OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
[Bekerült] A kasztok kiegyensúlyzása
<< Előző oldal - Mostani oldal: 5 (81. - 98. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása:

98. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-05 19:18:00
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang:
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Igen, bocs, sorban haladtam, és azt akkor még nem láttam.


97. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-05 19:16:32
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
Ld. megfelelő bejelentés téma:

[LINK]


96. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-05 19:15:14
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Akkor zaklathatunk a PM-ekkel? :)


95. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-05 17:38:05
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
Bekerült... :)


94. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 16:31:21
 ÚJ
>Turrog a Behemót avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 763
OOC üzenetek: 678
Szép lista, alig várom hogy bekerüljön :)


93. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:57:18
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
sortűz, csak elírtam. :D

Egyébként lehet dupla annyi vessző, ez van odaírva, zárójelben van a kettő, mert azért az a tipikus, hogy az egyet duplázod. De a zárójelben lévő kettő szó elé odaírom majd, hogy általában. Pontosítva a leírás.

Gyógyítás passzív képességnek felvéve a tudóshoz.

Alkimista aktív képessége is picit módosult/pontosítva a leírás.

Szerzetes aktív képessége is módosult picit, ill. minden aktív képességnél meg lett határozva a fizikai észlelés lehetősége (fontos, hogyha a szerzetes duál vagy triálkasztban van, mert akkor nincs megérzés passzívja).

No, friss lista:

!!! Harcos kasztok:

Def.: harchelyzet: a harchelyzet olyan reagváltások/körök sorozata, amik mindegyikében legalább egy támadóakció történik. A harchelyzet megszakad, ha egy teljes körön keresztül semmilyen támadóakció nem történik. Támadóakciónak számít minden olyan karakterek közötti interakció, aminek a célja a közvetlen károkozás a másik karakternek (legyen az testi, anyagi stb.).

1. Íjász:
- Passzív képesség: szintlépésnél +2 pontot kapnak célzásra, fájdalomtűrésre és pusztakezes harcra.
- Aktív képesség: sortűz - egy harci körben kétszeresére (ált. kettőre) növelheti az előtt nyílvesszők számát, bármiféle büntetés (sikeresség csökkenés) nélkül. A lövések teljesen független egymástól, és egyik lövés nem érinti jobban negatívan a karaktert, mintha nem használná a képességet. Egy harchelyzetben legfeljebb egyszer használható. A képességhasználat fizikailag észlelhető (látható).

2. Kardforgató:
- Passzív képesség: szintlépésnél +2 pontot kap fájdalomtűrésre, fegyveres közelharcra és pusztakezes harcra.
- Aktív képesség: vérszomj - hatására egy körön keresztül nem érez se fájdalmat, se félelmet. Harchelyzetenként maximum egyszer használható. A képességhasználat fizikailag NEM észlelhető.

3. Lovag:
- Passzív képesség: szintlépésnél +2 pontot kap emberismeretre, fájdalomtűrésre és fegyveres harcra.
- Aktív képesség: vértviselet - bármilyen nehéz és kemény páncélzatot is visel, három körig úgy mozog benne, mint bárki más a legkönnyebb ruhákban. Kiadós (min. 8 órás) alvásonként egyszer használható. A képességhasználat az 1. kör lejárta után fizikailag észlelhető (látható a használó mozgásából).

4. Szerzetes:
- Passzív képesség #1: szintlépésnél +2 pontot kap fájdalomtűrésre és pusztakezes harcra.
- Passzív képesség #2: megérzés - hatására mindig azonnal rájön, hogyha egy másik kaszt a különleges képességét alkalmazza (még a használat megkezdésének pillanatában).
- Aktív képesség: képességtörés - hatására a célpont éppen aktív, használt azonnali hatású képessége teljesen hatástalan lesz, semmit sem befolyásol. Az időtartományban (x körig) ható képesség pedig egy körre megszakad (egy körig nincs hatása, utána folytatódik, mintha mi sem történt volna). Használatához teljesen biztosan tudnia kell, hogy a másik éppen a képességét használja (fizikailag vagy a megérzés passzívjával észleli). Körönként egyszer alkalmazható. A képességhasználat fizikailag NEM észlelhető, és nem hat rá a képességtörés.

