OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
[Bekerült] Kasztleírás: Orvgyilkos
Mostani oldal: 1 (1. - 2. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-11 15:45:28
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5968
Bekerült. 60 arany a jutalom.


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-08 09:40:19
 ÚJ
>Londil Nergil avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 43
OOC üzenetek: 29
Az orvgyilkosok, az "alvilág" legfélelmetesebb tagjai. Senki sem szeretne még összetűzésbe sem kerülni velük, mivel borotva éles fegyvereik, és szintén éles eszük teszi őket ördögien erős, és ravasz ellenfelekké. Akinek pedig egy orvgyilkost küldenek a nyakába, az jobb, ha szedi a sátorfáját. Általában nem az első adandó alkalommal végeznek áldozataikkal. Először a közelükbe férkőznek, kiismerik áldozatuk szokásait, kedvelt helyeit. Aztán a megfelelő pillanatban lecsapnak, feltűnés nélkül, hogy csak a megbízó, és a végrehajtó tud a személy haláláról. Sokszor a meggyilkolt barátai, hozzátartozói sem gyanakodnak gyilkosságra, egyszerűen eltűntnek nyilvánítják, mivel sokszor a holttest se kerül elő. Az orvgyilkosokat tartják a világ legmegátalkodottabb, leggonoszabb, legaljasabb népségének. E sötét lelkű hivatást a sötételfek részesítik előnyben, mivel nekik a fajtájukból adódóan sötét lelkük, és különleges testi adottságaik is segítségükre vannak e sötét hivatás űzésében, de a többi nép közül is jócskán kerülnek ki, másokat pénzért levadászó alakok.

Szinte mindenféle fegyverrel harcolnak, sokat maguk készítenek, vagy alakítanak át.
Dobótőrök, kések, rövid kardok, mérgezett nyilak, ezek, és még sok ördögi fegyver szerepel az orvgyilkosok szinte végtelen arzenáljában.


1-2