//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
Gyzellois Wyrethior (#12738)
fél-elf, nő
Játékstílus: Szelíd - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

Még ifjú, de már nem gyermek éveit taposó félvér leány, aki igyekszik nem kitűnni a tömegből. Magassága valamivel az átlag alatt található, ami sokszor előnyös a számára, ha nem akar útban lenni. Alkata sovány, csontos és erőtlen. Kissé olyan, mint valami krónikus beteg a sápadt, porcelánszín bőrével, kissé karikás szemeivel. Ezt a fakóságot pedig csak jobban kihangsúlyozza a jégszín szempár és a derékig érő, egyenes szálú, ám leggyakrabban kócos, hószín haja.
Viszont ebből a fehérségből valamennyit elvesz az utca mocska, mely ugyan úgy uralkodik bőrén és ruháin. Valamint a rejtegetett báját azért elcsúfítja két emlékbe kapott heg, melyből egyik jobb vállától kúszik le hátára, egészen lapockáig, a másik pedig baloldalon "díszeleg" mellvonaltól egészen csípőjéig.
Noha korára jellemzően már domborodik, ahol kell, satnya alkata miatt idomai sem hatalmasodnak rajta. Ami előnyös, hiszen öltözködésével igyekszik minden neméről árulkodó jelet eltakarni magán. Melleit fáslival szorítja le, melyre bő, viseltes és elég piszkos szürke vászoninget ölt. Nadrágja is már sokhelyen foltozott, egyszerű, világoszöld vászon nadrág. Valamint lábán hordott igencsak lyukas bakancsa sem éppen nőies viselet. Haját pedig leginkább egy sapka, esetleg csuklyás köpeny alá rejti be. Élete során megtanulta, hogy nagyobb biztonságban van, ha fiúnak hiszik, de azért a biztonság kedvéért egy övébe tűzött tőr mindig nála van. Az már más kérdés, hogy használni tudja-e. Arcán mégis van valami féle gyanakvásra okot adó bájosság.