Amon Ruadh - Amon Ruadh
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Tharg birtokok (új)
Thargarod (új)
Amon RuadhVaskorsó Taverna (új)
Synmira (új)
Radkraal (új)
Ezen a helyszínen lehetőséged van zenét hallgatni. (4.04 MB)

Ezen a helyszínen lehetőséged van meditálni! Kattints ide, hogy meditálhass!


Ezen a helyszínen lehetőséged van kovácsoltatni! Kattints ide, hogy kovácsoltathass!


<< Előző oldal - Mostani oldal: 49 (961. - 980. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

980. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-16 08:16:49
 ÚJ
>Dyntina Danbur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 708
OOC üzenetek: 23

Játékstílus: Megfontolt

//Őrség - diplomaták//

*Nem mintha komolyan vette volna, hogy itt fogják megbüntetni, amiért egyesek állítása szerint ő komolytalan és alkalmatlan arra, hogy itt legyen, de azért mégis csak megnyugszik némileg.
~Mintha hagynám magam megalázni.~ Még, ha a barlangban próbálkoznának valamivel de, hogy vadidegenek büntessék őt azért, amiért előző este úgy gondolta visz egy kis színt mindenki életébe azzal, hogy Nadaeból idiótát csinál? Hát az számára elfogadhatatlan.*
~Reggeli?~ *Szemei vágyakozóan csillannak fel, s már meg is van morcosságának oka. Talán, ha lesz is valami a gyomrában, majd tud viselkedni, bár ez még így is elképzelhetetlen.
Dharren lekezelő hangneme ráadásul egyre jobban böki a csőrét, ha nem kéne most minden erőfeszítését abba ölnie, hogy visszafogja magát, már régen neki esett volna, még akkor is, ha a végén alul marad, bár ez számára nem opció.
Megrezzen, amikor Nadae belécsíp, majd igen mély lélegzetet vesz. ~Hallgatok, mint a sír. Hallgatok, mint a sír.~ Még egy erőltetett bájvigyort is a képére rajzol, s mikor tovább állnak színpadiasan meg is hajol enyhén, majd dünnyögve követi kalóz társát.*
- De annyira, de annyira beverném a képét. *Sziszegi vissza a fogai közül a másiknak, viszont a lényeget leveszi belőle. ~Hallgatok, mint a sír.~ A nő valójában a színészkedés szóval éri el a célját.*
- Végre valami kihívás. Elfogadom. *Húzza ki magát, ha valamiben hát abban jó. Vagyis szerinte. Épp ezért is dönt úgy, hogy ritka kedves énjét szedi elől a mélyről, már ha van olyanja. Ugyanakkor fennáll a veszélye, hogy ismét túl játssza a szerepét, hiszen az az ártatlan arckifejezés, amivel társa mellett lépdel, nos minden, csak nem túl hiteles.*
- Üdv. *Lép ő is a bódéhoz.* És előre is köszönjük, igazán hálásak vagyunk ezért a mélyről gyökerező vendégszeretetért, ami itt fogad minket, s körbelengi ezt a csodás helyet. *Mondja fennkölt, s roppantul mesterkélt hangon, majd megvillantva összes fogát úgy mosolyog a nőre, mintha ő lenne az ártatlanság szimbóluma, még a szempilláit is megrebegteti párszor.*979. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-16 01:01:06
 ÚJ
>Gabrien Chor'Un avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 461
OOC üzenetek: 4

Játékstílus: Vakmerő

//Kovácsműhely//

*Méreteihez mérten öles léptekkel vág át az udvaron kifelé a nagyteremből, majd ki az erődből. Odakint le kellett adniuk a fegyvereiket a kovácsműhelynél, most pedig visszaküldték oda, hogy újra szereljék fel magukat. Azaz csak a kolosszus és még két másik újonc. A kapunál nem időzik sokat, egy kurta intéssel üdvözli az őröket, de megállás nélkül vezeti tovább útja a műhely felé.
Most már valami tagi státuszban vannak, úgyhogy talán senki nem fog akadékoskodni.
Ha nem állítják meg, akkor elsőként éri el a kovácsműhelyt és lép be az épületbe.
Aranyszín szemei azonnal a fegyvereit és vértjét keresik, s amikor rálelnek, egyenesen feléjük indul. Valószínűleg ott van, ahol hagyta őket.
A pallos és a buzogány, csakúgy, mint a hosszú pengéjű tőr kitűnő állapotban vannak, a vért pedig, eltekintve pár kijavított horpadástól és lyuktól, remek.*
- Azokért jöttem.
*Mutat a fegyverekre és a vértre, majd amikor odaért, elsőként a palloson simít végig. Nem mintha azt hitte volna, hogy majd valami baja esik a felszerelésének, de ez a súlyos kard mégis féltett kincse arzenáljának.
Kezeit a csípőjére teszi, úgy tekint végig a felszerelésén. Kaptak egy feladatot, és ha jól értette, akkor sokáig úton lesznek, úgyhogy meggondolatlanság volna teljes vértben elindulni egy hosszú kalandra. Csatába, háborúba igen, amikor várat, erődöt kell védeni a falakra, vagy éppen ellenkezőleg egy ostromhoz, oda biztosan a teljes vértet választaná, de ez most nem játszik.
Valamit kombinálnia kell a páncélon, hogy könnyebb legyen, de a védelem se szenvedjen csorbát túlságosan.
Közben a többiek is megérkeznek, Moranshe és Ryrin, ha jól emlékszik. Komor biccentéssel köszönti újra őket, majd visszatér a felszereléséhez.
Elsőként a csataszoknyát csatolja vissza az övére, majd a lábvérteket, arra szükség lesz. Aztán a sodronyingbe bújik vissza, mely védi a teljes felsőtestet, egészen a csuklóig. A mellvértet és a rákozott hátvértet hagyja, azok túl súlyosak lennének egy hosszú útra, egyedül az acélgallért csatolja a nyaka elé, ami védi elölről a nyakat és a tarkót. Fegyverforgató karjára felcsatolja a karvértet, a másik kart majd védi az élezett peremű pajzs. Baljára csak az karvért alkarvédőjét szíjazza vissza, végül a csatakesztyűket.
Sisakja sosem volt, egy igazi férfi nézzen egyenesen szembe az ellenségeivel, ha kell a halállal is.
Most, hogy a páncélja megvan - és sikerült leadni a súlyából - jöhetnek a fegyverek. Visszacsatolja oldalára a láncos buzogányt, aminek a nehezéke egy élethű ork-koponyára hasonlít, amelyet szegecsekkel vertek ki. Jöhet a combtokba a tőr, majd végül a pallos. A meztelen női alakot ábrázoló markolat ismerősként simul a tenyerébe, elégedetten elmosolyodik, majd felcsatolja a hátára erősített karikára.
Kész is, újra teljes embernek érzi magát. Most, hogy már ezek rendben vannak, felszerelkező társai felé fordul, majd az aranyba olvadt tekintet végigfut rajtuk.
A hegyes fülű fickó lovagnak mondja magát, nem tartozik a lombzabálók fajtájához, inkább valami félvér lehet. A fiús lányról pedig nehezen hiszi el, hogy lovag... nő. Bár lehet, hogy meg fogja lepni.
Összevonja hószín szemöldökét, majd odaintve a törpéknek megindul kifelé. A sátrak között hagyták előző nap a lovaikat, itt az ideje összeszedni Balthazardot is.
Céltudatosan vág át a sátrak között, el az italmérős bódé mellett, egészen az istállóig, ahol a csatamént hagyta.
Az éjfekete pokolfajzat a karámban áll és idegesen fújtat, most senkinek nem kellene bemenni hozzá. Kivéve a kolosszust. A hósörényű kinyitja a karám ajtaját, majd belép a szalmával felszórt építménybe. A hátas horkantva fordul felé, súlyos patájával szántva végig a talajt.
A félóriás is óvatosan közelíti meg, folyamatosan suttogva a felbőszült állatnak, majd a csatamén hatalmas fejére teszi a kezét. A szaga, a hangja megnyugtatja, a fekete szemekben kihuny az őrület lángja.
A kolosszus mosolyogva lép a lószerszámokért és gyakorlott mozdulatokkal felnyergeli, felszerszámozza a lovat.
Amikor végzett Balthyt kivezeti a karmából és könnyed mozdulattal fellendül a hatalmas csatamén nyergébe.
A ló orrát az erőd felé fordítja, majd komótosan belovagol a kapun át az udvarra, ahol remélhetően már társai is elkészültek. HA így van, feléjük veszi az irányt...*


978. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-15 23:23:01
 ÚJ
>Waleron Eshar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 1
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Megfontolt

//Őrség//

*A hatalmas erőd már messziről idevonzotta a kelekótya, ifjú elfet, tele van kíváncsisággal, és lelke mélyén titkon reméli, hogy itt végre kalandot talál, nem úgy, mint az üres, kihalt erdőben. A rongyos sátraktól nevethetnékje támad, bekukkant egy-kettőbe, de nem talál semmi használhatót, még csak élőlényt, embert, egy másik elfet, egeret, patkányt, semmit. A többi helyszín nem köti le a figyelmét, inkább az ittlévőket bámulja meg nagyon feltűnően. Nem éhes, italt nem kér, fegyvert, vagy páncélt sem szeretne kovácsoltatni, így hamar a kapuhoz, és az őrökhöz érkezik meg. Pár pillanatig gondolkozik, majd terpeszbe áll, a derekára teszi a kezeit és megszólal.*
- Milyen kalandok és mulatságok vannak odaát?
*Majd az erődre mutat. Nem is sejti, hogy ezzel milyen galibát okozhat magának, nem is érdekli.*
- Kik lakják ezt a valamit, és miért kell védeni őket?
*Kérdezi, és addig el nem mozdul a helyéről, még nem kap választ.*


977. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-15 21:43:38
 ÚJ
>Moranshe Wylensur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 190
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Vakmerő

//Őrség//

*Lovát vezetve érkezik a kapuhoz, habár túlzottan nem akadékoskodtak ideérkeztekor a bebocsátással, reméli a kifelé menet még zökkenő mentesebb lesz. Nem a legkényelmesebb viselet a vértezet, de megszokta, és hiányzik is neki a pikkelyvért, úgy hozzá nőtt már. Régi páncélját azért nem tudja feledtetni, de az új is jó szolgálatot tett, arról nem is beszélve, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát. Amolyan utolsó ajándék mesterétől, így kapott egy kis szentimentális értéket is az aranyban mért mellé.*
- Üdv! *Köszönti az őrséget egy biccentéssel, remélhetőleg az időzítéssel nincs gond, és nem szakít meg semmit.* - A fegyveremet kérném vissza, egy hosszúkardot. Az lesz az. *Mutat rá saját pengéjére, mivel nem egy díszes, hivalkodó, vagy túlzottan egyedi darabról lenne szó (ő azért felismeri, mégis csak a saját fegyvere). Kezébe adják, vagy magának kell elvennie, az már lényegtelen, amint visszakapta a pengét, halad is tovább a műhely felé, ne akadályozza a további kijönni akarókat.*

//Kovácsműhely//

*A műhelyig azért nem vezeti el hátasát, egy félreeső helyen, vagy legalábbis ahol nem lesz útban, elengedi a lovat. Jól nevelt jószág, nem fog elkóborolni vagy randalírozni, csendben ellesz a havas földet kaparva patájával. Ő pedig megy visszakérni a páncélját.*
- Üdvözletem! *Köszönti az ott lévőket mosolyogva. Mosolyog, hát miért ne mosolyogna, ismét teljes felszerelése meglesz, ez máris ok a jó kedvre. Más talán bolondnak nézné, hogy azért derült fel ennyire, mert fémbe öltözhet ismét, de ha egyszer ehhez szokott. Ezerszer inkább a vért, mint a bársony vagy selyem ruha.*
- Én is a páncélomért jöttem, egy pikkelyvért, a megszokottnál valamivel, hmm, kisebb. *Hiába nőtt családja nő tagjaihoz képest magasabbra, akár Ryrint veszik alapul, nem beszélve a másik, méretes lovagról, Gabrienről, termetét tekintve Moranshe jóval kisebb náluk, és ez a vérten is meglátszik. Ezt mindig is kelletlenül fogja beismerni, hiszen épp eleget ugratta emiatt a többi apród, de nem tud mit tenni ellene, viszont sokkal könnyebb megtalálnia saját páncélzatát.*


976. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-15 21:35:49
 ÚJ
>Ewangel Nortsan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 719
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

//Aletai - Sátrak//

* Tekintete követi a Dharren által kijelölt irányt. Feltételezte, hogy egy ilyen nagy táborban kell legyenek akik eladják a saját kezűleg gyártott portékákat és most talán egy egyszerű öreg néninek örülne aki dolgos kezeinek munkájával csinál magának egy kis mellékest. A következő szavakon is elgondolkodik. Bár reggeliztek pár falást de azt mégsem mondaná egy új nap jó kezdésének. Az elemózsiájuk nagyjából el fogyott a több napos úton. Néhány alma maradt még, főleg mert azokat Hópehelynek tartogatta. Ez a gondolat arra vezeti, hogy egy almát adjon a fehér lónak majd útjára engedje. Saját maga nevelte, hozzá van szokva, hogy szabadon legelészhet ha talál amit, ha meg nem akkor bebarangolja a sátortábort majd füttyszóra visszatér a gazdájához.
Leül a tűz mellé és érdeklődve hallgatja Aletai szavait. ~Szóval befele könnyebb bejutni mint kijönni?~ csóválja a fejét és máris több szimpátiával néz a sátrak felé. Itt senki sem akadályozhatja meg hogy akkor álljon tovább amikor úgy érzi helyesnek. Az előadásra elmosolyodik. Főleg a fej fölött összezárt tenyerek nyerik el tetszését és kap is utánuk, hogy kezeibe zárhassak, pontosabban kapna ha azok nem mennének át szárazon evickélő, a szalmát elhessegető madárszárnyakba. Ewa nevetve legyint. *
- A menyasszonyt meg persze ott felejtetted a szénaboglyában.
* A komoly kérdésen már régebb óta gondolkodik.*
- Az jó ha nehéz bejutni, nem? *kérdezi az orgyilkosokra gondolva akik talán épp Aletai nyomait követik *Biztonságot jelent.* teszi hozzá az ajánlatra gondolva, hogy meghúzhatják magukat egy időre.
A következő kérdést félreérti, azt feltételezi, hogy Ale éhes, ezért akar vadászni menni, de hát az erdő nem fél órányira van ide és az is megeshet, hogy mielőtt visszaérne avagy érnének hívatják őket vagy akár a vezér távozik és nem jutnak semmilyen megoldásra.*
- Annyira nem, hogy elmenjünk. *mondja majd a kincses táska aljáról előhúz néhány almát és egy fél kenyeret. *Almát kenyérrel? *kérdezi csak úgy egyszerűen majd megforgatja a körülbelül három napos cipót.*
- Nem a legfrissebb de megfelel. Fel tudod vágni? *kérdezi miközben az egyik almába már jóízűen bele is harap.*


975. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-15 21:26:12
 ÚJ
>Ryrin Bessin avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 416
OOC üzenetek: 270

Játékstílus: Vakmerő

//Őrség - Bentről ki//

*Kagannal való beszélgetés után hatalmas lelkesedéssel vág neki az új kalandnak. Miután Tenmint is eligazította egy kicsit, újfent közelít az erőd nyitott kapujához. Vajon kifelé is olyan nehéz lesz jutnia, mint ahogy bejutott? Ha van ott őr a fegyvertárnál, akkor természetesen szól neki.*
-Jöttem a fegyvereimért. Volt egy díszes hosszúkard, egy tőr, valamint egy fémpajzs. A páncélom a kovácsoknál van elvileg.
*Vázolja a rövid helyzetet, majd megvárja, míg odaadják a fegyvereket. Ha nincs ott őr, akkor önállósítja magát és a kezébe veszi a holmijait.*
~Talán eljön az idő, mikor hétköznapi jelenség leszek itt!~
*Széles mosollyal az arcán lép ki a kapun -ha nem tartják vissza- és meg sem áll a kovácsműhelyig.*

//Kovácsműhely//

*Egészen más kontextusban látta az épületet, mikor utoljára erre járt. Hallotta a kalapácsok csapását az üllőn, de éhes volt, fázott és roppantmód bosszantotta. Most egy kellemes, meleg helyet lát, ahol a törpék vidáman űzhetik a munkájukat, mely talán szenvedélyükké is vált. Sokat köszönhet ezeknek a szorgalmas kezeknek a világ. A törpék által készített páncél világhírű mestermunka. Talán azért, mert szívből csinálják?*
-Üdvözlöm. A páncélomért jöttem. Kagan Hadúr azt mondta, hogy itt találom. Tegnap hozták be és egyike a Szárnyas Légió hagyatékának, amit a mellvérten lévő címer jelez is.
*Kellően részletes leírást adott a páncélról, de ha nem lesz elég, szívesen bemegy a kirakott páncélok közé és segít megkeresni a kovácsnak.*


974. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-15 21:07:59
 ÚJ
>Nadae Eilwen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 481
OOC üzenetek: 28

Játékstílus: Megfontolt

//Őrség - diplomaták//

*Igen rövidre zárták a beszélgetést, ő sem csépeli tovább a szót. Beleegyezése jeléül, csak bólint, majd úgysem bírja ki szó nélkül.*
- Idekint megvárjuk, jobb dolgunk úgy sincs. S akkor, addig meg is reggeliznénk. S utána talán Társnőm sem lesz olyan kelekótya, amilyen most.
*Az, hogy nem akarják megbüntetni Dyntit, csak vállát vonja meg. Ő kegyesen felajánlotta, hisz tudja, hogy ez egyfajta megtiszteltetés is. Ő inkább csak élvezte az ilyen helyzeteket, s ha tehette mindig ki is használta. De Vöröske úgy látszik, hogy értett a szóból, s a nézéséből is, s csendben marad. Csak egy ideig, hisz folyton lepcses szája most sem állja meg szó nélkül.
Neki már fel sem tűnik, hogy mennyire makacs a lány, ám most, lehet, hogy nem a legjobb párosítás. Így inkább csak észrevétlenül csíp belé, hogy hallgasson el.*
- Akkor a fegyvereket nem tesszük le egyelőre. Akkor, egy idegi... viszlát.
*S ezzel hátat is fordít az őrnek, s az előbb mutatott irányba indul el. Hasa hangosan korog, minden egyes lépésénél. Remélve, hogy Vörike is követi, s ha ez meg is történik, halkan, fogai között sziszegve beszél hozzá.*
- Kicsit moderáld magad légyszíves. Nincs kedvem újra a barbárok kínzókamrájában végezni. Egy-két órát kibírunk színészkedve, mert ha nem, akkor Taug nyúz meg minket elevenen, s még élvezni is fogja.
*Rázza meg magát, majd végre az imént említett nőhöz érve, szólítja meg.*
- Hildi, igaz? Mh, mi a legegyszerűbb étel, amit tudtok adni, így reggelire?
*Teszi fel a kérdését, miközben mosolyogni próbál, ám csak vicsorításra futja, s hamar fel is hagy vele.*


973. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-15 20:41:28
 ÚJ
>Draimy Kinwor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 5
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Szelíd

//Őrség//

*Csak csendben hallgatja, ahogy a fekete hajú férfi elmondja a tudnivalókat. A maszatos arcú nő látványán neki is nevethetnékje támad, ám bölcsen úgy határoz, inkább magában tartja. A várakozás gondolata nincs ínyére túlzottan, mégsem zavarja kifejezetten. Különben is, ha az említett vezér olyan keménykezű, ahogy azt a parancsnok állítja, jobb lesz nem hangoztatni véleményét előtte.
A korbács és a Gödör hallatán összerezzen. Maga sem tudja, miért lepi meg a rendreutasításnak eme módja, mégis elbizonytalanodik. Azt biztosan tudja, hogy nem szeretne közelebbről megismerkedni se a kilencfarkúval, se a Gödör aljával. Azonban arról már sejtelme sincs, miféle szabálysértéssel lehet ezeket kiérdemelni. Igaz, ha egy apró csíny is ezt a büntetést vonja maga után, akkor nem nehéz szabályt szegni.
Nyíltan a parancsnokra bámul, azonban azzal még maga sincs tisztában, miféle jelek után kutat rajta. Talán hegeket, vagy a félelem bármely nyomát keresi, ám ezeknek halvány árnyéka sem mutatkozik a férfi arcán. Ezután már csak kedvtelésből szemrevételezi a kemény vonásokat, tekintete végigsiklik fekete haján, végül sötét lélektükrein állapodik meg. Meg van győződve róla, hogy a férfi szeme fekete, de hamarosan felfedezi, hogy íriszei egészen sötétkékek. Erre a megállapításra lassan mosoly kúszik arcára.
Ha a parancsnok észreveszi, hogy őt szemléli, bátran állja pillantását. Azonban nem szólítja meg, hisz nem tudja, mit mondhatna neki. Ostoba ötletnek tűnik az időjárásról csevegni, mikor a férfi cseppet sem tűnik olyannak, aki felesleges szóra vesztegeti az idejét. Végül elméjében mégis egy röpke ötlet lángja gyúl. Utazóköpenye belső zsebéhez kap, hogy előkotorja egyetlen fegyverét. A tőr teljes egészében csontból készült, és körülbelül huszonöt centiméter hosszú. A markolatára egy ősi nyelv betűivel véstek rá szöveget, amelyet a lány soha nem is próbált megfejteni. A pengéjén néhány csepp megalvadt vér feketéllik, de mind állattól származik. Ezt mégsem köti a férfi orrára, hadd higgyen, amit akar. Átnyújtja neki, de tekintetében ott van a kérés, hogy vigyázzon rá, hisz a nagyapjától kapott régi érték ez. Ezek után ellép az őrparancsnoktól, hogy szétnézzen a sátrak között, és esetleg tegyen egy sétát, amíg a vezér fogadja őt is.*

A hozzászólás írója (Draimy Kinwor) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2015.01.15 20:44:29


972. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-15 20:37:28
 ÚJ
>Dharren Tinshyth avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 403
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

