Arthenior - Erdőszéli tisztás
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van meditálni! Kattints ide, hogy meditálhass!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 359 (7161. - 7180. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

7180. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-06-07 22:58:07
 ÚJ
 avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Életművészek//

-Á, vagy úgy. Akkor megvannak a kis terveid. Ez szép dolog. No meg nem buta elképzelések ám, főleg ha a kezed is.olyan ügyes, mint a szád. Bár lehet, hogy csak a pipa ártott meg.
*Kacsint vissza a törpére, majd jóízűen nevet egy pár másodpercig, aztán a szakállát kezdi el vakarni, mintha erősen gondolkozna, majd egy furcsa, de szép dallamot kezd el fütyörészni jó hangosan. Nem telik el sok idő, és egy ezüstszürke bagoly suhan át a fák között sebesen, majd Salkrym vállán landol. Egy darabig fészkelődik, majd elcsendesül, megnyugszik, és odadörgöli fejét a gnóm kezéhez, amivel simogatja.*
-Tudtam, hogy valamit elfelejtettem. Jót aludtál, barátom?
*Kérdezi a madarat, az pedig, mintha értené, rikácsol egyet. Ahogy a piacról a tisztásra ér, tudja, hogy itt már jó helyen van Zank a közelében. Ez gyönyörű hely, nyugodt és békés, nem zavarhat senkit a jelenléte.*
-Láttad idefelé a kovácsműhelyet? Tudod semmi jót nem hallottam róla. Igazából semmit sem hallottam róla... Ha egy műhelyről semmit se hallani, az nem jelent sok jót, ugye Drogg?
Egyébként talán egyszer nekem is elkélne, vagy csak becsapódok a tiédbe, adok mondjuk egy nagyon sok pénz felét. *Fejezi ki magát szándékosan így.* És akkor a fele boltot én viszem.
*Sandít rá, hiszen csak viccelődik, de valahol akár igazság is lehet a szavaiban, végül is ez sem egy buta ötlet.*


7179. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-06-05 14:13:54
 ÚJ
>Grimoryan Dumekhar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 56
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Hitehagyott//

*Most, hogy az utolsó hidat is felégette maga mögött a régi énjéhez kötődően, céltalanul bolyong a mezőkön. Talán csak egy tál meleg ételre van szüksége, vagy egy asszony ölelésére, netán egy kupa jó borra. Többet egyenként sem kívánhat, és nem is kíván. Nincsenek céljai az életével, a Fekete Rózsára sem térhet vissza. Így hát célba veszi a várost, hátha akad egy kifosztható erszény esetleg, hátha elkapják és kivégzik. Mindenesetre most a tisztás szépsége valamelyest megnyugtatja háborgó lelkét, és ha csak egy pillanatra is, de békességet érez. Ám ez az érzés hamar elmúlik, és visszaül a helyére a jól megszokott bánat és harag, amivel úgy vannak ők, mint a legjobb barátok. Néha nem találkoznak egy darabig, de mindig megtalálják egymást.*

A hozzászólást Anomália (Adminisztrátor) módosította, ekkor: 2019.06.09 17:07:06, a következő indokkal:
Elgépelések és ékezethibák.7178. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-06-01 22:37:47
 ÚJ
>Pycta del Ventus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1277
OOC üzenetek: 24

Játékstílus: Vakmerő

//A fejlődés útján//

*A temetés óta csak egyszer járt azóta itt, most is, mint akkor, gyomorba vágó érzés újra a tisztásra lépni. Akkor még a Fákban Lakó érzelmeitől elzáró, fagyos börtönben tartotta az elméjét. Nem érzett semmit a küldetés végrehajtására sarkalló késztetésen kívül semmit. Sem bánatot, sem derűt, sem rosszat, sem jót. Ölt, ha úgy kellett, harcolt és nem létezett számára semmi, csak a cél, felszabadítani az oltárt.
Aztán valami oknál fogva az Erdő Szíve úgy döntött, a temetés után visszaadja emlékeit, érzéseit neki. Talán a templom ostroma alatt volt szüksége a tiszta érzéseire.
Most pedig, ahogy újra a sírok előtt áll, újraéli az egészet. Egyenes gerinccel áll, csak a kezei szorulnak ökölbe, mellette az irbisz kérdőn néz fel társára, a macskafélék fogékonyabbak a viharos érzelemváltásokra. Megérezhette.
A páncélos csuhás féltérdre ereszkedik, hogy fohászba kezdjen. Szüksége van a Fákban Lakó támogatására, útmutatására. Reményei szerint itt megkapja mindkettőt.*


7177. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-31 18:15:18
 ÚJ
>Ikta Crouren avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 92
OOC üzenetek: 108

