Arthenior - Arthenior főtere
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van zenét hallgatni. (3.79 MB)

<< Előző oldal - Mostani oldal: 4 (61. - 80. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

80. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-29 15:49:15
 ÚJ
>Nyskelienne Firwhin avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 34
OOC üzenetek: 4

Játékstílus: Szelíd

*A Főtéren egy kevés ideig elidőzik. Kényelmesen letelepedik az egyik kőpadra, nem messze a szökőkúttól, és érdeklődve kezdi figyelni a Főtér nyüzsgő, jövő-menő életét. Sokan szemmel láthatóan a Piactér felől jönnek, megpakolva, de az Északnyugati kapu felől is jönnek a városba érkezők, kordéval, szekérrel, lóval vagy épp gyalogosan.
A legtöbbje ember, ahogy elnézi, idevalósiak, vagy szemmel láthatóan utazók, de előfordulnak elfek is, sőt kétszer egy-egy orkon is megakad a szeme, ahogy végigcaplat a téren, átvágva, az egyik a Pegazus irányába, a másik pedig a Szegénynegyed felé eltűnve.
Az egyik kordén epret, cseresznyét, zöldségeket húznak. Hirtelen ötlettől vezérelve feláll, és gyorsan megalkuszik az árussal. Aztán a zacskó cseresznyével újra visszatelepedik a padra, és nekiáll az evészetnek. A Főtérre alig emlékszik abból az időből, amikor itt járt, még kislányként, réges-régen, úgyhogy most aprólékosan szemügyre vesz mindent. A téren álló márványoszlopon is megakad a szeme, és amikor végez a cseresznyével, feláll, és elolvassa a felvésett, régi időkbeli történetet.*


79. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-29 12:47:31
 ÚJ
>Lhewin Warron Elimnarr avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 10
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Néhány másodpercig döbbenten áll a nő visszautasító szavait hallva. Aztán eszébe jut, hogy ő nem az a fajta, akit csak úgy kényére-kedvére lerázhatnak, ezért a fogadóból kilépve kiszemeltje után ered. "Van benne valami megnyugtató báj. Ha nem is sikerül megszereznem még ma, akkor is a közelében kell lennem." Ezen gondolatmenete kissé szembehelyezkedik azzal, ahogyan eddig vélekedett a nőkről. Egyelőre nem tudja hova tenni az önellentmondásának tényét, úgyhogy egy apró lelki vállrándítás után megszólítja az időközben utolért elfnőt.*

- Ne haragudj, szépséges virágszálam, csak fejembe szállt az ital. Lhewin Warron Elimnarr a nevem, azt viszont jobb, ha nem árulom el neked, mivel keresem kenyerem; legyen elég annyi, hogy egyfajta harcos volnék.

- Téged hogy hívnak, tünemény?


78. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-29 07:58:46
 ÚJ
>Syam Shaelor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 115
OOC üzenetek: 21

Játékstílus: Szelíd

*Végül csak itt hagyja a várost, egy ideig távol akar maradni. A főtérre érkezik meg, előtte még bejárta a Temetőt, a folyópartot, a tisztást, az erdőt és holdudvart. A fogadóban készített magának egy túlélő felszerelést majd így érkezett meg a főtérre.
"Nem jövök vissza egy jó darabig" Tanulni nem csak itt tud, hanem Hold karavánpihenőben, ahol egyszer már járt. Most elmegy oda újra, ott folytatja a tanulást egy nyugodt környezetben, ahol senki sem fogja megzavarni.A templomban már elköszönt mindenkitől, elmondta nekik jó ideig nem fogják látni.
"Azt hiszem új élethez, új környezet is kell." Mondja ki magában, még a szökőkútnál megmossa az arcát.
"Igen leadtam a Pegazus fogadóban a szobámat és kiadhatják másoknak.Semmit sem felejtettem el?" Kérdezi magában, átgondolja még egyszer fejben, nem hagyott ki valamit.
"Mindennel elkészültem, indulás a sok napos gyaloglás. Hogy én mennyire merész vagyok?" Mosolyodik el magán, léptei egyre kijjebb és kijjebb viszik a városból, míg végül eltűnik a látóhatárból.*


77. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-28 21:20:57
 ÚJ
>Kiko Hanato avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 1
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Távoli beszélgetésre és kocsi zörgésre lesz figyelmes. Óvatosan megközelíti a helyszínt, de mire odaér, már senkit sem talál ott. Egy szélesebb kocsiúton találja magát, amerre a friss nyomok vezetnek, arra indul tovább. Alig három órányi gyaloglás után hirtelen előtűnik egy város körvonala. Jól tudja, nappal nem lenne jó ötlet mutatkozni egy idegen helyen, ezért úgy dönt, hogy megvárja az éjszakát.
Megpróbál fölkészülni a legrosszabbra, és elindul a kapu felé. Szerencséjére a kapuőrök egy gyanúsan megrakott szekeret vizsgálnak át, így könnyűszerrel átjut, sőt, valójában észre sem veszik. Sötét utcákon halad tovább, eléggé csöndes minden, egy-két fura szerzetet kivéve, kik vagy a testüket árulják vagy valami tiltott árut próbálnak elcserélni.
Elgondolkodik, vajon ők is így juthattak-e be ebbe a városba, vagy ide valósiak, és ebből élnek meg?
Azon kapja magát, hogy egy kivilágított térre érkezik, valószínű ez lehet a főtere a városnak. Egy homályosabb helyet választ magának, ahonnan beláthatja a tér ezen részét.
Fáradt nagyon, de még nem ülhet le, most még nem. Jól tudja, őt is figyelő szempárok követik.
Amikor kifújja magát, a tér közepén levő kút felé tekint kéken ragyogó szemével. A tövében ott fekszik egy hatalmas ork harcos, akit valószínűleg a párocskája őrizget, ki ott téblábol mellette. Feszültnek tűnik a hölgyecske, és aggódóan próbálja ébresztgetni a monstrumot, de egyelőre mindhiába.
Ahogy Kiko tovább vizsgálja a teret, megpillant egy férfit, akinek mozdulataiból látni lehet, hogy szintén szeretne már a kúthoz férkőzni, de érthető, hogy ő is el szeretné kerülni a fölösleges incidenst. Amott egy szintén árnyékos helyen, alacsony lény gubbaszt, hogy alszik-e vagy ébren figyel azt nem tudni, teljesen mozdulatlan.
Hirtelen szellő lebbenti meg tűzpiros köpenyét, valami készülőben van.*
-Hosszúnak ígérkezik ez az éjszaka is, pedig mihamarabb innom kellene...
*Mormolja a fogai között, majd beletúr dús hajába. Próbálja megnyalni ajkát, de mindhiába.
Közeledő erőteljes hangok hallatszanak, őrök vagy esetleg részegek?*

A hozzászólást Emphus Engora (Adminisztrátor) módosította, ekkor: 2012.04.28 23:35:39, a következő indokkal:
Jelek pótlása; apró helyesírási és vesszőhibák javítása.76. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-28 15:01:02
 ÚJ
>Svenestra Lux avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 25
OOC üzenetek: 3

Játékstílus: Szelíd

*Apró cipellőjét lassan és kimérten koppintja a földhöz. Ebben a tempóban kényelmesen szemügyre veheti a főteret és a különféle teremtények kavalkádját. Nézelődését csak egy otromba alak zavarja meg aki majd' fellöki a kicsiny teremtést. Még csak egy elnézést sem kér úgy halad tovább. Lux tudja, hogy nem úszhatja meg ennyivel az átkozott, úgyhogy utána iramodik. Ez a hatalmas tömeg tökéletes arra, hogy miközben a kiszemelt tudatlanul halad tovább ő egyik lény takarásából a másikig tudja észrevétlenül követni. Hamarosan sikerül elébe kerülnie a férfinek,- egy elhagyatott részen- ,aki hitetlenkedve meg áll, majd köp egyet a földre.*
- Na mi van kicsikém? Elengedted anyuci kezét a nagy tömegben és most nem találod?
*Beszéd közben kivillannak a gusztustalan rothadó fogai. Bizonyára sokszor vendége lehetett a közeli fogadónak mert a leheletéből áradó alkoholszag szinte már émelyítően hat a lányra. De ő továbbra is szótlanul állja a férfi útját. Csak a vadászat izgalmától szétterülő mosoly lapul meg ruházata alatt.*
- Na miva'? Elvitte a cica a nyelved?
*Hunyorítva méregeti Luxot. Épp tervbe venné, hogy félrelöki őt és tovasiet, de a lány végre megszólal.*
- Nekem nem vitte el a nyelvem de a tiédet még elviheti.
*A nap épp abba a pontba ér, hogy sugarai behatoljanak Lux kámzsájának résén és megtudják világítani a hatalmas vörös szempárt. Csuklószorítójából óvatosan lecsúsztatja a tenyeréig a dobócsillagját. Nem fog vele ölni. Legalább is most nem. Az idegen reakciójára kíváncsi.
Na annak sem kell több, amint meglátja Lux szemeit mindenféle démon űző átkokat hadar és még keresztet is vet a levegőbe. Félelme úgy terjed szét a férfi testében mint valami méreg. Mikor lábaihoz ér azok remegni kezdenek és térdre rogy. Szinte kúszva, mint egy féreg, úgy indul el a másik irányba.
Lux bájos arcocskáján elégedett mosoly terül szét. Fegyverét gyorsan elteszi hisz nem hiányzik neki egynél több szemtanú. "Merre tovább?" teszi fel magának a kérdést. Nem sokáig kell rajta gondolkodjon, mert üresen kongó gyomra már is kitűzi neki az első célt. Lépteit megszaporázva indul el a fogadó felé.*


75. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-28 13:38:23
 ÚJ
>Syam Shaelor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 115
OOC üzenetek: 21

Játékstílus: Szelíd

*Megérkezik a főtérre, ahol a forgalom nem olyan mint fényes nappal. Külön öröm a számára, a kúthoz lépdel ahol megmossa a sebeit, azonban a fogadóban még várja őt egy boros fertőtlenítés, az a legbiztosabb.
"Amikor felkelek reggel, akkor új emberként akarok felkelni."Hangzik el magában, le akarja zárni a múltját, nehogy kikezdjenek vele. Tisztességes munkákat fog végezni, nem fog a kezéhez minden adandó alkalommal vér tapadni. Nem kötözi vissza a sebeit, hagyja ahogy az esti hideg befagyassza a sebeit. Ami elválassza őt az ágytól egy fogadó rész, s egy lépcsősor amit meg kell mászni, majd egy ajtó amit ki kell nyitnia a kulcsával.
"De az ajtót eltorlaszoltam, az ablak meg nyitva."Akkor ezek szerint az ablakon kell bemásznia vissza a szobába, ezen tényállás szerint. Nem lesz könnyű sérült kézzel és lábbal. Elhagyja a szökőkutat, határozott lépésekkel indul meg a Pegazusba, ahol az első dolga orvosságot venni a sebeire.*


74. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-28 12:07:11
 ÚJ
>Lina Ardiel avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 33
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Szelíd

*Elegánsnak aligha mondható lovaskocsi, érkezik a fő térre. Még csak meg sem áll, de már egy vörös hajú nőszemély ugrik le róla. Magassarkú csizmája ellenére kecsesen landol a kövezeten.*
- Köszönöm, fiúk! *Kiálltja oda, majd egy csókot dob a hevesen integető férfiaknak, akik elhozták őt idáig.*
- Mi köszönjük! *Kiálltja egyik.*
- Nem akarsz inkább velünk tartani, babám? *Így a másik.*
- Sajnos nem tehetem, de ha egy kis szórakozásra vágytok, gyertek vissza mihamarabb! *Válaszolja, miközben egyik lábáról a másikra áll, ugyanis tudja jól, hogy tökéletes alakja így mutat a legjobban.*
- Meglesz, meglesz! *Jön mindenfelől az ígértet. Ezután még tesznek néhány pajzán megjegyzést a nőre, de szerencsére nemsokára tova gördül a kocsi, rajta a férfiakkal.*
- Legyetek rosszak! *Kiállt még utánuk Lina mosolyogva, mire csak heves kiabálás a válasz a tovatűnő kocsi utasai részéről.*

A hozzászólás írója (Lina Ardiel) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2012.04.28 12:08:07


73. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-26 17:30:52
 ÚJ
>Aila Lamarrion avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 13
OOC üzenetek: 3

