Arthenior - Arthenior főtere
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van zenét hallgatni. (3.79 MB)

<< Előző oldal - Mostani oldal: 328 (6541. - 6560. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

6560. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-29 23:08:58
 ÚJ
>Aezmorin Fohthanor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 195
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

* Már majdnem kiér a szegénynegyedből anélkül, hogy szét kelljen osztania kevéske pénzét, amikor egy csapat könyörgő szemű gnóm kölöktársaság fogja körbe, megszorongatják brokát köpenyét és irtó szerencsétlenül néznek ki, és persze Aezmorin tudja jó, hogy ez mind része a szervezett bűnözésnek, de mi van, ha ezek a kölykök tényleg csak éheznek? Dühös, mogorva képpel hessegeti először őket, aztán körbenéz, van-e valaki aki figyeli a tevékenységet, hogy baj esetén a gyerekek segítéségére legyen, de nem lát senkit, aki gyanús lenne. Természetesen tudja jól, hogy az árnyékban lapul a mocsodék, de mi van, ha ezek a gnómok tényleg csak egyszerű gyerekek, akiknek ételre lenne szükségük? Mennyivel könnyebb lenne, ha nem a saját fajtájába tartozók lennének, akkor csak menne a maga útján, félrelökve a nála alig valamivel alacsonyabb gyerekeket, aztán nem is foglalkozna velük. De így? Fejcsóválva nyúl be erszényébe, de nem veszi elő teljes vagyonát, csak tíz aranyat kiszámol látatlanban, aztán kettőt-kettő a lurkók kezébe nyom, mivel öten vannak. * - Nesztek - * közli velük durrogó, mogorva stílusban, de igazából belül szánalmat érez. Nem tudja mit csinálna, ha tizenöten lennének, bizonyára menekülésre fogná. A városi őrség tehetne valamit a túlzott koldulás ellen. Már persze, ha van ennek a városnak ilyenje. Hiszen fala sincsen, boldog-boldogtalan besétálhat, akár úgy, ahogy Aezmorin, fegyverrel a kezében. Egy csapat haramia is rajtaüthet az erdőből a kovácsműhelyen, hogy az ott tárolt és készített javakat elhurcolják. Mindegy, nem Aezmorin gondja, így nem is foglalkozik vele. Ha megtámadják a várost, hát támadják, csak ne akkor, amikor a gnóm itt tartózkodik.
A szegények lakta részből kiérve egy igen impozáns teret pillant meg, amely eddig rejtve volt előtte. Ha az útbaigazítás helyes, akkor a főtér déli részén kellene a fogadónak elhelyezkednie. Kérdéses, hogy a nem túl intelligens képű piaci kofa tudja-e az égtájakat, vagy csak úgy hasra ütésszerűen mondott egyet, ami nagyjából jó lehet. Hamar megfogja tudni.
A tér bámulatos, a szökőkút is lenyűgöző, és mivel azt látja, hogy jó páran isznak a vízéből, így a gnóm is közel megy hozzá kortyolni belőle, közben minden egyes részletét megfigyeli. A vizet nyilván valamilyen szivattyú működteti. Talán olyasmi, amit a tengerészek használnak a hajófenék szárazon tartására. Aezmorin persze nem látja a szerkezetre utaló jeleket, de lehet mágiával eltüntették, hogy ne zavarja az összhatást. A másik lehetőség, hogy varázslat működteti. Az is megeshet. Ratraxurgban sok mindent működtet mágia, és igen sok, az, amit a gnómok csavaros észjárása hozott létre, és legalább annyira bámulatos, mint az energiák megzabolázásából nyerhető varázslat. A gondolatra honvágya támad, és kényszeríti magát, hogy elhessegesse elméjéből a zavaró tényezőt. Most amúgy is a fogadót kéne megtalálnia. Felnéz a napra, mert a koldushonban elvesztette irányérzékét, megállapítja, hogy merre van dél, és arrafelé fordul. ~ Épp a szemed nem szúrta ki ~ korholja magát, ahogy megpillantja a fogadó hívogató alakját. A fából készült cégér vidáman jelzi a csehó nevét. ~ Pegazus, ez lesz az ~ gondolja elégedetten, de még nem hagyja el a főteret, hanem inkább leül egy padra a díszes oszlop közelében, és nézegetni kezdi a műalkotást. ~ A város mégsem olyan nagy csalódás ~ gondolja zavartan, mert nem tudja mire vélni a barbár vidéken felhúzott remekeket.
Elnéz egy hűsítő árnyat adó fa irányába, és megpillant egy szürke macskát, nem sokkal távolabb tőle pedig egy jobb napokat is megélt nőszemélyt. Nem igazán sajnálja őt, a koldusfészekben rosszabb állapotúak is voltak. Lehet onnan jött elő, hogy a főtéren kéregessen. A gondolatra gyorsan el is kapja a tekintetét, nem szeretné, ha a lány megpróbálná lenyúlni őt.
~ Hamu! Magasságos fogaskerék ~ rötyög rajta magában. Amúgy nem is rossz név neki, első hallásra gondolta csak furának, de, ahogy nézi a macskát, egyre inkább találó rá az elnevezés. *6559. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-27 12:52:17
 ÚJ
>Ghaelowo Croylorint avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 36
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