!!! Tudományos kasztok:

5. Mágus:
- Passzív képesség #1: 5. szintű mágia affinitással indul
- Passzív képesség #2: 33 százalékponttal (pl. 50 helyett 83 százalék) nagyobb az esélyük varázslásnál a sikerre
- Passzív képesség #3: eggyel több manát tudnak visszatölteni körönként, ha a megfelelő kondíció teljesül.
- Aktív képesség: oszlatás - az általa használt varázslat hatását gyengítheti (pl. egy szélvész helyett kis szellő), ill. a hatást bármikor felszámolhatja (pl. mana lövedéket a célpontba való csapódás előtt semmivé teszi vagy 3 körig tartó varázslatot lejárat előtt feloszlat). Körönként egyszer használható. A képességhasználat fizikailag NEM észlelhető.

6. Tudós:
- Passzív képesség #1: szintlépésnél +2 pontot kapnak alkímiára, igemondásra és nyelvismeretre.
- Passzív képesség #2: gyógyítás - ismeri a legtöbb betegség tüneteit, ezáltal a tünetekről meg tudja állapítani a betegséget, továbbá hatékonyan tud segédkezni a gyógyulási folyamatban.
- Aktív képesség: memoriter - használatakor bármilyen, az elmúlt három napban látott vagy hallott szöveget vagy ábrát képesek tökéletes pontossággal felidézni. A képességet nagyobb alvásonként (min. 8 óra) egyszer használhatják. A képességhasználat fizikailag NEM észlelhető.

7. Alkimista (új kaszt):
- Passzív képesség: szintlépésnél +4 pontot kap alkudozásra és alkímiára.
- Aktív képesség: dobható bájital - alkalmazásakor az adott karakter a bájitalt nem megissza, hanem eldobja, ami becsapódáskor fejti ki hatását a célpontra. A speciális üvegnek köszönhetően az nem tesz kárt a célpontban, ellenben a bájital teljes mértékben kifejti hatását a célpontra, mintha ő itta volna meg. A dobással igen ritkán vétenek célt, mintha valami mágikus erő húzná oda őket a célponthoz, akkor is, ha az elmozdul. Körönként egyszer használható. A képességhasználat fizikailag észlelhető (látható).

8. Druida (új kaszt):
- Passzív képesség: Az általa mozgatott, idomított állatok (NJK-k) használhatóak a következőkre: bármilyen információ szerzése és továbbítása, kis értékű tárgyak (max. 100 arany valós érték) lopása, figyelemelterelés, másik játékos idomított állatával való harc (ekkor számára is engedve van a harc), illetve a JK-nak könnyű sérülés okozása. A használat sosem jelent 100%-os sikert, sőt! Egyszerre maximum három állatot tarthat, és minél több van neki, annál valószínűbb, hogy az állat visszautasítja a gazdája parancsát (egy esetén ilyen nem fordul elő, kettő esetén ritka, három esetében viszont már tipikus). Az állat el is engedhető, csökkentve a számukat.
- Aktív képesség: meggyőzés - használatakor a célszemélyt sikerül meggyőznie *egy* (tőmondatban megfogalmazható) általa kitalált tényről (legyen az valós vagy hamis) a következő kettő kör erejéig. Nem lehet olyan tényről meggyőzni, ami teljesen nyilvánvaló hazugság és/vagy a célszemély pillanatnyi érzékeléseinek/identitásának homlokegyenest ellentmond (pl. süt a nap, amikor éjszaka van) és/vagy a célszemély életét közvetlenül fenyegeti (pl. láthatatlan átjáró van egy szakadék fölött, menjen rá nyugodtan). Egy karakteren összesen egyszer alkalmazható élete folyamán (és a későbbiekben azonnal rájön), és a két kör lejárta után a célszemély tisztában lesz vele, hogy a képesség áldozata lett. A képességhasználat fizikailag észlelhető egy harmadik (külső) karakter által (a használó és célszemély viselkedéséből).

