//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
Leandana Thargodar (#5864)
ember, nő
Játékstílus: Vakmerő - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

A negyvenes évei elején járó felföldi nő. Nőhöz képest magasra nőtt - több mint száznyolcvan centi -, alkata inkább izmos, nem csupán vékony, törékenynek sem tűnik.
Haja dús, sötétbarna, kezelhetetlen hullámokban omlik a hátára, vállára, ezáltal mintegy keretet adva megdöbbentően fehér bőrű, szabályos arcának, melynek a szeplők adnak valami kislányos bájt. Bal halántékán egyetlen egy, vastag tincs piszkosfehér színű.
A borostyánszín szempár kutatón, elemzőn szemlél. Arca általában közönyös, de a szeme kifejező tud lenni, ha akarja.

Hosszú lábain feszes bőrnadrágot hord, díszes övvel, hímzett bőrcsizmát. Felül általában egy mellrészénél hímzett tunikát visel, jobb csuklóján pár karperec, de bal alkarján egy csuklótól a könyökhajlatáig érő, hímzett és gyöngyökkel is kivarrt bőrpánt van, ami eltakarja az alkarján borostyánosan derengő rúnákat.
Hidegebb időkben egy nehéz, prémes bőrkabáttal egészül ki az öltözéke, de a változékony őszt és tavaszt egy vastagabb bőring és egy ezüstróka prémből varrt mellénykével vészeli át.
Övéinek talán már fel sem tűnik, hogy a jobbján hat ujj nőtt, de idegenek számára először furcsa lehet ez a testi hiba, aminek egyébként státuszát köszönheti.
Nem a tipikus lehengerlő szépség, aki után megfordulnak a férfiak - maximum magassága miatt -, inkább átlagosnak mondható. Fogai nem teljesen szabályosak - de azért a pókot sem harapja ki a sarokból -, orra sem édesen pisze és az alsó ajka szinte penge-vékony. Dús idomokkal sem áldották meg a Szellemek - sőt alakja eléggé fiús -, és a hangja sem madárcsicsergéshez hasonló, ugyanis nőhöz képest meglehetősen mély és reszelős. Mindezek ellenére tagadhatatlanul van benne valami báj. Talán a szeplők teszik...