OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Kalandok >>
[Globális][Vége] Negyvenes bajnokság
Mostani oldal: 1 (1. - 7. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

7. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2016-05-26 21:51:58
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Balszerencse)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 264
OOC üzenetek: 76
Az első 8 játékos aki elküldi nekem PM-ben a kevert pakliját ÉS kihúzta az első két lapot (kockagurító) az tud részt venni a bajnokságon. Ha 12-en összegyűltök, akkor mind a 12-en.

Eddig hatan küldtek paklit, és hárman jelentkeztek még a versenyre, szóval tessék küldeni irtó gyorsan a paklikat, különben kimaradtok. Lehet még jelentkezni is, egy harmadik 4-es csoport is elfér bőven, sőt.


6. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2016-05-25 21:55:59
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Balszerencse)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 264
OOC üzenetek: 76
Nagyon kerestetik egy nyolcadik ember, aki játékra fogható. 100 arany a nevezési díj, de ez könnyen visszanyerhető. Egy játékoson kívül mindenkinek alappaklija van, szóval tessék jelentkezni. Egy főt várunk! :)


5. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2016-05-25 16:34:37
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Balszerencse)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 264
OOC üzenetek: 76
Még egy hely kiadó a Negyvenes bajnokságra, érdemes jönni. A kvalifikáció egyszerűen megvan, akár mindenki kvalifikálhatja magát, és IRL pakli érte a jutalom, amivel lehet egymást gyapálni talin. :)
No, meg a nyertes 400, a második 240, míg a harmadik 160 aranyat kap. És olcsón lehet negyvenes paklihoz jutni.

Egy hely kiadó, az első jelentkező viszi. :)
Utána már csak akkor lehet jönni, ha négy játékos jelentkezik egyben, így érdemes most jelentkezni, ha kipróbálnád a játékot.


4. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2016-05-25 00:05:58
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Balszerencse)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 264
OOC üzenetek: 76
Eddig 7 vagy 8 jelentkezés jött, még egy embertől várok visszajelzést. Addig is kezdődjék hát a bajnokság. Az eddigi jelentkezők szépen párba lesznek állítva, és 3-3 játékot folytatunk le. Erre egy külön chatszoba áll rendelkezésünkre, ahova mindenkit meghívtam elvileg.

A játék IC nem fog megjelenni eső körben, mert szűk a határidő, és szeretném lepörgetni.

A szabályzat annyit változik, hogy a kvalifikáció egyszerűsödik, mert nincs erőm egyszerre 8 NJK-val játszani. Az kvalifikálja magát a versenyre, aki képes három darab csapatos játékot szabályosan lejátszani, és legalább 1 pontot szerez. Ennek értelmében a párosítások a következőképpen alakulnak:

A párosítás:
1. csoport:
- Worenth Yosden (#6213)
- Gidralds Mohen (#8113)
- Aoneer Hraefg Glimriorathan (#8749)
- Khan Lero (#7666)

2. csoport:
- Omon Rabark (#7133)
- Taitos, a Zöldfülű (#7961)
- Eralil Namos (#4687)
- Edyrm Omaran (#9376) (ha jön, még visszajelzést várok)

Mindkét csoport három játékot játszik. Az első játékban az első két személy és a második két személy van egy csapatban; a második játékban az első a harmadikkal és a második a negyedikkel; míg a harmadik játékban az első a negyedikkel és a második a harmadikkal.

A játékokat bírók felügyelik IC. Ha valaki OC elnézi a dolgokat (pl. nem azt húzza fel, ami kidobott, olyan lapot játszik ki, ami nincs nála stb.) az annyit tesz, mintha IC hamis kártyázott volna. Én a játékokat felületesen ellenőrizni fogom, de nem fogom mindenkinél a legutolsó körig aprólékosan végignézni. Ha észreveszem (OC), hogy valaki elrontotta/szándékosan mást csinált mint kellett volna, az egyenértékű az IC hamis kártyázással, és így a bíró is észrevette, a játékból kizárásra kerül, nem kvalifikálja magát.

Kérek minden felsorolt játékost, hogy a szabályoknak megfelelően küldjenek nekem egy kevert paklit privát üzenetben. Mind a négy csoport lehetőleg minél hamarabb, de legkésőbb csütörtök délutánig (május 26. 17:00).

Sőt, mindenki ebből a pakliból rögtön két lapot húzzon is fel a kockagurító használatával szintén a fenti időpontig (érdemes pakli keverés után ezt rögtön megtenni).

Bármi kérdés van, jöhet privát üzenetben nekem. A kommunikációt megsegítve van egy chatszoba, kéretik aktívan használni. Szeretném tartani azt, hogy maximum 24, de inkább kevesebb idő alatt reagáljuk le egymást, tehát ennél kevesebb idő teljesen el aközött, hogy valaki épp következik, és hogy akciót hajt végre.


3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2016-05-15 11:00:40
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Balszerencse)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 264
OOC üzenetek: 76
Már van három jelentkezőnk a bajnokságra, legalább még hármat várnék, hogy elinduljon a dolog. Tessék jönni, jó móka. akik eddig elkezdtek negyvenessel játszani, mind leragadtak, és újabb és újabb partikat tolnak le. Szóval lehet jönni, a játék nagyon egyszerű, nagyjából csak annyi kell hozzá, hogy 40-ig el tudj számolni (IC és OC is) + némi olvasási képesség.