*Ez a nap is eljött hát, Ghael megérkezett Artheniorba. Egy darabig csak áll a főtéren, figyeli a tömeget, a két lában sétáló erszények sokaságát, és úgy dönt: megérte eljönni ide. Megérte a sok fáradtságot, nem is beszévle az idejéről, amit beleölt, ebbe és az aggodalomba, hallván a pletykákat az utóbbi időben. Mintha nem lenne itt minden a legnagyobb rendben. Nos, örömmel konstatálja, hogy semmi jele abnormalitásnak, legalábbis ami ezt a részt illeti. De honnan tudhatná hát az ember fia, hogy mi hír a városban, ha még be sem ült egy kocsmába inni egy keveset. Inni, és beszélgetni. Beszélgetni, és dalolni. Dalolni, és pénzt szerezni, a pénzt meg... azt pedig újfent elinni.*
- Hát nem csodálatos az élet körforgása?
*Sóhajt egyet, majd eszébe ötlik, valamit kihagyott a körforgásból. Nő is kéne, mintegy éjszakai elfoglaltságnak, hisz az út során kevés ilyenre adódott lehetősége. Mily' csodás világban élünk, hogy kaphat olyat a kocsmában, az ital mellé! Minden egy helyen, ez az igazi bölcsesség, mellyel felülmúlták őseiket. Így hát körbenéz, majd tesz egy rövid sétát a szökőkút körül, már épp készíteni a mondókát, hogy kiszámolja, merre induljon, amikor megakad a szeme valamin. Egy fogadónak látszik, ami pedig megkönnyíti a döntést, megspórolja az időt, nem mellesleg őt is jobb kedvre deríti, ha ez egyáltalán lehetséges. Hiszen boldogsága azóta töretlen, hogy betette a lábát a városba, és mindaddig az is lesz, míg valami szörnyen kiábrándító dologba nem rohan. Ő már csak ilyen naiv természet, bizonyos szempontból. Megigazgatja hát ruháit, kihúzza magát, így picivel magasabbnak tűnhet, és ezen roppant karizmatikus formájában magindul a hely felé, melyet korábban kiszemelt.*


6558. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-25 21:40:45
 ÚJ
>On'era Gragar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 7
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Megfontolt

*Fontolóra véve lehetőségeit, végül úgy dönt szétnéz a piactéren. Arra gondol, hogy talán valami megtetszik amit megvehet. De ha nem is, egy kis séta jót tesz majd neki a bor után. Még nézelődik egy kicsit, majd a szegénynegyed felé veszi az irányt. Ahogy a főtérről halad tova, egyre inkább látszik, hogy hová is megy. Egyre több koldus, egyre több szakadt ruhában járkáló ember. Szerencse, hogy a szíve nem esik meg rajtuk.*


6557. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-25 21:23:12
 ÚJ
>Rojym, a Bestia avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 14
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

