Arthenior - Templom
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van olvasni! Kattints ide, hogy olvashass!


Ezen a helyszínen lehetőséged van varázsolni tanulni! Kattints ide, hogy tanulhass!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 76 (1501. - 1520. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

1520. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-21 16:41:24
 ÚJ
>Nimue Sailimiel avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 182
OOC üzenetek: 28

Játékstílus: Megfontolt

*Végül csak elunja azt, hogy itt önsajnálja magát. Mi haszna van ennek? Az ég világon semmi. Ami meg felesleges, arra nem érdemes az időt pazarolni. Sokkal inkább tenni kéne az ügy érdekében. Tenni, tenni, tenni...
Meg kéne mozdulni. A begubózódás a rovaroknak való. S ő maga hiába is növesztene bábot maga köré, nem változna benne csodás pillangóvá.
Micsoda buta gondolatok.
Nimue megmozdul, s feláll a padból, ahová korábban leült. Szinte észre sem vette, ahogy jöttek mentek körötte az emberek, és egyéb szerzetek. Csak az idő telt feleslegesen. Keze végig simít elől a ruháján, majd megfogja a batyuját. Majd később lejön újra, mert a mágiát csak itt tudja megtanulni, de addig is, körülnéz a városban. Vagy ki tudja merre fogja vinni az útja?
Lassú, koránt sem sietős léptekkel indul meg kifelé, hiszen nincs oka sietni. De azért előbb-utóbb csak eléri az ajtót, s végül kilép a templomból a kertbe.*


1519. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-20 20:15:56
 ÚJ
>Mordach Harders avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 605
OOC üzenetek: 147

Játékstílus: Szelíd

// Egy kis nosztalgia //

*A temető mellett gyorsan suhannak el, bár Mordach figyelmét nem tudja elkerülni az a hölgy, ki hófehér bársonyruhában, szőke fürtökkel, sápadt arccal, s vörös ajkakkal áll mozdulatlanul egy sír előtt. Csupán ruháját lengeti lágyan a szellő, így olyan aurát varázsol köré, mintha egy szomorú szellemalak kísértene a temetőben. Eszébe is juttatja a Vörösnek egyből, hogy milyen régen is fordította saját magára az idejét, pontosabban arra, hogy magányosan, egymagában keressen egy megfelelő helyet, ahol meditálhat több napig. Ahol önmaga lehet, a többi ember zavarása nélkül, s kicsit átadhatja magát a természetnek... Így hát egy nagy sóhajjal robognak el a hölgy mellett, rátérve a templomkert elhaló félben levő füvére, mely enyhe sárgás árnyalatot öltött.
Szívesen sétálgatna egyet, élvezné az őszi tájat, ám most erre nincs idő, végeznie kell, mire Assa ideér. Neki is aztán jókor jönnek az ilyen elvágyódásai! Gyorsan el is tereli figyelmét, s a magasodó épület mellé érve léptében pattan le lováról, kit nem köt ki, hiszen nem tart attól, hogy elmenne, vagy ellopnák. Tudja jól az állat, hogy Mordach a gazdája, s hogy nála jobb társat el sem képzelhet magának egy patás, illetve ő nem az ostoba lovak közé tartozik, tehát ha el akarnák lopni, akkor egy tapodtat sem mozdulna, megmakacsolná magát. S mire erővel esetleg rá tudnák venni a menésre, addigra már a Vörös is megérkezne... Addig pedig legelészik egyet, esetleg elfetreng a fűtengerben - ugyanis rejtélyes módon szeret hemperegni a szálak közt.
Belépve a templomba, rögtön megcsapja az a mély, leereszkedő hűvös, mely a vastag falak közt bújik meg. Amos Theniort egyből felfedezi az oltárnál, épp egy tekercset bújik, mikor belép a férfi. Egyből hátra fordul, s rögtön a Vörös felé kezd lépkedni.*
- Á, Mordach! Jó, hogy jössz, vess egy pillantást erre a tekercsre, kérlek! Hasonló lehet, mint amit a szigeten kaptál, bár nekem gyanúsnak tűnik. *azzal a férfi megragadja a papirost, rápillant, s egyből rázni kezdi a fejét*
- Az írás kicsit hasonlít, de nem ugyanaz. Először azt mondanám, hogy talán valami más nyelven íródott, de így jobban megnézve könnyen lehet, hogy hamis. *nyújtja vissza a tekercset tanácstalanul* Mellesleg kellene az a bizonyos könyv, amiből én is sokat tanultam. Van egy lelkes ismerősöm, aki a Víz alapjait szeretné elsajátítani, s lévén, hogy nekem is sokat segített, szívesen megmutatnám neki is. Lehet benne bízni, egy kedves tündér hölgyről van szó. *mielőtt még mondana valamit a mágus, Mordach rögtön folytatja* Illetve kellene még pár varázslat, ugyanis a nem messzi kúriába megyek a mai éjjel tanítani, s jelenleg egy darab pergamen sincs nálam. Közepes erősségűre lenne szükségem, az éjhölgy már elsajátította az alapokat.
- Amit csak akarsz! Csak a tekercseket kérlek majd küldd vissza nekem egy héten belül, mert jön pár mágus ide a templomba, akik össze akarnak gyűjteni pár varázslatot, s valami kísérletet akarnak csinálni.
- Meg lesz!
*Biccen Amos Thenior felé, azzal le is igyekszik a könyvtárba, mely mintha bővült volna jópár irománnyal, mióta itt járt. Még szerencse, hogy rendszerezve vannak az olvasnivalók, így nem kell sokáig keresgélnie, már hozza a könyvet Assának. A varázslatok is hasonlóan egy részen vannak, úgyhogy onnan felkarol párat, s topog is vissza a templomba. Odabent nem időzik, rögtön nyitja is ki a vaskos ajtót, s lépked is már oda lovához, ki éppen egy hatalmas fűcsomót próbál kitépni a földből. Kis híján rá is borul Mordachra, mikor sikerül neki! Rá is csap egy intőt a hátsójára, majd elteszi a begyűjtött könyvet s pergameneket, majd felpattan rá, indulásra készen. Remélhetőleg Assa sem marad el túlságosan, hiszen hamarosan már esteledik, s a hold bágyadt tükre nemsokára uralni fogja az eget. Akkor lesz igazán jó tanítani ezt az ágat, no meg ha a tündérke nagyon fáradt lenne, akkor talán pihenni is tudna a kúriában, hiszen ahogy megismerte Moont, ennek nem lesz akadálya.*