A játékkal kapcsolatosan felmerülő kérdéseket pedig fel lehet nekem vagy Morwnak tenni PM-ben, válaszolunk rájuk.


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2016-05-14 18:47:07
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Balszerencse)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 264
OOC üzenetek: 76
Két apró módosítás:
- felület mégsem lesz rá, mert több idő megcsinálni, mint amit spórolunk vele
- nálam, pm-ben kell jelentkezni, aki szeretne indulni

100 arany a nevezés (paklivásárlással 200), és mivel még senkinek nincs érdemi paklija, mindenki elég nagy eséllyel indul szép kis nyereményekért (akár több száz vagy több ezer arany).


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2016-05-14 17:25:10
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Balszerencse)(inaktív)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 264
OOC üzenetek: 76
Kedves Mind!

Mint azt már sokan láttátok, kezd (szerencsére) a JK-k között is elterjedni az úgynevezett Negyvenes kártyajáték. Már van olyan karakter, aki nem is az alappaklijával rohangászik, hanem konkrétan lapokat vagy pénzt nyert. Ezen felbuzdulva gondoltam arra, hogy Negyvenes bajnokság tartatik.

A játék egy speciális fejléc alatt fog futni, amit használva bárki bárhonnan tud majd írni oda (mint a második szál, de ez nem második szál lesz, így mindenki részt tud venni rajta, az is, aki tiltva van második szálon, és az is, aki második szálon épp játszik - tekinthető egy harmadik szálnak akár).

TECHNIKAI LEBONYOLÍTÁS:
- a játék alapvetően kockagurítóval fog menni, ahogy láthatjátok a játék leírását, de játék közben bármikor IC reag is írható a megfelelő fejléccel, amiért természetesen munkapont jár, illetve játékélmény bárkinek, aki kíván reagot írni egy kártyajáték lebonyolítása mellé (1 reag / játék kötelező, ezen felül teljesen opcionális, de egy játék max. 3 nap alatt le kéne, hogy zajlódjon)

NEVEZÉS:
- a játékra a nevezési díj 100 arany
- akinek még nincs paklija, és nem is szeretne venni, az a játék idejére kap egyet kölcsönbe, egy alap paklit, ezzel játszhat
- akinek még nincs paklija, de szeretne venni, az a nevezéssel együtt kedvezményesen juthat hozzá, a nevezési díjon felül a pakli további 100 arany, így összesen 200 aranyat kell befizetnie - ennek hátulütője, hogy alap paklival kell játszania, de azt megtarthatja magának
- aki szeretne komolyabb paklival játszani, annak ajánlom, hogy minél hamarabb vegyen egyet magának akár speciális lapokkal, és játsszon JK és NJK ellen, hogy nyerjen lapokat
- jelentkezési határidő: Május 31., kedd (bő két hét)
- nevezni NÁLAM LEHET, PRIVÁT ÜZENET FORMÁJÁBAN

KVALIFIKÁCIÓ (csoportos, csapatjáték):
- ahhoz, hogy a nevezési díj befizetése után érdemben elindulj a megmérettetésen, először kvalifikálnod kell magad, aminek első lépése a díj befizetése
- a második lépés, hogy minden játékos fog játszani 3 játékot egy csoportos meccsen: minden két JK mellé két NJK is kerül; a három játékban három különböző módon kerülnek párba (lesznek együtt); a két legjobb játékos a három forduló alapján (legmagasabb pontérték) jut be a bajnokságra
- kvalifikáció most kezdődik, a nevezőkkel már el is kezdem a kvalifikációs folyamatot, legkésőbb Június 5. vasárnapig szeretném befejezni az összeset

BAJNOKSÁG (páros, egyéni játék):
- ha valaki kvalifikálta magát, onnantól svájci rendszerben megy majd a játék, összesen 7 forduló lesz (páros játékok, nyerés = 1 pont, vesztés = 0 pont), az itteni eső 4 helyezett jut majd a döntőbe
- a bajnokság Június 6-án indul és Június 30-ig szeretném befejezni a hét fordulót

DÖNTŐ (csoportos, egyéni játék):
- a döntő egy négy fős megmérettetés lesz még, ami 3 pontot ér (az első 7 lehetséges ponton felül); végül aki a legtöbb pontot szedte össze, az nyer
- A döntő Július 1-én indulna, és Július 6-7 felé szeretnék eredményt hirdetni

NYEREMÉNY - IC:
- a nyeremény a JK-k által befizetett összes nevezési díj (pakli árak nincsenek benne) háromszorosa, ez kerül szétosztásra az első három helyezett között (akár NJK is lehet): 50%, 30%, 20% (pl. 10 játékosnál 1500, 900, 600 arany)
- a játékok során nincs pénzbeli tét, de rangkártyák és akciólapok a szabályok szerint továbbra is gazdát cserélnek

NYEREMÉNY - IRL:
- aki _kvalifikálja_ magát a rendezvényen (tehát legyőzni az NJK-t meg befizeti a nevezési díjat), és a Lanawin FB csoport tagja, továbbá eljön majd el Lanawin találkozóra, az megkapja az aktuális lapjait IRL is, ingyen, feltéve, hogy már tart ott a játék, hogy ezt IRL is megcsináljuk (folyamatban van amúgy a dolog)

A hozzászólás írója (Mesélő) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2016.05.14 18:44:49


1-7