OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
[Elvetve] Játékostárs kereső: Prioritás
Mostani oldal: 1 (1. - 3. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-05 17:40:11
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5968
Aki megtalálta a játékostársát vagy már nem keres többé, annak elvileg törölnie kéne a hirdetését. Szándékosan van úgy, hogy fent van a legrégebbi hirdetés, hisz így a legelső hirdetés a legmagasabb prioritású, lévén ő vár a leghosszabb ideje.

Elvetve.


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-05 17:32:24
 ÚJ
>Lövil Eldanilla avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 68
OOC üzenetek: 81
Van logika benne, de a többség úgyis megnézi az összeset, hogy a legjobbat találja meg(Már aki megnézi a többiekét.) Ezen kívül nem nagy kihívás alulról indulni, ha te úgy szeretnéd, és a régebbieknek jobb, ha nagyobb a prioritása, hiszen huzamosabb ideje keresnek társat maguknak, így kicsit talán türelmetlenebbek is már. Bár mindenképp jó lenne egy szeparáltság az egyszeri játékalkalmakra és azokra akik kereskedők, toboroznak, vagy valamilyen más több játékost is átkaroló projektet reklámoznak ott.


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2015-08-05 17:26:38
 ÚJ
 avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 0
A játákostárs keresőnél szerintem logikusabb lenne, ha az új hirdetések lennének fölül. Mivel, ha egy hirdetés már 6-7 napos szerintem már nem is biztos, hogy egyáltalán aktív és a karakter gazdája tényleg keres még játékostársat. Ellentétben az 1-2 napos hirdetésekkel, azok valószínűbbek, hogy még aktívak.


1-3