Kikötő - Csatornarendszer
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!
Herbária: Neked nincsenek varázsnövényeid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!

Ez a helyszín a vakmerő (PvP) zónába tartozik (ld. szabályzat / Játékstílusok / 6.)!
<< Előző oldal - Mostani oldal: 12 (221. - 224. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása:

224. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-10-30 09:27:05
 ÚJ
>Wymvendor Omamenor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kitiltott felhasználó
IC üzenetek: 10
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

*A kikötő feletti napfényes világ és annak pezsgése lassan elhalványult Wym és a fiú mögött, ahogy a mélybe ereszkedtek. A fiú lépései magabiztosak voltak, mintha számtalanszor járt volna már itt alant. Wym azonban óvatosan haladt a keskeny, csúszós lépcsőkön, ahol minden lépésnél halk cseppek csöppentek a feje fölött a kövekre. A csatornarendszer levegője nedves és súlyos volt, a tengeri sóillattól eltérően ez itt inkább dohos, penészes szag volt, melyet néha a rothadás bűze színezett.
Mindenféle, félig megvilágított alagutak húzódtak el kétoldalt, ahová csak a csatornalámpák kékes fénye világított be. Patkányok suhantak el mellettük, a csendes csobogást és a saját lépéseik hangját kívül semmi más nem törte meg. A fiú egyre mélyebbre vezette Wymet, és ahogy mentek, úgy tűnt, mintha az idő is lassabban telne.
A falakon itt-ott karcokat és jeleket lehetett látni, melyek valószínűleg a csempészek és az alvilági alakok nyomai voltak. Wym egyre inkább érezte, hogy egy titokzatos és rejtélyes világba csöppent, mely szorosan összefonódott a kikötő feletti világgal, mégis olyan különböző volt tőle.
Miközben tovább haladtak, egy széles csatornához érkeztek, melynek közepén egy apró sziget emelkedett ki, rajta egy oltárral. Ez az oltár egyszerűnek tűnt első ránézésre, de közelebbről megfigyelve az apró részleteket, mint például a finoman megmunkált kőbe vésett mintázatokat, Wym rájött, hogy ez egy igen ősi és jelentős oltár lehet. A közeli sziklára egy szám volt vésve"217".
A fiú megállt az oltár előtt és gyengéden megsimogatta a kövét. *
- Ez az egyik legősibb oltár itt lent. *kezdte.* - Sokan úgy hiszik, hogy ez a csatornarendszer maga az élet és a halál kapuja közötti átjáró. A hiedelem szerint azok, akik itt hagynak valamit az oltáron, és hittel kérnek valamit, azoknak az égi erők meghallgatják kérésüket.
*Wym kíváncsian nézte az oltárt, és gondolatai a kikötőn túli otthonára, és azokra a veszélyekre terelődtek, amelyeket el kellett hagynia. Miután a rövid kitérőnek vége lett, a fiú tovább vezette Wymet a csatorna sötétjében. A szűk alagutakon keresztül egyre bonyolultabb és nehezen járható területekre értek. Néhány helyen alig volt levegő, máshol a víz majdnem a derekukig ért. De a fiú vezetésével, aki minden kanyart és rejtett zugot ismert, végül egy hatalmas, barlangszerű teremhez érkeztek.
Ebben a teremben számos kisebb és nagyobb portéka sorakozott. A fiú elmesélte, hogy ez a hely a csatornarendszer szíve, ahol találkoznak a csempészek, az alvilági alakok és azok, akik a kikötő feletti világtól el akarnak rejtőzni.
A terem közepén egy kisebb tócsa tükrözte vissza a mennyezetről alácsüngő lámpák fényét, melyekben olajos kanócok égtek. A falakon különböző méretű és formájú rekeszek húzódtak, tele zsákokkal, ládákkal és különböző kacatokkal. Wym láthatóan lenyűgözve figyelte a kincseket, amelyek valószínűleg a világ minden tájáról származnak: keleti fűszerek, egzotikus állati bőrök, drágakövek és titokzatos írásokkal borított tekercsek.
Míg ő körbejárt, a fiú leült egy kőpadra és figyelte.*
- Ez a hely az, ahol a város legnagyobb üzletei születnek. Nincs itt pénzátadás, csak cserék. Mindenki hoz valamit, és cserébe kap valamit. Minden itt zajló üzlet teljesen titkos, és nem beszélnek róla a felszínen. *súgta oda a félvérnek. Miután körbenéztek, a fiú egy sötét alagút felé intett.*
- Ideje visszamenni. A Vámház itt van felettünk. *Wym csak bólintott és követte a fiút. Ahogy tovább haladtak, egyre gyorsabban léptek, mintha valami követte volna őket. Néhány patkány csoszogott el a lábaik előtt, de semmi más nem zavarta őket. Ahogy a sötét alagút egyre világosabbá vált, egy lépcsősor vezetett feljebb. A fiú vezette Wymet a lépcsőkön, és a fény egyre erősödött a fejük felett. Ahogy kiértek, a csatorna fedelét egy gótikus épület árnyéka vetítette rájuk, ami a Vámház oldalán állt.
A fiú mélyen Wym szemébe nézett, egy mosollyal az arcán.*
- Vigyázz magadra, félvér! *mondta halkan, majd hozzátette.* - Ez a város tele van titkokkal. Ne feledd, mit láttál és hallottál ma. *Wym meghajolt a fiú felé hálásan.* - Köszönöm, hogy vezettél. Talán még egyszer találkozunk. *felelte. A fiú csak bólintott és eltűnt egy közeli sikátorban, míg Wym a Vámház melletti utcán találta magát, immár újra a napfényben. A város zajába olvadva indult tovább, emlékezve az alattuk rejtőző titkos világra.*


223. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-23 10:35:50
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//zárás//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

- Ahhoz le kell raknod valamit az asztalra. *mármint a sötétben látáshoz. A komor hangsúly alapján valami kurva kellemetlen dolgot.* De a vér összeköt!
*A mélységinek szerencsére van annyi józansága, hogy ne támadjon rá, mihelyt kiszabadul. Sőt, elkezdik érdekelni a további apróbetűs részek. Kis kíváncsi.*
- Az isten feltámasztja azokat az eszközeit, akikre szüksége van. Ilyet tudnak a jobb papok is. A többit *hunyorít gúnyosan a fél szemére* majd elmondom a maga idején.
*Egy pillanatra elgondolkodik.*
- Ja, még egy. A Darunia geci hosszú név. Majd hívlak Runinak. *nem mosolyog, de a gúnyos hunyorgás átterjed a másik szemére is. Ugyanakkor tényleg nem veszi szívére, hogy a kormos nem kíván már holnap este a lábához kuporodni, és hallgatni a bölcs tanításait. Amennyire szét van esve, ráviszi majd a kétségbeesés.*
- Mind ezt mondják. Na csá!
*Azzal kihátrál a sötétségbe. Addig nem fordít hátat a nősténynek, míg az első kanyarban el nem tűnik. A bizalom szép dolog, az óvatosság meg okos.*

A hozzászólás írója (Wruzto Molzichygk) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2023.06.23 12:28:40


222. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-23 09:39:12
 ÚJ
>Darunia Mirasatra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 29
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

* Tanakodva ingatja a fejét. *
- Szóval, ha vért innék, én is látnék?
~ Hát végre, legyen már ebben valami jó hír is! ~
* Elég egyszerű árnak hangzik az éjjeli látásért cserébe. Bár erős a gyanúja, hogy ez azért nem így működik egészen.
Érzi, hogy közelednek a kinti világ felé. Más a levegő, és talán valami tompa fényváltozást is észlel a szemeivel. Haladnak tovább.
Elkezdik eloldozni, mire szétterül egy vigyor a képén. *
~ Na, végre. Ideje volt már. ~
* Annyira nem ostoba, hogy egyből a fickóra vesse magát, semmi esélye, és legszívesebben azonnal elszelelne, mégis tétovázik. *
- Szóval... bármi mellékhatás, amiről tudnom kellene?
* Ha megkapja az információt, vagy annak hiányát, bólint. Majd sarkon fordul és sántikálva elballag. Felemeli a kezét búcsú gyanánt. *
- Ne vedd magadra, de remélem soha a büdös kurva életben nem látlak, cukorfalat...
* Az biztos, hogy ezentúl kétszer is megnézi, melyik kricsmibe támolyog be. Hátha ez is ott van. Bár lehet meg sem ismerné napvilágnál. Addig jó neki.
A falba kapaszkodva kibotorkál a csatornából. *


221. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-23 07:58:43
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

