Arthenior - Arthenior főtere
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van zenét hallgatni. (3.79 MB)

<< Előző oldal - Mostani oldal: 225 (4481. - 4500. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

4500. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 22:55:13
 ÚJ
>Deron Naharien avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 203
OOC üzenetek: 13

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Tavaszünnep//

*Deron csak az elmúlt napokban értesült róla, hogy itt biz' valami eseményféleség lesz, akár tetszik, akár nem. A tolvaj szereti az ilyesféle ünnepségeket. Ennek leginkább a sok szép leányzó és az annál is több alkohol az oka. Nemsokára a férfi is egy kupa sörrel a kezében sétálgat, szemlélgeti az árukat, meg persze a hölgyeményeket. Némelyiket tovább mustrálja a kelleténél, hogy aztán gyorsan eltűnjön a tömegben, mielőtt kellemetlen jelenet alakulhatna ki.
Az idő több, mint kiváló. Ilyenkor nem eshet meg olyan tragédia, hogy sör helyett valami gyengébbel kell a férfiembernek a szomját csillapítani.
Egy ideig hallgatja a zenészeket, hosszasan álldogál a jobbnál jobb étkekkel megrakott pultok előtt, de egyik sem köti le sokáig. Így hát megáll az egyik bodegának háttal, valami ismerős után kutatva, mert hát mi értelme van a pénznek, ha nincs valami cimbora, akivel el lehet inni?*

A hozzászólás írója (Deron Naharien) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2016.05.03 22:57:25


4499. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 21:55:19
 ÚJ
>Draenon Argien avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 330
OOC üzenetek: 43

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Tavaszünnep//

*Ó a tavasz, az örök megújulás, az élet szinonimája, ilyenkor minden és mindenki rügyezik, virágot hajt, meg ilyesmi. Virágoznak a virágok, csiripelnek a csiripek, nőnek a nők, kalózunk pedig örül mindennek, mert a maga részéről kevés dolgot rühell jobban, mint a zergemakkantó hideget, amiben az utóbbi télen részük volt. Igan, a nyári hőség a másik véglet, amikor meg lehet dögleni a melegtől, s még ő is kénytelen jobbára vizet inni rum helyett, csak hogy ki ne száradjék. Hát lehet ennél jobban kínozni egy tengerészt?! Aligha.
De mint hogy most éppen nincsen sem hideg, sem pedig hőség, Draenon képén vidám vigyorral vág át a főtéren, s éppen azon tűnődik, honnét kéne italt szereznie. Nem okozna gondot, ha fizetnie kéne érte, természetesen, ám a vállán lévő kisördög csak nem hagyja nyugodni, s csibész énje bajt akar keverni, minden áron.
Kiszemel hát magának egy kellőképpen átszellemült egyént, ki jobbjában egy pohár bort szorongat, s kalózunk nem rest mögé kerülve megkocogtatni az illető bal vállát. Ennek következtében amaz az említett irányba fordul, Draenon pedig kihasználva az alkalmat, ellép mellette jobbra, miközben egy gyanúsan begyakorlott mozdulattal szabadítja meg a pohártól, s már veti is bele magát a tömegbe. Elégedett kárörömmel figyeli az imént kifosztott férfi értetlenkedését, majd pedig az ezt követő gutaütést, majd jó ízűt kortyol az amúgy meglehetősen pocsék borból, de hát ugyebár nem is okvetlenül az íze végett issza, s nem az ital mibenléte édesíti meg az élményt.*


4498. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 21:17:30
 ÚJ
>Krisaga Narrai avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 246
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Tavaszünnep//