1518. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-20 11:37:17
 ÚJ
>Nimue Sailimiel avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 182
OOC üzenetek: 28

Játékstílus: Megfontolt

*A magányosság a leginkább akkor mutatkozik meg, amikor egy nagyobb társaság közepébe csöppen valaki. Ott érzékelheti igazán, mennyire jelentéktelen is valójában. Nimue esetében sincs ez másként. A látogatók - mindegy, hogy milyen céllal érkeznek valójában - jönnek és mennek. S az elf lány, mintha ott sem lenne. Senki nem veszi észre, nem vet rá egy pillantást.
Fájón sajdul fel benne a vágy: Jó lenne újra otthon lenni. Aztán a gondolat: Nem adhatja fel ilyen könnyen, ilyen korán. Még nem próbált meg minden lehetőséget. Csak a gondolatok hagynák végre békében a lelkét. De azok makacsak, és folyton visszatérnek egy korábbi estéhez. Egy csodásnak induló éjjel elejéhez.
Óh, igen.
Felidézi magában az ifjú félelf vonásait. A mosolyát, és csókjainak ízét. S ettől... csak még rosszabb lesz, még fájóbbá válik minden pillanat. Még jelentéktelenebbé lesz önnön személye.
A magányosság érzése nem foszlik, csak mélyebbé fúrja magát a lélekben. Könny gördül ki az égkék íriszekből, s csordul végig a bájos arcon.
Be kéne fejezni az önmarcangolást. Ami elmúlt, elmúlt. Felesleges fanyalogni rajta, és gyötrődni. Inkább össze kéne szednie magát, és továbblépni. Előre nézni, és nem hátra. Mosolyogni, és vidámnak lenni. Hogy néz már ki egy búbánatos elf?
A gondolattól akaratlanul is elmosolyodott halványan. Nem volt ez még igazi jókedv, de azért elkezdődött valami. Menni fog ez, főleg, ha képes lesz meggyőzni önmagát.
Lehet, el kéne utaznia? Tovább állni, másik várost keresni. Új életet, új lehetőséget találni.
Na jó. Ezt még azért végig gondolja. Túl sokáig élt biztonságban ahhoz, hogy ilyen hirtelen váltson. Apró lépésekkel kell előre haladni, nem óriási ugrásokkal. Még a végén kitöri a nyakát a nagy hirtelenségben.
Majd holnap... majd holnap dönt arról, hogy merre menjen tovább...*


1517. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-20 08:21:46
 ÚJ
>Ewangel Nortsan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 719
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

// Aletai //

* Nem csak a mázat látja, bár természetesen amit lát az igen csak tetszetős. Minden elf vágyálma lehetne Aletai csak épp egy apró pici hibája van, az a bizonyos "fél" ami amilyen hasznos épp ugyan annyira képes akadályozni az életben. Magtalan kell meghaljon, viszont a munkáját előtérbe helyezve talán akár előnyként is számba vehető. Ewangelt nem zavarja a foglalkozása, bár a megnevezését garantáltan lecseréli. Nevezze magát bátran orgyilkosnak a férfi, viszont ha az elfet kérdezik akkor ismerőse, barátja vagy akár kedvese mindig fejvadász lesz és ez a jellemén semmilyen mértékben nem változtat mert amilyen kedves és gyengéd lehet egy nőhöz pont ugyan annyira kegyetlen kell legyen az ellenfeleivel. Remélhetőleg mind a ketten megtalálják számításaikat az útjuk végén és Aletai nyugodtan mehet bevetésekre a klán nevében, a nő pedig gyógyitalokkal és fájdalomcsillapító varázslatokkal várja majd vissza.
Amint a félvér kilép a templom kapuján Ewangel újult erővel veti bele magát az elsajátítandó varázsigék tanulmányozásába. Akár két óra is eltelhet mire ismét felnéz és várakozva tekintget az ajtó felé. Mivel a templom mesterei megkérték ne igen gyakoroljon bent így itt az ideje, hogy felkeresse azt a tisztást vagy erdőt ahol nyugodtan tökéletesítheti a tanultakat, már csak a félelfet várja, bár éppen üzenetet is hagyhat a számára, hogy hol keresse vagy a legrosszabb esetben naplemente után találkoznak a templomban ahonnan a hálókamrájukba vonulhatnak.*


1516. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-19 20:51:02
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115