*Kámzsáját mélyen fejére húzva, sietősen lovagol át a főtéren. Kezére amennyire tudja, ráhúzza köpenyét, lábát viszont semmi sem takarja, talán az lehet szembeötlő, ha valaki nagyon rábámul a lovasra.
Igyekszik nem feltűnően nekiiramodni, nehogy gyanús legyen, de túl léhán sem akar ügetni. Jó lovas, a köztes sebességet választja. Lassan át is szeli a teret, hogy aztán a várost megkerülvén hazaérhessen.
Lényegében ő maga sem tudja, miért ezt az utat választotta, csupán ösztön volt. Valami azt súgta, a rövid út a szántókon keresztül nem biztonságos.
Baj nélkül üget át a város szélén, miközben kámzsája alól rosszallóan tekint a városhatárra.
~ Nincs fal, nincs védelem, buta városi ember szeleburdisága. ~*


6556. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-25 16:47:21
 ÚJ
>Nathua Aquet avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 75
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

*El kéne morognia mennyire győlöli ezt a tetves várost, az bizonyára megtenné, mint hatásos belépő. De nem kérdezte senki és ezúttal társasága sincs akinek szép csendben elszívhatná az életkedvét a negatív hozzáállásával.
Belehunyorog a főtéri kavalkádba, de alig változott valami mióta legutóbb itt járt.*
-La la la la la.
*Dúdolgat egy ismerős dallamot, hogy elnyomja gondolatait és lépteit a Pegazus fogadó felé irányítja. Ennie kell valamit, mielőtt piszakfa lábai végleg felmondják a szolgálatot és összecsuklanak alatta. Nincs túl jó bőrben, bár soha nem is volt igazán. Ruházata szebb napokat is látott már, szögletes arcáról perdig már soha nem kopnak el a hegek. Szög hajával se tud igazán mit kezdeni és alkatra sem tűnik épp egészséges formának a magas, szikár félvér. Nincs meg ré a képessége, de akár nézhetné a dolgok jó oldalát is: nem látszik rajta soha mikor van igazán rosszul. Külső megjelenése többnyire konzisztens attól függetlenül milyen az aktuális lelkiállapota.*


6555. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-24 21:03:48
 ÚJ
>Nabyy Mhidlu avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 1
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

*Igen – igen hosszú út áll mögötte. Egy hét után már szinte a napokat sem számlálta, volt, hogy az órák csigalassúsággal vánszorogtak, máskor a szorongatóbb helyzetekben repült az idő és ők is igyekeztek szélsebesen eltűnni. Nagy erdőségek, hegyek fenevadai és ismeretlen népei jelentették a legnagyobb veszélyt és a hatalmas viharokról vagy éppen tikkasztó melegekről ne is beszéljünk! Sajnos kis csapatuk létszáma meg is csappant, egy fiatal testvérpár megbetegedett és néhány napnyi szenvedés után örök álomra szenderültek, egy fiatalasszony pedig nyomtalanul eltűnt egyik éjszaka a kocsiról. Nabby egészen jól átvészelte az utat Pirtianestől Artheinor határáig. Erszénye jó néhány arannyal könnyebb lett és az egyébként is nádszál leány arca beesettebbé vált, de most, ahogy átlépi a levegő városának képzeletbeli határát (ugyanis legnagyobb meglepetésére, nincsen városfal) a megpróbáltatások értelmet nyernek és elégett sóhaj szakad föl belőle. Hűséges – ugyancsak elgyötört állapotban lévő – kandúrja siet a nyomában, ahogy a tér közepén álló kúthoz siet. A kristálytiszta víz zubogása hívogató a szomjazó vándornak és fájdalmát csillapítja a száraz toroknak. Nabyy eztán egy fa árnyékában keres ülőhelyet magának. Nem lehet túl üdítő, ahogy most kinéz. Fehérből szürkévé koszolódott blúzára ráférne egy alapos mosás, ahogy a finom, az út porától bepiszkolódott hamvas bőr is lavórért és szappanért kiállt. A beesett arcocskán egy hatalmas lakoma javíthatna, egy pohárka bor pedig azért, hogy az élet is visszatérjen belé. Ébenfekete hajába talán még néhány termés és levél is beleakadt, otthon rá sem ismernének ilyen állapotban. Éhsége és fáradsága ellenére, női hiúsága is megszólal, inkább elő sem veszi kis kézitükrét. Minél előbb keresni akar egy – nem túl drága – igényes szálláshelyet, hogy rendbe szedje magát és végre legyen egy igazi, kiadós vacsorája.
- Gyere, Hamu! Azt hallottam, innen nem messze van egy fogadó.*