-Lehet, hogy csak én ijedek meg a semmitől. *Vesz egy mély levegőt, hogy megnyugodjon, miközben ő is körülnéz.*
-Lehet, hogy csak nem vagyok szokva az ilyesmihez és félreértelmeztem az egyik bámészkodó pillantását. Elvégre, ki ne nézné meg a barbár-medvét! *Felkuncog új ismerősének jelmezén.*
-Én sem. *Rázza meg a fejét egy kicsit, de akkor nem érti, mi volt ez az érzés, mert nem szokott csak úgy hallucinálni ilyesmiket. Meg alapvetően semmit sem. Még az is előfordulhat, hogy valaki, akit régebbről ismer jött le idáig. Bár ezt gyorsan ki is zárja, mert biztos abban, hogy senki nem tenne ilyet, inkább hagynák, hogy rájuk szakadjon a barlang.
Miközben fejtegeti, ki bámulhatta meg őket, vagy téved és esetleg rajta tört ki az üldözési mánia, hagyja, hogy Mocsok vezesse, amerre gondolja. A saját fajtájának gondolata megnyugtató, mert külső fenyegetéssel szemben igenis fel tudnak lépni egységesen. Bár az is egy lehetőség, hogy éppen közöttük akadnak rá a figyelő szempárra.
Ő nem kért, ennek ellenére, amikor Kámorf bora megérkezik, az ő kezébe is nyomnak egyet, vagy a hangulat kedvéért, vagy mert feltételezik, hogy ha a tára iszik, akkor ő is.*
-Eléggé fel van vizezve, de iható. *Jegyzi meg, felemelve egy kicsit a poharat, mielőtt belekortyolna, majd figyelve arra, hogy ne öntse ki az italt tovább haladna. Persze, csak ha a Hifeti lány is úgy tesz.*


4497. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 19:57:08
 ÚJ
>Krestvir Drelm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 966
OOC üzenetek: 48

Játékstílus: Vakmerő

// Második szál //
// Tavaszünnep //

*El nem mozdul a helyéről, legfeljebb amennyire a tömeg mozgatja, elébe tolakodva, vagy épp a színpadtól visszafelé igyekezve. Azt látja, hogy a medve-jelmezes megállt amott egy helyben. Úgy sejti, talán az egyik árusnál, vagy társasága akadt. Úgyhogy fel is adja, hogy közelebbről lássa mostanság, és egy időre mások felé terelődik a figyelme.
Kíváncsi, vajon a többi, színpad előtt gyülekező mit tartogat mára.
Elkap egy furcsa jelenetet, mikor egy púpos hátú, talán vénasszonynak tűnő -?- alak megvádol egy másikat, hogy az megfogta a fenekét. És mindezt férfihangon!
Visszafojtott kuncogással figyeli, mi fog ebből kisülni.
Később aztán a szeme sarkából meglátja újból azt a medvefejet meg a lándzsát. És ezúttal felé közelednek! Ismét nyújtózkodik kicsit, hogy többet lásson, de bízik benne, ha felmennek a színpadra, úgyis megnézheti majd ezt a jelmezt is.*


4496. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 19:14:11
 ÚJ
>Kámorf Hifeti avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 273
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Megfontolt

// Második szál //
// Tavaszünnep //

*Kámorf megdöbben Krisa felvetésén és mélyebben az arcába húzza a medvés fejrészt.*
-Nem szoktak kinézni még minket sem. *gyanakodva körbe sandít feje mozdítása nélkül a szemével* Ilyen korán még nem. Az ünnepek mindig a boldogság és az öröm, egymás szeretetéről szól. Amíg kevés pia fogy el, addig nem szokott gond lenni.
De a biztonság kedvéért próbáljunk olyan helyet keresni, ahol több sötételf és félelf is van! Ha mégis belénk kötnek, akkor jobb az, ha nem vagyunk egyedül a környéken.
*Szolidaritást sok mindenért lehet vállalni másokkal a puszta sajnálattól kezdve a közös kultúra is ide tartozik. De az, ha mindenkit sújt valami, az előbbieknél sokkal szorosabban fűzi össze a tagokat és ilyenkor számítható a leginkább, hogy valaki mellénk áll, mielőtt őt is magányosan próbálná néhány részeg levadászni.*
-Még nem láttam jelét, hogy megállítottak volna magunkfajtát ma itt. De tartsunk nyitva a szemünket és nézzünk szét, hová lépünk!
*Úgy tűnik, hogy vannak itt azért többen és aki kötekedni akarna, az bizony több álarcossal is szembe találhatja magát, akinek szürke füle kilógnak a maszk alól, ha valaki alaposan megfigyeli őket. Bár a Hifeti lánynak nincs olyan éles szeme, főleg nappali időszakban. Csak remélni tudja, hogy el fog jönni egyszer az éjszaka.
A tér másik felén remélhetőleg a Narrai leánynak már nem lesz ilyen rossz érzése és amíg arra felé haladnak, az egyik férfit megkéri a tömegben, hogy hozzon nekik egy kis bort. Nincs kedve mások között összepréselni a testét és reméli azt, hogy bűbájos mosolya még a jelmezén keresztül is megteszi a hatását.*4495. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 17:19:38
 ÚJ
>Moonxylwery Dwirinthalen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 1090
OOC üzenetek: 107