Játékstílus: Vakmerő

//Ewangel//

-A pánsíp! Nem tudom, csak úgy jött! A lantot is említettem!
*Miközben magyarázkodik, vicces kézmozdulatokat tesz, hadonászik. Aletai alapvetően jó fel, és vicces figura, sőt, még megbízható is, de sajnos félő, hogy az elf lány nem úgy tekint reá, amilyen a valódi jelleme. Csak az imént említett felszínre oly tündöklően kiülő tulajdonságokból olvashat, de éppen ezek azok, amik el is vakítják. Aletai még mindig egy gyilkológép. Az, hogy jó útra tér, az nem azt jelenti, hogy többé nem űzi ezt a tevékenységet, hanem azt, hogy nem bűnöző klánok parancsaira cselekszik. Innentől is fel lehet béreli a sötétségben sétálók ellen, mint ez a Winel is volt. Gondolkodás nélkül és könyörtelenül képes ölni akkor is, ha valami általa jónak ítélt csoportnak van a szolgálataira szüksége. Felmerülhetne az ártatlan lányban a kérdés, hogy a félvér halálra ítélt-e, vagy maga a Halál, de ártatlan naivsága elrejti a gyanakvást, vagy a felszín alá nyomja, ha az ki akarna szabadulni átkos fogságából a lány védelmében.*
-Hagylak, persze. Elmegyek addig beszerzőkörútra!
*Aletai persze azt hiszi, hogy nem az előbbi miatt kedveli a lány, hanem az miatt, mert el tudja ezt fogadni Angyal, így félő, hogy mindkettőjük számára hatalmas csalódást tartogat az eljövendő. Vagy mégsem? Ragaszkodni fognak egymáshoz és barátságuk, vagy szerelmük akkora erővé kovácsolódik az együtt töltött idő folytán, hogy bármilyen akadályt legyőz? Nagy kérdés ez, de hamarosan a választ is meghozza a lét. Most azonban nem gondolkozik ilyenekről a fejvadász, csak élvezi a pillanatot, ahogy Ewa a karjaiban pihen meg, majd jeges szellővel hűti le Aletai kedélyei, hogy elindulhasson élelemért.*


1515. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-19 17:32:57
 ÚJ
>Belkeskurd Ahmesagil avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 64
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Szelíd

*Jócskán elment az idő az olvasással, mire észbe kapott, kész barikádot épített maga köré a régi papírkötegekből. Az egyik torony megingott, az utolsó ráhelyezett könyvtől és nagy puffanással szétterült a padlón, ez késztette végül is a távozásra, na meg a könyvtáros szúrós tekintete. Most már tele van a Templom nézelődőkkel, tanulni vágyókkal és a többiekkel. Még egyszer körbenéz a teremben és odasétál a gyertyákhoz. A pici lángok felmelegítik a könyvek közt lehűlt bőrért. Megdörzsöli a karját a tenyerével, majd megindul az ajtó felé, közben kezdi sorba szedni, miket kell beszereznie a télre. Egy vastagabb kabát jól jönne, és valami melegebb lábbeli. És nem feledkezhet el a szállásról sem. A Szegénynegyedben biztos talál majd egy olcsó szobát, ahol meghúzhatja magát. Kilépve a Templomból egy újabb nehézséggel kell szembenéznie. Az eső szép csendben elered. Elsőre észre sem venni, de hosszabb séta esetén, csontig átáztatja azt a szerencsétlent, aki fedél nélkül marad.*
-Jó lesz sietnem a vásárlással.


1514. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-19 11:50:37
 ÚJ
>Ewangel Nortsan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 719
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

// Aletai //

* Nem meglepő, hogy nem tanult meg semmilyen hangszeren sem játszani gyermekkorában a félvér. Ha azokat a körülményeket vesszük alapul amiket már elmondott akkor többet volt gyilkosok mint bárdok között és igen kevesen értenek a hangszerek nyelvén azok közül akik a halált választották munkájukul.*
- Miért pont pánsípon? *kérdezi csodálkozva. Beleszólása mondjuk nincs, de ha választani lehet akkor a lant vagy a hárfa sokkal jobb.
A családja története úgy tűnik nem csak őt magát zaklatja fel hanem beszélgetőtársát is. Szomorkásan legyint.*
- Semmi gond, ez már egy igen régi történet csak tudod ezzel a kérdéssel kapcsolatban valahogy mindig belefutok a miértekbe. *mondja egy halvány mosoly kíséretében.*
- Tudod afféle, miért kellett épp oda menniük, miért betegedtek meg, én miért voltam falun, ha én falun voltam a testvéreim miért nem voltak velem. *mondja majd már szinte ténylegesen mosolyogva néz fel Aletai kék tekintetébe *Ilyen meg hasonló fölösleges kérdések sora kavarog néha a fejembe.
* A következő szavak lassan teljesen visszacsábítják a jelenbe. Szimpatikus számára a fél-elf, talán azért mert többet lát benne az elf oldalából mint a kegyetlen gyilkos emberi vérből. Tényleg odabújik a karjai közé bár nem annyira vigasztalást keresve, inkább csak az érintés örömét kihasználva. Karját átfonja a férfi derekán fejét pedig vállára hajtva mondja.*
- Akkor most vagy hagysz tanulni vagy te leszel minden egyes igém célpontja. *szól majd ajkával egy apró csókot lehel Aletai arcára de a következő pillanatban miközben hátrább húzódik, a félvér már láthatja is, hogy ajkain néma szavak formálódnak és szabad kezének mutatóujja gyorsan körbe-körbe forog.*

A varázsló egy gyors kézmozdulatot tesz, melynek hatására hűvös szellő kerekedik a varázsló körül, ami gyorsan enyhíti a kisebb, égő fájdalmat, és lehűti a forró tárgyakat.

