Külső területek - Krenkataur barlangrendszer
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Kikötői erdőség (új)
Krenkataur barlangrendszerNincs "kisebb" helyszín
Ezen a helyszínen lehetőséged van zenét hallgatni. (4.99 MB)

<< Előző oldal - Mostani oldal: 47 (921. - 926. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása:

926. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-09-23 14:53:08
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Hádész)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 361
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Szelíd

//Börtönlátogatás//

*A lépcső alatt életüket vesztett két haramiánál pajzs nincs, de a tőreiket el tudják venni, így Bredoc gazdagabb lehet egy tőrrel, amelyet bár nem dobásra terveztek, de alkalmas lehet arra is.
Az út és a cél kimondott szavakkal és anélkül is világos, előre a fegyverraktárig, ahonnan, ha sikerült felszerelkezni, talán a Kékszeműt is útba ejtik.
Grasin és Soreyl is kap némi bátorítást, megerősítést a kapitányhelyettes részéről, majd az kapitány útmutatását követve indulna el a csapat a fegyverraktár felé.
Soreyl gondolataiba egyre visszatér nélkülözött fegyvere, érthető módon, hisz szoros kapcsolat alakult ki az évek során a szabadszájú kard és a lovag között. Aztán Soreyl is beáll a sorba, hogy indulhassanak a következő állomás felé, de egy kérdés még elhangzik, mielőtt felmennének a lépcsőn.
A csapat legcsendesebb tagja Garsin. Gépies mozdulatokkal végzi feladatát, az egyetlen, aki talán nem érzi, hogy hasznát vennék, pedig bizonyosan fontos tagja a négyesnek. Neki van a legnehezebb dolga, ez kétségtelen. Sem harci képzettsége, sem tapasztalatai nincsenek ilyen téren, de jól tartja magát és ez mindenképpen tiszteletre méltó. Némasága mögött belső vívódás áll, ami nem tudni, mennyire érezhető a férfiak számára, bár mindegyikük a maga módján igyekszik bátorítani a megszeppent lányt. Nem tudni, meddig tart ki Garsin bátorsága, meddig tudja féken tartani félelmét, de ez csak a későbbiekben derülhet ki.
Miközben a csapat felfelé tart, a káosz távolról érkező hangjai erősödni látszanak. Az óriás bőgését is hallják, rombolás zaja jut el hozzájuk, amelyek mögött olykor fel-felhangzik egy parancsszóra hajazó hang.
A második szinten, a lépcsőn feljutva nem ütköznek senkibe, ahogy saját lépteik zaját, úgy a haramiákét is elnyeli a távol robajlása. Ahogy elindulnak a kihalt folyosón a kapitány útmutatását követve a fegyverraktár feltételezett helye felé, úgy tűnik, a szerencse az oldalukra áll.
A folyosó végére érve, ahol balra is fordulhatnának, ahol a sarkon egy fáklya szolgáltat fényt, onnan kilesve egy húszhuszonöt lépés hosszú járat végében ráláthatnak egy rácsos ajtóra, ami most nyitva van. A járatban szabályos távonként két fáklya ég és egy a fegyverraktár rácsos ajtaja mellett, odabent viszont mozgást látnak. Kisvártatva féltucat haramia fut ki és indul el sietve, kivont fegyverekkel egy ismeretlen irányba, valószínűleg arra, ahol az egykori őrök káoszt okoztak az óriás elengedésével.*


925. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-09-20 17:35:53
 ÚJ
>Garsin Elthur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 54
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*Mintha mindez nem is a valóság volna, vagy mintha ez az élet semmit nem számított volna... Látja a holttestet és érzi még a melegét is, ahogy átkutatja. Kezei ismét véresek lesznek, miközben a nyílvesszőt szabadítja ki, utat keresve a hegynek a húsban. De nem siratja el ezt az életet, mintha csak egy báb volna a holttest, amin el kell végeznie ezt a feladatot. A kezei remegnek, de inkább a testi és szellemi megerőltetéstől, a feszültségtől, semmint attól, hogy egy halottat kell érintenie...
A nyílhegy végre megadja magát, ő pedig már a következő lépésre igyekszik átirányítani figyelmét, de eléggé szét van esve.
Ekkor guggol le hozzá a parancsnokhelyettes és szól pár kedves szót, és... ismét megkapja tőle azt a bátorító, meleg mosolyt, amivel a két városőr már többször is fordult felé.
Garsin is örül a szíve mélyén, hogy megismerte őket, mert így legalább annyiban hihet, hogy a világban nem csak gonoszság van... Ő olyan sokáig élt sötétségben, hogy már el is felejtette, hogy az élet nem csak ennyiből áll, s most ráadásul csöbörből vödörbe esett, így nem is kapott sok esélyt, hogy mást is lásson és tapasztaljon. Bredoc és Soreyl (és néhány másik rab) gondoskodása azonban föl-fölpislákoltat némi fényt olykor.
Abban viszont kevésbé tud bízni, hogy tényleg kijuthatnak innen, és így nézve rettenetesen fél, hogy ismét elfoghatják őket és megtorolhatják a lázadásukat. Avagy fél attól, hogy megölik a két férfit, s akkor nem csak hogy örökre elveszíti ezt a kis melegséget, amit tőlük kaphat, de lehet, hogy miután őket elveszítette, neki még élnie kell tovább ebben a sötétségben, immár teljes kiszolgáltatottságban.
Mosoly helyett hát a szája remeg meg és a szemei telnek meg könnyel, ahogy visszanéz a férfira, de van annyira erős és határozott, hogy ne akarja őket hátráltatni.
Válaszolni képtelen a torkát szorító érzelmektől, úgyhogy udvariatlanul felelet nélkül hagyja a kedves szavakat, s egyszerűen talpra kászálódik, s befejezi a feladatát. Nincs idejük most sírdogálni, s egyébként sincs ennek haszna.
A vesszőt visszaadja a Kapitánynak, majd idegesen besorol a férfiak mögé. Látja és érzi, hogy Soreyl is őt nézi, egy pillanatra viszonozza is a pillantását, de utána inkább kerülni igyekszik, mert a veszteségtől való félelemmel vegyítve ez fájdalmas. A két őr kedvessége jól esik, de nem bátorítja a mosolyuk és a hozzáállásuk, mert ő maga túl nagynak érzi a veszélyt. Csak ott akar már lenni és szembenézni a sorssal, hozzon bár még több szenvedést, vagy... szabadulást...
Előbbire készül, de utóbbit áll szándékában előmozdítani legjobb képességei szerint, mert elhatározta, hogy "társaiért" megpróbál hinni abban, hogy sikerrel járhatnak és nem nyugszik bele a rabságukba csak úgy.
Ahogy most érzi magát, a legszívesebben vagy összeroskadna, vagy ész nélkül előre rohanna, s taszítaná a többieket sürgetőn a haladásra. Egyesek jóindulatúan talán azt mondanák, hogy buzog benne a tettvágy, pedig csak a feszültséget viseli egyre nehezebben.*


924. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-09-20 01:13:59
 ÚJ
>Darenn Soreyl avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 356
OOC üzenetek: 129

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//
//A hozzászólás +16-os elemeket tartalmaz//

*A kapitány mindenesetre nem lőtte le, és még a biccentést is fogadta. Sőt. Nem sokkal később tovább is kalauzolja őket.*
~Remélhetőleg nem csapdába.~
*Fut át az agyán röviden a lovagnak. Nincs idő a kapitánnyal kapcsolatos érzelmeiket most megvitatni, pedig bizonyára érdekfeszítő társalgás feszülhetne Soreyl, és Bredoc között. Mindemellett a lovagunk is nyilvánvalóan jobban fogadná a tagot, ha fülébe duruzsoló jótevő, rosszakarója visszatérne, és a szokásos hülyeségeivel fárasztaná az agyát. Első soron nem lenne energiája a gyanakvásra, másodikon meg, Perchi már akkor is védte a fickót, mikor még nem tudták, hogy nem is akkora mocsok mint hitték. Bár ezt a lovag szerint most sem lehet tudni, hanem elhangzik az irány a fegyveraktár felé, és a barna íriszek azonnal abba az irányba tekintenek. Soreyl keze ökölbe szorul. Mintha már markában érezné Arthenior városának mesterkardját újra, pedig csak a levegőt préseli ki ujjai közül. Bár tekintve, hogy Arthenior a levegő városa, ebben lehetne is némi áthallás, de csak a lovag bolondériája, hogy egy pillanatra, mintha tompán már hallaná is, azt a megszokott, és most annyira hiányzó karcos hangot. Feltüzelt tekintettel néz vissza a parancsnokhelyettesre.*
-Csak utánad!
*Mondja, és látszik rajta, hogy nem bátortalanságból. Inkább csak ezzel jelezte, hogy készen áll. Hanem azért még egy kérdést megereszt.*
-A Főmocsokkal mi a terved?
*Vonja fel a fél szemöldökét. Számára nem igazán kérdéses, hogy Brox minden tőle telhetőt megtesz. A kérdés arra irányul, hogy hogyan próbálja majd megförmeszteni, a medálja ellenére is. Bármilyen válasz esetén, ő azzal megelégedve áll készen az indulásra. Hanem még keres egy pillanatot, amikor elcsípheti Garsin tekintetét, és még egyet melegen rámosolyoghat.*


923. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-09-13 21:04:03
 ÚJ
>Bredoc Droyn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 171
OOC üzenetek: 95

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//
//A hozzászólás +16-os elemeket tartalmaz//

*Talán, ha megkérdenék egymást nem lenne vita arról, hogy mennyire is bíznak a Kapitányban, s talán abban sem, hogy mennyi választásuk van jelenlegi helyzetükben. Azért ő a maga részéről még mindig jobban örül, hogy nem kellett ott helyben elvágnia a torkát, noha ahhoz is lett volna kedve bőven. ~Ami késik nem múlik.~ Sötét gondolatok kavarognak fejében, ahogy a harag, a kétségbeesés és a láz gúnyos egyvelege játszik fejével. Újabb kettőssel kevesebb gyarapítja az ellenség sorait, s ő maga kérdés nélkül veszi fel a fegyvereket, persze csak ha olyanok, mik hasznára vannak. Még sok kard a hátára teljesen felesleges lenne, de ha kisebb tőrt, dobóalkalmatosságot ha lel, annak hasznát vehetik mindenképp. ~Ha lenne egy pajzsom, az lenne csak az igazi!~*
-Nincs más hátra, mint előre cimborák!
*Azzal Soreyl vállába markol, s keményen a szemébe néz, mintha csak hangok nélkül szólna hozzá. ~Ha utam nem is vinne a kapitány felé, akkor sem tudnék többet tükörbe nézni, ha nem végeznék vele, vagy halnék bele a próbálkozásba. Nem lennék méltó parancsnokhelyettes, mit parancsnokhelyettes, egyenes férfi...~ Természetesen nem hisz olyasfajta babonákban, hogy majd ő olvassa a gondolatait, természetesen azt gondol az, amit csak akar, mindenesetre ő elszánt és acélos. Majd Garsinhoz sétál az egyre csak morajló hangtengerben, s egészen leguggol hozzá, hogy talán még tőle nem látott mosolyt engedjen meg magának, mellyel talán megnyugtathatja némileg. Ez a mosoly nem igaztalan, s nem is csak egy álca, a legőszintébb, amit az elmúlt hatokban láthatott.*
-Igazán örvendek, hogy velünk vagy Garsin kisasszony.
*Aprócskán még fejet is hajt, majd feláll, kihúzza magát, s a Kapitányra néz. Mondana is valamit, de a hang félúton elhal a torkában, s csak egy jelentőségteljes hümmögés hagyja el azt.*
-Itt fel és a folyosó végén balra.
*Ismétli meg a szavakat. Bár tudja, hogy talán nem olyan boszorkányos a kardtudománya, mint Soreylnek, mégsem érzi, hogy most, életének ennyi tele után kellene megrettennie. Talán még ha ez a vége is. ~Sőt, akkor még inkább. ~ Így elszántan indul el elől a mutatott irányba, s kíváncsian várja, hogy mi jön szembe a következő sarkon.*


922. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-09-09 18:20:37
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Hádész)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 361
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Szelíd

//Börtönlátogatás//

*A feljárónál felállított őrposzt környéke elcsendesedik, amikor minkét haramia lelke elhagyja porhüvelyét. Átkutatva őket nem sok minden kerül elő. Pár arany, koszos, gyűrött szélű kártya, pár színes kavics, egy-egy kulcs. Kisebb kulcsok, talán ládákat nyithatnak, nem ajtókat. A fegyvereiket viszont minden probléma nélkül elvehetik.
A kapitány és Grasin is csatlakozik hozzájuk, míg a férfi újratölti a számszeríjat, a lány visszaszerzi a haramia testéből a nyilat és visszaadja a kapitánynak, aki szótlan bólintással köszöni meg.
Soreyl nem tudhatja, hogy ki volt a valódi célpont, ő vagy a haramia, de erre kevés az esély, hogy fény derüljön. Ami biztos, hogy a kapitány segítségével legyűrték az ellenállást. A mogorva biccentést a számszeríjjal foglalkozó kapitány szemlesütve viszonozza. Talán érzi, hogy Soreyl nem bízik benne maradéktalanul.
Bredoc következő megállóként a fegyverraktárat jelöli meg, a többiek pedig felsorakoznak mögötte. A távolból zajok hallatszódnak, az óriás minden bizonnyal teszi a dolgát.*
- Itt fel és a folyosó végén balra. De ott van a Kékszemű szállása is. *Mondja a kapitány, a hangja félelemtől remeg meg, ahogy felfelé tekint a lépcsőn. Mintha megremegne a bánya alsó szintje, finom por és kisebb kavicsok peregnek le a felső szintekről.*


921. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-09-03 10:55:49
 ÚJ
>Darenn Soreyl avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 356
OOC üzenetek: 129

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//
//A hozzászólás +16-os elemeket tartalmaz//

*Hosszú utat tettek meg. Persze nem távra, de a kijutásukhoz képest nagyon sokat léptek fel egy képzeletbeli lépcsőn. Soreyl közben végig úgy viselkedett mint egy ember. Úgy értem egy olyan, aki teljesen normális, ami immáron majdnem ösztönszerűen jön neki. Perchipfell jelenlétének a hiánya ugyan finoman rombolja az elméjét belülről, de a fokozott idegállapot, a harc, és a szabadság ígérete helyre rakja annyira, hogy ne gondolkodjon most másfelé. Porral teli orral, és szétfeszülő tüdővel fojtja vissza lélegzetét, hogy lesújtson egy alvó mandróra. Talán a megerőszakolási kísérlet Garsin ellen, vagy ahogy Bredoc-kal bántak, nem tudni mi szakította el nála a cérnát, de a tetőtől talpig erény bajnok lovag, Perchi áskálódó mentál-mesterkedése nélkül, elégé be van pöccenve, ha egy fegyvertelen, alvó ellent készül leölni. Ugyan a támadása sikeres, de lehet mégis megremeg a keze közben, mert a két tény megváltozik. Immáron, se nem alvó, se pedig nem fegyvertelen az áldozat, és Soreyl csuklójára is rámarkol.*
~Perchi a jó kurva anyádat, hol vagy?!~
*Fut át az agyán gyorsan, és minél hamarabb próbál cselekedni, hogy a sebesült, ne tudja jobban magához húzni, hogy elérje tőrével. Próbálja kiszabadítani a kezét, még a fegyvert is elengedi, had maradjon a húsban. A parancsnokhelyettes, aki nemcsak hogy idő közben elnyerte Soreyl permanens tiszteletét, de immáron mondhatni, hogy az örök barát listán van, nem tud segítségére sietni. A barna szemek egy pillanatra láthatják is, ahogy odanéznek. Aztán egy összekeverhetetlen hang: Szemszeríj kattanás. Egy pillanatra fel sem fogja a lovag mi történik, mígnem a csuklójára fonódó ujjak szorítása egyre gyengülni kezd. Oldalra néz. A Kapitány virgonckodott.*
~És pontos volt, vagy célt tévesztett?~
*Gondolja magában szarkasztikusan, de leginkább mogorván. Nem egészen barátkozott még meg a kapitány gondolatával, akkor sem, ha többször mentette már ki a seggüket rázósabb helyzetből. Egy áruló akkor is áruló. Mindenesetre ezzel nincs idő foglalkozni, ő az élő térkép vissza a felszínre. Egy mogorva biccentést elereszt a kapitány felé. Egyesek egy köszönömnek vélhetnék. Eztán Garsin és a Kapitány felzárkóznak. Soreyl visszaszerzi közben kölcsönfegyverét a hullából, és hallgatja Bredoc szavait. Rideg, de barátságos arca egy pillanatra Garsin szemeit keresi. Ha találkozik tekintetük, Soreyl egy kedveset mosolyog, és a kissé vérpettyes arca, amit még a börtönrácsokon szétnyomott orrú őr hagyott rajta, ugyan kicsit visszás képet ad, de melegen biccent a lány felé, majd elkomorulva visszanéz Bredocra.*
~Fegyverraktár!~
*Örül magának, majd elismétli ugyan ezt, olyan hatszoros elszántsággal. mint eddig.*
-Alig várom.
*Mondja, és hozzáteszi.*
-Csak végre a saját kardomat foghassam.
*Szemeiben tűz, vérében elszántság ég.*


920. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-31 14:52:26
 ÚJ
>Garsin Elthur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 54
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*Beleivódott már bizonyos fokú fásultság, hogy az újabb halál látványa ne rázza meg különösebben. Igazából még meg is könnyebbül, hogy a parancsnokhelyettes sikerrel járt és pillanatnyilag biztonságban van. Ám rögtön utána azt látja, hogy Soreyl-el már más a helyzet.
Ki tudja, mit mondana, de minden olyan gyorsan történik, hogy épp csak levegőt vesz és megfeszíti izmait, és a nyílvessző már a bandita oldalában van... Úgyhogy ő a helyzetet fölfogva megtorpan, bár kell még egy-két pillanat, hogy valóban tudomásul vegye, hogy a nyílvessző nem Soreylt találta el.
Nem sír, de egyértelmű, hogy a lovag elveszítését nem viselte volna túl jól.
Megnyugodni azonban nincs idő, mert olyan zajok érkeznek feléjük, amitől Garsin ereiben megfagy a vér, különösen, mikor a kürtszó fölharsan.
Nem akar már itt lenni, nem akar még több veszéllyel szembenézni, a félelemtől nehezek lesznek a tagjai, mintha ellene dolgoznának.
Ám ahogy eddig is mindig továbblökte valami a túlélés felé, most is mozdul, mindezek ellenére.
Talán Bredoc határozott utasításainak is van köze ehhez, amiket gépiesen követ.
A holttestekhez megy és kapkodva, remegő kezekkel szabadítja meg őket azoktól a holmiktól, amik hasznosak lehetnek. A fegyvereket a férfiakra hagyja, ő a kulcsokat teszi el a többi közé, ha talál ezekből. Valamint a nyílvesszőt is megpróbálja kihúzni a testből, ha nem adja magát túl nehezen, s amennyiben sikerrel jár, úgy visszaadja azt a Kapitánynak. Az előbbiek után megerősödött benne az elképzelés, hogy amíg a helyzet meg nem fordul, addig számíthatnak a férfi segítségére.
Ha itt végeztek, úgy a kulcsokat szorongatva követi a hármast, gondolkodás nélkül.*

A hozzászólás írója (Garsin Elthur) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2020.08.31 14:55:47


919. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-30 03:02:40
 ÚJ
>Bredoc Droyn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 171
OOC üzenetek: 95

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*Akár a kaptárt védő fullánkos katona, úgy döf Bredoc is kardjával, mely hála Eeyr oltalmának amazt sebesen át is szúrja. Nem tudja, hogy halálos-e a seb, vagy sem, ám sejtése mégis úgy súgja, hogy baj többet nem lesz azzal az "őrrel". Vértócsába rogy össze, mely nem kis örömmel tölti el egyébként a parancsnokhelyettest. Soreyl nem ilyen szerencsés, az ő célpontja valamivel éberebb lehetett, vagy csak kevésbé részeg. Mindenesetre dulakodni kezdenek, s a füle mellett elsuhanó halálos vessző tesz pontot az i-re. A Kapitány ismét bizonyítja hűségét, legalábbis a helyzetre való tekintettel, talán többet nem is kívánhatnak éppen ezen helyzet miatt. Egy biccentést kap válaszul, melynek biz' jelentősége van, nem csak úgy lóg a levegőben. Éppen szólna, Garsinhoz és Soreylhez intézne szót, de úgy látszik a társaik akcióba léptek, s az intézni kívánt szavak most a tervezett halk beszédből valami egész mássá alakulnak át, ahogy érezni lehet, hogy körülöttük a levegő is másképp zizeg.*
-Kutassuk át őket, gyorsan, hátha akad valami hasznos, aztán nyomás tovább!
*Azzal bőszen kutakodni kezd a két őr holmijai közt, hátha talál valamit.*
-Már nem tétlenkedhetünk, biztosan tudnak rólunk, s az idő még inkább ellenünk hajtja a vizet! Sietnünk kell, és attól tartok nem lehetünk továbbra ennyire óvatosak, sőt...
*Néz végig a társaságon, s lélekben már fel is készült rá, hogy át kell törniük néhány eléjük tornyosuló akadályon, vagy futniuk az életükért.*
-Azt mondom szedelőzködjünk és irány a fegyverraktár!


918. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-25 15:11:25
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Hádész)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 361
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Szelíd

//Börtönlátogatás//

*Az asztalnál úgy tűnik, békésen alszanak az őrök miközben Bredoc és Soreyl megközelítik őket. A bánya csendes, de mind tudhatják, hogy ha a kiszabadult egykori őrök belekezdenek az akciójukba, az gyorsan leleplezheti őket és módosíthatja elképzeléseiket.
Bredoc, amikor elérkezettnek látja a pillanatot, támadásra szánja el magát.
A mozdulat, amellyel támad, szinte tökéletes. Bár hátráltatja a fáradtsága és a fizikai állapota, a belé ivódott ösztönök megfelelően működnek. A szúrás és a mozdulat is jól sikerül, a fegyver hegye az előre dőlő haramia oldalán hatol be és eléri a belső szerveket. A alvó természetesen azonnal felriad, elfojtott kiáltás szakad ki belőle, de oldalra dől, le a székről. Az okozott seb elég sikeresnek tűnik, hogy harcképtelenné tegye.
Soreyl is támad, szinte egyszerre Bredockal, fegyvere talál, de ez a haramia éberebbnek bizonyul és a seb sem végez vele azonnal. Az életösztön nem csak a támadókat segíti, de a megtámadottat is. Egyik kezével ráfog Soreyl csuklójára, amelyikben a fegyvert tartja, másik keze az asztalon fekvő tőrért nyúl. Dulakodni kezdenek, Bredocnak útban van az asztal, hogy azonnal segíteni tudjon, de ekkor halk süvítést hall és a másik haramia oldalában-hátában rezegve áll meg a számszeríj acélvesszeje.
Garsin ugyan most csak tétlen szemlélője a történéseknek, de a támadókkal együtt élheti át a várakozás és a támadás pattanásig feszült másodperceit. Látja Bredocot támadni, a Soreyllel dulakodni kezdő haramiát és összerezzenhet, amikor a mellette guggoló kapitány elsüti a számszeríjat. Garsis nem tudhatja, hogy kire is lő a kapitány, csak a következő pillanatban láthatja, hogy lehanyatlik a Soreyllel birkózó alak.
Bredoc ellenfele még pislog párat a földön meglepetten, aztán az oldalán okozott seben át elfolyó vére a tudatlanságba ragadja. Pár percen belül biztosan elvérzik.
Amikor úgy hihetnék, sikeresen vették az akadályt, hatalmasat döndül valami a távolban és közvetlen azután mély, haragos, messze zengő hangot hallanak, amit az óriásnak írhatnak fel. Recseg és ropog valami a bánya átellenes részén, de nem tudhatják, hogy a kiszabadult őrök jártak sikerrel vagy a haramiák eszméltek fel.
Mindenesetre kürtszó ver végig a járatokon, elérve Bredocot, Soreylt és a hozzájuk felzárkózó kapitányt és Grasint is. A kiszabadult őrök megkezdték az offenzívát és a haramiák már tudnak róluk.*


917. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-18 18:17:35
 ÚJ
>Garsin Elthur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 54
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*Nem igazán tud mást tenni, mint feszülten várakozni. Tekintete oda-odatéved a Kapitány felé, de valóban nem tudhatja, hogy a férfi kit is céloz, tehát csak reménykedhet benne, hogy nem árulja el őket... Lopva azért a kötényén tartja jobbját, de nem igazán elszánt a fegyverrántásban, inkább csak önkéntelen ellenőrzi, hogy megvan-e a kése, biztonságérzetet merít belőle.
Majd pillantása visszaszökken a két városőr felé, amint meghallja, hogy elérték az asztalnál hortyogókat és elszánták magukat a cselekvésre...*


916. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-17 20:23:40
 ÚJ
>Bredoc Droyn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 171
OOC üzenetek: 95

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*A mágia valahogy mindig is távol állt Bredoctól, régi vágya felvérteznie magát a mágusok ellen valamiféle módon, de megannyi utazás és kalandozás sem juttatta oda, hogy találhasson ilyen tárgyat, vagy tudást. Talán most jön el az ideje? Eeyr tudhatja csak, mindenesetre nincs ideje ilyesmiken gondolkodni, hisz fontosabb dolgokról kell most gondoskodnia. Mint például a két szunnyadó őr, kik útjukban, s a menekülés és a bosszú útjában áll. Finoman kardját markolja meg, mit nemrég szerzett, s ha elég közel tud érni, gondolkodás nélkül egy éles mozdulattal, nagy lépéssel, akárcsak a mestervívók, az egyik őrbe próbálná döfni a kard hegyét, halálos sebet ejtve. Szinte érzi a hátán égő szempárt, s talán a nyíl hegyét is, ez is egy újabb alkalom, amikor a kapitány bizonyíthatja hűségét, de legalábbis az eszét.*


915. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-12 20:10:48
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Hádész)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 361
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Szelíd

//Börtönlátogatás//

*A mágusok sem sebezhetetlenek, bár kétségtelenül hatékony eszközeik vannak, hogy távolról is kárt okozzanak ellenségeikben. A Kékszeműről nem sokat tudnak, még talán a Kapitány sem tudja, miféle varázsló lehet.
A kis csapat hangtalan halad előre amennyire tőlük telik, ám nemsokára akadályba ütköznek. A létrán felmászva a lépcső előtt, a folyosó végében két őr szundikál békésen, nem tudva vagy tartva a szökéstől vagy a már szökésben lévő raboktól.
Egy biztonságosnak tűnő sarokban megbújva Bredoc előre indul a kettős felé, akit Soreyl is követ, hasonlóan osonva, bár így mindketten lassan haladnak, viszont úgy tűnik, nem ébresztik fel a nem túl éber őrséget.
Garsin mellett a kapitány kezében meg-megremeg a számszeríj, de a sarokból a két alvóra szegezi, nem fenyegetve az asztalnál alvók felé lopakodó kettőst. Úgy tűnik, szerencséjük van, mert a szökött rabok még nem kezdtek bele a csetepatéba és így nem ébresztik fel a lépcső alatt alvó kettőst.
Így Bredocnak és Soreylnek sikerül egészen megközelíteni az őröket. Az egyik as asztalra borulva hortyog, a másik hátradöntött fejjel horkol, néha fel-felhorkanva. Már csak egy lépés választhatja el őket, de innen is lehet veszélye a támadásnak. Mindkettőnél kard van az övükön kardhüvelyben és egy tőr az asztalon az ételmaradékok mellett. Garsin mellett szárazat nyel a Kapitány, de még mindig célra tartja a fegyvert, bár innen nehéz megállapítani, hogy a városőrökre vagy az asztalnál alvókra céloz.*


914. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-11 23:01:46
 ÚJ
>Garsin Elthur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 54
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*Félelem? Talán ezt látja a Kapitány arcán... De nem biztos benne és nem is tudja, hogyan értelmezze. Annyit sejt, hogy most a férfi sem lehet könnyű helyzetben, akár a saját életét is van oka félteni, mindkét oldalról.
Nem is gondolja, hogy akár a legkisebb hűség is fűzné a Kapitányt hozzájuk. Inkább hiszi úgy, hogy a férfi aszerint dönt majd az egykori őrök és a banditák között, hogy éppen melyik oldal tűnik majd esélyesnek a győzelemre. Szóval nem bízik benne. De azt is belátja, hogy jelen körülmények között alighanem ő is okosabbnak tartja, ha együttműködik velük, úgyhogy egyelőre nem is feltételezi, hogy hirtelen ellenük fordulna.
Ettől függetlenül eléggé nyomasztja, mikor kettesben hagyják vele...
A parancsnokhelyettes jelzésére még a lélegzetét is visszafojtja és a falhoz lapul, hogy még véletlenül se legyen útjában a számszeríjnak. Közben meg egyszerre akarja látni, hogy mi fog történni és elfordítani a tekintetét. Nem számít kíméletre és ezt hajlandó is elfogadni, de azért még nem érzi jól magát ettől a folyamatos vérontástól.
Csak azért nem fordul el, mert izgul, hogy vajon sikerrel jár-e a két férfi, s előbb végeznek-e az alvókkal, semmint azok megneszeljék őket.
Felmerül benne ugyanakkor, hogy ők talán tudhatják, hol van a Kékszemű, vagy egyéb kérdéseikre is választ adhatnának, de nem tartja valószínűnek, hogy élnek addig, hogy ezt felvethesse, most pedig nem mer megszólalni. Meglehet, egyébként sem merne...*


913. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-10 18:23:43
 ÚJ
>Bredoc Droyn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 171
OOC üzenetek: 95

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*Nos ugyancsak bajban lehetnek, ha egy unatkozó mágus az ellenség, nem sok fegyvert ismer a parancsnokhelyettes ellenük, hogy hogy lehetne védekezni egy mágus erejével szemben, talán ha lecsapja a fejét az segíthet. Persze, ha lesz erre lehetősége. Immár csak öten haladnak előre, vagyis inkább felfelé, hisz találnak egy létrán, mely tiszta járatba vezet, legalábbis nem várják őket fegyvert fogva. Csendben mozognak, egymást segítve, ahol kell. Fél szemét mindig a kapitányon és Garsinon tartja, biztos ami biztos. Ahogy haladnak, egyszer csak a folyosó végén két horpasztó őrt látnak meg. Bredoc azonnal megáll, a többieket is kezével inti ugyanerre, s kezét a szájára helyezi, jelezvén, hogy most aztán nagyon csöndben kell lenni. A kapitány számszeríját böki meg óvatosan, és mutat a kettősre, majd ő maga nagyon lassú és halk léptekkel indulna el feléjük, ha teheti, s örülne, ha Soreyl is vele tartana, ezt egy apró jelzéssel jelzi felé. Bízik benne, hogy ha fel is ébrednek, a számszeríjjal a kapitány tudja őket fedezni. Garsint pedig szeretné a kapitány mellett tudni, hogy figyelhessenek kölcsönösen egymásra.*


912. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-08 13:56:05
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Hádész)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 361
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Szelíd

//Börtönlátogatás//

*Ha meg is törtek a rabság ideje alatt a férfiak, most valóban olyasmi csillan a tekintetükben, amelyet csak egy férfi érthet meg. Ezektől a férfiaktól elvették a büszkeségüket, rabigába hajtották és állatként tartották. Sosem lesznek már olyanok, mint egykor, de ha visszaszerezhetnek valamit régi önmagukból, az olyan erővel ruházhatja fel őket, amellyel akár elérhetik a győzelmet is. Ha pedig elbuknak, emelt fővel tehetik meg.
Az egykori őrök elszántságából Bredocnak, Garsinnek, Soreylnek, de még a kapitánynak is jut. Az ő vérüket is feltüzeli az a tűz, amely társaik tekintetében lobog, ahogy sorsuk elé mennek.
Bredoc kétségtelenné teszi, hogy a Kékszemű sem úszhatja meg a felelősségre vonást és úgy tűnik, ebben Soreyl is egyetért. Egyedül Garsinban lehet némi félsz, a kapitány pedig ijedt arccal figyeli őket. Garsin inkább félelmet tud leolvasni a kapitány arcáról, láthatóan nem szeretne konfrontálódni a Kékszeművel, de ellent nem mer mondani nekik.*
- Ebben lehet valami. *Válaszolja Soreyl a létra előtt.
Ha valóban csak egy valakire képes hatni, akkor előnyükre válhat, persze az is a csapat eszébe juthat, hogy valóban egy unatkozó mágusról van-e szó. És ha igen, milyen varázslatok lehetnek még a tarsolyában.
A létrán felmászva csend és félhomály fogadja őket. Egy hosszú bányafolyosó, amelynek két oldalán egykori tárolók lehettek. Most feketén ásítanak csak az osonó alakokra. A folyosó végében egy, a sziklából kivájt kőlépcső vezet felfelé. Ha kicsit közelebb mennek, láthatják, hogy a lépcső aljában két őr ül egy asztalnál. Oldalukon fegyver, az asztalon egy apró mécses, körülötte ételmaradékok és két kupa. Az egyik őr az asztalra fekve horkol, a másik pedig hanyatt dőlve a székén, hátracsukló fejjel alszik, néha-néha horkan egyet.
A bánya alsó szinte még némának tűnik. A kiszabadult rabok úgy tűnik, még nem kezdtek bele az offenzívába.*


911. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-06 22:18:36
 ÚJ
>Garsin Elthur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 54
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*Fegyverosztásnál visszakapja a kisebb tőrhöz hasonlatos kését és el is rakja oda, ahol korábban tárolta. A köténye derekát behajtogatva becsavarja, láthatatlanná, de könnyen hozzáférhetővé téve a fegyvert.
Óvatos kérdésére szótlan választ kap a Kapitánytól, amiben nem tudja, bízhat-e, de kénytelen elfogadni.
Majd mikor Bredoc olyan egyértelmű utalást tesz rá, hogy mik a tervei a Kékszeművel, a ritkás gyertyafényben igyekszik leolvasni valamit a Kapitány arcáról, ami utalhat az érzéseire, vagy véleményére. Szóba került, hogy a két férfi talán testvér és ezért volt a Kapitány is kivételezett helyzetben a rabok között. Vajon ez az engedékenység kölcsönös? Kötődik a Kapitány is a Kékszeműhöz?
Bredoc gondolatait hallgatva egyet tud érteni és ő is bízik benne, hogy a férfinak igaza van. Ha egyszerre csak egy embert képes gyötörni az a mágikus tárgy, akkor lehet némi esélyük...
A sérülései miatt egy kicsit nehezére esik a mozgás, de igyekszik nagyon, hogy senkit ne hátráltasson, képességeihez mérten fürgén kapaszkodik föl a létrán és tart továbbra is a kis csapattal.*


910. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-06 21:36:42
 ÚJ
>Bredoc Droyn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 171
OOC üzenetek: 95

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*Egy számára oly fontos dolgot lát ismét megcsillanni itt a fénytől oly távol, mégis, mintha a nap ereje semmi sem lenne ehhez képest. A becsület. A vállalt feladat beteljesítése, megannyi sok eltelt idő után is ott lobog a szívükben. Ettől ő maga is mintha több erőt érezne magában, s félelem nélkül lépdel előre. Miközben haladnak felfelé, ha minden jól megy, egy közel eső létrára lassan mászik fel, s óvatosan kémlelhessen a tetején, tiszta-e a terep. Ha az, úgy fejével biccent a többieknek is, hogy kövessék.*
-A Kékszeművel?
*Kérdez vissza suttogva.*
-Biztos vagyok benne, hogy a vére ugyanolyan vörös, mint a miénk.
*Néz körbe szigorúan, majd a kérdést hallva elgondolkozik, majd megrázza a fejét.*
-Nem hinném. Akkor nem csak engem támadott volna vele, hanem Soreylt is. Sőt, akkor nem-igen kellene neki ennyi őr, s talán nem egy romos bányában bujdokolna, ha ilyen hatalmas erejű mágikus tárgy lenne a birtokában.
*Legalábbis csak bízni tud benne, hogy a gondolatmenete nem olyan téves. ~Mintha nem lenne így is elég erős mágikus tárgy...~*


909. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-08-02 10:37:22
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Hádész)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 361
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Szelíd

//Börtönlátogatás//

*Kellett egy kis idő, hogy az egykori őrök rátaláljanak önmagukra, de itt az ideje szembenézni a saját hibáikkal és megoldást találni. Annak idején ők is úgy jártak, mint a rabokból lett őrök. Elkényelmesedtek, állatoknak tekintették a rabokat és kegyetlenül bántak velük, aminek meg is lett a következménye. Ha nem sikerült visszaszerezni a becsületüket, még mindig úgy halhatnak meg, hogy ők megtették, amit módjukban állt és inkább maguktól vártak el.
Raignald elkapja Bredoc pillantását, viszonozza a szorítást a kezén. Pár szívdobbanásnyi ideig még fürkészi a parancsnokhelyettes szemét, míg az elmondja, amit szeretne.*
- Úgy legyen. Köszönöm. *Mondja határozottan és beleegyezőn. Ez számukra is előny és ha valami balul sülne el, tudják, hogy Bredoc megteszi, ami tőle telik később, hogy a bányában visszaálljon a rend.*
- Számunkra is. Eeyr és Teysus óvjon benneteket. *Mondja még Raignald és a többi egykori őrtől is kap egy őszinte, bajtársias pillantást vagy bátorító, hálás vállveregetést. Ahogy Soreyl is részesül hasonlókban, Garsin pedig, aki egészen közel állt Raignaldhoz egy-egy mosolyt, kedves pillantást, amelyben eddig talán nem lehetett része.
A férfiak talán legyengültek és erőtlenek, de a tekintetükben olyan elszántság és akarás lobog, amely pótolja fizikai hátrányukat. Az egykori őrök pedig elindulnak, hogy egy csoportjuk az óriás felé vegye az irányt, a másik, nagyobb csoport pedig Raignald vezetésével az alsóbb szintek felé osonjon.
Bredoc, Garsin Soreyllel és a kapitánnyal így lemarad, de ők is indulhatnak. A bányában több létra, lépcső vagy feljáró is vezet felfelé, könnyedén választhatnak maguknak másik lehetőséget, mint amerre az őrök haladtak. Maradhatott náluk fegyver, egy kard Bredocnál, a kapitánynál a számszeríj, Soreylnél egy ostor vagy tőr és Garsin is szerezhetett magának egy tőrt, ha úgy gondolta.
Amikor a Kékszemű kerül szóba, egy sötét folyosósarkon állhatnak meg, fentről gyenge fény szűrődik le az egyik sarokról, talán az első szint egyik feljárója lehet. A bánya elcsendesedett körülöttük, mintha nem éppen egy leszámolás készülne a Krenkataur gyomrában.
Garsin kérdésére a kapitány némán nemet int a fejével. Habár korábban keményen bánt a lánnyal, most a városőrök között nem merne úgy beszélni vele, mint korábban.*
- Van ötleted, mi legyen a Kékszeművel? Szerinted tud egyszerre két emberre hatni azzal a dologgal? *Kérdi halkan, szinte suttogva Bredoctól Soreyl. Tekintete izgatottan jár a lehetséges útvonalak között felfelé.*


908. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-07-31 16:54:57
 ÚJ
>Garsin Elthur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 54
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*Váratlan fordulat történik, mielőtt még nekiindulnának a járatnak. Már akkor rosszat sejt, mikor Raignald a parancsnokhelyettes elé áll.
Előre kívánja magában, hogy csak ne szétválni akarjanak, vagy hősködni... De pontosan ez történik.
Összeszorítja a száját, hogy magába fojtsa ellenérzéseit és bízik benne, hogy legalább Bredoc majd lebeszéli őket. Ám csalódnia kell.
Még mindig nem ért egyet, de persze mikor a fáklyát kérik tőle, átnyújtja, a rongydarabbal együtt.
Habozik, hogy szóljon, még oda is lép Raignald mellé, akit az itteniek vezetőjének tart és mondaná neki, hogy csak jöjjenek velük, később is helyre tudják hozni az itteni helyzetet. Hiszen talán vannak még városőrök, akik erejük teljében vannak, az ő erősítésükkel visszatérhetnek a szabadulás után...
De végül csöndben marad, mert ezt nem az ő tiszte eldönteni és nem is tudhatja biztosra, hogy ez lehetséges, illetve a parancsnokhelyettes már határozott az ügyben.
Ám végignézve ezeken a legyengült, meggyötört rabokon félti őket, hogy az elszántságuk ide kevés lesz és mind itt vesznek...
Ez a féltés és szomorúság tükröződhet a tekintetében is, ahogy elválnak egymástól, és vissza-visszanéz még később is.
Utána azonban már előre figyel. Lépteit igyekszik a férfiakéhoz igazítani, lehetőség szerint nesztelenül haladva.
Mikor a Kékszemű kerül szóba, neki csak egy vágya van: hogy szerencsésen elkerüljék őt. Ám kérdéses, hogy mit tudnak tenni, ha ugyanabba a helyzetbe kerülnek, mint a legelső napon?*
- A nyaklánc ellen lehet valamit tenni? Tudja, mi lett a többivel? - *Szólal meg egészen halkan és igen bátortalanul. A kérdés ugyanis a Kapitányhoz szól, s ha nem volna elég, hogy alapvetően is ódzkodik attól, hogy "asszonyi fecsegésével" zavarja a férfiakat, a Kapitány még külön is értésére adta már korábban, igen érzékletesen, hogy mennyire nincs ínyére, ha járatja a száját.*


907. hozzászólás ezen a helyszínen: Krenkataur barlangrendszer
Üzenet elküldve: 2020-07-31 15:22:29
 ÚJ
>Bredoc Droyn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 171
OOC üzenetek: 95

Játékstílus: Vakmerő

//Börtönlátogatás//

*Feszülten figyeli a szeme előtt kibontakozó eseményeket. Némán hallgatja a súlyos szavakat, s bár jobban örülne ha vele tartanának, meg tudja érteni őket. Teljesen. Bár ő maga sem tervez foglyokat ejteni, s leszámolna mindenkivel, ha lehetősége lesz rá. Bár nyilván öten okosabbak kell lennie. Csak bólint, s éppen egy fegyvert nyújtana át a férfinek, ahogy érte nyúl, egy pillanatra megszorítja a fegyvert, hogy szemük elkapja egymást.*
-Megmondtam. Senkit nem hagyunk hátra.
*Elengedi a fegyvert, s folytatja, mint egy igazi parancsnok.*
-Menjetek, tegyétek, amit meg kell tennetek. Mi is igyekszünk útközben levágni, akit csak lehet. Ha Eeyr is úgy akarja, találkozunk még. A hajnal első sugaráig várunk rátok, ha sikerül kijutunk, utána ha bármi balul sülne el, sokadmagammal térek vissza.
*Majd jelebtőségteljesen bólint, s úgy tűnik a csapat kettészakad. Mielőtt elindulnának visszafordul még egy szóra, talán az utolsóra, mit valaha hozzájuk intézhet.*
-Megtiszteltetés volt. Találkozunk a túloldalon, bajtársak!
*Persze ez jelentheti a szabadságot, vagy a puszta halálukat is. Nem akarja magát hamis ábrándokba ringatni, könnyen lehet, hogy mind itt vívják meg utolsó csatájukat.*
-Tartozom neki, van egy kis elintéznivalóm vele.
*Mondja haragosan a Kékszeműt illető kérdésére. Majd, ha nincs egyéb más, elindulna. *


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 907-926