Arthenior - Arthenior főtere
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van zenét hallgatni. (3.79 MB)

<< Előző oldal - Mostani oldal: 216 (4301. - 4320. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

4320. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-03-05 16:40:39
 ÚJ
>Pycta del Ventus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1277
OOC üzenetek: 24

Játékstílus: Vakmerő

*A főtéren át érkezik meg Artheniorba, vészes idők alatt. Az a beszéd járja, hogy járó holtak fenyegetik a várost, északon és délen jelenleg is harc dúl a Homályban Lakozók ellen. Gyalogosan, egyetlen vászonzsákkal a hátán és egy embermagas bottal, mely az erdei vándorok legnagyobb segítője. Ruházata egyszerű és igencsak pórias, durva darócruha, melynek ujja bő, csuklyája jótékonyan rejti viselője kilétét. Nem mintha oka volna rejtegetni kilétét, errefelé igencsak ismeretlen lehet az arca, ahogy a neve is.
Sejtelmes mosollyal vág át az emberek és egyéb szerzetek között, azoknak a sokat tudó mosolyával, akik másképp szemlélik a világot és dolgait, mint a hétköznapi emberek.
Hosszú volt az út, kissé lesoványodott közben, ereje sem a régi, de lelkesedésén és nyugalmán mindez egy cseppet sem változtatott. Kevés dolog van, mely ki tudná zökkenteni őt.
Halk szavakkal kérdi meg a helyieket, hol találhat fogadót és fürdőt, az erszényében csilingelő pár arany még talán elég lesz arra, hogy meleg ételt és forró fürdőt vásároljon magának.
Egyszerű nemezcsizmája halkan surran, ahogy sima mozdulatokkal az embereket kerülgetve indul meg a városi fickó által megadott irányba. Lombzöld tekintetét az utca kövére szegezi, halkan és gyorsan halad célja felé, mégsem tűnik úgy, mintha futna. Lassan elhagyja a főteret és beveti magát az utcák rengetegébe, mely a fogadóhoz vezet.*


4319. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-03-05 09:04:10
 ÚJ
>Kőszirt Dwartak [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 130
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

// Észak felé //

*Újra felszerelkeztek, mondhatni teljes élelem pakkal, vízkészlettel, és a lovak után kötött szokásos kis utánfutókkal tartanak utolsó pihenőt a város bejáratában megtalálható szökőkút mellett.*
-Kihagyod a mai fürdést?*Kérdi széles vigyorral öccsétől, hisz még jól emlékszik az első alkalomra amikor is megérkeztek Artheniorba, Turw pedig tiszteletét tette a szerény kis vízmű habjai közt.*
-Kemény út áll előttünk.*Vált komolyabb hangszínre, hisz jól tudja, mostanra már beigazolódott amit délen még csak gyanítottak az átkelési ütközetnél. Több élőholt sereg is van, és finoman szólva sem aprók, hisz van köztük ami ezer főt is számlál, talán még annál is többet. Az utazás már nem biztonságos, hisz a kisebb rajokban is keresztül kasul járják a vidéket. Mondjuk ez őket pont nem érdekli annyira, maximum az alvásban, mert így újfent be kell vezetniük az őrködési rendszert. Az pedig mint tudjuk, azért messze nem a legjobb dolog.
Amennyiben öccsének nincs ellenvetése észak felé fordítják hátasaikat, s neki indulnak a baljóslatú vidéknek.*


4318. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-03-02 20:22:21
 ÚJ
>Tam Rinbor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 27
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

*Tam maga mögött hagyja a zajos fogadót. A főtéren nem sok minden változott mióta magára hagyta a kényelmes kőpadot, talán pár arc cserélődött a placcon amíg a nő a Pegazus Fogadóban ebédelt. Sokan oda sem figyelnek kik járnak-kelnek körülöttük, Tam azonban nagyon jó arcmemóriával rendelkezik. Kivéve, ha a nagyon alacsony lényekről van szó, ők ugyanis messze vannak, sokat kell hajlongani hogy jól megnézze őket maguknak az óriás. Az pedig fárasztó.
A nő mély levegőt vesz és egy kicsit megáll, körbenéz, hogy merre kezdje a városnéző körutat. Távolabb utcákat lát, arra biztosan lennie kell valaminek.
Komótosan indul meg a szegénynegyed felé.*


4317. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-29 14:49:36
 ÚJ
>Kelser UrnUndu avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 89
OOC üzenetek: 23

Játékstílus: Vakmerő

*A fogadóból kilépve egyre erőteljesebben fogalmazódik meg benne az elhatározás, hogy útját kiirányítja a városból. Ahogy jobban visszagondol, hamar rájön mennyire is unalmasak voltak az itteni napok... Egész eddigi életében mást sem csinált mint könyveket bújt. Kezdi úgy érezni hogy ha itt marad Artheniorban, nem jut semmire. Habár nem kicsi hely a város, már szinte minden szegletét ismeri.
Újonnan szerzett lelkesedéssel halad rendületlenül a főtéren keresztül, majd megtorpan és szinte majdnem egyenesen visszafelé, az istálló irányába siet. Sokat nézegette már az épületet, de sosem gondolta hogy egyszer dolga is lesz bent.
Viszont most szüksége van valamiféle hátasra, amit valószínűleg egy póni fog megtestesíteni. És azt egyszerűbben máshol nem szerezhet...*