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Tavaszünnep//
//Jelmezverseny//

* Bár már jó negyed órája a főtéren vannak, nem akart egyenesen a jelmezversenyre feliratkozni vágyók sorába beállni. Öltözete jól fedi a jelmezét mint az elvárt is a mai napon. Néha Cralanra néz, tekintete jelzi, hogy kíváncsi rá miként is érzi agát a fekete álarcos. Jól áll a félvérnek az egyenruha és talán egy cseppet még meg is fűszerezi a hatást a fekete selyemből készül egyszerű vonalú álarc.
Körülbelül pontosan ugyanennyit lehet látni a nőstényből is. Ó ezüst szín csuklyás köpeny fedi egész alakját mondhatni egészen bokáig ahonnan kecses fekete csizmácskák villannak elő. Arcát fekete maszk teszi titokzatosabbá rajta smaragdszín díszítéssel. Valószínűleg nem fog a nép olyan jól szórakozni amikor a köpeny lekerül róla. Moon nem volt képes bohócnak öltözni pedig elvárná tőlük, hogy szórakoztassák őket.
Egy két fordulat a sorok között. A borhoz egyelőre nem nyúl, azt hagyja a későbbi időre, már ha marad belőle valami hisz most itt minden ingyenes. Kezébe néhány szem sós ropogóst fog majd Cralan felé néz.*
- Akkor menjünk mi is. Itt az ideje, hogy leadjam a jelentkezésemet.
* Határozott léptekkel tör utat magának a tömegen keresztül. Ha bárki ránéz kedves mosollyal üdvözli majd pedig elfoglalja a helyét a sorban.*


4494. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 17:06:13
 ÚJ
>Trayäk, a nyomolvasó avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 195
OOC üzenetek: 3

Játékstílus: Vakmerő

//Mielőtt mindent itt hagyunk//

*Trayak egyszerű vadász. A női gondolkodásmód távolabb áll tőle, mint a farkasé. Ennélfogva fogalma sincs Meruwiel aggodalmaskodó gondolatmenetéről.*
-Nincs.
*Jelenti ki az egyszerűen.*
-Akkor barakk.
*Ezzel el is indul a fogadó ajtaja felé, ahol annak rendje s módja szerint maga elé tessékeli a hölgyet. A főtérre kilepve sebtében a vörös mellé sorol és ahelyett, hogy újra a karját nyújtaná a lány felé, megpróbálja megragadni a kacsóját; ha hagyja kéz a kézben haladnak tovább a kijelölt cél felé.*
-Hát én úgy képzeltem el, hogy tovább alszom, mint ameddig.
*Pillant hátra a nyughatatlan jószágra aki boldogan csahol mögöttük.*
-De ha már így alakul, a B terv az volt, hogy beülök a fogadóba és körülbelül semmit nem csinálok napkeltéig.
*Nem valami izgalmas program, sokkal jobb kerekedett így, hogy belefutott az elképzelhető legkellemesebb társaságba.*
-És mondd csak, kedvesem.
*Próbálgatja a különös hangzású szót szövegkörnyezetben is.*
-Hogy működik ez az udvarlás dolog arra, ahonnan kegyed jön?
*Teszi fel a kérdést kacér mosollyal az arcán.*


4493. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 13:46:31
 ÚJ
>Krisaga Narrai avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 246
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Tavaszünnep//

*Bólint Kámorf válaszára, és már indulna is el, amikor olyan érzése támad, mintha valaki, csak néhány pillanatig, de figyelné. Előfordul, elvégre sötételf, a legtöbbször kinézik a tömegből. Annyira azonban elég ennyi is, hogy a tér másik oldalán támadjon kedve szétnézni.*
-Nézzünk körül arra. *Int a pódiummal átellenes irányba, majd meg is indul.
Ha a másik felzárkózik, választ egy olyan pillanatot, amikor nem épp a körülöttük lévőket szórakoztatja, és közelebb hajol.*
-Mennyire szokták... Mennyi esélye van, hogy megpróbáltak kinézni minket a tömegből? Olyan volt, mintha valaki bámult volna... *Kérdezi kicsit halkabban, aztán, ha választ kap, kiegyenesedik újra.* -Nem szeretném a napot harccal elrontani.
*Menet közben figyeli a tömeget, hátha rájön, kinek is köszönheti az előbbi érzést. Aztán újabb pillantást vet a színpad környékiekre, de csak csuklyás alakokat, meg egy óriást lát, utóbbit valamilyen álarcban, de innen nem tudja megmondani, mit is ábrázol.*


