OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Kalandok >>
[Globális][Vége] A Te döntésed!
<< Előző oldal - Mostani oldal: 3 (41. - 57. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása:

57. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-11-12 12:47:41
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5968
Megbeszéltem Shiroval, ezt a kalandot lezártnak tekintjük (gondolom nem nagyon kell magyarázni okokat). Úgyis globális volt, úgyhogy nincs egyéb teendő, mint hogy a karakterek egyáltalán nem is emlékeznek arra, hogy megtörtént.


56. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-10-26 09:01:39
 ÚJ
>Khan Lero avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 614
OOC üzenetek: 85
Üdv újra az "élők" sorában, Shiro. :)

K.


55. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-10-26 08:56:50
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Elnézéseteket kérem a kimaradásért, volt egy hosszú rossz szériám.
Holnap v holnapután kaptok mesélőit.

Sh


54. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-09-18 18:35:24
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Gyors helyzetjelentés:
Jelenleg úgy állok, h a táp-gond megoldódott. Viszont míg így lett, beadtuk a lapost egy "professzionális" szervízcéghez kitakarítani. Jelenleg... Egy hete nem tudni, hogy hol is van a gép tulajdonképpen (kölcsöngépről írok). Sem az irodában nincs, ahová be lett adva, sem ott, ahol magát a szervizelést csinálják.
(off-comment: azért ez különös, egy fél milliós laptop esetében, mikor az iroda és a szerviz közt 50 km ha van, és a takarításért is elkérnek annyit, amennyibe egy alaplap-csere kerül...
bocsánat, dühös vagyok én is, na :/ )

Amint csoda történik és megkerül a lapos, írok Nektek is, meg a cég honlapjára is legalább két 0-ás értékelést.....53. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-09-07 19:14:50
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Szóval népek, Shiro üzeni, hogy kicsit csúszásban van IRL elromlott tápok miatt. Akik eddig türelmetlenkedtek, folytassák nyugodtan, de egy darabig még nem lesz reag. *gyorsan elfut, mielőtt őt találják el a vasvillák*


52. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-27 09:21:15
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Megcsúsztam a reaggal, tudom. És ezért elnézéseteket kérem, IRL elhavazódtam. Most megérkezett a körváltótok, de ezzel is sietnem kellett, szóval ha kimaradt vmi, vagy félreértettelek benneteket, kérlek szóljatok.
Erre a PM lesz a legjobb mód, ritkásan tudok felnézni még ma is.

Határidőtök ismét egy hét, azaz szept. 3.
Továbbra is áll az is, hogy ha valamelyik csapat hamarabb elkészül, ill. a többség halad, kaphattok félkörös mesélőit is.

Egyéb kérés, kérdés, ilyesmi tehát most PM-ben.
Köszi51. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-14 10:07:58
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
És ment is. Kérlek, tartsátok az előzőben kiírt feltételeket.


50. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-14 09:51:39
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Nos. Megvan a mesélőitek jegyzetben, de még várjuk ki ezt a szűk negyed órát, hátha ír Khan. Igaz, jelezte, h nem biztos, h fog tudni, de hátha.
Legkésőbb 10,05-kor kapjátok a mesélőit.

Ami miatt előre szólnék: aki választás előtt áll, tehát most került találós kérdéshez, rejtvényhez, v csuháshoz, az pm-ben még fog tudni írni a holnapi nap tippet, ill, h mit választ. Arra fogok tudni válaszolni - mentve persze a kérdést és választ is. Tehát aki ilyesmi előtt áll, fog tudni kapni OC "segítséget", hogy ne lassítsa a társát, akivel esetleg épp összeverődött.
De ez csak a holnapi napra érvényes sajnos, mivel csak holnap vagyok benne tutibiztos, hogy akad majd rendes wifim és egy-két óránként pár percem is felnézni.