4316. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-29 00:07:59
 ÚJ
>Kelser UrnUndu avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 89
OOC üzenetek: 23

Játékstílus: Vakmerő

*Nagyon figyel, nehogy véletlenül újra megbotoljon a saját lábában. Ahogy a szegénynegyed utolsó házait megpillantja egy utolsó lendületet véve, szinte majdnem futva jön ki a negyedből. Mintha valami láthatatlan határt lépne át, amint az utolsó ház mellett is elmegy robbanásszerűen fellélegzik. Mintha elérte volna a vízfelszínt, enyhén lihegve vesz vissza a tempóból. Az egyenes útvonalat elhagyva a kúthoz megy, és próbál egy kis kortynál nem többet inni. Az állát tiszta vízzel lemossa, majd a fogadó felé veszi az irányt, hogy végre valahára megkaphassa várva várt eledelét.*


4315. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-28 20:40:50
 ÚJ
>Tam Rinbor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 27
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

*Sokáig ül a kőpadon, egyre az ismétlődő mozdulatokba merülve. Mikor végez, megvizsgálja fegyverét. A munkát kielégítőnek ítéli. A kardot visszacsúsztatja hüvelyébe, ám még mindig nem áll fel. Elgondolkodva, fejét lassan forgatva szemléli mindazokat, akik a téren áthaladnak.
Meglehetősen megéhezett amire Artheniorba jutott, gyomra egyre sürgetőbb fájdalmával azonban eddig mit sem törődött. Szigorú szemmel mered maga elé és elgondolkodik, vajon mennyi pénze lehet. Nem sok, az biztos, hisz eddigi élete során nem kellett az arannyal törődnie. Ha valami kellett, levadászták vagy csere útján jutottak hozzá. Ez viszont a város, itt minden máshogy működik. Biztos van valami vendéglátó egység, ahol egy-két pénzérme fejében kaphat valamit.
Tam elhatározásra jut. Mielőtt komolyabban belemerülne sötét jövőjének megfogalmazásába, eszik valamit. Lassan feláll, ezzel szabaddá téve a pad jelentős részét és elindul az utcák felé.*


4314. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-28 13:59:40
 ÚJ
>Sehonnai Sylweran avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 277
OOC üzenetek: 38

Játékstílus: Megfontolt

*Nem időzik sokáig a fogadóban lent.
Csak áthalad, és még egyszer leegyezteti a fogadóssal, hogy adja oda majd a bögre teát Shiriqanak, ha felébred a lány. Nem felejtette ám el az előző napot, sem az óriást, és szerette volna ellenőrizni, hogy minden úgy megy e, ahogyan kérte.
Látszólag Shiriqa még nem ébredt fel, de ha majd visszaérkezik, talán már ő is jelen lesz. Hagy egy üzenetet is, hogy ha kérdezné a lány, akkor a fogadós elmondhassa merre van. Aztán már indul is tovább.
Az istállóban sem volt sokat. Boróka elég jól el van, eszeget és lustálkodik végre ő is. Bigát is megnézni a saját lova mellett, s látszólag a hatalmas mamutló is élvezi a háborítatlan "nyaralást". Ad egy kis plusz aranyat az istállófiúnak, hogy kapjanak jó zabot és lecsutakolást az állatok, aztán már folytatja is az útját. tovább a barakk felé.
A főtér, mint este is, szokatlanul nyüzsgős. Egy bárd énekel az egyik utcasarokban, gyerekek kergetőznek a szökőkút körül, a város háztetőerdejének rengetege fölött pedig ott van a különös fénysugár. Sylweran pedig arra indul tovább.*


4313. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-28 01:05:47
 ÚJ
>Fényvér Shiriqa avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 286
OOC üzenetek: 23