1513. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-18 18:32:57
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115

Játékstílus: Vakmerő

//Ewangel//

-Nem, sajnos nem játszom semmiféle hangszeren.
*Ezt bizony tényleg sajnálja. Kellemesen elmulathatná az időt olyankor, mikor nincs munkája. A bérgyilkos lét, noha jól fizet, azt ritkán teszi. Két akció között így Aletai sok alja munkából tartotta fenn magát. Mennyivel jobb lett volna zenélgetni egy lepukkant kocsmában!*
-Talán, ha túlélem az üldözőim kellemetlen jelenlétét, és újra megnyugszik körülöttem a levegő, akkor nem lesz késő megtanulni egy lanton, vagy pánsípon.
*Rántja meg a vállát, miközben feláll a székéről. Nyújtózkodik egyet, s figyelmét Angyal története felé fordítja. Beszéljen most már ő!*
~Te jó ég! Hogy neked pont vissza kellett kérdezned!~
*Bosszankodik magában, hisz az eddig vidám lány most elszomorodott, és talán nem is szívesen beszél a fájdalmáról.*
-Ez szörnyű! Ne haragudj, nem tudtam! Én csak...
*Próbálja menteni a helyzetet, de végül is hamar rájön, hogy nem sok értelme van. Elvégre nem tudhatta, hogy miféle élettörténete van a lánynak, és egyébként is, ha meg akarja ismerni, ez is hozzá tartozik. Ewa utolsó mondatára meglepettség telepedik arcára.*
-Ilyet gondolni sem szabad! Neked élned kell, hogy a hozzám hasonló emberek szürke életét megszínesítsd!
*Ha a lány reakciói arra utalnak, hogy némi vigaszra vágyik, akkor szét is tárja karjait, hogy ott kereshessen menedéket az elf. Talán azóta kiverte a fejéből Ewa a gyásszal járó gondolatokat és pozitívabban tekint az életre. Hisz annyi szép dolog van még benne!*


1512. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-18 14:27:13
 ÚJ
>Ewangel Nortsan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 719
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

// Aletai //

* Mosolyogva hallgatja Aletai szavait. Főleg az összebújás résznél szélesedik a mosolya és huncut fények játszanak a szemiben. Ha most a félvér tudná mire gondol az elf, biztos gyorsan a pajta mellett döntene na de hát minden mágusnak szüksége van egy oltalmazóra akin időnként kipróbálhatja a legújabb igéket, kinek a fejére zúdíthatja az éppen tanult varázslatokat.*
- Két ágy van és én épp takaró nélkül is elalszom. *mondja foghegyről *Annyira még nem hűlt le az idő, hogy muszáj legyen egymást melegítsük. *folytatja, bár ebben a jövő zenéje is benne van, hisz lassan de biztosan itt a tél a nyakukon, és a fagyos erdő sem ígér túl sok jót amin nemsokára át kell kelniük. A következő szavakra természetesen megrázza a fejét.*
- Dehogyis alszol a földön, arra biztos nem lesz szükség. *ezzel biztosítja, hogy bármennyi fekvőhely is legyen, amíg legalább egy is akad addig neki is hajlandó helyet szorítani.
A beszélgetés fonala más fele terelődik. Érdeklődve hallgatja a férfi családjáról elejtett pár szót. Egy elf bárd gyermeke. Mind mézes szavúak és nagyon jól értenek a hangszereikhez is. Talán pont innen jut eszébe a következő kérdés.*
- És te tanultál valamilyen hangszeren játszani?
* Persze megvan az esélye annak is, hogy soha többet még csak elfet sem akart látni az édesanyja nem, hogy egy kis hárfázó avagy fuvolázó félvért de ki tudja, lehet a vér nem vált vízzé és nem csak az elfekre jellemző könnyű lépteket örökölte meg apjától.*
- Az én szüleim kereskedők voltak. Szőtteseket hoztak, vittek. Sok várost ismertek de ez volt a vesztük is. Az egyik célpontjuk egy a tengeren túl található nagyobb város volt. Valami ragályos nyavalyát kaptak el ott. Már betegen jöttek haza. Nemsokára meghaltak. Két testvérem akik már elég nagyok voltak, hogy családi vállalkozásban dolgozzanak szintén elkapták a betegséget. Pár hónap leforgása alatt már csak a nagyszüleim voltak életben. Ők még most is egy Artheniorhoz közeli faluban élnek. Egyetlen szerencsém az volt, hogy a nyarat náluk töltöttem, bár sokszor belegondoltam mi volna, ha velük pihennék örökre.* Tekintetében ábrándos szomorúság játszik. Nem panaszkodhat, a lehető legszebb gyermekkora volt de mégsem a szüleivel és testvéreivel nőtt fel.*


1511. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-17 18:18:41
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115