Mivel egy hétig nem valószínű, hogy leszek, rátok vannak bízva a körváltások. Annyit kérnék továbbra is, hogy akik összekerültek, érjék be azért légyszi max 5-6 reaggal (nem körrel, reaggal, össz.), mert egyrészt lenyomjátok egymás reagjait másképp; másrészt mire visszaérek, így is ki fog folnyni a szemem. És szeretném mihamarabb tovább vinni a kalandot, tehát fontos lenne, hogy követhetőek maradjatok.

Köszi

A hozzászólás írója (Shiro) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2015.08.14 09:53:24


49. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-12 13:09:23
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Akik eddig írtak (6 fő), illetve a hozzájuk közvetlen v közvetve kapcsolódó játékosok kaptak egy közbenső hsz-t.
Ez nem jelent körváltást, így a játékosi v nézői hsz-ek érkezésének határideje továbbra is marad péntek 10 óra erre a körre vonatkozóan. Csak akik írtak, a nagyjuk választás előtt állt, találgatás közben van, amivel nem kéne megálljon több mint egy hétre. Főleg ha esetleg péntek 10-ig születik akár jó megoldás így, rávilágítva, hogy az eddigi "megoldások" nem helyesek.

Kagan és Rilai részében történt egy pici módosítás, ha előzőleg megnyitottátok, kérlek, hogy most frissítsetek rá. A mostani, javított lesz a mérvadó számotokra.

Tehát, körváltás továbbra is péntek 10-ig. Ha valaki addig nem tud írni, még mindig van ideje jelezni. Ez esetben njk-ként vezetem tovább, más esetben viszont rovátkázok (ergo nem csinál semmit, s mivel mindenkinek maximum két ilyen nem jelentett esélyt adok kimaradásra, ennyi után az adott jk ki fog esni!).48. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-10 10:56:58
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Szerintem érthető volt, Kagan. De ha mégis úgy véled, hogy nem jól értettem, akkor pü. :)

Ment a következő mesélőitek. Ha valami nem érthető, nem teljes számotokra, akkor szintén pü, vagy szóljatok itt, légyszi.

Viszont, fontos:
szombaton elutazom, és jövő szombat-vasárnapig nem valószínű, hogy fogok tudni hsz-t írni (megpróbálok majd, de nem tudom, mennyi időm lesz rá hegymászás, tóba ugrálás és egyéb közt; meg hogy egyáltalán milyen lesz a wifi a szálláshelyen...), a mostani határidőnk legyen a Péntek 10 óra. Csak mert pénteken is nagyon maximum du 1-ig fogok tudni írni, és szeretnék addig meglenni a mesélőivel, hogy ne álljatok be 2 hétre. Emiatt kérnélek titeket, hogy ne legyen még 10 perces csúszás sem a határidőhöz képest, mert nem kis munka a térképet böngészni, ki merre van éppen, ki mit csinál, hogyan halad az úton, a csapdáival, stb... És nem lenne jó, ha pont az ilyen 10 percen múlna az, h nem tudom befejezni a nektek szánt hsz-t.

Tehát a határidő péntek délelőtt 10. Pontban. Aki esetleg addig nem tudna írni, azt kérem, hogy szóljon, nagyon bocsánatos bűn lesz most az ilyen kimaradás. De jó lenne, hogyha azok mindenképp tudnának írni, akik feladat vagy választás előtt állnak, hogy ne rostokoljanak egyhelyben majd plusz egy hétig.

Más: a feladványok, amiket most kaptatok, egész könnyűek. Privát szobában, pü-ben nyugodtan vitassátok meg, közösben nem szeretném látni (ugye már csak a kizárás miatt sem). A kérésem továbbra is annyi, hogy az esetleges megoldásokat, tippeket, gondolatmeneteket futtassátok le IC.

Most kezd izgalmassá válni a dolog, ahogy páran elkezdtek összeverődni. :)
Nekik van lehetőségük interakciókra is IC, de tőlük azt kérem, hogy lehetőleg ne menjen el a dolog abba az irányba, hogy a többiek hsz-ét nagyon lenyomjátok. Ez leginkább nekem lesz fontos, hiszen most eléggé korlátozott időm lesz, amit a héten a gépnél töltök, és ami alatt a fordulóváltást meg kell majd írjam nektek.