Játékstílus: Vakmerő

// Hideg Szelek //

*A járkáló holtak ismétlésére megint csak vállat vonni tud. Az ellenség az ellenség, még kevesebbre is tartja az oszló húscafatokat mint egy képzett sereget. Persze könnyen lehet hogy rossz kép van a fejében erről az egészről, de ő maga szívesebben küzdene meg tíz ilyen hullával mint ugyanennyi képzetlen paraszttal akár. A tetemek többsége valószínűleg nem tegnap esett el, így a testük nagy része már valami dögevő gyomrában pihen. Anyag nélkül meg a súlyuk is csekély lehet, súly nélkül meg hiába hárítanának egy csapást, nem tudják megtartani. Eszébe sem jut hogy a mágia milyen trükkökre lehet még képes, ő csak egyszerű dolgokban gondolkodik. A munka kérdésébe se tud nagyon beleszólni, csak hallgatja figyelmesen az elf okfejtését.*
- Te tudod.
*Ezt is csak a fénycsóvához teszi hozzá. Biztosan jóval több év van már Sylweran háta mögött mint az itteni emberek többségének, ráadásul valamelyest a foglalkozása is köthető a különös eseményekhez, lehet hogy tényleg tudna valamit kezdeni a látottakkal, de Shiriqa biztosan nem. Talán már kitalálhatta a férfi hogy nincs ma a legjobb hangulatában, ezért is bánik ilyen fukarul a szavakkal. Inkább csak csendben sétál társa mellett, a gazdagok mulatságának hála úgyis van valami esemény amire mindketten figyelhetnek. A piacon is engedi magát vezetni, a saját költségeit persze ő maga állja. Ennek fényében sokkal inkább az étel az amire az aranyait fordítja, és sokkal kevésbé a sör. Hallgatja közben amit az elf mesél, néha hümmög meg bólogat, de nem sokat tesz annak érdekében hogy párbeszédnek lehessen nevezni a társalgást. A később neki ajándékozott mézes süteményt őszinte meglepettséggel veszi át, és egy ideig csak fogja miközben értetlenül pislog vezetője felé. Miért bánik így vele a férfi? Mit remél, mit vár cserébe? Olyan még nem volt hogy önzetlenül jót tegyenek vele, amióta kitette a lábát otthonról legalábbis.*
- Köszönöm...
*Mondja végül egy rövid szünetet követően, és kifejezetten kis harapásokkal, lassan, hosszan eszegeti a főtérre vezető útjuk során. Mikor Sylweran kijelenti hogy előre megy, már nem tudja mit gondoljon. Normális esetben rögtön azt gondolná hogy nem akarja hogy vele lássák belépni, de ez a fickó más. Akkor viszont a féltés vezérli? Hát bolond, talán nem lát a szemétől? Egy ekkora darabot, ha lány is, nem sok tudna bántani ami befér azon az ajtón. Csupán az illem lenne, vagy valami csapda várja odabent? Elveszik a lehetőségek közt, de egyik gondolatának sem látja sok értelmét. Saját megítélése szerint inkább ő lenne az aki megvédhetné a férfit... Meg is torpan kissé a bejelentésre hogy pár értetlen pillantást vessen az elf hátára, de csak pár lépéssel marad le aztán szaporán indul is utána, be a fogadóba, ismét egy olyan ajtón át ahol elég mélyre kell hajolnia a belépéshez.*


4312. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-28 00:33:42
 ÚJ
>Sehonnai Sylweran avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 277
OOC üzenetek: 38

