OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Általános >>
Kis zálogház, kis ügyletek, kis megbízások.
Mostani oldal: 1 (1. - 2. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-12-09 17:52:57
 ÚJ
>Domonas Shalor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 24
OOC üzenetek: 7
Hóvégi elszámolás

A végtelen papírkötegen túl, a számok és adatok hegyhalmazán egy kisebb csomag üzenet hever. Benne lejárt zálogra figyelmeztető papírosok, szép, pecsétes borítékban. Viszont Domonasnak kevés ideje marad ezen élvezetes tevékenységre (meg a kifogások áradatára, amely ősz szálakat csal fejére), ezért bárkinek felajánlja, hogy elcipeltethet helyette egy ilyen tavaszi búzakalászok élénkségére emlékeztető színű borítékot. Természetesen nem ingyen, a szállításért 15 és az ősz hajszálak preventálásáért még 15 arany ütheti a vállalkozó markát, mely összességében 30-at jelent a futárnak.

Vajon mennyire kopasszák meg a vén zsivány kasszáját az erre járók?


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2013-12-09 00:57:08
 ÚJ
>Domonas Shalor avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Kezdő játékos
IC üzenetek: 24
OOC üzenetek: 7
*A komor kőfalak és a régies külső egy ősi mesterség kétes üzelmeinek nyújt helyet. A kis zálogépület nem túlságosan zsúfolt (legalábbis emberekkel), azonban az ajtajánál mindig találhatsz a kis fatáblára tűzve egy 'Segítség kerestetik' feliratot, mely mellé sárgán rajzolt fémdarabkák jelzik, hogy természetesen nem a jó szándék, hanem a piszkos anyagiak által jutalmazódik a segítség. Nade miféle feladat? Erről nem szól a fáma (és a tábla sem), bizonyosan belül, a faarcú, különlegességtelenség fakó homályába elbúvó boltvezető bővebb tájékoztatást ad. Amennyiben pár csengő aranyért segédkeznél, a Piactéren megtalálod.*

Amit a szép szövegben nem lehetett pontosabban kifejteni:
Kisebb jutalmakért (egyelőre 30-50 arany, később lesz ez magasabb is), 1-3 reagban könnyedén elvégezhető feladatokra szeretnék keresni bátor jelentkezőket. Természetesen kötetlen JK-JK játékban történnének. Ezek a feladatok heti szinten ki is lennének ide írva. A jelentkezés természetesen a Piactéren, nekem fejlécezett reagokkal történne. A feladat megoldására szabad kezet kaptok, azonban érdemleges igényesen csinálni. Mindenkinek válaszolni fogok, azonban bizonyos dolgok tisztázásáért még körbe kell kérdezzek.

Egyelőre jelezzék azok, akiket szakítanának időt ilyen röpke mulatságokra vagy netán kérdésük támadt ezzel kapcsolatban (kritikát elfogadok!!).


1-2