Kikötő - Lakónegyed
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!

Ez a helyszín a vakmerő (PvP) zónába tartozik (ld. szabályzat / Játékstílusok / 6.)!
<< Előző oldal - Mostani oldal: 78 (1541. - 1560. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása: - Következő oldal >>

1560. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-03-10 21:15:32
 ÚJ
>Savanyú Ukrom avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 458
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Megfontolt

// Fejvadászok //
// A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz! //

*A következő hasítás elől úgy dönt, mindössze felsőtestével hajol hátra - egy vakmerő mozdulat, de hogy önnön következő cselekedetét minél sikeresebben végrehajthassa, csak rövid ideje van, így nem szánhatja említett rövid időt további pozicionálásra. A fejsze mindössze centiméterekre süvít el a nyakától, de Ukrom már hajol is vissza szinte egyidőben, két keze és pallosa a levegőben, a testrész pedig pedig előtte tiszta célpont, miközben az ork bandita vissza próbál helyezkedni. Le is csap. Erejét, és odahajolva súlyát is beletéve, szinte akadály nélkül hasít keresztül a kolosszális fegyver ruhán, húson, csonton. Morthal fegyvere előbb ér földre mind a végtag, de mindkettő hangja csak bevezető a sikeres találat bejelentésének: a haramia ordítása az, amitől elméjében a csatát már lezártnak tekinti.
Percek óta először Ukrom nyugodalmasan fellélegzik, már le is veszi tekintetét a végre szemmagasságon alul lévő húsról, hogy a mögötte lévő környezetet próbálja értelmezni, társainak segítséget nyújtani, amint rájön, ki is ki. Csakhogy ekkor látóterét ellepi egy meggyötört, de nagyon, nagyon dühös arc. Az összeszűkült pupillájú szempárakban olyan vadságot, olyan állatias indulatot lát, ami otthonra emlékezteti. A gondolat, hogy egy ilyen végzetes csonkítás után még mindig veszélyes lenne ez mafla, az eszébe se ötlött, így túlságosan megrökönyödött ahhoz, hogy időben el tudjon most lépni, ami többszörös fejszecsapások kikerülése után ironikus. Elrántja a fejét, de nagyjából ennyiben merül ki a reakciója. Egyet se kellett pislognia, hogy a rivális ork megmaradt teste egész baloldalát lesúlyozza, és hogy azt érezze, hogy említett baloldalán valami irgalmatlanul fáj. Ellökteti magát, ami csak fokozza az említett fájdalmat. Érzi, hogy valami émelyítően meleg érzés indul meg hevesen arcától-állától és teszi meg útját nyakán, s mikor kezét a fájdalom középpontjára helyezi, ugyanazt a melegséget érzi. Kevés állja meg, hogy ne Morthallhot hasonló módon vonítson fel. Lassan a csodálatos módon még fennlévő orkra fordítja a tekintetét, akinek a fogai tiszta vér, közülük pedig lóg valami, amit ilyen közelségből kristálytisztán ki tud venni. hogy önnön füle egy része.
A realizáció, a fájdalom, és a szituációból kialakuló adrenalinhullámtól a még testében folyó vér a tetőig önti el a szürkebőrű agyát; pupillája majd' eltűnik, látóköre brutálisan megszűkül és szinte vörössé válik, a megmaradt fülében lévő lüktetést teljesen elsüketít minden hideg eszű aggodalmat, ami még benne keringett. Az egyetlen cél most az lett, ami létezését ösztönzi, hogy teljes egészében elpusztítsa az előtte lévő élőlényt.
Felhőket szétszaggató üvöltéssel el próbálja lökni magától Morthalt, hogy elég helyet kapjon ahhoz, hogy ismét meglendítse pallosát ezúttal egy teljes horizontális csapásra, és elválassza az ork haramia fejét a nyakától.*

// Vérszomj //

A hozzászólás írója (Savanyú Ukrom) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2023.03.10 21:22:03


1559. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-03-10 16:41:42
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 341
OOC üzenetek: 85

Játékstílus: Szelíd

// Fejvadászok //
// A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz! //

* Syndrának jeleznek, hogy talán erősítésként jönni kéne, hiszen a célzás mostanra már nem egyszerű dolog. Az íjász képzetessége mellé egy adag szerencsére is szükség lenne, hogy ne bajtársat találjon el a kilőtt vesző. Az istenek viszont valljuk be őszintén, hogy elég szűkmarkúan mérik a szerencsét. Lemászna hát a lány, de ez időbe fog telni, jó sok időbe. A sötét se könnyíti meg a dolgát. Azt meg ő maga sem akarja, hogy valamijét eltőrje egy óvatlan lépés miatt.

