OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Általános >>
Társaság íróknak, költőknek és dalnokoknak
Mostani oldal: 1 (1. - 1. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2020-05-01 19:38:42
 ÚJ
>Aranyszívű Khírindha avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Haladó játékos
IC üzenetek: 93
OOC üzenetek: 4
Sziasztok!

Ma eszembe jutott egy új "klán" ötlete. Ez egy olyan társaság lenne, amelynek a tagjai írók, költők és dalnokok lennének. A kreativitás társasága lenne ez. A tagok saját verseiket, novelláikat és dalaikat adnák elő első körben a zárt gyűléseken, melyeket jelen ötletem szerint IC hatonként egyszer tartanék. Ez IRL annyit jelentene, hogy vasárnaponként lenne ilyen, persze lehet, hogy ez nem oldható meg ilyen formában. Továbbá havonta egyszer tartanánk egy nyilvános estet, ezen a közönségnek szavalnának a költők, olvasnának az írók és énekelnének a dalnokok. Hangszerrel kísért és hangszer nélküli ének is játszana természetesen. Ezek az estek egy jurtában lehetnének, középen pedig tűz égne. Ezzel adhatnánk meg a hangulatát az egésznek. Az estéken csekély díj befizetése ellenében lehetne részt venni.
Vállalnánk kezdők kiképzését is. A tudásukat személyesen a társaság tagjai adhatnák át a tanulni vágyóknak.

Visszatérve a zárt gyűlésekre, természetesen nem csak állandó művészetről lenne szó. Ugyanúgy építhetné a közösséget például a társasjátékozás. Közös zsugázások, kártyapartyk, meg egyéb játékok. De aki beszélgetésre vágyik, annak erre is lenne lehetősége.

Mit szóltok az ötlethez? Van-e igény ilyesmire Lanán?


1-1