Kikötő - Szolgálati terület
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
<< Előző oldal - Mostani oldal: 14 (261. - 271. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>Oldal váltása:

271. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-23 11:59:39
 ÚJ
>Ernuss Kronee Drushreic avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 57
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

//Pinceátalakítás//

*Ha Darelld azt hinné, hogy Ernuss dohog és morog, át kellene értékelnie az emberismeretét, ugyanis súlyos gondjai lehetnek vele. Ha egy teljesen nyugodt és hideg férfi minimákjából, ki talán gyermekként volt utoljára dühös bármire és bárkire is, azt venné le, hogy dühös, az valóban súlyos problémákra utal. Ugyanez vonatkozik az önhittségre és a szerzetesi "büszkeségre". Tipikus példája lenne annak, amikor valaki nem tudja kezelni az egyszerű, indulatmentes, tényként közölt építő jellegű véleményt, és azonnal sértésként magára veszi. Szerzetesként pont ez az első, amit megtanult.
Ernussnak a Sellőház csak egy eszköz, semmi más. Ha nem működik valami jól, az nem ő hiányossága, révén, csak előző nap délután érkezett. Nem érdeklik a kelleténél jobban az itt folyó dolgok, ha valami menthetetlenül rossz vagy az lesz, lelkiismeretfurdalás és mindenféle rossz érzésektől mentesen köszön el, és megy el máshová, ahol a céljait elérheti. Számára teljesen mindegy, hogy itt van, egy a városban lévő kereskedőházban, az erdőbe költözik össze elfekkel. Csupán a Sellőház sodródott útjába, ennyire egyszerű.
Ha Darelld tényleg csupán a véleményére lett volna kíváncsi, akkor elmondta volna az ötletet, amit véleményezni lehet, viszont Ernuss nem kapott semmit azon kívül, hogy hova menjen és kit keressen. És akit keresett, az is rögtön azzal kezdett, hogy akkor mondja el az ötleteit. Igen, valószínűleg mondott olyan dolgokat, amik már tervben voltak, de mivel azt a tervet nem látta, még csak nem is beszélt neki senki róla, így nem várhatják el tőle, hogy gondolatot olvasva kitalálja, hogy amikor még nem dolgozott itt, mit ötleteltek a munkatársai.
Ha ezek alapján Darelld még mindig azt hinné, hogy hiányos az elméje, vagy hogy arra vár, kézhez kapja az utasításokat, akkor Ernuss bővebb információt nyújtana neki. A szerzetesi lét kihívások sorozatának megoldása, mik fejlesztik a lelket, és az általuk kapott tudás lévén egyre kiegyensúlyozottabbá, bölcsebbé válnak, és elérik a teljes lelki békét.
Valóban belső, kommunikációs problémák lehetnek, ha Darelld úgy véli, még csak a tervezési fázisban tartanak. Persze az is megeshet, hogy Zammiria informálta félre Ernusst, mikor azt mondta a tegnap esti eligazításon, hogy "holnap kezdjük a munkát az edzőterem építésével." Építésével, nem pedig tervezéssel.
Ha pedig mindezek alapján még mindig valaki tanácstalannak, rugalmatlannak és gyengének hinné, akkor Ernuss csak megrántaná a vállát, és egyszerűen ráhagyná az illetőre. Nincs bizonyítani valója senkivel szemben sem, azt hisz, amit csak szeretne.
Végighallgatja az információt, és bár nem érti, miért úgy kérték ki a véleményét egy tervről, hogy nem kapta meg a tervet, inkább ráhagyja a férfire a dolgot. Biztosan így szeretne önigazolni. Sőt, ha hallaná munkatársa gondolatait, arról sem lenne halvány fogalma, hogy mégis honnan veszi, hogy Ernuss elalszik az unalomtól. Nem, Darelld véleményével ellentétben nem fáradt, és még mindig nem dühös, jelenléte mint minden egyes alkalommal, most is nyugodt, hideg. Az pedig, hogy megvan a maga véleménye, a hangulatát semmiképpen nem befolyásolja, ezek olyan apró információk, amit megjegyez magának, hiszen egyszer még nagyon hasznosak lehetnek.*
- Hatékonynak tűnik. Lássunk neki.
*Nekikezd a munkának, és ha hiszi Darelld, ha nem, képes arra, hogy szétválogassa a hasznos holmikat az egyszerű lomoktól.*

A hozzászólás írója (Ernuss Kronee Drushreic) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2019.08.23 12:04:35


270. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-23 11:05:27
 ÚJ
>Darelld Oryw [KKK] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 85
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Pinceátalakítás//

- A terem három részre lesz osztva, van itt elég hely. A távolabbi végébe tesszük a rövidtávú célzás gyakorlását, például késekkel. Céltáblára és bábura. Ha épp nem használják, a fegyveres gyakorlás számára nyílik meg az a térrész.
*Mutat abba a sarokba jobb kéz felől.*
- Íjhoz, számszeríjhoz kihasználjuk a terem hosszát. Ehhez lesz figyelmeztető tábla a belépőknek. Középen marad hely a páros edzésnek, a másik végében pedig az erősítő eszközök lesznek. Kisebb zsákokat töltünk meg homokkal, amiket a kövek mellett súlyemeléshez lehet majd használni, azokat könnyen fel-le lehet akasztani a tartórúdon. Gyakorlóeszközöket később szerzünk be, ma abból dolgozunk, ami rendelkezésre áll. Babzsák helyett homokzsák lesz, továbbá a fal mellett köteleket erősítünk fel, valamint rudat húzódzkodáshoz.
*Most, hogy átvették a dolgokat, Ernuss végre nekiláthat a munkának, mielőtt elaludna az unalomtól, hiszen most is pofon egyszerű dolgokat osztottak meg vele, bizonyára elégedetlen a túlburjánzó kommunikáció végett.*
- Először szabadítsd fel azt a részt! Odatesszük azt, ami maradni fog.
*Mutat abba az irányba, mely a terem közelebb eső vége felé esik.*
- Faanyag, kötél, zsák biztosan lesz közte. A hordókat átvisszük a boros pincébe, a lomokat kidobjuk, a használható holmikat pedig átvisszük a szerszámraktárba. Láss neki!
*Maga is megfogja a munka végét, mindjárt nyit is egy „kidobandó” kupacot egy elrongyolódott, foszlásnak indult szövetdarabbal, ami a legközelebbi hordó tetején díszeleg.*

A hozzászólás írója (Darelld Oryw [KKK]) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2019.08.23 12:30:20


269. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-23 07:11:20
 ÚJ
>Ernuss Kronee Drushreic avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 57
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