Közben Ukrom hadakozik a bajnokkal, kinek támadása elől újfent képes kitérni. Viszont ő már sikeresen támad, ahogy eltervezte, szinte már túl könnyű ez az egész. Méretes pallosa lemetszi a másik vaskos karját, mintha csak papírból lett volna. Erre a fejleményre ilyen korán korán, talán senki sem számított. A vaskos bár a földre hull és a benga felordít, mire ösztönösen sokan oda pillantanak. DE még ezzel nincs vége. A fájdalom csak önuralom kérdése, vagy legalábbis egy ideig biztosan. A meglepetés erejének segítségével elég közel került a másikhoz és nem finomkodik, hanem bele harap a fajtársába. Ukromot gyors reagálása menti meg egy talán végzetes harapástól, ami az arcát érné, de még az utolsó pillanatban félre fordítja fejét a harapás így fülét éri. Konkrétan bal fülét tépik neki. Itt gyorsan alakulnak a dolgok, veszélyesen közel a másik, amiből baj lehet, csak az a kérdés, hogy mekkora. A fájdalom a kulcsa a továbbiaknak.

Lilly az ordításra felfigyel, de elég koncentrált, hogy még így is végig tudja vinni amit akar. Ellenfele már annyira nem, mert ő oda fordítja fejét. Jelentős a lány előnye, de a férfi rutinosabb harcos, edzettebb testtel. Időben feleszmél a támadásra és hárítja a lány próbálkozását.*
- Koszos kis kurva, azt hitted?* Köp ki félre hagyma szagot árasztó szájából. Lába ugyan akadályozza egy kicsit, de még így is fölénybe kerül. A félvér felé vág ami pont hasi tájékon találja el. A bőrvértnek hála nem lesz olyan mély a vágás, hogy beleit ezzel kiontsa. Esélyeit könnyen felmérheti, hogy még így, hogy a férfi sérült, még így sincs nagyon esélye ellene, bár jelenleg mozgékonyabb, mint a másik, így akár menekülni megpróbálhat.

A holló férfi mind a két támadását levédi. A felordítás egyik felet sem zökkenti ki, de a mélységi felméri a helyzetet, mi szerint jobb lehet, ha inkább megpattan. Hátra ugrik és elkezd szaladni, de közben védekezik is.*

// Morthal: Vérszomj, Mélységi: Árnytánc, Syndra 3 kör múlva harcolhat //


1558. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-03-09 18:53:50
 ÚJ
>Syndrathul Pernelis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 318
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

* A látási viszonyok továbbra is korlátozottak, a célt tévesztett vesszőre megrándul a szája széle, de utána hátára helyezve el is kezd lemászni a tetőről.
A füttyszó már éri váratlanul, amilyen gyorsan csak tud lemegy, majd hatalmas pengéjét előrántva a legközelebbi ellenfél felé veszi az irányt.
Elméjében csak a cél lebeg, és természetesen a vágy a friss vér látványára. *
1557. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-03-07 17:23:34
 ÚJ
>Illidary Manteqrut avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 311
OOC üzenetek: 16

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

* Ukrom lefoglalja a méretes orkot, míg a lány is teszi a dolgát. Syndra próbálkozik a tetőről, de valahogy nem sikerül az elképzelés, így csak maszk alatt próbál egy gyors füttyentést véghez vinni, míg kezei a haramiával hadakoznak.
A két fegyverrel gyorsan sújt le ellenfelére, és csak remélni tudja, hogy tudása elégnek bizonyul. Ellenfele lesújt rá, de talán szerencséből, vagy akár rutinjából hárítja azt, nem rest megrohamozni, rövidebb fegyverével oldalát célozza, míg mesterkardjával egyenesen a nyaka felé vág.
A mélységik kiválóan látnak a sötétben, a barlangi élet megtette a hatását, sokkal könnyebben alkalmazkodik, mint a legtöbb faj. Fejében továbbra is a harcra összpontosít, de csak bánni tudja, hogy elf társa nem tudott időben elhelyezkedni a másik tetőn.
Kezei készek egy újabb támadást mérni az ellenfélre, hogy ha az istenek is úgy akarják, aggódik Lily miatt, de bízik benne, hogy elég gyors tud lenni, hogy ha baj megtalálja a félvért. *