6554. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-24 15:55:18
 ÚJ
>Kámorf Hifeti avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 273
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Megfontolt

*Hősnőnk búcsút intett egy időre a városnak. És közben a régi dalt dúdolta magában.*
-Egyszer egy szép napon tudom, hogy elhagyom a várost.
Mindent itt hagyok, mit Arthenior adhatott.
*Nem érzi soknak most még. Nem volt egy hely, ahol otthont és boltot vásárolhatott volna magának, hogy megalapozza a Jövőjét. No, nem kemény munkával, hanem az üzletre úgy tekintett, mint a bőség szarura. Nem erőltette meg eddig sem magát, a pénz csak -ahogy mondani szokás- úgy van nála. Minden fajta mélyebb magyarázat nélkül.
Megsimítja oldalán a kardot, melyet egy igen kedves, régi ismerőse hagyatéka. Az ő halálával szállt rá.*
-Igen, elhagyom a várost. Elhagyom, ha nem fogad magába.
*A mélységi nő optimizmusát nem törte meg a tapasztalat, hogy itt túl sok az előítélet a magafajtával szemben. Változnak az idők és úgy érzi, hogy az ő vitorláját dagasztják.
El is indul a Vas Bank felé, hogy betegye pénze egy részét, hiszen már egy jó ideje észrevette, hogy a helyi tolvajok csipegetik az erszényét. Szerencsére nem fogtak ki rajta idáig, hogy nagyobb összeghez jussanak, ám érezhetően állandóan próbálkoznak. A csalinak szokásos helyen használt aprók rendre eltűnnek. Velük együtt az zsebmetszők.
Amikor hallotta az új szolgáltatást, inkább felháborítónak tartotta, hogy valakiknek kölcsönt adunk és még felárat is kérnek azért, hogy használhassák a betét ideje alatt. Kezelési költség? Inkább nekik kellene fizetni.
De most mégis így döntött. Meglátjuk mennyire lesz elégedett. Megsarkantyúzta az ében fekete csataménjét. A nyereghez oda van kötve barna kancája kantárja. Nem spórolt akkor, amikor új és gyorsabb utazási lehetőség után nézett.*


6553. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-23 14:42:24
 ÚJ
>On'era Gragar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 7
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Megfontolt

*Csodálkozva lépked végig a főtéren. Még sosem járt a mestere területénél messzebbre. Ez az első itt tartózkodása, de már sejti, hogy sok dolgot fog még itt átélni. Nézelődik egy kicsit majd megindul egy kocsmát keresni. Látja, hogy nyüzsögnek az emberek, és elég sokan meg is nézik őt, de ez nem nagyon izgatja, hisz csak pihenni szeretne egy kicsit. Megpillant a távolban egy cégéres táblát, amin egy pegazus formát vél felfedezni. Mivel úgy gonndolja, semmit nem veszíthet, elindul felé. Nagy örömmel látja, hogy ez bizony a Pegazus fogadó. Kétes érzésekkel ugyan, de belép az ajtón.*

A hozzászólás írója (On'era Matha) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2018.06.23 16:38:03


6552. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-22 20:47:49
 ÚJ
>Thymaruk Herxidar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 4
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

*Mosolyogva lépked végig a főtéren. Több éve nem járt erre. Valahogy sosem akadtak megbízásai Artheniorban. Legbelül viszont kissé hiányzott neki. Sok helyen járt, de egyik sem volt ehhez fogható. Rájött, hogy pont ez a neki való hely, de nem tudta megmagyarázni miért. Kezében egy flaskát cipel. Kinyitja, majd szájához emeli, tapasztalva, hogy nincs már alkohol benne kissé elkeseredik. Azért még szája fölött megrázza, hátha néhány csepp még maradt. Amikor teljesen meggyőződik a flaska ürességéről eldobja azt. Hallja ahogy koppan valamin vagy valakin. Nem néz utána, nem érdekli hova landolt. Meglátja a Pegazus fogadó bejáratát és minden keserűsége eltűnik.
~Ó majd elfelejtettem.~
Boldogan megindul a kocsma felé, kihúzza magát és belöki az ajtót.*


6551. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-17 15:30:41
 ÚJ
>Ult Ghalar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 108
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Vakmerő

