Arthenior - Arthenior főtere
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van zenét hallgatni. (3.79 MB)

<< Előző oldal - Mostani oldal: 164 (3261. - 3280. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

3280. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-25 19:27:20
 ÚJ
>Dharren Tinshyth avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 403
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

//Haladók - Eng'rif, Myrka, Isurii, Dharren//

* Mondhatni az az egyik feladata, hogy megnyugtassa a társait. Ő felel a biztonságukért, mint odahaza az erődben, lényegében mindenkiért. De most legalább kimozdult az erőd falai mögül és mászkálhat egy kicsit. A lovaglás jót is tett neki, a többit meg, ami a városban rájuk vár, nos, majd meglátja. Viszont majdnem kardjáért kap, mikor Isurri felszisszen, de csak valami zaj zavarja a lányt. Amiről ő meg nem tudja, hogy mi lehet, amit a másik hall, merthogy ő meg nem. *
- Én nem hallottam semmilyen tütülést Isurri.
* Kicsit nyugtalan, de megmarad az arcán a megszokott zord kifejezés, marconaság. Reméli nem lesz beteg a lány, mire visszatérnek az erődbe. *


3279. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-24 21:31:27
 ÚJ
>Khyr Kreantis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 171
OOC üzenetek: 58

Játékstílus: Vakmerő

*Amilyen hirtelen eltünt a kurtizán, olyan hirtelen jelent meg a másik hölgyemény. De tényleg, olyannyira elfoglalt volt Khyr a hirdetmények olvasásával, amik nem mellesleg túl régiek, hogy az a csábos elf lány már el is illant a látóköréből. Nem is kár érte.
Nincs errefelé munka, nincs gazdag zsákmány legalábbis olyan akivel sikerrel járhatna kizsebelés szempontjából. Most merre? Néhány út ágazik el előtte, csak a jelekből sejteti hová vezetnek. Talán követni kéne az elfet, ha mást nem is egy korsó sert legurithatna. El is mélázik a lehetőségeken, pár pillanatig.
Aztán feltünt az a másik, a lenge kék ruhás, égköves szépség. Ez fekete hajú, oly fekete, hogy a szem belevész. Szinte vonza a tekintetet, a tolvajét is, de szigorúan csak szakmai szempontból. Drága ruha, ugyan nem arany, de ez is sokat érhet. Khyr nem nézi sokáig. Iszákja még mindég fél vállán csüng, súlya azt sugallja ideje tovább állni és kezdeni valamit ezzel a helyzettel. Újra az utakat kezdi vizsgálni, ám ekkor megérzi a tekintetet a hátán. Oda sandit a kútnál játszadozó nőre, aki egyértelműen tudatni akar vele valamit. Milyen népek városa ez? Lányok lányokat bámulnak meg nyiltan. Khyr nem figyel rá, nem akar, de a nő csak megindul felé és mintha kelletné magát. A hajával tetszeleg, mosolyog, kacsint és elindul egy úton, valahová. Khyr már már örül, hogy végre tovább áll a nő, de nem hagyja nyugodni. Olyan mint egy tündér, mely a gyanútlan férfiakat csalogatja a vadak karmai közé. Legalábbis a mesékben.
Khyr megrázza a fejét, amolyan lemondó stilusban. Azt mondhatja ezzel, "ha ezt akarod tündérke" és elindul abba az irányba amerre a nő távozott.
Végülis valamerre csak menni kell ha nem akarja, hogy megtelepedjen a moha az északi oldalán. Fél kezét övébe akasztva követi tovább a lányt, ám laza lépteiben ott bujkál a készültség és óvatosság.*

A hozzászólás írója (Khyr Kreantis) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2014.11.24 21:34:49


3278. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-24 20:03:55
 ÚJ
>Yarylil Quarunwen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 10
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

//Dagron//

*Végül a sötételf és az elf kilépnek a fogadó vastag ajtaján, és elindulnak a Barakk felé.
De hát azt nyilván nem pont a fogadó mellé építették, így kénytelenek átvágnia fél városon, aminek Yarylil meglehetősen örül, hiszen így lehetősége van megszemlélni a várost, amiben most jár először.
Épp a színes-szagos, portékáikat a vásárlókra tukmáló árusok mellett sétálnak, amikor Dagron folytatja a fogadó ajtajánál megkezdett beszélgetést.*
- Nyugodtan szólíthatsz Lilynek, bár nem nagyon szoktak így hívni. A legtöbb városban az emberek túl hivatalosak, a vadonban meg senkit sem érdekel a neved.
*Kuncog, majd folytatja.*
- Hát igen, a Dagron tényleg nem túl bonyolult. Csak aztán nehogy véletlenül Dag-nak szólítsalak. Az aztán a jó becenév. Amúgy látom eléggé ismerős neked a város. Gondolom itt nőttél fel.
*Bár végig kijelentő módban beszélt, gondolja hogy Dagron válaszolni fog a fel nem tett kérdésre.*


