OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
[Bekerült] Fajleírás: Tündér
Mostani oldal: 1 (1. - 6. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

6. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-22 20:00:24
 ÚJ
>Turrog a Behemót avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 763
OOC üzenetek: 678
köszönöm :)


5. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-22 18:13:31
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
Ez is bekerült. Ez 150 arany Turrognak, nagyon jó lett. :)


4. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-21 13:27:35
 ÚJ
>Turrog a Behemót avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 763
OOC üzenetek: 678
köszi :)


3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-21 13:15:00
 ÚJ
 avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 0
Hát ez de nagyon jó...:)))


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-21 13:04:45
 ÚJ
>Turrog a Behemót avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 763
OOC üzenetek: 678
Ha esetleg jutalmat kapnék a leírásért, akkor Turrog-nak adjátok az aranyat ;)


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-21 13:03:40
 ÚJ
>Moderártor (inaktív) avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 20
A tündérek eredete még ma is vitatott, de egyes mondák szerint Keth Thenior, a híres Thenior család egyik mellék ágából származó mágus alkotta őket. Keth magának való volt, ám legalább annyira eszes és tehetséges mint Ar Thenior. Igazi virtuóz volt a föld mágia terén, viszont minél idősebb lett, ereje lassan elhagyta. Utolsó csepp erejével képes volt egy érző lényt alkotni. Apró lelket, mely utolsó napjain segítette mesterét. Keth arcára végre visszatért a mosoly, amint látta milyen jól sikerült varázslata. Rájött, a világ egy remek új fajjal gazdagodhatna ő általa, így, sajnos saját varázs erejét feláldozva, sikerült megalkotnia még nyolc teremtményt. Így, a legelső lélekkel együtt, ők voltak a kilenc kezdet. Keth utolsó kivánsága halála előtt az volt, hogy a kilenc kezdet virágoztassa fel az új fajt. Sajnos rá kellett jönniük, hogy mesterük segítsége nélkül nincs sok esélyük arra, hogy kívánságát beteljesítsék, így hát elhagyták szülőföldjüket. Sokáig repültek, olyan sokáig, hogy azt egy emberöltő alatt meg sem lehet számolni. A kilenc kezdet már életük alkonyán jártak, és tudták, hogy nem találnak megoldást, akkor mesterük műve el fog veszni. Flint, az ötödik kezdet hullott el először. Utolsó óráiban csak sírt, nem tudott se repülni, se beszélni. A többi kezdet azt hitte, ők is lassan sorra kerülnek majd, de csodák csodájára, Flint könnyei alatt hervadó növények egy pillanat alatt gyönyörű virágokká váltak. Olyan szem kápráztatóak voltak, amit még ember sosem látott. A többi kezdet lassan rájött, hogy színtiszta érzéseikkel életet teremthetnek a földből. Több hónapon át nevettek, táncoltak és a rét, az az egyszerű rét lassan olyan gyönyörű oázissá vált, melyben minden élőlény megtalálta helyét. A kezdetek élete virágzott, ám még mindig nem találtak megfelelő utódot mesterük örökségére. Mígnem egy nap, melyet a tündérek létrejöttének tartanak, egy ismeretlen virág nőtt a kezdetek kis világában. Minden lény körül járta, megvizsgálta, de senki vagy semmi sem tudott rájönni, honnan is származhat a növény. Ám hirtelen, mikor Hix, a hetedik kezdet megérintette, a virág kinyílt és egy apró szerzet pattant ki belőle. Egészen kicsi volt, ám szemében visszatükröződött Keth bölcsessége és életvidámsága. Ő volt az első tündér. Azt tartják, a tündérek még ma is gyönyörű virágokból születnek. (Mellesleg, ezen alapul az Arthenior-i népszokás, miszerint ha egy ifjú legény beleszeret egy lányba, megkeresi a legszebb virágot, amit csak talál, és észrevétlenül kedveséhez csempészi. Mondák szerint, ha elég erős a szerelmük, akkor a virágból születik egy tündér. Persze, ez csak amolyan nép hiedelem.)

A tündérek, ha tehetik, nem harcolnak, viszont ha mégis küzdelembe keverednének közkedvelt fegyvereik a kard, a tőr és pálca. A tündérekből erős mágus kerekedhetnek ki, de csak kemény munka árán. Okos és fürgék, és plusz pontot kapnak intelligenciára, gyorsaságra és karizmára.

A hozzászólás írója (Odin) módosította ezt a hozzászólást, ekkor: 2010.07.21 13:28:09


1-6