OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
A staff és az oldal segítése (donate funkció)
Mostani oldal: 1 (1. - 3. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2020-04-03 16:40:18
 ÚJ
>Morwon Loree Dedion avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 770
OOC üzenetek: 1328
btw Sorszám-átveréskor volt lehetőség valódi pénzzel fizetni, ha nagyobb igény adódna az adakozásra, az egy egész jó megoldásnak tűnik.


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2020-04-03 16:24:24
 ÚJ
>Mátrix avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 15
OOC üzenetek: 566
Sziasztok!

Köszönjük az ötletet, igazán kedves!
Mikor legutóbb beszéltem Emphussal erről, azt mondta, hogy támogatás nélkül is megoldja a szolgáltatóoldali költségeket. Rákérdezek nála majd megint.
Ami pedig a staff többi tagját illeti, azt gondolom, hogy mindannyian szórakozásból csináljuk az egészet, így nem gondolom helyesnek pénz elfogadását érte.
Ha úgy gondoljátok, hogy szeretnétek ezt valahogyan honorálni, akkor (az ilyenkor elmaradhatatlan szabályos játék és értő olvasás mellett) legmerészebb esetben hívjátok meg a kedvenc mesélőtöket egy italra egy-egy találkozón!

Ha az üzemeltetés költségeiben változás állna be, akkor lehet szó az összedobásról. Ebben az esetben szólni fogook majd, addig pedig tényleg még egyszer köszönjük a gondolatot!


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2020-04-03 09:43:27
 ÚJ
>Ganer Worcryn avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 316
OOC üzenetek: 4
Sziasztok!

Nekem az jutott eszembe, sőt már egy ideje gondolkodom rajta, hogy a staff konkrétan önerőből tartja fent a Lana szervert, anyagiakat áldozva, időből áldozva végzi a fejlesztéseket és a játékosok támogatását, mesélések és kalandok kapcsán. Én személy szerint javasolnám egy Donate funkció bevezetését, ahol, aki szeretne, hozzájárulhatna az oldal fenntartásához, annyival, amennyivel gondolja. Ez nem lenne kötelező, csak aki úgy érzi és megteheti adhat. Az adományozók pedig kapnának egy jelképes kis jelet a karakterkép felé, alá, sarkába, vagy nem tudom, de a lényeg, hogy nem járna semmilyen plusz előnnyel az adakozónak IC.

Úgy értettem, hogy a szerverüzemeltetésnek(bérlésnek) is vannak költségei, esetleges fejlesztése. A honlapnak is van havi fenntartási költsége, stb...

Köszönettel, Ganer user


A hozzászólás írója (Ganer Worcryn) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2020.04.03 09:53:10


1-3