Arthenior - Erdőszéli tisztás
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van meditálni! Kattints ide, hogy meditálhass!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 441 (8801. - 8820. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

8820. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-25 23:18:56
 ÚJ
>Zraxon Drakh [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 12
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

* A tisztás egy olyan hely, ahol még az ork is elcsodálkozik annak szépségén. Na persze nem állna meg hosszú ideig itt üldögélni, de azért el kell ismernie magában, hogy ritkán jár ilyen területen. Megérinti valami misztikus nyugalom, amitől csak ideges lesz. Úgyhogy gyorsan keresztül is vág a helyszínen, be a város irányába, ahol ismét átadhatja magát a fokozott figyelem és nyugtalanság párosának. Már azt is tudja, hogy az első uta egy fogadóba vezet majd. Sört akar inni, vagy bort, valamit, amivel kimoshatja az út porát a szájából. *


8819. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-24 07:26:12
 ÚJ
>Maydeleine Rhywayers avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 901
OOC üzenetek: 57

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
// Mágustusa döntő //
//Mana: 11//
//Vértezet még 7 kör//
// Holdfal 5 kör //

*Úgy tűnik sikeresen elvakított mindenkit a pályán magán kívül, ám ez sem akadályozza meg ellenfelét abban, hogy varázsoljon. Már most látja, hogy nem lesz könnyű megközelíteni, de bízik az ügyességében és a mázlijában, így mégis megpróbálja. Nagyjából tíz lépésnyire helyezkednek el egymástól, azonban két külön jégtáblán. Elindul, de megtorpan, hiszen nem igazán szeretne a vízbe kerülni, ami a varázslat és az egyéb egyensúlyi tényezők hatására erősen valószínűen bekövetkezhet. Így csak egy gyorsat varázsol, amihez nem kell feltétlen a férfi mellett lennie (Aborath elé varázsol egy falat, ha sikerül), majd körbe néz. Van még egy elem a pályán, ami a segítségére lehet, a csónak. Egyelőre azt nem látja, hogy vannak e benne evezők, de mindegy is az neki, arra indul. Legalább elkerüli a varázsló szélkörét. Annyira nem siet, hogy most itt elkapkodja a dolgokat. A csónak felé megy és ha odaér megpróbál belemászni, hogy végre viszonylag szilárd talajt tudjon a lába alatt, hiszen itt az elesés veszélye jóval kevesebb, nem csúszik.*


A varázsló elmormol egy rövid igét, melynek hatására egy csak mágiával áthatolható fal jelenik meg a célpont előtt. Ha megpróbálja kikerülni, a fal követi a mozgását. A varázslat öt körig tart.

8818. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-19 04:08:53
 ÚJ
>Aborath Artois avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 250
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
//Mana:5//
//Légtalp varázslat utolsó kör//

*A helyzete valamennyit javul ugyanis nem esett a vízbe és bár a lába alatt a talaj nem épp a legbiztosabb, de ugyan ez igaz a jelenleg számára legveszélyesebb hölgy helyzetére is akinek a hídja megszűnt. A levegőmágus látja, hogy készül ellene valami varázslat igyekszik felkészülni rá, hogy képességeinek megfelelően kitérjen amihez természetesen figyeli mi fog történni, de úgy néz ki ez lesz a hiba. Fel is kiált az éles fény láttán és elveszti a látását. Ha tippelnie kéne a nap mágiaágnak volt valamelyik varázslata ez. Nem tudja mi történik körülötte vagy meddig fog vakoskodni, de nem engedheti meg magának a tétlenséget. Elkezd motyogni magában és megpróbálja létrehozni egy olyan varázslatát ami bár nem a legerősebb, de ezeken a vízen mozgó jégtáblákon talán hasznosabbnak bizonyulhat.*

A varázsló elmormol egy rövid igét, melynek hatására a varázsló tíz lépés sugarú környezetében szélörvény keletkezik, mely felkavarja a port és a koszt, és a körön kívülre fújja azt.