3277. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-24 19:32:01
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 330
OOC üzenetek: 89

Játékstílus: Szelíd

// Khyr Kreantis //

*Azt a bizonyos hölgyet, aki nemrég sétált el Khyr előtt, hamar elnyeli a Pegazus fogadó forgataga, s láthatja az ablakon túlról, hogy hamar talált magának társaságot. Talán nem is baj, hiszen néha csalnak a külső jellemek... Néha csak azért hordanak a hölgyek csillogóbbnál csillogóbb ruhákat s ékszereket, hogy ezzel a társadalmi pozíciójukat villogtassák. Ám olykor a felszín alatt a szegénység lappang, melyet a csodás múlt tűnő holmijaival próbálnak leplezni.
Ám úgy tűnik, hogy a szép hölgyekből az utóbbi időben igen sok császkál Arthenior főterén, hiszen hamarosan feltűnik egy hosszú fekete hajú, halovány kék ruhás hölgyemény, aki a főtér egyik felétől kecsesen sétál végig egyenesen a szökőkútig. Miközben elhalad Khyr előtt, lágyan belesimít dús hajkoronájába, s villant a kis tolvaj lányka felé egy mosolyt, majd tovább halad, s leül a szökőkút peremére. Ujjaival lágyan fodrozni kezdi a vizet, miközben fél szemét Khyren pihenteti, mintha csak erős szimpátiát mutatna a hölgyike iránt. Amiben talán lehet is valami, hiszen a férfiakra egyáltalán nem néz rá, inkább gúnyosan sóhajt egyet, mikor valaki nagyon megnézi.
Látszik rajta, hogy igazán módos, hiszen hajkoronáját csodás gyöngyök díszítik, ruhája is kövekkel van ékesítve, illetve topánkáján lágyan csillannak vissza a lemenő nap utolsó sugarai. Halovány kék ruhája a láb részénél enyhén áttetsző, melyre finoman omlanak le az ében hajtincsek. Szemei rikítanak, hiszen a barnás árnyalatba csillogó arany úszik be, mintha csak egy messzi bámulatos sivatagi táj veszne el azokban az íriszekben!
Egy kis ideig még figyeli Khyrt, olykor megvillantva felé egy mosolyt, míg végül elindul a szegénynegyed felé, lassan elhaladva a tolvajka előtt, kire amolyan "ha követnél, nem ellenkeznék"-féle pillantást vet, melyet egy kacsintással is megfűszerez, majd tovább halad, remélve, hogy kiszemeltje is követi őt.*


3276. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-24 19:17:49
 ÚJ
>Dagron Sakror avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 47
OOC üzenetek: 6

Játékstílus: Vakmerő

//Yarylil//

* Maguk mögött hagyva a dohos fogadót, végre újra szabad levegőt szívhatnak. Ha ez a kifejezés nem is túl helyes, de mégis más a nyüzsgő piac, mint egy fülledt lyuk. Hősünk határozottan lépked a jól ismert köveken. Hajdan itt "dolgozott" minden nap, manapság már csak néha-néha szükséges kizsebelnie egy-két urat a megélhetésért. Elgondolkodik, régen mennyit ácsorgott eme forgalmas helyen, és leste következő áldozatait. Keze zsebére csusszan, oda, ahol a tartalék aranya lapul. Pont annyi pénz, amennyi a biztos megélhetéshez szükséges. Legalábbis csak egy ideig. Mert semmi sem maradandó. Nemsokára ideje újabb profitot szerezni, mert Dagronnak nincs ínyére az éhezés. De majd mindennek eljön a maga ideje. Miközben gondolataiba mélyed, eszébe jut, hogy van mellette egy lány is. Márpedig fiatal lányokat nem célszerű figyelmen kívül hagyni, mert ezen a környéken igen sok a mohó pillantás a csinos teremtményekre. Dagron bevárja újdonsült társát, és ezúttal figyel, hogy a forgatagban szem elől ne tévessze. Az elf valószínűleg utazó, és inkább más vidékeket szokhatott meg. Kevésbé városias típus. Hősünknek sem szíve csücske ez a fészek, de nincs más választása. Itt nőtt fel, de néha igen csak elvágyódik. Egy mélységi is éhezik a kalandra. Ahogy a hangos, portékájukat kínálgató kofák közt elhaladnak, Dagronnak eszébe jut, hogy folytatnia kéne az abbamaradt beszélgetést.*
- Azt hiszem, Lily-nek foglak szólítani. Ugye nem zavar? Az jobban a nyelvemre áll. A Dagron viszont nem egy bonyolult név, ha nem baj, nem kívánok semmiféle becézgetést.