Játékstílus: Megfontolt

// Hideg Szelek //

*Shiriqa válasza egyáltalán nem nyugtatja meg a férfit. Furcsa neki, hogy egy ilyen jellegű varázslat lenne hatásos az... na igen.*
- Élőholtak... igen, ezt mondták nekem is. Ez van a környéken mostanság. Valószínűleg ezért voltak furcsa nyomok azokon a tetemeken is. Délről érkezik a veszedelem leginkább mostanában. Jobb, hogy nem mentünk el a kikötőig. Talán itt is kéne maradni egy ideig, veszélyesebb ez a környék, mint gondoltam. *mondja, valóban gondterheltnek tűnve.*
- Bár talán így akadhat munkám... csak kérdés, hogy mi és mennyi. No meg... az ára is. Ilyenkor gyűlnek a szorult helyzetekhez a nagy hős vitézek elhullani ingyér, csak a hírnév reményében... nem sokan fizetnek meg egy magamfajtát, csak azért mert azt mondom, én tudom, hogy is kell ezt csinálni.
*Shiriqa megerősíti a gondolatát, hogy nem engednék őket a fényhez. Ez viszont csak jobban homlokráncolásra készteti őt.*
- Márpedig én épp ezért fogom megnézni azt a fényt. *mondja kisvártatva, miközben odaérnek a holmijukért.* - Persze nem hágom át a törvényeket, de ha nem is állhatok közvetlen mellé, holnap mindenképp vetnék rá egy pillantást közelebbről. Nem vagyok sem tudós, se mágus... de ki tudja, talán lesz ott valami, amit ismerhetek.
*Összeszedik a fegyvereiket, elköszönnek az őröktől, és hamarosan már ismét a gazdagnegyed utcáit koptatják. Valamelyik házban bál vagy ünnepség lehet. Jó beszéd, zene és nevetés hangjai töltik be a környéket. Furcsa, hogy ilyen időkben sem tud lankadni a nemesek jókedve.*
- Rendben van. *nyugtázza Sylweran a lány vallomását, hogy ki tud venni egy szobát. Nem kell vakmerőnek gondolni az elfet sem, hogy egy ma megismert idegennel aludna egy szobában... de elég jól meg tud ítélni másokat ahhoz, hogy abban egészen biztos legyen, Shiriqa csoda, ha a légynek ártana jelen állapotában. Nem, hogy neki. Igazából szokatlanul békésnek és kedvesnek tartja a lányt. Meg persze szépnek is, ahogy számtalanszor elmondta már neki így is. Még az emberekhez mérten is csinos, hát még az óriások közt!
Aztán mélyről jövő sóhaj szakad fel belőle.*
- Köszönöm.
*Egy ideig hallgat, s közben már el is érik a piactér sarkát, ahol a vártnál jóval több ember lézeng, még így este is.*
- Koros volt már régebben is. *mesél egy kicsit aztán.*- Sokat beszélt arról, hogy hamarosan feladja a munkát, és kertésznek áll. Úgy hallottam sikerült is neki. Jó élete volt. Felesége, aki szerette... és rémes őz ragut tudott csinálni. *mosolyodik el.*
- A fia még itt él valahol, Artheniorban. Most lehet negyven egynéhány. *töpreng.*- De ő valahogy sosem szeretett engem egészen.
*Közben a forgatagba is beérkeznek, s szemeivel vizslatni kezdi a még kint maradt árusokat. Hamarosan meg is lát egy kocsit, ami előtt fa padok és asztalok vannak, s egy fél malac forog még egy kihűlt tüzű nyárson. A nap maradéka, amit még nem vitt el senki. Ez jó, mert még mindig elég langyos, finom, de jóval olcsóbb, mint a frissen sült. S habár hűvös van, ez majd lefoglalja őket annyira, hogy ne foglalkozzanak vele, amíg esznek.*
- Az ott jó lesz? *kérdezi is meg a lányt az árus felé mutatva.*- Szerencsénk van, hogy még akad kint ilyen, ennyire későn. *jegyzi meg.*
- És ha jól látom, még van egy hordó söre is. Siessünk, mielőtt bepakolnak. Egyébként ennyit tudtam meg. Apróbb részletekkel, de majd elmondom miközben eszünk, ha tényleg érdekel.
*És ha minden igaz, így is történik.
Vacsora és kellemes, bár kissé meglangyosodott sör mellett elmeséli a nem rég hallottakat. Persze nem mondtak el mindent neki, de ezt maga is tudta, mikor rákérdezett. Mindig van valami, ami nem tartozik a népekre. És ilyenkor ő is csak annak számít.
Mire elfogy az étel, és jön az ital, a komolyabb téma kellemesebbre vált. Sylweran ismét mesél egy kicsit, bár most arról a szőrös, nagy, agyaras szörnyetegről, akit már említett a nap folyamán. És akiről kiderült a végén, hogy nem is szörnyeteg, csak úgy néz ki, és nagyon szerette a törpös vicceket.
Végül, amikor már mindennel végeztek, amivel csak a piactéren végezni akartak, elindulnak a fogadó felé. Hosszú volt ez a nap is, mint az utóbbiak. Syl pedig alig tudja elhinni, hogy végre rendes ágyban alhat majd. Bármit megfizetne érte.
Indulásuk előtt vesz azért még az egyik bódéban, ami éppen zár, két pálcás, mézes süteményt, s az egyiket Shiriqanak adja.*
- Hogy legyen valami édes az első Artheniori napodban. *mondja, s ha akarja, ha nem, az óriásnak meg kell ennie, és kész. Ő maga is megeszi, még mielőtt elérik a szegénynegyedet.
Miután pedig maguk mögött hagyták a nemeseket, koldusokat, s újra az ismerős, hangulatosan éjjeli borongós főtérre lyukadnak ki, egyenes, szilaj, de kissé fáradt léptekben indul meg a fogadó ajtaja felé.*
- Előre megyek. *mondja is az ajtóban, hiszen ismeri az illemet. A hölgyeké az elsőbbség, de csehóban, és kocsmával rendelkező fogadókban a férfi menjen előre, hogy ő kapja az első pofont. Még ha az neki talán jobban is fájna, mint a nagy termetű lánynak... akit mellesleg esélyük sem lenne bántani. Már csak a méretéből adódóan is... na meg... immáron van egy elf az oldalán, aki kiállna érte.*


4311. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-27 21:19:57
 ÚJ
>Sehonnai Sylweran avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 277
OOC üzenetek: 38