//Pinceátalakítás//

*A kérésre becsukja maga mögött az ajtót, majd munkatársa mellé sétál.*
- Igen, tudok róla *bólint válaszul. A férfi olyasmit mondd el, ami egyértelmű, és már Ernuss is sejtette, ám erről nem szól, tiszteletlen lenni. Megvárja, amíg Darelld végez a beszámolóval, a sötételf a megfelelő helyeken még bólogat is.*
- Nos... *szólal meg, mikor kikérik a véleményét.* Annyi biztos, hogy hagynunk kell szabad területet. Én az egyik oldalra helyezném az edzéshez szükséges eszközöket. Az erősítő gyakorlatokhoz mindenképpen szükség van hosszú botokra, súlyemelő kövekre. A harcművészethez fabábura és babzsákra. Kellhet még céltábla a távharchoz, illetve szalmabábu a víváshoz. Páran biztosan örülnének egy-két cölöpnek, amin fél lábon állva az egyensúlyukat tehetik próbára. Ezek az alap dolgok, de rengeteg mindennel ki lehet egészíteni. Egy emelvénnyel a páros gyakorlatokhoz. Pont akkora, amekkora két ember szemben fel tud állni egymással szemben, ha harc gyakorlásánál páros erősítésnél valaki rosszul lép, rögtön leesik az emelvényről, ez rögtön kihozza a hibáját. Hasznos lehet víváshoz a sisak, gyakorlókard, harcművészethez mellvédő.
*Nem érti, miért most kell ezeket kitalálni. Vagy ez egy vizsga? Úgy kellett volna idejönniük, hogy már megvan a terv, hogy mik lesznek, hol lesznek, hogy lesznek, de ha most elkezdnie szalmabábut csinálni és babzsákot varrni, tiszta lesz a számára, hogy a Sellőház nem túl szervezett létesítmény.*


268. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-22 22:22:20
 ÚJ
>Ralas Drayte avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 435
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Új hajnal jő//

*Lagymatagon kúszik be egy csepp éjszaka az ablakon. Nem tárja ki, nem hangoskodik, csupán megpihen Ralas orrán, s elnyomott ásítás képében jelentkezik, jóllehet nem érzi magát fáradtnak, s a csendes beszélgetés, tisztálkodás főképpen energikusan hat rá. A halk egyetértésben veszik el az idő, ki tudja mikor hagyták maguk mögött, legalábbis múlását nem érzékeli egyikük sem, s a másnapi búcsú előszelét is ellopta a forróság. A lecseppent pillanatba óhajt némi élcet belevinni, hogy pajkossága talán huncut kacsintással szolgáljon a békességben, hogy éreztesse van még változás, van még energia mit adhat, s mi el is vehet, jelen esetben egy kis szabadságot. Szorítása bár erős, de óvatos, a hamuszín, törékenynek tűnő csukló köré is ujjak fonódnak lágyan, megérezvén annak selymességét egy kicsit ragadósan. Az egész tényleg egy pillanat, halk csobbanás, azt követő mentés, hogy az arc ne érjen víz alá és, hogy megnyugodhasson egy kicsit a férfi vállán, jóllehet a neheztelő szempár eleinte nem sok jót ígér. Nem bírja ki... belenevet, talán egy árnyalattal azelőtt, hogy a lány is elnevetné magát. Többet nem tud adni, csak egy csókot a bocsánatért, s ölelést, de talán ma ez is elég. Egy elcseppent pillanatra a csent csók is elégnek kell legyen, talán, ah egy halk elégedett sóhajjal és megnyugvó hullámokkal fűszerezik meg, még inkább. Maga is belemerül, tudja, hogy párolog az éj, lágy gőze láthatatlanul repül az égbolt felé, talán soha meg nem ismételhető magasságokba.*
- Mit? *Fülel Ralas is, bár az ő füle Zammiriáétól jóval gyengébb. Adottságai persze szükségtelenek ahhoz, hogy kissé felrázva magát ismerje fel, kint megvadultak a jószágok.* Csak kutyák... biztos betörés van valahol. *Vonja meg a vállát.* Majd holnap megnézetjük. *Viszonozza zavartan a csókot, mert úgy látszik már a gőze is elillant, s az idő kereke lassan tovább is gördült, erre a lány is felhívja a figyelmét.*
- Elpárolgott... *Suttogja csak úgy magának, aztán felpillantva egy bágyadt mosolyt enged meg.*
- Persze. *Rászánja magát, s kiszáll. A lánytól kapott törölközővel hevenyészetten átdörgöli magát, majd a sarokba dobja. Hajába két kézzel beletúrva borzolja fel, aztán rájön, már nincs mit. Nedvesen rövid haja már nem ugyanaz, mint volt. Nem bánja, jöjjön hát a változás.*
- Dolgunk? *Mintha valamit elfelejtett volna, a feltűnő pőreség látványa nyomán, alsó ajkába harapva szenvtelenül kíséri figyelemmel, s halkan felsóhajt.*
- A búcsú? *Kérdezi kissé szomorúan mosolyogva.* Holnap reggel megyek, ugye tudod? *Kérdezi, bár a lány hogyne tudná? Hisz jó párszor elmondta már, mintha maga sem lenne biztos a dolgában.*
- Akkor... jöhet a ruha? *Kérdezi, s a nadrág után nyúl, érdeklődve forgatja meg kezében.*
- Utána elengedlek... ne aggódj. *Lép egyet bizonytalanul közelebb, s mintha kezét is emelné a lány arca után, de aztán csak leengedi, s lassú mozdulatokkal próbál belebújni a nadrág egyik szárába.*


267. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-22 12:54:06
 ÚJ
>Darelld Oryw [KKK] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 85
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Pinceátalakítás//

*Ezzel feltehetően el fog menni az egész napjuk, ha nem kapnak segítséget. Bár később még csatlakozni fog Wrexan, annyi bizonyos. Talán nem is olyan sokára. A kipakolásnál vennék legnagyobb hasznát erejének, de előbb el kell látnia kijelölt feladatát. Tulajdonképpen később is ugyanúgy hasznát veszik. Valamit említett Zammiria kisasszony tegnap este az emeleti szobák bővítéséről, lehet, hogy abban is lesz teendőjük, ha férfikézre lesz szükség. Sokan lettek, lassan elfogynak a szabad szobák. Ha ragaszkodik hozzá, hogy mindenki saját szobában lakhasson, akkor valóban kénytelenek lefújni a port néhány helyiségről. Nem kell sokat várnia, hogy Ernuss megérkezzen, már akkor felfigyel érkezésére, mikor kitárja a résnyire hagyott bejáratot.*
- Csukd be, kérlek! Csak számodra hagytam nyitva.
*Mutat az ajtóra, hogy biztos legyen benne, nem csábul el illetéktelen személy, hogy csak úgy körbenézzen idelent. Míg dolgoznak, zajt fognak csapni, nem figyelhetnek folyton.*
- Jó reggelt!
*Viszonozza az üdvözlést, és megvárja, hogy a férfi körülnézzen, kérdése után szólal csak meg.*
- Először vegyük át a tervet! Mint már bizonyosan sejted, ez a helyiség lesz az edzőterem.
*Mutat be az ajtón.*
- Eléggé tele van, ezért mindent, ami nem kell, azt elhelyezzük máshol, aztán kialakítjuk a termet. Zammiria kisasszony azt kérte, hogy legyen tere a magányos és a társas edzésnek is, lehessen a célzást gyakorolni, erősíteni, erőnlétet növelni. Adott néhány támpontot, amit szeretne látni, de nem szabta meg az egészet, ránk bízta a részleteket, az elhelyezés módját. Említette, hogy tehetséges vagy a harcművészetek terén, és a test megfelelő edzésében. Gondolom, szeretné, ha javaslatokat tennél a terem kialakításában. Engem a segítségedre küldött Shan helyett, úgyhogy kezdhetjük is. Később még csatlakozik hozzánk egy új fiú, de nem kell megvárnunk. Szóval, mondd nyugodtan az ötleteidet!


266. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-22 09:32:36
 ÚJ
>Ernuss Kronee Drushreic avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 57
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

//Zammiria//

*Tudja jól, hogy senkit nem kellene elítélnie azok alapján, amit hallott róla, ám érdemes megjegyeznie a hallottakat, és ekképpen viszonyulnia eltévelyedett szerzetes társához. Meglehet, hogy a férfi sietett valahová, ám ez még nem lehet ok arra, hogy az ősök tanításának gyakorlatát feladják. Ha Zammiria nem kérte volna meg arra, hogy figyelje a férfit, nem érdeklé, felőle mások azt tesznek, amit akarnak, amíg ez őt nem befolyásolja, ám úgy, hogy hirtelen köze lett a dologhoz, már egészen más a helyzet.*
- Ha így lenne, szólni fogok.
*Elköszön a nőtől, majd elindul, hogy megreggelizzen. Senkit nem szeretne zaklatni emiatt, mindenkinek megvan a maga dolga, így kiszolgálja magát. Nem rendez hatalmas lakomát és nem vesz el különleges alapanyagot, mint mindig, neki most is megfelel az, ami megmaradt, vagy esetleg régebbi.*

//Pinceátalakítás//

*Miután végre az evéssel is végzett, jöhet a munka. Állítólag a pincét kell átalakítani edzőteremmé. Még nem tudja, hogy mit kell csinálni, ám biztos benne, hogy megkapja a megfelelő utasításokat. Azt tudja, kit kell keresni, és reggeli közben nem találkozott vele, így a pincébe megy.
Úgy tűnik, sejtése beigazolódott, Darelld már ott van, és láthatóan a munkához méri fel a berendezést. Helyes, így gyorsabban végeznek majd.*
- Jó reggelt! *köszönti a férfit. Nem magyarázkodik, hogy miért érkezett később, nem mindenkinek kellett hullákat cipelnie az éjszaka közepén.*
- Mivel kezdjük?
*Végtére is, nem érzi elpocséklott időnek az itt végzendő segédkezést. Egy ehhez hasonló edzőtermet saját maga is használna, harci képességeinket sosem lehet elég tökéletesre csiszolni.*


265. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-21 16:25:14
 ÚJ
>Darelld Oryw [KKK] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 85
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Pinceátalakítás//

*Az istállót maga mögött hagyva az épület hátsó bejáratához ballag, alaposan körbenézve útközben, nem lát-e valami szokatlant. Azon kívül, hogy erősen tűz a nap és lanyha szellő fúj, nem sok részlet ragadhatja meg a figyelmét, hacsak nem a kitett ételben turkálók nyomai, ami viszont a megszokott jelenségek közé tartozik. Különös a benti örök félhomály kinti kontrasztja, amit többnyire a belső kertben és az ablakos szobákban tapasztalhat mindennapjai során, bár legtöbb idejét tényleg az épület gyomrában tölti, olykor a bejárat utcafrontján levegőzik néhány percet. Erősebben hunyorog, amitől feltehetően még zordabbá válik külseje, pedig kedélyállapota nem indokolja. Nehéz kibillenteni egyensúlyából, és nem egy kesergő vagy dühöngő típus, általában véve a szélsőséges érzelmek idegenek tőle. Hideg józansággal és fegyelemmel dolgozik, ezért kelti sokak szemében a kőszikla képzetét, pedig képes barátságosan viselkedni, ha szükség van rá.
Az őrhöz érve szól neki, hogy ha Wrexan be akarna jönni, akkor kísértesse hozzá, mert belépésre van engedélye, de egymaga még nem ismerné ki magát, és úgyis vele volna dolga. Leszámítva, ha a mellékhelyiséget akarná felkeresni, mert ahhoz őrá nincs szükség. Ezután a pincelejáró felé veszi az irányt. Az ajtót résnyire nyitva hagyja, hiszen rálát a lépcső tetején lévő bejáratra, illetéktelen személy eleve nehezen kószálhatna a szolgálati területen, ha pedig besurranna a pincébe, Darelld mindjárt észreveszi. A fogadótérben Alfonz tudja, hogy Ernusst hova kell útba igazítania, ha ott keresné őt, ezért úgy véli, a legegyszerűbb, ha itt várakozik rá, és addig szemrevételezi a helyet. Az edzőterem számára kijelölt rész egy fallal minden irányból leválasztott, tágas terület, ennek ajtajában áll meg, persze miután kinyitotta. Akadnak itt használaton kívüli eszközök, hordók, még szerszámok is, amiket először át kell pakolniuk máshová, és elegyengetni, kitakarítani a helyet, mielőtt építésbe kezdenek. Egyelőre csak méregeti a hosszúkás helyiséget.*


264. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-21 15:19:25
 ÚJ
>Zammiria Rykoven avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 366
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Ernuss//

- Szinte teljesen biztos vagyok benne.
*Erősíti meg a másik rendhez tartozás említését egy furcsa mosollyal. Ha ad annak a férfinak a szavára, akkor mind a szakáll hiánya, mind a faja miatt is azt gondolhatná, hogy Ernuss nem lehet ugyanabban a kötelékben. Nem hisz el feltétel nélkül mindent, amit Komblard mondott neki, de hajlik rá, hogy mégse sejtsen kapcsolatot a mélységivel. Az izgágaságra szintén bólint, bár nem a szerzetesi minőség oldaláról jutott erre a következtetésre, hiszen fegyelmezettségük nem titok a világ előtt.*
- Különösen viselkedett, sokszor volt az az érzésem, hogy szándékosan. De inkább beszédstílusában volt kapkodó, a gesztusaiban ritkábban.
*Meglehet, hogy Dreyia már akkor matatott a zsákkal, mikor még ott volt, de jobban érdekelte, hogy hova viszik, így ez a részlet elcsúszhatott emlékei között.*
- Értem.
*Szeretné végre lezárni ő is ezt a témát, és különben is csak ennyit akart megtudni egyelőre.*
- Ha valami még eszedbe jutna az éjszakai eseményekről, kérlek, szólj! Ti voltatok kint, lehet, hogy többet láttatok, mint elsőre gondoljátok. Most pedig köszönöm, hogy velem tartottál, nem szeretnélek tovább feltartani.
*Neki is dolga van, ezért feláll és kikíséri a férfit, hacsak nem szeretne még valamit mondani. Ha nem, akkor maga is távozik, bezárja az irodát, és visszamegy a fogadótérbe.*


263. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-21 08:54:05
 ÚJ
>Ernuss Kronee Drushreic avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 57
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

//Zammiria//

*Ernuss nem siet sehová, csupán mestere tanításai által kerüli a felesleges kényelmet. Rossz hatással van a masszív elmére, ez olyan luxus, amit nem enged meg magának. Ha tudná, hogy Zammiriának hiány érezte van a beszámolójával kapcsolatban, csak kérdőn nézne rá, hiszen saját véleménye szerint elmondott minden fontosat.*
- Nem ismerem, valószínűleg másik rendhez tartozik.
*A történtek őt magát is érdeklik, hiszen nem mással, mint Sa'Terethel állhat kapcsolatban.*
- Figyelni fogom.
*Egy szerzetes, aki a Vérúr szolgái után nyomoz. Ebből még baj is lehet, jobb, ha tényleg utána jár az ügynek. Kevés szerzetes hisz a hideg logika istenében, és nem lenne jó, ha más rendek más isteneinek követői ezen a területen szaglásznának és olyasmit tennének, ami hátráltathatja Ernuss tervét.*
- Egy izgága szerzetes *jegyzi meg, talán most az először gúnnyal a hangjában.* Biztosan nem csak egy imposztor?
*Vagy csak borzalmas mestere volt. Esetleg elfelejtette az ősi tanítások legtöbbjét. Vagy náluk más, értelmetlen tanítások vannak.*
- Dreya zsákba akarta rakni először. Fel akarta darabolni, így kivettük onnan. Ebből nem lett semmi, de utána vissza kellett rakni a ládába.
*Pedig ezt még Zammiria is látta, hiszen ott volt. Talán nem figyelt rájuk?*


262. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-19 20:54:25
 ÚJ
>Zammiria Rykoven avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 366
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Ernuss//

*Először furcsállja, hogy az ülőhelyet nem fogadják el tőle, azt gondolja, talán nem látták gesztusát, mellyel felkínálta azt. Aztán inkább nem tulajdonít neki jelentőséget, nem hagyja siettetni magát az ácsorgás által, bár megígérte, hogy rövid lesz. Csupán megjegyzi magának, hogy a férfit legközelebb nyugodt szívvel fogadhatja az íróasztala mögött ülve is, sokkal hivatalosabb formában. Maga kényelmesen elhelyezkedik, és figyelmesen hallgatja a választ, bár nem ez a fő oka, amiért beszélni akart a férfival. Ám mindjárt az elején megrezzen a tekintete, ennek ellenére nem szól közbe. Mikor először zárja le szavait a férfi, erős hiányérzete támad a beszámolót illetően. Miközben levegőt vesz és nyitja a száját a feleletre, Ernuss mégis hozzáteszi, ami annyira érdekelte. Visszazárja ajkait és figyelmesen meghallgatja ezt is. Vele is megosztja reggeli látogatójának történetét.*
- Járt itt egy szerzetes, aki az éjjeli jelenségekről érdeklődött, ő is hasonló tapasztalatokról számolt be. Állítása szerint nyomoz az ügyben, hogy ki lehetett a tettes. Lehet, hogy ide is visszajön. Ha netán a napokban látnád, érdekelne, hogy kikkel találkozik, és mit csinál. A neve Komblard. Ember. Csuhát visel és botot hord magával. Kék szemű, körszakállas férfi, nem túl idős. Eléggé izgágán viselkedett itt, de nem vagyok benne teljesen biztos, hogy nem színészkedett.
*Úgy véli, erről minden fontosat elmondott, ezért visszatér egy különös szófordulatra, mellyel Ernuss a beszámolóját kezdte.*
- Örülök, hogy sikerült rendben elintézni a dolgot. De miért mondtad azt, hogy betettétek a testet a ládába? Tudtommal eleve benne volt.


261. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-19 20:26:01
 ÚJ
>Ernuss Kronee Drushreic avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 57
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

//Zammiria//

*A legtöbb személy ilyenkor azon gondolkodik, hogy vajon mi lesz a reggeli, mennyi lesz, a kedvencét csinálják-e. Nos, Ernusst mindez nem érdekli. Számára az evés csak szükség, nem jó és nem rossz, valami, ami kötelező, és szívesen meglenne nélküle, ha lehetne. De nem lehet. Szokott böjtölni, ám mostanában kimaradt az életéből. Kíváncsi, hogy itt, a Sellőben mit szólnának hozzá. Nem fél a többiek véleményétől, csupán érdekli, ki hökkenne meg, féltené, vagy éppen értene egyet vele. Már fejben kezdi is sorolni, a személyzet melyik tagja mit reagálna, mikor Zammiria szólítja le a folyosón. Megáll, és a szokásos hidegségével, érzelemmentes egyszerűségével fogadja a nőt.*
- Jó reggelt! *köszönti felettesét.* Természetesen.
*Szinte biztos benne, hogy az estéről fogják kérdezni, és sejti, hogy unalmas, ugyanakkor szükséges beszámoló vár rá.
Követi a nőt oda, ahova menni akar - kiderül, hogy az iroda az. Hiába intenek neki, nem ül le, csupán mereven megáll az asztalnál.*
- Nem volt semmi gond. Betettük a holtestet a ládába, elvittük a part egy kihalt részére, a ládába köveket raktunk, lezártuk és beledobtuk a tengerbe. Pont úgy, ahogyan kérted. Nem történt semmi különleges, ami említésre méltó lenne.
*Ekkor hirtelen eszébe jut valami.*
- Azaz... Mégis. Elnézést, tévedtem. Már végeztünk a munkával, mikor földrengés történt. Valami különös történt a Vérkertben, ezért odamentünk, hogy megnézzük. Messziről láttuk, hogy csóva tör fel onnan az ég felé, ám mire odaértünk, nem találtunk semmit. Valószínűnek tartom, hogy egy vérmágus keze van a dologban.
*Elvégre mi más tudna ilyesmit létrehozni, mint a mágia? A Vérkertben pedig nem nagyon kell találgatni, milyen mágia lehet az.*


260. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-19 20:12:37
 ÚJ
>Zammiria Rykoven avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 366
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Ernuss//

*Nem tudja, Ralas miért ért vissza ilyen hamar, és ki az a sok idegen körülötte. Noha csupán két férfiról van szó, mégis soknak érzi így együtt, hogy egymásnak adják a kilincset nála. Nem tudja, ki lehet az a fiú, csak annyit mondott róla Darelld, hogy itt fog dolgozni. Lehet, hogy ő Ralas egy régi ismerőse, akit beprotezsál magukhoz? Vajon direkt érte ment ki ma reggel? És ki lehet a cingár férfi a sötét ruhájában, kelletlen arckifejezésével? Miért pillantgatott felé társa több alkalommal is, mintha méregetné a lehetőséget, hogy bevonja a társalgásba? Úgy érzi, fontos üzleti ügyről lehet szó, talán tényleg csipkedhetné magát, hogy ne maradjon ki belőle. Kezdi hosszúnak érezni a távollétet, amit itt hátul töltött, talán Darelldékat mégis később kellene megkeresnie, hiszen semmi nem sürgeti ez ügyben. Gondolatai azonban mintha csak előcsalná azt, akit keresett, megpillantja ugyanis Ernusst a folyosón. Hogy a konyha felé menet vagy jövet, még nem biztos benne, de igyekszik magára vonni a figyelmét.*
- Ernuss!
*Feléje sétál, s ha van alkalma befolyásolni, hogy hol találkozzanak, akkor nem valamelyik ajtónyílást választja, de ha a konyhában eltűnne, oda is utána megy, és enyhe mosollyal áll meg előtte.*
- Jó reggelt! Válthatnánk néhány szót?
*Hangját lehalkítja, bizonyossá téve valószínűleg, hogy nem a reggeli megszerzéséről kíván diskurálni vele. Szeretne elmenni a nyilvános helyekről, ahhoz ez túl kényes téma, hogy idekint beszéljenek róla, így megint az iroda tűnik megfelelő választásnak.*
- Elkísérnél? Csak egy-két perc az egész.
*Ha Ernuss belemegy, akkor elvezeti az irodájához és kinyitja számukra. Neki is a fotelek felé int jobb felől, maga szintén odaül le.*
- Minden rendben ment? Szeretném hallani a tapasztalataid az éjszakai feladatról.


259. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-19 13:03:35
 ÚJ
>Ernuss Kronee Drushreic avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 57
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

*Az este egyedül marad, végre. Megmosakszik, lassan és alaposan, ezután pedig a szobájában leül az ágy mellé, és néhány percet meditációval tölt. A reggele is így telik, hiszen az álmai furcsák és zavarosak, azzal kezdi, hogy értelmezze őket, és jelentést keressen a motívumokban. Arra jut, hogy azzal, hogy a Sellőbe jött elérte az egyik, kisebb célját: kilépett a komfortzónájából. Már csak a tanulás és a kihívás legyőzése vár rá, illetve belekezdhet a nagyobb tervébe. Ám előtte még más dolga van: lassan kezdődik a munka, azt pedig nehéz éhesen végezni, így miután felöltözött elindul, hogy egy kevés reggelit vegyen magához.*


258. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-19 12:11:44
 ÚJ
>Zammiria Rykoven avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 366
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Szállásbővítés//

*Amint Dreyiától elválnak, vegyes érzések maradnak benne. Egy ágacskát megint lenyesett múltjából, régi énjéből, hogy új hajtások sarjadhassanak helyette. Kényelmetlen érzés, de máris csillapodásnak indul, mint a tóba ejtett kavics után kelő hullámfodrok. Megsimítja az egyik fekete liliom kelyhét a vázában, tenyerébe fogja. Ezúttal nem szakítja le, hogy a hajába tűzze, csak az érintésre vágyik. Egy kicsit otthonosabban érzi magát a szobában, mint tegnap, de ezúttal sincs több ideje élvezni kényelmét, távozik és bezárja az ajtót.
Úgy gondolja, mielőtt visszatérne a fogadótérbe, elindítja a folyamatot, melynek szükségessége egyre égetőbbnek tűnik. Mivel Darelld más feladatokat kapott már, és Alfonzra is inkább odakint van szükség, maga veszi kezébe a dolgot. Először ellenőrzi Ralas irodájának állapotát. Borzasztó szag van még bent, és sok munka lesz vele, mire helyreáll pompája, de addig osztoznak az ő irodáján, a férfi is rendelkezik hozzá kulccsal. Vált néhány szót a két lánnyal, akik rendületlenül takarítanak, és tudja, hogy van egy lány fent is, aki a kiöntött víz nyomait igyekszik eltüntetni. Megkéri őket, hogy délután segítsenek néhány emeleti helyiséget megnyitni a személyzet számára, ha ugyanis ilyen ütemben bővülnek, hamar szűkösen lesznek, és kettesével kell elszállásolniuk az alkalmazottakat. Azt pedig szeretné elodázni. Felmegy aztán az emeletre is, megkeresi a harmadik lányt és miután megbeszélik, hogy halad a padló szárításával, elhívja magával, hogy mutassa meg, mely szobákat használtak régen cselédszállásra, amik jelenleg használaton kívül vannak. Zammiriának vannak már saját kulcsai, ezért be tudnak menni, hogy körbenézzenek. Szerény szobák praktikus berendezéssel, de minden megvan, ami a kulturált napi élethez kell. Egy kis takarítás, friss ágynemű és szellőztetés, egy helyen cseréni kell a széket, és máris olyan, mint új korában. Raurun úr nem hagyott semmit elenyészni. Kijelöli a szobákat, melyeket rendbe kell tenni délután, s ennek a lánynak is meghagyja, hogy segítsen a másik kettőnek. Ha felosztják a feladatokat, kisebb teher és gyorsabban végeznek. A kiválasztott szobákat nem zárják be, csak becsukják, a lány visszamegy a dolgára, Zammiria pedig megy tovább a magáét intézni. Eltöpreng rajta, hogy Darelldnek szólhatna a fejleményekről, mert ugyan tegnap szóba került, amikor a külön eligazítást tartotta, de nem baj, ha ő is tud róla, hogy megtette az első lépéseket. Különben pedig még Ernusst se látta ma, és tudomása szerint mindketten a pincében intézik az átrendezést. Arrafelé veszi hát az irányt, ahol az edzőterem kialakítását célozták.*


257. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-19 09:38:19
 ÚJ
>Maydeleine Rhywayers avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 342
OOC üzenetek: 35

Játékstílus: Megfontolt

//Az Artheniorba vezető úton//

*Mikor a nő előáll vele, hogy nem tartja célszerűnek az oly nagy gonddal kiválasztott és magára aggatott darabokat, elkapja a szipoghatnék, gyors ütemben kapkodja a levegőt. ~Arra céloz, hogy úgy kéne öltözzek, mint egy csavargó?! Micsoda szégyen lenne, tükörbe se tudnék utána már nézni.~ Így csak elmosolyodik, és végre befejezi a „keresd a hibát” játékot, és ezáltal lezártnak is tekinti azt.*
-Kedves, akkor jól passzolunk. Majd ügyelek rá, hogy ha valahova betérünk, mindig te menj előre. De értsd meg, nem adhatom alább, nem csak magam miatt, hanem a Sellő miatt sem. Esetleg valaki megkérdezi honnan jöttünk, aztán ránk pillant, azt fogja gondolni, hogy egy ótvaros patkánylyuk az egész, ahova a matrózok csak vedelni járnak, meg fetrengeni. *Már a puszta gondolatától is kirázza a hideg, hogy ezt feltételezzék, és hálát ad az égnek, mert ebben egy szemernyi igazság nem sok, az sincsen.*
-A csizma is jó lesz. *Jelenti ki határozottan, mert egyéb, istállóban használt darabot nem, hogy a lábára nem fog húzni, de a kezébe se vesz, ha nem muszáj. Aztán látja, hogy a mélységi jót derül, már így is, mi lett volna még, ha mélyebben beleártja magát a témába. Kicsit elhúzza a száját, nem szereti, ha rajta nevetnek. Viszont nagyot néz, mikor az egész kosár almát felkapja a másik. ~Végül is, vihetjük az egészet is, ha tudjuk. ~ Követi a nőt, mint vadkacsát a kicsinye, mert az istálló sohasem volt az ő közege, így jobb, ha nem távolodik nagyon el Dreyiától.*
-Azt hiszem ennyi. *Mondja bizonytalanul, mivel ő maga nem igazán rutinos utazó, így a legutóbbi alkalomból csupán ennyi maradt meg neki, hogy pokróc nélkül többet ki se teszi a lábát a kikötőből. Mikor odaérnek a lóhoz, a nő megeteti, és úgy megbabusgatja, hogy szinte már elvörösödik, mert felesleges harmadiknak érzi magát. Nem igazán volt még tanúja semmi ilyesminek, hiszen nem a lovak közötti járkálásra és azok lelki békéjének fenntartására volt alkalmazva, de most egy pillanatra felvetül benne, hogy szívesebben lenne ő is a mélységi állatkája, mint a munkatársa. Már- már addig fajul a dolog, hogy ő is közelebb lép, hogy megsimogassa a ló arcélét, így nagyon lassan kezdi el közelíteni a kezét, hogyha bármi nemű ellenszenvet érez, azonnal visszaránthassa. ~Hiszen nem mindenkinek vagyok az esete, ez az utóbbi napokban igazán kijött. ~ Sóhajt gondterhelten, a végén még, ha ez így megy tovább, ő is mehet Wrexannal az istállót lapátolni. Ez az eszmefuttatás szerencsére egyelőre még nem aktuális, de pont ezért jót derül is rajta. Majd a mélységi felszerszámozza a lovat, addig hátrább araszol, nehogy láb alatt legyen, egy tisztább részt kinézve magának toporog, amíg a dolog eltart. Aztán hozzá lép a nő. Persze, amint megindultak az istálló felé, már gyanította, hogy ezúttal nem a sétáé lesz a főszerep, és már előre örült is neki, hogy nem kell kutyagolnia egész idő alatt, sőt remélte, hogy így lesz. Szerencsére, attól még, hogy nem ért a lovakhoz, már ült rajtuk, így nem lesz szokatlan a felállás. Viszont főleg rövidtávon volt alkalma ezekhez a gyönyörű állatokhoz, így nem igazán tudja, mi lesz hosszútávon az eredménye ennek az utazási formának.*
-Masszírozó krémet? *Kerekednek el a szemei, de látja mennyire komolyan gondolta a dolgot a mélységi, így nem tiltakozik a dolog ellen, felszalad a szobájába egy tégelyért és beteszi a többi cucca közé. Ezt követően átadja a táskát a nőnek, hogy el tudja rakni.*
-Akkor én meglennék. Indulhatunk. *Összegzi az állapotát, csekély bizonyossággal még mindig, de már nagyobb határozottsággal.~Ha valami hiányzik, majd ott veszünk. ~ Állapítja meg magában, aztán feltornássza magát, kis segítséggel ő is a nyeregbe, a mélységi mögé. Nem egy egyszerű művelet, de másodszorra már siker koronázza. Szusszan egyet, aztán indulnak is, így gyorsan belekapaszkodik a nőbe, mint egyetlen biztos pontba az imbolygó állat hátán.*
-És… jól… aludtál? *Kezd bele egy kérdéssel, mert tudja, elég siralmas út elé néznének, ha csak kukán ülnének, a tájat bambulva. Arról nem is beszélve, hogy jobb, ha a kikötői utcákat nem nézi meg tüzetesebben.*A hozzászólás írója (Maydeleine Rhywayers) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2019.08.19 09:38:48


256. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-18 21:17:09
 ÚJ
>Wrexan Glunsz avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 57
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Darelld//

* Jólesik neki hallani, hogy hasznos dolgokat ismer.~ Legalább ehhez a dologhoz értek valamit. A munka se tűnik nehéznek.~ Nyugtázza magában a dolgot.*
– Értem. Nem tűnik túl bonyolultnak eddig.* Mondja Darelldnek. Aztán belépnek a folyosóra. Ahogy haladnak rajta különféle helységek mellett haladnak el. Az egyik ilyen helyre egy pillanatra belát a fiú. Két cselédlány súrolja a kormos falakat. Még enyhe füstszagot is lehet érezni. Wrexan kíváncsi mit történhetett itt. Nincs rá szükség, hogy rákérdezzen, mert Darelld mintha előre látná a dolgokat. Elmondja, hogy mi történt a szobában. Olyan furának tűnik a dolog a fiú számára.*
– Miért tesz ilyet valaki? Meghalt a lány?* Kérdez rá a dologra. Nemsokára a konyha mellett haladnak el ahol már nagy a sürgés. Itt jóval nagyobb a sürgés, mint a nem sokkal utána lévő mosodánál. Hamar felvilágosítást kap a dolgozók étkezésről. A szállás is szóba kerül, de arról még a férfi nem tud biztos választ adni. Mondjuk Wrexannak Ralas azt mondta, hogy ad majd szobát, szóval nem aggódik emiatt.*
– Értem és köszönöm! *válaszol az étkezésre* A vendégszobákhoz nem megyek akkor. Nem hiszem, hogy túl sok dolgom lenne arra. A szállásról már esett szó, de ez majd elrendeződik. Először úgyis dolgozni fogok és majd a munkám alapján dől el szerintem, hogy maradhatok-e.* Az kijáratra őrzése meglepi, de átgondolva logikusnak tűnik.*
– Üdv!* Szól oda az őrnek és folytatja az útját tovább. Darelldet kíváncsivá tehette Wrexan korábbi munkája, mert az után kezd el érdeklődni. Most a fiún a sor, hogy beszéljen.*
– Különféle érceket bányásztunk. Főleg vasat, de akadt más is. Na meg esetenként szenet is. Nem tudom mit hallottál eddig Pirtianesről, de fejlett a fegyver gyártása a fémeknek köszönhetően. Az ottani hegyekben van bőven, amit kilehet bányászni. Gondolom ezért olyan fejlett az ottani hadsereg.* Ezzel többet is elmondott, mint kellett volna, de valahogy úgy érezte így kerek a dolog. Bár javarészt ezen dolgok Darelld számára is ismertek lehettek.*


255. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-18 17:47:17
 ÚJ
>Zammiria Rykoven avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 366
OOC üzenetek: 1

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Új hajnal jő//

*Egyre szűkül a tér, mit megtarthat magának. Ralas apránként halad előre óvatos felfedezőként, akár egy besurranó tolvaj a gazdag háznál, kerülve az ebeket és szöges kerítéseket az ismeretlen birtokon. Fennáll a veszélye bármely pillanatban, hogy megbotlik egy ottfelejtett vödörben, felveri a háziakat. Persze valójában figyelik őt az egyik ablak függönye mögül, de az éj sötétje miatt sok mozdulata rejtve marad. A férfi szórakozottan kapargatja a tiltó táblát, tán mindentudó mosollyal mállasztja a festéket, mintha nem számítana, hogy ott van. Jóllehet nagy pofont adott magának Zammiria a ma estével. Bár ráfogható, hogy nőies gondoskodásával pusztán üzleti partnerének külsejét újítja meg, hogy sikeresebb egyezségeket kössön a jövőben, még helyette is, hiszen emberként jobb esélyei vannak az előítéletek hiánya miatt. És ugyanez igaz férfiként is. Egy nőnek kétszer rátermettebbnek és erősebbnek kell lennie, hogy ugyanazt elérje megbecsültségben. Legfőbb fegyverét életlenné tették, így hát inkább kétszeresen megfeni Ralasét. Nem bánja, ha ő a sikeresebb és elismertebb, hiszen a nyereségen osztoznak. Zammiria pedig inkább más téren válik hasznára. Méltatását finoman tolják vissza, pedig biztos benne, hogy időről időre szándékosan igyekszik őt lenyűgözni a férfi. Mosolyogtató, mennyire egyformák ezen a téren, és hízelgő is, hogy még mindig törekszik érte a másik. A hintó dolgában elhangzó érvvel valamennyire egyetért.*
- Igazad lehet. Egyelőre nem kell.
*Nem bánja, ha forrásaikat okosan osztják be. Ha a szekér mellett döntenek, az pedig még áruszállításra is használható. Vagy ládákéra... Zammiria szemei derűsen fénylenek Ralas magamutogató bohóckodását látva, fogát villantó mosolyra húzódnak ajkai. Arcára kiül a büszkeség, mikor a férfi elégedettségét fejezi ki az eredmény fölött. Jólesik neki. Meg se fordul a fejében, hogy nyújtott kezével válhat támadás áldozatává, gondolatai már az öltözeten járnak ismét, de a tekintet villanására megrebben az övé is.*
- Ne...
*Kerekednek el szemei. Amint érzi, hogy súlypontja menthetetlenül húzza át a dézsa szélén, sietősen nagy levegőt vesz, és nyakát behúzva zárja össze szorosan szemeit és száját. Pedig Ralas nem engedi csúfosan elmerülni a fejét, húzza maga mellé, karjaiba. Ettől függetlenül hálóinge és köntöse menthetetlenül elázik, felfújt párnaként lebeg a finom anyag az alá szorult levegő miatt, s lelógó haja is kap a vízből. Teste elfordul és nyugvópontot talál, a dézsa szélén még kilógó, csupasz talppal. Összeszorított arcán kisimulnak a vonások, kiereszti a visszatartott levegőt, és bár szemei először neheztelőn villannak Ralasra, önkéntelenül elneveti magát mégis. A közeledő csóktól komolyodik meg ismét.
Lehunyt szemmel lazul el a férfi vállába kapaszkodva, a körülölelő meleg víz és a biztonságban tartó karok pihentető fészkében. Lábait is behúzza, s úgy fordul Ralas ölébe oldalról, de mellette ülve. Elfogja valamiféle végtelenül megnyugtató érzés. Lassú, hosszú, érzelmesre sikeredő csók ez, valahogy utat talál megroppant védművéhez. Fárasztó nap volt, s majdnem egy teljes éjszaka is elmúlt már, sok megpróbáltatással, csalódással, s mindvégig erősnek kellett maradnia. Most nem megy az ellenállás. Vágyja a gyengédséget, amit Ralastól kap, csak a melegséget, minden pajzán felhang nélkül, így is viszonozza azt. Vállai megereszkednek, oly szívesen hagyná el védekező állását, egészen rábízva magát a férfira. Csak most az egyszer jó lenne minden felelősséget elengedni, mi belül olyan vasfegyelemmel uralkodik. Csábító lehetőség, önkéntelenül kezd is elgyengülni akarata, testét elhagyja a tartás. Ám mint egy virrasztani akaró a félálom küszöbén, úgy riad fel ezen édes pillanatból váratlanul, kirántva magát a csókból.*
- Hallod ezt?
*Fülel az ablakrés felől beszűrődő neszekre. Nem a csóktól piheg, mint inkább a riadalomtól, hogy mennyire óvatlan. Ébersége visszatér, a gyertyák meglobbannak a szobában, különös csillanást vonnak szemeikbe. Kutyák ugatnak valahol, Zammiria lúdbőrzik.*
- Különös...
*Ráncolja össze szemöldökeit. Inkább elküldi a gyenge nőt a színről, most nem szolgálja megfelelően az érdekeit. Ha teheti, csókot hint Ralas ajkára, majd kicsusszan öleléséből.*
- Gyorsan múlik az éj.
*Suttogja.*
- Még dolgunk van.
*Közli elszántan. Kihajol az elejtett törölközőért és a férfinak nyújtja, majd feláll, vizes ruháiból persze ömlik a víz. Megoldja köntöse övét és kibújik belőle, kicsavarja belőle a vizet, majd a dézsa szélére teszi. Hálóingét hasának magasságában gyűri össze, hogy fején áthúzva ne áztassa el teljesen a haját. Ez is a dézsa szélére kerül. Mást nem visel, ezért egy törölközőt kíván maga köré csavarni, ruháit pedig a felszított tűz elé húzott székre teríti. Nem fogja tudni megvárni, hogy megszáradjanak, de legalább kicsöpögnek. Úgyis csak köntösébe fog belebújni és nem kell messzire mennie benne.*