1556. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-03-07 09:21:19
 ÚJ
>Lilyenn Freggi avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 307
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

*A holló hajú lány terve, mi szerint majd jól hátba döfi a mélységit, füstbe megy. Illidarynak eszébe sem jut bekeríteni a haramiát. Inkább tűnik úgy, mintha testével akarná védeni a félvért. Talán még mindig nem bízik annak képességeiben. Ez legyen a legnagyobb gond! Hagyja is neki, hogy Ukromhoz hasonlóan a fajtársával hadakozzon. Akkor marad az eredeti terv és az apjára emlékeztető férfi felé fordul. Az éppen egy, a combjából ágaskodó, nyílvesszőt igyekszik megrövidíteni. Ez sikerül is neki, ám a fájdalmából már nem hagyják felocsúdni. Árvánk rohanni kezd felé. Vállával próbálja fellökni, míg Kóró markolatával egy isteneset kísérel a sérült combra sózni. Vagy legalábbis mindent bele ad az ütésbe. Ettől emberünk kénytelen a földre kerülni. Amennyiben ez sikerül, sietve mellé is lép. A lányban tombol az adrenalin. Ezt tetézik a kavargó érzések, amiket apja emlékei idéztek elő. A kegyelem szó át sem röppen a kobakján. Zihálva emeli fel Kórót, hogy annak hegyesebb végét a martalócba döfje. Ha emberünk nem eszel ki valamit gyorsan, akkor több szúrás is érheti a mellkasát.*


1555. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-03-06 19:09:39
 ÚJ
>Savanyú Ukrom avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 458
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Megfontolt

// Fejvadászok //

*Bosszúsan észleli, ahogy ravasznak gondolt ötlete ellenére a pallos élesebb vége nem talál célba - a nála nagyobb ork gyorsabban reagált mint gondolta volna, és fejszéjét a támadás irányába teszi; bőven elég ereje van ahhoz, hogy önnön fegyvere ártalmatlanul csússzon le róla. Mielőtt még a helyzet rosszból rosszabbá válna, visszahúzza fegyverét magához. Épp időben: látja Morthalt egy újabb vágásra lendülni, s jobbját a markolatra, balját pedig fegyvere másik végének lapos felére nyomva fogadja is a támadást, vicsorogva lökve vissza azt gazdája felé. Az a szerencséje, hogy nem volt elég ideje rendesen meglendítenie a fejszét, különben ezzel nem próbálkozott volna meg. Alkarvédőjét most nem szívesen használná - ebben a fényviszonyban nem holtbiztos hogy pontosan ki tudná venni az irányt: ha rosszul tippel, akkor odaveszít egy végtagot.
Mindeközben az árnyékok folyamatos mozgását és cserélődését érzékeli, fogalma sincs, melyik kihez tartozik, valamint megint az utcakőről pattan valami ezúttal vészesen közel kettőjük felé. A létszámfölény ellenére nem érzi magát annyira diadalittasnak. Ez remélhetőleg egyhamar változni fog.
Kezével ismét maga felé inti lassan a banditát, és türelmesen megvárja, hogy amaz felé vágjon, hogy ha azt átvészeli, akkor pallosát megint felemelve ezúttal nem csak tettet egy vágást, hanem apait-anyait beletéve ellenfele jobb vállába próbálja sújtani a pengét. Nem lát rajta páncélt, már amennyire látja, és böhömnagy mérete miatt elég nehéz lesz célt tévesztenie, s ha azzal a fejszével ezt a támadást is elhárítja, megeszi a bakancsát. Egészből le tervezi vágni amaznak a karját.*


1554. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-03-06 17:17:38
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 341
OOC üzenetek: 85