3275. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-24 00:13:44
 ÚJ
>Isurii Thargodar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1295
OOC üzenetek: 139

Játékstílus: Vakmerő

//Haladók - Eng'rif, Myrka, Isurii, Dharren//

*Dharren megnyugtatja őt, ami sosem árt.*
-Rendben, akkor majd azok felé a kofák felé vesszük az irányt.
*Az erdőt maguk mögött hagyva a város főterén poroszkál át kicsiny csapatuk. Isurii leszáll lova hátáról és azt maga mellett vezeti a kikövezett utcákon, mikor éles kürtszó hasít fülébe. Pontosabban mindjárt kettő. Mintha valami idióta trombitás mellette ácsorogna!
Kezeit füleire is tapasztja gyorsan és felszisszen.*
-Ah! Mi a fene?!
*Nincs tudomása arról, hogy rajta kívül senki nem hallja Brennus Thargodar kürtjét és ha tudná, hogy renegát rokona szórakoztatja ismét kicsiny családjukat, akkor biztosan lenne hozzá pár keresetlen szava.*
-Miért tütülnek?!
*Pillant körbe a téren idegesen, hogy meglelje a hang forrását, de csak övéi vannak mellette, akik bizonyára rendkívül bután néznek rá, ő pedig egyáltalán nem érti.*

A hozzászólás írója (Isurii Thargodar) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2014.11.24 00:15:09


3274. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-23 22:03:55
 ÚJ
>Khyr Kreantis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 171
OOC üzenetek: 58

Játékstílus: Vakmerő

*Bőr bakancsos lábak verik az út porát. Laza, már-már unott léptekkel viszik a testet. Csuklya alá rejtőző sötét szemek kémlelik az utat. Néha fáradtan le-le csukódnak. Ember lányka közelit a főtér felé. Új városokban legjobb a főterekkel kezdeni, hiszen onnan indul ki minden, amit egy jóravaló ember kereshet. Viszont amit egy Khyr féle ember keres koránt sem itt kezdődik, bár a számára hasznos dolgokhoz kell egy kis hely ismeret. Ennek hiányában jó lesz a főtér is. Iszákját hanyagul vállára dobva viseli, nem sok mindent rejt a vékony kis zsákocska, csak a legfontosabbakat, egy kevés ruhát és még kevesebb pénzt. Csuklyás bőrkabátja alatt egy rövid csont és egy hosszabb acél tőr lapul. Csak kettő apja három fegyvere közül. Igazából az egyik egy belező volt hajdan. Lassan eléri a teret és utána? Gyomra hangosat kordul, reflex szerűen oda emeli rongyba tekert jobbját, majd halkan elneveti magát, még szemeit is behunyja egy pillanatra. Talán enni kéne valamit, de az most nagy luxusnak számit. Minden egyes buznyákot be kell osztania, amig nem talál munkát. Esetleg egy kipakolható erszényt. Bár lehet hogy egy piacot kéne keresnie, onnan egyből a hasába valót emelhet el, nem kéne lefutnia felesleges köröket. Nagyot sóhajt, ahogy az illatozó gyümölcsös standokra gondol.
Hirtelen valami csillogó zavarja meg elmélkedését. Talán egy arany szobrot emeltek a tér közepére ami ilyen fényes? Nem szobor az, hanem egy elf. Egy fehér hajú elf, talán sötét, bár árnyashoz elég világos. Khyr végig jártatja rajta a tekintetét, nem feltűnóen, bár ez afajta népség azt sem bánná ha ezer férfi és nő bámulná napestig. Elég hűvös van, ez meg itt táncol falatnyi ruhában, mely persze olyan csecse kelméből áll amit nem árul minden kereskedő. Mi a fene? Aranyból vannak azok a láncok? Egy évig nem éhezne ha azt a szép ruhát megfújhatná arról a kurtizán alkatról.*
- Hmpf... *Mordul egy halkat magában, majd elveszi a szemét a lányról. Ebbena morgásban van némi irigység, nem csupán a lányka "vak is látja" vagyona iránt, hanem inkább a szép test iránt. Khyrt nem áldották meg az istenek ilyen csábos idomokkal. Sem elől, sem hátul nem kerekedik ilyen látványosan. Battyogás közben meg akad a szeme valami máson is. Néhány közhirrététetik. Talán akad valami használható, ha más nem majd összebarátkozik a csillogó némberrel és elveszi tőle ami kell neki.*