*Ilyen ez a papszakma. Ha mindent előre elmondanának, senkit nem érdekelnének az istenek. A legtöbb halandó túl önző a szolgálatukhoz. A Mesterek Mestere tudja ezt, és meg sem kérdezi őket, akarnak-e az eszközei lenni. Csak megfog és használ.
A kormos mégis megnyugszik a hallottak után. Valószínűleg elsiklott afölött, hogy épp egy Sa'Tereth-pappal andalognak kettecskén a csatornában, aki bármikor fölszakíthatja a lélekkötést. És talán a kollégáinak is szívesen mesél az új oltárról. Wruzto egyelőre nem hívja föl ezekre a figyelmét, ráér akkor, ha akar tőle valamit.*
- A vértől látok a sötétben. Neked nem _kell_ innod, de áldozáskor szokás. *már az orkoknál. Erre a sötételfre meg nem árt, ha ragad egy kis kultúra. Megvan az eloldozás pontos ideje is:*
- Mingyá.
*Ameddig vaksötétben haladnak, nem látja értelmét. A nőstény vérében minden IS van, a lábán meg egy friss vágás. Egy elágazás nélküli folyosón is képes volna eltévedni. Mivel már Sa'Terethé, Wruzto nem hagyhatja itt. Megeszik a patkányok, vagy a fasz tudja, még mik.
A homály azonban lassan oszladozni kezd. Olyan húsz lépésre előttük feltűnik a lejárat, amin keresztül idejöttek. A leszivárgó fény alapján lassan vége az éjszakának. Az ork itt állítja meg Daruniát, leveszi az övet a karjairól, majd átveti a kormos vállán. Aztán hátralép, és már húzza is elő a csatabárdját. Csak a biztonság kedvéért.*
- Innen már kitalálsz. Ha kell valami, keressél a Kikötő mulatóiban. Ha nem vagyok ott, akkor a Vérkertben.
*A maga részéről itt marad lent. Régóta körül akar nézni a csatornákban - és mindjárt itt a hajnal, amihez semmi kedve nincs.*


220. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-22 14:54:47
 ÚJ
>Darunia Mirasatra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 29
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

* A billegés megszűnik alatta. Jobbra-balra tekintget, de lószart sem lát a sötétben. Az ocsmányképű új cimborája neki áll bekötözni, mire meglepetésében majdnem kiesik a száján. Aztán még egyszer, de már az elhangzó intelmektől. *
- Na várj, várj, várj! Erről nem volt szó öregfiú! Meghalhatok? Mitől tud felszakadni egy ilyen, izé, kötés?
* Ha rajta múlik, ő vigyáz erre a bizarr építményre. Ha ez kell... Visz rá virágot, meg őőő, gyertyát. Vagy ha az nem jó, döglött patkányt, meg rumot. Szeretgetni, ápolgatni fogja, csak maradjon egyben. *
- Óh, vagy úgy...
* Erre kissé megnyugszik. Nem látja túl valószínűnek, hogy ide ebbe a szennylyukba tévednének mindenféle papok.
Sajgó lábbal sántikál visszafelé. Legalábbis reméli, hogy visszafelé. De ha már így alakult, akár kérdezősködhet is. *
- Miért iszod mások vérét? Vagy ez számít, őhm, "hasznosnak"? Nekem is ezt kellene csinálnom? Blőá.
* Nem vádolhatja meg senki azzal, hogy komoly, képzett kis szektás lenne. Nem érez semmi változást magában. Vagy kellene? *
- És ami a legfontosabb. Mikor oldozol már el végre? Megtettem,amit akartál.
* Duzzogva csücsörít. Nem érti meg ez a fickó? Hát őt várja a mámorfüvek édes feledése! *


219. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-22 11:35:26
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

*Az isten elfogadja az áldozatot, amit Darunia két dologból vehet észre: megszilárdul alatta az oltár, és nem tocsog a vérben. Az ork elégedetten lenyalogatja a tőrét, aztán a pálinkával meg a sötételf köpenyéből vágott fáslival ellátja a sebet. Míg ezzel foglalatoskodik, komolyan, de érezhető büszkeséggel összefoglalja a véráldozat apróbetűs részét:*
- Most már Sa'Tereth eszköze vagy! A lelked hozzákötődött az oltárhoz. A lélekkötés megvéd Eeyr igazlátóitól: ha hazudsz nekik, a varázslatuk nem mutatja ki. Ha a lélekkötés fölszakad, meghalsz. Csak a Halál Legyőzőjének papjai tudják úgy fölbontani, hogy túléljed.
*Mikor a vágást ellátta, fölapplikálja a kormosra a csizmáját.*
- A lélekkötés akkor szakad föl, ha Sa'Tereth vagy Teysus papja föltépi, vagy a Hetedik birkái varázslattal lerombolják az oltárt.
*Talpra állítja az áldozatát, és bátorítóan megveregeti a vállát.*
- De ne féljél semmit. A hasznos eszközeire vigyáz az isten! No, induljál kifele! *és ugyanazon az úton, amin idejöttek, elkezdi visszavezetni a lejárathoz. Nem volt bonyolult, csak sötét, simán vissza fog találni.*


218. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-20 20:36:36
 ÚJ
>Darunia Mirasatra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 29
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

- Csodás.
* A választól sem lesz derűsebb a helyzet. Úgy alapvetően az istenekhez való hozzáállása... nos hát... Semleges. Érdektelen. Nem fog csak azért hinni bennük, mert valaki azt mondja. Főleg, ha rá lett kényszerítve. *
~ Darunia, a vakbuzgó Sa'Tereth hivő. Hát ez aranyos. Bár inkább, mint Eeyr, meg a többi. ~
* Az az igazság, soka tnem is tud róluk. Őt csak az érdekli, hogy legyen mit ennie, legyen hol aludnia és mindig legyen elegendő szesz vagy szer a szervezetében, hogy átvészelje a napokat. *
- De ugye nem kell nekem is vért innom ezentúl?
* Jut eszébe hirtelen, kellő viszolygást hozva magával.
Valahogy sokkal rosszabb így, hogy nem lát rendesen. A hangok százszorosan hangosabbnak és ijesztőbbnek hangzanak. Nagyot nyel. A háta mögül felhangzik a kiáltás, mire ijedtében visít egyet. Gyorsan rendezi a szívverését, de megzavarni nem meri az orkot. Hát ki tudja, lehet még elcseszi a szertartást, és emiatt hal meg.
Runi nem járt Pirtianesben. Igazság szerint, minden olyan helyet elkerült, ahol minimális rend-fegyelem uralkodik. Nem tesz jót az egészségének. *
~ Beteg fasz. ~
* De azért ismétli utána a szavakat. *
- Neked adom ezt az életet -
végy belőle, amennyit akarsz.

Neked adom ezt a halandót -
végbe visz mindent, amit akarsz.

Neked adom ezt a halottat -
azt teszel vele, amit akarsz.

* Elég rosszul hangzanak számára e sorok. Pont olyan sorsnak, amit általában próbál elkerülni. Megérzi a bőrén a kést, mire felszisszen. *
~ Sok lesz mára a jóból. Ha ezt túlélem, ki se teszem a lábam napokig az utcákra. Inni fogok, szívni és baszni. ~217. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-20 19:14:58
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

*Nincs azzal semmi gond, ha a neve nem ragad meg a kormos agyában. Mikor majd szüksége lesz rá, úgyis eszébe fog jutni, hogy van valaki a Kikötőben, aki a maga szörnyeteg módján hajlandó segíteni neki.
Rendben van az is, ha a nőstény nem érti, hogyan lehet a sötétnek hangot adni. Eddig hitetlen volt, honnan a faszból tudná? Arra azonban van adekvát megoldás, ha Sa'Tereth valamiért nem fogadná el az áldozatot:*
- Ha az istennek nem kell a véred, majd megiszom én! *Az ork rozsdás hangjából csak úgy süt a kaján derű.* Szóval kurva buzgón fohászkodjál, ha kedves az életed!
*Arra az ötletre, hogy majd kormos vágja meg magát, nem jön azonnal válasz. Helyette az hallatszik, ahogy a szürkebőrű előhúzza a tőrt a tokjából. Az acél halkan karistol a tokba varrt fenőkövön. A gazdájuk kiroppantja a nyakát.*
- Felejtsd el.
*A tengerészcsizmák ráérősen koppannak a padlón, aztán Darunia háta mögül fölzúg az ork hangja. A szoba, de még a csatorna környező falai is visszhangozzák:*
- Vóóóóóóóóóóóó…
*Hogyan tudná halandó elme befogadni a Sötét Semmit, ami Sa'Tereth legbenső lényege? Csak úgy, ha valami fogódzót ad neki. A sivatag némaságát. A tengeri éjszakát, ahol a fekete ég alatt fekete víz háborog. Pirtianes kibelezett tárnáinak vaksötétjét. Vagy ennek a megfoghatatlan, végtelenül idegen valaminek a lélek mélyébe hatoló zúgását:*
- VÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ...!
*Ha a kormos járt Pirtianesben, ismerheti ezt a nyitányt. Sok áldozat kezdődik így, és nagy ünnepekkor ezrek hangjától zengenek a templomok.*
- VÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
*A levegő vibrál a feszültségtől, ahogy Wruzto elhallgat. Pillanatok homokként peregnek. A rekedt hang hátborzongatóan mély, mikor újra megszólal.*
- Mondjad utánam:

Neked adom ezt az életet -
végy belőle, amennyit akarsz.

Neked adom ezt a halandót -
végbe visz mindent, amit akarsz.

Neked adom ezt a halottat -
azt teszel vele, amit akarsz.