Játékstílus: Szelíd

// Fejvadászok //
// A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz! //

* A sikeres nyíllövések után kézitusa veszi kezdetét. Illidary segítő kezet szeretne nyújtani Lilynek, de ahhoz el is kell jutnia hozzá. Syndra lövéseit követően még a lábon talált férfinek van beleszólása a dolgok alakulásába, hiszen nem fogja tétlenül várni, hogy meglőjék újra. Sötétben végeznek kiszámíthatatlan mozgást, ami nem kedvez egy íjásznak sem. Mozdul is, de a sérült láb nem kedvez neki, így gond nélkül érheti el majd a mélységi fajtársát, persze, csak az első csapások után. Árvánk taktikázni tervez, ami szintén bejön, bár ezzel csak annyit ér el, hogy lecseréli ellenfelét, ugyanis a lábsérülthöz immáron ő áll a legközelebb, de a kezdeményezés az övé lehet, ha harcba óhajt szállni. A mélységi közben nem rest a hollóra támadni, de a támadást levédi a másik. Syndra közben képest újra tüzelni, amit meg is tesz, de a nyíl csak az üres kövön csapódik. Szóval számolniuk kell a továbbiakban a sánta ellenfélre is. Ukrom közben a legkeményebb ellenfél ellen száll harcba. A csel jónak tűnik, de a benga mégis kivédi a támadást. Meg egyben vissza is támad, de nem történik semmi változás. Csak kóstolgatják egymást, pedig itt ma biztosan valaki vére fog még folyni.*


1553. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-26 17:52:41
 ÚJ
>Syndrathul Pernelis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 318
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

* Csak elmosolyodik a közjátéktól. Az ellenfelek még nem szúrhatták ki, hogy honnan lőtt, ő is csak árnyékként tudja követni a mozgó egyedeket a sikátorban. Illidaryéket már előtte felmérte, így aggodalom nélkül veszi újra elő a következő vesszőt, hogy kihúzza az idegen. ~ Most meghalsz. ~
Nyalja meg a szája szélét, majd az ideget elengedi. A cél a jobb szélső célpontot veszi célba, hisz Lilyék a mélységivel küzdenek. Ha teheti akkor még a nagyméretű orkra is küld egy nyilat. *


1552. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-26 09:20:07
 ÚJ
>Illidary Manteqrut avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 311
OOC üzenetek: 16

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

* Illidarynak már nem ez az első megbízása, így tisztában van vele, hogy nem fog bevetődni Syndra nyilai közé. Az orkot egyenlőre Ukrom lefoglalja, így Lily felé nyújt segítőkezet.
Lendületet véve kivont mesterkarddal, és hosszú tőrével rá veti magát a sötételfre.
Megpróbálkozik egy gyors dupla vágással, és próbálja minél mélyebbre vinni a sérülést. *
- Jobb!
* Kiáltja, míg ha sikerül bevinni a sérüléseket, akkor megpróbálja megkerülni az ellenfeleket. A célja, hogy Lily mindenképp sértetlenül kerüljön ki a harcból, így akár képes elé is ugrani, hogy megvédje a támadásoktól. *


1551. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-23 08:01:50
 ÚJ
>Lilyenn Freggi avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 307
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

*Eluralkodik a káosz árvánk nagy szerencséjére. Hiszen ő abban otthonosan mozog. Mindig is szeretett a zavarosban halászni. Most viszont kérdéses, hogy ő a hal, vagy a halász. Nincs idő ezen morfondírozni, mikor az események beindulnak. Nyilak és kések repkednek, dühödt orkok morognak és a lány is kardocskával a kezében áll.*
- Bikaszemeee!
*Kiáltja, amint látja, hogy pengéje a mélységibe hasít. Ám kékjei hamar elkerekdnek, mikor a céltábla felé indulni látszik. Ő nyilván nem örül annyira Lily szerencséjének. Ami bizony forgandó. A félvér pedig nem is szándékozik kisérteni azt. Egy az egy elleni harcban valószínűleg ő maradna alul, de még van lehetősége változtatni az esélyeken. Veszélyes mutatványra készül. Mindkét kezével megszorítja Kórót, majd ő is rohanni kezd a mélységi felé. Ha elég gyorsan szalad, elhaladhat Illidary mellett, és ez is a célja. Ám mikor a mogorva sötételf közelébe ér, támadás helyett igyekszik kitérni annak fegyvere elől. Amennyiben ez sikerül, próbál úgy helyezkedni, hogy ellenfele közé és a holló férfi közé szoruljon. Ketten biztosan elbánnak egy sérült banditával. Utána pedig ráérnek a többiekkel foglalkozni.*


1550. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-22 16:49:28
 ÚJ
>Savanyú Ukrom avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 458
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Megfontolt

