OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
[Elvetve] Technológiai fejlődés
Mostani oldal: 1 (1. - 3. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-12-22 16:43:07
 ÚJ
>Rauros Keirath avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 36
OOC üzenetek: 3
Határozottan ellenzem. Miért?
Meddig fejlesztenéd a technológiát? A modern korig? Miért nem mész akkor ilyen világú FRPG oldalra? Sci-fi világot szeretnél? Van rengeteg sci-fi fórum.
Csak a saját nevemben beszélhetek, de: Miért jönnek ide az emberek? Mert egy LOW FANTASY világban szeretnének játszani. A Sci-fi is fantasy, de teljesen más.
Aztán: A gyomrom felfordult a WoW-ban is a lőfegyverektől, helikopterektől, motoroktól, gnómoktól stb. Egyenesen tiltakozom, az ötlet ellen.

A hozzászólás írója (Rauros Keirath) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2015.12.22 16:43:45


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-12-22 16:07:46
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
Először a meglévő világot és rendszer működését kéne megismerned, mert az eddigi játékod és a karaktereiddel feltett kérdéseid alapján a 90%-ával legalább nem vagy tisztában vagy nem tudod, hogy a bánatban is működik (és akkor a szabályzatról inkább nem is beszélek).

Amíg ez nincs meg, nincs értelme ilyen fejlesztéseket felvetned, pláne, hogy részben olyanokat javasoltál, amik már a játékban vannak (pl. lőport van, hisz már volt a valóságban is, csupán elterjedve nincs; az általad írt szerkezet is megvalósítható jelenleg a játékban stb.).

Az ötleteket szeretjük, azt kevésbé, ha valaki mindenféle ismeret nélkül bedob valamit, amiről ötlete sincs, milyen hatással lenne a meglévő rendszerre (hisz nem ismeri) és világra (hisz azt sem).

A hozzászólás írója (Emphus) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2015.12.22 16:10:26


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-12-22 15:53:05
 ÚJ
 avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 0
Úgy gondolom a Lanawin is fejlődhetne mint a mi világunk. Arra gondoltam, hogy Lanawin tudósai és mágusai sikeresen megalkotnak egyfajta üzemagyagot egy Döngöltkvarc nevű ércből. Ezzel képesek lesznek mágikus gépek (értsd: nem tankokra, repülőgépekre gondolok, hanem embererőt nem igénylő, erősebb katapultokra), fegyvere (például puskák) gyártására. A puskával egymás után csak bizonyos számú lövés lenne lehetséges, utána mondjuk 10 szegmensnyi időre lenne szükség az újratöltéshez (fegyverenként változó). Ezzel kapcsolatban szeretnék behozni egy új kasztot: a technikust.
Passzív képesség: képes a lőfegyverek újratöltés idejét -2 szegmensnyi idővel csökkenteni.
Aktív képesség: Hanglövedék - harchelyzetenként 1-szer használható. Képes 12 szegmensnyi időt nyerni, több ellenség esetében is, de akkor mindenkivel szemben.

Várom a véleményeket és lehordásokat.


1-3