OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
[Elvetve] Druida kaszt leírás módosítása
Mostani oldal: 1 (1. - 3. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-04-02 00:11:02
 ÚJ
>Kagan Thargodar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 2255
OOC üzenetek: 782
Leírtam a nagy okosságot, csak közben láttam, hogy Emp már leírta ugyanazt (csak jobban :D).

__________________
De ha már kasztok:
Akkor már érdemes lenne hozzányúlni más kasztokhoz is, pl. a vándorhoz - semmi hazabeszélés, egy vándorom sincs - lévén sem a passzívjuk nem valami nagy szó, sem pedig az aktívjuk (ugyanis azt látom, hogy még a kalandokban is gyakori 1x reagos hírók majd mindent megtaláló gyakorlata). Teljesen felesleges képességnek tűnik nekem.

Érdemes lenne a "Felfedezés" aktívot, ha módosítva is, betenni passzív skillnek (mint ahogy a lovagnál is valami hasonló történt), míg Aktívnak betenni egy "Elrejtőzés" képességet, amivel x körig (nyilván IC helyzettől függően) vizuálisan nem lenne észlelhető (amíg nem támad, stb).
______________
Ja, már azt is látom, hogy ez a fórum [Elvetve]. Akkor majd máskor, máshova :)

A hozzászólás írója (Kagan Thargodar) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2015.04.02 00:11:44


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-04-02 00:03:08
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
Az indoklásod nem állja meg a helyét, mert ilyen alapon az összes NJK-t teljes mértékben tudni kellene ilyenre használni. De nem véletlenül nem lehet. Nem cél, hogy VP NJK hadsereg legyen jelen.

Ezen biztos nem lesz változtatva, nem véletlenül van úgy, ahogy. Amennyiben valaki nem tudja vállalni ezt a korlátozást, nem druidát indít és/vagy nem tart semmilyen állatot.


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-04-01 23:45:20
 ÚJ
>Ezüsthátú Hyrkaan Dwirinthalen avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 36
OOC üzenetek: 9
Alapvetően most egy kicsit mindenképp a " haza beszélés " esete forog fent, de úgy gondolom, minden druida kasztú karakter nevében szólok.

A druidák állat használata bizonyos szempontból széles körű, bizonyos szempontból azonban roppant korlátozott.

Idézem a kaszt leírásból a sort amivel kapcsolatban módosító indítványt eszközölnék:

"illetve a JK-nak könnyű sérülés okozása."

Az javaslom ezt a mondatot iktassuk ki, és a druida szabadon használhassa harcban az állatát, ha harcba keveredik.

Következő az ok amiért erre javaslatot teszek: Erősen IC torzító hatású.

Ha a druidának olyan állata van ami képes a súlyos sérülés okozására / ölésre ( egy jól betanított ló is az, vagy egy kutya, nem kell rögtön a mérges kígyóra gondolni ), mégis harc közben amikor a saját élete forog kockán ( a druidának ), az állata egy külső IC független szabályozás miatt nem használhatja ki a képességeit. Egy átlagos kutya is súlyos sérülés okozására képes, anélkül hogy a druida kiképezné rá hogy pl. nyakra támadjon. De most tegyük fel hogy ki van rá képezve. Viszont ha JK-JK harcra kerül sor a kutya mégis csak morogni tud? vagy nagyon finoman belecsípni az ellenfél lábába? ( könnyű sérülés ) - Mert ugye ott a szabály amit a user tud, de a karakter nyilván nem. Ő bedobna ( a karakter ) mindent a harcban, ha a nyaka a tét, de mégsem teheti ( szabály ). És itt torzul is az IC játék erősen. Ez olyan mintha egy mágus nem használhatna gyilkos erejű mágiát szükség esetén. Pedig a mágus is használhatja minden mágikus képességét JK-JK elleni harcban. Én ugyanezt kérem a druidák esetében is. Ők is használhassák a képességüket, mint a mágusok. 100%-ban.


1-3