Ha határidő előtt születik pár olyan hsz, ami előrelépést jelent, vagy jó megoldás a talányoknál, fogtok kapni ilyen kis "közbenső" köröket is.47. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-09 18:54:10
 ÚJ
>Kagan Thargodar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 2255
OOC üzenetek: 782
Írtam egyet, nem túl nagy, és beteg is vagyok, szóval ha nem érthető, akkor... PM :P


46. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-05 13:58:00
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Az első csapatban még 4 hsz híja, a másodikban viszont csak Svirre és Kaganra várunk.

Hétvégén csak rövid időkre nézek fel, h sz-t nem fogok tudni írni valószínűleg, de ha legalább az egyik csapat letudja a körét pénteken úgy 10-11-ig, akkor még a hétvége előtt kaphat hsz-t.


45. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-04 10:46:14
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Öhm, igaz. Khyrt érintően, bocsánat. Korán van még
:/


44. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-04 10:40:28
 ÚJ
>Rilai Raeling avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 628
OOC üzenetek: 77
mármint Khyr-t érintően, nem? :)


43. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-04 10:30:17
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Bekerült némi kiegészítés Rilai-t érintően a mesélőibe.


42. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-04 10:01:28
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Na, megkaptátok a következő mesélőit is a labirintusba, így a következő határidőtök aug. 11, kedd.
Büszke vagyok rátok, egész hamar lement ez a kör, ezt a tempót jó lenne fenntartani is. :)

A nézőkre nem tértem ki külön most, idő híján vagyok kicsit, de ti vegyétek úgy, hogy azért vizet-sört, meg cipót sajttal, vagy az említett főtt kukoricát kaptok, ha kértek. És persze mindenki kap papírt-tollat is, aki szeretne írni, ilyen szinten vezethetitek az njk-kat most.

További kérés, kérdés, óhaj itt v pm-ben. :)


41. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-03 10:16:32
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Az I-es csapatban már csak Yero hsz-ét várjuk. Ha ír, válthatunk is kört velük.

Várok még továbbá 2 játékostól pm-et, és még 3-tól hsz-t.

Aki nézőként csatlakozott, csatlakozna még, az kérem, tegye meg. Ketten (Khan és Letrion) kértek segítséget is, így aki nekik segítene, azok pm-ét is várom.

Már csak 3 napotok van a határidőig!


40. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-07-31 12:03:36
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Pü-ben kapott kérdésre:

Olyan is jöhet nézőként a Labirintusba, aki játékosnak nem jelentkezett korábban, ha IC kifejti a hozzászólásában, hogy hogyan szerzett értesülést az eseményről.
Rájuk is az aug. 6-i határidő vonatkozik, mint minden nézőre (aki addig nem esik be, az csak a reteszelt kaput fogja döngetni). Ill. minden szabály vonatkozik rájuk is, mint a többi nézőként jelenlévőre. Fejlécezés, segítségekkel kapcsolatos szabály, és az is, hogy ne hsz farmolásra használják a globált lehetőleg.


39. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-07-30 19:36:12
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Ami még lemaradt, de talán még nem késő közöljem:
reag sorrend nincs, a lényeg, hogy minden körben legalább egyet írjon minden játékos. Több is megengedett, indokolt esetben, de kevesebb nem - csak ha jeleztétek a távollétet, inaktivitást.

Továbbá kérném még a játékosoktól, hogy a Te döntésed fejlécen kívül, az alatta lévő sorban, szintén fejlécben jelöljék, melyik csoportban vannak.
Egyelőre sokan vagytok, és így lesz legkövethetőbb nekem is - nektek is.


38. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-07-30 19:11:24
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
Annyit kérnék a játékosoktól, hogy amennyiben a kék ruhást választják, várják meg a pü-ben kapott válaszomat, vagyis az őket pártoló nézők (vagy ha ők nincsenek - npc-k, vagyis kockagurításként kiadott eredmények) javaslatok eredményét.


1-20 , 21-40 , 38-57