Játékstílus: Vakmerő

//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz//

*A fák az ég felé törnek, törzsük közt kocsik pihennek szétszórva a ritka árnyékokban. Néhány kereskedő itt ütötte fel a bódéját elkerülve a tömeget és a köztük megbúvó zsebeseket.
Egy tétlen, kövér kereskedő felé veszi az irányt.*
- Jó napot Uram! *Köszön rá az illetőre.*
- Magának is! Mivel szolgálhatok?
~Ez aztán az elhivatottság, egyből az üzletre tér.~
- Miként tudok eljutni innen a Kikötőbe a legolcsóbban?
- Hát a lábain, nincs annál jobb.
- Mikor megy legközelebb kocsi, fizetnék is érte.
- Csak most indul a nap, éledezik a piac. Nincs olyan bolond aki most itt hagyná a szerencséjét. Vagy meg bírja fizetni a kiesést? *Kimutatja a kapzsi vigyorát.*
- Akkor a legjobb módszer mellett döntök. *Hamar visszakozik a kocsis utazástól.* Melyik utat járjam be?
- Jaj, nagyon is egyszerű, csak hát tudja az információ... *Összedörzsöli a mutató és a hüvelyk ujját.*
- Értem én. Kér érte valamit, ilyen a kereskedői szellem. Akkor adok én is egy kis információt. Ha egy 120 kilós embert kellő erővel torkon vágnak akkor megsérül a légcsöve és lassan habzó szájjal megfullad. Ha nincs szerencséje akkor levághatják a földre, ahol ha beverné a hátát valamibe és úgy jön ki a légzése akkor beszorul a tüdejébe a levegő, ami növeli a fulladásos halál élményét. Gondolhatja, hogy a Templomból hoznak gyógyítókat, de nem így van. Egy a sok közül, értéktelen és úgyis a belvárosban történt tömegverekedést takarítják fel. Most magán a sor.
~A verekedés hazugság, de tudhat-e egy kapuban strázsáló kofa a város friss eseményeiről?~
*Mosolyogva várja a választ.*
- Kövesse a kitaposott utat a Szántóföldeken át, el sem tévesztheti. Félúton van egy kis rév, ott lehet venni egy pihenőt, utána pedig figyelni kell a Vaserdőtől, veszélyes. Remélem elkapja magát valami.
- Köszönöm az információ, sikeres piacozást mára!
*Elindul koptatni csizmáját a földúton.*

A hozzászólást Anomália (Adminisztrátor) módosította, ekkor: 2019.06.01 21:34:56, a következő indokkal:
Kérésre.7176. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-30 17:21:35
 ÚJ
>Rinald Isqeha avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 483
OOC üzenetek: 24

Játékstílus: Vakmerő

//Vissza a városba//
//Isq gyűjt; Elija csókja 1//

*Utoljára akkor járt itt, amikor a fél város megbolondult, és kivonulva a tisztásra a furcsa éjszakai tömeges csillaghullást követően szilánkokra vadászott. Voltak, akik egészen különöseket találtak, és abban a legtöbb ide tévedő egyet értett, hogy megint az istenek keze van ebben a dologban, mint annyi minden másban az utóbbi időkben Lanawin szerte. Merthogy elég különös volt az egész. A dologhoz ugyanis az is hozzá tartozik, hogy akármennyire is kereste, senki nem talált egyetlen kristálynál többet! Pedig nagyon sok hullott le azon az éjszakán a Tisztáson.
Isq is csak egyetlen egyet talált. És amikor összeillesztette a golyófejű szerzetesével, aki hajlandó volt, és ráállt a dologra (a többieket utánozták, mert a legtöbben ezzel próbálkoztak, összeillesztették a szilánkjaikat), hát: semmi nem történt. Illetve csak annyi, hogy az addig kék kristály átlátszóvá vált. Isqeha azóta is őrzi, hátha még egyszer jó lesz valamire. Soha sem lehet tudni, ugyebár. Főként azoknál a dolgoknál, amiknek köze van, vagy köze volt a mágiához. Meg a méhecskéknél.
De most fényes nappal van, és csillaghullásnak nyoma sincsen a környéken.
Így inkább körülnéz. Az erdőszéli tisztáson már jó néhányszor talált Elija csókját. Főként ilyentájt, tavasz környékén. Hátha most is szerencsével jár. Úgyhogy barangol egyet, felderítve a tisztást.
Végül sikerrel jár, és bár nem sokat talál, annak a pár szálnak is örül. Gondosan elteszi a tarisznyájába, aztán tovább indul a városba.*


A hozzászólás írója (Rinald Isqeha) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2019.05.30 17:26:31


7175. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-29 16:53:11
 ÚJ
>Ysanee Farnelis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 400
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Ysa - Cale//