4492. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 13:08:43
 ÚJ
>Kámorf Hifeti avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 273
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Megfontolt

// Második szál //
// Tavaszünnep //

*A sötételf leány nagyon jól érzi magát, mert úgy tűnik több fajtársa is van, aki hasonlóan gondolkodik. És ez még mindig felcsillantja a reményt, hogy egyszer a nagy házak újra egy társadalmat tudnak alkotni. És addigra talán a Hifeti család is régi pompájában ragyog. Bárhogyan is nézett kis a régi pompája.*
-Nagyon szívesen beszélnék még veled máskor is. Remélem fogunk mi még találkozni. És ha ide költözöl, akkor egész biztosan sűrűn fogunk találkozni.
*Bármilyen lassan is eszi a maréknyi pisztáciát, az bizony elfogyott és a kis kosarat visszatéve a pultra magára húzza jelmezét újfent.*
-Gyere! Nézzünk szét máshol is!4491. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 12:35:34
 ÚJ
>Yhart Ntha avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 99
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Tavaszünnep//
//Jelmezverseny - Rynizz//

* Pontosan ki ácsorog előtte nem igazán kinézhető. Van púp, mag női topánka, ami eléggé furcsa párosítás. No de ami nap aztán minden efféle groteszk küllem tökéletes és elfogadott. *
- Hm?
*Nyitja nagyra szemeit hirtelenjében ahogy a púp neki nyomódik s egyből jön utána a kevésbé sem kedves hangszínű kérdés. *
- Aztá én ficergek itten?
* Mordul fel idegesen toporogva. Nem fél attól, hogy egykoron fehéres terítőként funkcionált anyag leesne a negyedbe fűrészelt hordóról. A tyúk és kokas tollak is jól oda vannak öltögetve, meg ragasztgatva gyantával. No meg a mély hangzatú hang...! Szerencsére nincsen, de ha lenne püspökfalatkája, az idegességében járnak jobbra meg balra.*
- Segged? Bah! Esetleg a púpod ecsém.
* Mordul vissza kevésbé sem kedvesen.*


4490. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 11:34:00
 ÚJ
>Rynizz Dwirinthalen [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 631
OOC üzenetek: 19

Játékstílus: Megfontolt

//Második szál//
//Tavaszünnep//
//Jelmezverseny - Yhart//

*Kevés látszik jelmezéből, csak valami hófehér csipkés szoknyaszegély, és magassarkú aranyszín topánka, mely a köpeny alól kilóg, és adhat okot talán arra, hogy nőneműnek gondolják a torz alakot.
Maga is forgolódik aprócskát, figyelve a tömeget, egyéb jelmezeseket, Krisát, ezen a ponton picit áldva saját eszét a maskaráért, miben még saját anyja sem ismerné fel.
És mivel mocorog óhatatlanul beleütközik púpjával a mögötte állóba.*
-Te fogtad meg a seggem?
*Szól a csuklya alól a férfiasan mély hang, vádló éllel.*


4489. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 11:10:28
 ÚJ
>Krisaga Narrai avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 246
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Tavaszünnep//