A hozzászólás írója (Khyr Kreantis) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2014.11.23 22:10:03


3273. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-23 20:56:09
 ÚJ
>Asira Qatil [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 70
OOC üzenetek: 3

Játékstílus: Megfontolt

*Miután kigyakorolta magát, elindult a város felfedezésére. Mindenfelé járt már, de nem baj, ha jól megjegyzi, hogy mi merre van, esetleg támpontokat figyel meg, legyen az egy mohos zöld kerítés, vagy egy megrepedt cserép. Módszeresen sétál, jelenleg a főbb utakat fedezi fel, szinte már az egész Arthenior a fejében van... úgy, ahogy. Útja most a főtérre vezet, ahol egy plakát üzeni a kalandoroknak, hogy a kikötőben munkásokat, kalandorokat és testőröket keresnek. Igaz, a hirdetés nem olyan új, de jelenleg nincs jobb dolga, és kérdezősködhet a kikötőben is Elwyrien után. Szerencsés ma, mert indul arra karaván, így elszegődik kísérőnek, és csak egy alvóhelyet, meg ételt kér cserébe. Az álcáját szereti tartani, úgyhogy fegyveres őrnek beillik majd.*


3272. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-19 18:54:12
 ÚJ
>Éleina Illynth avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 72
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

*A szöszi leányzó lelépett, hát annyi baj legyen. Hiszen ő csak pénzt akart adni, de nincs mit kezdeni az ilyen kis vadócokkal, ha menni akar, menjen útjára. Kicsit úgyis idegesítette ez az állandó bizalmaskodás.
A szekér nyikorogva, recsegve érkezik a városba. Ő maga szinte teljesen belemerülve gondolataiba észre sem vette, hogy máris itt vannak.*
- Hölgyem, megjöttünk. *Fordul hátra kaján vigyorral a kocsis. Él küld felé egy színpadias, sok fogas mosolyt, majd visszafordulva grimaszol egyet. Végül felkapja a szekérhátsóra dobott táskáját és lepattan, hogy megkerülve a fickóhoz jusson. Ujjaival csábítóan hívogatja kicsit közelebb, majd ha a fickó engedelmeskedik, hát csókot lehel, de szigorúan az arcára.*
- Hát köszönöm az utat. *Kacsint egyet és macskásan lengő csípővel indul meg a főtér felé. Ha már semmit nem fizet az útért, legalább valami látnivalóval kedveskedjen már a szolgalelkű fickónak.
A nap magasan ragyog az égen, s dacára, hogy közeledik a hűvös időszak, mégis egész erőteljesen süti a bőrét. Egyébként sem fázós, hiába hiányos öltözéke, csak a leghidegebb időszakokban kényszerül arra, hogy melegebben járjon. Az apja szerint a vérkeringésével lehet valami probléma, de őt nem igazán érdekli. Ha baj vele, ám legyen. Gondolatban meg is vonja a vállát, miközben lépteit a főtér közepén díszelgő márványoszlop felé irányítja, hogy ujjaival lágyan végigsimítson rajta. Eltelt néhány hónap, mióta elment innen is, de valamiért csak visszatért, az összes város közül, ez az egyedüli amit a magáénak érez. Most mégsem tudja mihez is kezdjen. Elsősorban ki kellene fognia valami balekot, aki meghívja egy italra, esetleg elszállásolja éjszakára. Bár bőven cseng még arany a táskája alján, mégis csak egyszerűbb, ha nem kell fizetnie semmiért, legalább nem anyagi értelemben. Ívelt szájaira sokatmondó vigyor kúszik, miközben lila íriszeit körbejártatja a főtéren. Egyelőre azonban nem lát olyat, ki méltó lenne arra, hogy a nő, ha csak néhány szóval is, de megillesse. Ezt egy kelletlen sóhajjal és visszakonyuló ajkaival veszi tudomásul. Már pedig ő nem tágít, addig fog itt tétlenkedni, míg valakinek el nem játszhatja a nemrég a városba érkezett ártatlan lányka szerepét, vagy a kedvencét, a kalandvágyó vadóc nőét.*