//A Nagy Egyenlőség Napja//
//Még Sydék előtt//

*Valami nagyon nagy baj van a városban, nem kell hozzá sem nagy szakál, sem pápaszem, hogy ezt megmondja valaki. Kereskedők igyekeznek, nem is, menekülnek kifelé a városból, mellettük halálra rémült, pohos nemesek, életüket hónuk alatt vagy hátukon menteni próbáló, módosabb polgárok. A vagyonosabbakat zsoldosok kísérik, akiken látszik, hogy nagyon hirtelen fogadták fel őket. Ult egy-két olyan távozót is lát, akinek a felszereléséről, mozgásáról a vörös köpeny nélkül is ordít, hogy katona.
~Dezertőrök, akik gyorsan el is szegődtek...~
Az ilyesmi nem tréfa dolog. Itt az ideje, hogy megtudja, mi a nyű folyik itt. El is kap egy ijedősebbnek tűnő fiút, akit szökevénynek vél.*
-Mi történt, he? Hova ez a nagy siettség? *Nem udvariaskodik, megvan a véleménye a gyávákról.*
-Ne rángass, én a Városi Őrség... *Az ijedt fiúnak nincs ideje végig mondani a reflexből jövő szöveget, mert Ult megrázza, mint kuvasz a lábtörlőt.*
-Akkor miért nem a posztodon vagy? Beszélj, miért menekül mindemki, vagy alasztófára kerülsz!
*A lány veszélyes játékot játszik, mert ha a többi dezertált nem ennyire nyúlszívű, pillanatok alatt leszúrhatják. De úgy tűnik, a társak inkább a felszívódással vannak elfoglalva. A megfogott fiú rémülten hebeg.*
-Lázadás... fellázadtak a bűnözők. A Tanács Házát felgyújtották, a tanácsosokat leölték. Az Őrségnek is... nagyok a veszteségek. Nincs esély. Mi is alig tudtunk...
*Ultnak felfordul a gyomra a töketlen sráctól. Nem tudja türtőztetni magát, irdatlan pofont kever le neki.*
-Takarodj a szemem elől, te kis kukac!
*Dühe cselekvésre sarkallja, maga akar utána járni, hogy mi történik. A Szegénynegyed felé veszi az irányt.*


6550. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-11 22:09:27
 ÚJ
>Nariina Aleani avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 167
OOC üzenetek: 119

Játékstílus: Vakmerő

*Orra alatt mormogva és morogva hagyja el a Pegazust, mert minek is maradna ott tovább, ha egyszer minden idegszála táncot jár, hogy ne akarjon ott maradni. A főtéren aztán kis időre elgondolkodik teendőin, jövőbeli tervein, és magában morfondírozás közben még vállát is megvonja, csak úgy magának. Semmi különösebb okból. Mert semmi különösebb terve sincs. Valószínűnek tartja, hogy egyetlen olyan helyet ismer, ahol jól érezné magát, ahogy járt már, csak az meg aztán rohadtul messze van. De nem kell itt kelletlenkedni, ha menni kell, hát menni kell, így arcán fintorral indul meg egy meglehetősen hosszúnak ígérkező utazásra.*


6549. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-09 14:02:29
 ÚJ
>Szürke Arja avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 348
OOC üzenetek: 27

Játékstílus: Vakmerő

//Újra itthon//

*Csak ül, bámészkodva maga körül. Mi történik Artheniorban?? Minden és mindenki nyüzsög, a lovaktól kezdve az emberekig és más szerzetekig. Arya egyelőre figyel. Meg kell értenie, mi történik. Mitől van felbolydulva a főtér úgy, mntha egy fosztogató hadsereg vonult volna végig a városon, és mindenki menekülne, vagy épp fosztogatásból jönne. ~Mint például azok ott!~ A lány ellöki magát a szökőkúttól. Azon gondolkodik, hogy menjen-e be a jó öreg Pegazusba, vagy induljon el a Szegénynegyed irányába? Valahogy ki kéne derítenie, mi is folyik itt.*


6548. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-09 00:13:51
 ÚJ
>Nellara Han avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 669
OOC üzenetek: 18

