OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Általános >>
A lehetőségek kihasználásáról! Kedvcsináló, buzdító!
Mostani oldal: 1 (1. - 1. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2019-01-16 09:43:33
 ÚJ
><b style='color:#c03010'>Mesélő (Hádész)</b> avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Mesélő
IC üzenetek: 496
OOC üzenetek: 7
Kedves Játékosok!

Mint észrevehettétek rengeteg változás történt mostanában Lanawin háza táján. A staff, karöltve a mesélőkkel, folyamatosan azon igyekszik, hogy élhetőbb, élvezetesebb játékot nyújtó és izgalmas világot alakítsanak ki számotokra és számunkra is.
A helyszínfa és az új helyszínek kialakítása után most új területek következnek majd, melyek jobbá és jobbá teszik majd reményeink szerint a játékokat az oldalon. Terítékre kerül a harcrendszer, a mágiarendszer, a klánrendszer és minden olyan terület, ahol finomítani, csiszolni lehet valamin. Természetesen folyamatosan kérdezünk majd, ötletelésre buzdítunk benneteket és várjuk az észrevételeiteket, hogy veletek együtt alakítsuk át világunkat egy olyan hellyé, ahol mindenki számára kikapcsolódás a játék.
Ezután a kis kedvcsináló után továbbra is a játékosokhoz szeretnék szólni és buzdítani benneteket.
Van szerencsém egy folyamatosan fejlődő és lelkes mesélőcsapat részesének lenni és nyugodtan mondhatom, hogy mind nagy kedvvel mesélnek nektek kalandokat. De, ami miatt belekezdtem valójában az az, hogy buzdítsalak benneteket játékosokat. Ez egy fantasy játék, egy szerepjáték, ahol csak a képzeletetek szab határt a karaktereiteknek. A mostani mesélő-gárda szívesen várja minden játékos kezdeményezését, hogy játékos-kompatibilissé, játékos-központúvá tegye Lanawint. Ezzel azt szeretném súgni felétek, hogy bátran kezdeményezzetek. Legyen szó kereskedelemről, céh-alapításról, bányászatról, bortermelésről, zöldség- vagy gyümölcstermesztésről, bármi szóba jöhet. De ugyanígy vadászat, védelmi feladatok, alvilág és minden, amit csak el tudtok képzelni. Megfelelő és reális szabályozással bármi valóra válhat. A mesélők célja nem a játékosok kedvének elvétele, „szivatása”, hanem a játék élvezetessé tétele, hogy a játék kikapcsolódást és élményt jelentsen. Persze, ahogy a való világban, itt is reálisan kell gondolkodni, szervezni, csapatot építeni egy-egy cél elérése érdekében. A mi célunk is az, hogy a játékosok játékosokkal játszanak, nem feltétlen mesélőkkel és mi ennek az alapjait szeretnénk megteremteni, de csak veletek sikerülhet, hisz mi nem létezünk, csak a ti, a játékosok játékait segítjük.
Tehát hajrá klánok, céhek, csoportok és mindenki, aki érez magában erőt és fantáziát, hogy alkosson, teremtsen és létrehozzon olyan dolgokat. Mi segíteni fogunk, de mi csak lehetőséget adhatunk, a lehetőségekkel nektek kell élnetek és mi igyekszünk azokat a megfelelő keretek között szabadon segíteni. Legyetek szorgosak, teremtsetek és mi már boldogok leszünk.

Akár ide is írjátok le, vagy küldjétek el nekem PM-ben, milyen lehetőségeket szeretnétek kihasználni, mivel tehetnénk élhetőbbé az IC világot, tehát ne rendszerszintű dolgokra gondoljatok, hanem játéktéri lehetőségekre, amelyeket ez a világ rejthet és még kihasználatlan részei Lanawinnak.

Hádész


1-1