3271. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-19 09:47:04
 ÚJ
>Rodrick Braims avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 11
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

//Herdan Tarmikos//

*Szótlanul lépked a szőke mellett, a környéket fürkészve. Valóban egész sötét lett, a holdat és a csillagokat csúnya felhők takarják. Ám a tér tele van fáklyákkal és utcalámpákkal, így mindenképp annak a széléhez kell óvakodniuk, hogy kéretlen fülekhez ne juthasson el a beszélgetésük. Herdan szemfülesen vesz észre egy sarkot, ami megfelelő lehet a párbeszédhez. Arra felé veszik az irányt, s lassacskán megállapodnak az éjben. A szürke és a smaragd szempár most egymásra szegeződhet, mint négy világító golyóbis az est leple alatt. Rodrick egyik kezét hosszú kardja markolatán pihenteti, még egyszer lopva körül néz, majd válaszol.*
- Egy lélek sem hall bennünket. Bakker, ilyenkor örülnék csak igazán, ha hegyes füleim lennének! *Kiköp a földre, ezzel jelezve, hogy mennyire nincs oda az elfekért és a fél-elfekért. ~A fél-elfek még rosszabbak, megkapták az emberek erejét, és az elfek gyorsaságát...~ Gondolja magában, majd alig észrevehetően megrázza a fejét, vesz egy nagy levegőt, és belekezd a mondandójába. Közben végig a másik arcát fürkészi, reakcióit figyeli.*
- Szóval mint mondtam, alvilág. Na itt most nem csak a rablásra és éjmetszésre kell gondolni, mint ahogy előzőleg beszéltük. A mi kis "vállalkozásunk", ha belefognánk, több rétű lenne. Te vagy az ész, én az erő, szerintem ezeket a feltételeket megbeszéletlenül is le tudtuk fektetni. Ha egy sikeres szervezetet szeretnénk létre hozni, egy kicsit mélyebbre kell mennünk, bemocskolni a kezeinket, akár összeállni egy-két sötételffel. Tolvajlás, emberrablás, orgyilkosság, illegális kereskedelem. A város legaljáig kell hatolnunk, befúrnunk magunkat a mocsokba, csak utána kezdhetünk el arról beszélgetni, hogy ebből bárminemű pénzhez jussunk. Kellenek harcosok, akik elvégzik a piszkos munkát. Kellenek olyan harcosok mint én, aki csak a legvégső esetben öl. Csak akkor, ha már tényleg nincs más lehetőség. Mi tudjuk kordában tartani azokat a sötételf férgeket, akikkel össze kell hogy álljunk. Talán még az is lehet, hogy kellemesen fogunk csalódni bennük, de erre látom a legkisebb esélyt. *Szünetet tart. Lopva körül néz, közben megpróbálja összeszedni a maradék gondolatait, ehhez viszont időre van szüksége.*
- Mi a véleményed az eddig elhangzottakról?


3270. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-19 00:44:45
 ÚJ
>Herdan Tarmikos avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 6
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

//Rodrick Braims//

*A Pegazus fogadó ajtaja hirtelen feltárul és a bentről kiszűrődő fény tölti be az éjszaka sötétjét. Sokkal sötétebb lett míg a két alak benn üldögélt, mintha maga a levegő vált volna élettelen feketeséggé, persze idővel a szemük hozzászokik a fény hiányához és valamicskét javul a helyzet. A magas lovag megy elől, őt követi egy alacsonyabb férfi aki épp magára teríti köpenyét és még azzal a lendülettel szőke fürtjeire húzza annak csuklyáját. Úgy indulnának meg mintha előre egyeztetett céllal mennének, ez ugyan szöges ellentétben van a valósággal, cél nélkül gyalogolnak a kellemetlen fülek elől. Sorban haladnak el az épületek előtt de nem állnak meg, mindig elsuhan mellettük egy-egy alak, részegek, egyszerű városlakók, fáradt és haza igyekvő személyek, mikor ki. A két férfi szó nélkül halad előre, Herdan ekkor kiszúr egy nyugodtnak tűnő helyet de még mielőtt javasolná társának, hogy ott álljanak meg észreveszi a sötétben álldogáló alakot. ~ Mindenkinek az éjszaka közepén kell dolgát intéznie? ~ Perceken belül azonban egy kihalt útszakaszhoz érnek. Szemei a környéket fürkészik, semmit sem lát, egyetlen apró rezzenést sem, még a szél sem fúj. A csend szinte fáj fülének, az ereiben zakatoló vér ezernyi dobként tölti meg hallójáratait. Mivel az utca üres az épületeket veszi figyelembe. Semmi, sehol sem lát kíváncsiskodó alakokat vagy árulkodó nyomaikat.*
-Kihaltnak tűnik, persze talán te észrevettél valamit amit én nem.
*Hangja nyugodt, figyel annak erejére így nemsokkal azután hogy szavai elértek hatalmas társához elenyésznek a levegőben. Nem akarja megkérdezni mi lenne Rodrick ötlete míg az meg nem erősíti abban, hogy senki sem érdeklődik utánuk.*