// Fejvadászok //

*Elszabadul a pokol hangjára, de nincs lehetősége alaposabban felmérni, hogy mi is történik körzetén túl, ami a rusnya-nagy fajtárs környéke lenne. Nyílvesszők és egy levegőben süvítő tőr hangját hallja, kettő árnyékot vél látni szeme sarkából előbukkanni a sötétből, a két csatlós pedig elfordul tőle; ezt kíséri Lily felettébb bátor sértése. Még büszke is lenne rá, ha nem szorulna belé aggodalom. Akkor a többiek valóban itt vannak. Tökéletes. Csak az a kérdés, hogyan tovább.
Nem szándékozik döntésnek helyét hagyni a bandita célpontnak, mondjuk a volt bajnok nem mintha hagyna neki más lehetőséget: amaz elég eltökéltnek néz ki, hogy vele személyesen bánjon el, ami azt jelenti, hogy jelenleg egymással lesznek elfoglalva.
És hogy még véletlenül se gondolja meg magát, támadást színlel: morogva, egy széleset előre lépve jobb lábával, felemeli a pallosát, mintha Morthal mellkasába akarna vágni, és ha a válaszcsapást látja érkezni, hátraugrik, és fegyvere hosszát kihasználva előre döf, ellenfele hasi tájéka felé.*


1549. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-22 08:35:23
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 341
OOC üzenetek: 85

Játékstílus: Szelíd

// Fejvadászok //
// A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz! //

* Szépen felépített tervük van, amihez a sötétség áldásuk is adja, de ugyanakkor hátráltatja is őket a távolsági harcban. Az orkot fűti a haragja, így követik Ukromot a sikátorok mélyére, ahol már várják őket. Syndra kilő két nyilat is a két matrózra, de abból csak az egyik ér találatot. Talán, ha nappali világosság lenne, az megkönnyítette volna a dolgát, de hát így be kell érnie ezzel az eredménnyel. Az ember martalóc combjához kap. Lillyen eközben szintén akcióba lép. Megcélozza a legközelebbi ellent, aki a sötételf. Eltalálja, de sajnos csak a karját éri a kis penge. Ez az egész egy kisseb zavarodottságot szül. Senki nem szeret céltábla lenni, de nincs idő fedezékbe vonulni, mert rájuk rontanak Ukromék. A behemót annyira nem ostoba, hogy ne értse meg az árva provokációját. Felhorkan, de nincs ideje rá, hogy megleckéztesse a lányt. Ettől függetlenül Lillyen nem marad férfi nélkül. A mélységi ráveti magát. Amíg az ork riválisa ellen indul. A lábon lőtt nem mozdul el, hanem beletöri a nyilat sérült combjába. Illydari eldöntheti, hogy kit támad, amíg Syndra szintén megteheti azt, hogy marad a helyén, de a lövöldözés nem lesz egyszerű, mivel lent olyan mozgolódás támad, ami jócskán megnehezíti a célzást. Ha elvét egy nyilat, az lehet bajtársat talál.*


1548. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-18 11:50:30
 ÚJ
>Syndrathul Pernelis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 318
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

* A hiányosságok a tervezésben vesznek el, ahogyan most is. Syndra a tetőt válassza a legjobb megoldásnak, így óvatosan felmászva választ magának egy megfelelő helyzetű helyet, ahol ha valaki bejön a sikátorba könnyedén megcélozható válhat.
Az ork zajos trappolására, és a segédeire lesz figyelmes, íját fel ajzva figyeli az eseményeket, majd egy lágy mosollyal az arcán, ami nem látszódik a maszk miatt, elengedi az ideget mikor Ukrom támadásra buzdítja őket. Természetesen elsődlegesen a jobb oldali matróz mellkasát célozza, hisz mihamarabb csökkenteni kell a létszámukat. Hirtelen felindulásában pedig képességét is úgy érzi, hogy beveti.
Így egymás utáni vesszőket küld Sortűzként repülnek a vesszők az áldozatok felé. Ha teheti mindkettő matrózt leteríti. *

// Sortűz //


1547. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-15 18:48:33
 ÚJ
>Illidary Manteqrut avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 311
OOC üzenetek: 16