//Őrség – diplomaták//

- Nekem épp elég az újoncainkat okítanom.
* Hárítja el a kedves felajánlást, de nem ő lesz az, aki ezt a lökött nőszemélyt be fogja törni. Így is van épp elég dolga. Nem is foglalkozik vele tovább, még csak a bocsánatkérést sem fogadja. Nem igazán tudja elképzelni róla, hogy ezt komolyan gondolta volna. Főleg azok után, hogy némaságot ígér és mégis megszólal. Egyelőre még türelmesnek tűnik az őrparancsnok, de ki tudja meddig marad ez így? *
- Elmondom újra lassan, amit a két vadásznak is, alig pár pillanattal ezelőtt. A fegyvert akkor kötelező leadni, amikor beléptek az erődbe. De most erre nincs esély, ez a parancs, maradtok kint, amíg a vezér nem dönt másként. Talán egy óra.
- Ott van egy fabódé, ott lehet kérni enni és innivalót, valamit fizetni is ott kell. A lány neve Hildi, aki kiszolgálja, amit kértek.
* Ha ezek elhúztak, akkor magához inti az aranyhajút. *
- Shauri, értesítsd a vezért, hogy néhányan megint vannak a kapu előtt. Két nőszemély, akik követnek mondják magukat és levelet hoztak neki a vezérüktől. Azzal a paranccsal, hogy csak a mi vezérünknek adhatják azt át, személyesen.
- Jött egy nőszemély, aki alkimistának vallja magát és megjött a két vadász az ezüstrókával.
* Majd Kagan eldönti, milyen sorrendben fogadja őket. Ő visszahátrál a kapun belülre, ha nincs más kérdés, óhaj, sóhaj, panasz. *


971. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-15 14:55:07
 ÚJ
>Hrothgaar Skyllagrimmson avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 856
OOC üzenetek: 175

Játékstílus: Vakmerő

//Kovácsműhely//

*Az újdonsült bányász-alakulat úgy látszik nem ágál a kiosztott feladat ellen, sőt, építő jellegű felvetéseket tesznek. Hrothgaar elismerően biccent csupán, mielőtt válaszolna.*
- Igen, kohó. Ne aggódjatok, rajta vagyok az ügyön. Újra igénybe fogjuk venni az óriások segítségét. Bry ért a téglavetéshez, szerintem szíves örömest fog nekünk segíteni.
*Kigondolta már előre, hogy ez lesz a dolgok menete. Ám nem látta sem az este folyamán, sem pedig a mai napon az óriás lányt, így még nem volt alkalma beszélni vele. Mindenesetre örül, hogy emberei nem csak úgy mennek bele a vakvilágba, hanem az eszüket is használják, és ezzel a munka tempójának gyorsítását akarnák elérni.*
- A szerszámok itt lesznek még, de talicskákat már a táboron belül találtok szerintem. Itt biztosan nincsenek. Kapjatok fel egyet-egyet és menjetek. A Derengő Kőről pedig szólok később Kagannak.
*Ezzel elintézettnek véli a dolgot és útjára engedi a két törpét. Miután átnézték a fegyvereket Quikhnah-hal, Hrothgaar nekilát a keletre igyekvők szerszámait elkészíteni. Nem épp a lélekemelő munkák közül való, de legalább dolgosan telik a nap és nem elterpeszkedve, unatkozva. Míg szítja a tüzet halkan fütyörészni kezd, mintegy csak a maga szórakoztatására.*
~Ásó, lapát, kapa, mi kellhet még?~
*Először arra gondolt, hogy a kapával kezdené a munkát, de aztán eszébe jutott, hogy a tél beköszöntével nem igen lesz mit kapálniuk a szorgos kezeknek, a fagyos földet azonban még lehet meg kell majd túrniuk kicsit...*
~Ásó és lapát készülhetne fából is minden gond nélkül, de a téli időszakban nem mennének velük sokra.~
*Az ásó lesz az első. Hrothgaar figyelmes munkával kialakítja először azt a részét a szerszámnak, ahová majd az ásó nyelét dugják.*
- Ide még csapok két pici lyukat, hogy szegekkel odaerősíthessék...
*Nem Quikhnah-naj szólnak szavai, csak úgy motyorászik magának a törpe. Ha ezzel elkészült, az ásó fejének megmunkálása következik. Bőszen csap le újra és újra. Hevíti a fémet, míg az halovány sárgás fényben nem izzik, és újra püfölni kezdi, egyre inkább elvéknyítva és ellaposítva az anyagot. Mikor eléri a kívánt formát és méretet, vízbe mártja a forró ásó fejet. A víz sűrű gőzt vet és Hrothgaar pár pillanat erejéig még az orra hegyéig sem lát a tajtékzó gőzpamacsban.*
- Egy kész, jöhet a következő...
*Egyelőre három ásó és három lapát fejét fogja elkészíteni. Korán van még, ebédidőre ezeket minden gond nélkül befejezi...*


970. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-14 21:06:02
 ÚJ
>Dyntina Danbur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 708
OOC üzenetek: 23

Játékstílus: Megfontolt

//Őrség – diplomaták//

*Gyomra ugrik egyet, amikor az őr a vacsoráról beszél, de a korgást igyekszik elnyomni egy apró köhintéssel. Felkapja azonban fejét, amint Dharren immár hozzáfűzi szavait. Apró mosolyt is csal az arcára, eddig nem reagált a férfi a szavaira, ezt viszont már nem hagyta reakció nélkül. A mosoly viszont gyorsan lehervad a pofijáról. Legszívesebben felvont szemöldökkel forgatná a szemeit a kis monológ közben, majd megspékelné némi ásítással, hogy jelezze mennyire untatja a szöveg, de most már érzi magán, hogy ideje visszavenni. ~Hogy ma mindenki ilyen karót nyelt… ~ Úgy dönt inkább nem fűz hozzá semmit, hisz valahol megérti az őr reakcióját is.
~Fontosnak érzi a pozícióját, s ha már törzsfőnök nem lehet, s gondolom nője sincs, hát akkor itt éli ki magát.~ Ezzel nincs is semmi baja, legalább akad valaki rajta kívül aki normálisan intézi a dolgát. Az viszont már jobban piszkálja, hogy úgy próbálják meg beállítani a helyzetet, mintha ő szúrta volna el (ami így is van). Mit tehet ő róla, hogy egyesek nem értik a tréfát?
A fegyelmezetlen szónál ajkának szélei ismét megindulnának felfelé, de még időben megálljt parancsol magának, hogy bizonyítsa, bizony tud ő komoly is lenni, ha akar, de nem akar.
Nadae vészjósló tekintetére csak egy afféle „Én megmondtam, hogy alkalmatlan vagyok erre” tekintettel reagál és végighallgatja, amíg Nadae előbb a barbár népségre hagyja a lány büntetését, majd igyekszik menteni a helyzetet. Megfordul a fejében, hogy talán ő is tehetne valamit az ügyért, de egy hang a fejében azt sugallja, hogy abból bizony katasztrófa lenne. Így a nincs alkohol kijelentést sem kommentálja, holott szíven üti.*
~Most megint mit mondtam ami ilyen szörnyű volt? Nyers modor?~
*Természetesen ő nem érti, de ahhoz még van esze, hogy erre ne most kérdezzen rá. Inkább erőt vesz magán és olyat tesz, amire még mióta él, nem volt példa és most sem őszintén teszi, pusztán kezdi félteni az életét.*
- Nos, hát akkor elnézését kérem tisztelt… *Mereven kutat a fejében a férfi neve után.* uram. Alkalmatlanságom okából kiindulva, jobb, ha talán hallgatok, mint a sír. *Sóhajt egy mélyet a mondat után, ilyen hazugságot sem préselt még ki ajkai közül. Rosszul is érzi magát, amiért hirtelen ennyire leadta, de minél hamarabb le akarja tudni a dolgot és visszatérni a barlangba, ahol még némi jókedv is akad és nem kell magát megjátszania.*
- Szóval hova tegyük a fegyvereket? *Ennyit a hallgatásról... *969. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-14 20:56:43
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115