*Igazából Krisaga is csak azért tudja nagyjából meghatározni a városa beomlását, mert a szülei gyakorlatilag ahhoz képest határoztak meg mindent. Beleértve a gyermekeik születését is.
Emellett, ha tudna bármit is a Hifeti család múltjáról, elárulná a lánynak, hogy nem volt a hazájukban olyan pillanat, amikor egy sötételfre nem leselkedett valamilyen veszély. De nem tud semmit, így a mesedélután is elmarad.
Azonban az, amit Kámorf mond megüti a fülét, és elég érdekes álláspontnak tűnik ahhoz, hogy mégiscsak visszakanyarodjon egy pillanatra.*
-Úgy beszélsz, mint ahogy az egyik bátyám meg én beszéltünk a népünk sorsáról, mielőtt eljöttem. *Nosztalgikusnak ható mosoly jelenik meg az arcán, csak azért, hogy néhány pillanat múlva el is tűnjön.* -Nem félniük kell, hanem tisztelniük minket. A kettő közt nagy a különbség.
*A mondat végén megszűnik a komolyság is, és egy barátságos vigyorra húzódik a szája.*
-Ha egyszer kedved támadna ilyesmiről beszélgetni, keress meg, vagy hagyj nekem egy üzenetet a Pegazus fogadóban, hamarosan úgy is ott lesz szobám. Fizetek neked egy vacsorát. Illetve napirendedtől függ mit.
*Figyelmesen hallgatja végig új ismerőse magyarázatát a városról.*
-Nem tűnik nagyon különbözőnek attól, amit máshol láttam, útközben. Majd odafigyelek, mit teszek és hova megyek, nehogy valamivel meggyanúsítsanak, amit nem én tettem. *Elhúzza a száját, elvégre ő már hozzászokott a fényhez, bár nem lát benne túl jól.* -Én nappali életmódot folytatok, de azért köszönöm a tippet.


4488. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 09:47:59
 ÚJ
>Kámorf Hifeti avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 273
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Megfontolt

// Második szál //
// Tavaszünnep //

*Kámorf nem nagyon törődik soha az idővel, mi mikor történt. Bár a családja idősebb tagjainak szavaiból is arra tud következtetni, hogy ők már felszínre jöttek valószínűleg, mire a szerencsétlenség bekövetkezett, mert ezt már kicsit kívülállóként konstatálják, de sosem firtatná azt, hogy akkor miért is jött el a Hifeti család. Érzi ő is, nem olyan naiv, hogy pont a sötételf társadalom akkori állapotában volt valami, ami elég nagy szégyen lehetett annak idején. Persze nem maga a szégyen miatt költözhettek, hanem inkább amiatt, mert veszély fenyegette volna az életüket. Az sosem okoz számukra gondot, hogy mások mit gondolnak róluk, csak mikor ennek kapcsán esetleg beléjük kötnek itt a felszínen is.*
-Igen. Nem lenne rossz, ha lenne újra egy országunk. Akkor a többi faj is tartana kicsit tőlünk és nem viselkednének velünk úgy, mint akibe bárhol bele lehet rúgni.
*Ám Krisa hamar témát vált és nem is erőlteti tovább ő sem azt, amihez vajmi keveset ért egyébként is. Bár fajuk felvirágoztatása néha megfordul a fejében és ezt legtöbbször a családja újraszervezésében és erős dinasztiává válásával kezdené. Ahol abba is marad, hiszen sem harcbéli tudása, sem varázstudománya, sem tudományokban való jártassága nem aposztrofálja őt erre a posztra.*
-Nos, ellenséges velünk szemben. Nem egyszer már csak rád pillantanak és hamarabb megvádolnak valami elkövetésével, mielőtt megszólalnál. Bár ezt talán te is tapasztaltad már. De ha megszokod és megtanulsz nem törődni vele, akkor elég élhető. És az éjszakáink nagy részét azzal tölthetjük el, amivel szeretnénk.
*A lány éjszakai életmóddal védekezik az ellen, hogy a túlzott fényt még most sem szokta meg szervezete. Így a nappali tevékenységét nem azért hagyta ki, mert becsületes munkát kéne folytatnia. Igazából ezzel csak azt akarta mondani, hogy szinte soha semmit nem kell dolgoznia, a város szinte magától ellátja őt mindennel.*4487. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 08:44:19
 ÚJ
>Luth'ol Sargtlin Aph'yonsi avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 4
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Qe'Zael Xuun részére//
//Megfigyelés//

*Artheniorig követte a furcsa fajtársat. Egyelőre csak tisztes távolságból követi a hímet. Azt keresi hol vannak a gyengéi, hol a legsebezhetőbb. Mivel vértben van, lassan mozog. Így a gyorsaság lesz a legjobb amivel lehet játszadozni ellene. De egyelőre kivár. Nem támad még. Egyszerűen böki a szemét a másik. Ő nem hősködni jött, csupán átlátni a káoszon, és uralni azt. Hacsak egy pillanatra is, de kiélvezni azt a megdöbbentséget amit majd okoz a másiknak. Egyszerűen a tömegben elvegyülve követi Xunnt. Néha-néha megáll mintha valami fontos dolga lenne, közben pedig semmi. Néhányan furcsán megbámulják Luthot, akik csak egy bájosnak nem mondható, gúnyos vigyort kapnak. Szép csendben becserkészi az áldozatot a vadász.*