8817. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-18 20:16:54
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 341
OOC üzenetek: 85

Játékstílus: Szelíd

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
//Mana: 12//

* Luninari szénája elég rosszul áll. Egyetlen dobása van, hogy visszaszerezze a tollát. A kerubi segítségére van, mivel jelen helyzetben nem csak a testi épségét védelmezi, hanem a versenyben való maradás is feladatai között szerepel. A lány egy híd varázslattal próbálkozna, ami megkönnyíti a továbbhaladást. A kerubinak legalábbis nem jelent problémát, de a félvérnek már lehet vele problémája. A híd elég instabil, elvégre lebegő jégtáblákon található. Kellő ügyességre és gyorsaságra is szüksége lesz, ha át akar jutni. Szerencsére ezeket a próbákat sikerrel veszi, így még pont eléri az előtte szertefoszló fénylovagot. Most, hogy meg van a tolla, akkor biztosan a következő lépése a többiek helyzetének a felmérése. Így aztán akaratlanul is találkozik majd pillantása a vakító fénnyel, szóval szeme világa ideiglenesen eléggé le lesz korlátozva a homályos pacákra.*


8816. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-17 21:44:59
 ÚJ
>Luninari Heiphine avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 524
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Szelíd

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
//Mana: 12//

*Varázslata nem egészen úgy valósul meg, ahogyan azt várta, de legalább hatásos, és ahogyan arra számított, ezen a pályán veszélyes és félelmetes fegyver. Leginkább az lepi meg, hogy még a part is beszakad, mert azt ugyan remélte, hogy erős lesz, de azt nem, hogy ennyire.
Nagy kár, hogy nem volt alkalma mindezt előnyösebb körülmények között kipróbálni, mondjuk úgy, hogy még a tolla is megvan.
Attól persze rosszul érzi magát, hogy Maydeleinenak is sikerült kellemetlenséget okoznia, de rajta még legalább ott a vért, na meg persze a toll, és, ha jól látja, akkor a férfi is felborul, és a másik lánynál minden bizonnyal rosszabb helyzetben van.
Történik azonban még egy dolog, amire egyáltalán nem számít, pontosabban nem történik, mert nem szól rá senki, semmilyen mágikus módon, hogy ki lenne esve, pedig biztos volt benne, hogy az általa előidézni kívánt földrengés lesz az utolsó, amit a mágustusán még megtehet a tolla nélkül.
Most azonban, hogy még mindig versenyben van, sőt, még Mady is figyelmezteti, hogy menjen a tolláért, ismét reménykedni kezd, bár sejti, hogy nagyon kevés ideje lehet már.
De hát mégis, mit tehetne? Saját dolgát is megnehezítette, nem csak a többiekét. Egy pillanat alatt felméri, hogy nagyjából lehetetlen, hogy odaérjen a tollért úgy, hogy megpróbál csúszni, futni és ugrálni a jégen, az éppen szétszakadozó táblákról táblákra.*
- Hozd nekem kérlek azt a tollat olyan gyorsan, ahogyan csak tudod *kéri a kerubit hadarva, már amennyiben vele van és nem foszlott még szerte szét. Ez lehet, hogy csak pillanatok kérdése, de mivel másik szférából érkezett erre a világra, talán a sebessége sem e világi. Sovány remény, és nem is alapozhat erre, támadó tűz és védő hold varázslatai viszont alkalmatlanok arra, hogy megoldja velük az előtte álló feladatot.
~ Talán még egyszer a híd! ~ jut erre magában. A part ugyan beszakadt, így Maydeleine ezüsthídja is követte, ugyanakkor talán megáll a híd akkor is, ha két jégtábla között feszíti ki gyorsan. Nem a legstabilabb támasz ugyan egyik oldalról sem, de legalább valami, meg hát mégiscsak mágikus maga a híd is, így talán, ha nem tűnik el alóla a talaj, mondjuk mert valamelyik jégtábla pont rossz helyen szakad szét, akkor esetleg kitart. Túl sok "ha" és "talán" de nem lát hirtelen más lehetőséget. Amúgy is csak addig kell elégnek lennie ameddig átszalad rajta, mert azt muszáj lesz, mivel gyanítja, hogy nagyon kevés az ideje.
A kiindulópont tehát ahol ő áll, végpontnak kinézi a jégtáblát, ahová tolla repült, persze a hozzá lehető legközelebbi ponton. Szerencsére maga a varázslat csak egy pillanat műve, ezzel legalább már nem veszít időt.
Ha létrejön a híd, azonnal felugrik rá, és rohan is az elveszített tollért, remélve, hogy odaér. Így talán lesz esélye, mert, ha nem az éppen szétszakadó jégen kell szaladnia, akkor sokkal gyorsabb, főleg, hogy arra sem kell folyton figyelnie, hogy ne essen el, vagy egyenesen bele a vízbe. Talán a kerubi is nyer neki pár métert, ha még vele van, és nem csak az eltűnő szellemalak utolsó foszlányainak fényét látta még maga előtt az előbb, mint valami délibábot, amikor hozzá beszélt.
Most már jó eséllyel a férfi sem akadályozhatja meg ebben, mint ahogyan azt korábban minden bizonnyal megtette volna, ha akkor próbálja visszaszerezni, amit elveszített.
Nagyon reméli, hogy nem rohan majd hiába, és egyáltalán sikerül a varázslat, de még mindig jobb megpróbálni ezt az utolsó, leghalványabb lehetőséget, mint nem tenni semmit, akkor amikor még tehet.*

