OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Általános fórum >> Kreatív sarok >>
[NOVELLA] A kard szava
Mostani oldal: 1 (1. - 1. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-08-29 15:02:00
 ÚJ
>Torr Wyrad avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 78
OOC üzenetek: 19
Lobogó köpeny suhan el egy nyirkos sikátor előtt.Nyomában fegyverek csörgése, páncéllemezek csilingelése hallatszik.A rohanó alak balra fordul a labirintusban, azt remélve, hogy kicselezheti üldözőit.Tévedett.Zsákutcába ér, és abban a pillanatban, mikor erre ráeszmél, három alak jelenik meg a zsákutca szájánál.Egymás mellé állnak fel, így minden lehetséges menekülő útvonalat elzárva.A két szélső egyszerű városi őr, mellkasukat egy embléma díszíti, min arany háttéren fekete ló ágaskodik.
Középen azonban egy nagydarab, teljes páncélos fickó áll, valószínűleg lovag.Kezében irdatlan méretű pallost fog, amit a köpenyes fickó felé tart.
-Azonnal elkapni!Nem menekülhet el!
Az őrök azonnal rárontanak a sötét alakra.Ekkor az alak végső elkeseredésében, vagy éppen magabiztosságában lassan előhúzza hosszúkardját, és megpörgeti maga mellett.Könnyű, és gyors mozdulattal lepi meg a bal oldali őrt, akinek hamarosan a belsőségei díszítik a sikátor kövezetét.A másik őr ekkorra már épp megtámadná, ezért ideje kivédeni a nyakára mért csapást.A feje lassan lecsúszik nyakáról, majd miközben elgurul, teste akár egy homokzsák, elterül a földön.
-Ennyi telik a híres neves Barton háztól?Két nyápic , akik úgy forgatják a kardot, mint a csecsemők?
A lovag nem hagyja annyiban háza szidását.
-Ne szájalj Mertal!Nincs esélyed!Még ha engem le is győznél, Meridonból nem juthatsz ki, az összes városi őr, és itt állomásozó katona téged keres!
A köpenyes kiköp oldalra, majd lassan a lovag felé indul.Az persze nem várja meg, hogy levágják, egy hatalmas csatakiáltással, ami úgy vísszhangzik a sikátor falai között, akár a villám után a dörgés, pallosát lobogtatva nekiront az alaknak.
Mertal lágyan hagyja lecsúszni a pallost hosszúkardjáról, majd körbepördülve a lovag páncélos hátára ver a kardlappal.Az előrecsúszik a lendülettől, de nem esik el, és ismét lendületesen a sötét alak felé támad.Ismét lágy hárítás, akár egy torreádor.
~Meg kell várnom amíg kifárad...Amilyen tohonya nagy állat, ez hamarosan úgyis megtörténik...~Gondolja magában Mertal.
A lovag azonban látszólag rájött a turpisságra, és egy oldalirányú ütéssel kizökkenti Mertalt egyensúlyából, majd kardjával egyenesen a botladozó felé intéz egy oldalvágást.Úgy tűnik főhősünknek vége, és soha nem tudjuk meg ennek a harcnak a célját...Ám Mertal ennél rafináltabb.Guggolva kerüli el a kardot, és egyenesen a lovag nyakába szúrja fegyverét.Ahogy kihúzza a kardját, a lovag szitkozódna, de csak bugyborékolás, és egy adag vér tör elő a torkából, majd hanyattdől.
-Ez lenne a "hatalmas" Tortuol lovagrend híres neves bosszúja?Szánalmas.
Futva indul ki a sikátorból, egyenesen Meridon főkapuja felé.
~Csodás város...Bárcsak élve visszatérhetnék ide, mikor mindennek vége...~
Gondolja magában, mikor eltűnik a sikátorok labirintusában, most már üldözői nélkül.
Meridon kör alakú városa hatalmas, akárcsak sikátorok által behálózott nyomornegyede is.Itt kevesebb az őr, ezért könnyebb kisurranni a városból anélkül, hogy néhány csetlőbotló melák hátráltasson.Vagy mint esetünkben egy lovaggal találkozz.De ha több tízezer arannyi vérdíj van a fejeden, a dolog megnehezedik.A nyomornegyed továbbra is a legbiztonságosabb hely számodra, már ha vagy elég hülye, hogy a városban maradj.A nyomornegyedtől keletre eső iparnegyedbe már macerásabb bejutni, több az őr a portéka, és a piac miatt.Az északon lévő gazdagnegyed pedig egyenesen öngyilkosság.A zsoldosoktól kezdve a fejvadászokig mindent megtalálhatsz itt, rosszabb esetben ők találnak meg téged.Ha pedig esetleg a centrálban lévő tanácshoz akarsz eljutni, akkor viszont sajnos a gazdagnegyeden keresztül kell menned.Főhősünk, Mertal is ezt az utat választotta, mégpedig orgyilkosság céljából.Célpontja Nomitel szenátor a tanács előtt hallatta utolsó gurgulázását, ahogy a torkán végigmászó vágásból kifolyt vörös vére.
A városkaput azonnal bezárták, így Mertalnak várnia kellett pár napot a meneküléssel, így a nyomornegyedben húzta meg magát.Azonban rátaláltak, így sietősre kell vennie a dolgot.A kapukat reggel nyitják, és neki ki kell jutnia.Azonban még biztos találkozik
a Tortuol lovagrend csicskásaival.És akkor fel fog csendülni a Kard szava...

Folyt. köv.

A hozzászólás írója (Torr Wyrad) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2013.08.29 15:11:49


1-1