!!! Alvilági kasztok:

9. Orgyilkos: (nem orvgyilkos mostantól)
- Passzív képesség: szintlépésnél +1 pontot kapnak célzásra, nyomolvasásra, fegyveres közelharcra és pusztakezes harcra.
- Aktív képesség: árnytánc - egy körön keresztül képes kitérni minden fizikai támadás elől (ideértve a mágiával idézett fizikai támadásokat is). Amennyiben a támadás mágiával lett idézve, a kikerülése magas fokú koncentrációt igényel, így a képesség használója az adott körben elveszti a (vissza)támadási lehetőségét. A képesség harchelyzetenként egyszer használható. A képességhasználat fizikailag észlelhető (látható).

10. Tolvaj:
- Passzív képesség: szintlépésnél +1 pontot kap álcára, tolvajlásra és nyomolvasásra.
- Aktív képesség: nyilvános lopás - használatakor a kiszemelt (egy helyszínen lévő) célpontot 100% sikerrel sikerül meglopni, aki így a pénzének 10%-át köteles átadni a tolvajnak, ellenben a tolvajt a célpont is, ill. a közelben álló összes szemtanú (legyen az városőr, többi tolvaj, egyszerű személyek stb., a lényeg, hogy lássa a lopást) felfedezi, és bizonyossággal megállapítja róla, hogy ő a bűnöző. Csak olyan ellen alkalmazható sikeresen, aki még nem *látta/tapasztalta* az adott tolvaj képességhasználatát. (Sikertelenség esetén az alkalmazó elszenvedi a hátrányokat, a lopás sikerét pedig a célszemély dönti el!). A képességhasználat fizikailag észlelhető (látható).

11. Bárd (új kaszt):
- Passzív képesség: szintlépésnél +1 pontot kapnak alkudozásra, tolvajlásra, emberismeretre és fegyveres közelharcra.
- Aktív képesség: illúzió - használatakor képes egy rövid mozdulatsort álcázni/másnak tettetni. A valós és eljátszott mozdulatsornak hasonlónak kell lennie, és viszonylag hihetőnek. Tíz hozzászólásonként maximum egyszer alkalmazható. A képességhasználat fizikailag NEM észlelhető.

12. Vajákos (új kaszt):
- Passzív képesség #1: Védett más vajákos identitászavar képessége ellen.
- Passzív képesség #2: az aktív képessége (identitászavar) nem törhető meg a szerzetes aktív képességével (képességtörés), csupán eltéríthető: átmenetileg a szerzetes egy másik harcos kaszt aktív képességét kapja meg, amit ő maga választhat.
- Aktív képesség: identitászavar - a használó megbabonázza a célpontot, aki ennek következtében három körig nem tudja használni a kasztjához kapcsolódó aktív képességet. A célpont már a képesség hatása alatt rájön, hogy a képesség áldozata lett. Egy vajákos egy karakternek életében csak egyszer tudja összezavarni a kaszti identitását. A képességhasználat fizikailag NEM észlelhető.

!!! Egyéb kasztok (munkák, életmód):

13. Földműves:
- Passzív képesség #1: minden munka után 5 arannyal többet kapnak.
- Passzív képesség #2: 10%-kal nő a pénzük szintlépéskor.
- Aktív képesség: időjóslás – teljes bizonyossággal meg tudják állapítani (érezni), hogy a következő 24 órában esni fog-e az eső/lesz-e a vihar. A képességhasználat fizikailag NEM észlelhető.

14. Kereskedő:
- Passzív képesség: szintlépésnél +2 pont alkudozásra, nyelvismeretre és emberismeretre.
- Aktív képesség #1: értékbecslés – akármilyen tárgyról, ruhadarabról, különleges cuccról (mindenről!) meg tudja szinte teljesen pontosan (max. 5% hibahatár) állapítani annak értékét. A képességhasználat fizikailag NEM észlelhető.
- Aktív képesség #2: átverés – akárkit meggyőz akármilyen kis értékű (100 arany alatti valós érték) tárggyal kapcsolatban, hogy az csupán holmi kacat, és egy tized aranyérmét sem ér. Nem győzhető meg olyan személy, aki teljes mértékben tisztában van a tárgy valódi értékével (értékbecslést használt rá). A képességhasználat harmadik (külső) karakter számára fizikailag észlelhető (látható a célpont és a használó viselkedéséből).