Játékstílus: Vakmerő

//Ewangel//

-Puritánok? Tudod te, hogy milyen helyzetekben voltam már életem során?
*Vonja fel a szemöldökét, mert az kétségtelen, hogy szereti a kényelmet és a luxust, de nincsenek nagy igényei. Zokszó nélkül beéri egy jóval szerényebb hajlékkal is, vagy, ha a szükség úgy hozza, akkor egy koszos pajtával is. Tovább hallgatja a lány szelíden szóródó szavait, de természetesen ezt sem állja meg szó nélkül.*
-Ha egy ágy lesz, vagy egy takaró, akkor maximum összebújunk.
*Széles mosoly telepedik orcájára, de mielőtt ellene lehetne fordítani azt, amit mondott, újra megszólal.*
-Khm. Akarom mondani, köszönöm kedvességed, s hogy elintézted számomra is a pihenőhelyet. Ha nem lesz elég hely, elalszom a földön is, s a takaróm is felajánlom neked, ha hűvös az éjszaka.
*Huncut tekintetét az ég felé emeli, hogy közvetítse azt a magasabb eszmét, amit most kimondott. A kardos kijelentésre nem reagál, csak a magasból Angyalra szegezi mélykék szemét. Nem a legjobb képességekkel bír, ha szemtől-szemben kell küzdeni. Maximum egy ellenféllel még jól elboldogul, miután másik kettőt a dobótőreivel ártalmatlanított, de az igazán nagy ütőerőt a lopakodással, és az álnok cselezéssel képviseli.*
-Az apámról nem sokat tudok. Anyám gondosan titokban tartotta a nevét, talán azért, mert nem is tudta. Annyi bizonyos, hogy egy elf bárd volt, én pedig egy jól sikerült, szórakozós éjjel gyümölcse vagyok.
*Rántja meg a vállát, mintha nem számítana, hogy mi is történt akkor régen. Sosem érezte a fél-elf az apja támaszát, nevelését, így a hiányát sem. A családja a klán volt maga.*
-És a te szüleid? Olyan keveset tudok rólad. Mesélj!
*A megbeszélteket jóváhagyja, de nem megy még el ellátmányért, hisz hosszú még a nap, bőven van ideje. Mire indulnak, megszerez mindent, ami szükséges az útra.*


1510. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-15 12:53:01
 ÚJ
>Ewangel Nortsan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 719
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

// Aletai //

* Vidáman mosolyog a bók hallatán. Szépnek sem mondták eddig soha még. Bájosnak igen, na meg bajosnak is hisz az Erdők Szelleme mentse meg azt kire ő megharagszik. Talán azért mer Aletai elfogadta a javaslatát egy pár percre magára is hagyja az orgyilkost, hogy megpróbálja elintézni az éjszakai szállásukat. Pár gondolatnyi idő múlva már ismét ott van a férfi mellett, hogy a jó hírt közölje.*
- Külön helyet nem akartak neked adni így hát egy kétágyas kamrát kapunk a mai éjszakára. *mondja fejét ingatva *Nagyon puritának. *jegyzi meg még mielőtt a férfi királyi lakosztályra várna *Ha jól emlékszem csak egy üres ágy van benne. Most akkor kettő lesz, de semmi más. Mosakodni a forrásnál, enni az étkezőben, álmodozni pedig a kertben szoktak. Azt hiszem egy takaró kell legyen az ágyon. Utoljára mikor itt tértem nyugovóra párnát nem kaptam. *mondja egy kis cinkos mosoly mellett.
Az ösvény taglalására ismét egy kis huncut mosoly játszik a szemei körül.*
- Ej, ej! A széptevés rendesen megy, már csak a kardodat is tudd úgy forgatni ha bajba keveredünk mint most a nyelved. *mondja de, hogy érezze Aletai, hogy azért egyáltalában nem haragszik gyengéden megsimogatja a férfi szőke fürtöktől keretezett arcát. Talán pont ekkor jut eszébe.*
- Az imént halottakból úgy értelmeztem, hogy anyád ember. Akkor apád volt elf? *kérdezi, bár ha jó a logikája más lehetőségek úgy sincsenek.*
- Tudsz valamit az elf felmenődről? Hol él, mit csinál? *kérdezi kíváncsian.
A "hókuszpókusz" kifejezésre rosszallóan néz a félvérre.*
- Még el sem kezdtem igazából a tanulást, hova menjek máris pihenni? *kérdezi majd azért hozzáteszi *Nyugodtan mehetsz beszerző körútra. Délután találkozunk a kertben, majd az éjszakát a megegyezés szerint itt töltjük, reggel pedig indulhatunk is.* sorolja majd kíváncsian vár. Ha Aletaj rábólint és elmegy a legfontosabb dolgokért akkor az elf visszatér a pergamenjaihoz.*


1509. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-14 21:14:48
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115

Játékstílus: Vakmerő

//Ewangel//

*A lány javaslatára bohémként meghajol, széles mosollyal az arcán.*
-Úrnőm, azért élek, hogy kardommal megóvjam Szépséged!
*Nagyon is hízelgő neki, hogy Angyal a nyilvánosság előtt legalább is, de védelmezőjeként tekint a fél-elfre. Nem utolsó sorban egy szobában aludhat a lánnyal, ami talán mást nem is jelent, de hatalmas bizalmat, azt mindenképp.*
~Ha egy elf bizalmat szavaz egy félvér orgyilkosnak, az mindenképp becsülendő dolog. Vigyázok rád, Angyalom!~
-Életemben nem jártam még azon az ösvényen, de kalandorként inkább arra szavazom. Nem is szeretnék mást, mint eltévedni az erdőben egy ilyen szép lánnyal!
*Bókol, miközben szelíden mosolyog. Valami megmagyarázhatatlan kapcsolatot kezd kettőjük között érezni Aletai. Egy olyanét, ami a hosszú idejük vasfogát kiállja.*
~Azt sem gondoltam, hogy szoknyapecérként fogok tudni egy nőre úgy gondolni, mint Ewa-ra. Vigyázz Aletai, elveszi az eszed!~
-A növények egy részét én is ismerem, de vadászni még nem vadásztam. Szerintem egészen jó út lesz!
*Rántja meg a vállát, s bizakodóan kéklő szemeivel a lányra mered.*
-A kezdeti ellátmány felől meg ne legyen gondod. Bizonyára kifáradtál ebben a hókuszpókuszban. Pihenj csak le, majd én elintézem.