A hozzászólás írója (Luninari Heiphine) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2021.11.17 21:53:31

A varázsló gyors kézmozdulatot tesz, melynek hatására a varázshasználótól kiindulva egy keskeny, íves, ezüst ragyogású híd keletkezik egy, maximum száz lépés távolságra lévő pontig, melyekre a varázslónak rá kell látnia. Csak gyalogosan lehet átkelni rajta. Hatása addig tart, míg a varázshasználó le nem lép róla.

8815. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-17 17:59:06
 ÚJ
>Pashthra Shungo'rol avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 409
OOC üzenetek: 84

Játékstílus: Vakmerő

//A +bízás//

* A tisztásra vezető úton a ló úgy viselkedik alatta, mint egy állat, ami a páncélhoz, és a páncélhoz lovashoz szokott, ami meglepi, de egyben elégedettséggel is tölti el az ifjú harcost. Keserű szájízzel veszi tudomásul,, hogy nem lehet egy rossz szava sem a kereskedőházra, és a náluk vásárolt termékre, legalábbis egyelőre. Annak is örül, hogy a kováccsal nem találkozott, nem örült volna neki, ha felismeri őt a férfi.
Szótlanul hallgatja Nae útbaigazítását, és első jelét adja annak, hogy elfogadja szakaszvezetőnek az elfet - nem javítja ki, amikor az Amonra vezető útról beszél. Pedig Pash, aki gyakran bejárta a tharg birtokot, bizony tudna egy gyorsabb útvonalat, viszont megtartja magának a megjegyzéseit. Inkább elnyom egy ásítást, mert bizony eddig nem sok izgalom történt. *


8814. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-16 19:19:23
 ÚJ
>Ormronym Zuunkered avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 82
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Felszerelkezés//
//Nyílt//

* Eleinte nem biztos benne, hogy az elf első szóra kötélnek fog állni, már készült rá hogy eltörje egy vagy kettő ujját, ahogy a kikötőben szokás. Talán kicsit csalódott is de az arany az mindig jól jön. Vállat von és elengedi, hogy le tudja számolni neki a kért aranymennyiséget. Miután megkapja be is csúsztatja a zsák jába és széles vigyorral vagy talán vicsorral ereszti útnak az elfet.*
-Aztán vigyázzá magadra szöszi, a várisi köreskedők nagyobb banditák, mint az orkok.* Még utána is integet, ha elindul a Kovácsműhely irányába. ~Na Orm! Mégiscsak jó vagy másra is. Öztet okosan kifundátad. ~ Dicséri magát fejben a találékonysága miatt, még ha nem is volt nagy ötlet.*


8813. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-16 19:10:05
 ÚJ
>Meh'stor Dolest avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 18
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Felszerelkezés//
//Nyílt//

*Amikor meghallja, hogy az ork 40 aranyat kér azért, hogy ne bántódjon meg kicsit elkerekedett a szeme, és már egy kicsit kezdi érteni, hogy amikor még nem száműzették, akkor miért is mondták, hogy sose bízz egy orkban, de ha ez a béke ára, akkor legyen. Az élete kicsit többet ér, mint 40 arany.*
-Legyen...
*Mondja kicsit fintorogva, de azért átnyújtja az aranyakat neki. Ekkor átnyújtja a 40 aranyatOrmronym Zuunkerednek *
-Akkor most már béke van?
*Kicsit aggódva kérdezi, de azért kedvesen, hogy az ork, nevezetesen Ormronym Zuunkered végre elengedje, nehogy eltörje a vállcsontját*


8812. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-16 18:35:49
 ÚJ
>Merchen Feiy avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 300
OOC üzenetek: 58

Játékstílus: Vakmerő

*Sokan nem is gondolnák, hogy mennyit jár errefelé Merchen, vagy a hozzá hasonló alakok. Pedig bizony rendszeres rutinja vezet ide. Hol csak találkozik néhány régi olyan ismerőssel, akikkel a piactéren nem mutatnának jól együtt, vagy az egyik, vagy a másik miatt. De néha csak emlékeztetni jár ide magát bizonyos dolgokra. Hogy hogy is alakulhatna az élete, ha nem lenne eszénél, vagy Teysus máshogy döntene sorsa felől. Szerencsére ezt nem kell megtudnia, de kicsit mindig a földre rántja a gondolat, mielőtt átesne annak a bizonyos lónak a másik oldalára.*