A hozzászólás írója (Zammiria Rykoven) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2019.08.18 17:57:12


254. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-18 16:06:13
 ÚJ
>Darelld Oryw [KKK] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 85
OOC üzenetek: 0

Játékstílus: Vakmerő

//Wrexan//

*Úgy tűnik, a fiú tanult tisztességet, elégedetten rándul szája széle, mintha csak mosolyra húzódna, mikor üdvözlését meghallja. Az ilyen apróságok elenyésző jelentőségűek egy bányában, ahol kemény munkát végző férfiak dolgoznak, porral keveredő verejtékben fürödve, de nagyon fontosak itt a szépség és csábítás szentélyében, mely a vendégek kedvének van kitéve. Örül hát, hogy ezt a fiú eleve hozta magával, bár lehet, hogy Ralas hívta fel rá a figyelmét útközben, mindenesetre nem neki kell megtanítani rá. Amit pedig a lovak körüli tapasztalatról hall, szintén megkönnyebbülést jelent.*
- Ez derék dolog. Fontos alapokat ismersz. A takarítás nem komplikált dolog, a többit pedig megtanulod idővel. A legtöbb vendég rövid ideig tartózkodik itt akkor is, ha lóval jön, azokat általában elég egy üres karámban elhelyezni és vizet, némi élelmet adni neki. Jelenleg két ló is az álladó állományhoz tartozik, Zammiria és Dreyia kisasszonyoké. Azok több gondoskodást igényelnek.
*Átlépnek a folyosóra, itt pedig egymás mellett haladhatnak, el az irodák és kiszolgálóhelyiségek mellett. Az egyik iroda ajtaja megviseltnek tűnik, és enyhe füstszag lengi körbe, odabentről takarítás zaja szűrődik ki. Mikor elhaladnak mellette, egy pillanatra beláthatnak. A bútorokat már kicipelték és éppen két cselédlány dolgozik bent, súrolják, kaparják a tűz nyomait a falakról, a padlóról.*
- Egy bolond lány gyújtotta magára a szobát. Munkát akart ő is, de ez lett belőle, mikor néhány percre magára maradt.
*Továbbhaladnak aztán a konyha, mosoda irányába. Előbbi táján észlelni inkább a motoszkálást, készülnek az esti forgalomra.*
- A személyzet a konyhán kap enni. Van egy étkezősarok is erre a célra. Miután végeztél az istállóval, ellenőrzöm és kapsz ebédet. A szállás az emeleten van, a személyzeti részlegen.
*Mutat a lépcső felé.*
- Az utolsó ajtó mögött nyíló folyosón kezdődnek a vendégszobák, oda ne menj, hacsak nincs ott kifejezetten dolgod. Felteszem, szobát is kirendelünk neked, bár erre még nem kaptam utasítást Ralas úrtól. Ez pedig a hátsó kijárat. Mindig őrzik, és csak azt engedik be, aki idetartozik, vagy engedélyt kapott a belépésre.
*Biccent is a strázsa felé. A sok közlés után pedig kérdésre vált.*
- Mit bányásztál?


253. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-18 15:12:17
 ÚJ
>Dreyia Linkelstar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 158
OOC üzenetek: 7