Játékstílus: Megfontolt

// Hideg Szelek //

*Úgy tűnik mindketten túl illemtudóak akarnak lenni a másikkal.
Hogy Shiriqa miért, azt Syl csak sejteni tudja. Talán azért, mert fél, hogy szörnyetegnek tartja őt az elf. De nem, az kizárt. Hiszen ezt már letisztázták.
De az biztos, hogy Sylweran azért, hogy ne érezze úgy a lány, hogy a terhére van. Na meg, jólesik neki a társaság, de megtanulta már, hogyan tengesse napjait egyedül.
Mindezek ellenére aztán csak elkerülnek az istállóig, és még Bigának is akad ott egy hely. Syl szívesebben hagyja itt Borókát, mint bárhol máshol a környéken, s bár megkérik az árát, tudja, hogy itt igazán jó helye lesz az állatoknak. Shiriqa ötletét furcsállja az elf, de csak bólint rá. Neki megfelelő, hiszen mindenképpen a barakkhoz menne. Úgy tűnik a lány is hajlik a kompromisszumokra, és talán szívleli a társaságát is. Így hát végül ketten indulnak el a megbeszélt útra, immáron teljesen lovatlanul.*
- Mindig beengednek. *hangzik a válasz, miközben a szegénynegyed mocskos, latyakos utcáin kaptatnak a városka szíve felé.*- De csak gyakorló kardokkal. Remek lehetőséget ad a barakk az edzésre, de azt inkább napközben tanácsolnám, értelemszerűen. A saját fegyvereinket sajnos minden alkalommal le kell adni amikor belépünk.
*Halvány félmosoly jelenik meg arca árnyékában a lány megjegyzését hallva. Biztosan látná is, ha felé fordulna, de inkább az utat lesi óvatos szemeivel... itt azért akadhatnak ha nem is haramiák, mint az útszéleken, de tolvajok és orgyilkosok szép számmal. Ki tudja ki és miért nézhetné ki őket a tömegből. Bár az bizonyos, hogy nem olvadnak eggyé a környezetükkel.*
- Bosszantanak a falak? Vagyis azok hiánya, pontosabban. *somolyog az elf.*
- Engem is bosszantottak kezdetben. Nem nagyon értettem, hiszen az erdő és a környék tele van veszedelemmel. De elég sok itt a mágus. Ez pedig egy szabad város. Falak nélkül még nyitottabban fogadja be az ezer színű népeket, s ha bármi baj van, a mágusai nagyon hamar megvédik és lezárják láthatatlan falakkal, ha kell. Persze... azért még ebbe is bele lehet kötni, ha valaki nagyon akar. *hunyorog a besötétedett útra maguk előtt. Szinte várja, hogy a lány visszavágjon valamivel.
Közben apró fények gyúlnak a foghíjas deszkaablakok mögött. Gyertyák, fáklyák... a gazdagnegyed fényűző, keretes üvegablakai mögött pedig olajlámpások lángjai.*


4310. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-27 18:12:50
 ÚJ
>Fényvér Shiriqa avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 286
OOC üzenetek: 23

Játékstílus: Vakmerő

// Hideg Szelek //

*Eszében sincs lerázni az elfet, ellenkezőleg, attól tart hogy ő nem örül a társaságnak, csak nem meri elküldeni. Éppen ezért meglepődik amikor Sylweran úgy dönt hogy vele tart, és az istálló említésére csak megfordítja Bigát. Neki mondjuk még sosem kellett kerülgetnie az embereket, mindig adtak neki helyet.*
- Igazad van.
*Ismeri be kelletlenül ahogy megindulnak az istálló felé. Furcsa dolog ez, mindkettejük azon töpreng vajon a másik mennyire tart igényt a társaságra. Az élet már csak ilyen, előítéletek és félreértések miatt háborúk is kezdődtek már feleslegesen. Pedig mindketten szívesebben maradnának egy már megismert valakinek a társaságában, Shiriqa legalábbis így van vele. Nem mintha az életét féltené és ezért nem szeretne egyedül maradni, de mégis más olyasvalakivel barátkozni aki ugyanúgy kívülálló mint ő, mintha városbelivel kellene.*
- Menjünk előbb a barakkhoz, ott majd megmondják jó ötlet-e közelebbről is a fénycsóva után nézni vagy sem.
*Ezzel próbálja megtalálni a vélemények közepét, bár már igencsak éhes és fáradt is, de nem bír a kíváncsiságával. Az istállóba csak röviden térnek be hogy a hátasokat biztos helyen tudhassák, aztán hamar ismét az utca kövét koptatják lábaik.*
- Beengednek egyáltalán így este a barakkba?
*Ez egy fontos kérdés, mert feleslegesen nem szívesen sétálna már egy ilyen hosszú utazással a háta mögött.*
- Mondjuk egy ilyen falak nélkül fényoszlopos városban már semmin nem lepődnék meg.
*A szegénynegyed felé menet persze nézelődik, legfőképp az embereket. Mindig elcsodálkozik rajta hogy milyen picikék. Hiába van már egy ideje az elffel, ő a magasságával valahol pont az emberi méret és Shiriqa között helyezkedik el, miatta nem lehetne mondani hogy hozzászokott volna a különbséghez. Így este csak néhányan lézengenek a főtéren, meg egy-két városőr strázsál itt-ott unottan. Megnézik persze a két idegent, de korántsem lát olyan megrökönyödést az arcokon mint amilyennel száműzetése óta mindenhol találkozott.*

A hozzászólás írója (Fényvér Shiriqa) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2016.02.27 18:15:49


4309. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-27 17:03:36
 ÚJ
>Sehonnai Sylweran avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 277
OOC üzenetek: 38