Játékstílus: Vakmerő

//Ewangel - Sátrak//

-A sok nép ne rémítsen nem, Kedvesem!
*Mosolyodik el, miközben a tenyerét a tűz fölé emeli.*
-Eddig bármilyen erőddel volt dolgom, befelé könnyű volt jutni, de kifelé...
*Hát igen. Kémként előfordult, hogy lebukott, és akkor nem volt túl vidám az erődből való kijutása. Egy lovagtól pont az ellenkezőjét hallaná, főleg ha van nála egy faltörő kos is. Kezét történetmesélésre emeli, hogy mondandóját újra hevesen gesztikulálhassa.*
-Amikor lábad a homokos talajba süpped, s így nehezebben tudod kikerülni a feléd száguldó vesszőket, de ha sikerül is, még mindig ott botladozol a feléd suhanó kardokban. Te pedig a feszült helyzet ellenére mosollyal az arcodon szökkensz fel a várfalra és mivel hülyének hülye szerencséje van, éppen akad egy erős ugrásnyi távolságra egy jól felrakott szalmaboglya, amibe belehuppanhatsz.
*Kezei utánozzák a futás közbeni mozdulatokat, majd a kardok kikerülésének valami egészen komikus útját, míg végül vizet képzelve a várfal tövébe, tenyerét a feje fölött összezárva, s előrenyújtva a falról való elrugaszkodást is.*
-A boglya persze hamarosan lángolt mögöttem, én pedig úgy néztem ki, mint aki éppen akkor szökött az elvadult nászéjszakájáról.
*Talán sikerül egy kicsi mosolyt csalnia Ewangel arcára. Most, hogy a körülmények kezdenek megnyugodni, ideje vagyon annak, hogy lássa a lány kedves mosolyát.*
-Ha ide ilyen nehéz bejutni, milyen lehet kifelé?
*Teszi fel záró akkordként az értelmetlen kérdést, majd széles mosollyal az arcán ismét a tűz felé helyezi tenyerét. Kis idő múlva újra beszélni kezd, de ezúttal nem a szórakoztatás a célja, hanem a gondoskodás.*
-Éhes vagy? Szerezzek neked az erődből némi finom falatot?
*Egyébként az orgyilkos éhes egy kicsit, de ami őt illeti, maga miatt kivárná, míg beeresztik. Más, ha Ewangelről van szó.*


968. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-14 20:18:48
 ÚJ
>Nadae Eilwen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 481
OOC üzenetek: 28

Játékstílus: Megfontolt

//Őrség - diplomaták//

*Türelmesen megvárja, amíg a többi jövevénynek ad utasítást a fekete hajó férfi. Addig is próbálja arcáról leszedni a rajzolt csínyt, de csak elmaszatolnia sikerült. Mikor ismét velük foglalkozik, csak egyetérteni tud a tábori őrrel, s hogy ezt a többiek tudatára hozza, csak helyeslően bólogat, karba tett kézzel.*
- Teljesen egyetértek, s elnézésedet kérem érte. Ne hidd, hogy, én, mint komoly követség, ha tudtam volna eme "csínyről" csak úgy idejöttem volna. Elég fontos ez számunkra, hogy eléggé komolyan is vegyem feladatomat.
~Lévén, hogy életünk is függhet ettől, ha Szukafattyát kicsontozta, ki tudja, velünk mit csinálnia, az az idióta.~
*Társnője szerencséje, hogy nem hallja, hogy mit is mondd az őrnek. Így is eléggé pipa rá, nemhogy ha hallaná, hogy miként beszél is.
Ahhoz képest, hogy őt akarta megbízni, hogy vigye a tárgyalási folyamatokat, hamar rájött, hogy erre jelenleg alkalmatlan Dynti. S még akár alá is áshatja az ügyet. No nem mintha, ő lenne a viselkedés mintaképe, de saját bőrén tapasztalta meg, hogy mit is jelent ellentmondani egy csapat barbárnak.
A társalgás végére ér csak vissza, s szemei rögtön felcsillannak, a férfi szavai hallatán.*
- Oh, hidd el hasonló képen büntetünk mi is. *Vigyorodik el, majd vészjósló tekint Vöröske felé.* - De ha úgy jónak látjátok itt is alkalmazhatjátok rajta, ezt a büntetést. *Neveti el magát, akár csak egy hiéna tenné.
Majd komoly arcát felvéve, néz vissza a férfira. Utasításai tömörek és tiszták, s csak egyértelműen bólint, miközben kezét keresztbe fonja mellkasán.*
- Természetesen. Hacsak, Amon Ruadh, azt mondtad igaz? *Húzza össze szemeit, ahogy koncentrál.* - Szóval, hacsak Amon Ruadh ura máshogy nem kívánja, csak a lényeget mondjuk el jövetelünknek. S természetesen a reggeli órák miatt, némi élelmet elfogadnánk, de ahogy említetted, nem kérnénk ingyen. S kérem bocsásson meg társnőm nyers stílusának, első alkalomkor van velem ilyen küldetésen.
*Mosolyog a férfira, hogy némi együttérzést csikarjon ki, s reméli, hogy ezzel tisztázza is Dynti felelőtlenségét.*
- Még tanuló, de amint lehet, az ilyen modoráért meg lesz büntetve, s uratokkal még véletlen sem fog így beszélni.


967. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-14 20:02:11
 ÚJ
>Dharren Tinshyth avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 403
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

//Őrség - diplomata lányok, két rókás, Draimy, Shauri//

* Vissza adja a párosnak a fegyvereiket, majd az elfnek megmutatja innen azt a sátrat, amit keres. *
- Az lesz a te helyed Ewangel, a mellette lévő sátor "lakója" pedig prémekkel is üzletel.
* A törzs is rendelkezik kellő mennyiségű prémmel, de hát időnként elkopnak a dolgok, vagy egyéb baleset éri őket. Sokan üzletelnek ezzel-azzal a környéken, de viszonylagos nyugalomban. Itt mindenki tudja jól, hogy nem lehet hangoskodni és a sátortábor "lakói" között sem tűrik el a kisebb-nagyobb vitákat követő bunyókat. *
- Rendben Aletai, pihenjetek le. Ha éhesek lennétek, pár arany fejében hozatok ki nektek meleg ételt a törzs reggelijéből. A tegnapi vacsora egészen különleges volt.
* Hátha felkelti az érdeklődésüket ezzel. A férfit valahogy hasznosnak látja, szívesen látná a tagok között. Ha mindig ilyen nyugalommal és tisztelettel viselkedik... Ej, de jó is lenne! Még két-három ilyen harcos a csapatába és úgy ráncba szedné ezt a sok taknyos kölyköt! Végighallgatja a két nő apró összezördülését, magyarázkodást és egyebeket. A vicces kedvű leányzóval nem számol nagyon, ennyiből levonta azt a következtetést, hogy ő nem alkalmas semmiféle diplomáciai feladat elvégzéséhez. *
- Bajusszal egy nő idétlenül néz ki, röhejesen, vagyis komolytalanul. Te komolyan vennél egy festett bajszú nőt, aki azt állítja magáról, hogy diplomata? Lehet hogy barbár törzs vagyunk, de nem vagyunk bunkók, sem hülyék, hogy két diplomata így és ilyen módon jelenjen meg előttünk. Társnőd komoly szándékkal jött, bár kicsit sokat és cikornyásan beszél. De ezt aláástad a kis tréfáddal, mert így nem áll módomban komolyan venni Uratok kérését. Hiszen ti sem vennétek komolyan egy ilyen nőt, ilyen szándékkal, nem igaz?
- Dyn? Ha törzsünk tagja lennél, ezért a tettedért huszonöt korbács ütést kapnál a hátadra és utána a Gödörben töltenéd a nap hátra lévő részeit. Fegyelmezetlen vagy, a továbbiakban szavad ne halljam. Ha a vezérünk végzett a gyűlésen és fogad titeket, megfontoltabb társnőd beszélhet előtte, kellő tisztelettel.
* Fordul itt immár a tiszta arcú nő felé. *
- Ez dióhéjban annyit jelent, hogy a lényegre szorítkozva, tömören és világosan, a vezér kérdéseire konkrét, vagy lehetőleg konkrét válaszokat adva. Ő Amon Ruadh ura.
- De ahogy mondtam a vadászoknak az imént, az rátok is vonatkozik. Néhány aranyért megosztjuk veletek a törzs ételét, és italt is kaptok, de nem alkoholt.
* Az alkimista lány valószínűleg megszeppent kicsit ettől a sokaságtól és az ő határozott fellépésétől, de hát ki legyen határozott, ha nem az őrség parancsnoka? *

