OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Fejlesztés >>
[Bekerült] Fajleírás: Ork
Mostani oldal: 1 (1. - 5. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

5. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-22 18:09:02
 ÚJ
>Emphus avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Adminisztrátor
IC üzenetek: 0
OOC üzenetek: 5969
Ez bekerült... 80 arany jár érte. :)

Névtelen: Te is nyugodtan írhatsz róluk, kiegészítheted a mostani, stb. ;)


4. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-17 09:57:32
 ÚJ
>Névtelen Varázstudó avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Törölt felhasználó
IC üzenetek: 15
OOC üzenetek: 2
Szia!

Esetleg a kultúrájukról bővebben írnál? Én is szorgalmazom a kliséktől való eltérést, és például szerintem az orkoknak is lehet vallásuk, mint más népeknek nem? Írnál valamit ezekről?


3. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-12 10:21:05
 ÚJ
>Londil Nergil avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 43
OOC üzenetek: 29
Köszi.
Próbáltam más szemszögből, az ő szemszögükből érzékeltetni a dolgokat, mert eddig egy fantasy világban sem láttam, hogy az orkok a gonosz megtestesítőin kívül más szerepet is betöltenének.


2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-12 10:04:25
 ÚJ
>Turrog a Behemót avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 763
OOC üzenetek: 678
nagyszerű :)


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2010-07-12 08:50:04
 ÚJ
>Londil Nergil avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 43
OOC üzenetek: 29
Próbáltam egyedit alkotni, a jól ismert ork normákhoz képest.

Az orkokat tartják Lanawin legharciasabb, legvadabb népének. Ezek a gondolatok általában abból születnek, hogy az orkok lerohanják a városokat felgyújtják a házakat, válogatás nélkül lemészárolnak mindenkit. De ez egy téves megállapítás, egy rossz előítélet. Abba még nem sokan gondoltak bele, hogy mi van, ha az orkok szemszögéből ez nem gonoszság? Mi van, ha nekik ez egy törzsi kényszer, egy születésükből beléjük táplált dolog, ami az ő szemszögükből nem gonoszság. Az orkok alapvetően nem gonosz lények. Nem szívtelen gyilkosok, nem érzéketlen barbárok. Sokan közülük becsületes, hősies harcosok, akik halálmegvető bátorsággal mennek harcba megvédeni területüket, megóvni asszonyaikat, gyermekeiket. Igen, szükséges megvédniük azt, ami az övék, mivel a többi nép kegyetlenül gyilkolja, írtja őket. Miért is ne gyűlölnék őket? Miért ne égessék fel falvaikat, pusztítsák el városaikat, amikor a többi nép is ugyanezt tette velük? Ezeken a kérdéseken még a legnagyobb népek vezetői sem gondolkoznak el. Az orkok pedig nem fogják megadni magukat, nem fogják hagyni, hogy lerohanják őket...


Az orkok általában tényleg harciasak, vadak, de ez nem állatias vadság, csak hevesebbek mint a többi nép. Zöld bőrük sokakat elrettent, és ha ez még nem lenne elég, félelmetesen megmunkált, sokszor meg sem tisztított ruhákban járnak, amiken sokszor még látszik az előző csata véres hagyatéka. Az orkoknál szigorú társadalmi hierarchia van. Ez viszont nélkülöz minden előjogot, minden hatalmi harcot. Az lesz a vezér aki a legerősebb, és legokosabb. Ezt harcok folyamatos sorozatával döntik el. Aki a legerősebb, de nincs meg a magához való esze, az egy ravasz ellenféllel szemben alulmarad. Viszont aki lángész, de testi képességei eléggé satnyák, az is elbukik. Az lehet csak a vezér, aki minden csatáját megnyeri. Bár egy ork nem lehet gyenge. Még a leggyengébb, legsatnyább ork is még egy jó erőben lévő emberrel is elbánik, ha test-test elleni küzdelem alakul ki.
A fegyvereik általában az otromba, hatalmas csatabárdoktól egészen a hosszabb tőrökig terjed, de ezeket azonnal fellehet ismerni valamely brutális tulajdonságukról. (Pl: fogazott penge, visszafelé hajló tüskék.)


1-5