Játékstílus: Vakmerő

//Lorew//

- Igen, ez igaz.
*Bólogat serényen megint, mintha csak ahhoz értene. Mivel nem itt a városban, ezért ehhez a témához nem nagyon tud hozzászólni. Sőt! Nem is élt még soha városban.*
- Ő, persze. Csatlakozhatok... Miért ne?
*Van egy kit kételkedés a hangjában, de úgy dönt, ez is jobb, mint hazamenni, ezért feláll a padról, és várja, hogy elinduljanak.*
- Majd hazamegyek velük.
*Jelenti ki, bár ebben nem olyan biztos. Ha elválnak az útjuk a férfival, úgy sem tudja meg, hogy nem haza megye, hanem... hanem majd valaha máshova. Még nem tudja pontosan.
Bárhova szívesebben menne, mint Synmira. Nem akarja, hogy újra bántság és megverjék, pedig ha visszamegy akkor biztos, hogy az fog történni. Akkor inkább újra vándorol majd, mint régen. Ha akkor túlélte valahogy, akkor most miért ne bírná ki?*


6547. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-08 22:40:12
 ÚJ
>Lorew Mazoral [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1059
OOC üzenetek: 137

Játékstílus: Vakmerő

//Nell//

- Hát ez most vitatható. Engem nem is annyira izgat, a szabályok egyértelműek, és én betartom őket. Semmi gazdagnegyed, szegénynegyed módjával, és ennyi. Itt már úgyse tárgyalás lesz, amikor kúriákat égetnek fel, akkor már rég túl vagyunk az észérveken.
*Vonja meg a vállát. Közben hogy így egymásra ismernek, elkezd azon morfondírozni, bemutatkozott-e a tündérkének annak idején, és arra jut, hogy nem. Sőt, akkoriban még a tanácsnak sem volt tagja, szóval abszolút semmi esély rá, hogy gyanúba keveredjen, ha majd egyszer álnéven mutatkozik be. Na nem mintha épp a névnek olyan nagy jelentősége lenne, amikor a városban egymást koncolják a népek.*
- Ha már úgyis így megismertük egymást, van kedved csatlakozni? A Szilánkok, meg úgy egyáltalán a Thargodar népek előtt mindig nyitva áll az ajtóm. A visszamenetelt nem javaslom, amíg el nem csitultak itt a dolgok, mivel a bonyodalom pontosan onnan érkezett. Bár én már semmit sem értek... De az eddigiek alapján könnyen lehet, hogy hamarosan itt lesznek ők is, csak nem úgy, mint te. Ők a béke és a rend fenntartásáért érkeznek majd. És akkor hazamehetsz velük, vagy ilyenek... Ha csak persze nem szeretnéd elkerülni őket.
*Jegyzi meg némi gyanakvással a hangjában, mert az biztos, hogy Taitos nem küldene ide senkit a városba csak úgy, anélkül hogy az egyébként elég veszélyes helyzetről informálná. És legkevésbé sem egyedül. Szóval a lányka biztosan saját szakállára teszi, amit tesz, de ez még mindig nem elég, hiszen ha csak úgy kitalálná, hogy felugrik a városba, akkor minimum a könnyes búcsú közben valaki, aki képben van, talán szólt volna neki a helyzetről. Szóval... elszökött volna? Tilosban járkál? Az igazán izgalmas fordulat lenne.*


6546. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-08 21:53:52
 ÚJ
>Nellara Han avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 669
OOC üzenetek: 18

Játékstílus: Vakmerő

//Lorew//

- Fellázadt?
*Szürke szemei kikerekednek, sűrű szempilláival nem győz pislogni a meglepődöttségtől.*
- Hát... végül is... igazuk van, nem?
~Én sem örülnék annak, ha mások miatt szegénységben kellene élnem. Most sincs sok mindenem, de ami kell, az bőven. Ezeknek még az sincs... Szerencsétlenek.~
- Igaz, ott a Szegénynegyedben biztonságosabb lehet.
*Bólint egyetértően, de ettől függetlenül még nem lesz kedve odamenni.*
- Ó... de. Igen, az lehet. Ezüstszilánk vagyok, Tatitos mester tanítványa.
*Újra bólint.*
~Tényleg ismerős...~
- Igen, igen, már emlékszek!
*Így már mindjárt megváltozik a testtartása és a mimikája. A szárnyai nem verdesnek olyan idegesen, a nyugodtságtól begörnyed, az izmai ellazulnak.*