-Az emberek csak azért ragaszkodnak az életükhöz, mert nem tudják mit hoz a halál *nézegeti az eget elgondolkodva*
-Ha biztosak lennénk benne, hogy mondjuk bor, marhasült és bájos szűzlányok várnak minket a túlvilágon valószínűleg nem lenne olyan erős a ragaszkodás. *osztja meg gondolatát vigyorogva a másikkal közben kezével a bor után kutat maga mellett a fűben, egyelőre sikertelenül.
Ő is kénytelen kuncogni a fantasztikus hasonlaton, amivel jóformán a másik el is árulta, hogy ismét a tolvaj combjai között szándékozik kikötni, na nem mintha eddig nem lehetett volna ezt sejteni.*
-Mekkora szajha vagy.
*Csak rosszallóan csóválja a fejét a változatos étkezések említésén, közben szemei töretlenül mosolyognak kezeivel pedig végre megleli a bort, így felkönyököl és kortyol párat belőle. Ujjaival letörli ajkait majd szemöldöke a homloka közepére kúszik Cale szemtelen szavai hallatán. Nyilvánvaló persze, hogy mire utal, de Ysa úgy dönt, hogy inkább játssza a hülyét.*
-Mire gondolsz? Fussunk versenyt vagy fogócskázzunk? Elég gyors vagyok, valószínűleg veszítenél.
*A másik fölé hajol, noha nem túl közel, de így is a bárd arcán landolnak a hosszú, fekete tincsek.*
-Vagy inkább harcolni szeretnél?
*Ujjaival gyengéden végigsimít Cale arcán majd lebiggyeszti alsó ajkait*
-Szomorú lenne, ha hosszú, mély vágásokkal mennél haza.
*Persze minden bizonnyal sokkal lassabb a fiúnál és a tőrjét is rosszabbul forgatja, egész egyszerűen csak bosszantani akarja a másikat.*7174. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-28 22:34:43
 ÚJ
>Salwar Caleihaisan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 421
OOC üzenetek: 145

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Ysa - Cale//

- Az élet is gyakran unalmas * sóhajt felé a férfi, és megvonja a vállát. * Mégis, valamiért ragaszkodunk hozzá. Persze igyekezhetünk izgalmasabbá tenni, de ahhoz komolyabb erőfeszítések kellenek, ha nem akarjuk, hogy az apátia kietlen szigetére sodródjunk.
* Mosolyogva mondja mindezt, miközben nem néz a másikra, inkább az égbolt felé fordítja a tekintetét. A közelebb húzódó nőre egyelőre nem reagál, csak a kérdést hallva fordul felé, ezzel a mélységi is közelebb kerül. *
- Ugyan, Ysanee, ne játsszuk meg magunkat egymás előtt. Ha mindig ugyan azt kell enned, akkor te is ráunsz egy idő után, nem? * Vonja meg a vállát a férfi. * Egyébként is fontos a változatos étkezés.
* Ő is felnevet a béna hasonlaton, amin igazán látszik, hogy mennyire sokat ivott már azelőtt is, hogy egymásba futottak a szépséges tolvajjal. Megcsóválja a fejét. *
- Mi lenne, ha megpróbálnál lefárasztani, és utána puhatolózni tovább a kérdésekkel? Talán nagyobb sikerrel járnál. * Veti fel inkább csillogó szemekkel, és ismét közelebb húzódik a másikhoz, egyértelműen jelezve a szándékait. *


7173. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-28 21:41:36
 ÚJ
>Harcias Harga avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 200
OOC üzenetek: 21

Játékstílus: Vakmerő

//Enyveskezű és Harcias//

*Megegyeznek a törpékről, a tündérekről és más egyebekről. Szerinte mindkettő népség főleg kicsi és idegesítő, mindössze azzal a különbséggel, hogy a törpék még szőrösek és dagadtak is hozzá.*
– Na! *Elismeri Böröngő időjárási felismerését. Legalább olyan jónak tűnik ebben a fickó, mint a tudományos jelzőkötél, ami kileng, ha fúj a szél, meg vizes lesz, ha esik. Az étel dolgán hosszan gondolkodik a szemerkélő esőben. Egy idő után nézelődni is kezd, de azzal sem jut eredményre.*
– Szerintem nincs. Ilyenkor meg nem jár erre senki, akiből ki lehet verni a szuszt. *A szó szoros értelmében is morog, de nem nagyon hangosan.*
– Amondó vagyok, hogy mégis be kéne menni a városba. Ott biztos lesz valaki, akinek van étele. *A terv felvázolása után Böröngőre néz megerősítésért.*


7172. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-23 15:39:10
 ÚJ
>Zhaggur Khaziir avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 112
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