1508. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-14 20:38:48
 ÚJ
>Ewangel Nortsan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 719
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

// Aletai //

* Talán leginkább naivnak nevezhető de védtelennek egyáltalában nem, és meg van a magához való esze is bár biztosan másképpen gondolkozik, elfhez, hosszú életűhöz mérten. A megjegyzésre elmosolyodik, az ablak felé tekint majd látszik rajta, hogy valamit épp számol.*
- Szerintem elég aranyat hagytam már itt, hogy megalkudhassak az itteni mesterekkel. Én az ő tanítványuk vagyok, te pedig az én kísérőm. Mondhatnánk akár, hogy a tanítványom vagy, de szerintem a mágust kardal védelmező szerep jobban illik rád.
* A következő kérdés már fogósabb.*
- Ezen nem gondolkodtam el. Te mit javasolsz? *kérdezi Aletait *Számomra mindegy, hogy az erdőn keresztül jutunk el oda vagy hajóval. *ránt vállat majd a készletek feltöltését érintő kérdésre rábólint.*
- Én is úgy halottam bár ha az erdőn keresztül megyünk elég egy kisebb csomag is kenyérrel meg más hasznos dolgokkal mert ott vadászni is lehet. Azt hiszem már mondtam, erdő közelében egy kis faluban nőttem fel. A növényeket és az erdei vadakat elég jól ismerem. Ha látunk vaddisznó vagy szarvas nyomokat akár követni is tudjuk őket. *mondja majd elgondolkodva folytatja *Viszont egyedül még nem jártam az erdőben. Azt hiszem át tudok rajta vágni, de félek nehogy eltévedjünk. Te jártál már arra? *kérdezi végül, hisz ha Aletai biztos az ösvényben akkor részéről akár mehetnek arra is.*


1507. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-14 14:15:22
 ÚJ
>Belkeskurd Ahmesagil avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 64
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Szelíd

*Mivel már kezdett átfagyni a tisztáson, jobbnak látta bejönni a városba. Szerencséjére a Templomban menedéket talál. A fáklyák árasztotta langyos levegő kellemesebb, mint a kinti fagy, de még most se érzi kimonsottan melegben magát. Aztán eszébe jutott a Könyvtár. Bár nagy valoszínűséggel még nincs nyitva a látogatók előtt, de egy próbát megér. A föld még tartja a nyár melegét, és lesz alkalma újabb recepteket keresni a kenőcseihez, mivel már azok is jócskán megfogyatkoztak. Talán kereskedhetne is velük. Az erdőben és a tisztáson is látott sok gyógynövényt, a főtér vizének tisztasága pedig tökéletes a szerekhez. ~Nem is rossz öttlet. Ha feljön a nap, majd kicsit körbekérdezősködöm. Talán a piacon tudnak majd segíteni nekem. Ráadásul valami meleg holmit és szállást is kell kerítenem, ha nem akarok megfagyni a télen.~ Mire a gondolatai végére ér, az ajtó elé is megérkezik. Próba gyanánt lenyomja a kilinycset, lassan, hogy a fém csikorgása ne csapjon túl nagy visszhangot a hatalmas, üres térben. Az ajtó zárja elenged, és az ajtó halkan kinyílik feltárva a sötét lépcsősort.*


1506. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-13 19:10:01
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115

Játékstílus: Vakmerő

//Ewangel//

*Elgondolkozik azon, amit a lány mond neki.*
-Talán én is egy bábu voltam.
*Mindazonáltal meg is lepődik kicsit Angyal reakcióján, mert azért nem szokványos. Sokan elfutnának tőle, Ewa meg közelebb engedi és felajánlja neki a társaságát a hosszú úton, dacára annak, hogy nem biztos, hogy nincs veszélyben vele a lány.*
~Különös teremtés vagy, az egyszer biztos! Ilyen ártatlanként könnyen bajba kerülhetsz. Vagy ez csak látszat?~
-Megtisztelsz. Szívesen megvárnálak itt is, de, mint látod, én nem vagyok tanítvány. Kétlem, hogy nekem is adnának szobát...
*Vakarja meg tanácstalanul a fülét, de azért kicsi színjáték is van abban, ahogy a szavakat és a tanácstalannak tűnő tettet ütős egyveleggé gyúrta. Vajon bejön neki?*
-Böü, na mindegy! Majd csak lesz valahogy!
~Az lesz a legjobb, ha itt maradok és vigyázok Rád. Ha kitesznek a templomból, akkor is itt leszek a környéken.~
*Morfondírozik, miközben félig már a holnapi útra koncentrál.*
-Mivel terveztél arrafelé utazni? Tudomásom szerint hajó is indul, meg itt van az ösvény is.
*Utóbbi esetben gyakorlati haszna is lesz annak, ha együtt mennek, hiszen a vadonban egymás védelmére szorulnak, vagy legalább a váltott strázsára.*
-A kikötő igen messze lehet, mert, ahogy hallom a kalandoroktól, szoktak maguknak valami ellátmányt is vinni négy, vagy öt napra. Nekünk olyanunk még nincs.
*Aletai szempontjából mégis jobb a gyaloglás, mert úgy kevésbé lenyomozható, hogy merre is indul útnak, hiszen a hajón a matrózok kellően fecsegősök szoktak lenni ahhoz, hogy néhány arany fejében megdolgoztassák az emlékezetüket egy csuklyás fél-elf emlékének felidézésére.*
~Kíváncsi vagyok, mit szeretne.~
*Egyébként a félvérnek teljesen mindegy, mert jelenleg nem túl sok jövőt jósol magának, így az egyedüli, ami most érdekli, az nem más, mint az, hogy a lány biztonságosan átjusson a kikötőbe, vagy oda, ahová megy.*


