Arthenior - Templom
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Ezen a helyszínen lehetőséged van olvasni! Kattints ide, hogy olvashass!


Ezen a helyszínen lehetőséged van varázsolni tanulni! Kattints ide, hogy tanulhass!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 25 (481. - 500. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

500. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-06-13 23:14:05
 ÚJ
>Khennes Shaddar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 4
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

*Belépvén a kopott kapuba és a faajtókon túl már látja ahogy a tömeg már nagy koncentrációval robbantja és süvölteti a mágikus inkantációit. Ő maga egyenlőre csak nézeget, mint elméleti mágiaismerő leledzik csak az építményben, konkrét tervei nincsenek. Illetve voltak, azonban mivel a város nem éppen a neki tetszőnek sikerült, így le is mondott a tervéről... egyenlőre. Ugyanis egy varázsló varázslat nélkül olyan, mint a harcos kard nélkül. De még csak fejleszti, pallérozza elméjét, hogy majd sikeresebb lehessen a tudományában, valamint megismerkedne a mágikus formulákkal még úgy általában, mielőtt egy nagyobb döntésre határozza el magát.*


499. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-06-13 21:43:31
 ÚJ
>Echnal Garm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 473
OOC üzenetek: 232

Játékstílus: Vakmerő

// Rég elveszett ereklyék - Joram nyomában//

*Echnal türelme egyre inkább fogy, így lóra pattan, s így szól a társához:*
- Megnézem hol van ez a jómadár. Ha nem siet, úgy ma már el sem tudunk indulni.
*A zsoldos gyorsan maga mögött hagyja a főteret, s a szegénynegyedet, s a piac felé tart, ahová a férfi is indult. A kofáknál érdeklődik, hogy látták-e a kérdéses személyt, ám azok vagy nem akarnak, vagy nem tudnak segíteni. Echnal megnéz egy-két portékát ha már itt van, de semmi értékeset nem talál. Úgy dönt, tovább áll hát.
Nem osk hel maradt, ahova a férfi mehetett, de talán visszament a templomba, hogy megbízójuktól megtudjon ezt-azt - vagy, hogy a szemére hányja a készletek hiányát.
"Ezzel a fickóval még gond lehet" gondolja magában, s megrázza a fejét. Ő sosem volt ilyen erényes, bár igaz, hogy lovag sem. Volt idő, mikor bizonyos értékek uralták az életét, de az inkább mások legyőzésében merült ki. Mindegy is, azóta sok idő eltelt, s sok minden történt. Arthenior megváltoztatja az embereket. Mindenkitől elvesz valamit, s csak jobb esetben ad vissza valamit, még jobb esetben annak a dolognak örülni is lehet. Echnal nem örül annak amit kapott, hisz majdhogynem kivitelezhetetlen.
"Persze meg is hátrálhatnék" emlékezteti magát, hiszen mindenki a saját sorsának kovácsa, így neki sincs előre elrendelt végzete. De ugyan kinek lenne elég bátorsága, ha nem neki?
Hirtelen észbe kap, hogy már a templom magasodik előtte, s ideje lenne előkeresni elméjében a férfi nevét, mert máshogy aligha fogja megtalálni.
"Jorom...Jorge... valami ilyesmi"*


498. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-06-10 20:19:51
 ÚJ
>Eralil Namos avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 516
OOC üzenetek: 92

Játékstílus: Vakmerő

*Szinte hallatszik, ahogy köpenyének alja súrolja a követ, úgy siet a templom felé. Nem lát, nem hall, nem érez, csak megy, határozottan. Nem csoda. Végre megkapta a lehetőséget arra, hogy komoly varázsló váljon belőle. Ez az egyik fő célja jelenleg, ezt fogja véghez vinni. De ennél többről van szó. Erejét másoknak is megtaníthatná, saját sereget kovácsolhatna, ami a becsületért és tisztességért harcolna, a korcsokat eltaposná. Egy mágus rend, igen, az lenne a legjobb. de ehhez tudásra, rengeteg tudásra van szüksége, amit csak is itt kaphat meg. Ezekkel a gondolatokkal feszül neki a vastag ajtónak, ami engedékenyen kitárul előtte, hogy beengedje a félhomályba.*


497. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-06-10 20:19:26
 ÚJ
>Turrog a Behemót avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 763
OOC üzenetek: 678

Játékstílus: Vakmerő

-Pihenni jöttem. Csak pihenni.* Jelenti ki a mágusnak, aki megszólítja.* Régebben dolgoztam itt szállásért. Rendbe hoztam a padokat és a szobrokat.* Mutat Turrog a még egészen jó állapotban lévő berendezésre. A fogadóban ingyen is megszállhatna, viszont jelenleg olyan elintézhetetlen dolga akadt, amit csak itt tud véghez vinni. A fegyver, amire nemrég szert tett nem használható addig, ameddig fel nem szenteli törpe szokásokhoz híven. Ehhez pedig az első lépés az elvonulás, amihez az egyetlen megfelelő hely a templom lehet. A hagyományokhoz híven a szent tűzhöz mellett kéne véghezvinnie az avatást és Wylnuranara bíznia jövőjét, így nehéz dolga lesz. A szent tűz még biztosan ég a beomlott bányák mélyén, viszont az elérése mondhatni lehetetlen. Magának kell felszentelnie egy lángcsóvát, már ha Wylnurana megengedi ezt neki. Nehéz napok elébe néz.*


496. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-06-05 07:44:14
 ÚJ
>Herald Geraminner avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 23
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Szelíd

*Herald célja, amiért kész volt elhagyni szüleit, a mindennél nagyobb tudás szomjának csillapítása. Mindig is lenyűgözték a mágiát szelíden a maguk szolgájává tevő mágusokról hallott mesék. S most végre előtte áll a lehetőség hogy ő maga is mágussá váljon.
Néma áhítattal lép a tudás néma szentélyébe, melyet az ezeréves könyvek illatától édes levegő terít be.*

A hozzászólást Emphus Engora (Adminisztrátor) módosította, ekkor: 2013.06.05 08:28:39, a következő indokkal:
Múlt helyett jelen idő.495. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-30 09:22:01
 ÚJ
>Usureki Idorix avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 255
OOC üzenetek: 31

Játékstílus: Szelíd

* Usureki ahogy belép a templomba megkönnyebbül, és majdhogynem elfelejti a szegénynegyedben történteket. Tekintete végigpásztázza az ilyen későn is munkálkodó csuhásokat, valamint a rég letűnt lég-mágusainak szobrait, mielőtt elindulna. Mint mindig, most is emlékek százai ostromolják a tudatát, egy régi barát és egy nyílvessző képében. Usureki megpróbálja lecsitítani az elméjét, így hát mikor egy sötét kis zugot talál magának, meditálni kezd. Rég nem gyakorolta a varázslást, úgyhogy nem tudja eldönteni, hogy sikerült-e a mágikus metódus, avagy csak szimplán a lazítástól érzi jobban magát Usureki, mindenesetre feltápászkodik a földről, és tanulmányozni kezdi a templomot. A csuhások nem nagyon törődnek vele, ahogy senki sem - békességben el tud merülni az emlékei áradatában. *

A hozzászólás írója (Usureki Idorix) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2013.05.30 12:13:12

A varázsló egy Meditáció nevű varázslatot varázsolt, melynek hatására a varázsló meditatív állapotba kerül, aminek segítségével rengeteg mágikus és nem mágikus erőt tud összegyűjteni.

494. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 22:01:02
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 21
OOC üzenetek: 15

Játékstílus: Szelíd

//Rég elveszett ereklyék//

-Akkor végre sikerült is megállapodnunk. Nehezebben ment, mint gondoltam, be kell valljam, nem hittem, hogy ennyi problémám lesz magával.
*Megkönnyebbült sóhajtással huppan vissza asztalához és kihúzza annak egyik fiókját. 250 aranynak megfelelő összeget rak egy kis szütyőbe, amit asztala sarkába tesz, hogy Echnal Garm könnyedén elvehesse azt. *
-Itt is van az előleg, a többit a tekercsért cserébe! Akkor hát sok szerencsét és probléma mentes utat kívánok! Remélem látjuk még egymást.
*Az előtte heverő tekercs fölé görnyed , hogy ismét a munkájába mélyedhessen.*


493. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 21:48:23
 ÚJ
>Echnal Garm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 473
OOC üzenetek: 232

Játékstílus: Vakmerő

//Rég elveszett ereklyék//

*Két arany... mégis mire megy két arannyal? Ráteszi egy halott szemére, mint egyes vidékeken szokás? A 'Révészen" kívül aligha fogadna el valaki két aranyat bármiért is.*
- Adja az élelmet a rászorulóknak, nekem pedig az ötszáz aranyat, és máris közös nevezőre jutunk.
*Echnal bír bizonyos tartalákkal, meg aztán a fogadós is ad neki élelmet ha úgy adódik. A társa meg majd megoldja úgy ahogy tudja, elvégre ha neki nem lételeme a pénz, nyilván nem szokása megvenni a betevő falatot.
Mindenesetre az ötszáz aranyat a saját bérének tudja be, nem hajlandó belőle osztozkodni. Ezt a részét a csuhás majd elintézi a másikkal, neki semmi köze hozzá, elvégre nem kért az ellátmányból.
A zsoldos közben eldöntötte, hog most hátra hagyja kutyáit, afféle letétbe a fogadósnak, meg valójában nincs kedve sok időt vesztegelni ezzel az üggyel, márpedig ne makarja meghajtan iszerencsétlen állaotkat. Elég lesz a lovának a menet, elvégre az is már napok óta szokja a semmittevést.*


492. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 21:32:37
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 21
OOC üzenetek: 15

Játékstílus: Szelíd

//Rég elveszett ereklyék//

-Nem könnyű magával egy nevezőre jutni. Joramnak és magának ugyan annyi lesz a fizetése, ebben nincs vita. Ha másképpen nem megy, az előlegbe is hajlandó vagyok belemenni, viszont csak az egyharmadát kapja meg az eredeti összegnek és, hogy örüljön, két arannyal meg is emelem a bérét.
*Kis mosoly ül ki arcára és ezt viselve folytatja a következő ajánlattal.*
-A másik lehetősége -lássa, milyen jószívű vagyok, hogy kifizetem az ötszáz aranyat. Viszont ebben az esetben nem vihetnek magukkal élelmet.


491. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 20:36:03
 ÚJ
>Echnal Garm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 473
OOC üzenetek: 232

Játékstílus: Vakmerő

//Rég elveszett ereklyék//

*Echnal nem igazán érti, hogy mi ilyen nevetséges az elhangzottakban. A pap által felvázolt helyzetben könnyedén kerülhetnek harcba, iylen formán jár a plusz pénz. Míg testőrként dolgozott volt egy bizonyos bére, de amikor forró talajra léptek, mindig kaptak jutalmat a szolgálatukért. Hívják ahogy akarják, de a harcért külön kell fizetni.
A négyszáz arany nem valami sok pénz, de Echnal valójában csak a munka kedvéért van itt. Elvégre ha szeretne visszatérni a hivatásához, végig kell járnia bizonyos lépcsőfokokat.*
- Jótékony barátunk szavait hallván, őt nem a pénz mozgatja. Megkönnyítette tehát a maga dolgát, hogy engem rendesen ki tudjon fizetni. Ötszáz arany, mindenestül. A felét pedig most kérem, különben ha kilépek az ajtón, engem aligha lát a szolgálatában, de még az is lehet, hogy pár embernek elkotyogom amit itt hallottam.
*A vallás - bárkit, vagy bármit szolgáljanak is a hívői - nem érdekli a zsoldost. Ilyen formán ennek a küldetésnek a kimenetele nem becsületbeli ügy a számára, így akár a saját szakállára is megcsinálhatná az egészet, csak, hogy borsot törjön ennek a fölényeskedő csuhásnak az orra alá.
Echnal nincs róla meggyőződve, hogy az itteni papok kezében nagyobb biztonságban lenne ez a bizonyos könyv, mint mondjok három méterrel a föld alatt, valahol a karavánpihenő közelében.*


490. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 20:25:34
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 21
OOC üzenetek: 15

Játékstílus: Szelíd

//Rég elveszett ereklyék//

-Veszélyességi pótlék? Azért, hogy elvégezzen egy zsoldosi feladatot? Érdekes...
*Kicsit nevet, majd ismét visszaül az asztal mögé.*
-Akár vitatkozik, akár nem, a jutalom ugyan annyi lesz, négyszáz-négyszáz arany fejenként, nem több.
*Végignézi, ahogy Joram kis vitába kezd a mellette álló férfival, majd ahogy kimegy a szobából.*
-Legalább egyikőjük érti, miről is van szó... A lényeg a lényeg, kedves Echnal Úr. Akárhogy is erősködik, a fizetség nem fog feljebb menni, és most megkérném, hogy távozzon, mert ,már csupán csak feleslegesen tart fel a munkámban. Remélem megérti és köszönöm szépen, hogy megjelent!
*Ismét leveszi a polcról a tekercset, amit kiterít maga elé, olyan formán, mint ahogy előzőleg volt.*
-És továbbá, a maga mellett lévő polcon talál térképeket, fogjon egyet, akár kettőt is és használja egészséggel, remélem megfelel.


489. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 17:33:54
 ÚJ
>Joram Daneth avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 33
OOC üzenetek: 18

Játékstílus: Szelíd

//Rég elveszett ereklyék//

* Némán, bár felhúzott szemöldökkel nézi végig a pap kirohanását. Az ingerültség érthető számára, ám ennél többet várt egy csuhástól. Újdonsült társának felfortyanása viszont már nála is lassan túlfeszíti a húrt. Lassan a csuhás asztalához sétál és sonkányi kezével felállítja az eldőlt tintatartót. *
- A papot egy két fertályóra múlva a fogadó melletti istállónál várom. Legyen nála térkép is!
* Elindul kifelé de a fegyverforgató mellett megáll még néhány szóra. *
- Ha velem akar tartani, javaslom igyekezzen az alkudozással. Garm, igaz? Aranytól senki nem lesz jobb harcos, se szerencsésebb. Az arany nem védi meg se kardtól se mágiától. Bizonyos vagyok benne, hogy megfelelő jutalmat kapunk majd visszatértünkkor, kár most kufárkodással rabolni időnket.
* Végül tovább sétál, már csak fél füllel hallgatva a hátra hagyottak párbeszédét, amíg ki nem ér a teremből, majd egyenest a templom kapuján át távozik. Odakinn az irányt szinte azonnal az istállók felé veszi, ahol már várnia kell a hátasának. *


488. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 17:04:07
 ÚJ
>Echnal Garm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 473
OOC üzenetek: 232

Játékstílus: Vakmerő

//Rég elveszett ereklyék//

* Végig hallgatja társát, s már éppen válaszolna mikor a pap egy erőteljes csapást mér a szerencsétlen asztalra.
"Kissé heves vérmérsékletű" fordul meg Echnal fejében, s mosolya mely éppen akkor kúszott az arcára, most összeborzolt szemöldökökké alakul.*
- Nem, nem tisztáztunk. Ha hallottak rólam, nyilván azt is, hogy nem inygen dolgozom. Zsoldos vagyok, nem pedig egy jótét lélek. Ha nem adnak előleget, úgy rám ne is számítsanak. Az életemre törő banditák miatt pedig kénytelen vagyok veszélyeségi pótlékot felszámolni, ennek bizonyítékaként gondoltam a fejpénzt, de egy előre meghatározott összeg is megteszi.
*Egy kissé keserű szájízt hagy a szájában az alkudozás, hiszen régóta nem volt rá szüksége. Mindenki tudta, hogy elvégzi a feladatot, de csakis méltányos fizetségért, s éppen ezért sosem kellett a zsolddal bíbelődnie.
A másik harcos egy kissé sajátos. Ha ő élvezetből harcol, s nem pedig pénzért, vicces, hogy ki ítél el kit. Persze Echnal nem lehet tisztában a férfi mozgatórugójával, ilyen formán inkább nem is firtatja. Ha neki nem okoz gondot, úgy nem problémázik.*
- Amúgy én ismerem a vidéket, nem szükséges egy idegenvezető.


487. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 16:42:22
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 21
OOC üzenetek: 15

Játékstílus: Szelíd

//Rég elveszett ereklyék//

*A pap, a követeléseket hallva teljes erőből rácsap az asztalra, ügyelve a pergamen épségére, viszont a tintás üvegcse sikeresen felborul. Szerencsére már alig volt valami az alján, így csak minimális mennyiségű fekete folyadék csordogál ki belőle. A papírlapot gyorsan, nagy gonddal összetekeri és egy közelben lévő polcra helyezi.*
-Kérem bocsássanak meg, de előleget nem áll módunkban biztosítani. Először is, mert teljesen felesleges, jó lenne, ha minél előbb indulnának, valamint nem hiszem, hogy kettő, esetleg három remekül képzett harcos ne tudna elbánni néhány banditával. Elvégre a legnagyobb fegyverük a meglepetés ereje, ez viszont most az önök birtokában van. Élelemről természetesen már gondoskodtunk. Egy másik pap is magukkal fog tartani, persze lovon és nála lesz étel, ital mint maguknak, mint hátasaiknak. Végezetül, ahogy Joram is mondta, nem vadászni mennek, hanem a tekercset megkeresni, ami nem mellesleg a város biztonsága érdekében is tesznek. Felőlem akár életben is hagyhatják az esetleges útonállókat, nekem teljesen mindegy. Akkor tisztáztunk mindent, Uraim?


486. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 12:04:51
 ÚJ
>Eriana Anrieth avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 17
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Szelíd

* A könyvtárból kilépve hirtelen villan végig tekintete azon a néhány emberen, akik épp benn vannak a főteremben. Bár ő maga igen feltűnő szinte minden környezetben, most mégis inkább félre húzódik, és az egyik mellékhajó árnyai között suhan végig. Már korábban "kigyönyörködte" magát, a féregéltűek isteneiben és építészetében. A jelenlétére nem mindenki reagál a legkellemesebben, sőt, az egyik fiatalabb pap bele is borzong, ahogy a rőt fényű szemek rá villannak s a nő, akár egy ragadozó a prédáját, úgy méri végig az ifjú férfit. ~ Most nincs kedvem vele játszadozni. ~ Gondolja magában, de elmosolyodik a férfi rettegő és mégis vágyakozó pillantásán. Távozását csak a csizmája sarkának koppanásai visszhangozzák. Az templom ajtaja nyitva áll, így csak némán kisuhan rajta.*


485. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 02:47:20
 ÚJ
>Joram Daneth avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 33
OOC üzenetek: 18

Játékstílus: Szelíd

//Rég elveszett ereklyék//

- Nesze semmi, fogd meg jól! Maguk déli papok értik aztán, hogy csavarják a szavakat. Figyeljen ide, atyám! * ezt az utolsó szót, jól érzékelhető szünet után teszi csak a oda * Még ha most nem is találkozunk szembe azokkal akik szintén magukénak akarják a tekercset, de később még lehet velük dolgunk. Így kérem, arra a néhány minutumra hagyja még azt a pergament és ránk figyeljen.
* A fegyverforgató, vagyis a leendő társ igen hamar leírja magát a lovag szemében, még akkor is, ha külleme alapján is hasonló kapzsiság lett volna várható. *
- Mint azt leendő társam a maga módján próbálta kifejezni, egy efféle expedíciót meg kell szervezni és fel kell szerelni. Élelemmel magunk és hátasaink számára is készülnünk kell, valamint szükségünk lesz térképekre. Ezeket vagy rendelkezésünkre bocsátják vagy pedig az ellenértéket biztosítják. Illetve minél többet tudunk az úti célunkról és az oda vezető útról, annál nagyobb a siker esélye. Így ha tud olyan emberről aki jól ismeri azt a környéket, vagy volna megfelelő könyvük, térképeik, segíthetik az utunkat.
* Végül a kardforgató felé fordul és összehúzott szemöldökkel megcsóválja a fejét. *
- Remélem, nem gondolta komolyan a fejpénzt. Nem banditára vadászni megyünk s jobb ha az arany iránti vágy nem vakítja el utunk során. Mellesleg ismer olyan megbízható kalandort, aki ismeri a vidéket és velünk tartana?


484. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 02:23:51
 ÚJ
>Echnal Garm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 473
OOC üzenetek: 232

Játékstílus: Vakmerő

//Rég elveszett ereklyék//

*Echnal legszívesebben vad fintorba meredne, s karjait az égre meresztené, miközben a férfit hallgatja, ám türtőzteti magát. Megvárja míg befejezi, majd sokat mondóan a másik harcosra néz, s fitymáló tekintettel a papra mutat.*
- Jó ember, azért álljunk már megy egy pillanatra. Ez nem olyan munka, mint mikor egy kisgyermeket elszalaszt egy kancsó tejért. Én elhiszem, hogy maga pap létére nem sokat ért az effajta feladatok megszervezéséhez, ennek már most tanújelét adta, de azért nem ártana egy kis korrigálás a feltételeket illetően.
- Először is: előleg. Úgy hiszem, hogy nem csak a magam nevében beszélek, hogy ha már kockára tesszük az életünket, szeretnénk előtte mulatni egyet, márpedig azt üres zsebbel aligha lehet megtenni.
*Echnal persze egy kissé túloz, mert szajhákra már rég nem fanyalodik rá, s az italt is mértékkel fogyasztja egy ideje, ám a pénz fontos mozgatórugó ebben a világban.*
- Háromszáz arany most, s miután leszállítottuk a könyvet. Ez nyilván nem nagy ár, tekintve, hogy milyen értékes is valójában. Ezt leszámítva mindegy egyes banditárt ötven aranyat kérek, akivel végeznem kell.
*Régi tarifa, s most valószínűleg nem is igazán hoz majd sokat, elvégre ketten vannak a haramiákra, és nem is háborúba mennek. Mindenesetre több, mint a semmi, így is cipelheti majd a levágott füleket bizonyíték gyanánt.*483. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 02:10:46
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 21
OOC üzenetek: 15

Játékstílus: Szelíd

//Rég elveszett ereklyék//

-Nem spórol a kérdésekkel! Szóval akkor először is, kedves Echnal! Nemrégiben került napvilágra egy kódex, amiben szó esik erről az alagútról. A városőrséget nem akartuk bele vonni, úgy sem nagyon törődtek volna az üggyel, nem hiszem, hogy különösképpen örvendeznének, ha varázslathasználók is kerülnének az őreik közé. Ők mind, csupán a nyers erőben hisznek, valamint ez Arthenioron kívüli téma. Nem az ő hatáskörük. Mi a templomból pedig azért nem mentünk még, mert (és most kezdjen maga is figyelni, kedves Joram Úr) az ott tanyázó banditák miatt veszélyes lehet és a levegő mágia nem éppen támadásra lett kitalálva. Továbbá, hogy kik szeretnék megszerezni még a pergament, az a küldetésük szempontjából teljesen lényegtelen, valószínűleg nem fognak velük szembe találkozni, maximum az előbb említett banditákkal.
Én ebben a templomban élek, mint pap, csupán én kaptam azt a feladatot, hogy megszervezzem a csapatot és ismertessem a feladatukat.
A templom a történelem során lévő kisebb-nagyobb háborúk és fosztogatások martalékává vált, semmi különösebb. A romok a csonttemető után található, viszont, hogy hogyan kell lejutni az alagútba... Ezt az egyet meg nem mondom önöknek. Erről nem szólt a kódex, csak azt tudjuk, hogy ott van valahol. Ezt már magukra bízom. Ha jól sejtem, talán végeztünk is, többet nem tudok mondani. Remélem, kitalálnak az épületből.
*Kis monológja után leül a szoba közepén lévő kis faasztalhoz, amin egy teljesen kiterített tekercs látható, két vége, kis kavicsokkal lefogva.*
-Ha nem haragszanak én tovább tanulmányoznám ezt a pergament. Ha valamit megtudunk, azonnal értesítjük önöket. További szép napot! Ja, és ha tudnak még esetleg valakit, akire az esetleges összecsapásoknál szükség lehet a banditák ellen, nyugodtan szervezzék be, csak ez esetben kérem szóljanak előre. Legfeljebb már csak egy embert tudunk kifizetni. Köszönöm és viszlát!


482. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 01:37:44
 ÚJ
>Joram Daneth avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 33
OOC üzenetek: 18

Játékstílus: Szelíd

//Rég elveszett ereklyék//

* Még szinte kényelembe se helyezi magát, máris megérkezik az üzenet valószínű küldője. A pillantása alapján, a lovag hamar észre veszi a másik "vendéget" aki bár fegyverforgatónak tűnik, oly semmitmondó külleme, hogy nehéz lenne nem eltéveszteni egy tömegben. *
- Nem téved. * válaszolja a nevének említésére * És az ön neve?
* A válasz kezdeti hiánya különösebben nem zavarja, bár tekintetét így is vezetőjük tarkóján nyugtatja. A nehéz ajtónál, bár csak fél kézzel, de besegít, hogy könnyebben nyíljon és hamarabb átjussanak rajta, majd a másik kettőt követve belép a könyvtárba. Helyeslően bólint a fegyverforgató kérdésére, majd némi szünet után a sajátjaival is előhozakodik. *
- Nekem ezen kívül más kérdésem is lenne. Először is, ha már itt vagyunk, nyugodtan menjen bele és fejtse ki, hogy kik szeretnék megszerezni még azt a bizonyos pergament. Nem árthat ha tudjuk, mivel állunk szembe. Másrészt, engem érdekelne, hogy ki ön és kinek a szolgálatában áll? Ki akarja ezt a tekercset. Illetve, ha már úgyis társalgunk, ki s miért rombolta le azt a bizonyos templomot? Minden más már sokkal általánosabb. Például: Hol ez a templom? Hol találjuk a járatot s hogy nyitjuk ki? Hogyan ismerjük meg a tekercset és mivel kerülhetünk szembe az úton?
* Úgy döntött, hogy a bemutatkozást későbbre hagyja, hisz azzal még ráérnek út közben is, ám felkészülten kell útra kelniük.*


481. hozzászólás ezen a helyszínen: Templom
Üzenet elküldve: 2013-05-29 01:21:43
 ÚJ
>Echnal Garm avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 473
OOC üzenetek: 232

Játékstílus: Vakmerő

//Rég elveszett ereklyék//

*Echnal hallja amint valaki belép a templomba, s vált pár szót az egyik pappal. A hallottakból ítélve nem Echnal az egyetlen, akit itt ma 'vendégül' látnak. Reménykedik benne, hogy érkezik még valaki, ám ez csupán egy hiú ábránd marad.
"Sem Chothal, sem senki más"
Követi a fekete ruhás férfit, ki úgy tűnik nem tartja fontosnak saját nevének ismertetését. Igaz ami igaz, Echnalt nem is igazán érdekli, ám ennek hiányában a jómodort sem kéne eröltetni. Mindegy.
A férfi igen előzékenyen világosítja fel a párost, s a zsoldos csak ekkor ér rá jobban megfigyelni esetleges társát. Jól megtermett férfiról van szó, aki valószínűleg idősebb is nála. Echnal tudja, hogy ő maga miért híres, na de ez a férfi? Sosem hallotta még a nevét ezelőtt, pedig úgy hitte a város már nem rejteget titkokat előtte.
A zsoldos megvárja míg a férfi befejezi mondandóját, majd feltesz egy kérdést, mely nem hagyja nyugodni:*
- Mire ez a nagy sietség? Úgy értem, ha valóban olyan nagy volt ez a tudás amit felhamoztak, ugyan miért nem küldtek oda eddig embereket, hogy az alagúton keresztül kimentsék ami még megmaradt?

A hozzászólás írója (Echnal Garm) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2013.05.29 01:22:26


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3496-3515