//A kereskedelem útja//

*A fák és a zöld kis tisztás hamar a szeme elé tárul. A szántóföldek sivár magánya után igazi változatosság a zöld lombokat megtekinteni és emellett némi életet látni a város közelsége miatt. Ezt megélve dönt úgy, hogy tart egy kis kitérőt és pár órát itt a helyszínen pihenget. Ennek eleget téve keres magának egy megfelelő helyet a fáradalmainak letételére. Egy kidőlt fatönköt pillant meg, amely azzal kecsegtet számára, hogy még a nem túl magas termetével is le tud telepedni rá. Táskáját leveszi válláról és tömzsi kis kezével beletúr, hogy egy kevéske elemózsiát vegyen ki belőle. A leginkább szárított hús és száraz kenyérből álló étrendjét egy kis vízzel feloldva máris olyan elegyet kap, amely tápláló és kielégítő. Szívesen enne keménysajtot és tojást is, de ahhoz most nagyon kevés esélye van hozzájutni. Inkább marad a puritán étrendnél, még úgy is, hogy ábrándjaiban a régmúlt idők fejedelmi lakomáinak ízét érzi szájában.
A kis pihenő után felkerekedik, hogy tovább induljon a piac irányába. Reményei szerint ott találhat majd egy kereskedőt, akivel meg tud állapodni a jövőjét illetően és talán végre elkezdheti felhalmozni a vagyonát, hogy hű lehessen hagyományaihoz, amelyből egykoron kiszakadt.*


7171. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-20 00:59:48
 ÚJ
>Hathúros Strat avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 263
OOC üzenetek: 78

Játékstílus: Vakmerő

*A megfeszítettebb tempó meghozza gyümölcsét, és hamar a már ismerős tisztáson találja magát Strat. Gyönyörű ez a hely, lelkében egy csapásra megnyugvás és béke költözik. Bár ahogy keringnek gondolatai a tündérlányról, fájdalmasan törnek elő borzasztó emlékei, és akaratlanul is a hátához nyúl, a szárnyaihoz, legalább is ami megmaradt belőle. Persze szép ez a tisztás, de mégsem olyan, mint egy jófajta sör, úgyhogy bús emlekeit elfeledni vágyóan a Pegazust tűzi ki célul. Ott még éjszakára is megszállhat, ha esetleg úgy adódna.*


7170. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-19 22:01:01
 ÚJ
>Ysanee Farnelis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 400
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Ysa - Cale//

-Ennél azért sokkal jobban sértegetek *jelenti ki, jelezve, hogy ez bizony nem az volt majd szomorkásan felsóhajt.*
-Az óvatosság olyan unalmas.
*Próbál kiprovokálni egy ennél azért bővebb választ, bár nem hiszi, hogy ennyi elég lesz ahhoz, hogy érdemi feleletet kapjon.
Ahogy az eget kémleli, kénytelen megállapítani, hogy egy kicsit már szédül, így inkább oldalára fordul, közelebb kerülve így Calehez.
A titokzatos banda tagjairól egyébként nem tud meg jóformán semmit, leszámítva persze, hogy mint kiderült több lány is van benne, aminek annyira nem örül. Nehezen jön ki a nőneműekkel, nem igazán szokták őt kedvelni, ráadásul őket nem olyan könnyű befolyásolni, ami általában bosszantja a tolvajt. A sötételf nagyképű megszólalásán csak forgatja a szemeit, majd megpróbál bort kortyolni, de kicsit sikerül leinna magát. Halkan kuncogva saját bénaságán törli meg állát a kezével.*
-Ha már így körülvetted magad szép lányokkal, akkor miért nem iszogatsz inkább egyikükkel?
*Emeli fel a szemöldökét, hangjában megjátszott féltékenység hallatszik*
-Vagy talán mégsem te vagy a legjobb pasi és épp azért iszogattál magadban, mert kihagytak egy jó kis orgiából?
*Egészen elgondolkodott képet vág, nemlétező szakállát simogatja, de végül persze felnevet.*


7169. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-15 22:42:09
 ÚJ
>Salwar Caleihaisan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 421
OOC üzenetek: 145

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Ysa - Cale//

* A kérdésre Cale először mosolyog, aztán halkan fel is nevet. *
- Kérlek, ne sértegess azzal, hogy feltételezed, hogy csak így felfedem a lapjaimat, és elmondom. * Néz mélyen Ysanee szemébe. * Természetesen az ilyen dolgokat nem vitatom meg kívülállókkal, még akkor sem, ha ilyen elbűvölő nők, mint te.
* Ő maga is elfekszik a fűben, elég kellemes és kényelmes így. Közben a csillagokat szemléli, ahogy az égen lebegnek, nem is olyan régen pedig még a földre hullottak, ő maga is eladott egy szilánkot, amit a földön talált. *
- Oh, a csapatom többi része. * Legyint Cale a kérdésre. * Elég érdekesek... mindenféle népek. * Kuncog fel a sötételf, ahogy belegondol, hogy milyen színes társaságot verbuvált össze maga köré. * Szerintem bírnád őket. Mondanom sem kell, hogy én vagyok természetesen a legjobb pasi, de lányok terén már komolyabb a felhozatal. * Oldalra pillant Ysaneere, kissé felvonja a szemöldökét, mintha valamilyen választ várna. *