1505. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-13 08:54:01
 ÚJ
>Ewangel Nortsan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 719
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

// Aletai //

* Ewangel az eddigi helyéről feláll, a tanulni vágyott irományokat visszahelyezi a szekrénybe majd Aletai hívására mellé telepedik. Csendesen hallgatja a történetet. Nem csinál nagy különbséget az orgyilkos és a fejvadász között, valószínűleg ez is egy olyan ismeret amit kihagytak a neveltetéséből. Pontosabban azt tudja, hogy az orgyilkos az parancsra öl, a fejvadász pedig arra törekszik, hogy élve fogja el a célpontját. Az, hogy a klán tagja volt számára még nem jelenti azt, hogy akkor ártatlanokat vagy gyerekeket gyilkolt. Valahogy ezt amúgy sem képes elhinni a fél-elfről.*
- A politikában nincsenek jók vagy gonoszak, csak bábuk vannak. Jobbra, balra tologatják őket a hatalom nevében. Ha jól értettem akkor te voltál a kéz akit végrehajtani küldtek. *összegzi a maga egyszerű módján.*
- Ha ott hagytad őket és itt rád találtak akkor minden képen el kell hagynod Artheniort. *mondja majd egy csepp gondolkodás után hozzáteszi.*
- Ha anyád csak egyike a vezetőknek lehet, hogy nem ő küldte fejedre a vadászokat.
* Ismét csendbe burkolódzik. Gondolkodik. Ő tudja merre tart és úgy sejti, hogy jó búvóhely lehetne Aletainak is. Már csak az a kérdés, hogy miként fogadnák ott, na meg, hogy a félvér akar-e egyáltalában vele tartani. Az utolsó szavak amik végül döntésre kényszeríttették. Ha a férfi jó útra akar térni, vagy legalábbis egy másik ösvényre lépne akkor miért is ne ajánlaná fel a társaságát.*
- Én is a kikötő felé megyek. *mondja. Egyelőre nem írja le pontosan az ulticélját, ami talán fontos lehet azt viszont még hozzá teszi.*
- A mai napot itt kell töltenem, de holnap reggel indulhatunk. Ha gondolod megvárhatsz valahol, vagy itt maradhatsz te is. A tanítványok számára mindig akad egy-két szoba a templomban.


1504. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-12 19:19:40
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115

Játékstílus: Vakmerő

//Ewangel//

*A lány természetes kíváncsisága nagyon aranyosan áll neki. Aletai egy percre elgondolkozik, majd szétnéz maga körül. Szerencsére nincs a közelükben senki és a tér is kellően nagy, ahol ülnek.*
~Itt az alkalom Aletai! Legalább könnyebb lesz elszakadni a vonzó lánytól, ha az félni kezd tőled!~
-Ülj csak le.
*Sóhajt egyet és a mellette lévő székre mutat. Ha Ewa helyet foglal, akkor egész halkan elkezdi a mondandóját.*
-Nem mondtam igazat Neked, illetve elferdítettem azt.
*Süti le a szemét, mert nem jellemző, hogy valakinek ezt a mondatot a szemébe mondja és egyben a legnagyobb titkát csak úgy kifecsegi, így nincs is hozzászokva ezekhez a helyzetekhez.*
-Nem fejvadász vagyok, hanem egy nyomorult orgyilkos. A pirtianes-i Navarra-klán tagja voltam, ami ott kellően nagy befolyással rendelkezik. Vesztegetés, korrupció, politikai gyilkosságok egész sora fűződik a nevükhöz. Ebből lett elegem, s otthagytam őket.
*Nem megy bele, hogy most ő ölt-e, vagy épp vesztegetett, vagy mit is csinált. A bélyeget épp az imént sütötte a homlokára, pont úgy, mint egy marhának szokás. A mentegetőzés valószínűleg többet rontana, mint amit használ.*
-Csakhogy az efféle klánokban nem nézik jó szemmel az ilyesmit, főleg, hogy anyám az egyik vezető. Reméltem, hogy maradt még benne annyi emberség, hogy nem akar megöletni, és futni hagy, de ezek szerint tévedtem.
*Rántja meg a vállát, mintha a legtermészetesebb dologról beszélne.*
-Azt gondoltam, hogy a kezük ilyen messze nem ér el, de tévedtem. Az alvilágiak, akik után nyomoztunk, már tudják, hogy itt vagyok, mert rólam beszéltek, mikor naivan elmentem őket kihallgatni, azt remélve, hogy hasznos információkat tudok meg Regfild-ről, vagy Winel-ről. Gondolhatod, hogy meglepődtem, hogy rólam volt szó!
*Neveti el magát, mert ez mégis csak cirkuszba illő történetté kerekedett.*
-Hogy a kérdésedre válaszoljak, fogalmam sincs, hogy hová is megyek. Talán a kikötőbe, bár rövid idő és ott is meg fognak találni. Talán annyi időm lesz, míg felkészülök a harcra, s gyűjtök néhány gyilkos kórót, amit beletölthetek a fúvócsövembe, mert bizony nem vagyok mágus, s ez a könyv sem érdekel.
*Csukja be az előtte nyitva álló mágiát, s teszi vissza a helyére.*
-Olybá tűnik, jó útra térésemet nem túl sokáig élvezhetem már.
*Mosolyog végül Angyalra, ám annak ellenére, amilyen súlyú dolgokat mesélt el az imént, mosolya őszintének tűnik. Pontosan úgy fest, mint akinek nincs veszteni valója, és a halált sem féli, így hát jó a kedve.*