*Természetesen a mélységin múlik, belemegy-e a játékba, de ha nem, azzal kockáztatja, hogy jótevője inkább mégsem fejezi be a szertartást, és az istenségnek szánt vért magának vindikálja. Akárhogy is dönt, a fenti fohász végén Wruzto egy kisebb vágást ejt a nőstény vádliján. A szavai úgy kopognak, akár a csontok:*

Vedd a vérét,
Verd le láncait,
Vezesd a vaksötétben.

A varázsló egy oltáron véráldozatot mutat be, melynek hatására, ha elég erős lélek vérét áldozta fel, az oltár 1. szintű sötétség oltárnak számít, vagy ha már az volt, eggyel növekszik a szintje. A vérnek értelmes élőlényből kell származzon (JK, vagy azt kiváltó, mesélő által mozgatott NJK), frissen, helyben kinyerve, továbbá szintenként egyre erősebb élőlény vérének a feláldozása szükséges (8 + 2*[az oltár jelenlegi szintje] értéknyi tulajdonsággal kell minimum rendelkezzen, ahol a nagyon rossz 0, a legendás pedig 6). Ha a lény, akiből a vér származik, a folyamatban meghal, a varázsló annyi sötétség pontot kap, ahányadik szintű lett az oltár. Ha túléli, akkor a lény kapja ezeket a sötétség pontokat, és a lelke hozzákötődik az oltárhoz. A varázsló a saját vérét is feláldozhatja. Csak olyan lény vére áldozható, aminek a lelke nincs oltárhoz kötve.

216. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-20 15:57:33
 ÚJ
>Darunia Mirasatra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 29
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

* Meghökken a kérdésen. *
- Mi van, most már cimborák is leszünk? Darunia Mirasatra vagyok, hát te?
* Nem hiába, az ital összehozza a népeket. Az ork nevét azonnal elfelejti, mihelyst meghallja. Ilyen egy lehetetlen név! *
- Fogalmam sincs miről beszélsz.
* Bazsalyog lágy, duruzsoló hangon. *
- A tetszést meg szerintem inkább hagyjuk. Mi van akkor... ha nem fogadja el?
* Erről ugyebár, eddig még nem volt szó. Felkapják, mint egy liszteszsákot és ráültetik valamire, ami roppant ingtag és szúr. *
~ Csontok. ~
* Esik le neki, és a pánik újra visszatér a bensőjébe. *
- Khm, esetleg nem csinálhatnám én a vágást? Nehogy túl mélyre bökj, vagy ilyesmi.
* Próbálkozni azt csak szabad, nem? *215. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-20 15:21:25
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

*A kormos olyan lelkesen fogadja a szeszt, amitől Wruzto szemei vidoran összehunyorodnak. A mord vonásokból nehéz kivenni, hogy az öröm őszinte vagy kaján, de az eddig mutatottak alapján az sem volt biztos, hogy az orknak más érzései is vannak az erőszak ötven árnyalatán kívül. Szabadon azonban továbbra sem engedi a nőstényt.*

- Mi a teljes neved? *ezt már oltárépítés közben kérdezi. Ha a mélységi bemutatkozik, Wruzto is így tesz.
Maga az oltár a bejárattal szemközti falhoz kerül, rövid oldalával a fal felé. Nem egy nagy esemény: három arasz széles, négy hosszú és kettő arasz magas nagyjából-téglatest. Az ódon kövek közti résekbe csontok kerülnek, a négy sarkára ilyen-olyan koponyák. Patkányé, vakondé, fűrészfogú halaké. Csak többé-kevésbé stabil, de majd a mágia összetartja.*
- A szertartás úgy kezdődik, hogy hangot adok ennek a sötétnek. *szólal meg a munka vége felé* Tetszeni fog, szálljál be te is! Azután elmondok egy fohászt, amit utánam kell mondanod. Végül megváglak a vádlidon, hogy a vér az oltárra folyjon. Ha az isten elfogadja az áldozatot, egy leszel közülünk, és szabad vagy.
*Közben leülteti a kormost a kész oltárra. Megpróbálja az egyik csizmáját lehúzni, és szabaddá tenni a lába szárát, amit be fog metszeni. Ha megvan, föltérdelteti, hogy a fal felé nézzen.
Bár a kormos nem láthatja, mi történik, jó eséllyel érzékelni fogja, hogy új jótevője komoly rutinnal rendelkezik a véráldozatok terén. A rekedt hang, a mozdulatok, a tevés-vevés hangjai mind megnyugtató tervszerűséget és bajtársiasságot sugároznak.*
- Kezdhetjük?


214. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-19 19:48:45
 ÚJ
>Darunia Mirasatra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 29
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

* Felcsillan a szeme a szeszesflaska lattán. *
- Most hogy meggondolom... egész rendes tag vagy. Kérnék, ha lenne szabad kezem, meg is tudnám fogni... ugyebár...
* Nem jön be a dolog, felcibálják, a gallérjánál fogva. De nincs is gallérja, szóval jobb híján a bőrét ragadják meg. Mohón nyeli az éltető folyadékot, de sajnos túl hamar elválasztják őket.
Megtaszajtják a jelölt irányba. Természetesen elhasal. Nem nagyon tetszik neki, hogy továbbra is lefelé haladnak, ahol nincs egérút. Kivételesen befogja a pofáját. Egy ideig. *
- Meddig megyünk? Az orromig sem látok.
* Úgy érzi már nagyon régóta bolyonganak, az fel sem merül benne, hogy az ork nem ismeri a járást. Tapogatozni is főleg az arcéleivel, térdkalácsaival tud.
Rövidesen megállnak. Csak a halk szuszogást hallja, meg valami kopogást. Azon morfondírozik, hogy a francba lóghatna meg. Elveti a dolgot, lévén semmit sem lát, új cimborája meg ezek szerint igen, hiszen buzgón munkálkodik valamivel.
Most még talán megússza, de ha szökni próbál, bizonyosan meghal. *


213. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-19 17:37:23
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

*Amíg a kormos feszeng meg pampog, Wruzto a kabátja zsebéből laposüveget halász elő, és meghúzza. A pofája eltorzul az italtól, ám amikor áldozata végül a papírforma szerint belemegy az alkuba, bólint, majd elégedetten megkérdi:*
- Pálinkát?
*Ha a mélységi elfogadja, talpra rángatja a gallérjánál fogva (elvégre már meggyógyult, futhat is akár!) aztán a szájába tölt néhány kortyot. A piának az alkoholon kívül nincs sok íze, de ereje, az van, és fix, hogy nem a Rókalyukból származik. Mikor ilyenformán felkészültek, az ork elrakja a flaskát, könyéktájon megragadja a kormost, aztán kiadja az ukázt, miszerint:*
- Induljál előre! *Hogy a nőstény biztos a megfelelő irányba menjen, meg is tolja a csatorna sötétje felé, a lejárattal ellenkező irányba. Nem durván, csak "kellő eréllyel". Ha amaz elbotlana, fölcibálja a földről. Olyan sokat nem is anyázik közben.
Rövidesen vaksötét lesz. Egy kanyar jobbra, egy T-elágazásnál meg balra. Wruzto nem ismeri idelent a járást, de a Kikötőben nagyon is, a föld alatt pedig - hála a bányákban töltött éveknek - jól tájékozódik. Érzése szerint még mindig a Lakónegyed alatt vannak, nem messze a dokkoktól. A téglafalakat felváltja a kő.
Kisvártatva megtalálja, amit keres. A csatorna jobboldali falában ajtónyílás tátong. Vagy utólag vágták át a falat, vagy egy befalazott folyosót nyitottak újra. a
Akárhogyan is, a nyílás mellett ott vannak a kövek, amik egykor a falat alkották. Betereli a kormost a nyíláson.
A szobában valamikor lakhattak, legalábbis egy ágy elkorhadt darabjai, a szemközti falnál álló ősöreg bontószék, meg a kurva sok lerágott csont erről árulkodik. Az ork a bejárattól legtávolabbi sarokba állítja a nőstényt, aztán a csontokból meg a kibontott kövekből nekiáll oltárt építeni. Mivel vaksötét van, leendő hittársa aligha lát bármit az egészből, de a hangját, nos azt hallja…*


212. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-19 16:45:13
 ÚJ
>Darunia Mirasatra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 29
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

- Megint? A kurva életbe...
~ Nem normálisak ezek. ~
* Kicsit vergődik a kötél fogságában. *
- Tehát. Vagy beállok a bandába, vagy itt hagysz megrohadni?
* Sa'Tereth igencsak híján lehet a követőinek, de sebaj. Ha komolyan gondolná, még érdeklődhetne is. Kik a többiek, hányan vannak, miért segítenének? De jelenleg csak a saját seggének megmentése izgatja, bármi áron. Bosszúsan felhorkan. *
- Essünk túl rajta.
* Legyen meg ez a szertartás, vagy mi, aztán már el is porzik a legközelebbi csehóba. Tovább nem is kell foglalkozni a témával. Gondolja ő. *
- Nem akarok én bíráskodni, de egy pöppet erőszakos ez a hittérítés. Na, mindegy. Szóval, mit kell tennem?