6545. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-08 13:57:58
 ÚJ
>Lorew Mazoral [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1059
OOC üzenetek: 137

Játékstílus: Vakmerő

//Nell//

*Úgy tűnik egy városon kívülit talált, az még jobb. Őszintén szólva a kis tündért láthatóan megijeszti a helyzet, de tőle is tart, ami tulajdonképpen érthető.*
- Ó, akkor lehet kicsit hirtelen volt ez az egész. Lényegében annyi történt, hogy a csőcselék fellázadt, és most a kúriákat, a tanácsházát, meg ilyeneket támadnak. Mert úgy érzik, elnyomásban éltek eddig, és a gazdagok az elnyomók, és meg kell büntetni őket. Ezért mondtam, hogy a szegénynegyed most biztonságosabb, mert a tömeg éppen a másik oldalon dühöng.
*Nincs kísérője, ez aggodalomra ad okot, Lorew meg is csóválja a fejét. Viszont amikor Taitos kerül említésre... Igen, határozottan emlékszik a beszédhibás sepregetőfiúra. Meg Morwra is... Na várjunk csak egy sanda pillantásnyit...*
- Hát én ismerlek! Nos, azt hiszem... Te is a Szilánkszövetség tagja vagy, mint Taitos barátom. És találkoztunk is egyszer, a Vaskorsóban. Épp Morwonnal iszogattunk, mikor hozzánk vetődtél. Emlékszel? Azt hiszem elutasítottad a sört. Őszintén szólva nem vagyok teljesen biztos benne, hogy te voltál, de egy nagyjából veled egymagas tündér szintén a Szilánkok háza tájáról, szóval... gondolom, hogy te voltál.


6544. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-08 12:50:55
 ÚJ
>Nellara Han avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 669
OOC üzenetek: 18

Játékstílus: Vakmerő

//Lorew//

- Háborús zóna?
*Tudatlanul pislog az idegen férfia, mintha fel sem akarná fogni, hogy mit mondott.*
- Én... én nem tudom, mi történt. Csak nemrég érkeztem ide, és leültem ide a padra.
*Előtte betette az istállóba a pónilovát, de az már csak részletkérdés.*
- Nem, nincs kísérőm, egyedül jöttem.
*Lehet, hogy nem jó ötlet, hogy bevallja, de erre már csak akkor jön rá, miután kimondta. Kezd kicsit megijedni a férfitól, túl közvetlen, meg akarja hívni, vagy elvinni egy házba, amit nem ismer... Ez nem biztos, hogy jó ötlet.*
- Kösz... Köszönöm a tanácsot.
*Mondja félénken, az idegességtől verdesni kezdenek hófehér szárnyai. Eddig sem volt túl jól, ezek után kiváltképp rosszul érzi magát.*
- Lehet akkor mégis inkább haza megyek... Taitos mester biztos aggódik értem...

A hozzászólás írója (Nellara Han) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2018.06.08 12:51:55


6543. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-08 01:30:42
 ÚJ
>Lorew Mazoral [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1059
OOC üzenetek: 137

Játékstílus: Vakmerő

//Nell//

*A lánynak láthatóan semmi gondja. Vagy csak eltitkolja? Lorew ha száz évig élne se tudná megmondani, így az agya gyorsan zakatol. Ideje áttérni azokra a bizonyos finomabb kanyarokra?*
- Ó, értem, akkor elnézést, bizonyára rosszul láttam. Kicsit... zaklatottnak tűnt. Ami egyébként érthető is most, hogy a város gyakorlatilag egy háborúvá változott *csóválja meg a fejét* Gyakorlatilag bármelyik sarkon leüthetik az embert. Van esetleg valaki kísérője? Aki jól ismeri a várost, vagy inkább a szegénynegyedet. Esküszöm ott még talán biztonságosabb, magam is oda igyekszem, egy barátomhoz, aki vendégül lát.
*Hosszasan mered a távolba, a szegénynegyed irányába, mintha fel se tűnne neki, hogy milyen sokat beszélt. Majd hirtelen megrázza a fejét, mint aki csak most ocsúdik.*
- Elnézést, bő lére eresztettem. A lényeg, hogy a gazdagnegyedet kerülje, akkor talán nincs közvetlen életveszélyben.
*Tárgyilagosan mondja mindezt, mintha a közvetlen életveszély egy mindennapi dolog lenne, szinte még mosolyog is hozzá, mintha tényleg csak okítani szeretné a kis tündért, nem pedig halálosan megrémíteni. Pedig a terv ez, halálosan megrémíteni, hogy a segítségét kérje az életben maradáshoz, ami... egyébként rá is fér. Apró és gyönge teremtménynek tűnik, a gazdagnegyedben talán egyik kúria után égeti fel a másikat a dühös csőcselék. Talán ott élt eddig? És most menekülni kényszerül? Akkor talán a szegénynegyedi menedékre harap rá.*