4486. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-03 05:55:52
 ÚJ
>Krisaga Narrai avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 246
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Tavaszünnep//

*Rákérdezett a névre, de annyira sem a becenév eredete, sem az eredeti név nem érdekli, hogy faggatózzon.
Bólint egyet arra, amikor a Hifeti lány a Pegazusra hivatkozik. Ő maga a városon kívül szállt meg, egy a pusztán lévő fogadóban, így érthető, hogy lassabban jutnak el hozzá az információk. Most, meg a napokban is csak le-lejárogatott ide.
Amennyiben a csuklyás tényleg elindul feléjük és Kámorf tényleg észreveszi, Krisa egy billanatra megmerevedik, majd biccent, de a kezét az oldalán lógó tőrön pihenteti időröl időre.
Ha viszont a tolvajnak titulált illető marad ahol van, nyugodtan felel Mocsoknak.*
-A mi váosunk már harminc éve, korábban, mint az én születésem, romokban áll. Bigott barmok! Az enyéim is, de a többi is. Semmibe nem telne újra kiépíteni az egészet, ha alkalmazkodnának. Vagy megszokhatnák, hogy a felszínen élünk. *Az utolsó mondatában van némi álszentség, hiszen ő maga is mélységiként gondol magára és a családjára, mindenki másra meg felszíniként.*
-Szóval te már egy ideje Arthenior lakosa vagy. Milyen a város? *Vált inkább témát, mert az előző szavaiban már, ha a másik nem is, ő már érezte az indulatot.*


4485. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-02 23:21:08
 ÚJ
>Kámorf Hifeti avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 273
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Megfontolt

// Második szál //
// Tavaszünnep //

*A legkevésbé sem lepődik meg fajtársa válaszán és jókedvű mosolygással mennek oda az asztalhoz. Jól beütemezve, hosszú időkihagyásokkal igyekszik enni a sózott magokat, miközben beszélgetnek. Jól láthatóan igyekszik vigyázni az alakjára.*
-Igen, becenév. Mindenki így hív.
*S közben elgondolkodik, milyen is lenne, ha elmondaná a történetet, amit ilyenkor szokott.*
~Nos, lássuk csak! Elmondom a kamu dumát arról, hogy a nevemet csak azért kaptam, mert kicsi koromban ha piszkos lettem, a többi gyereken nem látszott meg a kosz, csak én tűntem olyannak, mint aki az utca porába hentergett egész nap. És mind ezt egy fajtársamnak.
Igen, ez a legmegfelelőbb, hogy azonnal lebukjam és még ostobának is tűnjek, amiért olyat akarok átverni, aki némileg járatos a kultúránkban.~
*Természetesen egy percig sem gondolja azt, hogy ez jó ötlet lenne. Ezért elő sem hozakodik sem ezzel, sem más füllentéssel. Oké, érti a célzást, hogy miért kérdezett rá, de most nem akar csípőből kitalálni valamit. De még az igazat sem akarja elmondani.*
-Én már egy kis ideje itt élek. Így a barátaimtól a Pegazusban hallottam róla. Előtte is emberek között éltem, így gyorsan kiismerem magam, hamarabb megtudok mindent.
*Egy furcsa, csuklyás alak nyújtogatta a nyakár a tömegen keresztül és ha elég közel jön, hogy meglássa, akkor ügye meg fogja látni. De addig amíg a másik is csak a karjait látja meg a lándzsát, addig ő sem hord olyan magasan szemet, hogy kiszúrhatná a tömegen át. Szóval ha közeledik és kiszúrja a Hifeti lány, akkor oda súgja:*
-Krisa! Ne nézz oda, de egy tolvaj közeledik hozzánk. Szerintem ki akar rabolni minket a tömegben. Tegyünk úgy, mintha nem vennénk észre, de figyeljünk az értékeinkre!
*De amíg a saját helyén van és nem mozdul az illető, addig mit sem tudva róla folytatja a beszélgetést nyugodt hangon egész más témáról.*
-Tudod az én családom már jóval a hegy beomlása előtt eljött. Csak hallottuk a hírét a szomorú esetnek.


