//Az ablak bezárásához kattints az ablak mellé!//
Ganer Worcryn (#11712)
gnóm, férfi
Játékstílus: Megfontolt - részletek a szabályzatban!
Külső leírás:

Szokatlanul magas, erős csontozatú gnómot pillanthatsz meg. Fajtájában a legmagasabbak közé tartozik a maga 166 cm-ével, így ránézésre sem az a fajta, akit csak úgy elfúj a szél. Testalkata fajához mérten vaskos, akárcsak egy edzett kovácsé. Járása határozott, mint egy ifjú emberé, aki nagyon céltudatosan jár-kel. Arcvonásai finoman íveltek, fülei enyhén hegyesek. Az arca szőrtelen, leginkább fiatalemberre hasonlít, bár korát tekintve negyven esztendő van mögötte. Sötétbarna, ápolt haja van, amely annyira dús, hogy a legtöbb tincs felfelé áll. Szemei sötétbarnák melyben egyszerre csillan fel kíváncsiság és merészség. Szemöldökei dúsak és íveltek mellyel pillanatnyi érzéseit nehezen tudja palástolni. Hangja határozott és jól érthető.

Ruházata rétegelt, felül barna bőrvérthez hasonló ruhát visel, amely világosabb mintákkal van díszítve és egy pánttal át van kötve, a bal vállánál pedig több rétegben meg van erősítve. Látszik, hogy minőségi, egyedi készítésű. Ezalatt vastag, kék szövetruha van. Derekára egy bőr öv van erősítve, melyen egy bőr erszény van gondosan felfűzve. Erdő zöld szövetnadrágot és térd alattig érő barna bőrcsizmát visel, amin hasonló minták vannak, mint a bőr felsőjén. Nyakában egy aranyszínű, kerek nyakláncot hord.

Gondosan megmunkált Wegtoreni kovácsok munkáit viseli, köztük kezein acél alkarvédőt, oldalán egy rövidkardot és egy acéltőrt.