Játékstílus: Megfontolt

//Előkészületek//

*Mady igazán életvidám és ez a szavaiból is árad, Dreyia mosolyogva nézi, amint a lány végig néz saját magán. Majd kiböki a kérdését.*
-Baj az nincs, de biztos ezt a ruhakombinációt tervezed utazáshoz használni? Csak mert olyan rabolj ki, mert gazdag vagyok, jellege van. Míg nekem, köss belém és a fölbe döngöllek a ruházatom. Az tény hogy szép és jól áll rajtad, a szín összeállítás se rossz. Viszont utazáshoz picit drágának tűnik. A csizmád is kitűnő a városokban ahol kikövezett az út, de ha elkap minket az eső, nem sok jóra számíthatsz, max egy nehezékre. Hisz sár, és víz az lehet dögivel. Szóval kicsit erősebb csizma kéne rád. De amúgy, ha nincs más opció, akkor igyekszem a Piacon, és a falvakban szállást keresni, hogy ne menjen hamar tönkre a ruhád.
*Mosolyog a lányra, hisz nem ledorongolni akarja csak, ez a ruházat sétára tökéletes, de túrázni és utazni hát nem egy főnyeremény. Az estét illetve az éjszakai téma elterelése nevetésre készteti, és bólint, hogy nem fogja firtatni. Csendesen hallgatja a nap eseményeit. Amikor a négy almát a kezébe veszi, ő nemes egyszerűséggel elveszi az egyik kosarat, pontosabban azt amiből Mady kivette az almákat.*
-Ennyi elég lesz, míg a városba érünk? Más egyéb a két pléden kívül? Most szólj, mert az én fejem se káptalan hogy mindent megjegyezzen.
* A raktárhoz sétál ahol a plédeket, és az ilyesmiket tartják, ki vesz hármat, és még hat fáklyát, 3 kulacsot. Majd az istálló felé tart. Leteszi az asztalra a sok holmit és a lovához lép. Illetve előtte a kosárból ki vesz két almát és így lép a lova mellé. Az egyik almát a ló orra közelébe helyezi, hogy megszaglászhassa, majd megegye. Amint a keze kiürült a ló füléhez hajol átölelve a lovat becézgetve suttog a fülébe. A rövid etetés után levesz egy nyeregtáskát a szögről, belepakolja, amit hozott a kulacsokat kivéve. Felteszi a ló hátára, majd a nyeregért indul. Rögzíti mind a kettőt, a nyerget többször is ellenőrizve oldalba bökve a lovat hogy le eresze a tüdejét.*
-Sunyi dög, ismerem a fajtád ez nem fog összejönni, hogy lefordulok a nyeregből. *Vakarja meg a ló oldalát, majd megpaskolva Madyhez lép.*
-Kielégítő a válasz? Ő fog minket elvinni Artheniorig. Gyors és ügyes állat, nem ideges típus. Még lehozom a holmim és akár mehetünk is. És mielőtt elfelejtem egy tégely, masszírozó krémet vagy olajat is tégy a csomagodba. Kelleni fog a városban. Van még valami, amit hoznál?
*A lány válaszát megvárja, majd a szobájába siet a holmijáért. Majd ha Mady még kért valamit, azokat is beszerzi. A kulacsokat megtölti vízzel, majd az istállóba lépve azokat is a nyeregtáskába helyezi. Saját utazó táskáját is a nyereghez majd a nyeregtáskához rögzíti, és Mady holmijáért nyúl, hogy azt is rögzítse. Ha a lány átadja meg is teszi, a lovat kivezeti az istállóból, majd Madyre néz.*
-Indulhatunk? Vagy van még valami kérdésed?
*Ha Madynek nincs kérdése fellendül a ló hátára, majd a kezét nyújtja Madynek hogy maga mögé húzza. Amint a lány fent van lassú lépésekkel indulnak el, hogy a lány is megszokja az utazást.*252. hozzászólás ezen a helyszínen: Szolgálati terület
Üzenet elküldve: 2019-08-17 20:37:40
 ÚJ
>Ralas Drayte avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 435
OOC üzenetek: 5

Játékstílus: Vakmerő

//Második szál//
//Új hajnal jő//

*Az éjszaka sajnos gyorsan telik, nem hiába... két lélek összefonódása, s szívdobbanásának üteme felgyorsítja azt, esélytelennek látja, hogy ma nyugovóra térjen, jelenleg attól sokkal jobban érzi magát, hogy aludni támadjon kedve. A víz melegsége még kitart, s a hajában fodrozó kedvesség olykor hullámokban engedi bőrére a borsódzást, mint most is. Sandít, persze, hogy sandít, Zammiriánál már megtanulta, hogy leginkább a szemből tud olvasni és az orrból. Egy apró fintor, egyetlen apró ránc, azon az arányos és kedves orrnyergen, máris tudja, hogy rossz lóra tett. Bár a lovakra nem szívesen gondol. Látja a pillanatnyi nem tetszést, illetve nem is a nem tetszést igazán, csupán az újabb terv nélküli álmok terhességét, amire szokásához híven elmosolyodik. Oly rövid a reakció, a lány megszokta már hirtelen természetét és ez jól esik neki. Ralas is megszokta már a visszahúzó erőt, mely nem visszatartani, hanem megfontoltabbá tenni akarja. Mindezek mellett kettejük életét körbevevő hagymázas látomás, akár egy buborékban, csak róluk szól. Álmok és tervek, a szerelem tiltása. Kérdés persze, hogyha valamit tiltanak, az nem tüzel e fel jobban? Ha látná Zam gondolatait, bizonyára ő is elgondolkodna. Nem a titkokon, nem azon, hogy talán azt feltételezik követelőző lenne, sokkal inkább azon, mi az, mit ennyire őrizni kell hét lakat alatt? Nem számít, megvannak a magának való titkai is.*
- Túlzol. *Somolyog kedvesen és szerényen. Nem álszerénység ez, hite szerint jóval többet gondolnak róla, mint ami, ezzel szemben Zam saját magáról pedig jóval kevesebbet. Nem száll vitába, most olyan jó a víz, bár eszébe ötlik a beszélgetés a lakásban, a mélységi mivoltról, mi mögött tán több rejtezik, mint maga a faj kérdése.*
- Még semmi sem biztos. *Emeli fel ujját elgondolkodva.* A nyíltságnak is ára van, pontosan ezért nem biztos, hogy szeretném a hivalkodást. Ismerjenek meg bennünket tetteinkről, s nem pedig kiváló hintóink alapján. Jóllehet abban igazad van, ha nem adom meg a módját a wegtoreni előtt, szóba sem áll velem, olyan típus, azt mondják. *Bólint elmerengve.*
- Maradok. *Szól csendesen, s igyekszik mozdulatlanul ücsörögni, bár tekintete minduntalan a lányét keresi. Hosszú ideje nem érintette már, de most ettől többre nem is vágyik, csupán egy érintésre, hamuszín bőrén, halk sóhaját hallgatva. Eszébe ötlik, vajon a testiség nélkül is ilyen jól kijönnének e? Ha csupán apró csók, vagy egy ölelés lenne osztályrészük? Szívesen kipróbálná, csak a puszta gyönyör nélkül, vajon bírnák-e? Jóllehet az is tény, hogy nem azért van a lánnyal, mert jó az ágyban, sok ilyen nő szaladgál az utcákon. Ettől jóval többről van szó, s érzése szerint Zammiria ezt tudja már és fél tőle. Nem fog vele előhozakodni. Hosszú még az élet, szerencsére a mélységiek és az embereké nagyjából hasonló hosszú. Cinikus mosoly ül az ajkára, mikor Zam konkrétan szemrevételezi és mustrálja, igyekszik képét felfújva úgy viselkedni, akár egy bazári mutatványos, alaposan túlszínészkedve mindent, fordulva és illegetve magát.*
- Őszintén? *Kérdezi vigyorogva.* Furcsa, egyébiránt pedig nagyon tetszik, sosem választanék másik borbélyt! *Pillant a tükörbe, majd Zammiriára elismerően. A törülköző felé nyúl, majd egy aprót villan a tekintet, talán Zam észre is veszi, de igyekszik gyorsan cselekedni, erre nagyszerű gyorsasága kiváló alapot szolgáltat, így a csuklónál ragadja meg, s próbálja átbillenteni a dézsa szélén. Reméli, hogy a mozdulat sikeres, akkor mellett csobbanna ruhástul. Nem akar mást csak megfizetni, ami jár, egy hosszú csókkal, semmi egyébbel, s hogy egy kicsit üljön oda mellé és legyenek csendben, a forró habok alatt, az andalító éjszaka csendjében. Bár... egy picit fejben túlzásnak érzi ezt... nem biztos, hogy talpig felszerelésben Zammiria is annyira értékelné ezt, viszont a gondolat már előre mulattatja... legfeljebb megbüntetik, azt meg mindig kibírja valahogy.*

A hozzászólás írója (Ralas Drayte) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2019.08.17 20:42:23


1-20 , 21-40 , 41-60 , 61-80 , 81-100 , 101-120 , 121-140 , 141-160 , 161-180 , 181-200 , 201-220 , 221-240 , 241-260 , 252-271