Játékstílus: Megfontolt

// Hideg Szelek //

*Syl összevont szemöldökkel hallgatja a lányt.
Még Boróka is megrázza a sörényét, mintha nemleges választ adna egy fel nem tett kérdésre.*
- Engem is érdekel, hogy mi az. Munka is lehet belőle, ami jó nekem. *hallatszik aztán a válasz Sylwerantól.* - De mindvégig, miközben tanítottak, habár konkrét szabályokkal nem vérteztek fel bennünket, akiket erre az útra szántak, de nekem a tapasztalatok alapján lett egy rendszerem. *magyarázza.*
- Az egyik legfőbb saját szabályom pedig az, hogy semminek ne menjen neki az ember, elf... vagy akár óriás, önfejűen, amíg nem tudja, hogy mi az. A bestiákkal is így van, és az átkokkal is. A bestiáknál is lehet, hogy pont az nem szörnyeteg, ami annak látszik, és az átkoknál is, hogy van ami jótékony hatású. Míg a látszólag ártalmatlannak tűnő, jelentéktelen fénycsóvák, melyek mellett a hétköznapi ember megszokásból elsétál... *pillant a templom felé.* -... veszélyesebb lehet mindőnél. Csodálkozom, hogy nem ürítették ki a várost... na de nem ez a lényeg. *sóhajt.*
- Hanem az, hogy mindig kell a felkészülés, mielőtt valamit maga néz meg az ember. De nem bánom...
*Hiszen a lány olyan elveszettnek tűnik most is, még ha határozottan is válaszolt, hogy nem volna szíve magára hagyni. Még ha él is a gyanúperrel, hogy amaz talán le akarja rázni. De az úgyis kiderül hamarosan.*
- Ha annyira megakarod nézni, menjünk... de én előbb leteszem a lovamat az istállóban. Neked is azt tanácsolnám. Valamelyik nagyobb fakkban, vagy az ököretetőben csak lesz helye. Mindenképp jól jönne, mert elég lesz gyalog szlalomozni a piactéri tömegben. Teljesen úgysem sikerülne majd elkerülni a forgatagod, ha akarjuk sem. Aztán megnézheted a fénycsóvádat, én pedig közben letudom a barakkban, amit amúgy is leakartam. *vázolja fel a tervet, és kíváncsi rá, mit szól hozzá a lány.*
- Persze ha mindenképp a saját utadat akarod járni, nem tartalak vissza. *biccent, bár hiába a nagy termet és az erő, mégsem engedné el szívesen Shiriqa-t egyedül*

A hozzászólás írója (Sehonnai Sylweran) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2016.02.27 17:04:44


4308. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-27 15:47:26
 ÚJ
>Fényvér Shiriqa avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 286
OOC üzenetek: 23

Játékstílus: Vakmerő

// Hideg Szelek //

*Ismét elhangzik hogy szép, és ismét furcsa érzés ha más fajtól jön. Otthon mondjuk kivételes tüneménynek számított, csak a természetét nem bírta senki. Mindig mindenki esküdözött, hogy sosem láttak nála szebbet. Ő is látta persze hogy kilóg a sorból, de ettől is inkább csak kilógó különcnek érezte magát. A főtérre érve végighallgatja az elf mondandóját és csak utána csóválja meg lassan a fejét, de közben nem veszi le a szemét a különös jelenségről.*
- Nem, én ezt megnézem magamnak. Ugyanannyira veszélyes ha tudjuk mi, ha nem, holnapra sem lesz biztonságosabb. Maradj ha gondolod, majd a fogadóban találkozunk.
*Ezzel jelzi azt is hogy a jövőt tekintve ő is szívesebben maradna a férfi társaságában, de közben végig a templom irányába néz és pár pillanat hallgatás után most ő indul előre. Néhány lépés múlva visszapillant hogy társa követi-e, de akár igen akár nem, folytatja az útját. Még mindig erős benne az a kép hogy őt leginkább csak megtűrik, nem gondolná hogy ezzel most tapintatlan lenne. Hiszen ő a kolonc a másik nyakán, miért bántaná meg ha egy kis ideig magára hagyja? Nem lepődne meg ha nem követnék, sőt azon sem ha később a fogadóban sem találná meg Sylwerant, talán kap a lehetőségen és felszívódik hogy ne kelljen tovább Shiriqával udvariaskodnia. Így szoktak hozzáállni. Amíg ott van valakivel addig félelemből vagy érdekből jó képet vágnak hozzá, aztán amint lehetőség adódik, mindenki kereket old, vagy őt üldözik el.*

A hozzászólás írója (Fényvér Shiriqa) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2016.02.27 16:16:36


4307. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-27 14:52:29
 ÚJ
>Sehonnai Sylweran avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 277
OOC üzenetek: 38