15. Vándor:
- Passzív képesség: szintlépéskor +1 pontot kapnak álcára, keresésre, nyomolvasásra és célzásra.
- Aktív képesség: felfedezés - a képesség használatakor nagy eséllyel felfedezik a rejtett zugokat és ajtókat, ösvényeket/utakat, különleges, eldugott, elrejtett helyeket. A felfedezést naponta (játékbeli idő) maximum egyszer használhatja (értsd: nagyobb alváskor "töltődik" vissza), de minimum 10 hozzászólásonként (mindkettő feltételnek teljesülnie kell egyszerre). A képességhasználat fizikailag NEM észlelhető.

16. Polgár:
- Passzív képesség #1: szintlépéskor +1 pontot kapnak tanulásra és 5%-kal növekszik a pénzük.
- Passzív képesség #2: +3 arany minden nap (IRL), első belépésnél.
- Aktív képesség: elvegyülés - nagyobb tömegben könnyebben olvadnak be a sok átlagember közé, mint mások, ill. ha már elvegyült, szinte lehetetlen kiszúrni őket. A képességhasználat fizikailag NEM észlelhető.

A hozzászólás írója (Emphus Engora) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2013.11.04 19:24:40


92. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:49:03
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 140
OOC üzenetek: 110
Ha valamelyik tudományos kaszt kapja a gyógyítást, az még nem lesz túlbonyolítás, ráadásul szerintem a felcserség ne kerüljön alvilághoz, az azért már tényleg nehezen magyarázható.


91. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:47:24
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 231
OOC üzenetek: 163
Szerintem se lenne rossz a gyógyítás, de a fölösleges bonyolításnak se látom értelmét. Mondjuk a vajákos passzívjának esetleg lehetne, hogy gyorsan elemezi a sebeket.


90. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:43:37
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 140
OOC üzenetek: 110
Az is egy jó ötlet, támogatom :)


89. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:43:25
 ÚJ
>Neara Anthariel avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 90
OOC üzenetek: 33
Emphus: Eddig sortűz volt, most gyorstűz?
De oké, ha lehet dupla vesszővel is az már kemény :)88. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:33:19
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Az 51. hozzászólásban leírtak nagyon is rendben vannak, emellett szerintem is bemehetne a gyógyítás a tudóshoz, ezt a képességet érdemes lenne berakni. :) Túlságosan bonyolítani már nem hiszem, hogy kell ezt. :)


87. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:26:15
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
Kész druida vagyok. Remélem két kör múlva nem gondolod meg magad. :D

Mit szólnátok ahhoz, ha a tudós kapna egy olyan passzívot, hogy az összes általános betegség tünetét felismeri, a tünetből meg tudja állapítania betegséget, és hatékonyan segíthet a gyógyításában?

Mert a memoritere elég tápos tud lenni néhány kivételes helyzetben, de úgy összességében nem épp egy mindennap használható, erős képesség.

A hozzászólás írója (Emphus Engora) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2013.11.04 13:29:17


86. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:25:06
 ÚJ
>Zaraun Aleandar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 128
OOC üzenetek: 397
Igen, ez így már engem is meggyőzött :)


85. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:22:12
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
Én nem. Az állatot is meggyőzi valamiről (=idomítja), irányítja. Az embert (vagy bármilyen más fajt) is meggyőz valamiről átmenetileg (részben irányítja). A bölcsességével, tudásával, befolyásával hat másokra, legyen az állat vagy ember (vagy egyéb faj) - csupán az állat ellen ez erősebb.

A sortűz amúgy elég tápos tud lenni harckezdéshez. Ha jól helyezkedik az íjász, ezzel gyakorlatilag két karaktert rögtön harcképtelenné tehet, de egyet mindenképp. Persze ez egy zárt terű csatában nem kedvező, de hát ott az íjásznak semmi sem kedvező. :)
Egyébként azért gyorstűz, mert ha az íjász alapból ellőhet két vesszőt egy körben (pl. mesélői engedély, vagy akár megtanulja a dupla vesszővel való lövést) azt is megduplázhatja négyre.