Játékstílus: Szelíd

*Miután Aila a főtérre ér, fáradtan áll meg a szökőkút mellett. Meglepetten néz bele a kristálytiszta vízbe, A látvány annyira elgyönyörködteti, hogy szinte hipnózisba esik. Ekkor a háta mögül valaki hirtelen meglöki. Aila kis híjján belesik a kútba, de szerencsére még jókor fogta meg a padkát. Meglátja a fogadó tábláját. Gyors léptekkel megindul az épület felé és lámpalázasan benyit a régimódi ajtón.*


72. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-24 15:22:45
 ÚJ
>Loya Ingrion avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 76
OOC üzenetek: 20

Játékstílus: Szelíd

*Napnyugtára éri el Arthenior főterét. Szája kicserepesedett, így szinte beleveti magát a szökőkút habjaiba. Mohón kortyolja a hűvös vizet, mely üres gyomrába érve furcsa hangokat ad. Már fáj a hasa, mikor felemelkedik. Leül a kút szélére és cipőjét levéve égő lábát belelógatja a vízbe.
Jobban szemügyre veszi a problémás területet. Bokája elég csúnyán megdagadt és a szivárvány különböző színeiben pompázik. Finoman megnyomkodja, mire a fájdalom újra belenyilal. Meg kéne nézetnie egy orvossal.
Mordachon jár az esze. Bűntudata van, hogy miatta verték meg a férfit. Reméli, hogy jól van és nem haragszik rá emiatt.
Úgy dönt, meg egy kicsit hűti lábát, mielőtt bemenne a fogadóba.*


71. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-23 09:52:34
 ÚJ
>Syam Shaelor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 115
OOC üzenetek: 21

Játékstílus: Szelíd

*Miután végleg maga mögött hagyta Kinartoth-ot akkor a Főtéren megáll a szökőkútnál, megmossa benne az arcát ami üdítő hatással van rá.
"Ennyi, ha nem hittél nekem, akkor most magadra maradtál."Alaposan felfrissíti magát, mert nem tudja még mennyi ideig lesz kedve itt maradni ezen a környéken. Az világossá vált számára bármikor összefuthat a nővel, mint ha valaki tényleg azt akarná, egymáshoz tartozzanak. Ez a gondolatmenet jár az agyában, alaposan megrágja ezt a tényt és azt is tudja egy nap múlva visszaszerzi az erejét a nő.
"A feladatomra kellene koncentrálni."Megrázza a fejét és már eldöntötte, elmegy a könyvtárba hátha ott ki tud bogozni valamit, talál egy nyomot amin elindulhat. Az ötletére újult erővel indul neki a napnak, a Templom felé vezető legrövidebb utat választja.
"Meg fogom találni azt a ereklyét még ma."Elszánt mint a legtöbb olyan sötét lelkületű férfi mint ő. Senki nem állítja meg őt.Így távozik a Főtérről.*


70. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-22 17:02:53
 ÚJ
>Mordach Harders avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 605
OOC üzenetek: 147

Játékstílus: Szelíd

*Amint Mordach átlovagol a városkapun, nagyot sóhajt fel, ami egyrészt sérüléseinek is köszönhető, másrészt pedig annak, hogy örül, hogy végre újra a város falain belül lehet. Az utóbbi hónapokat vándorlással töltötte, s a rendezvény előtt is csak pár nappal érkezett - amint azonban kaland szagot érzett, rögtön meg is indult. Hát, most sajnos rosszul sültek el a dolgok, amit sérülései is jól mutatnak.
Csupasz és sebes felsőtesttel, egy a 'harc' miatt kissé szakadt fekete nadrággal érkezik meg Arthenior főterére, mely ismét semmit sem változott. Semmi új, minden a régi... Bár talán a város többi részén akad némi újdonság, elvégre legutoljára sem az egészét járta be, hanem csak részeket látogatott meg. De ezen egyelőre még nem gondolkodik; itt az éj, s eléggé elfáradt a sérülései és az út miatt is, úgyhogy régi szobája minden bizonnyal 'tárt karokkal' várja már.
Lepattan a lóról, legalábbis próbál 'lepattanni', ami a fájdalom miatt nem sikerül éppen könnyen, majdnem össze is rogyik érkezéskor. Ez azonban már kevésbé érdekli, sosem vette 'komolyan' a sebeket, a fájdalmat, így most sem tesz máshogy, hanem igyekszik nem figyelni rájuk. A patást megdicséri, mert ismét jól teljesített, majd bevezeti az istállóba, ahol megbízza az istállósfiút, hogy rengeteg élelmet adjon az állatnak - legyen neki is jó napja!
Végül egyedül kisétál az istállóból, s mielőtt még betérne a fogadóba, odalép dübörgő acélozott talpú bakancsával a varázslattal meghintett szökőkúthoz, majd jól lemossa azt. Felsőtestéről is eltünteti az itt-ott felbukkanó alvadt vért, ahogy bőrnadrágjáról is eltűnteti a foltokat, térdig érő vörös sörényét pedig megigazítja. Férfi létére elég igényes és szeret is adni a külsejére, ezért sem szeretne igénytelenül megjelenni a fogadóban. Ezelőtt persze még egy kicsit időzik pihenésképp a szökőkút szélén, s hűti az egyik mélyebb sebet a csuklóján.*


69. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-20 19:42:21
 ÚJ
>Eschanger Valhorg avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 1
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*"Végre megérkeztem." Gondolja, és ahogy zúzódott, fájó lábai bírják, elindul Arthenior városa felé. Amikor odaér, az őr nekiszegezi a kérdést:*
- Ki vagy, mit akarsz?
*De ő nem törődve a megszólítással, tovább-ballag, míg az őr némán nézi, majd követi, mert gyanítja, hogy a vándor nincs teljesen eszénél.
Amint a kúthoz ér, ahogy van, koszosan és véresen beleveti magát a kristálytiszta vízbe. De két pillanat múlva az őr lendületesen kihúzza a vízből, s megpróbálja talpra állítani. Mihelyst a talpán van és az őr elengedte, abban a másodpercben összerogy, és ájultan fekszik el Arthenior kövezetén. Az őr látván, hogy ebben a szerencsétlenben alig van élet, megragadja, és egyenesen a fogadóba vonszolja.*

A hozzászólást Emphus Engora (Adminisztrátor) módosította, ekkor: 2012.04.20 19:46:41, a következő indokkal:
Múlt helyett jelenidő, helyesírás javítása.68. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-17 16:42:00
 ÚJ
>Emriss Sayuka avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 1
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Hosszú keresgélés után Sayuka végre meglátja úti célját, Arthenior városát. Az elmúlt időszak nehéz volt számára, de tudja, bosszút kell állnia azon, aki elvette tőle az otthonát.*
"Itt végre megismerkedhetek a híres artheniori levegőmágiával."
*morfondírozik, miközben a hívogatóan tág városkaput figyeli. Felbukkan két őr is, akik gyanúsan nézik a tündérlányt, de mivel mindent rendben találnak rajta, így tovaengedik Arthenior főterére. Sayu egy másodpercre megáll és kiélvezi a káprázatos tér hangulatát. A szökőkút dallamosan csobog, a nagy fa levelei bizsergetően zizegnek egy-egy lágyabb fuvallattól, és egy hatalmas márványból faragott oszlop megtöri a nap sugarait.*
"Fantasztikus ez a hely, bár lehetne egy kissé hidegebb..." *mélázik miközben hatalmas fekete szemeivel a többi vándort méregeti. A legtöbbjük siet a dolgára, vagy éppen egy pihenősörre tér be a helyi fogadóba, a Pegazusba. Viszont neki nincs vesztegetnivalója. Meg kell találnia a templomot, így útját a Szegénynegyed felé veszi.*

A hozzászólás írója (Emriss Sayuka) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2012.04.17 16:44:54

A hozzászólást Emphus Engora (Adminisztrátor) módosította, ekkor: 2012.04.17 17:28:47, a következő indokkal:
Múlt helyett jelenidő; értelmetlen mondarész javítása.67. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-16 11:14:42
 ÚJ
>Arian Tharamant avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 123
OOC üzenetek: 64