6542. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-08 00:45:27
 ÚJ
>Nellara Han avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 669
OOC üzenetek: 18

Játékstílus: Vakmerő

//Lorew//

*Csendben ücsörög a padon, próbál rájönni, hogy mit kezdjen magával most, hogy mér nem akar visszamenni Synmiára de fogalma sincs. Ott... ott azért mégis otthon volt. Bántják, megverik, de máshova nem mehet. Nem aludhat örökké a fogadóban, annyi aranya bizony nincsen.
Miközben még mindig ezen mélázik, egy idősödő férfi szóltja meg, nem tűnik különösebben veszélyesnek, inkább csak kíváncsinak.*
- Öhm... persze! Minden rendben. Nincs... semmi baj.
*Hazudja, akár a vízfolyás. De az igazat mégis hogy mondja el? Mondja el egy idegennek, hogy megszökött otthonról? Nem biztos, hogy jó ötlet.*


6541. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2018-06-07 23:16:42
 ÚJ
>Lorew Mazoral [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1059
OOC üzenetek: 137

Játékstílus: Vakmerő

//Nell//

*Újra itthon! Lorew Mazoral nagytanácstag visszatér a városba, amely a tenyeréből eszik. Sajnos ilyenkor túl nagy a valószínűsége annak, hogy egyéb részeit is megkóstolják, ezért most inkább valaki másnak adja ki magát. El kéne terjesszen valami szaftos pletykát a Namos ház pincéjében található értékes kincsekről, ha már úgyis zúg akinek zúgni kell. De előbb, s mi több, mindeneknek előtte, irány a Pegazus!*
- Kíváncsi vagyok, miről maradhattam le... *dünnyögi, miközben a hosszú úttól meg nem fáradt lábakkal a fogadó és kocsma felé veszi az irányt. Azonban rögtön megtorpan, ahogy egy tündér kerül a látómezejébe. Őszintén szólva hallott ezt-azt, hogy itt tucatszám akadnak Artheniorban tündérek, mi több, százával, érdekes mód annyira sokat nem szokott látni. Hogy a gnómokról már szót se ejtsen... Mindenesetre A Fayevel kapcsolatos dolgok csak részben jöttek össze, a tündér szája másképp vált hasznára, mint kellett volna, de talán halálhírét elterjesztette. Ez meg a másik oka, hogy nem lehet önmaga, hogy Lorew Mazoral mellesleg mostanra bizonyára halott. Kutyának se fog hiányozni, mondjuk... A lány egy kissé talán zavartnak, vagy letargikusnak, vagy valami hasonlónak tűnik, Lorew nem mestere az ilyesmi felismerésének, de mivel a világon mindig mindenkinek van valami baja, a "Mi bántja?" mindig teljesen korrekt indítás. Ha épp semmi, akkor sincs pofára esés, csak kicsit finomabbra kell vegye a kanyarokat. Szóval oda is lép, és mint a könnyed csevegések mestere (hogyne...) meg is szólítja a lányt:*
- Elnézést, minden rendben? Nem tudtam nem észrevenni, hogy olyan zavart, meg mintha aggódna. Csak nincs veszélyben?
*Jó, a külseje nem üti meg a szőke herceg szintjét, ennek tudatában van, de azért nem is a legrosszabb útszéli haramia, inkább egy... korosodó utazó, vagy ilyenek. Persze azokban is lehet kétes szándék, de igyekszik valódi aggodalmat mutatni a lány felé, és hát a politika legalább arra megtanította, hogy játssza meg az érzéseit. *

A hozzászólás írója (Lorew Mazoral) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2018.06.07 23:43:28


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8644-8663