A hozzászólás írója (Aletai Agetkin Rilash) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2014.11.12 19:23:07


1503. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-12 09:50:13
 ÚJ
>Ewangel Nortsan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 719
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

// Aletai //

*Épp csendesen lapozgatja az elébe tolt pergameneket amikor a háta mögül hangot hall. A mestere már visszavonult időt hagyva Ewangelnek, hogy lemásolja magának a szükséges rigmusokat és ha úgy érzi akár a Templomkertben be is gyakorolhatja egy kissé a mozdulatokat. Külön felhívta a figyelmét, hogy a mágiát ha lehet ne, vagy csak igen óvatosan használja a templomon belül mert nagy károkat tudna vele okozni.
A másolással már készen van, a tanulás, pontosabban a tudás élmélyítése következne amikor halk lépteket hall maga mögött. Azt feltételezi, hogy a mester tért vissza néhány jó tanáccsal ezért a meglepetés megvan, amint ismerős hangot hall maga mögött.*
- Szép reggelt. *köszön először mosolyogva majd csodálkozó szemekkel felnéz a fejvadászra.*
- Észre vettek? Az meg hogy lehet.* kérdezi majd meglepetten sőt egyenesen megszeppenve válaszol a következő mondatra.*
- Erre nem gondoltam. *szemét lesütve veszi vissza a pappírt amit saját maga tett egy bő órával korábban az asztalra. Beleolvas, vajon nagyon sok jelet hagyott maga után, de végül is még csak olvasnia sem kellene hisz élő tanú rá Aletai, aki az írás alapján könnyen a nyomára akadt.*
- Köszönöm. *mondja némi kételyen hangjában, hisz ő vissza tért volna úgy egy-két hét múlva, de lehet jobb ez így. Nem tudják, hogy elment. Nem keresik hisz lehet épp az emberével van egy ismerős barlangban gombát keresni.
Meglepi, hogy Aletai egy irományt leemel a polcról, az meg még inkább, hogy mi is az amit sikerül kiválasztania.*
- Érdekel a föld-mágia? *kérdezi csodálkozva *Én a levegő és a víz ágát tanulmányozom egy pár éve.*mondja majd ráébred, hogy a férfinak valószínűleg igen csak érdektelen a téma.*
- És most mit fogsz csinálni? *kérdezi *Vissza mész a rejtekhelyre vagy más terveid vannak?


1502. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-11 21:25:23
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115

Játékstílus: Vakmerő

//Ewangel//

-Kihallgattam a múltkor egy beszélgetést, és tudnak rólam.
*Sétál a tanulás közben talán éppen megpihenő Ewa felé. A háta mögül közeledik, így talán meglepődik a lány a szavak hallatán.*
-Azt nem tudják, hogy mi miatt figyeltem az emberem, de azt igen, hogy megtettem és azt is, hogy ki vagyok.
*Szerencsére Angyal üzenetét pontosan ő vette át.*
-Szerinted, ha valaki azt mondja, hogy nem szállhatsz ki, az mit jelent?
*Nyújtja át a levelet a feladójának, aki kellően kezdő a szakmában.*
-Vélhetően most sokkal nagyobb veszélyben lennél, mint amilyenben vagy.
*Rántja meg a vállát, s mérhetetlen közönnyel ül le kicsit távolabb egy asztalhoz. Kissé nehezményezi, hogy képes lett volna köszönés nélkül távozni azok után, hogy Aletai kockáztatta volna nyomorult életét azért, hogy kiszabadítsa őt egy esetleges fogságból. Ha érezné ezt Ewa, persze mondhatná, hogy márpedig ő írt levelet is, de ennél azért többet várt a fél-elf.*
~Utoljára csak megóvtalak Kisasszony! Ha ez a levél a wegtoreni kezébe kerül, akkor rohanhattál volna az életedért, hiszen túl sokat tudsz!~
*A mágia nagyon is távol áll Aletaitól, most mégis levesz egy könyvet a polcról, s kinyitja. Kell neki egy kis érdekesség, miközben átgondolhatja, hogy mit is csináljon.*
~Végül is mit is vártál Ale? Ha megtudta volna, hogy orgyilkos voltál, akkor úgy is meggyűlölt volna!~

A hozzászólás írója (Aletai Agetkin Rilash) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2014.11.11 21:32:03


1501. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2014-11-11 12:40:31
 ÚJ
>Ewangel Nortsan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 719
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

* A piacról egyenesen a templomba siet. Az öreg aki végül vásárolt tőle néhány gombát nagyon megbízhatónak nézett ki, őszintén reméli, hogy nem derül ki róla az ellenkező. Ideje igen kevés így végül a wektorenieknek csak egy rövid levélben mondja el, hogy sajnos sürgős dolga akadt és ha ezt bevégzi esetleg még folytathatják a kutakodást a gonosz után, ha meg addigra sikerül feltekerni a szálakat akkor csak gratulálni tud nekik.
Körbenéz a templomban. Több tanuló na meg mestermágus is gyülekezik az egyik sarokban, ők valószínűleg valami komoly feladaton tanakodnak de végül talál egy szabad levegőmágust. Kis vagyonkáját átnyújtja neki és reménykedik benne, hogy hasznos varázslatokat fog megszerezni.*


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3505-3524