8811. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-16 18:33:51
 ÚJ
>Ormronym Zuunkered avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 82
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Felszerelkezés//
//Nyílt//

*Miután a férfi is szóhoz jut, nagyokat bólogat, bizonyára így lehetett csak és nem szándékos volt a dolog.*
-Há kicsit rosszul ösett. De ha kapok negyven aranyat akkor el is felejthetjük ezt a csúnya félreértést... Mezstor Dolest. *Próbálja bizonyítani, hogy bizony figyel és a név lassabban is csúszik ki a száján, nyomatékot adva mély hangjának és értelmének. Az egyik kezével a férfi vállát nyomja a fához a másikkal pedig arra utaló mozdulatot tesz, hogy bizonyos lehet benne a szőkeség, bizony ő nem viccel. Tartja a markát a negyven aranyért.*
-Nö félj, bántódásod nem ösik, amennyibön perkálsz. *Emelgeti meg dús szemöldökeit.*


8810. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-16 18:22:59
 ÚJ
>Meh'stor Dolest avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 18
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Felszerelkezés//
//Nyílt//

*Dolest éppen fölkel, de nyugalma nem tartott sokáig, ugyanis egy ork lohol mögötte, aztán neki nyomja egy fának. Fehér lett, mint a mész, ömlik róla a víz.*
~Most biztos meg akar ölni. Meg fogok halni...~
*Miután az ork megszólalt és ledobta a zsákját Dolest is szóhoz jut.*
-Bocsi, tényleg siettem! Éppen felszerelést terveztem venni, de észrevettem egy irdatlan nagy pók szerű izét, így itt kötöttem ki. Remélem nem bántottalak meg, nem akartalak!
*Egy kis szünetet tart, hogy hátha akar még valamit mondani az ork, de az csendben maradt.*
-Egyébként a nevem Meh'stor Dolest.


8809. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-16 18:04:26
 ÚJ
>Ormronym Zuunkered avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 82
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Felszerelkezés//
//Nyílt//

*Mivel erőteljesen nem veszi észre a szőkeség, így mikor futva beéri a tisztáson odanyomja az egyik fához, hogy jó modorra tanítsa. Mert hát azt még ő is tudja, hogy ha valaki odaszól neki, arra illik válaszolni. Miután Meh'stor Dolestet odalöki az egyik fához, végre egyértelműen látja, hogy férfi.*
-Hé! No! Hát ez nöm volt modoros tőled haver! Már vagy.... percek óta loholok utánad! *Tudja is ő, hogy mennyi idő telt el, nem azt figyelte, még a zsákját is ledobja a fűbe, hogy a férfire tudjon fókuszálni. Miközben beszél heves nyálcseppek csapódnak szerte szét, egy vagy kettő bizony nem kerüli el az elf ruházatát se. Látszik nagyon megbántotta azzal, hogy tudomást se vett róla, pedig aztán nem nehéz észrevenni.*

A hozzászólás írója (Ormronym Zuunkered) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2021.11.16 18:29:29


8808. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-16 17:51:43
 ÚJ
>Meh'stor Dolest avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 18
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Felszerelkezés//
//Nyílt//
//16+ elemeket tartalmaz//

*Dolest fáradtan mászik az erdőn át, de annál nagyobb kitartással. Tudja, hogyha bármit is akar, ahhoz felszerelések kellenek, amit a kovács tud csinálni egyedül.*
~Mi lesz, ha már 300 éves leszek? Leszek egyáltalán annyi? Mi lesz a családdal? Lesz egyáltalán család? Ki tudja? Az én esetemben jóeséllyel nem. Egy ilyen balfaszhoz egy valamirevaló nő sem menne hozzá, de még csak bele se szeretne. Palikból, meg köszönöm, nem kérek. Én nem vagyok olyan. Amúgymeg- ~
- AZ MEG MI A FASZOM OTT?! AZ AZ IZÉ VALAMI KURVA NAGY! *Üvöltözi, miközben egy 20cm-es pókot vesz észre. Gyorsan egy 10p-es kerülővel megy, de végül nem hal meg. Lepihen egy kicsit a tisztáson, mielőtt a város felé venné az irányt*

A hozzászólás írója (Meh'stor Dolest) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2021.11.16 17:53:31


8807. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-15 14:31:26
 ÚJ
>Jenari Krultos avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 184
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A +bízás//

