OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Általános fórum >> Játékok >>
Hearthstone
Mostani oldal: 1 (1. - 4. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

4. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2018-08-10 23:50:10
 ÚJ
>Relael Ellerin lae'Natar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 447
OOC üzenetek: 167
Eddig elég hatékonyan vesztettem a többiek ellen, szóval miért ne, én is benne vagyok. Jó móka lenne. ^^


3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2018-08-09 20:40:56
 ÚJ
>Ailease Parden avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 250
OOC üzenetek: 11
ok


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2018-08-09 20:38:02
 ÚJ
>Ishala Hietzyl avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 220
OOC üzenetek: 8
mivel csetes poénkodás, ezért nem akarom szaván fogni, de mintha említette volna az _egyik_ (hehehe) modi, hogy akár bedobna egy egyedi 40-es kártyalapot a nyereményalapba ilyen félkomoly módon, az szerintem tök menő ötlet, azt akár ic le is lehet metázni, hogy valami negyvenes bajnokságon nyerte a kari.

ja meg amúgy én tökre benne lennék.


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2018-08-09 20:29:43
 ÚJ
>Lorew Mazoral [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1059
OOC üzenetek: 62
Üdv!

Egyrészt csináltam ezt a témát, mert utóbbi időben elég sok HS-playerünk lett, itt lehet barátokat toborozni W&L vagy 80 goldos questekre (utóbbira természetesen mindig nyitott vagyok magam is). Akár ha valaki belevágna, akkor is hasznos lehet ide pöttyintenie, hátha valaki meghívná a shaman heroért, vagy ilyenek... A szokásos, hova ragozzam? Úgyis halott lesz a téma két hónapon belül, mint az összes hasonló.

Viszont! Abban a két hónapban még, azon tűnődtem, csapathatnánk egy HS bajnokságot. Pár alkalommal került már arany kiosztásra hasonlóért (lásd x arany a steames csoportért, meg ilyenek, ami köszönő viszonyban nem volt az IC-vel), hátha ezért is ki tudunk sírni valami jelentéktelen (500? Wtf) összeget. De ha nem, az se baj. A győztes jutalma örök dicsőség, meg egyéb pénzre nem váltható dolgok.

I. A szabályok:

Bárki jelentkezhet. Bárki részt is vehet, akinek amúgy van HS-e.

BO3 lenne, azaz mindenki három deckkel indul, két winig megy az örömokozás egymásnak.

Közben már senki ne váltogasson decket. Mert hát... az milyen már?

Kizárólag 0 dustos paklik indulhatnak, tehát a deck összértéke dustban mérve nem haladhatja meg a nullát. Ha bárki olyan lapot játszik, amely nem basic (azaz bármilyen drágakő felfedezhető a kártya közepén), az disz lesz kvalifikálva.

Exlanásokat is szeretettel várunk. (Bato, nézz le ránk az égből!)

Egyéb szabályok még előkerülhetnek, főként általatok.

II. Lebonyolítás:

Nem tudom. Szeretném nyilván, hogy minél hosszabb legyen, minél több mindenkivel legyen lehetősége játszani akár annak is, aki első adandó alkalommal kiesik. De persze bármilyen ennél több információt adó konkrétum előtt fel kéne mérni, hányan leszünk. Szóval...

III. Jelentkezés:

Itt. Aki biztosan tudja, hogy benne lenne ebben, az itt jelentkezhet. Mivel konkrét időpontok nyilván nem lesznek a meccsekre, hanem a felek játszanak, mikor épp ráérnek, így időhiány okán csak az ne jelentkezzen, aki ahhoz is túl elfoglalt, hogy ezt elolvassa. Nyilván hasznos, ha három kasztod megvan 10-es szinten, de épp három különböző kasztú paklit anélkül is összetehetsz. Tehát alapvetően hiszek benne, hogy bárki jelentkezhet, még az is, aki csak most áll neki a HS letöltésének.
Szóval az emberek, akik kedvet éreznek magukban egy barátságos darálásra, írjanak valami kommentet ide, ami legalább utal a jelentkezésre.

Meg ha valaki még úgy érzi, lehetne hová fokozni ezt a dolgot, a javaslatok is jöhetnek. Persze ez egy random chates poénkodás 10 perc alatt kb értelmessé gyúrt változata, tehát nyilván tökéletes.


1-4