7168. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-13 20:44:16
 ÚJ
>Ysanee Farnelis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 400
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Ysa - Cale//

*Ahogy a dugó kiszabadul az üveg szájából, Ysa rögtön beleszagol és egészen elégedett mosoly jelenik meg az arcán. Na nem azért, mert annyira ért a borokhoz és ennyiből megállapítja, hogy ez valami minőségibb fajta, egyszerűen csak örül annak, hogy ihat. Talán nem ártana elgondolkodnia azon, hogy problémái vannak az alkohollal, de ennek nem most van itt az ideje. Nagyokat kortyol az itókából majd átnyújtja az üveget a másiknak.*
-Ó, azt hittem csak ennyi.
*Vallja be őszintén, bár ha jobban belegondol, konkrétumokat valóban nem említett a mélységi, de hát már benne is dolgozik a bor rendesen.*
-És mégis, hogy akartok pénzt és hatalmat szerezni?
*Vannak persze elképzelései, hiszen egyáltalán nem ismeretlen számára az alvilági dolgok működése. Halkan kuncogva fekszik el a fűben, amint a másik is beismeri, hogy ittas, amire nincsen különösebb indoka, egyszerűen csak ő sem józan már. Mondjuk ez nem meglepő, neki egyébként nem kell sok ahhoz, hogy spicces legyen.
Féltenie valóban nem kell a bárdnak a tolvajt, bár tény, nem biztos, hogy meg tudná magát védeni öt esetleg fegyveres férfival szemben, de ügyesen el tudja kerülni a hasonló szituációkat.*
-Attól függ, kik azok a hozzánk?
*Máskor már könnyedén, gondolkodás nélkül nemet mondana egy hasonló ajánlatra, a legutóbb a másiknak is megmondta, hogy egyedül dolgozik. Az utóbbi időben azonban rettenetesen unja magát, nem hiába lovagolt el a Vashegyre is, de az ottani élet nem igazán jött be neki.*


7167. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-12 20:09:35
 ÚJ
>Rhoen Dan'rok avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 31
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

*A szántóföldekről bámészkodva látott még más területeket, amerre elnézhetne, de aztán mégis úgy dönt, először ezt a várost fedezi fel. Így, mint egy kóválygó kislány fordul vissza, immáron harmadszor kel át a kis tisztáson. Meg is jegyzi magának a helyet, remek menedék lehet a későbbiekben, ha egy kicsit el akar húzódni a civilizációból. Mindig is szeretett eltölteni időnkét egy-egy napot valahol a szabadban, ahol csak ő és a gondolatai vannak. Igaz, ezt mostanában majd nem teszi meg, az utóbbi időkben elég sokat volt egymaga a gondolataival.
Céltalanul baktat vissza a piac felé, elhaladva a fák mellett. Talán majd szét néz a piacon, de az is lehet, ismét csak átlohol rajta. De ezúttal nem a fogadó felé, hanem egy másik irányban fog próbálkozni.*


7166. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-07 23:16:47
 ÚJ
>Salwar Caleihaisan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 421
OOC üzenetek: 145

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Ysa - Cale//

* A kis bemutatója után visszateszi a tőrt a helyére, oda, ahova való. Hiába, bár szeret vele játszadozni, azért nem kísértené a sorsot, ha nem muszáj. Látott már sokkal gyakorlottabb, és ügyesebb férfiakat is, akiknek az ujja bánta az ilyen nagyzolást. Ettől függetlenül képtelen megállni néha, hogy bemutassa a tudását. *
- Nem szeretem a halat. * Jegyzi meg őszintén, egy vállvonás kíséretében. * És a faragás is untat. * Csak a szája szélében bujkáló mosoly árulkodik arról, hogy nem vette ám tényleg komolyan a nőt, csak bolondozik vele. A kijelentésre felvonja a szemöldökét. *
- Hát, gondoltam ennél azért bővebben is érdekel a dolog, de ha te megelégszel ennyivel is, ám legyen. * Mosolyog rá, és részéről ennyiben is hagyja a dolgot. * De amúgy nem tanácsos a túloldalról beszélni, még ennyit se. Ahogy a túloldalon nem szeretik az ittenieket, ez fordítva is igaz. Aztán meg én nem vagyok az a fajta, aki feleslegesen keresi a bajt. Persze, ha unatkozok, akkor simán, meg amúgy is megtalál, de azért öngyilkos hajlamaim nincsenek. * Legyint is a férfi az egészre inkább. * Biztos érted, amire gondolok. Egek, sokat ittam. Nem forog úgy az agyam.
* Ez talán elég magyarázat lehet arra, hogy miért nem tudja magát úgy kifejezni, ahogy szokta. Nézi egy kicsit, ahogy Ysanee elbíbelődik a borosüveggel, majd amikor kinyitja, akkor várakozóan nyújtja a kezét, remélve, hogy neki is jut belőle. *
- Nem vagy te se szende, se kislány, de ezt már beszéltük. De ettől függetlenül ha négyen öt felől közelítenek, akkor te se biztos, hogy megoldod a helyzetet. Amúgy nem féltenélek. Szerintem beillenél oda, és jobban is szórakoznál, mint a város ezen felén. Ha lenne kedved, még hozzánk is csatlakozhatnál.


