//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
Morwon Loree Dedion (#6813)
óriás, férfi
Játékstílus: Vakmerő - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

Az első, amit észrevenni rajta, nem más, mint hatalmas termete. Magassága közel három és fél méter, szélessége szerencsére nem ekkora – óriáshoz mérten átlagos. Teste edzett, erős – széles karok, lábak jellemzik, még faján belül is a legerősebbek közül való.
Feje testéhez képest kicsi. Haja válláig ér és általában igen kócos a sötétbarna hajzuhatag. Szeme éjfekete, szakálla inkább hajára ütött azzal a különbséggel, hogy nem olyan hosszú (habár olykor-olykor megközelíti).
Kézfeje hatalmas egy emberhez képest, így nem csoda, hogy kétkezes kardja, a „Tar'khog” is egy átlagos kard bő kétszerese. A penge erős fémből készült, egyenesen az artheniori kovácsműhelyből való, története pedig még meglehetősen fiatal. Másodlagos fegyvere egy szintén óriás-méretű számszeríj, ami méretéből adódóan már szinte ostromgépnek tekinthető. Testét aranyszín láncing fedi, fején hasonló színű, göcsörtös sisak, míg hátán kerek fapajzs foglal helyet. Ez utóbbi nem a legerősebb fajta – egy erősebb ütés is darabokra szedhetné, de legalább a hátát megvédi. Amennyiben nem páncélban látni, hanem hétköznapi ruhában, úgy egy koszos és nem utolsó sorban büdös rongy fedi testét. Hidegebb időkben sem terít magára hatalmas medvebundákat, de azért egy-egy melegebb ruhát néha magára erőltet. Nyakában Medve amulett lóg, mely saját készítésű. Medvének nevezni talán csak saját alkotója tudja, de némi jóindulattal és egy nyaklevestől való félelemben bármit bele lehet látni.