*Végre úton. Kissé talán küzdelmes volt, de legalább sikeresen elindulnak, aminek Jenari örül, mert legalább történik valami. Ha pedig nem történik semmi, akkor kellemetlen ügyintézés helyett inkább inna egy kocsmában. Jenari sem szól egyelőre, láthatóan remekül elvan gondolataival, amik Wegtoren poros utcáin járnak, és az arénán. Közben támad egy ötlete is, aminek majd utána jár ha teljesítették feladatukat.*
- Szóval szakaszvezető.
*Szólal meg végül, és nem azért teszi mindezt, hogy megtörje a csendet hármójuk között, mert azt bizony jól viseli, sőt, kedveli is. Talán Naesala észrevehet a lány hangjában némi rosszindulatot, de ezt nehéz Jenari esetében megállapítani, aki alapvetően elég fölényeskedő és mogorva tud lenni.*
- Tényleg, mióta is vagy az Őrségnél? Igazi veteránnak számítasz, ugye? Na nem úgy értem, hogy öreg lennél, persze ez az elfeknél egyébként is másképp működik.
*Állkapcsa megfeszül, mostanság láthatóan kicsit zavarosabb viselkedése, gyakran ingerült, ezt meglehetősen hatékonyan tudta oldani Ördögvigyorral, most is kedve lenne azt pöfékelni. Hosszan eljátszadozik a gondolattal, hogy talán meg is kellene tennie, csábítja a jobb kedély gondolata, a józan esze mégis elég erős ahhoz, hogy erről letegyen. Ébernek kell lennie, hiszen nem tudhatja, hogy mi fog rájuk várni. Valószínűleg semmi jelentős, ahogy Pashthrával kapott első feladatuk is meglehetősen komolytalan volt. Vagy talán helyesebb azt mondani, hogy ők nem vették elég komolyan a munkájukat.*


8806. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-15 11:33:24
 ÚJ
>Maydeleine Rhywayers avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 901
OOC üzenetek: 57

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
// Mágustusa döntő //
//Mana: 14//
//Vértezet még 8 kör//

*Bizony erre ő sem számított. Mikor látja, hogy a lány tolla elszáll, arra gondol, hogy bizonyosan a visszaszerzésén fog ügyködni, ám nem ez történik. Nem csoda, hogy ilyen kiszámíthatatlan végeredménye lesz az egésznek. Szétrepedezik a tábla, alóla pedig eltűnik az ezüsthíd és lezuhan egy jégtáblára és kicsit megüti magát, pedig már egészen közel járt a másik parthoz, ami szintén eltűnik a varázslat következményeképpen. Látja, hogy a férfi sem ússza meg esés nélkül. Feltápászkodik a jégtáblán, itt éri a férfi varázslata, ha elsüti, érzi a hideget egy pillanatra, de ez esetleg csak lassíthatja a következő varázslatában.*
-Luni! *Kiált oda a lánynak, remélve, hogy még van a tarsolyában valami.*
-Menj, próbáld meg visszaszerezni a tollat! *Legyint felé, majd a férfi irányába fordul, akivel talán már elég közel vannak egymáshoz, hogy egyértelmű legyen, csúnya dolgok fognak történni hamarosan. Remélve, hogy Luni valóban próbálja inkább a tollát megszerezni, mint feléjük közeledni, varázsol. Felemeli az egyik karját a férfi irányába, behunyja a szemét és kinyitja a tenyerét, majd egy- két pillanat múlva vissza is zárja, kinyitja a szemeit. Amennyiben bejött, amire számít és a férfi belenéz a fénybe, óvatosan megindulna az irányába, a jégtáblákon közlekedve. Mivel amúgy is közel vannak már, így próbálná félkörben megközelíteni, hogy ne elé, hanem mellé érkezzen, ha lehet bal oldalról. Szeretne öt lépésen belül lenni, viszont úgy fest, hogy sajnos a jégen kell megküzdeniük, ami egyértelmű, hogy neki hátrányos.*


A varázsló felfele kinyitja tenyerét, melynek hatására abban egy fényes gömb jelenik meg. Aki a gömbbe néz (beleértve a varázslót is), egy körre elveszti látását. A gömb addig marad meg, míg a varázshasználó felfelé, nyitva tartja a tenyerét.

