Arthenior - Erdőszéli tisztás
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van meditálni! Kattints ide, hogy meditálhass!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 4 (61. - 80. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

80. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-07-11 16:48:37
 ÚJ
>Mordon Ismur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 52
OOC üzenetek: 4

Játékstílus: Szelíd

*Mordon elmélyedve gondolataiban és az erdő sűrűjében, vág az akadályként szolgáló bokrokon, amik benőtték azt az erdei csapást, amin éppen áthaladt. Pár perces haladás után ismét kitalált a sűrű bozótosból, és egy tisztáson találta magát. Ritkán szokása eltévedni ennyire az erdőkben, ennek ellenére sokszor előfordul vele az ilyesmi. Amikor végre teljesen kiszabadult a bozótosból, elindult a tisztás szélén haladva, és felmérte a területet. Élvezte hogy kicsit pihenhet, mielőtt ismét munkát keresne magának, hogy még jobban megtömje erszényét.*

A hozzászólás írója (Mordon Ismur) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2012.07.11 16:51:22


79. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-07-10 23:18:58
 ÚJ
>Echnal Garm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 473
OOC üzenetek: 232

Játékstílus: Vakmerő

//Fény és Árnyék - Fény//

* Echnal figyelmét nem kerüli el Silame egyértelmű hazugsága. Igenis keresett valamit, csak valószínűleg nem talált semmit. Azonban ennek inkább örülnie kéne - már ahogy a kiáltásból a zsoldos következtetni tud.
A nő mit sem törődve a holttesttel a városba indul, a törpe pedig gyorsan a nyomába ered.
"Persze, nem kell segítség"
Echnal hátára veszi halott férfit, majd a lovára dobja. Szegény állat, ha ezen túl lesznek megérdemel egy kiadós pihenést.
Éppen a kantárt fogva indul ő is a társaság után, mikor az orknak ötlete támad. A zsoldos a nem e világi lényeket hallván majdnem elnevette magát, de az erdőben inkább türtőzteti magát - bár ez a nevetés inkább nyomorában lett volna, mint jókedvében.
Echnal nem igazán vár a válaszra, egyszerűen int a másik csapatnak*
- Akkor a fogadóban, sötétedés előtt ne várjatok minket.
*Azzal a lovát vezetve elindul a kovácsműhely felé.*


78. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-07-10 19:24:39
 ÚJ
>Chothal Narral avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 376
OOC üzenetek: 211

Játékstílus: Szelíd

//Fény és Árnyék - Fény//

*Chothal még mindég fel és alá flangál és nehéz csizmája újra meg újra a földbe hagyja nyomát. Gondolkodik az összefüggéseken, a jelenlévők kilétén. Nők, valószínű fiatalok, egy tehetős holt férfi és talán még egy férfi, akinek a kiléte és természete ismeretlen akár csak a nőké. Turrog megjegyzi, ezek a nalákok hasznavehetetlenek. Mire Chothal ráfelel háttal:*
-Maga az én emberem illetve törpöm Turrog.
*Kedveli a törpe egyszerű stílusát.
Egyszer csak egy kiáltás hagyja el Silamé ajkait, mire Chotahal sárga villás szeme villan egyet és lerántja a hátáról a pallost. Értetlenül forog körbe, a kardot végig védő pozícióba tartva, majd látja a nő idegesen vizsgálja a tetemet. Keres valamit, ám Chothalnak sejtése sincs mit.
Erre Turrog megjegyzi, hogy tán démonról lehet szó. Chothal szeme ide-oda jár a társaság tagjairól.*
-Álljunk meg mind és tisztázzunk le valamit. Mindenki. Echnal, Silamé, Turrog. Remélem ti nem arra tippeltek, hogy az elkövetők... nem e világiak.
*Majd így folytatja, pallosát a tokba csúsztatva.*
-Csatlakozom Silaméhoz hagyjuk itt ezt a helyet. De volna egy ötletem. Echnal bírnád hozni a madarunkat... A 'Veszperünket'?*Reméli, hogy a férfi kapcsol. Így nevezte el az előző flótást is Chothal akit elhurcoltak.* Az ötlet. Javaslom, hogy Silamé és Turrog, ti induljatok el a fogadó felé. Kérdezősködjetek, informálódjatok, nincs-e valami furcsaság mostanság a városban... jah és ha egy asztalt le bírnátok foglalni... az se lenne hátrány. Én és Echnal pedig a Városőrség felé vesszük az irányt a tetemmel. Talán azok tudnak valamit. Meglátás esetleg?
*Dobja fel a labdát az ork, reméli a társak beleegyeznek. Persze ha nem, akkor az ork meghallgatja az Ő javaslataikat is. Tud még csapatban játszani.*


77. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-07-09 10:27:44
 ÚJ
>Turrog a Behemót avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 763
OOC üzenetek: 678

Játékstílus: Vakmerő

//Fény és Árnyék - Fény//

*A nyomot követve elérkeznek az erdőszéli tisztásig, habár Turrog kissé lemarad. Talán a dús növényzet fogta fel a törpe lépteit, vagy csak rövid lábai lassították. Mire ő is kiér a tisztásra, a három társa már bőszen tevékenykedik. A törpe csak némán figyel, tekintetével folyamatosan pásztázza a helységet.* Nalákok...* Ismételgeti néha halkan maga elé.* Én mondom, azok a kis szemetek nem tudnak semmit.* Csóválja meg a fejét lassan, majd a nyomokra pillant. Talpa alatt finoman nyikkan a fű miközben letérdel. A kérdések és a körülötte zengő szavak valahol megragadnak elméjében, ám nem szentel nekik nagy figyelmet, azonban Silama éles kiáltása és hirtelen kifakadása rögtön megragadja Turrog-ot. Ő is a testhez siet és követi a nő szemeit, ahogy az végignézi a holttestet. "Nem lehet..." Döbben le hirtelen a törpe. A hölgy ötlete, habár úgy tűnik nem talált nyomot, felkeltette a harcos figyelmét. Lassan a nőre emeli tekintetét, aki most érzelemmentes arccal viharzik el a tisztásról. Turrog nem habozik, gyorsan utána lépdel, és megpróbálja tartani vele az iramot.* Démonokra utaló nyomokat keresett, igaz?* Kérdezi komoran, mikor már biztonságos távolba kerültek a két férfitől.*


76. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-07-07 20:08:24
 ÚJ
>Lonea Silame Hyolde [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 60
OOC üzenetek: 4

Játékstílus: Vakmerő

//Fény és Árnyék - Fény//

*Sil többször is megnézi a testet. Újra és újra végigvezeti rajta tekintetét és kezeit, hátha talál valamit, és... semmi. Az ég világon semmit nem talál, ami árulkodna arról, hogy azok a bizonyos nők eredarok. Pedig annyira biztos volt benne. A hirtelen nyomeltűnés, az, hogy nők jártak itt, amitől a férfi ideges lett. És végül a halál. A halál, ami könnyen lehet rablók műve is. A halál, amiben nincs semmi különös, leszámítva az okát, ami még mindig rejtély.*
- Semmit... Nem keresek semmit. *sóhajt, majd felkel a holtest mellől.*
- Menjünk a városba... Azt hiszem... mindenkire ráfér a pihenő. *sóhajt ismét, majd bárki bármit mond, ő megindul. Gondolataiba merül. Újra és újra végiggondolja a nyomokat, melyek nem hagyják nyugodni. Közben egy-egy kép villan be. Képek, melyeket mélyen magába temetett, de mindig csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy kísérthessenek. Gyorsan megrázza fejét, hogy elűzze őket, de csak nem akarnak elmúlni, mikor szándékosan lettek felidézve valamilyen szinten.
"Ne most! Egyáltalán ne, soha! Nem akarom még egyszer látni és átélni!" mérgelődik, de kifelé még mindig érzelemmentes képet vág, ahogy sétál előre, nem foglalkozva azzal, hogy 'társai' mennek-e utána.
"Csak tudnám mi a fene ütött belém! Ezek biztosan nem ők, nem lehetnek! Azok kipusztultak, eltűntek a világból!"*


75. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-07-04 13:27:40
 ÚJ
>Liear Larion avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 2
OOC üzenetek: 4

Játékstílus: Szelíd

*Larion lassan lépdel a tisztásra. A férfit kit előbb látott eltűnt. Nem nagyon érdekeli, de azért tanult volna tőle egy kis mágiát. "Na mindegy, a sors nem nekem szánta ezt az utat." A fiú leül a fűre és zsákjából elővesz egy szelet kenyeret és sajtot, megebédel.Szerény ételét leöblíti egy kis vízzel, melyet a folyóból merített kulacsába. Pár percig még üldögél a füvön, majd utána felkel és lassan elindul az erdő felé.*

A hozzászólást Arbelyssi (Moderátor) módosította, ekkor: 2012.07.04 14:37:01, a következő indokkal:
Igeidők javítása.74. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-07-02 19:11:10
 ÚJ
>Echnal Garm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 473
OOC üzenetek: 232

Játékstílus: Vakmerő

//Fény és Árnyék - Fény//

* A kiáltás elég élesesn és hirtelen jött ahhoz, hogy Echnal azt higgye valami gonosz mágia folyamán nem szerencsés a holttesthez nyúlni, éppen ezért majdnem ijedten vágta a földnek.
Nagyot fúj, mikor látszólag semmi különös nincs a halott emberben, ugyan olyan, mint a többi holttest.
"Csöndes" mosolyodik el magában a zsoldos.
A nő határozott mozdulatokkal kezdi el vizsgálni a szerencsétlen nemest. Mintha keresne valamit.
Echnal Silame mellé guggol és felteszi a kérdést, amire a választ valószínűleg a többiek is kíváncsiak:* - Mit keres?
A zsoldos egyszerre szomorú és dühös, mert érzi fellángolni magában az érdeklődést az üggyel kapcsolatban.
"Talán szakíthatnék egy kis időt az ügy felgöngyölésére. Csak éppen annyit, hogy megtudjam ki, vagy kik a gyilkosok"
Echnálnak túl hirtelen kellett felnőnie, nem csoda, hogy részben még mindig gyermek aki keresi a kalandokat, és a nagyobbnál nagyobb kihívásokat.*


73. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-30 14:23:30
 ÚJ
>Lonea Silame Hyolde [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 60
OOC üzenetek: 4

Játékstílus: Vakmerő

//Fény és Árnyék - Fény//

*Silame követi a többieket egyenesen a tisztásra. Nem tudja miért lepődik meg, de mégis megtörténik, mikor látja itt is a kavicsokat, makkokat és egyéb, dobálásra alkalmas dolgokat a földön. Ahogy szétnéz, látja, hogy itt sokkal nagyobb mennyiségben szóródtak szét.
"Tehát vagy tovább dobáltak, vagy többen voltak. De biztos, hogy ez is a nalákok műve. Ki ijesztette meg őket? Vagyis kik? És mi ez az egész?" kérdi magától, mert nem valószínű, hogy bárki is tudna rá válaszolni. A nyomokat figyeli. Van, amelyik visszafelé vezet. Azt nyilvánvaló, hogy nem kellene követni, elvégre azt követték idáig.*
- A nalákok biztosan tudnak valamit. Itt hamarabb jártak, utána mehettek át a másik részre. Az erdőbe. Viszont... valaminek nagyon meg kellett, hogy ijessze őket. Valaminek, ami rémisztőbb egy dühöngő, fára mászó orknál, aki karddal hadonászik. *mondja tárgyilagosan. A többi nyomot figyeli. A székeket, a fűsávot, majd a lábnyomokat, amik eltűnnek.
Fogalma sincs, hogy ez hogy lehetséges. Eddig nem hallott olyanról, hogy nyomok hirtelen eltűntek. Még annak is, ha eltünteti valaki, nyoma van. Söprés, vagy egyéb, keresztező léptek, de itt nincs semmi.*
- A halott csak egy áldozat. Bár... biztos, hogy köze volt az ügyhöz, tekintve, hogy itt vannak a nyomai. Ideges lehetett a jelenlévők miatt. Máskülönben nem járkált volna oda-vissza. A többiek viszont... Miért lenne ideges egy vagyonos, nagy hatalmú férfi, nők társaságában? *vetül fel benne egy újabb kérdés.
Hirtelen megfordul vele a világ. Elméje próbálja feldolgozni az információkat, melyek annyira hasonlítanak valamihez.
"Nők, eltűnt nyom, halott férfi, ijedt nalákok. Apám... eltűnt lábnyom, szárnyak... Ne!" kiált magában. Csak egyszer látott ilyet. Egyszer, de az azóta is kísérti. Egyik keze a másikon lévő kötésre téved. Dermedten bámul maga elé, zaklatottan veszi a levegőt, s elméjére kezd rátelepedni a vörös köd. Remeg, egész teste remeg a nap emlékétől. A lény képétől, mi sebet ejtett rajta, mielőtt elmenekült. Mi véget vetett apja életének a szeme láttára.*
- A halott... Tegye le! *kiáltja idegesen. Amint a földön lesz, odasiet és vizsgálni kezdi. Sebeket keres, nyomokat, ami segíthet. Bár inkább csak egy dologra koncentrál. Nyak körüli sebekre, esetleg harapásokra. Reméli, hogy nincs igaza.*


72. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-25 12:18:13
 ÚJ
>Reysod Rinbel avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 77
OOC üzenetek: 30

Játékstílus: Szelíd

* A választ nem gondolja végig, feláll, és ezzel kínosan közel kerül a nőhöz.*
-Veled megyek...És én sem.
* Aztán halvány mosolyt erőltet.*
-Mármint, hogy nem vagyok tiszta.
* Észreveszi, hogy még mindig fogja Calira kezét. Hófehér, bársonyos kéz. De nem engedi el...Nem szeretné elengedni. Csak ránéz a kézre, aztán a nőre. Mintha a nyugtázást várná? Szabad-e ezt csinálni. Aztán végre megjönnek a gondolatai. " Folyópart? Csodás! Végre megmosdok...és...ő is." Még mindig a nőt nézi, de már nem mosolyog. A tekintete elkomolyodik, és most is mélyen a szemébe néz, mintha keresne valamit, pedig tudja: megvan minden. *


71. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-25 12:11:02
 ÚJ
>Calira Aeli avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 116
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Szelíd

*A férfi mosolyog. Egyfolytában mosolyog. Mintha az átlagosnál kicsit nagyobb is lenne a vigyora. De nem baj. "Mindig is szerettem a pozitív kisugárzású embereket" - gondolja magában a lány, miközben visszacsúsztatja a bőrtömlőt barna buggyos nadrágjának zsebébe.*
-Talán a folyóhoz... jól esne egy kis felfrissülés. Nem érzem túl... hát... tisztának magam. *nevet fel csilingelő hangon* -Szóval... velem tartasz...Reysod? *S légiesen könnyen pattan fel, a leveleket még mindig fájó kezére szorítva.*

A hozzászólás írója (Calira Aeli) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2012.06.25 12:11:35


70. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-25 12:05:41
 ÚJ
>Reysod Rinbel avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 77
OOC üzenetek: 30

Játékstílus: Szelíd

- Calira...
* Akarva, vagy akaratlanul elmosolyodik. " Olyan jó illata van. Én meg idepofátlankodok Koszosan büdösen." Mélyen belenéz a nő szemébe. Gyönyörű szempár.*
-Igen kérek.
* Még mindig a szemébe néz, és hosszasan kortyint a kulacsból, vagy bármi is legyen ez.*
-Köszönöm, ez igazán jó. Egyébként tegezhet ha gondolja, nem vagyok amolyan úri típus. Merre menne ezután?
* Valójában nem érdekli, hogy merre menne. Inkább maradjon vele...Olyan jó itt. Legyen ez mindig. teljesen elveszti az ép eszét, a nő jelenléte teljesen megbabonázza. Elveszik szép szemei végtelen mélységében, a tüdeje megtelik valami meleg érzéssel, amely lassan átvánszorog szívéhez, körbefonja azt, és ottmarad örökre.*


69. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-25 11:55:47
 ÚJ
>Calira Aeli avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 116
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Szelíd

*Olyan hirtelen érte saját ügyetlensége, és olyannyira lekötötte, hogy észre sem vette a férfi érkezését. Összerezzen a hangra, s tengerkék szemeit kissé ijedten az idegenre fordítja, aki segítséget ajánlott neki. Hirtelen nem is talál szavakat. Mire észbe kapna, a férfi már bemutatkozott, és fájó sebére frissen letépett leveleket rak. Alakja megnyerő karján látszódnak a szépen kidolgozott izmok. Majd a szemébe néz.*
-Nagyon köszönöm...Rejsod. Semmi vész, csak egy kis ügyetlenkedés. Annyira vágytam már a napfényre, hogy meg sem néztem hová ülök. Fáradtság, hosszú út, tudja hogy van ez.. Egyébként Calira a nevem. *majd egy gyönyörű mosolyt küld a férfinak s egy kis bőrtömlőt húz elő a zsebéből, s kortyint egyet belőle.*
Megkínálhatom egy kis gyümölcsteával, uram? *

A hozzászólás írója (Calira Aeli) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2012.06.25 12:04:01


68. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-25 11:47:49
 ÚJ
>Reysod Rinbel avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 77
OOC üzenetek: 30

Játékstílus: Szelíd

* Rejsod búsan lépdel az erdőszéli tisztásra. Mogorva kedve ellenére úgy gondolja, hogy a hely kitett magáért. "Egészen pompás." És ekkor egy lágy női hangot hall, megindul a hang irányába, és egy gyönyörű tündér nőt lát a fűben ülni, enyhén vérző kézzel. Most valahogy nincsen már rossz kedve. Egy bokorról letép néhány levelet, tudja mi az, és izgatottan összemorzsolja.*
- Hadd segítsek hölgyem.
* Szólítja meg a tündért és most látja csak, arany haja milyen szépen hullik formás vállára. A szeme egy pillanatra megragad a nő testén, aztán gyengéden megfogja a kezét, ráteszi a leveleket, és leül mellé.*
- Rejsod Rinbel vagyok, de szólítson csak ahogy akar. Hogy sikerült ez a vágás?


67. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-25 11:32:18
 ÚJ
>Calira Aeli avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 116
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Szelíd

*Calira végre a tisztásra ér. Lenyűgözi a látvány. Vagy nem is nem is annyira talán a látvány, mint a napfény. Nem kifejezés, hogy hét ágra süt a nap. A tisztás jobb oldalán kinéz magának egy nyugodt helyet és letelepedik a smaragdzöld fűbe. Arany hajából finoman kihúzza a bőrszíjat, tincseiben táncolnak a napsugarak, ahogy a hátára hullanak. Mély levegőt vesz, s hallja a távoli kovácsműhelyből hallatszó kalapáló zajokat. Kezét hátratámasztja majd felszisszen*
-Áu, ne már! *kiált fel, majd nekiáll vérző kezéből kiszedni a beleszúródott tüskéket.*


66. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-24 17:32:03
 ÚJ
>Echnal Garm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 473
OOC üzenetek: 232

Játékstílus: Vakmerő

//Fény és Árnyék- Fény//

* Echnal valójában Sairát keresve érkezett az erdőbe, ám valami nagyobb horderejű dologba keveredett bele. A halott nemes, meg ez az erdő közepén megtartott tanácskozás semmi jót nem sejtet.
"Jobb ha nem ártom bele magam, fontosabb dolgom van ennél."
A zsoldos lova tomporára csap, mire az megrázza fejét.*
- Legjobb lenne ezt az ügyet a városi őrségre bízni. A lóval kiviszem a halottat az erdőből, és elmondom, hogy mit láttunk.
* "A viharról és a harcosokról azonban nem beszélek"*
- Már persze ha a társaság tudja nélkülözni ezt a hasznavehetetlen embert * azzal a halott lábába rúg, bár nyugodtan érthetné magára is. Hosszú út áll mögötte, és ki tudja mekkora előtte. Aligha hiszi, hogy elegendő figyelmet tudna fordítani a hajszára.
"Amúgy sincs közöm az ügyhöz" győzködi magát, holott pár héttel ezelőtt még szívesen, mindent hátrahagyva indult volna útnak a többiekkel.*


65. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-24 15:37:00
 ÚJ
>Chothal Narral avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 376
OOC üzenetek: 211

Játékstílus: Szelíd

//Fény és Árnyék- Fény//

*Chothal a nyomok átvizsgálása után, a halottat áttapogatja, hogy nincs-e rajta valami fura majd vállára kapja és megindul a csapáson át.
A tisztásra jutnak. Székek, kavicsrakások és nyomok mindenfelé valamint egy nagy rakás rejtély. Női cipőké és gyerekcipőké. Valamint az idegen halott csizmáinak a nyoma.
Amikor Chothal közelebb lépked a középütt lévő sávhoz, óvatosan átlépi a csapást és mint egy szenes zsákot ledobja a halottat.
Elkezdi a nyomokat nézni és nyugtázza, ezek a halott nyomai.*
-A fickónak a nyomai... mármint a halotté. Mi a rézfánfütyölőfittyfene folyhatott itt? Szektások? Tanácskozás vagy valami céh esetleg klán?
*Néz a székek irányába. Majd így szól ismét, immáron felállva Silaméhoz:*
-Nalák...*Fújtat egyet* Gyáva egy népség.
*Majd a többi lábnyomhoz lépdel. Női cipők lábnyomai. Viszonylag nyugodtabbak, tán ülhettek és keveset toporogtak. Chothal próbálja a nyomokat szaglászni. Hülyén néz ki, de ebből is sok mindent meg lehet állapítani. Főként ha a nőnek jellegzetes és erős parfüme van. Chothal párszor nyomokból ki bírta szagolni az erős illatszereket, bár akkor szó szerint forrónyomon járt.
Silamé emlegeti a süteményeket, erre Chothal üveges szemmel felnéz s megmordul:*
-Sütemény? Ezeknek a kis akasztófavirágoknak?*Majd a többi társára néz, akik valószínű ezt jó ötletnek fogják tartani.* Rendben ha valakinél van sütemény vessétek be. Én maradok a nyomoknál.
*Majd azzal átnézi a nyomok formáit. Oszt s szoroz fejébe közben fel és alá járkál a helyen. Majd végül kibök egy számot kisvártatva.*
-Körülbelül három-négy személy volt itt. A halottunkon kívül. Ebből szerintem kettő nő... a másik nem tudom...
*Mondja az ork, ám sok nyom mocskolódott és roncsolódott így lehet tévedhet.*


64. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-21 19:03:00
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 90
OOC üzenetek: 42

Játékstílus: Szelíd

//Fény és Árnyék- Fény//

*A nap már magasan jár, így a letört ágak és a súlyos csizma által szántott két nyom könnyedén követhető egészen az Erdőszéli tisztásig. Ha picit is odafigyelnek, a tisztás szélén ugyanolyan kavicshalmok vannak, mint beljebb az erdőben, tehát az apró manószerű lények itt is tevékenykedhettek. Ezt a gyanújukat megerősíti, hogy a tisztáson szerteszét kavicsok és makkok vannak szanaszét dobálva, bár sokkal nagyobb mennyiségben, mint amennyivel ők találkoztak. A tisztáson hat, felborult szék áll. Ha megvizsgálják a nyomokat, van egy 5 lépés hosszú sáv, ahol teljesen le van taposva a fű, az általuk talált csizma tulajdonosa valószínűleg fel-alá járkálhatott ezen a területen.
A székek környékén több pár vékony talpnyom található, valószínűleg női cipő/k hagyhatták el őket. Kicsivel arrébb egy, a többiekéhez képest apró cipő nyomai látszanak. Amennyiben valamelyikük felnéz, az ágak lombjaiból hiányzik egy-egy rész, mintha valaki direkt megtépázta volna őket. A női és gyerekcipő nyomainak az az érdekessége, hogy az egyik pár nyom odafelé vezet, ahonnan utazóink jönnek, a másik kettő viszont nem vezet sehová.*


63. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-04 19:47:12
 ÚJ
>Hiberias Tari avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 2
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Tari egy tisztásra ér. Leszáll becsületes társáról. Körülnéz, nem lát semmit és senkit. A ló izzadt és fáradt. Úgy gondolja Tari, hogy letisztítja hűséges társát. Leveszi bőrpáncélja alatti rongyossá vált testét takaró leplét. A ló nyugtalan és éhes. Lemossa társát, utána kezéből eteti. Fáradtak mindketten. Tari szablyájával lenyes egy kis tüzelő anyagot a közeli fákról. "Magasra nyúló fák." Mondja magában. Estére tűzet rak és elalszik.*
- Reggel van. *Mondja lovának, felpattan rá és tovább lovagol.*

A hozzászólást Arbelyssi (Moderátor) módosította, ekkor: 2012.06.04 19:50:58, a következő indokkal:
Hiányzó jelek pótlása.62. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-06-02 06:51:13
 ÚJ
>Qwer Ruhndis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 24
OOC üzenetek: 32

Játékstílus: Szelíd

* A rövid menetelés után Qwer a tisztáson találja magát. " Ez nem lehet igaz! Csúnyán rászedett az öreg félnótás. De ha már itt vagyok.. " Leszáll kedvencéről, óvatosan a tóhoz vezeti, lemossa, csak ugy simán két kézzel. Nagyon tekintélyes állat. Minden morgolódás nélkül állja, hogy gazdája hideg vízzel csutakolja. Miután kész, elővesz egy ócska rongyot, és azzal áttörli még egyszer. Aztán felül rá. Két hátsó lábára állítja, nyerít egyet, és az erdő felé vágtatnak. *


61. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2012-05-30 17:30:52
 ÚJ
>Hujio Plemermy avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 17
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Szelíd

* Miután kellően kipihente magát, a tisztásra tér az erdőből. Nem is rossz. Hujio elképzeli gyermekkori házukat ezen a kis tisztáson. Jó lett volna egy ilyen helyen lakni. Leguggol és letép egy fűcsomót, majd zsebre teszi. Egyszer jó lesz unaloműzőnek. Nem szeret itt lenni. Túlságosan meleg van, és ezek a magas fák nem sok árnyékot adnak. Nem tudja merre kell menni. Elnéz erre is meg arra is, és elindul valamerre. *

A hozzászólást Emphus Engora (Adminisztrátor) módosította, ekkor: 2012.05.30 18:25:09, a következő indokkal:
Az írásaid logikai összefűzése (ne random írogass a helyszínekre, azokat egymás után csinálja a karakter, nem függetlenül egymástól).1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8681-8700 , 8701-8720 , 8721-8740 , 8741-8760 , 8761-8780 , 8781-8800 , 8801-8820 , 8821-8840 , 8841-8860 , 8861-8880 , 8881-8900 , 8901-8920 , 8921-8940 , 8941-8960 , 8961-8980 , 8981-9000 , 9001-9020 , 9021-9040 , 9041-9060 , 9061-9080 , 9081-9100 , 9101-9120 , 9121-9140 , 9141-9160 , 9161-9180 , 9181-9200 , 9201-9220 , 9221-9240 , 9241-9260 , 9261-9280 , 9281-9300 , 9301-9320 , 9321-9340 , 9341-9360 , 9361-9380 , 9381-9400 , 9401-9420 , 9421-9440 , 9441-9460 , 9461-9480 , 9481-9500 , 9501-9520 , 9521-9540 , 9541-9560 , 9561-9580 , 9581-9600 , 9601-9620 , 9605-9624