OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
[Elvetve] Mesélők marketingje
Mostani oldal: 1 (1. - 5. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

5. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2016-08-28 00:15:44
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5968
Sok időt filóztam a témán, és az eredmény az, hogy van a JTK-ban mesélő keresési lehetőség. Azt tessék használni. A mesélők kiosztják maguk között a feladatot, mert tudják, ki mit vállal szívesen. Ezzel a játékosoknak nem kell foglalkoznia, ez staff szintű döntés. Nektek csak a JTK-ba fel kell adni a hirdetésetek megfelelő mennyiségű információval, és készen is vagytok.


4. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-11-25 20:31:46
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115
Ó, köszönöm! Minden alkalommal erre vágyom! :D

Minek az egy kattintásos rendszer, mikor így is lehet! :D

Nyilván azért szól a fejlesztés, mert egyszerűbb lesz az életed. :)

Ez a "mennyire leterheltek dolog" viszont mehetne pl egy checkbox-szal.. A mesélőket belerakhatnánk egy listába, és csak azokat látja a user, akik éppen szabadak. Előny:

Garantáltan nem maradna mesélői kérés viszonzatlanul, mert rá tudnának direktben írni az egyes mesélőkre. Ha elvállalja, és megtelik, akkor meg csak kiveszi a pipát a checkbox-ból és kész is. :D


3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-11-25 16:53:55
 ÚJ
>Kaiyko Di'Arie avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 322
OOC üzenetek: 15
Aletai Agetkin Rilash:
Ha nagyon akarod, ki lehet listázni :) Behívod bármely karakter összes IC hozzászólásainak listáját és a böngésző fejlécében átírod a regszámát a mesélőére ;)


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-11-25 15:28:26
 ÚJ
>Aletai Agetkin Rilash avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 460
OOC üzenetek: 115
Írásod valamely oldalágának az igénye bennem is felmerült:

Kellene egy olyan link, vagy valami hasonló megoldás, ahol a mesélő hozzászólásait (a karakterekhez hasonlóan)ki lehet listázni. Ebből meg lehet tudni, hogy a mesélő az utóbbi időben aktív volt-e, valamint könnyebb nyomon követni az általa lemesélt kalandok folyását.


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-09-16 01:01:24
 ÚJ
>Balarick Benwell avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 88
OOC üzenetek: 4
Üdvözletem!

I. FELVETÉS HÁTTERE:
A felvetésem a felhasználói oldal felől indult. Még új vagyok az oldalon, szóval nagyon sok szempontból egy remek naiv tesztelő. A Mesélők érdekeltek, a Keresőben rá is tudtam keresni az értelemszerű kulcsszóval. Ezt követően megkaptam a karakterneveket, stb és az információt, miszerint nincs karakterlapjuk. Ez mind korrekt, de amennyiben azzal a céllal jöttem ide, hogy Mesélőt keressek magamnak, akitől mesélést kérek, akkor valami alapján mégiscsak választanom kell.

Jobb híján azokon a helyszíneken kellett körülnézzek, ahol játszottam, hogy ki az, aki mostanában aktív volt, ismerkedjek a stílusával stb. Hasznos szempont volt az is, hogy OOC részen mennyire voltak aktívak és segítőkészek. Mindez számomra igen sok kattintással és feleslegesen sok szövegbogarászsással járt.

II. FELVETÉS (alias fejlesztési ötlet):
Lényeg a lényeg, javaslatom lenne a Mesélő karaktereknek valami minimális publikus és update információ arról, hogy jelen pillanatban mondjuk:
- mennyire elérhetőek / leterheltek,
- milyen kalandokat meséltek eddig (esetleg egy rövid véleménnyel róla),
- kedvenc idézetük vagy bármi, ami segít abban, hogy eldöntsem, őt szeretném-e felkérni.
Nekem jelenleg hiányzik valami több, előtérben is fellelhető infó arról, hogy ennyi Mesélőből kinek milyen speckói, stílusjegyei stb. vannak.

III. FELVETÉS ELLENI ÉRVEK LEHETNEK:
Kontra részen utánaolvastam egyéb fejlesztési terveknek, ha jól értettem, akkor régen számozva voltak név helyett. Ebből következtetném (spekulatív szinten mindössze), hogy a háttérben olyasmi elgondolás is lehet, hogy a Mesélők egyenlők, csak leterheltségi különbség van köztük és a játékos ne válogasson köztük egyéb szempontból. Amennyiben nem így van, úgy pardon és ahogy jeleztem, csak elgondolkodtam azon, vajon miért nem került eddig a játékba, nyilván van egyértelmű magyarázata.

A megfontolást előre is köszönöm.
Üdv,
Balarick B.


1-5