4484. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-02 22:35:45
 ÚJ
>Krestvir Drelm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 966
OOC üzenetek: 48

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Tavaszünnep//

*Talán azt gondolnák, ő is rejteget valami meglepetést, valami érdekes jelmezt, azért van köpönyegben, mélyen az arcába húzott csuklyával… De ilyesmiről szó sincs. A mindennapos viseletében érkezett, annak része ez a köpönyeg. Mondjuk, a színes felvonulók között még kevésbé feltűnő az ő jelenléte.
Mikor megérkeztek, eléggé meg volt szeppenve a nagy tömeg miatt, de mostanra sikerült úgy-ahogy feloldódnia. A csuklya mögött biztonságban érzi magát. És az sem mellékes, hogy a sok látványosság mellett az ingyenes finomságok miatt is igencsak derűs lett a kedve.
Egyik kezében sütemény, a másikban sós csemege. Amilyen bátortalanul vette el az elsőt, miután látta, hogy tényleg ingyen van, és nem szólnak rá, olyan szemtelenül nyúlta le a többi finomságot.
Taitos mellett ácsorog egyébként, a színpad közelében, mikor az ünnepséget hivatalosan is megnyitják. Teli szájjal vigyorog elégedetten a fiúra. Le sem tagadhatná, mennyire örül az ingyen ételnek. Meg a fiú külleme is szórakoztatja még mindig.
Azért figyel és hallgat előre is, kissé összehúzva magát, mikor a tömeg egy emberként ujjong föl és tapsol és zajong... De még akkor is mosolyog, mert ha szokatlan is számára ez a nagy ricsaj és sokaság, a jókedv tetszik neki.
Majd hirtelen arra lesz figyelmes, hogy Taitos elmozdul mellőle, s a következő pillanatban már föl is ugrott a színpadra.
Tágra nyílt szemekkel bámul rá, megakadva a rágásban egy-két pillanatra. Majd erőltetve és gyorsan lenyeli, ami a szájában van, hogy aztán csodálkozón tátsa azt ki, s mikor a fiú odáig jut, hogy fenéken legyinti a „főbohócot”, már kitör belőle a kacagás.
~ Bolond! ~ rázza a fejét teljesen megrökönyödve és nevetve, mert erre még ő sem számított.
Kíváncsian lesi aztán a közönség reakcióját. A közelében egy kopasz, különös öltözékű férfi - Bato -, úgy értelmezi, támogatja a helycserét. Nevet rajta is, de maga nem kiált fel, annyira azért nem kívánja felhívni magára a figyelmet.
Érkeznek közben mások is, akikről úgy sejti, a Bálkirály- és Királynő címre pályázhatnak. Figyelmét leginkább egy gyereksikongatástól kísért, medvebőrbe bújt, lándzsás alak vonja magára, mivel neki elég feltűnő a jelmeze és a belépője is. Csak sajnos túl sokat nem lát belőle, pusztán a fejét és a lándzsa hegyét, mert túl alacsony, hogy a tömeg fölött átláthasson, így lábujjhegyre állva nyújtogatja a nyakát arrafelé is.*


4483. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-02 22:29:14
 ÚJ
>Krisaga Narrai avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 246
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Tavaszünnep//

*A lándzsát csak így közelebbről veszi észre, de így jár az, aki nappal fél-vak.
Felkuncog az újabb kis előadáson, majd még mindig megmaradó mosollyal válaszol a kérdésre.*
-Hmmm... Sajnos nem, hamisítatlan sötételf vagyok. Legalább is, amikor utoljára néztem, még az voltam.
*Vigyorog még egyet a másik mélységire, ahogy félig-meddig lerázza a vadember jelmezt. Szemet szúr neki a másik világos bőre, de azt is tudja, hogy előfordul az ilyesmi. Ezerből, ha egyszer, de akad rá példa. Ráadásul, azon túl, hogy egy kicsit különös, nem igazán érdekli.*
-Ha gondolod. Van egy-kettő, ahol találni valami finomat. *Annak ellenére, hogy ő nem is olyan rég, megérkezésekor zsákmányolt némi süteményt, rábólint a dologra és elkíséri legújabb ismerősét.
Azon kicsit csodálkozik, hogy miért is indultak el, ha csak pár falatnyi étellel szolgálja ki magát a lány, de nem kérdez rá. Helyette inkább nézegeti tovább a pultokat.*
-Krisának. Gondolom, a tiéd becenév.
*Tart valamennyi szünetet, vagy hagy időt a másiknak, hogy válaszolhasson, függően attól, akar-e mondani valamit a másik mélységi.*
-Egyébként honnan jött a jelmezötlet? *Mindennél különösebb neki, hogy egy sötételf így részt vegyen ebben a parádéban, de meglehet, hogy a felszínen élők valamennyire alkalmazkodtak.* -Nekem időm se volt ilyesmin gondolkodni. Ami azt illeti, azt se tudtam, mi készül itt.


