OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
[Bekerült] Inaktivitás-jelző kikapcsolása opció
Mostani oldal: 1 (1. - 5. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

5. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2017-06-29 17:16:56
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
Az inaktivitás jelzőt teljesen töröltem, mert már nincs értelme amúgy sem, elvileg csak akkor léptet ki a rendszer, ha az IP-d változik, idővel már semmiképp.

A PM-ekhez meg szintén beraktam egy olyan menő funkciót, mint ami a fórumon van, így azt is menti a böngésző real-time, ahogy gépelsz, és visszatölti, ha újra arra az oldalra kerülsz.


4. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2017-06-13 21:30:38
 ÚJ
>Lorew Mazoral [halott] avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 1059
OOC üzenetek: 62
Ha nincs még erre opció, támogatnék egy ilyet. Valóban zavaró, és egyébként azokból az időkből való, amikor a szövegdoboz tartalma elveszett, ha kidobott az oldal. Most már megmarad (nem számítva privát böngészést, és társait), így valóban zavaróbb, mint amennyire hasznos. Ha pedig opcionálisan állítható lenne, akkor azokkal sem szúrnánk ki, akik igénylik a figyelmeztetést.


3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2017-06-13 21:26:15
 ÚJ
>Iriana Skendarus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 118
OOC üzenetek: 31
Ilyenkor lépj vissza egyet, és a böngésződ nem fogja tudni betölteni azt az oldalt. Utána egy új lapon lépj be a Lanába, aztán menj vissza a nem betöltött oldalra, frissítsd azt, mikor megkérdezi, hogy biztosan szeretnéd-e, akkor mondd neki, hogy igen, és akkor elküldi az üzit.

Nekem is csak azért sikerült, mert mielőtt átütöttem volna a monitort, eszembejutott, hogy a Lana valamiért újraküldi a reagjaidat is, ha ráfrissítesz, miután elküldtél egyet, szóval mertem remélni, hogy a privát üziket is így kezeli.


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2017-06-13 21:16:36
 ÚJ
>Griwor Hurygon avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 126
OOC üzenetek: 72
A minap velem is megtörtént, hogy a privát oldalon írtam egy jó hosszú levelet és elszállt, figyelmeztetést nem kaptam sajnos. Nem örültem neki...


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2017-06-13 16:35:51
 ÚJ
>Iriana Skendarus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 118
OOC üzenetek: 31
Azok közé tartozom, akiknek egyszerre 20 lap is meg van nyitva, és elég idegesítő tud lenni, amikor 3-4 lanawinos oldal is odakényszeríti a böngészőm, mint valami scam oldal, amiért nem frissítettem egy ideje. Az eddigi ~500 figyelmeztetésből egynek sem vettem még hasznát, amikor pedig jól jöhetett volna - egy privát üzenetet küldtem volna épp, de időközben kijelentkeztetett -, akkor egy szót se szólt.

Lehetne a Beállításoknál egy opció, hogy szeretném-e, hogy háborgasson ezzel a rendszer, vagy sem. Alapjáraton természetesen be lenne kapcsolva.

(Extraként ki lehetne bővíteni a privát üzenet oldalra is, de szerintem csak én vagyok képes ott is ennyit időzni, és még velem is csak egyszer történt meg - +újbóli belépéssel és ráfrissítéssel végül sikerült elküldeni.)


1-5