OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Általános fórum >> Multimédia >>
Sárkánykönny
Mostani oldal: 1 (1. - 2. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2018-02-11 19:08:01
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5968
Kedves Mind,

A Sárkánykönny ismét koncertet szervez egy másik zenekarral (Green Spirit) karöltve. Kicsit késve jelzem mindezt, mert pénteken, Február 16-án lesz az esemény, de aki tud, szerintem érdemes eljönni.

A zenén kívül egy egyszerű játék is fog menni az eseményen, ez egy keveréke az élő szerepjátékoknak és a társasjátékoknak, megfelelő szórakozást nyújtva minimális energiabefektetéssel a játékosok részéről. Így nyilvánvaló ajánlott a részvétel, de egyáltalán nem kötelező. Szerepjátékosoknak külön ajánlott, ezért is híresztelem most.

Az eseményt itt érhetitek el: [LINK]
Ha a játékra is szeretnétek jelentkezni, akkor a lehető leghamarabb tegyétek meg (mondjuk maholnap), és lehetőleg csak akkor, ha részt tudtok vennie gy rövid workshopon, ami közvetlenül a koncert előtt lesz pénteken. Ugyanis sajnálatos módon a jelentkezési időszak már lezárult, de... azért még befértek ha gyorsban jelentkeztek. Szerintem érdemes, jó móka lesz, és mellette nagyon jó zene.
A játékról itt olvashattok: [LINK]

Jelentkezés a Sárkánykönny weboldalán található linken: [LINK]

Szóval, ha hallgatnál jó fantasy zenét, gyere, ha pedig mpég szórakoznál is egy jót közben, nem is értem, miért nem jelentkeztél még. :)

A hozzászólás írója (Emphus) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2018.02.11 19:41:08


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2017-03-01 19:49:36
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5968
Már többen láttátok, hogy hirdetem, páran koncerten is voltatok, páran régről ismerhetitek a zenekart... viszont sokan nem tudjátok, hogy van egy akusztikus folk fantasy stílusban játszó zenekar, ami tökéletesen passzol a szerepjátékhoz és a fantasyhoz. Sárkánykönny néven futnak, és nem rég alakultak újra, hogy folytassák a zseniális zenélésüket.

KÖZELGŐ ESEMÉNY: I. Sárkányölők Éjszakája
FB esemény: [LINK]

Egy példaszám:Facebook: [LINK] - ezt tessék likeolni :)
Weboldal: [LINK]
Youtube csatorna: youtube.com/channel/UCu9oC4GckaIOZ6MKZznTv9A - ide tessék feliratkozni :)

Én ott leszek a koncerten, és úgy tudom Lanáról jöttök még, még ha nem is Lanán keresztül ismeritek a zenekart. Úgyhogy bátran buzdítok mindenkit, hogy egyszer lesse meg. Aki szereti a fantasyt és a középkort (márpedig aki itt játszik, sanszos, főleg az előbbit), annak nagyon érdemes meghallgatnia őket. :)

A hozzászólás írója (Emphus) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2017.03.01 19:50:41


1-2