//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
Winyra Jote (#7195)
ember, nő
Játékstílus: Megfontolt - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

Kellemesen különleges illat furakszik személyes teredbe, ahogy közeledik feléd. Nem túlzottan tolakodó, de nem is bárgyún egyhangú, jellegzetes, jól elkülöníthető az utca, az emberek és egyéb teremtmények megszokott szagaitól.
Bár magát a lányt még nem láthatod, lelki szemeid előtt kecses, törékeny alkat kezd kibontakozni, csokoládészín hajzattal és kékségében páratlan tekintettel. Amint pedig igazi valója is eléd tárul, meglepetten állapítod meg, milyen pontosak is voltak képzelgéseid.
Az esetek túlnyomó részében kedves, nyitott mosoly fogad, kedvesen nyitott dekoltázzsal alátámasztva, mit majd minden alkalommal más ruha körít. Kivétel nélkül díszesebb darabok ezek, mik felsőbb körökbe, de legalábbis a polgárság módosabb felébe valónak tüntetik fel viselőjüket, noha napbarnított bőre nem illik a finom kisasszonyok halovány sápatagságához.
Oldalán, elmaradhatatlan társaként (inkább tartalma, mint a külsejét díszítő függők okán) csörömpöl gondos kezek munkáját dicsérő bőr tarisznyája, nyakában pedig egy szemet mintázó amulett függ, sajátjának színéhez illő kőberakással.