3269. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-17 14:56:29
 ÚJ
>Niras, a Táncos avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 194
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Megfontolt

*A főtér a maga nyűzsgésével fogadja, az immár igencsak megéhezett ifjút. Ezúttal nem áll meg Niras, csupán egy gyors terepszemlét tart, mielőtt megállna a fogadó előtt. Mindenféle ember és egyéb náció ad itt találkát egymásnak, így nem is csoda a sokadalom. Habár nem mestere a szakmának, észrevesz jópár olyan alakot, akit még egy tejfeles szájú is könnyen kizsebelhetne. De ezért vannak az őrök, akik itt is képviseltetik magukat.*
~Nah, ha velem gondotok lesz, az nem itt lesz!~
*Mosolyodik el magában, majd gyomra mérges kordulására hallgatva megáll a fogadó előtt, majd lovát kikötve belép.*


3268. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-09 22:49:57
 ÚJ
>Kiranella Amorden avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 14
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Zihálva, dobogó szívvel éri el a városba vezető utat végre, este a sötétség leple alatt. Nem szeret ilyenkor menni, de úgy ítéli meg most ez biztonságosabb. Alig egy hete fúródott nyila egy zsoldos szívébe, aki felismerte őt a kikötőben és megpróbálta megölni, így sürgősen más irányt vett és nagy nehezen eljutott idáig. Barna hosszú csuklyás köpenyt vett, amit most jól összehúz magán, hogy ne lehessen látni és a sötétben elrejtse, amíg a fáklya fényei a városhoz érve meg nem világítják az arcát. Az őröknek csak biccent és lassan elhalad mellettük. A főtérre érve megkönnyebbülten nagyot sóhajt. Itt van végre a városban. Ugyan itt is óvatosnak kell, majd lennie, de itt a főtér közelében az őrök közelsége nyugalommal tölti el. Fáradtan ül le a szökőkút szélére és belemártva ujjait bevizezi a kezét, hogy arcát kicsit felfrissítse a csukja alatt. Az egyik járókelőhöz lépve, aki nem tűnik veszélyesnek, udvariasan köszön, majd útbaigazítást kér a fogadó felé. Kedvesen el is magyarázza neki, hol találja erre felé a fogadót. Elsőre tudja, hogy nem biztonságos egy nyüzsgő helyen mutatkoznia, de fáradtsága és éhsége, már nagyon gyötrő és nagyon régen szeretne már pihenni egyet. Végül, úgy gondolja ma már későre jár és nem valószínű, hogy ilyen gyorsan bárki a nyomára bukkanna. A tömött fogadó talán biztonságosabb is lesz, mint egy kihalt búvóhely. Ezzel persze csak igazolni akarja a vágyat, hogy végre, hosszú idő után kényelmesen és melegben aludjon jóllakva.*
~Csak ma estére. Csak ma, aztán holnap egy jó rejtekhelyet keresek.~
*Lassan feltápászkodik a szökőkút széléről és megindul a mondott irányba, fejét lehajtva, hogy csuklyája jótékonyan eltakarja arcát.*


3267. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-08 13:11:46
 ÚJ
>Corith Fenen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 2
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Magas, vékony, sötét ruhás alak sétál be Arthenior főterére. Arcát sötétbe burkolja a csuklyája, de a napfény megcsillan a hátára szíjazott szablyán. Nyugodt, kimért léptekkel jár, mintha keresne valamit, de talán ő se tudja hogy mit. Fejét kicsit fölemeli és végigjártatja szemét a jellegtelen tömegen. A legkülönbözőbb fajú, méretű és korú lények járják az utcákat.
A megbízója szinte semmi konkrétumot nem mondott a célpontról, de tetemes pénzt ígért.*
~Azt mondta, ha meglátom, tudni fogom hogy ő az.~
*Megszemléli a díszes szökőkutat, és a lovakat is az istállóban. Egy szűk, sötét utca a szegénynegyed felé vezet.*
~Ennyi pénzt egy koldusért nem adhat senki. Hacsak pont nem a szegénynegyedben rejtőzött el. De hát várjunk csak, azt se tudom kiről van szó... Hogy találjam meg? Valami nincs rendben ezzel a munkával. Legalább azt elmondhatta volna, hogy orkot keressek, elfet, esetleg embert. De hát az ezer arany az ezer arany, és Valro nem az a fajta, akivel szórakozni lehet, ha megbízásról van szó.~
*Végül úgy dönt, hogy a fogadó felé veszi az irányt.*

