OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Kalandok >>
[Események][Vége] Valentin nap
Mostani oldal: 1 (1. - 2. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2018-02-16 10:03:00
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 404
OOC üzenetek: 46
Kedves játékosok! Köszönöm mindenkinek a részvételt, örülök, hogy ennyien próbálkoztatok. Nagyon tetszettek a reagok, jó látni, hogy ilyen átéléssel tudtok írni. Nem volt könnyű dolgom, bevallom, a Valentin napi egyik páros program az éjszakai reag olvasgatás volt. Végül ez az eredmény született.

A Valentin napi kihívás díjazottjai:

Nyertes: Ydriss a kóbor 259. reagjra Sayqueves Rezidencia helyszínen
Nyereménye egy egyénileg egyeztetett mesélői reag.
2. helyen díjazott: Aregeor Aqq'rax Ozax 325. reagja Világítótorony helyszínen
3. helyen díjazott: Selestwen Sellewennar 2303. reagja Vadvéd helyszínen
Mindannyiuk nyereménye egy mesélői bejegyzés a kalandlapjukra, ami a romantikus kisugárzásukat méltatja.

Az érdeklődésre való tekintettel valószínűleg lesznek még ehhez hasonló kihívások a jövőben.
Gratulálok mindenkinek, aki pályázott. További jó játékot kívánok!1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2018-02-13 22:55:45
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 404
OOC üzenetek: 46
Kedves játékosok! Valentin napi kihívást hirdetek. A pályázóknak reagot kell írniuk február 14-én 0:00 ás 23:59 között. A reagnak egy másik játékos iránti szerelmes vágyódást kell tartalmaznia, aki játszik vagy játszott korábban és IC indokolt lehet a fellángolás. Szóval legalább messziről látta és nem volt nagyon sötét. Nem kell, hogy az egész reag erről szóljon, akár egy fél mondat is elég a pályázáshoz, ami megfelel a témának. Ne lógjon ki a reag tartalmából, a lehetőségekhez képest legyen életszerű, hogy ilyesmi jut a karakter eszébe! A túlságosan erőltetett reagokat nem értékelem.

Ha valaki pályázik, akkor a pályázó reag helyszínének és sorszámának feltüntetésével küldje el nekem PM-ben! Ha valaki régebbi eseményre, játékosra visszaemlékezős reaggal pályázik, akkor ugyanígy jelölje, hogy melyik reagra emlékszik vissza!

A pályázat elbírálásának szempontja a pályázó reag romantikussága lesz. Az elbírálást én végzem teljesen szubjektíven, tehát az nyer, akinek a reagja nekem a legjobban tetszik. Az első három helyezett bejegyzést kap a karakterlapra, amitől, ha általam irányított NJK-val találkozik, az egyikük értelmes kereteken belül belezúg. (Ez inkább játékszínesítő elem lesz, ne úgy értsétek, hogy az üvöltve rohamozó harcos félúton megtorpan és inkább szerelmet vall.) A legromantikusabb reag íróját mesélői reaggal is jutalmazom (előre egyeztetett időben, nem akarok „bezavarni”).

Jó játékot és boldog Valentin napot kívánok mindenkinek! Ha van párotok, holnap mondjátok neki, hogy szeretitek és NE vegyetek neki szív alakú, vörös párnát! Az gáz.1-2