Játékstílus: Megfontolt

// Hideg Szelek //

*És ekkor elhangzik valami Shiriqa szájából, amin akarva akaratlanul is fel kell nevetnie az elfnek. Bár Syl nem tudja biztosan, mennyire szánta tréfának a lány, amit mondott, de ő csak annak tudja venni, hiszen igazán nem gondolhatja komolyan.*
- Te túl szép lennél oda, hölgyem. *mondja aztán a válaszát, miután kinevette magát.*
- Na meg, ha nem válna be Arthenior, bárhol máshol megtalálhatod a helyed. Csak egy kicsit keresni kell néha. *mondja mosolygó szemekkel. És mindezeket úgy, hogy nem régiben vallotta be, neki már sehol sincs helye. Mégsem adta fel a reményt. Talán ez is ösztönzi valamiképp a lányt majd.
Biccent Shiriqa válaszára, bár úgy látja, nincs túlzottan jó kedve útitársának. Most mégsem kérdi meg erről, esetleg később. Főképp azért, mert amint elhangzik az óriás kérdése, ő is megpillantja a furcsa fényeket.*
- Fene vigye el, épp valami hasonló ötlött az én fejembe is! *mondja helyeslően a férfi.* - Nem tudom, soha nem volt ilyen a városban! *mondja szemmel láthatóan csodálkozva, már nem is agyalva azon, miért nincsenek a városnak falai.
Réges-régen neki is felötlött a fejében ez a kérdés, de azóta már számos helyről tisztázva lett a dolog.
Ám azt ő is látja, hogy mindenki békében és egyhangúan közlekedik jobbra balra, mintha mi sem történt volna. Megszokottnak tűnik a látvány a városlakók számára. Mert, hogy közben ugye a főtérre érnek.*
- Talán hagynunk kéne mára a barakkot... *mondja halkan, némi hallgatás után belefogva, és szemmel láthatóan elmélyülve gondolataiban.*
- Úgy látom, a városlakók megszokták ezt a valamit, de nekem nem tűnik valami biztonságosnak, bármi is legyen az... nem mennék a közelébe, főleg a mai tetemek után. Úgy nem, hogy nem tudom, mi ez. A barakk pedig arra van, a templom felé. *magyarázza.*
- Szerintem a fogadóba kéne mennünk, enni, inni, utána érdeklődni ennek, hogy mi a nyavalya ez, és egy kis mosdás s kiadós alvás után, holnap meglátogatni a barakkot. *fejezi be, s közben kérdő tekintettel néz az óriás felé, hogy mit szól az ötletéhez.*
- Persze, csak ha szeretnél még velem maradni, s nem akad fontosabb dolgod, vagy nem volnál szívesebben egyedül. *teszi még hozzá gyorsan, jelezve, hogy nem fog megsértődni, ha eddig tartott közös útjuk, viszont azt mutatva ezzel, hogy ő nem bánná a lány társaságát.*


4306. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-27 14:33:34
 ÚJ
>Fényvér Shiriqa avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 286
OOC üzenetek: 23

Játékstílus: Vakmerő

// Hideg Szelek //

*Ha valaki már évek óta azt látja hogy mindenütt szörnynek nézik, minden szóban erre való utalásokat talál. Ha Arthenior tényleg annyira megértő hely mint amennyire az elf beharangozta, előbb-utóbb talán halványul benne ez az érzés. Vezetője történetének iróniáját akaratlanul is megmosolyogja. Bizony van hogy átoknak néznek valamit ami végtére is áldás lehetne.*
- Ha Arthenior nem válik be, mondd el merre találom azt a helyet. Talán beköltözhetek a hídjuk alá. Majd megmondom nekik hogy te küldtél.
*Félig-meddig komolyan is gondolja, talán ha zsiványokat tartana távol egy olyan falutól ahol már megtanulták értékelni a magafajta szörnyeket, megkedvelnék az ottani emberek. A barakk említésére viszont ismét megkondul fejében a vészharang. Lehet hogy mégis érte küldték ezt az elfet? Gyűjtse be a szörnyet aki a város felé közeledik? Kétségkívül egyszerűbb csalfa módon megbarátkozni a célponttal és gyanútlanul a vesztébe vezetni, mintha meg kellene küzdeni vele. De ha így lenne hát legyen, talán a fogság vagy a halál is jobb lenne eddigi vándorlásánál.*
- Veled.
*Nem túl szószátyár, de talán látszik rajta hogy egész út alatt nem volt a legjobb kedvében. A városhoz közeledve már távolról feltűnik a fényoszlop ami a templomból emelkedik a fellegekbe, még csak hasonlót sem látott soha, nem igazán tudja mire vélje.*
- A'mmeg mi a ménkű?
*Fejével azért az irány felé bök, de biztosan egyértelmű enélkül is hogy mire gondolhat pláne az esti sötétségben. Ha már vándorolni kényszerült legalább lát valami érdekeset, nem tántorítja el az ilyesmi sőt még érdekli is, így akár kap kielégítő válasz akár nem, most már mindenképpen megnézi magának és innentől kezdve egyedül is odatalál. Talán éppen a fénycsóváról beszélgetve érkeznek végül meg a főtér képzeletbeli bejáratához, városfalak ugyanis nincsenek.*
- Érdekes ez az Arthenior.
*Szétnéz persze ha már végre megérkeztek, de tekintete minduntalan visszatér a fényoszlop irányába. Bizonyára valami megszokott dolog lehet mert a jónép -már aki ilyen későn még megfordul a főtéren- nem tűnik izgatottnak miatta.*


4305. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-25 16:43:21
 ÚJ
>Eilerris Tarlin avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 1
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

*Eilerris a városba érve megáll a főtéren és körbenéz, hogy vajon merre is töltse el az első napját ebben a városban. Egyből meg is akad a szeme a fogadón és pár perc tétovázás után megindul ajtaja felé. Miközben sétál nézegeti maga körül az embereket és már most is kémleli a sötételfet, hátha van olyan szerencséje, hogy megtalálja őt már a városban töltött első napján. Bele néz a tarsolyába és megnézi, hogy pontosan miből is kell megélnie ezen a napon.*
~ Megszámolni biztos nem fogom. Úgy tűnik van még elég. Szerencsém, hogy az előző városban kifizettek miután megöltem azt a korrupt őrt... Ez így kimondva rosszul hangzik. Mintha bérgyilkos lennék. ~
*Eilerris kicsit megáll és eltöpreng az előző gondolatán. Pár perc után, mintha gondjait elfelejtette volna, folytatja útját a fogadó felé és magabiztosan kitolja az ajtót.*