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

* A világ sosem változik, idővel mindig jönnek a problémák, még ha jól is alakult rövidtávon a helyzeted. Illidary végül támogatta a tervet, így a sikátorban már előre elhelyezkedik a leendő koporsók mögött. Pengéjét még a hüvelyében tartva helyezkedik el.
Ukrom elég közel van hozzá, így türelmesen várja a megfelelő pillanatot. Amint a fenyegető jelzés felhangzik az ellenség szájából már lassan húzza ki mesterkardját hüvelyéből.
~ Fegyvert? ~
Rándul meg egy pillanatra a szemöldöke, de nem ő lesz aki tiltakozni fog az utasítás ellen. Csak remélni tudja, hogy Syndra már a tetőn céloz az ellenségekre, míg ő gyorsan másik szabad kezével dobótőrért nyúl. ~ Ha már testvéred vére nyugszik rajta. Megkaphatod! ~ Egy gyors mozdulattal az egyik oldalsó matróz felé hajítja, és csak remélni tudja, hogy mellkason vagy torkon találja az illetőt, próbál torokra, vagy mellkasra elsődlegesen célozni.
Amint újra szabaddá válik a keze húzza is ki hosszú tőrét, ami ugyanúgy néz ki mint a mesterkardja, bár láthatóan rövidebb.
Amilyen gyorsan tud megpróbál még meglepetésből megrohanni az ellenfelet, vigyázva, hogy társai dobófegyverei vagy éppen vesszői útját ne állják. *


1546. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-14 11:57:30
 ÚJ
>Lilyenn Freggi avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 307
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

*Nincs idő csépelni a szavakat. A monstrum és két kollégája korán érkeznek. Túl korán is ahhoz, hogy árvánk megfelelően elrejtőzzön. De pánikra semmi ok. A lány nyomás alatt a leghatékonyabb. Egyszerű ötlete támad. Hátát egy falnak veti és igyekszik úgy tenni, mintha semmi köze sem lenne az eseményekhez. Hisz a melák az orkot keresi, aki a földbe döngölte odabent. Lily pedig kicsit sem hasonlít rá. Itt pedig bárki álldogálhat. Miért ne legyen az pont ő? A bömbölést hallva elhúzza a száját. Na nem azért mert valami humánusabb megnyilvánulást várt volna, inkább mert a hegy nem a fivérét hozta magával. Amennyiben a trió elhalad mellette jól megnézi magának őket. Meg is akadnak a kékek az emberkén. Árvánk, bár sosem látta, valahogy így képzeli el az apját.*
~Ha ma vért kell ontanom, akkor az övé legyen!~
*Határozza el magát gondolatban, majd ellenőrzi, hogy tőre még az oldalán van-e. Mire ezzel végez, a jómadarak is beérhettek Ukrom után a sikátorba. Árvánk sem szobroz tovább a falnál. Helyette a sikátor bejáratához oson, hogy szemmel tudja tartani az eseményeket. Ukrom üvöltésére azonban tudatosul benne, hogy a buli elkezdődött és senkinek sem maradt semmilyen választása. Lily sem rest előhúzni egy dobótőrt a csizmájából. Majd nesztelenül úgy helyezkedik, hogy jól rálásson az embere hátára. Hunyorítva célozgat néhány pillanatig, végül eldobja a késecskét. Meg sem várja a felnyögést, vagy épp koppanást, gyors mozdulattal Kórót is kirántja. Majd még a sikátor bejáratánál állva odakiált a társaságnak.*
- Ez bizony nem alma volt!
*Vigyorog a célpontra. Hátha eljut a hústorony tudatáig, hogy a kollégáján kívül, mire is célozgat a félvér. Persze az adrenalin tombol árvánkban. Szinte hallani véli, ahogy a zakatoló szíve keresztül pumpálja a vért hosszú fülein. Ám ebből a külvilág semmit sem láthat. Hiába. Lily mindig is jó színész volt.*


1545. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-13 18:27:08
 ÚJ
>Savanyú Ukrom avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 458
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Megfontolt

