OOC - Játékon kívüli fórum
Karaktered neve: ---       Rangod: Nem bejelentkezett felhasználó       Pénzed: --- arany     
Varázsitalaid: Neked nincsenek varázsitalaid!


Üdvözlünk!

Ez itt a www.Lanawin.hu weboldal játéktere. Egy fórumos szerepjáték. Te nem vagy bejelentkezett állapotban, ezért nincs jogod ténykedni a fórumon. Csak olvasni tudod a hozzászólásokat, semmi mást. Ha szeretnéd kipróbálni milyen is a fórum valójában, átélni izgalmas kalandokat, varázslatokat tanulni, bájitalokat vásárolni, egyedi karaktert létrehozni, felszereléseket kovácsoltatni, vagy küldetéseket végrehajtani, akkor regisztrálj bátran, ne habozz. Miután regisztráltál, és beléptél minden funkciót elérhetsz. Lehetőséged lesz részt venni a mesékben, vagy csak spontán játszani a megalkotott, mesés világban. Felkutathatod a város rejtélyeit, és részese lehet egy olyan fórumos szerepjátéknak, ahol a játékosok kényelme, és a játék élvezete a legfontosabb.

Vissza a főoldalra!
Nincs "nagyobb" helyszínJátékon kívüli fórumArthenior főtere (új)
Amon Ruadh (új)
Füves puszta (új)
Dokkok és kikötő (új)
Játékon kívüli fórum >> Lanawin fórum >> Általános >>
Közös projekt
Mostani oldal: 1 (1. - 2. üzenet) - Első olvasatlan beíráshoz >>

2. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2020-11-03 11:31:37
 ÚJ
>Relael Ellerin lae'Natar avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Tapasztalt játékos
IC üzenetek: 459
OOC üzenetek: 182
Én jó ötletnek tartom, hogy Teysus is kapjon némi figyelmet, és azt is, hogy ezzel a küldetéssel játékélményt biztosíts magadnak, illetve másoknak.
Szóval azt mondom hajrá hajrá, támogatlak!


1. hozzászólás ezen a helyszínen: Játékon kívüli fórum
Üzenet elküldve: 2020-11-02 18:51:23
 ÚJ
>Elgroon Tramal avatarja! Úgy tűnik a kép nem megjeleníthető.

Rang: Játékos
IC üzenetek: 169
OOC üzenetek: 3
Üdv!

Tervezek a karakterem számára egy nagyobb projektet a jövőben. Arra gondoltam, hogy készítenék egy Teysus szobrot. Eleinte úgy gondoltam, hogy egy ember nagyságú szobor elég lenne, de ebből született egy jobb ötletem. Arra lennék kíváncsi, hogy a közösség mennyire lenne vevő rá.

Szóval az ötletem az, hogy esetleg rendeznék egy gyűjtést. Klán/ szóló jk szinten. A gyűjtés célja egy nagyobb Teysus szobor lenne. Miért pont Teysus? Azért mert neki jelenleg nincs sehol semmilyen emlékműve vagy oltára. Viszont az olyan kereskedők, mint én ő tartják a védnöküknek. Plusz ő semleges viszont ápol a többiekkel is.

Én ezt az egészet valahogy úgy képzeltem el, hogy lennének meghatározott szintek. Pl 1000, 5000, 10000. Meghirdetném IC és aztán, aki akar az adományozna annyi aranyat amennyit szeretne. A klánokat egyenként fel is keresnénk. Ha összegyűlne az minimum tőke, akkor megépítésre kerülne egy kisebb szobor. Minél többet adományoznak a játékosok annál nagyobb/ szebb szobor kerülne elkészítésre. A legnagyobb adományozók neve pedig valahová fel is lenne tüntetve. Én mondjuk ezt a szobrot, ha elkészülne, akkor vagy Piaci helyszínleírásba vagy egy saját új helyszínre tenném.

Mindenképpen megemlíteném, hogy az esetlegesen beadásra kerülő aranyak nem az én karakteremhez kerülnének. Már lenne rá elképzelésem, de ez még korai. Én saját vagyonomból biztosan építeni fogok egy kisebbet, ha ezen elképzelésem esetleg nem nyerné el a köz tetszését.

Ez jelenleg tényleg elég hosszú távú és nyers terv. Első körben a véleményekre lennék kíváncsi.

Elgroon


1-2