4304. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-25 00:44:52
 ÚJ
>Vamaroth, a Türelmes avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 4
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Megfontolt

// Először a városban //

*Vamaroth-ot Arthenior főterén állva, csupán két dolog foglalkoztatja.
~ Vajon merre található a helyi szentély, de még ez előtt találnom kell egy helyet ahol nyugodtan meditálhatok. ~ Mivel helyismerettel nem rendelkezik így az őrök felé indul útbaigazítást kérni*
- Kérdés, merre található a helyi szentély valamint egy hely ami alkalmas meditációra?
*Talán furcsának tűnhet de Vamaroth szemszögéből ez egy tökéletesen kivitelezett útbaigazítási kérelem volt.
Az őrök kicsit meglepődve a kérdéstől de elmondják neki hogy a városon belül mit merre talál.
A választ hallva, a hála legkisebb jele nélkül azonnal tovább indul a szegény negyed felé, mivel először a tisztásra akar eljutni hogy meditálhasson. Közlekedési módja az átlagostól enyhén gyorsabb, viszont nem feltűnő, ha bár sose érdekelte mások mit gondolnak róla, mégis úgy közlekedik hogy a lehető legkevesebb kontaktusba kerüljön a körülötte lévő személyekkel.*

A hozzászólást Aravae (Moderátor) módosította, ekkor: 2016.02.25 11:36:09, a következő indokkal:
Jeljavítás; durva helyesírási hibák javítása, elgépelések javítása.4303. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-24 22:58:57
 ÚJ
>Ifneca Azen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 21
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

*Így újra a főtérre ér, hogy ismét ellenőrizze a hirdetéseket, azonban semmi újat nem talál. Ma nem volt szerencséje. Csalódottan, és szomorú arccal ül a szökőkút peremére, majd egy kicsit megmossa arcát és a kezeit. ~Van ez így, de lesz ez még így se. Örülhetek, hogy ma még elég pénz van nálam, hogy holnapig elég.~ Lassan kezd lenyugodni a nap, így Ifneca is keres magának egy helyet, ahol megalhat az éjjel. Felkel a kútról, majd elindul vissza a város felé, hogy szállást nyújtó hely után nézzen. Komótosan, szomorúan lépked, hiszen a mai napja kudarccal zárult. ~Talán majd holnap több szerencsém lesz.~*


4302. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-24 16:10:23
 ÚJ
>Mirasyn Foks [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 595
OOC üzenetek: 20

Játékstílus: Vakmerő

//Úton hazafelé//

*Tetszik neki a lány lelkesedése, hiszen így lehet a legjobban munkára fogni bárkit, ha van is kedve hozzá. Nem tudja Anor mennyit haladt a nyomozással, amíg távol voltak, de mindenképpen jót tett Mirának egy kis kimozdulás a házból, ahonnan jó ideje már nem mozdult ki hosszabb távon.*
-Első körben elmentünk a könyvtárban, kikérni a nemesi könyvből az Anor család fejezetét, de annak a végét valaki onnan kitépte vagy megsemmisítette. Kicsit csalódottan elmentünk a temetőbe, hogy az ottani gondozónál érdeklődjünk, ott a sírhely adás vételénél kiderült, hogy a családi sírhelyet megvette valaki elég drágán. Az illető egy középkorú gnóm férfi, akit elindultak felkutatni, de nem tudom mire jutottak vele kapcsolatban. *Elmosolyodik gonoszasan, majd Paru felé fordul.*
-Minden egyes ember, aki valamit el akar előlünk titkolni megérdemelne valami csúf bőrbetegséget, de a fő vétkes felett Anor ítélkezik majd.
*Szépen besétálnak a városba, ahol már ott az ismerős szökőkút, Mira meg is áll lemosni az út porát arcáról, majd lovastul elindul a Vércse fészek felé társával, ha annak nincs más dolga.*
-Remélem Anor otthon lesz és meg is tudjuk mire jutottak és miben lehetünk a segítségére.


4301. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-02-24 15:40:54
 ÚJ
>Mocsárszemű Paru avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 119
OOC üzenetek: 3

Játékstílus: Vakmerő

//Út az ismeretlenbe, majd haza//

*Mira válaszát bólogatva hallgatja és határozottan tetszik neki a pinceszoba lehetősége. Nem mintha problémája lenne a jelenlegi elhelyezésével, csak a szoba túl nagy, túl világos, az ágy pedig túl puha ahhoz képest, amihez szokva van.*
-Jó lesz *összegzi érzéseit a hallottakkal kapcsolatban, immár egy sokkal barátságosabb mosollyal vékony ajkain.*
-Anor családjának is utánajárunk, aztán elátkozzuk a tettest hetedíziglen valami ronda és fájdalmas bőrbetegséggel, mit szólsz? Eddig mit tudunk az ügyről?


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8666-8685