// Fejvadászok //
// A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz! //

*Az elképzelt, reményteli terve, miszerint vér nélkül letudhatnak legalább még egy orkot a vérdíjon, abban a pillanatban összeomlott, mikor a felfegyverzett behemótot két másik, nem éppen orknak kinéző idegennel az oldalain látja a Rókalyukból kirobogni, és feléje közeledni, nem a békés diplomatikai megbeszélések köszönő szavaival. Ukromnak megfagy a vér az ereiben. Elbaszta. Holmi banditákra hagyta a létszámok megrendezését, és nemhogy nem teljesítették az elvárását, még ásókat is hoztak, amikkel eláshatja magát. Amíg van rá ideje, felsóhajt. Nincs más választása.*
- GYERE! *Ordítja hasonló hangerővel a volt bajnok felé, még kezeivel maga felé is intve a hústornyot, s a sikátor felé kezdi szedni lábát. Rimánkodik, hogy eléggé rajta maradjon a haramiák figyelme ahhoz, hogy ne vegyék még észre a remélhetőleg jól elrejtőzködött orvgyilkosokat. Büszkeség ide vagy oda, most kelleni fognak.
Elég mélyre akarja kergettetni magát ahhoz, hogy a többiek mellett elhaladjanak, és mikor eléri azt az elképzelt határt, Rögvest visszafelé fordul, és ismét felüvölt:* - Fegyvert! *Eleget téve kijelentésének, saját nehéz pallosát ki is húzza tokjából, hogy egyenest szembenézzen a dühöngő orkkal. Egy ideje nem volt már éles harcban, de nem elég régóta, hogy elfelejtse, milyen is az. szétterpeszti lábát és a nagy kardot alacsonyan tartja, tekintetét célpontjára mereszti. Nem rohan neki fejest, azt akarja, hogy ő támadjon azzal a böhöm nagy fejszével rá. Hátra tervez hajolni egy kiszámíthatóbb lengés elől, és utána válaszcsapásként előre döfni.*


1544. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-13 16:58:35
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 341
OOC üzenetek: 85

Játékstílus: Szelíd

// Fejvadászok //
// A hozzászólás 16+ jelenetet tartalmaz! //

* Kis kupaktanács jött létre, ami alapján össze is dobtak sebtében egy tervet. Az, hogy ez a terv mennyire jó vagy sem, az majd kiderül. Nem kell sokat várni arra, hogy a hegy eleget tegyen a kihívásnak. Úgy robog feléjük, mint egy megtébolyodott maihin. Hátán a jókora csatabárd, amivel akár egy lovat is lefejezhetne, ha kellő erővel meglendíti, márpedig erő az akad nála bőven. Természetesen nem egyedül jön. Még két férfi ott lohol a nyomában. Egy ember és egy mélységi. Rossz arcúak mind a a ketten, de legalább senki nem visel páncélt. Könnyű, de viseletes tengerész felsőt viselnek a volt bajnok meg semmit felül, csak a szíjat, ami a fegyverét tartja.*
- Hún vagy te dögevő, kibelezlek!* Bömböli torkaszakadtából. Ha bevárják, akkor szinte biztosra vehetik, hogy itt ma még vér fog folyni.*


1543. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-11 15:08:03
 ÚJ
>Syndrathul Pernelis avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 318
OOC üzenetek: 8

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

* Illidary vágásán megnyugszik a csoport, míg a kis tanonc megtekinti a fejet részletesen. A holló maszkos férfi mindig is a részletes tervezés híve volt, de itt nincs erre lehetőség. *
- Majd improvizálunk, nem lesz gond...
* Mondja majd Ukrom után indul az utcán, ha teheti a sikátorban már azt keresi, hogy hol tud a tetőn elrejtőzni. Jobb előre gondolkozni, mint egy kicsivel korábban meghalni. *


1542. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-08 20:18:06
 ÚJ
>Illidary Manteqrut avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 311
OOC üzenetek: 16

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

* Lily a könnyebbik megoldást választja a lehetőségek között, amit inkább rá is hagy a holló maszkos. Nem fog pont emiatt panaszkodni neki. Gyorsan az ő részét megoldja a szénával, majd csak bólint a munka elvégeztével. Amilyen gyorsan elindul, olyan gyorsan fordul meg, hogy meghallgassa a többieket, nem vacakol csak rá bólint Ukrom tervére, majd követve őt elindul, hogy a sikátorban találjon egy megfelelő helyet a rejtőzködésre. *


1541. hozzászólás ezen a helyszínen: Lakónegyed
Üzenet elküldve: 2023-02-06 09:16:11
 ÚJ
>Lilyenn Freggi avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 307
OOC üzenetek: 10