A hozzászólás írója (Corith Fenen) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2014.11.08 13:16:38


3266. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-07 02:24:48
 ÚJ
>Wram Vrauk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 351
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

*Miután kilép a Pegazusból, Wram egy ideig még céltalanul lézeng a főtéren. Eszébe jutott ugyan, hogy kivesz egy szobát ma éjjelre, de aztán elvetette az ötletet. A főtéren sétálgatásnak az az előnye, hogy hallhat egyet, s mást. Így jött az ötlet, hogy fel kell keresnie egy helyet, amit szentélyként ismernek.*
~Valahol arra felé lehet, mint a Zöld sárkány.~
*Gondolkodik, de sok időt nem veszteget, inkább megindul arra, amerre a szentélyt sejti.*


3265. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-02 17:55:59
 ÚJ
>Syoud Th'amer [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 687
OOC üzenetek: 13

Játékstílus: Vakmerő

//Délnek//

*Magányos lovas vágtázik dél felé, mintha űznék, és talán így is van. Időnként hátra-hátrapillant, de nem áll meg. Útja egy darabig délnek, majd (mielőtt a főteret megközelítené) nyugatnak fordul; nincs az a pénz, amiért akár északnak, akár a Barakknak fordítaná útját.*
~ De ha elkaplak, te ork. ~ *eddig nem volt vele személyesen baja, egy csöpp sem, de most, hogy a zöldbőrű miatt megfuttatták a rablók, már igencsak személyessé vált a dolog. Különben is: az ork csak döglötten jó. Már majdnem eléri az erdőséget, mikor visszafogja a lovát, nem csak a józan ész diktálta parancs, hanem az állat teljesítőképessége miatt is. Muszáj kicsit lassítania.*

*Az erdőbe érve megint délnek fordul, míg el nem éri az átkelőt az erdei ösvényre. Majd ott megpihen, ha a körülmények megengedik. Ám addig is, gyors ellenőrzést végez, átnézi a felszerelését és újratölti számszeríját. Aztán elnyeli az erdő.*


3264. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-11-02 10:43:16
 ÚJ
>Kaiyko Di'Arie avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 356
OOC üzenetek: 15

Játékstílus: Megfontolt

*Nagyot szusszan, ahogy kiér a szabad ég alá. Innét már rálátni az istállóra.
Bár nem nagyon van kedve szót váltani a furcsa istállómesterrel, de ez az utolsó dolog, amit valószínűleg le kell tudnia ebben az ügyben.
Mielőtt bemegy, egy kicsit még letelepszik a kút kávájára, leterít egy kendőt és óvatosan előpakolja rá a tarisznyájából az erdőbéli szerzeményeket. Összefogja a kendő négy sarkát és batyuba köti a gyógyító növényeket.
A tarisznyáját visszaigazítja az oldalára és a csomaggal a kezében indul el az istálló felé, ahonnét már meleg, barátságos fény szűrődik az utcára, lévén az alkonyat idő közben estre váltotta derengő orcáját.*


3263. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-10-31 10:20:24
 ÚJ
>Ysero Thenior avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 4
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*A főtéren nagy a sürgés-forgás.
Ez a városrész már jobban hasonlít a lihanechi részekhez. Itt több ember van, mint az összes többi negyedben együttvéve. Van itt megfáradt utazó, részeg koldus, délceg városőr meg valami javasasszony aki a füvek nevét kiabálja.
A lovával fölé tornyosul az összes embernek, de még így sem találja a Pegazus Fogadó cégerét, viszont egy kutat vél felfedezni. A történelmét is tudja. Lihanechi vízmágusok adták ezt Artheniornak miután újjáépítették a várost. Legalábbis az ő ismeretei szerint.
~A sors iróniája, hogy a legjobb kút Lanawinban egyben a legkisebb városé, amit a legnagyobb ajándékozott neki, mert a legbarbárabb nép lerombolta. És itt él a legszínesebb népség is. Ez itt a legek városa, pedig a legkisebb.~ -magában morfondírozik, bírálja őse városát, míg a lova iszik, majd ő is. Egy embertől hallotta, hogy a kúttal bármit lehet tenni, egyedül belefulladni nem, és ezzel együtt támadt egy kérdése: vajon mit tennének, ha egy Thenior belevizelne a kútba? Szerencsére inkább nem él ezzel az elég bizarr ötlettel, inkább elteszi későbbre.
Miután visszapattant a nyeregbe, a tér déli oldalán pedig ajtó nyikorgása hallatszik, amit bár nagy részben elnyom a zsibongás, ha fülel az ember, fel lehet fedezni. Ekkor a hang mellé fémes csillogás is társul, ebben a pillanatban fordítja oda fejét Ysero. A Pegazus képe tárul elé, így lovát ahelyett, hogy oda ügetettné, kantárszáron vezeti oda, majd a barakknál álló hasonló alkalmatossághoz kiköti.
Az ajtó nyikorogva kinyílik, majd megcsapja orrát a tömény szaga.*