7165. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-07 22:43:33
 ÚJ
>Ysanee Farnelis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 400
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Ysa - Cale//

*Felvont szemöldökkel figyeli, ahogy a mélységi a tőrével játszadozik. Tény, hogy ennyit sem nézett ki a másikból, látszólag tényleg ügyesen bánik a pengével, de persze pár mutatós trükk nem jelent semmit.*
-Gondolom néha halat is pucolsz vele vagy faragsz valami szépet.
*Vigyorog gúnyosan, mikor a másik a tőrhasználatról beszél. Egy pillanatra átfut az agyán, hogy esetleg rá akar célozni élcelődve a zsebmetszést emlegetve, de hamar elhessegeti a gondolatot. Elvégre biztos benne, hogy sohasem említette konkrétan neki, mivel is foglalkozik, nyilván senkinek sem szokta, legfeljebb homályosan utalt rá.
Anélkül, hogy Ysanee bármit is tenne vagy mondana, Cale magától is beszélni kezd, noha fogalma sincs ezeket miért is nem akarta elmondani a fogadóban. Elvégre nem mondott semmi olyat, ami miatt bajba kerülhetne, ráadásul a legtöbb ember már be volt nyomva ott rendesen, ha hallanak is valamit a beszélgetésből, nem hinné, hogy érdekelte volna őket.*
-Látod, mondtam én, hogy elmondod.
*Villant felé egy önelégült mosolyt.
Érdekesnek találja egyébként, amit hall, Artheinort és az izgalmas szót viszonylag kevésszer hallotta egy mondatba fogalmazva, biztos benne, hogy hamarosan el fog látogatni a Sárvárosba vagy minekhívjákba.*
-Kár, hogy nem lehettem itt.
*Sóhajt fel szomorúan a barakk felrobbanását emlegetve. Hallott róla, hogy mi történt, szívesen megnézte volna, ahogy a városőrök a levegőbe repülnek, de sajnos így kénytelen megbékélni a gondolattal, hogy lemaradt róla.
Semmivel sem hangzik rosszabbnak a túloldal, mint a Kikötő volt anno, kicsit sem rémül meg a hasonló, gonosznak titulált helyektől. Attól sem tart, hogy esetleg megerőszakolják, eltöltött egy-két kellemetlen hatot a városi őrség táborában rabként még a háború idején, mégsem nyúltak hozzá, de még a Krenkataurban sem történt vele hasonló.*
-Talán igazad van.
*Szól ártatlan képpel, miközben tőrével kiügyeskedik a dugót a borosüvegből*
-A magam fajta szende lányok nem árt, ha elkerülik az ilyen csúnya, gonosz helyeket.


7164. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-07 20:48:21
 ÚJ
>Hanloren Duunelar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 402
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

*Szinte leroskad a fűbe, ahogy megérkezik a tisztásra. Összeszorítja a fogait, nem akar teret engedni a könnyeknek vagy a fájdalomnak. Mély levegőket vesz, de nem csak a szapora tempó, mi kimerítette... Távoli a sötétség, de oly mohón nyújtja karjait a világ felé, mintha kész lenne az egészet magához ölelni.
Hátratúrja csabzott haját arcából, majd körbetekint a tisztáson, remélve, hogy csak azt fogja látni, aminek ott is van a helye. Egy pillanatig borzadva figyeli az árnyakat, mik némán állnak a fák között, egyenesen őt bámulva. Pontosan ott, ahol eltemették őket... Nem, ezúttal tényleg az idegei játszanak vele. Az árnyak valóban árnyak, de csupán a hatalmas lombokon átszűrődő napsugarak okozta árnyékok, mik elterülnek a halmokon.
Idegesen felnevet, de ez valamiért csak még inkább felzaklatja.*
-Szedd össze magad Hanloren.
*Tápászkodik fel a földről, hogy egy hatalmas sóhaj után kidörzsölje szeméből a különös... álmot?
Egyáltalán minek jött ide?
Tekintete lassan siklik a halmok felé, majd odalép melléjük és letérdelve homlokát érinti a földhöz.*
-Egyek vagytok már a Fénnyel, az Úrnő vigyáz rátok.
*Suttogja halkan, majd nekiáll, hogy letakarítja a sírhantokról a faleveleket.
Felegyenesedik, majd némán fülel. A természet hangjaira, a madarak énekére és a langyos szélre, mi a fák lombjain játszik óvatos keringőt. A Templomba kell mennie.*