A hozzászólás írója (Dharren Tinshyth) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2015.01.14 20:02:39


966. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-14 18:01:28
 ÚJ
>Dyntina Danbur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 708
OOC üzenetek: 23

Játékstílus: Megfontolt

//Őrség – bajszos cica, vicces cica és a többiek//

*Ahogy gyülekeznek a népek, egyre jobban érik benne valamiféle lelkiismeret furdalás, amiért kipingálta Nadae arcát, de ez elég csökevényes érzés és gyorsan el is hajtja, gondolván, hogy úgyis visszafogja kapni a másiktól.
Felvont szemöldökkel hallgatja az őr beszédét, s nem is igazán tetszik a modora sem, sem pedig az, hogy lelibázza őket. Kezét ökölbe szorítva igyekszik uralkodni magán és elnyomni egy kialakulóban levő dührohamot. Jelenleg fontosabb amiért idejöttek, minthogy meddő vitába kezdjen a férfivel.*
- Már ne is haragudj *Bukik ki belőle, de inkább sértett, mint ideges hangon.* De teljesen mindegy, hogy van-e bajusz az arcán vagy nincs, követek vagyunk és ennek megfelelő bánásmódot érdemlünk. ~Rumot és kaját~ Kiváltképp, ha már így sikerült megvigyorogtatni.
*Torkát köszörülve igyekszik továbbra is kerülni Nadae tekintetét, azonban a haragját nem sikerül. ~Szóval ezért nem voltak soha lány barátaim~ Esik le neki hirtelen a tantusz. Amikor Nadae rámutat, majd ott hagyja, még egy pillanatig bájvigyorral néz a férfire.* Nem gondolta ő komolyan. *Mondja zavartan vigyorogva és legyint egyet, afféle „mindig ezt mondja mindenkinek” tekintettel, de azért a gyomra összerándul egy pillanatra. Az ártatlan, és kellőképen részeges kis mókája nem éppen úgy sült el, ahogy tervezte. Lopva néz csak a kalózkára, mint a kutya, amelyik rosszat csinált, de nem nagyon mer hozzászólni, majd kiengeszteli később. Megvárja, amíg Dharrennel beszél, majd úgy érzi, bár továbbra is inkább a háttérből szemlélné az eseményeket, de ha már a nő igyekszik megtörni a feszültséget, akkor neki sem árt.*
- Dyn. *Böki ajkain nemes egyszerűséggel, s aki nem tudja, hogy ez a neve, könnyen gondolhatná, hogy csuklik. Szörnyen unja az ilyen formalitásokat, mintha megismétlődne előtte az egész gyerekkora, csak most ő egy azok közül, akiket olyan nagy szürke, semmilyen embereknek tartott. Talán pont ennek köszönhetően csinált mindkettőjükből idiótát, s hagyja, hogy a dolgokat a másik intézze.*965. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-14 17:07:56
 ÚJ
>Nadae Eilwen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 481
OOC üzenetek: 28

Játékstílus: Megfontolt

//Őrség - bajszos cica, vicces cica, s mindenki más//

*Úgy tűnik, hogy nem csak ők várakoznak, hogy bejussanak a táborba. Ám nekik - velük ellentétben - könnyebb dolguk van, s hamar bebocsátást nyernek. Meglehet nekik sem lenne oly nehéz, ha kivételesen azt csinálná, amit mondanak neki. De abban mi lenne az élvezet?*
- Sajnálom, Vezérünk meghagyta, hogy csak személyesen adhatjuk át a levelet, nem mintha benned nem bíznánk meg, csak hát jobb a biztonság.
*Mondja magabiztos hangon, miközben behízelgően mosolyodik el. Úgy tűnik egy jó darabig még ellesznek itt.*
- Az egy óra pontosan jó nekünk! De akár több is. Én szívesen megvárom, de ezt itt... *Mutat Dyntire.* - Nyugodtan akár be is zárhatjátok, érte nem vállalok biztosítékot.
*Vonja meg a vállát, majd a levelet visszasüllyeszti kabátja belső zsebébe, ahol a legnagyobb biztonságban van. Majd egyszerűen csak hátat fordít, s nem is törődve a többiekkel, no meg hogy ki megy és jön ki a táborba, az említett hordóhoz megy. A teteje tényleg le van fagyva, de most nem foglalkozhat ilyen apróságokkal. Szablyáját gondosan előveszi, majd annak markolatával töri fel a jeget, hogy majd gondosan megmosakodhasson a hideg vízben. Néhányszor összerezzen a hideg víz érintésekor, de most ezt az áldozatot meg kell hoznia. Nem sok kedve van, itt maradnia hosszabb távon.
Lassan vánszorog vissza a kapuhoz, hogy továbbvigye az ügy menetét. Lépései közben, apró gyülölködő pillantást vet Vöröskére, s ruhája ujjával törli meg immár tiszta arcát.*
- Szóval kezdjük elölről, immár értelmesebb ábrázattal. A nevem Nadae Eilwen, s vezérem küldött, egy bizalmas levéllel, amit csak a tábor urának adhatok át. Ha nem megbízható személyeknek titulál minket, mi itt kint is megvárhatjuk, s a későbbiekben természetesen minden fegyvert leadunk, hogy bebocsátást nyerhessünk.
*Ha már így sikerült bemutatkozniuk, vagyis neki, immár mindent el kell követnie, hogy jobb színben tűnhessen fel. Magában meg átkozza a mellette álló nőszemélyt, hogy ilyen kényelmetlen helyzetbe hozta.*


964. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-14 14:49:45
 ÚJ
>Dwinin Kalbur avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 48
OOC üzenetek: 2

Játékstílus: Vakmerő

//Kovácsműhelyesek//

*Figyelmesen végighallgatja Hroti parancsait, közben bőszen bólogat, és igyekszik a legtöbb dolgot megjegyezni belőle. A bányászat elég érdekes munka, viszont veszélyes is, úgyhogy nem árt az óvatosság, és a sújtóléggel is vigyázniuk kell, de ezeket biztosan Mirakh is tudja, így nem hozza szóba.*
- Igen, két csákány, két ásó, két talicska. *erősíti és egyben helyesbíti társa kérelmeit, majd a felvetését is helyesli.* Aha, a külszíni megfelel, azt' ha már nagy a gödör, akkor tárnázunk.
*Elővesz az egyik zsebéből egy piros pettyes díszes kis kendőt, elfordul a csapattól és erélyesen kifújja az orrát. Úgy trombitál, mint egy elefánt, de remélhetőleg ez nem zavarja a többieket.
~Ez igaz, nincs kohónk. Az itteni tűzhely kicsi és alkalmatlan, ezért kell majd építeni egy vaskohót is...~*
- Mirakh jól beszél, Hrothgaar. Kohó kéne, addig pedig mi bányászunk, míg épül, így azon nyomban üzemelhet, amint fel lesz húzva. Tárnázáskor majd kéne legalább egy mágus, aki Derengő Köveket gyárt le nekünk, mert a tűz felröpítene minket a levegőbe. De ez a jövő zenéje, nem igaz?


963. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-14 10:22:23
 ÚJ
>Ewangel Nortsan avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 719
OOC üzenetek: 51

Játékstílus: Megfontolt

// Őrség, Aletai //

* Alig pakolja le a fegyvereit érkezik egy szőke elf a paranccsal, hogy egyelőre nem léphetnek be a kapu mögé. Fáradtan elmosolyodik majd Aletait figyeli aki visszaveszi a tőreit. Ewa is azonnal nyúl az íjáért és a tegezért már csak megszokásból is, nem mintha féltené, hogy nem kapja vissza, csak nem szokott tőle megválni ha csak nem a szentélybe megy avagy aludni. Volna egy apró kérdése még Daharrenhez, ha már itt kell kint várakozniuk.*
- Van a sátortáborban szűcs mesterük vagy legalább olyan asszonyság aki pamutpulóvereket árul? *kérdezi és csak utána követi a tűz felé Aletait. A kérdésre mosolyogva válaszol.*
- Mind a kettő.* mondja amint felnéz a gyilokjáróra * Rengeteg nép él erre és ez egy cseppet rémítő, főleg, hogy afféle sátrakban laknak viszont érdekes volna egy rövidebb időt eltölteni közöttük, már ha megengedik. *mondja miközben most épp a sátortábort veszi szemügyre tisztes távolságból.*


962. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-13 20:58:13
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115

Játékstílus: Vakmerő

//Lányok, Dharr//

*Végül az illedelmesség -vagy bármi más- megtette a hatását és bebocsátást nyertek az erődbe. Az álbajszos diplomatának még jó pár kört kell futnia ahhoz, hogy ne nézzék elmebetegnek, vagy valami furcsa nőszemélynek, s így bemehessen az értelmes lények közé. Aletai még egy utolsó pillantást vet Nadaera, majd Shauri kerül a figyelme középpontjába.*
~Azannya...~
*Micsoda íjász nő! Ha nem kedvelné ennyire Ewangelt, akkor most valószínűleg a föld fölé emelkedne örömében, hogy ilyen szépségek szolgálnak az erődben. Természetesen a kezdeti meglepődés után hátrapillant Ewa-ra, s helyeslően konstatálja, hogy bizony jól választott, mert a mögötte sétáló elf szebb, mint az előtte álló, és egyébként is, hozzá vonzódik.*
~Gyere Angyal, párod sincs az erődben!~
*Int a fejével Ewának, hogy elinduljanak végre az íjász kíséretében a tábortűz felé, de ekkor az új parancs értelmében mégiscsak megállítják őket. A rókaprém a vállára terítve pihen, ami laza képet fest az orgyilkosról, főleg, hogy a prém még elég friss, így a bőr színe kiváló kontrasztot ad a félvér rózsaszín arcához.*
-Rendben van. A fegyvereim közül csak a dobótőröket kérem, ha esetleg sokáig kellene várni, és el kell ejteni néhány nyulat.
*Mosolyodik el, de a valódi ok nyilván nem ez. Nem bízik még az idegenekben, így kell neki valami biztosíték, aminek segítségével visszaszerezheti a többi fegyvert, ha nem akarnák odaadni. Nem mintha annyira értékesek lennének, de nélkülük védtelenné válna.*
-Oda fogunk letelepedni, így nem veszítesz szem elől.
*Mosolyog rá Dharrenre, miközben mutató ujjával a közeli tűz felé mutat, s a másik kezével magához veszi a négy dobótőrt. A cselekvéssorozatot követően elindul a megjelölt hely felé, hogy ha fáradtan is kell álldogálnia, de legalább melegedjen egy kicsit. A tűznél -ha Ewa is követi- újfent megszólal.*
-Mi a véleményed az erődről? Bizalomgerjesztő számodra, vagy inkább taszít?

A hozzászólás írója (Aletai Agetkin Rilash) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2015.01.13 21:08:08


961. hozzászólás ezen a helyszínen: Amon Ruadh
Üzenet elküldve: 2015-01-13 20:35:13
 ÚJ
>Dharren Tinshyth avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 403
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

//Őrség - bajszos cica, vicces cica + két rókás + Draimy + Shauri//

* A rókavadász páros férfi tagja bemutatkozik, társnője nevét is elárulja, s fegyverei kipakolásához lát. Látatlanban már most elkönyveli, hogy eszes fickó és tud engedelmes lenni. Aminek megörül, mert ez nagyban könnyíti az ő dolgát. *
- Végre egy tisztelettudó férfi.
* A fúvócsövön ebből a "nem túl nagy" távból is megáll a tekintete. Csak hümment egyet halkan, mert ritkán látni ilyen fegyvert. Lehet szakmabelivel van dolga, mert ő is amolyan orgyilkos szerűség. A Szellemek megsegítették, méghozzá Shauri személyében, aki felbukkant a kapunál. Az aranyhajú harcos pont jókor jött kíséretnek. Csak a hír éppen olyan, hogy hát. Legyen. *
- Akkor mégis kint maradtok az új parancs szerint. De vannak itt üres sátrak, ahová beülhettek, tábortűz is ég, nem fogtok fázni. Telepedjetek le, amíg a vezér nem végez a gyűlésen. Erre az időre a fegyverek is maradhatnak nálatok, de ha bejutást nyertek, megint le kell adni, szóval fontoljátok meg.

A hozzászólás írója (Dharren Tinshyth) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2015.01.13 20:44:21