Játékstílus: Megfontolt

*A hosszú távollét és magány után a főtérre lépő férfinek nehezésre esik bárkihez is szólnia. Az őrök rutinkérdéseire is csak bólint, de szavakkal nem válaszol. Arian most kirí a körülötte hemzsegő városi életből. "Ideje, hogy lemossam magam." Fickót magához kell fognia, mert az állat szabadon akarna csatangolni úgy, ahogy azt az Erdő mélyén megszokhatta.*
-Viselkedj Fickó, légy jó kutya.
*Gazdája érintésére meghunyászkodik az izgő-mozgó eb.*
Ez után a rövid kitérő után elindul a jól ismert fogadó felé. Végiggondolja teendőit. Nem tudja lenne-e még keresnivalója a folyóparton. Vagy megkeresse a zsákvászon ruhában emlékeiben élő leányt? Bármit is tesz, avagy folytat, ha kell védelmezi majd a mindenhol visszatérni igyekvő igaz életteret.*


66. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-15 18:31:05
 ÚJ
>Enlyali Andante avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 4
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Csendesen gondolataiba mélyedve közelíti meg a városkapuját. Szemmel tartva az őröket sétál egyre közelebb, és közelebb, míg végül eléri a kaput ahol feltűnés nélkül az őrök szeme láttára, hogy persze később ne legyen gond belőle hogyan is került ide besétál a főbejáraton, hogy utána a főtéren kilyukadva legeltethesse szemeit a város e területén. Csendben sétál közelebb, s közelebb a főtér közepén lévő kúthoz. Bár igaz hogy nem ez az úti célja, hiszen azt még ő maga sem tudja, viszont ha már úgy is arrafelé sétál legalább közelebbről is szemügyre veheti azt. Csendben áll, gondolataiba merülve hátha rájön mihez is kezdjen, most hogy Artheniorba ért.*


65. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-14 17:03:19
 ÚJ
>Calidus Rocroward avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 10
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Szelíd

*Oly sebességgel viharzik ki az istállóból, hogy majdnem feldönti az épp a bejárat előtt elsétáló hölgypáros tagjait. Szerencséjére még épp idejében fékezi meg lábait, bár a gyengébbik nem képviselői részéről így is jó néhány szitokszót kap a nyakába. Ám ez cseppet sem érdekli, a célja egész egyszerűen a helybéliek körében is népszerű vendéglátó, a Pegazus Fogadó elérése. Kissé ingerülten verekszi át magát a főtér polgárok borította tömkelegén, hogy a megfelelő utcácskába fordulva végre megérkezzen az egyébként általa is sűrűn látogatott hely ezekben a pillanatokban is nyitódó-csukódó ajtajához.*


64. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-14 16:06:32
 ÚJ
>Calidus Rocroward avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 10
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Szelíd

*A férfi egyenes testtartásában üli meg lovát, miképp az a legutóbbi útjától kissé elcsigázottan baktat az itt-ott poros, kikövezett főtéren. Gazdájának tekintete hol jobbra, hol balra réved el, immáron olyannyira, de olyannyira sokadjára végigpásztázva ezt a jól megszokott közeget, és környezetét. Arthenior főterén, mint mindig, úgy most is temérdek polgár, lakos, és miegymás illetőségű személy jár-kél. Ahogy Calidus egyre inkább óvatosabban lavíroz éjfekete, nem épp tiszta szőrzetű paripáján a tömeg közepette, eltöpreng, vajon mi is lenne most a következő ésszerű célállomás. Azt már korábban eldöntötte, hogy lovát értelemszerűen az istálló épületébe fogja vinni. De utána? "Na ez már jó kérdés" gondolja magában, hogy aztán hirtelen ötlettől vezérelve megállásra parancsolhassa hűséges társát. Lemászva a nyeregből, megpaskolja a kifáradt állat erős nyakát, majd még néhány simítást követően megfogja a kantárt, hogy gyalog haladhasson tovább.*
- Mindjárt megérkezünk, csak nyugalom - *mormogja alig hallhatóan félig-meddig magának, félig-meddig a mögötte lépkedő lovának. Szavait utóbbi elégedetlen nyerítése idézte elő, bár önnön maga is szívesen harapott volna már valamit, tekintettel korgó gyomrának jelzéseire. Egy pillanat erejéig megtorpan, ugyanis sohasem szívlelte különösebben ezt a sürgés-forgást. Szívét sokkal jobban melengette az erdő magánya. Elnéz annak a fogadónak az irányába, amelyet nem egyszer járt már meg élete során. Máris elhatározásra jut azzal kapcsolatban, hová is indul majd lovának ellátása után.*


63. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-13 06:25:20
 ÚJ
>Tyaela Shylen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 11
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Kilépve a fogadóból kellemes szellő érinti meg. Minden porcikájában kívánkozik elhagyni a várost, de még nem teheti. Több információra van szüksége, amit pedig csak türelmes kereséssel lehet megszerezni, ezt tudja jól. Minél többet tud a városról, annál nagyobb előnye lehet másokkal szemben sötételfként a vadonban. Erőt véve magán elindul a szegénynegyed felé.*
- Körbenézünk kicsit. *mondja Mukhtanak a vállán.*

A hozzászólást Emphus Engora (Adminisztrátor) módosította, ekkor: 2012.04.13 20:02:20, a következő indokkal:
Hiányzó jelek pótlása; múlt helyett jelenidő; helyesírási hibák javítása.62. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-13 04:52:26
 ÚJ
>Tyaela Shylen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 11
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*A kikötőben sokan felfigyeltek rá,de ő nem törődve ezzel elindul a város felé.Vállán Mukhta csendben ücsörög,nézelődve a körülöttük sürgölődő tömeget akik a kikötőben éppen munkájukat-dolgaikat végezve haladnak el.Északnyugatról fordul az út a város felé mely a főtérre juttatja az éppen erre haladókat.A tér igényesen mesteri tervezéssel alakították ki.Egy kalandor de még egy tapasztalt építész is megcsodálná e remekművet,mi valóban kiemeli a város főterét.A tér minőségi díszkövekkel van lerakva,tökéletesen illeszkedve egymáshoz,biztosítva az akadálytalan zökkenőmentes haladást.Középen egy különleges szökőkút van,melyből a víz előtörve a magasba szökken.Majd tiszta és iható,aláhullva a kút alsó részénél gyönyörű áttetsző víztükörként ragyog a ráeső napfényben.Körben díszesen faragott kőpadok voltak,melyeken az idő múlása kézjegyét hagyta.Hatalmas tölgyfa magasodott ki felettük mely árnyékba rejtve a nap égető fényétől kellemes pihenést biztosít az éppen pihenni vágyóknak.A főtérről több irányba is van lehetőség távozni,azon az úton melyen érkezett északnyugat felé.Vagy az istálló felé ha hátasát szeretné ellátni-esetleg hátast szeretne.A szegénynegyed felé vezető úton romos épületeket látott,némelyiknek a tető is vészesen süppedt be az évek alatt elkorhadt tartógerendák rozzantsága miatt.Szemben vele a Pegazus fogadó volt,mely első ránézésre is kalandoroknak való helynek tűnt.S neve hangzása is kellemes csengéssel bírt,jelezve hogy különleges kiszolgálás van annak aki elég vagyonnal tér be.A téren egy márványoszlop is található,ami egy bátor kalandor tiszteletére lett emelve.Gondolkodott vajon merre menjen hiszen még csak most érkezett s igazából nem tudja hol is kezdje a város felfedezését.A Pegazus fogadóra nézett,nos egy fogadóban mindig történik valami,illetve hallani ezt-azt.Bár nem szereti a tömeget kerüli a városokat most mégis bemegy a fogadóba.De amint úgy érzi azonnal elhagyja a várost.A fogadó felé fordulva belép az ajtón.Mukhta a vállán összehúzódva ül s hozzásimítva kis buksiját csendben fülel.*

A hozzászólás írója (Tyaela Shylen) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2012.04.13 04:56:06

A hozzászólást Emphus Engora (Adminisztrátor) módosította, ekkor: 2012.04.13 19:57:26, a következő indokkal:
Hiányzó jelek pótlása.61. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2012-04-12 20:36:25
 ÚJ
>Endelynn Viridi Morgans avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 3
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Indokolt az ernyő Endelynn kezében, hiszen ahogy közeledett Arthenior felé, úgy az eső szakadatlan tépázza. Dél körül járhat, s úgy érezheti itt magát valaki, mintha egy ködös őszi délutánon trappolna végig a téren. Viridi halk léptekkel suhan végig a területen, meg se állva addig, amíg egy száraz helyet nem talál magának. Körbenéz, s szeme a Pegazus fogadón akad meg. Ajkai mosolyra húzódnak a vörös ernyő alatt, s a piros köpeny libbenve követi, ahogy a kinézett helység felé halad.*


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8666-8685