7163. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-07 19:34:56
 ÚJ
>Balkócza Xavylari avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 650
OOC üzenetek: 22

Játékstílus: Megfontolt

//Búcsúzás//
//A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz//

*Teljesen bejött a terve, addig szekálta Dat-ot míg abból sikerült kihúzni azt, amire igazából nem is volt kíváncsi, csak nyomasztotta a kialakult csend és nyugalom. A város zajához képest szinte fülsiketítően hat a némaság és a tétlen táj, amelyben a legnagyobb mozgást a szellő fuvallata okozza, amely végig szalad a fűszálak között és megrezegteti a faleveleket. De a város hangjai egészen mások.*
-Bele jövök, de ez itt kurvára idegesítő tudod-e? Csak a madarak zajonganak, de azok is, csak úgy össze meg vissza csiripelnek, csip-csip-csip-csip.*Mutogatja, mint egy félnótás óvodás, mind a két kezével madárcsőrt utánozva.*
-Ne mondd, hogy ez neked tetszik?!*Mereszt nagy kerek szemeket a másikra és közelebb hajol, mintha valami furcsa jelenséghez lenne szerencséje, amelyet nyomban szemügyre kíván venni, vizsgálni, mintát vételezni, lenyomatot készíteni róla.
Majd elhangzik a másik szájából, hogy belső késztetést ébresztett benne ez a magában töltött néhány perc és visszahúz a szíve a lombok közé, a fák rejtekében, ez csupán egy lenéző pillantást ébreszt a gnómban.*
-Aaaha.*Nyugtázza bamba képpel, majd feláll.*
-Persze, engem inkább a városban keres, ha összefutnál, ne itt, ettől kiráz a hideg.*Mutat körbe az egyik ujjával a tisztáson, ezzel utalva mindenre, amely éppen ebben a pillanatban körbeveszi őket. Amint pedig a másik távozóra fogja, előhalászik a táskájából egy koszos zsebkendőt és szipogva, integet utána.*
-Ég veled, drága barátom, aki miatt majdnem kinyírtak mindkettőnket, remélem a szerencse visszapártol hozzád és nem fogsz kinyuvadni záros határidőn belül.*Még elejt némi szipogást, aztán hatalmas ricsajt keltve trombitálja tele a zsebkendőt.*
-Noh.. ezzel is megvolnánk, merre tovább? Baaaaazmeeeg!*Kap a homlokához.*
-Az öreganyót teljesen elfelejtettem, annyira lefoglalt, hogy az életemért szaladok valami szördögök elől, hogy kiment a fejemből a banya. No, mindegy, álljunk tovább.*Porolja le a ruháját, majd megnézi, hogy valóban mindene megvan-e és ő is nekiindul, gyanakodva fürkészve a maga mögött hagyott tájat, nehogy valami onnan meggondolja magát és kövesse hazáig.*7162. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-07 17:14:59
 ÚJ
>Datvinoolv Nyarneldurki avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 126
OOC üzenetek: 46

Játékstílus: Megfontolt

//Búcsúzás//

*Nagyon igyekszik csendben maradni, remélve, hogy társa majdcsak abbahagyja a beszédet, de ez nem történt meg, sőt. Persze hallja a kérdéseket, de egyelőre nem szándékozik válaszolni rá. Végül egy nagy sóhajjal kísérve kinyitja a szemét.*
-Az lenne a lényege, hogy megnyugszol, és hagyod, hogy körülöleljen a természet. De nem baj, majd belejössz.
*Hamarosan indulnia kell. Nem mintha nem kedvelné apró társát, de muszáj mennie.*
-Te Xavi, figyelj, én...
*Nem tudja, hogy közölje vele úgy, hogy a másik ne értse félre.*
-Nekem, szóval... mennem kell. Tudod, hív az erdő, meg ilyenek. Ne értsd félre, jó volt együtt vándorolni, de tényleg mennem kell. *hatalmas kő esik le a szívéről, hogy végre kimondta*
De persze még bármikor összefuthatunk!
*ez utóbbit sokkal vidámabban közli, majd feláll*
Jajj, de utálok búcsúzkodni. *motyogja magában*
Ég veled Xavi! Remélem megtalálod a nagymamádat!
*Ezzel a mondattal zárja közösen töltött idejüket, megigazítja köpenyét, majd megfordul, és egy nagy sóhaj kíséretében elhagyja a tisztást.*