4482. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-02 22:03:38
 ÚJ
>Kámorf Hifeti avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 273
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Megfontolt

// Második szál //
// Tavaszünnep //

*A sötételf leány önfeledten ugrabugrál, mikor egy fajtársa lép oda. Úgy tűnik sikerül megnevettetnie és ez kis elégedettséggel tölti el.*
-Vadember. *mondja gyorsan, hogy minél kevesebb ideig essen ki a szerepből, nem a bonyolultsága végett, inkább a körülötte állók beleélése miatt. Majd mind a két kezét magasba lendítve, megrázza az acél hegyű lándzsát.*
-Hörrr-hörr!
*Igazából nem csak nem tudja, de még távlati elképzelése sincs arról, hogy vajon a vadon mélyén élő remeték vagy a hegyi emberek milyen nyelven beszélnek, milyen hangok jellemzőek rájuk.
Így minden tudományos alapot nélkülözve a fantáziájára bízva a felvett szerep kialakításakor úgy döntött, hogy a mély torokból mondott szótag nem azt a barbárt imitálja, aminek a tüdejét épp átlőtték nyílvesszővel és élete utolsó szavait mondja.*
-Ha te nem egy sötételf vagy, hanem csak óriásként beöltöztél, akkor nagyon hihető a jelmezed. *mondja még az iszappakolás alatt is jól láthatóan mosolyra húzódó szájjal.* Ha gondolod, rád szavazok a versenyen.
*Kicsit elfárad eddigre a tánccal kevert színelőadásában, ezért leengedi karjait teste mellett, hátra dobja a testét borító bőrt és fél kézzel csípőre tett kézzel nagyjából ott is tartja. Így kimelegedve jót tesz neki a levegő.*
-Azt hiszem, ideje megnézni az árusokat. Nem jössz?
*Ha igent mond újdonsült ismerőse, akkor megindul egy olyan asztal felé, ahol nem csak piát mérnek, de finom falatokat is árulnak. Ha nemet mond, akkor inkább ő is ott marad. Igazából nem éhes, csak jó fordulat a beszéd fenntartásához. És ha oda is mennek, ő csak egy marokméretű fonott kosárkába kiszúrt pisztáciát vesz el.*
-A nevem Mocsok. Téged hogy hívnak?4481. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2016-05-02 21:33:55
 ÚJ
>Krisaga Narrai avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 246
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Tavaszünnep//

*Nem megy közvetlenül a pódium elé, igyekszik távolabb maradni, hogy ne kelljen mindenkit fellökdösnie, ha valamerre körül szeretne nézni. Időnként ott hagyja a választott helyét, hogy italt szerezzen, vagy megnézzen egy-egy érdekesebbnek tűnő pultot. Igyekszik mindig körülbelül ugyanarra a pontra visszatalálni, hogy nagyjából átlássa a teret.
A tömeg szélén talált helyéről látja, amikor a hintó begördül, és látja a kiszálló alakokat is. Illetve, csak azt, hogy alakok szállnak ki a kocsiból.
Valami nagydarabnak tűnő alakot is lát, ahogy végig ugrabugrál a téren, időnként gyerekeket ijesztgetve. Valamilyen oknál fogva elindul közelebb az alakhoz, és csak akkor veszi észre, hogy az illető jelmezt visel. Nem sikerül teljesen beazonosítania a maskarát, mindenesetre felnevet az előadásmódon.*
-Mi is akarsz te lenni? *Lép oda Kámorfhoz, széles mosollyal az arcán, ami még a korábbi nevetés eredménye.*
-Nem mintha nem lenne fergetegesen vicces, ahogy előadod... *Egészíti ki, abban az esetben, ha a szavai még a mosollyal sem tűnnének elég barátságosnak.*


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8610-8629