8805. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-14 22:47:09
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 341
OOC üzenetek: 85

Játékstílus: Szelíd

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//

* A tollát vesztett kisasszony kétségbeesett varázslathoz folyamodik. Ez a varázslat pedig ezen a pályán igazán hatékony varázslat lehet a maga módján. Az ezüstös fények behatolnak a környező talajba. A föld és a jég megremeg, aminek több következménye is lesz. A jég ezt nem tolerálja, szóval elkezd méretes táblákra szakadozni, de ez magától is végbe ment volna, csupán egy apró rásegítés volt. Ami inkább jelentősebb, hogy a parti kis földsáv is beszakad, mind a két oldalon. Normális esetben ez csak egy kör rajta tartózkodás után eshetett volna meg, de a rengések teszik a hatásukat. Luninari nem is tudja, hogy ezzel még Maydeleinnek is ártott. A híd addig híd, amíg stabil talajon áll. Mostanra nincs többé stabil talaj. Talaj nélkül az ezüstös varázslat is engedelmeskedik a gravitációnak. A rajta lévő lány megbillen, és hacsak nincs valami mágikus praktikája, akkor lepottyan a hídról az egyik jégtáblára. Megüti magát, de nem vészes a sérülés. Aborath mágiája ugyan segít, de még így is elesik, de nem kerül vízbe. Viszont a helyzet megváltozásával nem feltétlen kell neki elsütnie a varázslatát, de megteheti az új helyzet függvényében. Nagyon kell vigyázni, mert elég ingatagok ezek a táblák. Kisebb távokat képesek így megtenni a játékosok. A víz pedig nem kegyelmez, hidegnek ugyan nem hideg, de ha sokáig van benne bárki, akkor a szabályok értelmében kiesik. Luninari máris a penge élén táncol. A tollat ő már nem szerezheti vissza,csak úgy, hogy érte rohan, viszont ha valamilyen elmés praktikát bevet, akkor lehet rá még egy esélye.*

A hozzászólás írója (Mesélő) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2021.11.14 22:49:31


8804. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-14 06:24:27
 ÚJ
>Aborath Artois avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 250
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
//Mana:6//
//Légtalp varázslat második köre a háromból//

*Kár tagadni, a hölgyek jól használják ki a képességeiket. Úgy, hogy nem állnak jégen így Aborath, feldöntésükre alkalmazott varázslatai kevésbé lesznek hatásosak ellenük. Viszont azért sikerül az egyik kisasszony tollát elfújnia ami egy kis büszkeséget csak kelt a férfiban. Viszont most jön az a rész mikor hátrányba kerül amiért ő még igencsak az alapjait tanulja a mágiának és ellenfeleivel szemben csak kisebb trükkökkel szórakozik. A tollát vesztett félvér hölgy ugyanis igencsak kellemetlen meglepetést okoz neki. Mágiával megerősített ügyességével igyekszik talpon maradni ami ha nem is sikerül neki akkor is próbál mielőbb talpra állni vagy ha vízbe esett akkor abból kimászni. Ez már egy komolyabb varázslat volt. Azokhoz nem mérhető mint amikkel ő játszadozik. Ha talpra állási törekvéseit siker koronázza akkor, mivel valljuk be sok lehetőséget nem hagyott neki a magára mágikus vértet varázsoló, biztos talajon álló kisasszony, hogy ismét megfoszthassa a tollától egyelőre csak megindul felé, amennyire a lába alatti talaj ezt engedi és ha sikerül elég közel kerülnie egy gyors kézmozdulatával létrehozott varázslatával igyekszik megzavarni abban amit épp tervez valószínűleg ellene.*

A varázsló gyors kézmozdulatot tesz, melynek hatására csontig hatoló hideg szél keletkezik a varázsló körül, tíz lépés környezetben.

8803. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-13 19:39:25
 ÚJ
>Naesala Wynroris avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 480
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

//A +bízás//

*Ha minden jól megy, immáron mindhárman külön ló hátán érkeznek meg az erdőszéli tisztásra.
Képe most nem morcos, de a maga szokásos kifejezéstelenségében az ember felfedezni vélhet némi gondterheltséget. Ez az első feladata szakaszvezetőként, mindenáron szeretné bizonyítani, hogy méltó a kinevezésre, tart attól, hogy valamit elszúr. Egy ilyen rendkívül kényes ügyben pedig akad buktató bőven. Igyekszik azért nem hagyni, hogy ezek a lehangoló gondolatok maguk alá gyűrjék, de azt ilyen szín józanul nem is olyan egyszerű.
Egyelőre nem beszél sokat. Nagyon röviden ismerteti az útirányt a másik kettővel, meg hogy a szántóföldeknél fognak megállni pihenni, a fontosabb részleteket úgy érzi ráér megosztani velük Amon előtt.
Görényt rutinosan fordítja a Vashegyre vezető hosszú út felé, melyet az utóbbi években számtalanszor megtett, őszintén reménykedve a legkevesebb alfélsajgásban. Hiába kedveli az eredeti őrségtől kapott állatot, lovagolni attól még nem szeretett meg.*


