OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Általános fórum >> Kreatív sarok >>
[Novellapályázat] A Grombar kastély gyertyái
Mostani oldal: 1 (1. - 4. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

4. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2019-12-24 00:11:19
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Meia)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 127
OOC üzenetek: 10
Sziasztok!

A három nyertesé mellett a szerzők engedélyével még két munkát is közzétettem, amiket pont ugyanúgy szívből tudok ajánlani, hiszen, mint mondtam, szoros volt a verseny. :) Egy kis év végi borzongásra invitállak titeket ugyanott, ahol az előző pályamunkákat is megosztottam:

[LINK]

Jó olvasgatást, és előre is békés, boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!


3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2019-11-30 21:54:15
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Meia)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 127
OOC üzenetek: 10
Sziasztok!

Örömmel jelentem be, hogy megszülettek a pályázat eredményei. Köszönöm, hogy részt vettetek! A beérkező pályamunkák mind nagyon érdekesek, különlegesek voltak, és meg kell, hogy mondjam, alaposan feladtátok a leckét, nem volt egyszerű dönteni.
A nyertesek tehát:

1. Az első díjat YIlanda Hyths (#11282) viszi haza egy ördögi kacaj kíséretében.
2. A második helyezett Nythrim Traderra sen'Sylvistryl (#11719) sem kell, hogy gyilkos pillantást vessen – de azért megadatott neki, hogy megtegye, ha akarja.
3. Intath Aldeis (#4931), a harmadik helyezett sok kis repkedő denevér rajongót szerzett eredményéért.

A győztesek munkáit magán a helyszínen, a Grombar kastélynál tekinthetitek meg. Mivel a helyszín már lezárt, ezért írni nem tudtok oda, de ezen a linken bármikor felkereshetitek, és ajánlom is, mert akad olvasnivaló.

[LINK]

Mindenkinek gratulálok, és remélem, máskor is benne lesztek majd valami hasonlóban – és azt is, hogy legalább annyira élveztétek, amennyire én, hogy ilyen izgalmas történeteket olvasgathattam. :)

A hozzászólás írója (Mesélő) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2019.11.30 21:54:58


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2019-11-11 09:43:34
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Meia)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 127
OOC üzenetek: 10
Sziasztok!

A tegnapi nappal lezárult a kis pályázatunk, köszönöm szépen minden résztvevőnek a beküldött munkákat. ;)

Igyekszem még a hét folyamán meghozni a döntést, kié lett a három legjobb hátborzongató pályamunka, az eredményeket is majd itt, ebben a topicban osztom meg. Ami pedig a többit illeti, kereslek titeket üzenet formájában is.

További szép hetet mindenkinek!


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2019-10-29 18:19:44
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Meia)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 127
OOC üzenetek: 10
Kedvcsináló:
Sok kalandban volt részed, sok vidéket bejártál, de még soha nem voltál ennyire elveszett, mint ezen a ködös, baljóslatú éjszakán. A szürke homály szinte körülölel, ahogy a sötétben kódorogsz, míg végül valahogy, csodával határos módon egy ösvényen veted meg a lábad. Lépteid követik a hirtelen jött útmutatást, csatakos hajad arcodra tapad, ahogy felvergődsz az emelkedőn.
Percek telnek el, a táj kitisztul. Egy kúszónövénnyel befutott ház emelkedik előtted, mintha csak rád akarna ijeszteni vak, éjfekete ablakaival. Ha ő nem is tud, a hollók biztosan: károgásuk hirtelen hasít a halott éjszakába, s mintha egy nyögésre vagy sóhajra is figyelmes lennél, valahonnan egészen mélyről… A föld alól talán?
Mielőtt eldönthetnéd, mihez is kezdesz, a kastély egyik ablakából fény dereng fel, és lassan végigimbolyog az egész emeleten, egyesével gyújtva meg az ablakok apró kis gyertyáit. A látvány lebilincsel, nem tudsz mit tenni, s a gyertyák túlvilági, sápadt színe idegen emlékekkel tölti meg elmédet. Régi csatákat látsz, rajtaütést, holtakat halomszámra, s egy ősi dal kúszik a füledbe, a leggonoszabb rigmust, ami valaha a szívedig jutott.
Elfog az életet adó rémület. Úgy futsz, mintha maga a vég lenne a nyomodban – pedig csak egy rövid látogatást tettél a rég elhagyatott Grombar kastélynál.


A versenyről:
Reagot kell írnod, de nincs kedved? Írj helyette a novemberköszöntő novellapályázatra :) (persze ezt csak egyszer lőheted el, reagot bizony ugyanúgy írni kell!)
Halloween alkalmából egy kis kreatívkodásra szeretnélek meghívni benneteket. A feladat az volna, hogy legfeljebb 5000 karakterben eléggé ütős, kellőképpen ijesztő novellát hozzatok össze az alkalomra, „A Grombar kastély gyertyái” címmel. Hogy a hangulattal, leírásokkal éritek el a hatást, vagy egy eseménydúsabb történetet alkottok, teljesen mindegy, csak legyen hátborzongató, és illeszkedjen a témához. És persze maximum 16+ korhatáros lehet, mint bármelyik reag.
A kész novellát nekem kell elküldenetek PM-ben. Egy user egy novellát küldhet be, és lehetőleg azzal a karakterrel, akinek a díjat is szánná.

Persze a jutalom se marad el. A három dobogós díjai:
1. helyezett – Ördögi kacaj: (1 körig hat, max. 3 percig) rémisztően neveted el magad, amely egy reagig olyan karizmával ruház fel, hogy a célpontod feltétel nélkül elhiszi azt, amit mondasz, még akkor is, ha hazugság. Ez csak arra vonatkozik, ami nem láthatóan hamis (például nem állíthatod, hogy az ég zöld, vagy, hogy ott sem vagy éppen).

2. helyezett – Gyilkos pillantás: (1 körig hat, max. 3 másodpercig) arcodat villámlás fénye világítja meg egy pillanatra, megijeszted azt, akire ránézel, rövid időre leblokkol. Egyszerre csak egy kiválasztott személyre van hatással, a többiek csak a villanást látják.

3. helyezett – Denevérszárny: (1 körig hat, max. 5 másodpercig) füttyentésedre nagy zajjal szellemdenevérek bukkannak fel, és mintegy felhőben közéd és a célpont közé csapnak le, de nem ártanak senkinek. Azonban a figyelmet jól elterelik, úgyhogy észrevétlenül meglóghatsz. Vigyázz, rövid idő alatt alatt felszívódnak, ezért gyorsan rejtekhelyet kell találnod!
Figyelem: a képességet kizárólag a hideg hónapokban használhatod, amikor az éjszakák megnyúlnak. Február 29-ig a tiéd, azután elévül. Ha felhasználnád, mindenképpen értesíts engem, hogy megbeszéljük a részleteket!


Tehát a lényeg ismét:
Cím: A Grombar kastély gyertyái
Hova: PM-ben küldd nekem.
A verseny határideje: november 10, de a változtatás jogát fenntartom.
A nyertes alkotások megjelennek majd az oldalon. ;)

u.i.: Ha a napokban nem reagálok a PM-ekre, valószínűleg nem vagyok netközelben. Ami késik, nem múlik. :)

A hozzászólás írója (Mesélő) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2019.10.29 18:21:14


1-4