//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
YIlanda Hyths (#11282)
fél-elf, nő
Játékstílus: Megfontolt - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

A városi tömegből kiemelkedő 6 láb magassága és szokatlan hajszíne, zöld szemei sem könnyíti meg az életét, felejthető, mindennapi jelleget nem kölcsönöznek megjelenésének. Ezért általában sötét, koszos palásttal, csuklyával, valamint egy sötét kendővel - amely a vörös tincsek rakoncátlan elkalandozását és színét hivatott akadályozni – takarja valós személyazonosságát mások szeme elől.

Bőr vértje tökéletesen idomul kecses, cingár felsőtestére, ahogy a kígyó motívum rajta amely, mintha fojtó ölelésben próbálná megroppantani viselője gerincét.

Két hegyes füle folyton-folyvást küzd aranyszínű, helyenként vörös hajfürjeivel a napfényért. Ennek okán valamelyes mindig kikandikálnak, árulkodva gazdájuk kevert fajáról, amikor éppen nem takarja őket csuklya vagy kendő.
Bőre halovány, sápadt árnyalatát - külső szemlélő számára csak a két karján, kézfején és az arcán, hisz minden másutt ruházat fedi - néhol megtörik zöld, lila zúzódások és horzsolások. Ez sötét ruházatától eléggé elütő lenne, ha nem fedné el a város felvert pora.

Izomzatáról első látásra is megállapítható, hogy nem ökölharcra termett, csupán a mindennapi megélhetéshez, túléléshez szükséges pontos, gyors, kifinomult mozdulatok elvégzésére alkalmas, de azokra tökéletesen.
Derekát körbefogó bőr övén hátul lóg 2 db dobókés, a harmadik szépen, hosszúszárú csizmájába rejtve lapul. Dobótőre az, ami elöl, tokjában pihenve fogadja a kíváncsi tekinteteket.

JELENLEG:
Haja nagyrészt aranyszínű, néhol még bujkál közötte vörös hajtincs is, amely az eredeti hajszínét hivatott képviselni. A foltokban aranyszínű Eeyr kesztyű jelenleg a táskájában pihen.