-08-30 14:33:00
 ÚJ
>Yathlanae Vyserra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 41
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Mély nyögések szakadnak fel torkából, egész teste zsibbadva bizsereg a jóleső fájdalomtól. Mikor érzi, hogy Graril eljutott a beteljesüléshez, ő is megfordult, és vegigsimít a másik haján.*
-Szóval altatót kérsz?
*Suttogja, majd eszébe ötlik egy számára nagyon kedves dal. Ezt hallotta, amikor először, végre nyugodtan, párnák közé hajthatta fejét kislányként a palotában. A grófnő mély hangja mindig megnyugtatta. Lassú dal, kicsit szomorkás, de pont altatónak való. Így hát belekezd. Halk, de tiszta hangon.*
-Száll a madár,
száll az éjben
Ezüst szárnya csillan a fényben
Hangja mint a holdsugár
Súgja az éj
Valaki még visszavár
Száll a madár
A sötétben
Várja már a végtelen
Tündérének kíséri útját
Ráleheli utolsó csókját
A holdsugár
Valaki még visszavár, kismadár...
*A végére elhalkul, az utolsó szótagot csak suttogja. Közben ráébred, hogy ő is fáradt, amennyiben a másik nem kíván tőle egyebet, kényelmesen befészkeli magát a párnák közé, és álomra hajtja fejét.*


46. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-08-29 22:01:21
 ÚJ
>Graril Dhassorn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 62
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*A férfi elmosolyodik partnere szavain, és megcsókolja őt, majd elkezd ténykedni a nő fenekénél. A férfi zihál, olykor fel-fel nyög, de végül eljut a beteljesüléshez. Fáradtan hajtja a fejét Yathana puha kebleire.*
-Énekelj valami altatót Madárka!*-kéri szépen a férfi.*
- Reggel pedig ne röpülj még el, mert szeretnék neked adni valamit.*-mondja a férfi és lehunyja a szemeit, és nem vár másra, csupán az édes hangra, ami álomba röpíti. Kiváló éjszakája volt, bár a reggelt azt nem várja, de ez az élet rendje. Így kell történnie. Kezei azért még átsimítanak a nő hasán, de már egyre csak lanyhulnak a kezek, a fáradság kezd erőt venni a férfin.*


45. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-08-29 19:41:46
 ÚJ
>Yathlanae Vyserra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 41
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Graril megjegyzésére elmosolyodik. Bizony tényleg ismeri az örömszerzés módszereit, többet, mint azt a férfiak gondolnák. Valamiért az erősebbik nem szereti úgy érezni, tud újat mutatni egy hozzá hasonló hölgynek, de aztán mindig kiderül, milyen alapos oktatást kapott az elf minden téren attól a bizonyos személytől. Készségesen hasra fordul, gyengéden lefordítva magáról Grarilt. Persze eme mozdulat közben nem fukarkodik megcsókolni a másikat, nem is egy helyen.*
-Használjuk ki hát az utolsó óráit is eme csodás éjszakának.
*Kezét végigsimítja a másik forró ölén.*
-Azt teszel velem, amit akarsz, egészen a tiéd vagyok ezen az éjszakán. A fájdalom számomra ismeretlen, nem vagyok már ártatlan kis elflány.
*Búgja szenvedélyesen, hiszen tetszik neki az ötlet. Hogy tetszésének egyértelmű jelét adja, a férfi kezeit formás fenekére vezeti.*


44. hozzászólás ezen a helyszínen: Kalmárlak
Üzenet elküldve: 2019-08-22 20:35:46
 ÚJ
>Graril Dhassorn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 62
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Spontán csevej, megfűszerezve//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz!//

*Grarilt viszont nem az az ember, akit könnyű lenne lefárasztani. A harcos hosszá van szokva minden megpróbáltatáshoz, bár ez nem az számára, hanem a gyönyör. Ő is ízlelgeti, finoman harapdálja partnere ajkát. Nem győz betelni a csókjaival.*
- Igen, sajnos a kívánságom nem teljesülhet, de akkor hozzuk ki a legjobbat az éjszakából.*-mosolyodik el kajánul a férfi, és Yathlanaét háttal maga mellé fekteti. Csókolgatja a nyakát és kezével simogat, olykor markolászik a gömbölyded formákon, majd finoman a nő fülébe súg.*
- Ha valóban ismered az örömszerzés minden titkát, akkor azt is tudod, hogy van egy olyan része a nő testének, ami nem a lángoló kapu, mégis képes befogadni a férfi ékességét. Kicsit fájdalmas, de nagyon élvezhető. Szeretnéd kipróbálni.*-és egy forró csókot lehel, az elf szájára.*


1-20 , 21-40 , 41-60 , 44-63