A hozzászólás írója (Darunia Mirasatra) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2023.06.19 16:45:47


211. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-19 15:40:26
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

*Wruzto nem érez részvétet a kormos iránt: nem ork, és nem a hittársa. Igazából itt hagyhatná, aztán boldoguljon, ahogy tud. Ha az isten nem választotta volna prófétájának, valószínűleg így is tenne.*
- A te bajod, hogy elpicsáztak. És amíg egymagad vagy, lesz még ilyen, nem egyszer.
*A fentieket olyan higgadtan közli, mintha szállítmányok várható érkezéséről vagy a következő negyedév nemesfém-árfolyamairól beszélne. A bagótól (és talán üvöltözéstől) rozsdás hangján, a csatorna sötétjében ez minden, csak nem megnyugtató.*
- A véreddel kell áldoznod Sa'Terethnek. *válaszolja magától értetődően* Nem kell sokat, és segítek a szertartásban. Ha az övé lettél, nem leszel többet magadra utalva. Számíthatsz énrám, a többiekre, és a haláltól se kell tartanod. Cserébe mi is számítunk terád.
*Körbepillant, csak a miheztartás végett. Tisztában van vele, hogy a jelen helyzetben a kormos ennél aligha fog jobb ajánlatot kapni. A hangján ugyanakkor érezni, hogy az ajánlat minden szavát komolyan gondolja. A megbízható szövetséges pedig ritka portéka a Kikötőben.*


210. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-19 14:31:40
 ÚJ
>Darunia Mirasatra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 29
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

~ Ennek a fickónak kötélből vannak az idegei. ~
* A szétcsattanó üvegcse hangjára megrezzen, majd gyorsan összeszedi magát. Elvégre, ha már itt kell megdöglenie ebben a pöcegödörben, tegye méltósággal. Vagy olyasmi. Megközelítőleg, hasonló. *
- Mit jelent ez pontosan?
* Hunyorog gyanakvóan. Reméli nem azt, hogy mosolyogva hal hősiesnek nem mondható halált, egy számára ismeretlen istenség neve alatt. Megreszelgeti a hangszálait. *
- Rendben, röviden-tömören: mi a bánatos kurva-anyját kell tennem ahhoz, hogy kisétálhassak innen élve?
* Hátha gyengeelméjű, nem árt, ha kicsit pontosabban fogalmaz. *
- Nézd, a sikátorba se jókedvemből kerültem, félájultan. Mondhatni elég szar napom van. Meg még kis barátom, te is csapra vertél, mint egy kibaszott hordót...
* Sóhajtozik rezignáltan. Eljutott arra a szintre, hogy bárkinek bármit megígér, csak hagyják őt szépen békén. Aztán majd lesz valahogy. *209. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-19 11:29:21
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

*Az agyaras válasz helyett elkezdi föl-le dobigálni a fiolát, majd egyszer csak elrúgja a sötétségbe. Hallani, ahogy egy közeli falon szilánkokra törik. Zsebre rakja a mancsait, és vállat von.*
- Nekem sincs dolgom veled. Ha azt akarod, hogy elengedjelek, ajánljad föl magad az istennek.
*Mivel már nem közvetlenül a kormos mellett áll, és a fény csak annyi, amennyi a fenti sötét utcáról leszüremlik, valószínűleg nem látni az arcát. Pedig nem mosolyog, és a hangja ugyanolyan tárgyilagos, mint az előbb. Mintha nem is ő kötözte volna meg a nőstényt, hanem az csak "úgy alakult." Előhúzza a csatabárdot az övéből, és lelógatja a lába mellett. Fél füllel a háta mögé figyel. A csatorna veszélyes hely. Főleg hátrakötött kézzel...*


208. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-19 10:59:02
 ÚJ
>Darunia Mirasatra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 29
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

* Talán az enyhe öklendezés késlelteti a hatást, de mihelyst legyűri, a gyógyítás el is kezdődik.
Pár másodpercig értetlenkedve mered rá. *
- Úgy érted, követője?
* Megforgatja a fejében a gondolatod párszor, hogy akkor most erre mit kellene felelnie, hogy mielőbb megszabadulhasson a fickótól. *
- Nem követek senkit, csak magamat. Én nem zavarom az isteneket, hát azok se háborgatnak engem.
* Feleli végül, az igazságnak megfelelően. *
- Engedj el. Megkaptad, amit akartál nem? Akármilyen fura szerzet is vagy, nincs dolgom veled.
* Morogja, magához képest visszafogottan. Még egy nagypofájú mélységi nőstény száját is befogja, ha orvul vérét veszik egy kurva csatornában. *


Megivott egy varázsitalt, ami azonnal begyógyítja az első, második és harmadik fokozatú sebesüléseket.

207. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-19 09:17:20
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

*A kormosban eltűnik a bájital, de a hatása egyelőre nem látszik. Talán összeveszett valamivel a gyomrában - ez azonban már nem Wruzto baja. Visszaereszti áldozata fejét a padlóra, aztán feltápászkodik, hogy a csatornában továbbmenve elhagyja a tett színhelyét. A kormos azonban úgy látja, még nem végeztek egymással. Az egykori hajcsár vet rá egy lapos pillantást, de végül úgy dönt, marad még egy gondolat erejéig.*
- Attól függ. *lustán forgatja az ujjai közt a gyógyital üres fioláját* Sa'Tereth eszköze vagy?
*Tudja, hogy nem. Nem is ez a lényeg, hanem hogy a nőstény mit reagál a kérdésre. Nem muszáj ellenségeknek lenniük. Az ork - saját rideg megítélése szerint - most is többet adott, mint amennyit elvett, és van még ott, ahonnan ez jött.*


206. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-16 13:43:36
 ÚJ
>Darunia Mirasatra avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 29
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

* De iszik bizony. Rendszeresen és előszeretettel. Gyakran étkezések helyett is, de valószínűleg az alkohol testet szárító hatása jól érvényesül. Jelenleg is a szervezete igen nagy mennyiségű szeszesitalt, illetve hodarilt tartalmaz.
Egy fülsértő caffanással leválik róla a bestia, mire hálásnak szánt gesztussal összerázkódik undorában. Lekerül róla a rongy, amire őszintén meglepődik. *
- Mi...
* A szájába tuszkolja a fiolát, majd reflexből nyeldekelni kezdi, kissé köhögve-fuldokolva. Erre nem számított. Már lélekben felkészült a halálra. Mostanában gyakran kerül szívbéli közelségbe vele. Kiegészíti a gyilok-listáját ezzel a szörnyeteggel is. Ha egyszer kiszabadul...
Az ital azonnal hatni kezd, könnyebb sérülései meggyógyulnak. Az ereje is visszatér valamelyest.
Egy darabig csak bámulja a fickót és az azt körülvevő sötétséget. Nem próbál menekülni, hiszen valószínűleg hasztalan. Egyelőre nem pazarolja az erejét. *
- Khm. És most?


205. hozzászólás ezen a helyszínen: Csatornarendszer
Üzenet elküldve: 2023-06-16 12:20:39
 ÚJ
>Wruzto Molzichygk avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 269
OOC üzenetek: 11

Játékstílus: Vakmerő

//A kikötői vámpír//
//A hozzászólás 16+ jeleneteket tartalmaz!//

*A kormos nem iszik rendesen. Ezt Wruzto abból állapítja meg, hogy a fémes-sós nektárt úgy kell kiszipolyozni a nyakából, annyira lassan folyik. Eleinte föl-fölmordul az idegtől, de ahogy egyre több vér csorog le a torkán, megszállja valami különös, sötét nyugalom. Mintha újra papnövendék lenne, lelkigyakorlaton Pirtianes bányái mélyén, ahol nincs fény, nincs hang, csak a végtelen, feneketlen üresség. A Halál Legyőzőjének legbelső lényege, amit felfogni nem tud halandó, csak átérezni. Egy pillanatra kedve volna szavakat dobni ebbe az ürességbe. Üdvözölni az istent, ahogy egykor Sa'argathot: "Haras, suraf juttoro Sa'Tereth!"
Valójában semmi szüksége rá. Ezen a ponton a szavak csak kötöttséget jelentenek a szellem számára. Az isten pedig a valóság minden részletét ismeri, minden időben. Azt is, hogy melyik eszköze épp mit csinál.
A kormost legjobban érdeklő eszköz három nagy korty vért szív ki a nyakából. Wruzto ezután elereszti, és a nőstény köpenyével előbb a pofáját törli le, aztán meg a hátáról az okádékot. Mikor ezzel megvan, tisztára nyalja a tőrét, és kipiszkálja vele a sötételf szájából a pecket (a kezeit véletlenül se oldozza el). A kabátja zsebéből fiolát vesz elő. Fogával kihúzza belőle a dugót, padlóra köpi, elrakja a fegyverét, aztán melléje térdel az áldozatának, hogy megemeli a fejét.*
- Gyógyital. *közli tárgyilagosan, és megkísérel beletölteni Darunia Mirasatra szájába 1 Világoszöld varázsitalt. Egy csepp se menjen kárba.*


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 205-224