8802. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-11 18:38:46
 ÚJ
>Luninari Heiphine avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 524
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Szelíd

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//
//Védőkerubi idézése: még 1 kör//
//Mana: 12//

*Kissé furcsának érzi, hogy már attól boldogság töltötte el, hogy eljutott idáig, illetve, hogy nem esett ki a legelső fordulóban, most azonban, hogy tolla immár másodszor is messzire repül tőle, pedig azt kezével is próbálta védeni, elég határozott csalódottságot érez, pontosabban inkább szomorú.
Hiába nem tartotta esélyesnek magát a győzelemre, sőt először benevezni is félt kicsit a tusára, ettől még veszíteni sohasem jó érzés. Végül ráadásul még egyik terve sem jött be, bár utólag már könnyű okosnak lenni.
A kerubi is csak attól tudta megóvni, hogy feldöntse a szél, bár azért ez sem kevés, sőt. Hálás is neki már csak ezért is.*
- Köszönöm! *köszöni is meg, de ettől még nincsen kint a vízből. Toll nélkül ugyanis a korábban varázsolt ezüsthíd sajnos tejesen felesleges, így rá sem lép, hiába lett volna amúgy úgy tökéletes fegyver ezen a pályán, hogy éppen minden, csak pont támadó varázslat nem. Reméli legalább Maydeleine majd jól kihasználja a sajátját.
Más tekintetben sem nagyon van szerencséje, mivel ahhoz is messze van, hogy használhassa a tűzcsóvát az ember mágus ellen, eredetileg ugyanis ez volt vele szemben a terve. Na persze, sohasem vetemedett volna arra semmilyen körülmények között, hogy eleve rá irányítsa azt. Ennyire erős és pusztító tűzzel csak akkor lenne képes egy élőlényt megkínálni, ha a saját élete lenne a tét, és éppen az akarná megölni, aki ellen beveti ezt a nem túl barátságos varázslatot. Csak a férfi lábai elé szeretett volna célozni vele, hogy felgyorsítsa a jégpáncél olvadását, ami őt nem érintette volna az ezüsthídon állva.
Mostanra viszont már mindez csak meg nem valósult lehetőség, amit megszülhetett volna magából a múlt, de hát az élet az szerencsére nem egy egy szereplős játék, ahol mindig minden úgy történik ahogyan azt a fél-elf eltervezi.
Nem lát semmiyen reális esélyt arra sem, hogy a tollát vissza tudja szerezni. Ha legalább csak pár méterre lenne tőle akkor mindenképpen megpróbálná, de így, hogy szó szerint vékony jégen áll és becslése szerint úgy nyolc-tíz méter lehet a távolság közöttük, felesleges erőfeszítésnek érti még magát a próbálkozást is.
Ha megpróbálna elfutni odáig érte, - a jégen eleve megkérdőjelezhető értelmű és sikerű vállalkozás lenne hasonló, - a férfi újra rávarázsolhatna valami trükkös szelet, ami megakadályozná ebben, ráadásul azt a benyomást is keltené, mintha menekülne előle, pedig a döntőre eleve azzal a szándékkal érkezett, hogy támadni fog. A kerubi sem tudná visszahozni neki, mert nagyjából pont akkor foszlana szerte, mire érte ér.
Különben is, ha már kiesik, szeretné azt legalább méltósággal megtenni, inkább odacsapva még egy utolsót, mint megkísérelni a reménytelent, vagy passzív beletörődéssel szemlélni az elkerülhetetlen sorsot.
Nagyon reméli, hogy a tusán végrehajtott utolsó varázslata is működni fog, ahogyan az eddigiek, és azt is, hogy jól számít arra, hogy mi lesz a hatása. A rengető hold elvben földrengést idéz elő. Az alapján, amit korábban olvasott róla még a toronyban, ezüstszín pászmák hatolnak a talajba, rengést okozva körülbelül a középponttól számítva száz lépéses körön belül, ami minden könnyű, vagy nem erősen rögzített tárgyat feldönt, illetve kizökkent az egyensúlyából mindenkit, aki nincsen éppen mágiával védve. Csakhogy most tulajdonképpen a vékony jégpáncél a talaj, amin ő és az ember mágus állnak, így ha jól értelmezte az általa megtanultakat, arra kell hatnia az erőnek, amit a holdtól magához szándékozik hívni.
Azt reméli, hogy a varázslat, amit megidéz, szanaszét tépi az egész jégpáncélt, vagy legalábbis gyorsítani fogja annak apró darabokra való töredezését, ha sikerül. Mivel pedig Maydeleine az ezüsthídon áll, vagy igyekszik éppen rajta az ember háta mögé kerülni, ezért ez csak a férfit fogja kellemetlen helyzetbe hozni, már amennyiben minden úgy valósul meg, ahogy reméli, főleg, ha nem csak a jég szakad szerteszét, hanem ezúttal neki sikerült a szakállas mágust kibillentenie az egyensúlyából. Ha pedig nem lesz a lába alatt összefüggő jégpáncél akkor már mágiával megtámogatott gyorsaságát sem lesz képes kihasználni, Maydeleine pedig előnyben lesz vele szemben az ezüsthídon.
Ha már elkerülhetetlenül ki kell esnie, szeretné, ha legalább sikerülne azt magával rántania, vagy legalábbis egy nagyot löknie rajta a vereség felé, akinek mindezt köszönheti. Főleg úgy, hogy ha a tusán való szereplést nézi, akkor szerinte eleve az lenne az igazságos, ha Maydeleine nyerné meg ezt a versenyt. Ő maga is rengeteg tanult tőle korábban, erős és hasznos varázslatokat, ráadásul a másik lány végig bátor volt és kreatív. Már akkor támadott, és nagyon bátran és okosan támadott, amikor az első fordulóban mindenki még inkább a védekezésre koncentrált. Nem mellesleg jó eséllyel sokkal több varázslatot ismer, mint ő és az ember mágus együttvéve.
Nagyon szeretné, ha az eddigiekkel ellentétben most beválna, amit a közeljövőről gondol és tőle remél. Bár nem ez az elsődleges célja vele, hanem a tisztességes és vállalható búcsú a versenytől, reméli, hogy utolsó itt végrehajtott varázslata most majd az általa kívánt irányba fogja befolyásolni az eseményeket.*