Játékstílus: Vakmerő

// Fejvadászok //

- Csak egy vágás, mi? Azt ott hány vágással csonkítottátok meg? *Mutat a hordóra, ami az ork maradványainak ideiglenes nyughelyéül szolgál.* Néha egy lépés is elég ahhoz, hogy feldobd a bakancsot.
*Végül csak megvonja a vállát. Hiszen Illidary még lélegzi a jóféle kikötői levegőt. Árvánknak pedig nem számít ennél több. Amit pedig a mélységiből látott, egy heggel több, vagy kevesebb, már nem nagyon vehető számításba a testén. Miközben ezen filózgat, a hollóember megkéri, hogy vegye ki a részét a vér eltüntetésében.*
- Szénát? Hümpf... *Visszhangozza, végül inkább kiszabadítja a tatyója aljára erősített takarót. Gondosan széthajtogatja, majd egy hanyag mozdulattal a vérfoltra teríti. Lezárásként még le is porolja a tenyereit, mint aki jól végezte dolgát. Aki vágott már le csirkét, márpedig Lily számtalanszor tette ezt az árvaház konyháján, az megtanul egy keveset a test működéséről. Például, hogy ha holtában darabolod fel, nem csak kevesebb ellenkezésben lesz részed. De kevesebb vér is folyik ki belőle, mivel a szíve nem pumpál tovább. Így ez a vérfolt, bár kicsinek sem mondható, nem elég nagy ahhoz, hogy kilógjon a takaró alól.*
- Így! *Bólint elégedetten.* Kicsit bepiszkoljátok, aztán mire felfedezik, mi már máshol rontjuk a levegőt.
*Amennyiben a félvér nem riadna vissza a munkától, nem tanult volna meg lopni. Márpedig a szénával történő sikálgatás határozottan munka kategória, ami távol álljon tőle. Ellenben mikor Syndra előhúzza a fejet a zsákból, már érdeklődve csillannak fel kékjei.*
- Lenyűgözően élettelen. *Motyogja maga elé addig a néhány pillanatig, amíg a buksi a szeme előtt van. Látott ő már fejet. Mondjuk azok egytől-egyig a helyükön voltak. Kicsit többre számított megmutat címszó alatt. Hogy kézbe is veheti, vagy hasonló dolgok. Kevés utcagyerek mondatja el magáról, hogy levágott ork kobakot tartott a kezében. Ez itt pedig szeretne közéjük tartozni. De mindent a maga idejében. A kis csapat dolga még nem ért véget. Hátra van még két fej, amit így, vagy úgy, de Arthneiorba kell juttatni. Illidary, szokásához hűen, ismét tervet eszel ki. Ám azt hamar le is szavazza csapat másik fele. Így Lilynek semmit sem kell hozzáfűznie. Hála valamelyik istennek. Viszont a mélységi egy olyan kérdéssel áll elő, ami meglep az árvát. Nevezzük kifinomult ösztönnek!*
- Nem játszottam szerepet. Sőt, igyekeztem nem is látszani. *Vigyorodik el, miközben felidézi az emléket.* Csak annyit tettem, hogy hozzávágtam egy almát ahhoz a hegyhez. Az meg volt olyan hülye, hogy elkezdte keresni a tettest. Ukrom meg, ezt kihasználva, jól elkalapálta. *Újjabb vállrándítás következik.* Nem nagy dolog. A mi orkunk érdeme, hogy győzött.
*A banda végül ismét a tettre készen áll, Ukrom tervének köszönhetően. Azért a félvér még visszakérdez egy utolsót.*
- Szóval Syndra felmászik egy tetőre. Ez világos. Akkor Darkh és én elbújunk a közelben és mikor ti eltűntök a sikátorban, elzárjuk a kiutat?
*Kérdezi olyan határozottsággal a lány, mintha képes lenne akár csak egy átlagos méretű ork útját állni. Bár történhetnek még csodák.*


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 261-280 , 281-300 , 301-320 , 321-340 , 341-360 , 361-380 , 381-400 , 401-420 , 421-440 , 441-460 , 461-480 , 481-500 , 501-520 , 521-540 , 541-560 , 561-580 , 581-600 , 601-620 , 621-640 , 641-660 , 661-680 , 681-700 , 701-720 , 721-740 , 741-760 , 761-780 , 781-800 , 801-820 , 821-840 , 841-860 , 861-880 , 881-900 , 901-920 , 921-940 , 941-960 , 961-980 , 981-1000 , 1001-1020 , 1021-1040 , 1041-1060 , 1061-1080 , 1081-1100 , 1101-1120 , 1121-1140 , 1141-1160 , 1161-1180 , 1181-1200 , 1201-1220 , 1221-1240 , 1241-1260 , 1261-1280 , 1281-1300 , 1301-1320 , 1321-1340 , 1341-1360 , 1361-1380 , 1381-1400 , 1401-1420 , 1421-1440 , 1441-1460 , 1461-1480 , 1481-1500 , 1501-1520 , 1521-1540 , 1541-1560 , 1561-1580 , 1581-1600 , 1601-1620 , 1621-1640 , 1641-1660 , 1661-1680 , 1673-1692