//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
Lolandryenn Syeronna (#12355)
ember, nő
Játékstílus: Szelíd - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

Első pillantásra egy bájos, kellemesnek ható hölgynek tűnik. Olyannak, aki rászorul az erős karok védelmére, akár egy kandalló előtt pihenő, édes kis házi cicának. Magassága pár centiméterrel az átlag alatt van, így a tömegből nem ezzel fog kitűnni. Egyszerűnek ható eleganciával járja az utakat. Alkata vékony, törékeny. Már messziről lerí róla, hogy nem az ereje az, ami minden bajból kisegíti. Szerencsére legalább nem egy elöl deszka, hátul léc alkatú. Mellei feszesek, hetykék, csípője is kerek, ahogyan fenekére sem lehet panasz. Természetesen ezeket előszeretettel ki is hangsúlyozza, így leggyakoribb viseletei közé tartozik a vörös vagy méregzöld színben pompázó, mélyen dekoltált ing, melyhez kiegészítőnek legtöbbször fekete fűzőt visel. Valamint feszes vászon vagy bőr nadrágban tetszeleg. Időnként, bár ritkább esetekben látható lenge ruhában. Kedvenc kiegészítő darabja viszont egy világosszürke, vastag prémmellény, aminél gondosan ügyel arra, hogy mindig rendezett legyen.
Szögletes arcát dús, világosbarna tincsek keretezik, amit a legtöbbször kiengedve vagy laza kontyba tűzve hord. Szemei hatalmasak, világosbarna színben tündökölnek, melyeket hosszú, sötét szempillák ölelnek körbe. Bőre világos, szinte hibátlan, leszámítva a halvány szeplőket, melyek az arcát és vállait pettyezik, valamint egy heget, amely a bordája alól húzódik egészen a köldökéig.
Ajkai teltek, ez az egyetlen porcikája, amit festeni szokott. Pillantása szerény és szűzies, de nem szabad hagyni, hogy ez az ártatlannak tűnő kiscica becsapja a hiszékenyeket.