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1681-1700 , 1701-1720 , 1721-1740 , 1741-1760 , 1761-1780 , 1781-1800 , 1801-1820 , 1821-1840 , 1841-1860 , 1861-1880 , 1881-1900 , 1901-1920 , 1921-1940 , 1941-1960 , 1961-1980 , 1981-2000 , 2001-2020 , 2021-2040 , 2041-2060 , 2061-2080 , 2081-2100 , 2101-2120 , 2121-2140 , 2141-2160 , 2161-2180 , 2181-2200 , 2201-2220 , 2221-2240 , 2241-2260 , 2261-2280 , 2281-2300 , 2301-2320 , 2321-2340 , 2341-2360 , 2361-2380 , 2381-2400 , 2401-2420 , 2421-2440 , 2441-2460 , 2461-2480 , 2481-2500 , 2501-2520 , 2521-2540 , 2541-2560 , 2561-2580 , 2581-2600 , 2601-2620 , 2621-2640 , 2641-2660 , 2661-2680 , 2681-2700 , 2701-2720 , 2721-2740 , 2741-2760 , 2761-2780 , 2781-2800 , 2801-2820 , 2821-2840 , 2841-2860 , 2861-2880 , 2881-2900 , 2901-2920 , 2921-2940 , 2941-2960 , 2961-2980 , 2981-3000 , 3001-3020 , 3021-3040 , 3041-3060 , 3061-3080 , 3081-3100 , 3101-3120 , 3121-3140 , 3141-3160 , 3161-3180 , 3181-3200 , 3201-3220 , 3221-3240 , 3241-3260 , 3261-3280 , 3281-3300 , 3301-3320 , 3321-3340 , 3341-3360 , 3361-3380 , 3381-3400 , 3401-3420 , 3421-3440 , 3441-3460 , 3461-3480 , 3481-3500 , 3501-3520 , 3521-3540 , 3541-3560 , 3561-3580 , 3581-3600 , 3601-3620 , 3621-3640 , 3641-3660 , 3661-3680 , 3681-3700 , 3701-3720 , 3721-3740 , 3741-3760 , 3761-3780 , 3781-3800 , 3801-3820 , 3821-3840 , 3841-3860 , 3861-3880 , 3881-3900 , 3901-3920 , 3921-3940 , 3941-3960 , 3961-3980 , 3981-4000 , 4001-4020 , 4021-4040 , 4041-4060 , 4061-4080 , 4081-4100 , 4101-4120 , 4121-4140 , 4141-4160 , 4161-4180 , 4181-4200 , 4201-4220 , 4221-4240 , 4241-4260 , 4261-4280 , 4281-4300 , 4301-4320 , 4321-4340 , 4341-4360 , 4361-4380 , 4381-4400 , 4401-4420 , 4421-4440 , 4441-4460 , 4461-4480 , 4481-4500 , 4501-4520 , 4521-4540 , 4541-4560 , 4561-4580 , 4581-4600 , 4601-4620 , 4621-4640 , 4641-4660 , 4661-4680 , 4681-4700 , 4701-4720 , 4721-4740 , 4741-4760 , 4761-4780 , 4781-4800 , 4801-4820 , 4821-4840 , 4841-4860 , 4861-4880 , 4881-4900 , 4901-4920 , 4921-4940 , 4941-4960 , 4961-4980 , 4981-5000 , 5001-5020 , 5021-5040 , 5041-5060 , 5061-5080 , 5081-5100 , 5101-5120 , 5121-5140 , 5141-5160 , 5161-5180 , 5181-5200 , 5201-5220 , 5221-5240 , 5241-5260 , 5261-5280 , 5281-5300 , 5301-5320 , 5321-5340 , 5341-5360 , 5361-5380 , 5381-5400 , 5401-5420 , 5421-5440 , 5441-5460 , 5461-5480 , 5481-5500 , 5501-5520 , 5521-5540 , 5541-5560 , 5561-5580 , 5581-5600 , 5601-5620 , 5621-5640 , 5641-5660 , 5661-5680 , 5681-5700 , 5701-5720 , 5721-5740 , 5741-5760 , 5761-5780 , 5781-5800 , 5801-5820 , 5821-5840 , 5841-5860 , 5861-5880 , 5881-5900 , 5901-5920 , 5921-5940 , 5941-5960 , 5961-5980 , 5981-6000 , 6001-6020 , 6021-6040 , 6041-6060 , 6061-6080 , 6081-6100 , 6101-6120 , 6121-6140 , 6141-6160 , 6161-6180 , 6181-6200 , 6201-6220 , 6221-6240 , 6241-6260 , 6261-6280 , 6281-6300 , 6301-6320 , 6321-6340 , 6341-6360 , 6361-6380 , 6381-6400 , 6401-6420 , 6421-6440 , 6441-6460 , 6461-6480 , 6481-6500 , 6501-6520 , 6521-6540 , 6541-6560 , 6561-6580 , 6581-6600 , 6601-6620 , 6621-6640 , 6641-6660 , 6661-6680 , 6681-6700 , 6701-6720 , 6721-6740 , 6741-6760 , 6761-6780 , 6781-6800 , 6801-6820 , 6821-6840 , 6841-6860 , 6861-6880 , 6881-6900 , 6901-6920 , 6921-6940 , 6941-6960 , 6961-6980 , 6981-7000 , 7001-7020 , 7021-7040 , 7041-7060 , 7061-7080 , 7081-7100 , 7101-7120 , 7121-7140 , 7141-7160 , 7161-7180 , 7181-7200 , 7201-7220 , 7221-7240 , 7241-7260 , 7261-7280 , 7281-7300 , 7301-7320 , 7321-7340 , 7341-7360 , 7361-7380 , 7381-7400 , 7401-7420 , 7421-7440 , 7441-7460 , 7461-7480 , 7481-7500 , 7501-7520 , 7521-7540 , 7541-7560 , 7561-7580 , 7581-7600 , 7601-7620 , 7621-7640 , 7641-7660 , 7661-7680 , 7681-7700 , 7701-7720 , 7721-7740 , 7741-7760 , 7761-7780 , 7781-7800 , 7801-7820 , 7821-7840 , 7841-7860 , 7861-7880 , 7881-7900 , 7901-7920 , 7921-7940 , 7941-7960 , 7961-7980 , 7981-8000 , 8001-8020 , 8021-8040 , 8041-8060 , 8061-8080 , 8081-8100 , 8101-8120 , 8121-8140 , 8141-8160 , 8161-8180 , 8181-8200 , 8201-8220 , 8221-8240 , 8241-8260 , 8261-8280 , 8281-8300 , 8301-8320 , 8321-8340 , 8341-8360 , 8361-8380 , 8381-8400 , 8401-8420 , 8421-8440 , 8441-8460 , 8461-8480 , 8481-8500 , 8501-8520 , 8521-8540 , 8541-8560 , 8561-8580 , 8581-8600 , 8601-8620 , 8621-8640 , 8641-8660 , 8661-8680 , 8681-8700 , 8701-8720 , 8721-8740 , 8741-8760 , 8761-8780 , 8781-8800 , 8801-8820 , 8821-8840 , 8841-8860 , 8861-8880 , 8881-8900 , 8901-8920 , 8921-8940 , 8941-8960 , 8961-8980 , 8981-9000 , 9001-9020 , 9021-9040 , 9041-9060 , 9061-9080 , 9081-9100 , 9101-9120 , 9121-9140 , 9141-9160 , 9161-9180 , 9181-9200 , 9201-9220 , 9221-9240 , 9241-9260 , 9261-9280 , 9281-9300 , 9301-9320 , 9321-9340 , 9341-9360 , 9361-9380 , 9381-9400 , 9401-9420 , 9421-9440 , 9441-9460 , 9461-9480 , 9481-9500 , 9501-9520 , 9521-9540 , 9541-9560 , 9561-9580 , 9581-9600 , 9601-9620 , 9621-9640 , 9641-9660 , 9661-9680 , 9681-9700 , 9701-9720 , 9721-9740 , 9741-9760 , 9761-9780 , 9781-9800 , 9801-9820 , 9821-9840 , 9841-9860 , 9861-9880 , 9881-9900 , 9901-9920 , 9921-9940 , 9941-9960 , 9961-9980 , 9981-10000 , 10001-10020 , 10021-10040 , 10041-10060 , 10061-10080 , 10081-10100 , 10101-10120 , 10121-10140 , 10141-10160 , 10161-10180 , 10181-10200 , 10201-10220 , 10221-10240 , 10241-10260 , 10261-10280 , 10281-10300 , 10301-10320 , 10321-10340 , 10341-10360 , 10361-10380 , 10381-10400 , 10401-10420 , 10421-10440 , 10441-10460 , 10461-10480 , 10481-10500 , 10501-10520 , 10521-10540 , 10541-10560 , 10561-10580 , 10581-10600 , 10601-10620 , 10621-10640 , 10641-10660 , 10661-10680 , 10681-10700 , 10701-10720 , 10721-10740 , 10741-10760 , 10761-10780 , 10781-10800 , 10801-10820 , 10821-10840 , 10841-10860 , 10861-10880 , 10881-10900 , 10901-10920 , 10921-10940 , 10941-10960 , 10961-10980 , 10981-11000 , 11001-11020 , 11021-11040 , 11041-11060 , 11061-11080 , 11081-11100 , 11101-11120 , 11121-11140 , 11141-11160 , 11161-11180 , 11181-11200 , 11201-11220 , 11221-11240 , 11232-11251