A hozzászólás írója (Emphus Engora) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2013.11.04 13:24:49


84. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:06:11
 ÚJ
>Zaraun Aleandar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 128
OOC üzenetek: 397
De ha így tekintünk a druidára, hogy az adott kultúrában elfoglalt vezető szerepét vesszük alapul, akkor az állatok irányítása nem illik bele a képbe.


Hozzáteszem az egy nagyon pofás passzív, csak így az aktívja és passzívja között némi zavart érzékelek.

A hozzászólás írója (Zaraun Aleandar) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2013.11.04 13:07:20


83. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 13:03:12
 ÚJ
>Neara Anthariel avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 90
OOC üzenetek: 33
Elwyrien: tudom, de mivel ez mágikus világ, akár még bele is férhet még több vessző, de a számukat lehet korlátozni is (mondjuk max 4-re).

Ezért is írtam, hogy akkor nevezzék át dupla lövésnek mondjuk, ha a több nyílvessző már túlzás :)

A hozzászólás írója (Neara Anthariel) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2013.11.04 13:04:00


82. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 12:59:56
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
Betegségek könnyebb felismerését egy tudós passzívnak is el tudom képzelni. De felőlem mehet végül is druidának is, ellenben akkor kiveszem a JK-nak való könnyebb sérülés okozását az állatokkal.

@Zaraun:
"A meggyőzés nem kaszt függő szerintem, hanem befolyástól függ"

És:

"nagy tiszteletnek örvendtek és az ítélkezés, viták eldöntése az ő tisztjük volt és komoly politikai befolyással is bírtak"

Szerintem itt maradjunk is ennyiben. :)


81. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 12:56:02
 ÚJ
>Zaraun Aleandar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 128
OOC üzenetek: 397
Druidák igenis természetközeli emberek voltak, ami nem egyenlő azzal, hogy állatokkal éltek együtt az erdő közepén.
Papok voltak, vallásuk és szimbólumaik meghatározó része volt a természet, ebbe beletartoznak a természeti erők, a csillagok is, csillagjóslás, stb. És igen, az adott kultúrában központi szerepet töltött be a vallás, ezért a papok nagy tiszteletnek örvendtek és az ítélkezés, viták eldöntése az ő tisztjük volt és komoly politikai befolyással is bírtak. A meggyőzés nem kaszt függő szerintem, hanem befolyástól függ, ennyi erővel a polgárok is kaphatnák ezt az aktívot.
Szvsz ők attól még papok, erősen spirituális emberek. Ennyi erővel pap-nak is lehetne nevezni, lehet jobb is lenne, viszont ahhoz nem passzol a passzívja.


80. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 12:55:59
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 140
OOC üzenetek: 110
Rendben, inkább csak magamat próbáltam menteni, hogy amiatt értelmeztük rosszul a druidát :D

A felhozott csak egy példa volt, hogy mutassam, hogy nem összetett és bonyolult rendszert gondoltam, hanem tényleg valami kis apró különlegességet, ami csábítóvá teszi, hogy esetleges gyógyítók is megjelenjenek. Bármelyik ötletet támogatom, akár azt is, hogy kasztcsoportnak legyen passzív, akár azt is, amit Elwy ír. Akár a képesség is lehet más, én csak felvetettem egy példát :D


79. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-11-04 12:54:29
 ÚJ
>Elwyrien Khaedyys avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 505
OOC üzenetek: 228
Akkor viszont megint ki kell találni valamit, mindegyik kasztcsoporthoz passzívnak... kezd egy kissé túlbonyolódni a dolog és a túl sok skill behozása sem biztos hogy jó ötlet, mert tényleg elmegy a végén MMO-ba...
Simán lehet annyi is akár, hogy a druida kap +1 passzívot erre, hogy felismeri a betegségeket, sérüléseket. És rendben is vagyunk.


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 79-98