3262. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-10-29 14:01:41
 ÚJ
>Rewa Haylasi avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 77
OOC üzenetek: 3

Játékstílus: Vakmerő

- Azthiszem, hogy meggondoltam magam.
* Szól egy kis idő múltán Rewa a hóhajú nőszemélynek. Nem akar a városban sokáig időzni, inkább átvág rajta, s meglátja, hogy hová jut. Így elindul hát a Hold karavánpihenő főteréhez. Onnan szeretne eljutni a városba, majd azon átlovagolva... Hova is? Nem tudja. Az jár az eszében, hogy jó lenne hasonlókkal találkozni mint az övéi. Erdei vagy pusztai emberekkel. Talán találhat ott valakiket? Vagy megint csak a magányos kószálás jut majd neki, hol egyetlen társa hű hátasa lesz? Sok kérdés, de hol vannak a válaszok? Meg kell őket keresni. Ezeket pedig csak úgy lelheti meg, ha arra megy amerre elgondolja. Nem neki való a város. Egy bizonyos barakkban jópáran gyakorolgatnak a fakardokkal. Mikor alig kell használniuk. Úgy hallotta, hogy a legtöbb nemesnek testőrei vannak, a házakat is fegyveresek védik.*
~ Az ostobák mégis harcolni akarnak.~
* Furcsa felfogás ez a szőkeség szerint. A hóhajú aranyakat ígér neki, de bőven van az is az erszényében. Nem is tudja, hogy először mért bólintott rá az ajánlatra.*
- Viszlát!
* Pedig dehogy akarja viszontlátni az idegent! Lovával sebesen száguld egy darabig, de aztán kicsit lelassulnak. Órák múlva kissé fáradtan megérkezik Artheinor főterére.*


3261. hozzászólás ezen a helyszínen: Arthenior főtere
Üzenet elküldve: 2014-10-27 15:45:26
 ÚJ
>Alinah Yama avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 7
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Reggeli után nem marad sokáig a fogadóban, néhány percig még elücsörög, hiszen nem siet sehova, majd lassan összeszedi magát, s puha, hangtalan léptekkel távozik, mintha ott sem lett volna. Sőt, néha olyan érzése van, mintha a világon sem lenne. Jár-kel a különböző lények között nap mint nap, de közben mintha csak egy kísértet, egy kósza lélek járná az utcákat. Néhányan ugyan vetnek rá egy futó pillantást, de a többség észre sem veszi. Akik meg mégis, sőt, talán meg is szólítják, azok csupán egy eseménydús éjszakát várnak tőle, s hogy újabb strigulát húzhassanak a noteszük utolsó lapjára... De ő cserébe megtöltheti soványka erszényét.*
~Basszus!~ *Sziszegi magában. Annyira elmerült a gondolataiban, hogy nem is figyelte, merre viszi a lába, így csupán a hirtelen jött éles fájdalom zökkenti vissza a valóságba.*
~Már csak ez hiányzott, most ezt is foltozhatom.~ *Vizsgálgatja a ruháján lévő szakadást, melyet a szökőkút pereme hasított fel az előbb. Annak mondjuk örül, hogy legalább horzsolást nem szerzett, hiszen ilyen életkörülmények mellett hamar elfertőződhetne.
Magában elhatározza, hogy ma inkább nem megy túl messze a szegénynegyedtől, csupán a közeli helyeken fog megfordulni, nehogy még jobban kitágítsa a lyukat. Ám ha szerencséje van, még így is lehet jól tejelő napja, hogyha sikerül kifognia egy gazdag ifjoncot.*


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8667-8686