A hozzászólás írója (Luninari Heiphine) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2021.11.11 18:53:07

A varázsló a magasba mutat két kezével, majd mintha letépne valamit, a föld felé rántja kezét, melynek hatására ezüst fényű pászmák hatolnak a talajba, gyenge földrengést okozva száz lépéses körzetben. A földrengés minden könnyű vagy instabil tárgyat felborít, illetve minden nem mágiával védett élőlényt kizökkent egyensúlyából.

8801. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2021-11-11 15:14:12
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 341
OOC üzenetek: 85

Játékstílus: Szelíd

//Második szál//
//Nyárközépi piknik//
//Mágustusa döntő//

* Mindenki varázsolgat, de első körben inkább csak saját magukat vértezik fel valamilyen jótékony hatással. Ezt követően Aborath máris varázslásba kezd. Egy szélörvényt szabadít el, ami Luninarit érinti a leginkább. A lány éppen csak nem borul fel, és ez is leginkább az őt védelmező kerubi miatt lehet, viszont igazán kellemetlen, de a tolla az sajnos nem bírja ki a széllökéseit. A lány jobbja irányába repül el. Nagyjából úgy 8 méternyire lehet, így nem feltétlen lesz értelme a híd varázslatnak. Aborath számára ez most előny, mert könnyebben is mozog, valamint tud kezdeményezni, de ettől még lehet, hogy éri meglepetés. Maydeleine megteheti, amit akar, mert őt annyira nem érinti ez a szél, de akár ő is megpróbálhatja megszerezni az elszabadult tollat.*


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8681-8700 , 8701-8720 , 8721-8740 , 8741-8760 , 8761-8780 , 8781-8800 , 8801-8820 , 8821-8840 , 8841-8860 , 8861-8880 , 8881-8900 , 8901-8920 , 8921-8940 , 8941-8960 , 8961-8980 , 8981-9000 , 9001-9020 , 9021-9040 , 9041-9060 , 9061-9080 , 9081-9100 , 9101-9120 , 9121-9140 , 9141-9160 , 9161-9180 , 9181-9200 , 9201-9220 , 9221-9240 , 9241-9260 , 9261-9280 , 9281-9300 , 9301-9320 , 9321-9340 , 9341-9360 , 9361-9380 , 9381-9400 , 9401-9420 , 9421-9440 , 9441-9460 , 9461-9480 , 9481-9500 , 9501-9520 , 9521-9540 , 9541-9560 , 9561-9580 , 9576-9595