7161. hozzászólás ezen a helyszínen: Erdőszéli tisztás
Üzenet elküldve: 2019-05-06 21:54:28
 ÚJ
>Salwar Caleihaisan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 421
OOC üzenetek: 145

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Ysa - Cale//

- Én nem tartom ezt ilyen nyilvánvalónak, de ahogy nézem, neked kettőnk helyett is elég magabiztosság jutott. * Mosolyog a mélységi, akinek a szavai egyébként nem túlzásnak szántak. Valóban ilyen a helyzet a híd túloldalán, de persze nem tudhatja, hogy Ysanee nem veszi komolyan, szóval nincs is miért kioktassa, hogy jobb lesz, ha annak megfelelő módon áll a dologhoz. Persze azért érzi, hogy nem hisznek minden szavának, ezért is a kis kitérő, ami a tisztásra vezet. A gúnyos megjegyzésre persze felnevet. *
- Valóban azt hiszed, hogy nem tudok harcolni, mi? Persze nem hibáztatlak érte... * Csóválja a fejét a mélységi, aki tőrét előhúzva gyakorlott, és ügyes mozdulatokkal forgatja meg azt a kezében, egy ponton feldobva a levegőbe, és elkapva azt. *
- Igazából jobban bánok a pengékkel, mint gondolnád. És nem csak arra használom a tőrömet, hogy gyanútlanok zsebén ejtsek apró vágást, és elkapdossam a kipotyogó aranyat. * Nagyon sóhajt, érezhetően komolyabb amiről most beszél. *
- Kérdezted, hogy mivel foglalkozunk odaát. Nos, főként boldogulni próbálunk. Ismerkedünk az erőviszonyokkal, próbálgatjuk a szárnyainkat, beépülünk, és helyzetet próbálunk szerezni magunknak, amit megszilárdíthatunk, és bővíthetünk. Nem könnyű a dolgunk, de ez nem aggaszt minket. De amúgy elég egyszerűen meg tudnám fogalmazni, hogy mit is akarunk igazán. Területeket, pénzt, hatalmat és biztonságot. Nem veszélytelen, de legalább roppant izgalmas odaát az élet. Végre olyan helyen vagyok, ahová mindig is tartozni akartam. Nem vicceltem, Ysanee. * Csóválja meg a fejét, és eltekint a szakadék irányába. Messze van innen, de a sötételf tudja, hogy merre van, így nincs nehéz dolga. *
- Volt egy robbanás a városban, felrobbant a barakk. Egy óriási szakadék választotta ketté a várost. Azok, akik a szakadék ezen oldalán voltak, egész jól megúszták. Persze, a városőrök eltűntek, de érkezett segítség, volt élelem, civilizáltak maradtak. Odaát... nos, ők nem voltak ilyen szerencsések. * Sötéten felnevet a férfi. *
- Élelem és segítség nélkül, amikor nem tudhatod, hogy mit hoz a holnap. El tudod képzelni milyen lehet így élni? Hogy mivé vállnak az emberek, akik egy ilyen környezetben életben maradnak? Szerinted a felépült hídnak miért őrzik fegyveres őrök ezt az oldalát? Sötét, és gonosz hely az, Ysanee. Lehet, hogy nem neked való. Valószínűleg percenként öten próbálnának odaát megerőszakolni. * Vigyorog a nőre. *


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8681-8700 , 8701-8720 , 8721-8740 , 8741-8760 , 8761-8780 , 8781-8800 , 8801-8820 , 8821-8840 , 8841-8860 , 8861-8880 , 8881-8900 , 8901-8920 , 8921-8940 , 8941-8960 , 8961-8980 , 8981-9000 , 9001-9020 , 9021-9040 , 9041-9060 , 9061-9080 , 9081-9100 , 9101-9120 , 9121-9140 , 9141-9160 , 9161-9180 , 9181-9200 , 9201-9220 , 9221-9240 , 9241-9260 , 9261-9280 , 9281-9300 , 9301-9320 , 9321-9340 , 9341-9360 , 9361-9380 , 9381-9400 , 9401-9420 , 9421-9440 , 9441-9460 , 9461-9480 , 9481-9500 , 9501-9520 , 9521-9540 , 9541-9560 , 9561-9580 , 9581-9600 , 9601-9620 , 9605-9624